missfärgade ben

Hur man rengör missfärgad injekteringsbruk

Hur man rengör missfärgad injekteringsbruk


Grout tätar utrymmet mellan plattorna, men cement eller epoxy tenderar att mörkna med dagligt bruk. Tvål och hårt vatten i en dusch lätta tillväxt av mögel och mjöldagg, orsakar missfärgning. Tung trafik på golv leder till smuts och bygga upp mellan plattorna. Ren missfärgad injekteringsbruk med en lösning av syreblekmedel och vatten. Syrebubblor tränga in i porösa eller förseglas bruket att rengöra, desinficera och ljusare. Använda syre blekmedel i stället för klorblekning för en rök-fri substitut.

Instruktioner

1 Fyll en sprayflaska med 2-4 tsk syre blekmedel. Låt blandningen stå i fem minuter. Sätt på locket och skaka fram pulvret upplöses helt.

2 Spraya injekteringsbruk och kakel med syre blekmedel. Helt blöt bruket med lösningen, och låt det sitta i 30 minuter.

3 Sätt på handskar och skrubba bruket med en borste. Använd mer rengöringslösning om det behövs.

4 Töm sprayflaska och skölj noga med varmt vatten. Fyll den med rent vatten och spraya plattor och injekteringsbruk att skölja bort renare. Spraya och torka med en trasa tills alla rester är borta.

5 Torka plattor och injekteringsbruk med en mjuk trasa eller handduk. Vit fogmassa kommer inte att visas ljusa vita tills det är helt torrt.

Hur man botar missfärgade tånaglar

Hur man botar missfärgade tånaglar


Missfärgade tånaglar innebär ofta mer än en enkel förändring i utseende. Mycket av tiden, är en missfärgad tånagel resultatet av en svampinfektion. Helt enkelt gå barfota, med hjälp av bakterier ridit nagelklippare eller ens en ohälsosam kost kan orsaka dina tånaglar att missfärgas eller förändras i utseende. Tånaglar med en svampinfektion tenderar att bli tjockare i storlek och ta på nyanser av gult eller lila. Med hjälp av ett antibakteriellt munvatten, nagelklippare och en förändring av kosten, kan missfärgade tånaglar åtgärdas tillbaka till hälsa.

Instruktioner

1 Fyll hinken till hälften med antibakteriella munvatten. Tillåta munvatten för att sitta i ca 10 minuter. Lägg till ett belopp av vit vinäger lika med mängden desinfektionsmedel lagts till skopan. Rör de två tillsammans tills du har en enhetlig lösning.

2 Scrub fötterna med tvål och vatten. Rengör varje tå och tånagel.

3 Fila bort nageln så lågt som möjligt utan att orsaka någon smärta eller obehag.

4 Placera fötterna i hinken lösning. Låt dem ligga i blöt i cirka 15 till 20 minuter.

5 Ta bort fötterna från lösningen och snabbt torka dem. När torr, linda varje tå i ett plåster för att säkerställa att inga bakterier från golvet in öppna häller.

Hur man rengör en missfärgad marmor bordsskiva

Hur man rengör en missfärgad marmor bordsskiva


En marmorskiva bord kan vara ett bra sätt att lägga till några elegans och naturlig skönhet till ditt hem. Marmor variation och hög glans kan bidra till att förbättra någon dekor. Marmor är en naturlig sten och kommer att kräva särskild omsorg om du väljer att använda ett marmorbord. Fel typ av renare, bristande tätningsmedel eller bara en kopp kaffe som används utan en dalbana kan missfärga din marmor. Du kommer att kunna minska uppkomsten av dessa fläckar dramatiskt med hjälp av stenhygienprodukter.

Instruktioner

1 Rengör marmorskiva väl med en sten renare. Sten städare finns i sprayflaskor för att underlätta användning. Spraya renare på bordet och polera med en luddfri trasa. Detta kommer att ta bort alla fläckar från marmor.

2 Applicera ett grötomslag till marmorskiva. Grötomslag är en pasta som används för att dra ut fläckar och missfärgningar inifrån stenen. Den kan köpas på de flesta sten varv och är tillgänglig både färdigblandad och som ett pulver du blandar med vatten. Sprid grötomslag över missfärgade områden av marmorskiva och täcka grötomslag med en bit plastfolie för att försegla den i. Låt det sitta i en timme.

3 Skölj grötomslag från bordet med vatten och rengör toppen igen med en sten renare, putsning topp torr med en luddfri trasa.

4 Täta marmorskiva mot ytterligare färgning genom att måla den med en impregneringstätning med hjälp av en skum pensel. Låt sealer tränga in i en timme och sedan torka upp överskottet med en luddfri trasa.

Hur man målar missfärgad betong

Hur man målar missfärgad betong


Ta hand om betonggolv i ditt hus som du skulle någon annan golvytan. Målat och missfärgade betong kommer att göra din källare eller uteplats ser gamla, slitna och smutsiga. Paint är en bra lösning. Det kommer att omfatta missfärgning och lägg en ljus pop av färg till utrymmet. Innan målning måste ytan vara ordentligt förberedd och klar för färgen. Hyr en konkret kvarn från ett hem förbättring centrum.

Instruktioner

1 Dammsug golven för att ta bort all smuts och skräp. Något kvar bakom kommer att repa golven under slipning.

2 Öppna fönster eller dörrar för ventilation om betonggolvet är inne i ditt hem. Täck alla luftintag med plastfolie för att förhindra damm från att resa genom ditt hus.

3 Sätt på en mask och skyddsglasögon. Bifoga en diamant rondell till kvarnen. Vänd kvarnen på.

4 Sänk kvarnen långsamt till golvet och börja flytta över golvet. Sand hela området. Håll kvarnen över de missfärgade områden och försök att ta bort fläckar. Du kanske inte kan ta bort djupa fläckar. Djupa fläckar kommer att täckas av färgen.

5 vakuum för att avlägsna slipdammet. Fukta en handduk och köra det över golven för att avlägsna eventuella små partiklar av slipdamm.

6 Tape väggar och allt annat som du inte vill att måla.

7 Doppa en pensel i betong och murverk färg. Måla omkretsen av rummet. Skär i ca 3 inches.

8 Häll betong och murverk färg i en färgpanna. Rulla en lång borste genom färg, ta bort överskottet av färg från rullen. Rulla färgen över golvet i ett tunt skikt. Låt den första beläggningen torr. Applicera ett andra skikt med användning av samma metod. Låt den andra beläggningen torka över natten.

9 Roll betong sealer på golven för att skydda lacken. Applicera två lager sealer.

Hur att reparera en missfärgad spegel

Hur att reparera en missfärgad spegel


När du tittar i spegeln du vill ha en tydlig, skarp reflektion. Men ibland blir en spegel missfärgad, och hindrar dig från att kunna se en riktig bild. När en spegel är missfärgad, är ofta orsaken till missfärgning fördelningen av silver uppbackning av spegeln. Silvret stöd kan bryta ner på grund av ålder, vatten, rengöringsmedel eller dålig initial hantverk.

Instruktioner

1 Bestäm det bästa sättet att fixa spegeln genom att notera där missfärgning är och hur omfattande det är. Om spegeln är en antik eller mycket stor i storlek, kan det vara bäst att rådfråga en professionell. Om det är en mindre spegel som är missfärgad i hörnen, totalt missfärgade eller missfärgade på grund av en repa, kan du förmodligen fixa det själv.

2 Ersätt hela eller en del av spegeln för att fixera discolored hörn. Du kan ha en professionell avskurna de missfärgade hörn och försegla spegeln med extra spegel kant tätningsmedel. Du kanske kan köpa spegel kanten tätningsmedel själv och återanvända den om det behövs. Dessutom, beroende på placeringen av spegeln, kan du överväga att flytta den. Till exempel kan en spegel strax över badrum sink har skadats av vatten komma in i hörnen; höja den en tum eller så kan förhindra att detta händer. Missfärgning i hörnen är ofta orsakas av vatten eller rengöringslösning påverkar stöd av spegeln. Om missfärgning orsakades av rengöringsmedel komma in i hörnen, kommer du också vill ändra din rengöringsmetoder genom att tillämpa fönsterputs till en rengöringsduk och torka spegeln, i motsats till besprutning spegeln med renare och sedan torka den.

3 Åter silver eller ersätta spegeln för att fastställa en övergripande missfärgning. Det är möjligt att resilver en spegel antingen professionellt eller på egen hand, men om spegeln är en antik, kan du bli ombedd att lämna det som är. Om du vill resilver spegeln själv, behöver du en resilvering kit och ett rum med god ventilation.

4 Reparera en repa som missfärgningar spegeln med tandkräm eller aluminiumfolie. Om scratch är på framsidan, kan du försöka fylla i repan med tandkräm - inte gel - och försiktigt polera med en mjuk trasa. Om scratch är i ryggen, måste du försiktigt bort spegeln. Om det är en mycket stor repa, kan du återigen titta på resilvering som ett alternativ. Men om det är en liten repa, kan du försiktigt ta en bit av mycket smidig aluminiumfolie och täcka scratch med det genom att tejpa den på baksidan av spegeln. Beroende på jämnheten av folien och storleken på repan, detta kan eller kan inte göra jobbet.

Hur att rengöra en missfärgad Shower

Hur att rengöra en missfärgad Shower


En missfärgade dusch och badkar med fläckar av mögel, tvål avskum och hårt vatten insättningar förringar det allmänna utseendet på ett badrum. När dessa saker bygga upp i din dusch eller badkar de kan visa sig vara ganska svårt att ta bort med hjälp av enkla rengöringsmetoder. Det finns åtgärder du kan vidta som kan hjälpa dig återställa missfärgat dusch eller badkar till sin ursprungliga färg.

Instruktioner

1 Blanda en lösning av 1/2 kopp ättika, 1/4 kopp bakpulver, 1 liter varmt vatten och en kopp ammoniak.

2 Sätt på dig gummihandskar och tillämpa denna lösning till väggarna i duschen med en svamp. Se till att det finns god ventilation i området vid användning av denna lösning. Öppna ett fönster eller sätta en fläkt i dörröppningen.

3 Scrub lösningen på väggarna med en plast borste för att lossa smuts och avlagringar.

4 Skölj lösningen från duschen med rent, varmt vatten. Grime och insättningar ska flyta utanför muren, ner i avloppet och ut ur duschen.

5 Torka med en ren trasa hela området torrt. Upprepa processen för områden som inte har rengjorts 100 procent för första gången.

Hur fixar en missfärgad kran

Hur fixar en missfärgad kran


De flesta hushåll vattensystem innehåller mineraler såsom magnesium och kalcium. Underlåtenhet att torka fukt från kranar gör dem mottagliga för hårt vatten missfärgning; vattnet avdunstar och efterlämnar tråkiga, vita mineralfyndigheter. Hårt vatten missfärgning taints estetiskt tilltalande krom, guld, mässing och kranar av rostfritt stål, som förringar ett badrum övergripande utseende. Underlåtenhet att snabbt ta itu med hårt vatten missfärgning gör uppgiften att ta bort mineralfyndigheter svårare i framtiden. Omgående fastställa en missfärgad kran med hjälp av hushålls grundläggande förnödenheter.

Instruktioner

1 Skär en pappershandduk i flera remsor. Dränka pappershandduksremsor i vit vinäger.

2 Linda mättade pappershanddukar remsor runt missfärgade kran. Lämna remsorna på kranen under en timme.

3 Packa remsorna från kranen. Skala bort eventuella kvarvarande fastnat-on pappershanddukar fragment.

4 Fukta en microfiber rengöring trasa med varmt vatten. Torka trasa över kran för att skölja bort vinäger.

5 Undersök kran för kvarvarande missfärgning. Om kranen är fortfarande behäftad med vita avlagringar, göra en pasta av 1/4 kopp ättika och 1/4 kopp bakpulver i en skål. Blanda vinäger och bakpulver tills pastan är slät.

6 Coat de återstående mineralfyndigheter med pastan med hjälp av en gummiskrapa. Låt pastan torka på kranen.

7 Fukta en andra mikro rengöring trasa med varmt vatten. Torka kranen med trasa för att skölja bort pastan.

8 Torka kranen med en frottéhandduk för att förhindra framtida hårt vatten missfärgning.

Hur fixar missfärgad betong

Hur fixar missfärgad betong


Betong är ett framträdande murverk material på grund av sin mångsidighet, flexibilitet design och långvarig hållbarhet. Inkonsekvenser i fukthalt, ingredienser och ingredienser proportioner under cementblandningsprocessen kan orsaka missfärgningar i härdad betong. Till exempel, är mörka fläckar av missfärgning på betong ibland orsakas av den otillräckliga kombinering av kalciumklor med cement. Även missfärgning är inte strukturellt skadligt för betong, kan fläckigt färg förringa slätt utseende konkreta trottoarer, verandor, uteplatser, väggar och andra betongytor. Lyckligtvis finns det lösningar för missfärgad betong.

Instruktioner

1 Häll hett vatten frikostigt över missfärgade betong. Var noga med att inte stänka vatten på din hud.

2 Scrub den våta betongen med en styv borst syntetisk borste för att avlägsna de mörka fläckar. Ta bort så mycket missfärgning som möjligt från betongen.

3 Undersök betongen för kvarvarande missfärgning. Om mörka områden kvar, redskap upp i långa kläder, syrafasta gummihandskar och skyddsglasögon för att förbereda för användning av saltsyra.

4 Mätta omgivande vegetation med kallt vatten för skydd mot syra avrinning. Täck närliggande föremål med plast damm ark.

5 Fyll en plasthink med 6¼ koppar kallt vatten. Häll försiktigt 3 msk saltsyra i vattnet för att skapa en mycket mild syralösning. Med hjälp av en färg uppståndelse pinne, blanda syran och vatten.

6 Spola missfärgade delen av betong med kallt vatten för att förhindra syralösningen från att tränga betongen alltför snabbt. Låt betongen torka under fem minuter.

7 Häll saltsyra lösning i en billig trädgård spruta. Spraya syralösningen direkt på missfärgade betongen. Låt syralösningen genomsyra betongen under 15 minuter.

8 Skölj betongen med kallt vatten för att tvätta bort den sura lösningen. Spola betongen helt. Med hjälp av pappershanddukar, blot upp syran avrinning för att ytterligare skydda närliggande vegetation.

9 Ta hand om trädgården spruta, pappershanddukar och eventuellt kvarvarande syralösning enligt lokala avfalls avdelning farligt instruktioner. Inte spola syralösningen ner någon avloppet.

Hur man löser missfärgade bilderOm du har ett fotografi som är missfärgad, kanske du tänker på att ta det till en professionell grafiker att färga korrekt. Däremot kan professionellt korrigerade bilder ofta vara kostsamt och du inte har kontroll över den färdiga produkten. En lösning är att använda ett grafikprogram på datorn för att redigera bilden själv. Detta kan både spara pengar och låter dig ha full kontroll över den färdiga produkten.

Instruktioner

1 Skanna missfärgade bild i datorn.

2 Öppna din grafikprogram på datorn.

3 Öppna den skannade bild i grafikprogrammet genom att klicka på "File" och välja "Öppna". Ett fönster kommer att dyka upp så att du kan bläddra bland dina filer.

4 Leta reda på bildfilen, och klicka sedan på "OK" för att öppna den. Den skannade bilden visas på skärmen.

5 Ändra färgning av bilden genom att klicka på "Bild" längst upp på skärmen, klicka på "Inställningar" inuti listan som visas. En sidolista kommer att dyka upp.

6 Klicka på "Color Balance" från listan. Ett popup-fönster visas med en justerbar färgskala som innehåller cyan, magenta, gul, röd, grön och blå val.

7 Flytta barer att ändra färgning i bilden så att missfärgning kommer att korrigeras. Om bilden är för röd, flytta stapeln närmare grönt eller cyan. Om bilden är för blå flyttar bar närmare till gult. Om bilden är för grön, justera magenta eller rött.

Hur man behandlar tjock missfärgade tånaglar

Hur man behandlar tjock missfärgade tånaglar


Tånaglar som är tjock och gulnade kan orsakas av dålig näring, dålig hälsa, svampinfektioner, eller genetik. Om huskurer inte fungerar, söka tjänster av en fotvårdsspecialist. Under tiden, här är några steg för att hjälpa dig att behandla dina naglar.

Instruktioner

1 Tvätta instrument i tvål och vatten och skölj dem med alkohol eller antiseptisk.

2 Blanda 2 msk. milt rengöringsmedel, eller Betadine lösning, i halv liter varmt vatten. Doppa din fot i vattnet och dra i 10 minuter.

3 Skär drabbade nageln rakt över med en nagelklippare.

4 Med en ren nagelfil och en WISP av bomull, rensa ut skräp under och runt sidorna av nageln.

5 Klipp en bit 40 procent salicylsyra gips till storleken och formen på den drabbade nageln. Använd den med gips sida mot nageln, och täck med ett plåster.

6 Håll tån torka i två dagar.

7 Ta en nagelborste eller gammal tandborste och borsta bort så mycket flagnande spik skräp som möjligt när du tar bort plåstret.

8 Rengör området med varmt tvålvatten och tillämpa en antiseptisk lösning.

9 Upprepa salicylsyra behandling tre till fyra gånger.

10 Fråga din fotvårdsspecialist om orsaken till dina missfärgade naglar är en underliggande svampinfektion. Om så är fallet, börja orala eller utvärtes medel mot svamp.