måla vattendroppar

Hur man målar Vattendroppar

Hur man målar Vattendroppar


Finess för att måla en vattendroppe ursprung med kräsna vad du tittar på, berättar Michelle O'Connor, en amerikansk konstnär, illustratör och målare i 30 år. Vattendroppar är transparenta och inbjudande för ögat, både från målarens och betraktarens perspektiv. Vattendroppar kan tillföra en målning vid liv genom att gjuta de rätta skuggor, vilket skapar de korrekta färgreflektioner, som erkänner exakt där ljuset som kommer från i målningen och att få ljusbrytning precis rätt. Nyckeln är medveten planering och mycket praktik.

Instruktioner

1 Rita en oval på din tavla där du vill ha vattendroppar, med hjälp av din vit penna. För droppar hängande utanför en yta, vill du göra en halv oval hängande ner.

2 Blanda lite färg något ljusare än ytan du målar vattendropparna på och fyll i dropparna fullständigt.

3 Blanda lite färg något mörkare än på ytan du målar på och borsta en halvmåne form på sidan av vattendroppen garderoben till ljuskällan. Måla en annan halv-moon form med samma färg motsatt ljuskällan. De halv-moon former bör nästan röra varandra.

4 Måla en ljus linje i halvmåne form motsatt ljuskällan. För detta kan du använda en ljusgrå eller blågröna men du vill måla en tunn, lätt linje efter halvmåne form. Använd inte vitt för detta slag eftersom det kommer att stå ut för mycket och kasta av ljusbrytning.

5 Måla en annan linje ljus med hjälp av blå-grön eller mycket ljusgrå på halvmåne närmast ljuskällan. Lägg till en plats av ren vit på denna linje för att göra vattendroppe glittra.

Färgpennateckning Tekniker för vattendroppar

Färgpennateckning Tekniker för vattendroppar


Det är kul att skissa och rita med regelbundna Ritblyerts, men drar med färgpennor tillför ett nytt element till upplevelsen. Det finns några blandningstekniker du kan använda för att skapa ett helt spektrum av nya färger. Detta kommer att ge dina ritningar mer liv och djup. Rita en enda droppe vatten är ett bra sätt att börja träna skuggtekniker som vatten reflekterar ljus och fångar omgivande färger. Håll handleden lös, hitta en bekväm ställning och börja rita.

Studie vattendroppar

Studera bilder av vattendroppar. Observera några som hänger i luften. Lägg märke till hur vattnet fångar de omgivande färger. Se hur färgen verkar följa kurvan och linda runt droppen. Observera färgade blyertsteckningar av vattendroppar och notera den teknik som används för att fånga dessa färger på papper.

Rita din disposition

Rita en droppform i mitten av sidan med den övre avsmalnande till en punkt. Skugga längs den nedre kanten av droppen med användning av en mörkblå penna. Luta penna för att använda sidan av spetsen. Tryck lätt medan snabbt flyttar pennan upp och ner.

Lägg lager

Rita över det första färgskiktet med en ljusare nyans av blå. Håll handleden lös och tryck lätt för att blanda de två färgerna. Använd en lättare touch högre du går på droppen. Lägga ett andra skikt av mörkare blått över den ursprungliga bottenskiktet för att göra det mörkare. Tryck hårdare på pennan för att ge god kontrast mellan de två färgskikten.

Lägg Skuggning

Trace längs med hela droppen med mörkare blå penna. Skugga i en bit av området längs denna gräns. Fyll i resten av nedgången med ljusblå. Tryck så lätt som möjligt för att skapa en mycket svag lager så skuggning blir ljusare mot mitten.

Ytterligare skuggning och höjdpunkter

Lägg tvär kläckning mot botten av droppen genom att snabbt skissa en serie av överlappande horisontella och vertikala linjer. Lägg höjdpunkter med en vit penna. Följ kurvan av droppen lätt tryck. Lägg till dessa lätta drag med olika mellanrum.

hypericum Förökning

hypericum Förökning


Hypericum (Hypericum prolificum) är en lövfällande buske med en attraktiv, rundade formen. Växer till höjder av en till fyra fot, producerar hypericum små, klargula blommor hela sommaren. Ett hållbart buske, Hypericum växer i klimat så cool som US Department of Agriculture anläggningen hardiness zon 4. Sprid Hypericum genom att halv lövträ sticklingar före den första frosten i slutet av sommaren eller tidig höst.

Förberedelse

För att förbereda böka Hypericum sticklingar, fylla en behållare med en fuktig, väldränerad böka medium såsom halv sand och halv perlit eller halv sand och hälften vermikulit. Den typ av behållare är inte viktigt, men ett dräneringshål i botten är avgörande, eftersom fuktig jord kommer att ruttna Hypericum sticklingar.

Att ta Sticklingar

Att ta sticklingar från en frisk Hypericum buske, använd en vass kniv för att skära en stam från spetsen av en halvhård stam. Stammen bör bryta med en pop vid böjning. Om stammen är alltför svårt att böja, är stammen för mogen. En stam som inte bryts är alltför omogen. Ta bort alla blommor eller knoppar från stammen, och sedan strippa bladen från stammen botten halv.

Plantering av Sticklingar

Doppa de skurna ändarna av hypericum sticklingar i pulveriserad eller flytande rotbildning hormon, och sedan plantera sticklingar till ungefär halva sin längd i den fuktiga potting medium. Plantera flera stycken i en container, men utrymmet de sticklingar så bladen är inte berör varandra. Täck behållaren med klar plast för att hålla atmosfären runt stickling varma och fuktiga.

Ta hand om Sticklingar

Att främja böka, placera Hypericum sticklingar i ett varmt rum att exponera sticklingar för starkt, indirekt solljus. Om vattendroppar bygga upp inuti påsen, ta bort påsen några timmar för att förhindra sticklingarna från att bli alltför fuktig. Vattna krukväxtjord om det blir torrt.

rotade sticklingar

Hypericum sticklingar brukar rot inom tre eller fyra veckor. När rötterna är halv till en tum lång och Hypericum sticklingar visar ny tillväxt, växt varje skär i en behållare fylld med sand eller en blandning av krukväxtjord och sand, och sedan flytta sticklingar i starkt solljus. Håll potting blandning lätt fuktad och gödsla sticklingarna regelbundet med en flytande gödselmedel tillämpas enligt anvisningarna på förpackningen. Plantera små buskar utomhus efter vädret blir varmare under våren.

Hur Waves görs i Ocean

Hur Waves görs i Ocean


Havsvågor kan göra en solig dag på stranden extra roligt eller orsaka förödande förstörelse kustsamhällen. Vågor är synlig reaktion till energikällor i havet, och vattendroppar i havet rör sig i vertikala kretsar som vågen passerar. Det finns många orsaker till vågor, inklusive konstgjorda energikällor och naturkrafter.

Vind

Vind är den vanligaste orsaken till vågor. Vindar och starka vindbyar blåser över havet och skapa friktion på havets yta. Friktionen tvingar vattnet att rippel, och krusningar kan växa till stora vågor om vinden är tillräckligt stark och blåser en längre sträcka och tid. Stormar kan generera vindar som orsakar vågor som varar i flera dagar. Dessa stormar orsaka vågor som kan vara skadliga för kuster. Vissa geografiska områden får genomgående höga vind nivåer, vilket gör dem destinationer för surfare.

jordbävningar

Jordbävningar kan orsaka förödande vågor kallas tsunamis genom att generera en stor mängd energi som rör sig en stor volym av vatten i riktning mot en kust. Ut i havet, kan tsunamin verkar vara bara ett fåtal inches tall, men eftersom det träffar grundare vatten tsunamin kan krascha uppåt på land våldsamt och destruktivt. Under 2011, en tsunami i Stilla havet dödade mer än 15.000 personer och förstörde eller skadade mer än 125.000 byggnader i Japan. Tsunamis kan också orsakas av vulkanisk aktivitet och jordskred.

Syntetiska Orsaker

Små vågor kan orsakas av fartyg vaknar, konstruktion nära en kust eller någon annan mänsklig verksamhet i vattnet. Dessa vågor är ofta mycket liten jämfört med havets vågor som orsakats av naturkrafter. Syntetiska vågor sällan länge på grund av den lilla mängd energi under en kort tid som orsakade dem. Människor kan orsaka större störningar i havet, men. Större vågor och även destruktiva tsunamier kan orsakas av konstgjorda undervattensexplosioner.

Surfa

Icke-förstörande vågor bli en surfa när de närmar sig kusten. I den djupa hav, en våg som orsakas av vind eller en förbipasserande fartyg inte vidrör havsbotten och verkar vara en liten krusning. När vågorna kan röra havsbotten, blir de längre och längre tills de går sönder eller kurva ovanpå sig. Detta är känt som en surf och erfarna surfare kan identifiera säkra surfvågor genom att titta på vågorna rulla in mot stranden.

Typer av åska

Typer av åska


Mörka moln, åska, blixtar, kraftiga vindar och pelting regn är ingredienserna och visuella indikatorer för åska. Cumulus moln växer vertikalt och bildar tornen är början av åska. Stormar utvecklas från den fria rörligheten för varm, fuktig luft stiger genom atmosfären, med luftströmmar som nyckeln till svårighetsgrad. Vattnet i stigande fuktig luft bildar moln med vattendroppar som har elektriska laddningar skapar blixtar och åska. Från marken, stormar liknar men det finns faktiskt olika typer av åska.

kraftig åska

Regn- vindar över 50mph timme anses svår. National Weather Service definierar en kraftig åska som en "som producerar en tornado, vindar åtminstone 58mph, och / eller hagel minst 3/4 tum i diameter."

enda cell

Encelliga åska, även kallade puls åska, utvecklas från updrafts av varm luft genom atmosfären. De börjar oftast med kalla fronter drivit in från havet, kolliderar med varm luft och fukt. Encelliga stormar är normalt kort, som varar ungefär en halvtimme, och förutspås när luftrörelser visas på radarn. De producerar mörka moln, åska och regn, och är inte kategoriseras som allvarlig.

multicell Kluster

Multi kluster är grupper av encelliga åskväder rör sig tillsammans. De starkaste cellerna är i centrum av klustret och svagare celler faller sönder på utsidorna av gruppen. Multi-kluster åskväder är allvarligare än encelliga stormar och håller längre. De producerar moln, åska och blixtar, regn och plötsliga kraftiga vindar.

Multicell Linje

Multi-line åskväder finns många encelliga stormar rör sig tillsammans i en linje med en stark vindpust i spetsen för den linjen. Vanligtvis skjuts framåt av en kallfront, de kallas en kallfront också. Multi-line åskväder är svåra stormar producerar skyfall, frekvent åska, kraftiga vindar och även tornador. Starka vindar är den vanligaste spelfilms av Multi-line stormar.

superceller

Supercell åska är mycket stora stormar som kännetecknas av varierande, stark, snabb vindar och spottar updrafts. De skapar vanligtvis hårt väder, inklusive starka tromber, översvämningar, stora hagel och farliga vindar rör sig mer än 80mph. De flesta tornados bildas under supercell stormar. Det finns tre grupper av superceller: bakre flanken med lite regn, klassiker med en vägg moln; och främre flank med mycket regn. Vägg moln kan ses från långt innan andra tecken på annalkande stormar är uppenbara.

Använder för framtida golvvax

Använder för framtida golvvax


Framtida bonvax, även marknadsförs som Pledge med framtida Shine, tillverkas av SC Johnson Company och är utformad för att polera ingen vax och regelbundna linoleumgolv. Produkten skapar en tuff, akryl glans, enligt SC Johnson, skydda golvet samtidigt förbättra sitt utseende. Hobby upptäckt nya användningsområden för denna tydliga polska. Den har samma konsistens som vegetabilisk olja och har många hantverks applikationer av lim eller skyddande beläggning.

gömma repor

Framtida golvpolish används av hobbyister att dölja repor och mars på tydliga plastytor, speciellt modellflygplan. Häll vaxet i en skål och doppa den del i vaxet. Vissa hobby föredrar att hålla en svamp handtaget till plastdelen. När de väl torkat ser del nya och glänsande. Eventuella brister försvinna.

Base Coat

Hobby använder kommande polska som en basbeläggning för plastbitar. Akryl polska skapar en slät yta som målar lätt fastnar på. Låt polish torka över natten innan målning stycke för bästa resultat, enligt IPMS Stockholm hemsida.

blank yta

Modell tåg entusiaster spraya kommande polska med hjälp av en airbrush att lägga till en glans till tråkig metall tåg ytor. Applicera ett skikt i taget och låt den torka ordentligt innan du lägger mer. Rengör airbrush noggrant efter användning.

Vatten

Hobby använder Future för att göra is, vattendroppar och även strömmar och bäckar på modell tåg landskap. Applicera ett skikt i taget och långsamt bygga lagren tills du uppnår önskad effekt, enligt Mike Schwarze av Trainweb.

Bruna fläckar på Bonsai Löv

Bruna fläckar på Bonsai Löv


Är bladen på din älskade bonsaiträd brunfärgning eller bryta ut i fläckar? För att hålla trädet frisk, vara säker på att identifiera och behandla problemet så snart som möjligt --- eller du kanske riskera att förlora trädet helt.

bonsai Rust

Svampinfektioner kallas rostar kan orsaka ökad bruna fläckar visas på undersidan av bonsai blad. Ta bort de drabbade bladen, och se till att din bonsai får god luftcirkulation.

Alltför mycket Mist

Bruna fläckar kan utvecklas på en bonsai löv om vattendroppar avdunsta dem alltför snabbt. Om du använder en anläggning mister på bonsai, sluta imma det ett tag, och se om de bruna fläckar försvinner.

Leaf gruvarbetare

Små buggar som kallas blad gruvarbetare kommer emellanåt att skapa tunna bruna spår över en bonsai blad. Leaf gruvarbetare inte orsaka bestående skador, men var noga med att ta bort bladen de har skadats.

torra kanterOm kanterna på din bonsai löv börjar bli brun och krispiga, skulle anläggningen kunna torka ut för snabbt. Flytta den till en mindre soligt läge, eller bort från någon närliggande luftventiler.

förebyggande av sjukdomar

Du kan stoppa många bonsai sjukdomar innan de börjar genom att dosera ditt träd regelbundet med trädgård fungicider och herbicider.

Vuxna smält krita konstprojekt

Vuxna smält krita konstprojekt


Kritor är gjorda av en blandning av paraffinvax och pigment. Denna typ av vax smälter vid en mycket låg temperatur, ungefär 51,7-62,8 grader Celsius. Dessa temperaturer kan nås med någon mikrovågsugn eller varmluftsugn, gör det möjligt att smälta gamla kritor hemma. Crayon hantverk innebär användning av ugnen och kontakt med heta vax, så vuxnas deltagande krävs.

nya kritor

Använd spån och trasiga krita bitar för att ge dina gamla kritor nytt liv. Smält vax i en dubbel panna eller placera bitar i en pappersmugg och använda mikrovågsugn. Häll vaxet i en muffin kopp, metall cookie cutter, godis former eller kisel pan. Låt kritor att svalna och stelna över natten före användning. Med den här metoden kan du göra kritor med egna färger och former.

Egg Decorating

En pysanka är traditionell ukrainsk konst form i vilken bivax används för att skapa skikt av färg på ytan av ett ägg. Du kan använda kritor av oönskade färger att öva pysanky styling tekniker. Även den låga smälttemperaturen gör paraffin en dålig ersättning, kan du öva fingret positionering och smältteknik utan rädsla för råvaruspill. Ofärgade ägg dekorerade med smält kritor kan visas som de är; de kommer att ha en glansig, utsmetade utseende.

is kritor

Använd is för att skapa en oförutsägbar krita skulptur. Fyll en pappersmugg eller kartong med isbitar och skärvor. Häll smält vax i behållaren. Isen orsakar ihåliga fickor bildas i hälls struktur. Experiment med is olika storlekar och former. För att göra din skulptur ett ljus, värma en metall spett i ugnen vid 93,3 grader Celsius. Med hjälp av grytlappar, sätter spett i mitten av blocket. När vaxet svalnar, sätt i en veke in i hålet och fäst på undersidan med en flik metall veken.

krita Stalagmites

Stalagmiter är mineralstrukturer som förekommer i underjordiska grottor; de är byggda när vattendroppar på golvet och insättningar mineraler på marken. Under hundratals år, mineralskiktet och hårdnar för att bilda fristående strukturer, stalagmiter. Form egna stalagmiter på några minuter med smält kritor och isvatten. Droppa vax på ett stadigt underlag tills önskad form uppnås. Häll långsamt vattnet över strukturen för att härda ytan. Fortsätt att lägga till lager och kyla strukturen.

Sony Wega LCD-TV Felsökning

Sony Wega LCD-TV Felsökning


Sony Wega liquid crystal display (LCD) TV är ett expansivt, platt-anordning som innefattar en del av företagets mest avancerade LCD-teknik. Den är idealisk för filmer, TV och videospel. Men även de bästa LCD-TV krångla eller sluta fungera. Upptäck Wega TV felsöknings strategier för att hjälpa dig att hitta och lösa dessa frågor så att du kan komma tillbaka till att titta på din favorit tv-show.

Grunderna

Utesluter grunderna innan mer avancerad felsökning strategier. Några av de vanligaste problemen orsakas av vanliga misstag. Se till att Sony Wega LCD-tv är ansluten direkt till en pålitlig strömkälla och inte till en förlängningskabel eller utlopps expander. En dålig strömkälla kan orsaka många problem, bland annat färgdisplay frågor, kortslutning, flimmer och slumpmässiga produktionsstopp. Dessutom kontrollera att du är på rätt visningsläge. TV har olika inmatningsalternativ, och ställa in TV: n på fel inställning kan resultera i en svart eller blå skärm. Tryck på "Mode" på TV: ns fjärrkontroll för att växla mellan visningsalternativ. Slutligen, torka av Wega TV frontdisplayen med en mjuk, luddfri trasa. Fysisk skräp som vattendroppar, damm och fingeravtryck kan förvränga bilden på skärmen eller orsaka konstiga färger. En TV i en hög trafik område, såsom ett vardagsrum är särskilt benägna att bli smutsig.

Anslutningar och kablar

Problem med fysiska anslutningskablar kan orsaka visningsproblem, inklusive statisk på skärmen, störningar eller fullständig fungerar. Se till att kabeln för kabel-tjänsten är ansluten till TV: ns baksida. Snurra bulten i slutet av kabeln för att kontrollera att det är tätt och ordentligt ansluten. Om du använder yttre enheter såsom en spelkonsol, se till att konsolens kablar utgångs är anslutna till rätt ingångsportar på baksidan av Wega LCD-TV. Sådana kablar är färgkodade (dvs. röd, vit och gul) och ska anslutas till samma färg.

Återställning

Ibland Wega TV problem kan hard-wired i sina programinställningar och individer måste återställa TV att torka sin interna minnet ren. Detta löser typiskt flesta mjukvarurelaterade frågor, bland annat problem med kanalprogram eller föräldrakontroll. För att återställa Wega LCD-TV till dess ursprungliga fabriksinställningar, tryck och håll "Reset" -knappen på fjärrkontrollen medan TV: n är på. Samtidigt tryck och håll "Power" -knappen på TV: ns frontpanelens display. TV display blinkar, stänga och sedan slå på den igen. Släpp båda knapparna. Den Wega TV är nu återställd, och eventuella interna mjukvarurelaterade problem ska vara borta.

Hur man rengör vattenfläckar bort av auto sidospeglar

Hur man rengör vattenfläckar bort av auto sidospeglar


Vattenfläckar orsakas av hårt vatten, som innehåller höga halter av mineraler, såsom kalcium och magnesium. När vattendroppar torkar, är dessa mineraler kvar som en vit återstod. Vattenfläckar uppstår på alla ytor, men är mest uppenbara på glas och speglar, såsom bil speglar. Om vattenfläckar är kvar på spegeln under en längre tidsperiod, kan de skapa fläckar som är svåra att avlägsna. Använda några grundläggande rengöringslösningar kommer att radera alla spår av vattenfläckar.

Instruktioner

1 Häll en kopp vit vinäger i en skål och tillsätt 2 koppar vatten.

2 Doppa en svamp eller luddfri trasa i lösningen och torka av hela ytan av sidospegeln med cirkulära rörelser.

3 Torka spegeln med en ren trasa för att avlägsna överskottet vinäger och vatten. Upprepa processen för att rengöra sidospegeln på den motsatta sidan av bilen.

4 Applicera 1/2 tsk en bil scratch remover till en gammal T-shirt. Torka lösningen på spegeln och polera spegeln med en cirkelrörelse.

5 Fortsätt polera spegeln tills alla spår av vattenfläckar fläckar tas bort. Upprepa polering förfarande på den motsatta sidan spegeln.