mudroom app

Små Mudroom app

Små Mudroom app


En mudroom är frälsning, särskilt om du bor i en fyra-säsong klimat med månader av snö, lera och regn som du inte vill tas in. Men när mudroom saknar önskad kapacitet, måste du vara kreativ. En rörig farstun kommer att sprida sig till resten av huset. En blockerad dörröppning är mycket ogynnsamma, att inte tala obekvämt och irriterande. Utöka din alltför liten mudroom med smart användning av möbler och inventarier.

Dubbelt upp

Allt ska fungera som lagring i en liten mudroom. Använd en enda möbel som ett allrum fastställ, med en bänk för att sitta och snörning gymnastikskor och cubbies nedan för att stuva dessa sneakers när du kommer hem. Inuti bänken finns utrymme för några out-of-säsongen badmintonracketar eller skridskor. Bakom bänken hänga en spegel. Hyllor så hög som taket kan lagra hattar och handskar på lägre hyllor och sällan saker som behövs högt. Installera en rad krokar under spegeln för att hänga jackor och rockar. Tuck och paraplyställ i hörnet och, om det finns utrymme, mer krokar för ryggsäckar och återanvändbara shoppingkassar och en korg för nycklar. Allt-i-ett stycken för en post eller mudroom kan ibland hittas i landet antikaffärer, på Internet försäljningsplatser eller i möbelkataloger.

Skola? Fabrik? Eller Mudroom?

Använd en rad av gamla skolan eller industriella skåp för mudroom lagring. Om det finns utrymme, ägna en till varje familjemedlem för att hålla reda på personlig utrustning. Trådkorgar ovanpå skåpen kan hålla sportutrustning. En hjul pall eller en lätt bänk är användbart för att ta bort leriga stövlar. Du kan "sträcka" den alltför liten mudroom lite --- speciellt om du har en post överhäng eller liten veranda --- genom att placera golvmattor utanför och innanför ytterdörren. Håll en start borste utanför för att tvätta bort lera, löv och smuts. Stövlar kan tas bort utanför dörren; hänga rockar och paraplyer inne.

Från bageriet till mudroom

Shift en ytlig tråd kök rack från skafferi till bakdörren och du får en omedelbar mudroom. Använd trådhyllor för stövlar och skor. Använd "S" krokar på sidorna och ändarna av hyllor att hänga jackor och påsar. Sätt mjölk lådor eller trådbackar ovanpå bagarens rack för att hålla hattar och handskar eller bollar och frisbees. Om hyllan är på hjul, blir sanering i mudroom en bris. Och om det är en lång rack, kan du pressa mer saker i mindre utrymme. En trådnät papperskorg gör en bra paraplyställ med denna look. Stor låda butiker säljer ofta gummiinträdesmattor som ser ut som floden stenar i olika nyanser av grått. De kan hjälpa till att hålla smuts från golvet.

Fönster Bench app

Fönster Bench app


Fönster bänkar är en typ av säten ofta finns under burspråk, inbäddat på en trappa landning eller stoppade under en uppsättning av plana fönstren i vardagsrummet. De kan byggas med ett brett utbud av funktioner, t.ex. dold förvaring och bekväm dämpning, eller en kombination av båda. Hursomhelst, fönsterbänkar skapar en mysig vinjett i rummet och lägga till omedelbar fastighets värde till hemmet.

förvaring bänk

Gömma undan skräp och hålla rummet ser snyggt med ett lagrings fönster bänk. Lagring fönsterbänkar har ett ledat lock som öppnas till ett förvaringsutrymme nedan där du kan hålla som används ofta undanstoppad. Fönster lagring bänkar är idealiska i ett barns rum för extra lagringsutrymme för böcker och prydnadssaker. Stoppade under ett sovrumsfönster, lägger de extra utrymme för att lagra bort kläder efter årstid och andra sovrummet tillbehör. Installera två fönsterbänkar sida vid sida för att skapa utseendet på en lång bänk och för att ge ytterligare sittplatser och förvaring. Lagring bänkar område också perfekt under en uteplats eller däck fönster för att användas för att lagra utomhus poster som trädgårdsslangar och vattenkannor.

Tyg toppskiva

Ge fönstret bänken ett stänk av bekvämlighet med en kudde topp. Täck bänken i botaniska eller blommig tryckt tyg för att skapa en nyckfull skärm till rummet. Gingham utskrifter i rött eller blått är ett klassiskt mönster att införliva på ett köksfönster förvaring bänk. Slitstarkt material som canvas eller bomull i neutrala färger som beige är perfekt i en hall eller mudroom där trafiken är konstant. Lägg poppar av färg till ett tyg topp bänk med ljusa gröna och bleka krickor. Båda färger omedelbart fräscha upp utrymmet för att skapa en dramatisk inverkan på rummet. Djupa marinblå blues och chokladbrunt erbjuder en håla eller ett bibliotek en mysig känsla. Lägg mönster över enfärgad tyg toppar med färgglada kuddar och plädar.

hyllsystem Bench

Införliva hyllor nedanför fönstret bänk att använda för att lagra böcker och andra objekt. Kombinera fönsterbänken med hyllor skapar ett mångsidigt utrymme. Bänken kan byggas till lämplig höjd och området nedanför bänken lämnas öppen att använda för inbyggda hyllor eller cubbies. Lägg korgar längs hyllorna för att lagra bort föremål och föra dimension till utrymmet. En gardinstång installerad på överdelen av bänken och ner över hyllorna täcker upp någon röran eller röra.

Hur man designar en kombination mudroom badrum

Hur man designar en kombination mudroom badrum


Utforma ett badrum och mudroom kombination är en bra idé för familjer som tycker om utomhusaktiviteter. Barn kan lämna sportkläder och skor i mudroom. Vuxna kan kasta trädgårds kläder och skor där. Skapa detta utrymme nära bakdörren av ditt hem för maximal bekvämlighet. En mudroom gör städning mycket lättare. Området badrum kommer att göra övergången till en dusch eller ett badkar en naturlig del av att hålla ditt hem snyggt.

Instruktioner

1 Utse utrymme för ett badrum i ett område där du kan hysa en tvättmaskin och torktumlare. Tänk på sätt att hantera barn och vuxna som behöver ta bort smutsiga kläder och skor när de kommer in i huset. Hjälp familjemedlemmar övergång till att bli saneras genom att inrätta ett system som fungerar. Till exempel installera en bänk för att sitta för att ta bort sina skor. Fäst en rock-upphängningssystemet längs väggen också.

2 Skapa en vägg eller avdelare för att separera tvättstuga och badrum utrymme. Häng en ytterdörr att dela detta område från en hall eller resten av huset. Installera räknaren utrymme i mudroom området för att vika tvätt. Placera tvättkorgar under disken för att dölja kläder som går in i tvätten. Köpa eller bygga skåp att dölja leveranser, tvättmedel, skor och andra objekt i mudroom. Leta efter dessa skåp på nära-out försäljning eller i annonser för att spara pengar.

3 måla väggar i hög kvalitet halvblank färg för att göra rengöring mudroom-badrummet lättare. Överväga att använda glastegel som en vägg avdelare mellan tvätt och bad utrymme för att hålla området ljus. Installera en kombination dusch-badkar plus en fristående extra badkar om du har utrymme. Du kan använda den extra tub att bada husdjur.

4 Lägg ut planlösning för att inkludera utrymme för en djup verktyg handfat. Du kan tvätta bort en mopp, skrapa lera av skorna eller blöta smutsiga kläder i denna handfat. Ett verktyg diskbänken är också ett bra ställe att tvätta små trädgårdsredskap. Gömma diskhon bakom rumsavdelare eller lätta gardin att hålla området ser snyggt på alla gånger.

5 Köp fina skåp för att hålla sällskapsdjur och trädgårdsarbete leveranser som passar in i mudroom-området badrum. Skapa utrymme i rummet för inomhus sällskapsdjur matning eller en kattsand låda. Använd rikligt med plast lagringsbehållare för att organisera utrymme, eftersom du inte vill sällskapsdjur frågor störa använda rummet för tvätt eller duscha.

iPhone apps för non-stop mums

iPhone apps för non-stop mums

Introduktion

Som en mamma, har du mycket att göra mellan att ta hand om din familj, dig själv och din karriär - känns och det ibland som om du har en ständigt krympande fönster tid att få allt gjort. Dessa måste ha iPhone apps är utformade för att göra ditt liv enklare genom att effektivisera vardagliga uppgifter som måltid planering, shopping och betala räkningar, vilket ger dig mer tid att spendera på de moment som verkligen betyder något.

Allrecipes.com Dinner Spinner (gratis)

Letar du efter en pasta-baserad sida skålen som kan fästas i långsam spis eller en kyckling middag som kan fyllas i 20 minuter eller mindre? Middag Spinner är appen för dig. Skaka appen att slumpmässigt välja mat eller knacka ett alternativ i varje kategori rad - maträtt typ, huvudingrediensen och tidsvariabel - för mer precisa resultat. Recept innehåller användarbetyg och näringsinformation för att göra ditt beslut ännu enklare, och om du har en Allrecipes konto kan du lägga ingredienserna i din inköpslista med en snabb kran.

RedLaser (gratis)

När du handlar med barn i släptåg, behöver du inte har tid eller energi för att driva hela staden letar efter de bästa erbjudandena. RedLaser s streckkodsläsare och sökfunktion kan du direkt priskontroll poster mot både lokala och nätbutiker att se till att du inte överutbetala. För online-shoppare, den del av appen erbjudanden listar nuvarande försäljning och kupong koder för hundratals stora online-återförsäljare, däribland ToysRUs.com.

Once - Pengar & Bills (gratis)

Håll din ekonomi i ordning med Once Pengar & räkningar. Appen håller reda på förfallodatum och meddelar dig när betalningarna ska göras så att du inte drabbas av förseningsavgifter. Den spårar också Mobiltelefonanvändning, vilket gör det lättare att undvika översatsning avgifter, och erbjuder en allt-i-gång tanke på din nuvarande finansiella status med saldon, kreditkortsfordringar och (för en extra avgift) din kredit värdering.

eHow Spark (gratis)

Ställ din fantasi lyser med eHow Spark, appen som ger den kreativa kraften i eHow gemenskap till hands. Hitta inspiration för hantverk, spel och måltider, komplett med enkla steg-för-steg-instruktioner så att du kan skapa projekt, och klippa din favorit idéer för att spara dem för senare. Applikationen gör det också enkelt att ladda upp dina egna Spark styrelser att dela dina kreativa idéer med andra.

Intuition (fri)

Intuition är avsedd att vara en virtuell hjälpreda för mamma som gör det hela, med färgkodade aktivitetslistor som inkluderar samtal, ärenden och dagligvaror. Du kan märka dina uppgifter med specifika platser och ta emot meddelanden när du är i närheten, och den inbyggda kupong finder kommer väl till pass vid mataffären.

eHow (Free)

För expertråd om allt från skatt förberedelse till playdate idéer, har eHow svaret. Den mobila versionen av den populära webbplatsen ger dig enkel tillgång till miljontals artiklar som svarar nästan alla frågor du kan ha. Gränssnittet är enkelt och lätt att navigera, med ett sökalternativ på navigeringsfältet och möjlighet att bläddra genom dessa kategorier som pengar, stil, mat och familj. Om du ser en artikel som du vill komma tillbaka till senare, bara peka på hjärtat ikonen för att lägga till den i dina favoriter.

Ut och äta med barn (gratis)

Äta ute med barnen kan vara en dyr och ibland stressande äventyr. Ut och äta med barn löser problemet med att räkna ut var att äta med att lokalisera familjevänliga restauranger nära dig. Den listar också menyn Special för barn, när tillgängliga, och du kan trycka på en adress för att öppna den i "Kartor" för turn-by-turn anvisningar.

Kul Finder (gratis)

Säg adjö till regnig dag blues med Fun Finder, en app som ger upp massor av idéer för att avvärja ropen "Mamma, vi är uttråkad!" Välj lämplig ålder - från dagis till primär - från den första löparen, och vilken typ av verksamhet du vill hitta från botten reglaget. Du hittar hantverk, lekar och utbildningsverksamhet i olika kategorier såsom vetenskap, matematik, konst och hantverk, läsning, skrivning och spel, och med en enkel knapptryckning kan du lägga till alla nödvändiga leveranser till din inköpslista.

Omedelbar Playdates (gratis)

Omedelbar Playdates gör schemaläggning speltid en bris. Anslut bara appen till Facebook och ställa in playdate, och vänner - från en fördefinierad lista du valde när du konfigurera appen - kommer att se inbjudan och kunna svara. Du kan också använda programmet för att söka efter playdates dina vänner har ordnat i närheten.

Trekaroo (gratis)

Reser med barn är smärtfri när du använder Trekaroo att reda ut barnvänliga aktiviteter, hotell och restauranger längs vägen. Använd telefonens GPS för att lokalisera platser i din omedelbara närhet eller använd sökfunktionen för att kolla in en destination i förväg. Listor är klassade av andra föräldrar, så att du kan avgöra om en verksamhet eller ett företag är en bra passform för din familj.

Livsmedels iQ (fri)

En resa till snabbköpet med de små i fiberkabel är vanligtvis inte något att se fram emot, men det kan göras lite enklare när du använder Grocery iQ att effektivisera din shoppingupplevelse. Denna app organiserar din inköpslista genom mittgången, så att du bara måste göra en resa runt i snabbköpet, och det är lätt att lägga till objekt genom att skriva eller tala deras namn i appen. När kuponger finns tillgängliga för ett objekt på listan, du automatiskt meddelas och ges möjlighet att skriva ut eller e-posta dem.

FastCustomer (gratis)

Upptagen mammor inte har lyxen att spendera en halvtimme på is med ett call center, men ibland dessa samtal är oundvikliga. Väntetiden för att tala med en representant, men är nu helt kan undvikas, tack vare FastCustomer. Välj bara det företag du vill ringa, välj avdelning du behöver tala med, och låt appen göra resten av jobbet åt dig. hanterar FastCustomer automatiskt uppmaningarna och hålltid tills en representant plockar upp, då det ringer telefonen och kopplar dig direkt till personen i andra änden - inte vänta nödvändigt.

Koncessions Mat rea app

Koncessions Mat rea app

Koncessions Mat rea app

Alla älskar att äta, så säljer mat är alltid ett bra sätt att tjäna pengar. Tillvarata på detta faktum med en koncession monter. Vanligtvis ligger på mässor, nöjesparker, biografer, arenor, arenor och andra nöjesställen, ger en koncession monter en bekväm plats för de hungriga massorna att ta en bit att äta. När det gäller vilken mat du kan sälja, möjligheterna är oändliga.

enkla Snacks

En idé är att hålla med sedvanlig biljettpris. Koncession står har traditionellt sålt grab-and-go objekt som lätt transporteras till platsen och transporteras tillbaka till sitt säte. Sådana poster ingår popcorn, korv, godis, mjuka pretzels, nachos, godis, och mellanmål stora väskor och paket av chips, nötter, pretzels, ost kex och andra sådana föremål.

Huvudmåltid

På vissa platser kan fler betydande erbjudanden vara i sin ordning. Ständigt populär pizza är alltid ett bra alternativ, säljs individuellt storlek eller av segmentet. Eller överväga hamburgare, stekt fisk, korv, smörgåsar och grillad kyckling eller revben, med sido föremål såsom pommes frites, lökringar, potatissallad, bakade bönor och coleslaw.

törstsläckare

Läsk är den traditionella koncessions dryck, men under kalla höstar och vintrar, överväga andra alternativ såsom kaffe, cider och varm choklad. Och under flammande varma sommarmånaderna, kan fruktig slushees och gräddig milkshakes vara storsäljare. Du kan också ha en dryck endast koncession monter, som erbjuder allt från läsk till chokladmjölk till färskpressad fruktjuice.

söta Eats

Gå längre än godis och sälja hemlagad godis: Fudge torg, tryffel, jordnötter sprött och marsipan. Tänk tratt kakor, kanderad äpplen, glassbarer och liknande. Eller sälja bakverk såsom muffins, pajer och skivor av kakan och ostkaka. Om du säljer dina eftergifter på eller nära en semester, erbjuder sockerkakor dekorerade enlighet: med små jultomtar till jul, flaggor för fjärde juli, kalkoner för Thanksgiving, spöken för Halloween och hjärtan för Alla hjärtans dag.

Ris Krispie Treat app

Ris Krispie Treat app

Ris Krispie Treat app

Rice Krispies Treats är ett klassiskt marshmallow spannmåls kvadrat recept, men även denna favorit kan verka tråkig över tid. Uppdatera ditt recept med tillägg och ersättningar för att göra behandlar mer färgglad eller aromrik. Tänk bortom flingpaket och sliskig marshmallows medan återstående sant att grundläggande formel spannmål hålls samman i en bar form med en klibbig smält marshmallows.

Choklad jordnötssmör Behandlar

Påminner om en choklad jordnötssmör cup, ändra Rice Krispies behandla recept något och ersätta Cocoa Krispies för spannmål och lägga till jordnötssmör till smält marshmallows. Chef Dave Leiberman har ett recept som ger 3/4 kopp jordnötssmör till marshmallows i det ursprungliga receptet, men han använder vanligt ris Krispies spannmål i stället för Cocoa Krispies. För att få chokladsmak, dips han behandlar i smält choklad. Applicera choklad doppa till jordnötssmör behandlar görs med Cocoa Krispies för en ännu mer Chocolaty smak.

Fruktig

Hackade, torkade bitar av frukt blandas in i Rice Krispies Treats ser ut som små juveler i varje ruta. Använd någon torkad frukt, såsom russin, tranbär eller körsbär för enkel framställning, eftersom dessa frukter inte behöver skäras. Vid skärning större torkad frukt, använd kök saxar doppade i varmt vatten för att hålla sockret i frukten från klistring upp saxen.

spannmål Swap

För en förändring av jämna steg från vanligt ris Krispies spannmål i dina godsaker, ersätta en del eller alla av de Rice Krispies för en annan, mer aromrik spannmål. För en hälsosammare väg, ersätta en del av Rice Krispies spannmål med en låg sockerhalt spannmål såsom kli flingor eller rostade havre. Färg alternativ såsom fruktig, Chocolaty eller jordnötssmör smaksatt spannmål kommer att lägga en boost av smak behandlar. Vid användning av dessa sockrade flingor, inte använda dem för att ersätta alla Rice Krispies i receptet, som behandlar kommer att vara för söt mellan sockret i spannmål och marshmallows.

formade Behandlar

Gör fågelbon från Rice Krispies behandlar för våren. En recept använder Cocoa Krispies i stället för vanligt ris Krispies i originalreceptet och formar behandlar i små, tillplattad cirkel med en liten fördjupning i mitten. Candy-belagda miniatyr äggen läggs in i ihåliga i varje bo och en marshmallow chick placeras ovanpå.

Cookie Cutter Holiday Treats

Skapa formade Rice Krispies behandlar för någon semester. Det enklaste sättet är att trycka semester kakmått i en kastrull med Rice Krispies behandlar i stället för att skära dem i barer. Alternativt, forma behandlar med händerna till önskad form. Täck varje behandla med tårta glasyr i semester färger, om så önskas. Till exempel, vid jul, klippa ut träd former med kakmått och frost dem med grön glasyr. Lägg röda godis till trädet för att se ut som juldekorationer. Gör tre bollar i olika storlekar med händerna och täck dem i vit glasyr. Stapla bollar att göra din egen ätbara snögubbe och dekorera den med godis som du skulle en verklig snögubbe.

De bästa smartphone Apps för matälskare

De bästa smartphone Apps för matälskare

Introduktion

Vare sig du är ute och ser till pop i bästa närmaste restaurang, en restaurang utredare som söker för att hitta de bästa platserna i ditt närområde, laga en hem behöver lite extra stöd från expertkockar, eller bara i behov av vissa receptidéer för kvällsmat , kolla in dessa läcker mat program för den dagliga matälskare.

epicurious

Detta fria app för iPhone, iPad och Android låter användare söka över 27.000 mat och drinkrecept, från berömda plats Epicurious.com. Lätt att navigera, kan användarna söka efter mat, säsong, ingredienser, protein och även diet. IPad har en större skärmstorlek som är mycket tilltalande och liknar en traditionell kokbok.

Foodspotting

Livsmedel älskare ultimata restaurangguide, denna sociala interaktiv applikation samman användares rekommendationer av de bästa rätterna på lokala restauranger i din stad. Ta ett foto av din favorit platta av livsmedel och omedelbart ladda upp den för att låta andra "Foodspotters" vet vart den ska gå att äta och vad ordning. Röstade "Time 50 bästa iPhone Apps av 2012", Foodspotting tillåter användare att söka efter de bästa livsmedel i olika städer, spår och rösta på dina favoriträtter och foton, och se vad vänner och experter rekommenderar i många olika städer runt om i världen. Denna app är gratis och tillgänglig för iPhone, iPod touch, iPad, Android och Blackberry-användare.

Urbanspoon

Söker efter en plats att äta i ditt område? Urbanspoon har fått dig täckt. Ge din telefon en skaka och voila! Mirakulöst denna app kommer att ge dig en restaurang rekommendation, hjälper dig att upptäcka nya, bra ställen att äta. Du kan bläddra genom grannskapet, mat, pris och även använda GPS för att hitta en restaurang som ligger närmast dig. En annan stor plus: app innehåller recensioner från andra användare, vänner, bloggare och tidningar och även har kapacitet att direkt boka ett bord. Nedladdningen är gratis för iPhone, iPad, Android, Kindle Fire och Blackberry.

Hur man lagar allt

New York Times kolumnist och firade mat författaren Mark Bittman har revolutionerat digitala kokbok världen med sin app, hur man lagar allt. Komplett med 2.000 recept, över 400 how-to illustrationer, och speciella funktioner för alla typer av kockar och blivande kockar, detta flera prisbelönta program har blivit en bibel för många. Extremt användarvänligt, är den gjord för iPhone och iPod touch, men iPad-versionen är särskilt imponerande med speciella funktioner som en flik anteckningar på varje recept, voice-overs från Bittman, en konstant "på" för att förhindra ljus avbländning medan matlagning, steg -by-steg, och en praktisk inbyggd timer. Det är som din egen personliga digitala i-sous kock i köket.

Michel Roux Jr, Lyxrestaurang med Master Chef

The Guardian betygsatt denna ansökan "best of kock apps" i 2011 av en anledning. Kliv in Master Chef Michel Roux Jr kök med detta hemma guide för att återskapa 67 av sina favoritrecept. Den innehåller sex videodemonstrationer för steg-för-steg matlagning tillsammans med detaljerade prov menyer från Roux tre restauranger. Recepten är organiserade i kategorier som sallader, bröd, fisk, kött och puddingar och åtföljs av vackert högkvalitativa bilder. Ett stort plus: de flesta recept innehåller vin pairing förslag. Appen kostar £ 4,99 och är kompatibel med iPhone, iPod touch och iPad.

Ratio: Smart Phone App

Hyllade mat författare Michael Ruhlman har förändrat sin bästsäljande kokbok "Ratio: De enkla koder Bakom Craft of Dagligt matlagning" till en iPhone-applikation som hjälper vanliga användare beräkna de exakta mätningar för ett brett utbud av rätter. Med fokus på vetenskapen bakom matlagning, kommer dina recept aldrig misslyckas igen efter att ha följt Ruhlman arbets- förhållanden. Rekommenderas av kockar och anmärkningsvärda foodie personligheter, innehåller 32 "kritiska" förhållanden som fungerar som ryggraden i allt kulinariska, utrustad med en räknare som hjälper reda ut exakt hur mycket av varje ingrediens som behövs i ett recept här appen. Det finns även en praktisk uns till gram omvandlare för att enkelt konvertera alla dina mätningar. Appen finns för iPhone, iPod touch, iPad och Android.

aptit

Denna interaktiva matlagning app låter användarna laga tillsammans med populära kockar att bidra till att skapa stora recept med steg-för-steg video matlagningskurser. Speciella semesterpaket, start guider och även HD-video, är detta en av de första video matlagning applikationer tillgängliga för iPad, iPhone och iPod touch. Varje fas av receptet är uppdelad i enkla steg, tilltalande att även de mest analfabeter i köket.

kockar Feed

Lämna det till de professionella matare för att göra ditt val av livsmedel. Relativt ny i App World, denna fria växande databas innehåller över 500 bidragande kockar från de bästa restauranger städer runt om i världen, som har plockat ut sina bästa rätter från fina restauranger anläggningar till hole-in-the-wall restauranger. Den första kocken drivna restaurangguide, ta reda på var din favorit kockar går ut för att äta och vad de beställer när de inte är i sina egna kök. Endast tillgänglig för iPhone, iPod touch och iPad.

Chowzter

Planerad att drabbas foodie app scenen i 2013, Chowzter syftar till att söka vitt och brett för de goda snabbmat världen har att erbjuda. Styrs av matexperter som väljer de bästa "snabba högtider" i sin stad, denna app (för iPhone och Android) rekommenderar var att få de mest utsökta, högkvalitativa och prisvärda eats.

Gordon Ramsay Cook med mig

Få det bästa av två världar med Gordon Ramsey hjälper dig i köket, utan skriker eller förbannelse inblandade. Detta iPad, iPod touch och iPhone app, kostar £ 4.99, har en interaktiv guide som innehåller 56 videor recept, med hög upplösning, visar Chef Ramsay matlagning skålen steg för steg. Du kan filtrera efter säsongen, ingrediens, svårigheten att skålen eller hur mycket tid som behövs för att laga den. En extra bonus: tio videoklipp visar matlagning 101 tips, till exempel hur man hugga en lök eller hur man gör hemgjord majonnäs.

Foodgawker

Matporr på allra högsta nivå, matälskare från hela världen har möjlighet att lämna in sina ätliga ögongodis till Foodgawker recept databas. Endast creme de la mat bloggare kan visa sina fantastiska kulinariska bilder som inte bara matar ögon, men åtföljs av stora recept som leder användarna till underbara nya internationella livsmedels bloggar. Appen är gratis för iPod touch, iPhone och iPad.

Hur pinga använda terminalen app på en Mac

Hur pinga använda terminalen app på en Mac


Apple Macintosh presenterar ett grafiskt användargränssnitt, eller "skrivbordsmiljö" för användaren, som presenterar lätt att använda "peka och klicka" inmatningsmetoder. Användarens interaktion med den miljön tolkas av gränssnitten i kommandon som utförs av operativsystemet. Användare kan kringgå skrivbordsmiljön och frågan kommandon direkt genom en "Terminal" session. Nätverksverktyg, såsom Ping, skrivna för användning på kommandoraden, så det är bättre att få tillgång till sådana program genom Terminal app.

Instruktioner

1 Välj "Program" från skrivbordet, sedan "Verktyg" och dubbelklicka på "Terminal". Du kan också trycka "Shift", "Command" och "U" samtidigt. Genom att klicka på programmet Terminal orsakar ett fönster för att öppna. Detta visar en vit bakgrund. Du kommer genom att skriva på kommandoraden, som slutar med ett "$" tecken. Kontrollera att datorn är ansluten till Internet innan du fortsätter.

2 Utfärda en ping-kommando. Ping är inte en Mac verktyget. Det är ett universellt nätverksverktyg avsett att testa nätverksanslutningar. Traditionellt är du förväntas ge en IP-adress med kommandot. Ping skickar testpaket till den adressen och får tillbaka ett svarspaket. Programmet rapporterar tillbaka på den tid det tog för varje svar att komma fram. Du behöver inte känna till en IP-adress att använda ping. Verktyget kan tolka webbadresser till IP-adresser.

3 Tryck på "Control" och "C" nycklar samtidigt för att stoppa ping körningen. Programmet avslutas med en rapport av genomsnittliga resultat för alla paket som skickas under denna körning. I genomförandet Mac, kommer ping fortsätta att skicka paket tills du trycker på "Ctrl-C" eller "Kontroll-Z", som avslutar programmet utan en rapport.

4 Lägg inställningar till ping-kommandot. Du kan begränsa antalet paket när du ger kommandot genom att lägga till "-c" efter kommandot, så "ping -c 10 www.ehow.co.uk" kommer att sluta efter tio paket och lägga fram en rapport, utan att du behöver tryck på "Ctrl-C."

mudroom Färger

mudroom Färger


Välja en färg för att täcka väggarna i ditt mudroom kan presentera en utmaning, eftersom plocka en alltför dominerande färgen kan resultera i ett utrymme som ser mörk och uninviting. För att säkerställa att din mudroom fungerar som en varm och välkomnande inträde i ditt hem, sätta trodde i din mudroom vägg färgval.

jordig Sage

Ge din mudroom en naturlig känsla med en jordnära salvia vägg färg. Välj en pastellfärg i jordnära, grön-brun nyans. Detta färgval är särskilt lämpligt om du planerar att placera accenter från naturen i ditt utrymme, eller om din mudroom fungerar som en övergång mellan din trädgård område och insidan av ditt hem.

Rainy Day Blå

Fånga skönheten i himlen i din mudroom färgval. Välj en stålblå nyans för dina väggar. Med hjälp av en ljusblå färg kan göra ditt space känner sig mer expansiv, även om mudroom själv är på den trånga sidan. Om mudroom har fönster, kan en blå nyans effektivt eko himlen genom dessa fönster och skapa en känsla av att föra utomhus i.

lugnande Gray

Om ditt hem design är främst samtida, återspeglar denna estetiska med en lugnande grå mudroom. Välj en skiffergrå i en ljus nyans för att täcka dina Mudroom väggar. Undvik att plocka en grå som är alltför mörk, eftersom en alltför djup grå kommer sannolikt att resultera i ett rum som känns trångt och grottliknande. I stället för att välja ljusgrå som ger färg till utrymmet utan att det känns som om rummet kommer att närma sig den invånare.

neutral Tan

Ge dina Mudroom väggar ett stänk av färg, men lämna utrymme neutrala genom att välja en solbränna nyans för dina väggar. Välj tan med en brun nyans, eftersom denna nyans ger ditt utrymme med en ren, jordnära känsla. Denna färg passar med ett sortiment av inredningssystem, så oavsett hur ditt utrymme för närvarande dekorerad, eller hur du känner att du kan dekorera den i framtiden, kommer färgen sannolikt ihop väl.

blommig Pink

Skapa en mudroom med en ljus, glad känsla genom att måla väggarna en mjuk rosa. Detta ljus ton kan göra ditt utrymme verkar mer betydande än det är, och ge din plats en unimposing känsla. Om du väljer denna nyans är särskilt klokt om du tänker att dekorera utrymmet med blom- brytningar, eftersom många blommor innehåller mjuka rosa nyanser bland sina andra kronblad toner.

Hur man sparar Homebrew Apps till Wii Memory

Hur man sparar Homebrew Apps till Wii Memory


Wii Homebrew Channel låter Wii ägare att hämta och installera hem brew program på sin Wii. För att göra detta, behöver du bara ladda ner program som du vill ha på din dator, kopiera programfilerna till "apps" mappen på sin Wii SD-kort och installera programmen på Wii med Wii Homebrew Channel. Sedan hem brew ansökningar kommer att sparas till Wii minne och nås från Homebrew Channel.

Instruktioner

1 Sätt i hem brygga SD-kortet i SD-kortläsaren på datorn.

2 Öppna datorns webbläsare och navigera till en webbplats som erbjuder hem brew program du vill installera på Wii för nedladdning. Ladda ner filerna till datorn. Se till att ta del av deras spara plats.

3 Dubbelklicka på SD-kortet i "Den här datorn" i datorn för att öppna SD-kortets rotkatalog.

4 Högerklicka och välj "Ny mapp" alternativ från menyn för att skapa en ny mapp i rotkatalogen på SD-kortet. Döp mappen "apps".

5. Använd ett program som WinZip, WinRar eller Stuffit Expander att utöka innehållet i filen hämtade i steg två.

6 Dra innehållet i filen i mappen "apps" som du skapade i steg 4. Ta ut SD-kortet från datorn.

7 Sätt i SD-kortet i SD-kortplatsen på Wii och slå på den.

8 Klicka på "Homebrew Channel." Klicka på det program som du placeras på SD-kortet för att installera den. Tillåt flera sekunder för installationsprocessen för att avsluta.