möss i taket

Hur hänga Origami från taket

Hur hänga Origami från taket


Konsten att pappers fällbara kallas "Origami" går tillbaka flera århundraden. Även om det startades av den kinesiska, den japanska anammat tekniken någon gång under det sjätte århundradet. Att öva konsten, så kan du vika ett vanligt pappersark i en mängd olika former, från enkla kranar till komplicerade skulpturer och allt däremellan. Om du har små barn, vik olikfärgade pappersark i olika former och storlekar, såsom fåglar, fjärilar, blommor och Disney figurer, och hänga dem från taket för att hålla de små underhöll i timmar.

Instruktioner

1 Trä en lång bit av taket färgad tråd genom ögat av en tunn nål. Knyt en knut i slutet av tråden och tryck nålen genom den övre kanten av origami siffra vid dess tyngdpunkt. Dra tråden hela vägen tills knut fångster, och sedan ta bort nålen.

2 Binda en slinga med en slipknot på änden av tråden. För in spetsen på ett tak-färgad pushpinen genom öglan och dra slipknot snäva. Klipp av änden av den utskjutande tråden med en sax eller nagelklippare.

3 Stå på en trappstege och tryck pushpinen i taket. Klättra ner, öppna ett fönster och titta på siffran spin och dans i den minsta bris.

Hur man tar bort taket Trim på en Altima

Hur man tar bort taket Trim på en Altima


Ta bort tyget från Altima tak kan åstadkommas helt enkelt, även om designen kan lämna dig att tänka på annat sätt. När du tar bort skruvarna kommer du utsätter fodret och kan tillämpa ett lim remover för att slutföra processen. Detta kommer i slutändan att du kan antingen lämna innertaket avskalade eller ersätta det med ett nytt foder.

Instruktioner

1 Ordna damm ark över golvet och säten i bilen för att förhindra skräp komma in i tyget.

2 Börja arbeta dig runt headliner ramen för att lossa och ta bort skruvarna hela vägen runt taket. Avsätt skruvarna i en separat behållare.

3 Lossa panelerna runt utsidan av takramen med skruvmejseln. Bända headliner panelerna bort från taket och helt ta bort dem. Applicera stadigt ökande tryck med handen eller verktyg, som nödvändigt, eftersom panelerna kommer bort.

4 Sätt på dig skyddsglasögon och mask. När du har utsatt tyget kanterna börjar att dra tyget fritt från taket. När du har tagit bort tyget, använda verktyget borste för att försiktigt skrubba taket för att ta bort så mycket av den återstående lös tyg.

5 Applicera limmet remover och följ instruktionerna för att ta bort limmet. Generellt du låter limmet remover sitta i några minuter innan du torkar den ren.

6 Öppna bilfönster de och låta bilen för att vädra ut. Utplåna lim remover och låta taket torka. Använda skurborste för att avlägsna eventuell kvarvarande tyg på taket.

7 Ta försiktigt bort damm blad och rulla ihop dem i bilen. När du har tagit bort dem, flytta bort från bilen och vind och skaka ut dem i papperskorgen så att tyget fibrer och rester inte får på utsidan eller insidan av bilen.

8 Med hjälp av en dammsugarmunstycke dammsuga återstående headliner tyg rester från bilen och damm de inre luftkonditionerings ventiler och ratt fria från kvardröjande tyg fibrer.

Hur hänga torkställningar från taket

Hur hänga torkställningar från taket


Vanlig i den viktorianska tiden när den främsta källan till värme i många hem var den öppna spisen i kök, tak-hängd torkställningar med kabelsystem är fortfarande till försäljning idag. En gång installerat, kan du enkelt distribuera en genom att släppa repet lindad runt knap på väggen och sänka rack på plats. På samma sätt kan du snart lägga racket bort igen när tvätten är torr.

Instruktioner

1 Mät avståndet mellan brytskruvarna på torkställningen om detta inte ges i monteringsanvisningarna. Bestäm var på taket du vill att din torkställning för att hänga. Inrätta stegar under denna punkt. Om ditt tak inte har framträdande strålar från att hänga din torkställning, måste du hitta en regel. Klättra upp på stegar noga och använda en regel och stud detektor för att upptäcka var närmaste regel är.

2 Mark pekar på taket eller balken där både enkla och dubbla remskivor kommer att gå, med tanke på avståndet mellan brytskruvarna. Du måste också fastställa en knap på väggen. Detta är en metall fixtur med två sträcker lemmar som du svepa ett rep runt för att ta vikten av racket. Fäst den dubbla remskivan så nära där du tänker placera din knap som möjligt.

3 Borra hål något mindre än remskivan skruvar i reglar eller balk, så gängorna kommer grepp tätt. En torkställning är en tung post, särskilt när den är lastad med våta kläder, så ju mer grepp remskivan skruvar har, desto bättre kommer de att stödja lasten. Skruva remskivorna i hålen för hand och anpassa dem så att deras räfflade kanter är i linje med strålen eller regel.

4 Borra hål i en säker plats på väggen nedanför, på ungefär brösthöjd, för att fixera knap. Sätt pluggar i hålen. Håll knap på väggen, anpassa sin hål med de borrade hålen, och skruva dubben på plats.

5 Trä repet genom enda trissan och det första hjulet för dubbel remskiva sedan göra en loop. Skicka repet utanför slingan genom det andra hjulet av den dubbla remskivan och sedan linda slinga runt knap. Se till att ändarna av repet är ordentligt ansluten till gjutjärns airer ändar.

6 Koppla repet runt knap och vara beredd att ta vikten på torkställning. Dra på repet och torkställningen börjar resa mot taket. När det är på höjden du vill ha den, linda repet runt knap igen flera gånger så rack stannar på plats.

Hur taket ett hus med Oakridge arkitektoniska bältros

Hur taket ett hus med Oakridge arkitektoniska bältros


Oakridge Architectural bältros är gjorda av Owens Corning. De finns i nästan varje populär färg, 12 totalt, och har en 30-års garanti med en 70-MPH begränsad luftmotstånd garanti. Dessa bältros, liksom många andra, också har en alger motstånd begränsad garanti. De laminerade bältros vars faktiska storleken är 13 1/4 "x 39 3/8" med 5 5/8 "exponering. Tre knippen täcker 98,4 kvadratfot. Installera dessa bältros är mycket lik installation av de flesta andra 30-åriga bältros på marknaden idag.

Instruktioner

1 Mät storleken på taket för att avgöra hur många buntar av bältros kommer att behövas. Multiplicera längden med bredden för att få ytor. Varje bunt Oakridge bältros omfattar cirka 33 kvadratfot.

2 Lägg filten papperet ut över hela ytan av taket och spika ner det så det är fäst med plywood eller OSB som är under. Snap krita rader som börjar 13 1/4 "från botten av taket. Gör en linje tvärs över taket på denna plats och sedan flytta upp 5 5/8" och göra en annan linje. Fortsätt denna process tills de når toppen av taket. Detta kommer att markera var bältros ska spikas i.

3 Placera start bältros i det nedre vänstra hörnet av taket och fortsätter längs hela nedre kanten av taket. Fäst ner med fem spikar för varje singel, avstånd dem var 2 till 3 inches. Tillämpa första singel precis ovanför startremsan med en spik varje 2 till 3 inches. Skär av 6 1/2 "från andra singel och tillämpa resten strax ovanför första singel. Avskuren 13" från tredje singel och tillämpa de återstående bit ovanför den andra singel. Skär av 19 1/2 "från fjärde singel och spika den ovanför den tredje singel. Avskuren 26" från femte singel och tillämpa den över fjärde singel. Skär 32 1/2 "från sjätte singel och spika den ovanför femte singel. Upprepa denna process genom hela taket.

4 Installera 10 "x 7" plåttak blinkar där bältros butt upp mot sidoväggarna i huset eller mot skorstenar. Spika blinkande till tak över bältros.

5 Montera höft- och ridge bältros på toppen av taket. Vik avhandlingar bältros över toppen av taket och spika ner dem som vanliga bältros. Överlappa dem så det finns åtta "exponering med varje singel och fortsätta längs den hela längden av taket.

Typer av spiskåpor fäst i taket

Typer av spiskåpor fäst i taket


Spiskåpor som fäster i taket kallas cooktop eller ön huvor. Dessa kåpor ventilera allmänhet hällar eller intervall som är i mitten av rummet på en ö eller bänkskiva där en väggmonterad ventilation fläkt är inte praktiskt. Andra alternativ är tillgängliga för ventilering en ö intervall också.

Radialfläktar

Fläktarna inuti huvarna kan vara två olika typer. Den radialfläkt är den mest kraftfulla av dessa typer. Denna typ av fläkt liknar en ekorre eller hamsterhjul. Den rör sig en avsevärd mängd luft, beroende på storlek, och kan hantera driver luft genom långa kanalkörningar.

axialfläktar

Axialfläktar ser ut ungefär som takfläktar med blad och ett centrum nav. Denna fläkt är billigare än en centrifugalfläkt men inte rör sig så mycket luft. En fläkt behöver flytta 40 kubikfot luft per minut (cfm) för varje linjär fot av rad överst. Därför behöver en standardstorlek en fläkt som rör sig åtminstone 120 cfm luft. Om fläkten är på toppen av kanalsystemet, kommer det att behöva vara ännu mer kraftfull, så en axialfläkt inte kan göra jobbet.

Hood Material

Spiskåpan blir mer varierat med eleganta, moderna profiler och mindre påträngande design. De kan hittas i mässing, koppar, stål, rostfritt stål, trä finish, härdat glas accenter och pulverlack finish i många färger. Sumpen, eller hålrum, som håller luften tills fläkten kan blåsa ut blir smalare och snyggare. Även om detta fungerar för konstruktionsändamål, betyder inte alltid att ge bästa prestanda. Säkerställa tillverkaren har justerats för den minskade kapaciteten i utformningen av fläkten.

tak huvar

För dem som vill undvika kostnaden, ser eller störningar av en köksfläkt som sträcker sig från taket, kan ett tak huva som är infälld i taket vara en idealisk lösning. Du behöver massor av vindsutrymmet ovanför en stor radialfläkt. Ta hänsyn till höjden på taket, och installera en huva tillräckligt stor för att hantera röken. Enligt kök designer Peggy Deras, rök eller ånga från en spishäll sprider 3 inches för varje 30 inches som den stiger. Därför taket är det högre bort från cookstove, bör den bredare taket huven vara. Du kan bygga en förlängning från taket på sig att installera fläkten.

Infällbara mätområde

Många husägare ogillar utseendet på en stor huva. Indragbara huvar har "vingar" som sträcker sig ut från sidorna av huven när den är i bruk. Dessa vingar omfattar extra häll utrymme för att fånga all rök och ånga men dra när enheten inte används under en slankare profil.

Pop-up Utsugs

Ett alternativ till taket huven är en pop-up utsugsventilen. Dessa eliminera behovet av en överliggande huven och i stället ventilera luften nedåt och ut. Downdraft vents i jämnhöjd med en häll i allmänhet inte erbjuder tillräckligt med kraft för att på ett adekvat ventilera luften, så pop-ups är att föredra, särskilt för gas spis.

Hur Bakgrund Taket

Hur Bakgrund Taket


Tapetsering ett tak kan vara svårt, men med rätt förberedelser, kan du förvandla din tak och hela rummet i ett konstverk. Följ bara dessa steg.

Instruktioner

Förbered Tak

1 Ta bort alla flagnande färg och sand eventuella ojämnheter i taket. Ta ett rakblad och skrapa bort flagnande färg eller använda sandpapper att slipa bort det.

2 Koppla elektriciteten i rummet du tapetsering.

3 Ta bort eventuella tak armaturer. Ta bort skuggan och skruva glödlampor. Skruva fixturen och lossa ledningarna.

4 Använd maskeringstejp för att täcka hålet i taket från fixturen.

Förbered Papper

1 Mät är av taket för att se till att du har rätt mängd av tapeter. Börja i ett hörn av rummet och mäta längden och bredden på taket. Kontrollera längden och bredden på papperet. Du vill ha en till två inches extra tapet på varje sida för att överlappar på väggen.

2 Mät och skär tapeten till lämpliga längder

3 Blötlägg eller klistra tapeten. För pre-klistras tapeter, blöt pappret i en balja med vatten under den tid som anges på förpackningen. Om papperet är inte pre-klistrat, använd en tapetklister. Blanda pastan enligt anvisningar på förpackningen. Lägga arken ligger plant och klistra omkring 18 inches i taget.

Papper Tak

1 Applicera tapet i taket. Noggrant stå på en stege. För att vara säker, har någon hålla stegen på plats för dig. Har någon hand du tapeten. Från och med ett hörn av rummet och en eller två inches ner på väggen, placera papper på väggen. Försök att matcha de mönster av intilliggande tapeter. Tryck på papperet platt mot väggen och taket med en mjuk borste eller gummiskrapa. Reda ut eventuella bubblor. Se till att tapeten är tätt pressas in i hörnen av väggen och taket. För att underlätta processen tillsammans, har din partner använder en kvast för att placera tapeter på taket framför dig.

2 Arbeta dig över taket med pensel eller gummiskrapa. Tryck hårt mot taket för att se till att klistra pinnar och för att avlägsna eventuella bubblor.

3 Matcha tapeten i taket på tapeten på väggen när du når den plats där väggen och taket möts. Klipp bort överflödigt papper.

4 Täck hela taket med att upprepa stegen ovan.

5 Tryck sömmarna av tapeten platta med en roller eller en kavel.

6 Skär ett hål i tapeten med ett rakblad eller sax för att göra plats för din armatur. Lämna en tum av papper runt insidan av hålet. Linda extra papper i hålet. Detta kommer att hålla tapeten på plats under en längre tid.

7 Sätt tillbaka armatur och slå på el i rummet.

Hur man justerar ventilen i taket för luft

Hur man justerar ventilen i taket för luft


Vissa bostäder har sina uppvärmnings och luftintag i taket, vilket är särskilt vanligt i hem med en ugn som ligger i ett vindsutrymme. I källaren taket är en annan gemensam plats för att hitta värme och luftintag. Tak ventilerna öppna normalt hela vägen för att låta så mycket som möjligt av dem, men ibland kanske du vill justera taket vent för att minska mängden luft som går in i ett särskilt rum. Dessa ventiler är extremt lätt att justera, och du kan göra det på några sekunder.

Instruktioner

1 Placera ett steg pall eller liten stege under taket på framsidan. Klättra uppför stegen tills du når ventilen.

2 Räkna ut vilken typ av tak vent du har. Du kommer att ha antingen en rund tak vent med en justeringsratten i mitten eller en rektangulär tak ventilera med en justeringsspak nära ett av ventilations sidor.

3 Justera din runda taket utlopp genom att vrida ratten moturs för att stänga den och medurs för att öppna den. Justera rektangulära tak vent genom att skjuta spaken för att stänga eller öppna den. För rektangulära ventilationskanaler, hur du skjuter spaken kan variera. Titta inuti ventilen, och titta på galler som du justerar den. Du kommer att se dem nära eller öppen beroende på vilket håll du skjuter spaken.

Hur man installerar Basement Isolering i taket

Hur man installerar Basement Isolering i taket


Den första punkten att tänka på när isolering en källare tak är källarvåningen. Om golvet är konkret, kan då bara om någon typ av isolering monteras i taket. Om golvet är marken eller jorden med en poly-ångspärr dock ägna stor uppmärksamhet åt den typ av material som du använder för isolering. Den andra faktor att beakta är den typ av isolering. Val är glasfiber vadd, bomullsvadd och spray skum. Glasfiber Batts och bomullsvadd kan installeras av gör-det-själv individer, och spray skum måste installeras av en behörig.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av isolering som du vill använda. I de flesta källare applikationer bör glasfiberisolering vara kraft-faced glasfiber batt isolering. "Kraft-faced" innebär att glasfiber har en brun papperspåse (kraft) på ena sidan (ansikte); papperet fungerar som en ångspärr. Bomull vadd kan användas i torra källar program endast när golvet är konkreta och inga vattenfrågor finns. Spray skum kan användas i alla källar applikationer, men som tidigare nämnts, måste den installeras av en certifierad spray skum företag.

2 Bestäm storleken på isolering krävs. Både glasfiber och bomullsvadd är i vissa djup eller tjocklek. Använd R-19 eller 5-tums tjock isolering för en 2-av-6-tums regel. Använd hög densitet R-30 eller 8-tums tjock isolering för en 2-av-8-tums balk, R-30 eller 10-tums tjock isolering för en 2-av-10-tums balk och R-38 eller 12- tum tjock isolering för bjälklag större än 10 inches. "R" är isoleringen industrin standardvärdet av isolerings termiska motstånd. Högre siffror betecknar bättre termisk prestanda.

3 Mät ytor av isolering som krävs, och multiplicera resultatet med 0,9 för att köpa rätt mängd isolering. Multipliceras med 0,9 avlägsnar bredder reglarna så att du inte sluta med flera extra påsar av isolering i slutet av projektet.

4 Använd en ansiktsmask eller respirator tillsammans med en långärmad tröja, långa byxor och handskar skära ned på isoleringsmaterialet har kontakt med huden, vilket kan orsaka klåda.

5 Skär isoleringen till rätt längd genom att först rulla ut batt isolering med papperssidan på marken och trycka isoleringen ned med en rak kant, såsom bit 2-av-4 eller en nivå för att hjälpa komprimera glasfiber. Skär mattorna med en mattkniv längs den raka kanten.

6 Installera mattorna med papperssidan vidröra underlaget av första våningen. Det är mycket viktigt att pappers sidan är vänd uppåt, mot livsrum, för att säkerställa att ångspärren (den kraftpapper) vidrör den varma sidan av huset. Tryck bara isoleringen på plats mellan takbjälkar, och häfta papperet på undersidan av undergolvet med en häftpistol. också installera metall isolering stöder varje 16 inches genom att helt enkelt trycka dem på plats.

Tecken på en vattenläcka i taket

Tecken på en vattenläcka i taket


En läckande tak kan innebära några saker: husägare har en läckande tak, läckande VVS eller hög kondens kör längs rören. Emellertid kan vattenskador inte visas omedelbart. I fallet med ett läckande tak, endast visar upp det när det regnar utanför. Annat än att ha ditt hem inspekteras av en professionell, det finns flera sätt att identifiera potentiella tak läcker.

tak fläckar

Den mest uppenbara bevis för att det finns en vattenläcka i ditt hem, antingen till följd av läckande rör eller ett läckande tak, är uppkomsten av taket fläckar. Detta inträffar när vatten pooler nära de yttre väggarna av hemmet, framkalla skador på taket. Allvarliga läckage kan leda till svampar eller mögeltillväxt, som mörknar fläcken från en brunaktig till svart färg. Om inte åtgärdas snabbt, kan detta leda till mer än bara grundproblem: det kan leda till hälsoproblem också.

Shifted Foundation

Den vanligaste orsaken till en läckande tak är en läckande tak. Detta kan identifieras genom en växling hem stiftelse eftersom vatten som normalt skulle föras bort av dräneringsrör rinner ner väggarna istället. Detta kan leda till att marken under ditt hem för att lösa eller skift. Även ovanligt, detta är en av de allvarligaste problemen ett läckande tak kan leda till och en kontrollampa tecken att vatten kommer in i hemmet, även om det är obemärkt vid den tidpunkten.

Spis / Ljus / mattan Fukt

Någon indikation på vatten eller fukt runt eldstäder eller någon inomhus blockmetoder som går ända upp till taket kunde stava vattenläckage. Den vanligaste platsen för läckage är där murverket sträcker sig genom taket området. Ett annat tecken på taket läckage är vattenansamling runt alla armaturer som är inbäddade i taket. Vatten samlas vanligtvis runt eller inuti ljuset bostäder. Fuktig mattor, som normalt återfinns i närheten av väggarna är också ett tecken.

Våt vinden isolering

Även läckande tak är ofta orsaken till läckande tak, dess tuffa precisera denna sak. Uppstår läckor bara när det regnar och ibland vinden isolering ackumulerar vatten, hindrar det från att omedelbart samlas på taken. Regelbundet kontrollera isolering i vinden. Om det är fuktigt, kan det betyda att det finns ett problem med taket.

Hur fixar taket läcker från taket

Hur fixar taket läcker från taket


En okontrollerad tak läckan kan förstöra ditt hem. Vattnet som gör sin väg genom läckan kommer så småningom arbeta sig ner till de lägre nivåerna i ditt hus. Vattnet kommer sannolikt pool i ett område, och börja att sjunka ner i gips av både tak och väggar. Överdriven vatten uppbyggnad kan orsaka ditt tak att sag och även grotta in från den extra vikten. Om du fånga läckan i tid, kan du reparera tak utan att behöva riva ut mycket av det gamla materialet. Du kan oftast lappa området och spara taket utan alltför mycket krångel.

Instruktioner

Lapp taket

1 Hitta utsidan läckan. Du måste stoppa det omedelbart att stänga av vattnet från taket nedan. Din bästa tillvägagångssättet kommer att vara en tillfällig lapp för taket.

2 Gå in i vinden och hitta den plats där vattnet läcker. Applicera lite silikon fogar till området för att lappa hålet.

3 Få upp på taket och hitta den läckande området. Om det regnar på den tiden, kommer du inte har tid att ta bort och ersätta de dåliga bältros runt läckande området. Täcka området med en presenning och bind tarp ned till taket. Detta gör att du kan börja reparera taket läcka inne i huset.

Reparera tak Läckage

1 Hitta området i taket som är missfärgad. Det är där vattnet sammanslagning, och väger ner taket. Om du märker något hängande i området, finns det en stor mängd vatten fångade ovan.

2 Placera en stor hink under den del av taket som är missfärgade och slapp. Få på en stol eller stege och peta ett hål i taket med en spik eller en penna. Detta kommer att ge vattnet instängd i taket en utgång. Justera hink att fånga vattnet som det rinner.

3 Låt allt vatten rinna från taket. Du kan behöva slå flera hål i taket om det finns en hel del vatten. Det är viktigt att dränera vattnet så snabbt som möjligt.

4 Rikta en stor fläkt i taket och slå på den högsta inställningen. Använd flera fläktar om det är möjligt. Låt fansen att torka taket området under flera timmar.

5 Skjut din hammare i taket där du gjorde hål eller hål. Du vill göra en fördjupning. Torka av området med en trasa för att avlägsna eventuellt löst skräp.

6 Applicera ett generöst lager av spackling fyllförening till området med en spackel. Sprid fyllföreningen jämnt så det är även med ytan av taket. Låt påfyllnings föreningen att torka, sedan måla området om du behöver för att matcha den mot taket färg.