måla solros med svamp

Hur man målar en solros med akryler

Hur man målar en solros med akryler


Solros målningar lägga till ett stänk av färg till ett rum och lysa upp någon dekor. En solros är en lämplig fråga för någon ny till målning, eftersom det består av grundläggande former och färger. Skapa en solros målning själv är möjlig genom att processen steg-för-steg och använda rätt verktyg. Imponera vänner och familj genom att skapa en solros målning som lyser upp ditt hem och visar upp din konstnärliga sida.

Instruktioner

1 Sand en duk med fint slippapper. Ta bort allt damm och smuts med en putstrasa. Applicera ett skikt av vattenbaserad lack med en svamp borste. Göra det möjligt för lack för att torka.

2 Måla duken en enfärgad bakgrund av ditt val med akrylfärg. Använd en svamp rulle eller bred pensel. Applicera två lager så att varje torka ordentligt.

3 Rita bilden av en solros på duken med krita. Använd ett foto eller en bild som referens vid utarbetandet solrosor. Om du inte är bekväm ritning frihand, spåra bilden på en bit ritpapper. Placera en bit grafit papper nedåt på duken. Placera ritpapper med bilden på toppen av grafitpapper. Spåra bilden av solros med en penna, tryck ordentligt. När tidningarna lyfts kommer bilden av solros synas på duken.

4 Använd en rund borste för att måla kronbladen på blomman med en ljus gul akrylfärg. Applicera två lager och låta varje torka. Applicera två lager av mörkbrunt akrylfärg till mitten av blomman.

5 Skapa detalj på solros. Applicera en gyllenbrun akrylfärg till en platt pensel. Använd mejsel kanten av borste för att tillämpa strimmor av gyllenbrun till varje kronblad. Detta kommer att ge blomman djup och dimension. Applicera mellanbrun akrylfärg till en torr pensel, avlägsna överskott av färg med en pappershandduk. Färgen appliceras i en pouncing rörelse i en ring runt blommans centrum. Detta kommer att ge ett luddigt utseende till centrum.

6 Måla stammen och blad av solros i en klargrön akrylfärg. Lägg höjdpunkter med hjälp av mejsel kanten av en platt borste och några gula akrylfärg. Låt färgen torka ordentligt.

Färg idéer svamp

Färg idéer svamp


Ta dig tid att undersöka hur färgerna relaterar till varandra på färghjulet när du gör färgval för svamp finish. Bestäm vilken typ av atmosfär du vill skapa med svamp, och välja färger som relaterar till varandra på detta sätt. Välj färger du älskar, och kom ihåg att svamp sker med färg. Om du bestämmer du inte är nöjd med resultatet, bara svamp måla över det för ett nytt och fräscht utseende.

analoga Färger

Analoga färger är färger som är inom tre fläckar av varandra på färghjulet. När svamp faux finish, liknande färger gör en lugn uttalande på grund av deras närhet på färghjulet. Sponge analoga färger för underskattade möbler eller sovrum väggar.

Komplementfärger

Komplementfärger är färger mittemot varandra på färghjulet. Dessa färger ger den mest mängden kontrastmedel och fungerar mycket bra tillsammans. När snyltar med komplementfärger, använda den mörkaste färgen först och svamp den ljusare färgen över toppen av det. Sponge komplementfärger på kontaktpunkterna eller på väggar där du vill göra ett kraftfullt uttalande.

monokromatiska färger

Monokromatiska färger är olika nyanser av samma färg, som khaki och elfenben. När snyltar med monokromatiska färger, är utseendet mer subtila och sofistikerade. Sponge denna färgkombination i sovrum och formella rum som matsalar eller formella vardagsrum, samt tillbehör som lampor, vaser och ramar.

metalliska färger

Metalliclack föra en rikedom är svårt svamp att för att uppnå med icke-metalliska färg färger. Svamp metalliclack över en bas färgskiktet för att lägga dimension till en bit, eller svamp en metalliclack färg över en annan, såsom guld över brons, för att skapa djup skuggning till pjäsen. Välj denna svamp teknik för att belysa funktioner som en öppen spis vägg.

Hur rengör jag badrum kakel med vinäger?

Hur rengör jag badrum kakel med vinäger?


Vit vinäger hanterar allmän smuts, varma insättningar vatten, tvål avskum och mögel, vilket betyder att det fungerar bra på att rengöra de flesta typer av badrum golv och kakel. Undantagen är marmor, travertin eller granit kakel, som kan skadas av sura rengöringsmedel som ättika. Vinäger är säker för keramiska, porslin, vinyl och laminatplattor och gör dem rena och blanka.

Instruktioner

1 Häll ¼ kopp vit vinäger i en hink med en liter varmt vatten, som föreslagits av Ecocyle för rengöring keramiska plattor. Denna ättika och vatten lösning kan användas på alla kakel material med undantag för natursten som marmor, granit och travertin.

2 Sätt på gummihandskar. Doppa en ren svamp i lösningen.

3 Scrub ner Wall kakel, i förekommande fall, med svamp indränkt med ättika och vatten lösning. För några mögliga områden, tillsätt lite extra vinäger genom att hälla vinäger direkt på svampen och torka detta över mögel.

4 Sweep klinkergolv och sedan tvätta det med ättika och vatten lösning. Lämna rummet och låta ättika har lite tid att döda mögel. Städning 411 rekommenderar väntar fem till tio minuter.

5 Skölj bort mögliga områden av kakel på väggarna med en svamp, fuktad med rent vatten. Torka golvet med rent vatten för att skölja bort vinäger vattenlösningen.

Vad är villkoret för onormal svamp i håret?

Vad är villkoret för onormal svamp i håret?


Tinea är den vanligaste typen av svampinfektion hos människa. Tinea capitis, även känd som hårbotten ringorm, är vanligast hos barn, men kan också påverka tonåringar och vuxna. Den orsakas av mögelliknande svampar som kallas dermatofyter. Kerion är en mycket inflammatorisk typ av tinea infektion i hårbotten. Tinea capitis är ofta kallas "svamp hår", även om de svampar ursprung på huden eller hårbotten, inte håret.

symptom

Symptomen på svamp hår inkluderar runda och fjällande lesioner i hårbotten. De lesioner kan förekomma i en del av eller på en sida av huvudet eller hela kroppen. Områdena kan verka röd och inflammerad. Balding kan uppstå där håret har brutit eller fallit bort. Det kan finnas ett intryck av mjäll från små hudpartiklar chaffed bort av lesioner. Andra symptom kan vara små svarta fläckar på hårbotten, torr skalning, tovigt hår och gul skorpbildning eller bikakestruktur utseende hårbotten. Inte alla personer upplever klåda. Närvaron av pus inuti hårbotten lesioner är ovanligt och tyder på kerion. Kerion kan orsaka permanent håravfall, men kan behandlas med prednison.

bärare

Tinea capitis är smittsam och kan föras vidare genom direktkontakt eller indirekt kontakt via föremål, speciellt borstar eller kammar. En smittad person kanske inte visar några symptom, men ändå vara en bärare. Om diagnosen är det tillrådligt att undvika kontakt med andra människor och djur tills infektionen är löst. Barn med svamp hår behöver inte stanna hemma från skolan om försiktighetsåtgärder används, men föräldrar bör meddela klasslärare.

Diagnos

Tinea capitis diagnostiseras baserat av utseendet på hårbotten och tester såsom kaliumhydroxid (KOH) testet och svampodlingsprov. KOH testet använder ett litet prov av infekterad hud, vanligtvis tas med en våt gasväv eller tandborste. Svampodlingsprov är långsammare men mer känsliga. Den typ av test som utförs kommer att bestämmas av vilken typ av anläggning som du använder: en privat hudklinik, en sjukhusbaserad klinik eller en liten praxis. Stora sjukhusbaserade kliniker har mer resurser, medan små praxis kan köra en KOH prov först och utföra mer komplexa test om det finns några tvivel om diagnosen.

Behandling

Användning av anti-svamp schampo och svavel tvål kan minimera omfattningen av infektionen. Med användning av anti-svamp schampo två till tre gånger per vecka i fyra veckor kan vara tillräckligt behandling. Om inte, kan oral medicinering krävas. Bestäm din behandlingskur i samråd med en läkare.

Förebyggande

God hygien är den bästa förebyggande åtgärden. Schampo och tvätta hårbotten noga, särskilt efter en frisyr. Se till de objekt som kommer i kontakt med håret, som kammar och handdukar, noggrant tvättas och torkas, och undvika att låna dessa objekt från andra. Du kan ha din hårbotten hälsa kontrolleras var sjätte månad eller så och ibland behandla håret med svamphämmande produkter. Men inte överanvända svamphämmande produkter. Överanvändning kan öka antalet mikroorganismer i håret.

Hur man kan bli av svamp på Karta Turtles

Hur man kan bli av svamp på Karta Turtles


Karta sköldpaddor, även känd som Såg sköldpaddor, är hemma i kontinentala USA. De anses ofta samma utseende som målade sköldpaddor. Men eftersom kartan sköldpadda naturliga livsmiljö är så utbredd, det finns ett varierat sortiment av kart sköldpaddor, var och en med sin egen färg och utseende. Liksom andra sköldpadda arter, kan kart sköldpaddor ibland anlita en svamp. Denna svamp, som vanligtvis är en suddig eller degig vit, grön eller gul tillväxt på huden eller skalet av sköldpadda, är inte bara obehaglig att titta på men kan orsaka vissa hälsoproblem.

Instruktioner

1 Flytta sköldpaddan till en tillfällig sjukhus tank och tvätta sköldpaddans livsmiljö med klor. Du bör alltid hålla sköldpaddans livsmiljö och vattnet rent, eftersom en smutsig miljö leder till svamp. Den speciella klor tvätt hjälper till att avlägsna eventuellt kvarvarande fungus.

2 Skölj livsmiljö väl att avlägsna alla spår av klor.

3 Skrapa eller borsta alla svampen försiktigt från sköldpaddans skal och hud.

4 Skapa en anti-svamp dopp för din sköldpadda. Du hittar dessa nedgångar på sällskapsdjur leverans butiker. Följ instruktionerna på dip paketet.

5 Låt sköldpaddan torka helt.

6 Dab en anti-svamp salva på alla områden av sköldpaddan som var infekterade med svamp.

7 Återinföra din sköldpadda till tanken. Om du har andra opåverkade sköldpaddor, hålla infekterade sköldpadda i en separat tank.

8 Tillsätt en liten mängd akvarium salt till vatten delar av sköldpadda livsmiljö. Akvarium salt kan bidra till att minska mögla. Lägg upp till en fjärdedel kopp salt för varje fem liter vatten för att behandla svampinfektioner.

9 Lägg sulfapreparat till livsmiljö. Sulfa produkter kan bidra till att minska mögla. Följ anvisningarna på sulfapreparat paketet.

10 Ge din sköldpadda en liten mängd C-vitamin med sin normala livsmedel.

11 Upprepa steg 3 till 7 under flera dagar eller tills svampen helt försvinner.

12 Ta med din sköldpadda till en veterinär om du fortfarande inte kan bli av med svampen.

Solros Kitchen Idéer

Solros Kitchen Idéer


En solros-tema kök använder djupa gröna och guld för att åberopa en känsla av sensommaren. Som du dekorera, kan du använda bilder av solrosor i olika former, eller så kan du skapa en känsla av en solros med hjälp av färger och mönster som tyder på sitt utseende. Överväga traditionell design accenter, och arbeta i färgerna av solrosor i disken och arbetsplatser för en sammanhållen inredning system.

Skåp och bänkskivor

Att skapa färgpaletten av en solros utan att använda den verkliga bilden, avsluta ditt skåp i ett ljust trä. Välj en yta med en varm, något gyllene nyans som tyder på kronbladen på en solros. Använd bänkskivor i en djup grön färg för att komplettera skåp. Om effekten inte är tillräckligt stark, kan du också måla insidan av glasfrontskåp i en djup grön; färgen kommer att lysa igenom glaset men inte överväldigande. För en starkare effekt, använder grön texturerat glas i skåpet fönstren.

Wall Art

Om du letar efter ett djärvt påstående att knyta en rad mindre solros-tema objekt tillsammans, använd en kakel eller vägg display. Använd fasta gröna och guld färger för en bricka kakel, till exempel, eller leta efter brickor som kombinerar för att bilda en bild av en solros fältet. För en mindre kostsamt och tidskrävande projekt, välja en liten yta av väggen i köket och måla tre eller fyra solrosor på väggen. Du kan måla blommor i själva skala, med början stjälkarna på BMC och måla blommor 8 eller 9 fot från marken.

plattor

Rätter kan lägga till fet poppar solros färg och mönster till ett kök utan att du behöver investera i stora budget reparations eller kakel projekt. Leta efter plattor i guld och mörkgröna, och lagra dem på en vägg rack så att färgerna är synliga. Hitta en liten uppsättning av plattor i en solros mönster, och blanda dem bland de enfärgade plattor för en fet, glad display. När du köper en vägg rack, hitta en modell som visar plattorna i en vinkel och något förskjutna från varandra så att färger och mönster möter ut.

accenter

I ett litet kök, lägga till ljusa poppar av färg genom att använda solros accenter. Leta efter grytlappar, handdukar, salt- och pepparkar och grytlappar. Du kan hitta dekorativa sked hållare för spisen, kakburkar, bordstabletter eller ens en solros formad klocka. Eftersom solrosor är en naturligt fet blomma, några accenter gå långt i att skapa ett uttalande i ditt kök.

Mjöldagg Behandling med bakpulver

Mjöldagg Behandling med bakpulver


Mjöldagg är en svampbaserad växtsjukdom. Det påverkar vanligtvis många frukt, grönsaker och blommor sorter. Det är lätt identifieras av pulverrester som visas på blad och stjälkar av berörda anläggningar. Mjöldagg kan påverka ny planttillväxt, samt utveckling av ny frukt. Förekomsten av denna svampar kan också ha en inverkan på smaken av skördade frukter och grönsaker. Varma temperaturer och hög luftfuktighet kan öka risken för mjöldagg bildning, särskilt på skuggade växter.

Historia

Mjöldagg Behandling med bakpulver


Den första inspelade användning av bakpulver för behandling av mjöldagg på rosor går tillbaka till 1933. ryska växt patolog A. de Yaczenski visade goda resultat med hjälp av en enkel blandning av bakpulver och vatten för att behandla svampar. Senare forskning som utförts av Dr. R. Kenneth Horst vid Cornell University visade att en substans såsom tvål, eller olja när de läggs till bakpulver lösning förbättrats kraftigt det effektivitet mot sjukdomen, enligt den nationella hållbara jordbruks Information Service.

typer

Mjöldagg Behandling med bakpulver


Flera olika arter av svampar kan orsaka mjöldagg på växter. Dessa inkluderar Erysiphe, som vanligen påverkar både grönsaker och blommor, och Podaspheara, vilket är vanligt i äpplen och andra frukter sorter. Rosor, bär och vissa grönsaker är också ofta infekterade med svamp Sphaethotheca, enligt National hållbara jordbruks Information Service.

Betydelse

Mjöldagg Behandling med bakpulver


Kommersiella bakpulver baserade lösningar samt hemgjorda blandningar har visat sig vara både säkra och effektiva, enligt National hållbara jordbruks Information Service. År 1996 fastställde Environmental Protection Agency som natrium- och kalium bikarbonat är undantagna från rest tolerans, som när den tillämpas korrekt, de lämnar inga tecken på ökad natrium- eller kaliumnivåerna i växtvävnad, jord eller avrinning vatten. Det är oklart om bakpulver bryter ner cellväggarna av mjöldagg orsakar svampar, eller helt enkelt dödar sjukdomen genom dramatiskt ändra pH-nivåer i och runt anläggningen. Bikarbonatlösningar kan användas som både en utrotande och en förebyggande vid behandling av mjöldagg.

Så här använder bakpulver att behandla mjöldagg

Mjöldagg Behandling med bakpulver


Blanda 4 tsk bakpulver med en liter vatten. Tillsatsen av 2-4 tsk diskmedel eller vegetabilisk olja kommer att hjälpa bakpulver lösning för att klamra sig fast vid det drabbade området, vilket ökar den effektivitet. Tillsats av en trädgårdsodling olja, såsom Sunspray UFP har också visat sig vara mycket effektiva vid behandling av vanlig mjöldagg, enligt Santa Clara County master Gardeners. Om du använder en trädgårdsodling olja, utelämnar skålen-spray eller grönsaker oil.Neem och jojaba olja är också till hjälp vid behandling av mjöldagg. Som ett alternativ till andra ingredienser, blanda några droppar en av dessa oljor i bakpulver och vatten lösning. Applicera bakpulver lösning en gång i veckan för att förhindra mjöldagg. Behandla drabbade växter en gång var tredje dag tills sjukdomen är borta. Var noga med att tillämpa lösningen på både toppar och undersidan av bladen för maximalt resultat.

Varning

Bakpulver behandlingar för mjöldagg bör alltid blandas i förhållandet 2 procent bikarbonat till vatten. Lämplig blandning av lösningen säkerställer att det är säkert för växter, jord och vattensystem. I teorin kan öka mängderna av bakpulver som används i lösningen påverkar pH-nivåer i mark och vatten. Dessutom bakpulver användes i högre koncentrationer än de som ges kan resultera i bladverk brännskador på plantorna.

Svamp utskrift för Kindergarten konst Aktiviteter

Svamp utskrift för Kindergarten konst Aktiviteter


Svamp utskrift har en mängd olika användningsområden i klassrummet. Använda det i konstrelaterade aktiviteter kan tyckas självklart, men det är också användbara i andra ämnesområden. Många förskolelärare leta efter sätt att integrera konst i klassrummet, och svamp utskrift är ett enkelt sätt att göra just detta.

Gör ett kort

Barn älskar att göra kort för speciella vänner och familjemedlemmar. Med svamp förbrukningsmaterial (svampar, tempera färg och ett fack för färgen) och kartong, kan de göra ett kort för mors dag, fars dag, jul och andra helgdagar. Dessutom kan du vägleda dem att göra inbjudningar till speciella klasshändelser såsom din 100 dag fest, din klass tacksägelsefestmåltid eller dagis examen. Tillhandahålla kartong i en mängd olika färger och ge dem svampar som motsvarar temat sina kort. För något fjäderrelaterade, såsom mors dag, kanske du har dem göra ett kort med en bukett blommor på den. Låt dem stämpla (med färg och svamp) en oval form pekar uppåt och en triangel form pekar nedåt som berör toppen av ovalen för att skapa en vas. Sedan visa dem hur man stämpla blommor på ett sådant sätt att det ser ut som en mycket komplett bukett. Om deras buketter är fulla nog, kommer de inte behöver något att skapa stammar, men du kan använda detta som en möjlighet att förklara mixed media genom att låta dem använda kritor att dra skaft till sina målade blommor.

Skapa en storyboard

Lärarna använder ofta många metoder för att dra barn i berättelser de läser högt för klassen, och få dem att skapa en "storyboard" för att gå tillsammans med berättelsen är hjälpsam. Brainstorma olika delar av en berättelse, såsom tecken, konflikter och resultatet (eller något annat du har täckt i dagis klass) för att ge dem några idéer om saker som de kanske vill inkludera i sina storyboards. Sedan har dem rita rutor (antalet lådor beror på deras förmåga, men tre lådor, för att representera början, mitten och slutet av berättelsen, skulle räcka för dagis) att berätta. Eftersom du kanske inte har svampar att representera historien, kan du behöva vara kreativ. Till exempel, om du har läst, "Om du ger en älg en muffin," varje fyrbent djur svamp tryck kan räcka som "älg".

Math Aktiviteter

Det finns ett positivt samband mellan användning av manipulatives och elevernas resultat i matematik, enligt Thomas Post från University of Minnesota College of Education. Av denna anledning är svamp målning ett praktiskt sätt att införliva praktisk inlärning under matematik. Dina dagis studenter kan träna former med en rad olika svamp former och färger. Dessutom kan de öva mönstring. Bara förse dem med två eller tre olika svamp former och åtminstone en eller två färger, sedan vägleda dem att göra en ABA, ABB eller AAB mönster. Om du känner dina elever är kapabla, kan du göra mönstret mer utmanande. Barn kan också använda svamp utskrift att träna enkel addition problem. Ge studenterna en stor bit papper (ca 18 inches med 24 inches) och har dem dela sina papper i sex rutor (de kan vika sina papper på längden en gång och sedan i tredjedelar). I varje ruta har dem skriva ett matematiskt problem och sedan illustrera problemet med svamptryck. Om de subtrahera, kan de dra ett X över de objekt som tas bort, men de kommer att behöva vänta tills färgen torkar.

Vilka är de bästa polska rätter?

Vilka är de bästa polska rätter?


Polska matlagning är en blandning av fisk i judiska stil, dumplings i litauiska stil och rödbetssoppa i ukrainska stil. Detta välkända talesätt beskrivs mattraditioner i ett land vars skiftande gränser under århundraden inrymt många kulturer. Tatarer, turkar, judar, armenier och georgier förde frukter och kryddor från Kaukasus och Centralasien, och många sätt att matlagning kött pilaff. Kungliga äktenskap förde exotiska grönsaker från Medelhavet.

Barszcz (Rödbetssoppa)

Vilka är de bästa polska rätter?


Barszcz är den definitiva polska soppan. Den är tillverkad genom kokning rödbetor i vatten eller kycklingbuljong med tillägg av selleri, morot, lök, svamp, örter och svartpeppar efter smak. Ukrainian tradition lägger grädde till soppan. En klar, vattenbaserat soppa gjord av sommarens första rödbetor, tillsammans med sina blad och stjälkar, med en klick av färsk grädde till slut, gör en uppfriskande sommar lunch. Rödbetssoppa på polska julafton middag måste vara tydlig och konsistensen av ett fylligt rödvin.

Pirog (klimpar)

Vilka är de bästa polska rätter?


Pirog är ett samlingsnamn för fyllda klimpar som kan se ut som ravioli, empanadas eller söta frukt bakverk. De är en traditionell maträtt från historiska Litauen dagens Vitryssland och östra Litauen. Fyllning kan vara en kombination av svamp, grönsaker, ost, kött och frukter. De kan kokas i vatten som pasta, stekt eller kokt i en ugn. "Uszki", eller "små öron", är pirog fylld med svamp äts med julafton rödbetssoppa. Tatarerna introducerade köttfärs till Polen. Tatar-stil pierogien kallas "kolduny", och de kokas i en köttbuljong och äts med en sked.

Karp

Vilka är de bästa polska rätter?


Rätter från floden fisk som gädda, abborre, karp och öring är en slutgiltig del av polska judiska matlagning. Judiska handlare från Centralasien infördes karp i Polen. Gefilte eller fyllda, fisk hackad eller mald fisk förlängas med morötter eller lök och örter, kryddor och socker efter smak. Förr blandningen fyllde ursprungliga fiskskinn och bakades i en ugn. Idag är detta steg utelämnas och blandningen enbart är ugnsbakad eller friterad som fiskbullar. Kyld, bakade karp i gelé, vanligtvis sötad smak, är "fisk i judiska stil".

Sarnina (rådjur)

Vilka är de bästa polska rätter?


Sarnina, hjortkött från rådjur, är den ultimata gastronomiska glädje av polska köket. Marinera en hjort höft i kärnmjölk i 24 timmar. Tvätta sedan och marinera igen för en dag i en blandning av olja, vinäger, rosmarin, mynta, enbär, mejram, dragon, lagerblad och ett par milda grön chilipeppar. Grillat för en timme eller efter smak. Servera med svampsås smaksatt med gurkor, rökt bacon, tomat, lök och senap. Grillat potatis och färska grönsaker eller sallad gör ett komplement.

Makowiec (vallmofrö kaka)

Vilka är de bästa polska rätter?


Polacker älskar vallmofrö kaka. Den viktigaste undervisning matlagning är att blöta ner vallmofrön natten och låt rinna av och slipa dem. Nötter, torkad frukt, socker, honung och kryddor tillsätts för att göra en fyllning för deg eller konditorivaror. Fyllningen och bakverk eller deg kan rullas som en rulltårta. För en rikare version, lägg fyllningen över smörade bakverk som baklava och sedan rulla. Fyllningen kan kokas som en 1-tums tjockt lager över ett tunt bakverk eller i kombination med äggulor och slagna ägg vita och tillagas som en söt sufflé.

Hur fläck Marble Tile

Hur fläck Marble Tile


Tillämpa färg på marmor är en gammal teknik som hantverkare i Grekland och Rom används tusentals år sedan. Du kan använda samma grundläggande strategier som de gamla mästare som ristade och byggt med marmor. Marmor kakel har porer som tillåter dem att absorbera färg, men du måste använda oljebaserade istället för vattenbaserade färgen. Vet att de oegentligheter av sten kommer att orsaka färgen att röra sig och sprida på oväntade sätt.

Instruktioner

1 Blanda färgen och paraffin i koppen över värmeplatta tills vaxet smälter och färgämnet är helt införlivas. Börja med ca 227gr. av paraffin, sedan lägga till färg i små satser tills du ser den färg du vill. Lägg tvättsprit långsamt under omrörning tills konsistensen är jämn men inte dribbla. När du lyfter ut din pensel, bör fläcken bilda en obruten ström när den faller av penseln.

2 Värm marmor kakel med en värmepistol eller järn inställd på den högsta temperaturen i minst fem minuter. Om du använder ett strykjärn, ställa järnet direkt på stenen för bästa värmeöverföring. Hålla värmen i rörelse så att du inte skapar en hot spot - i stället försöka värma upp hela kakel på en gång. Ju hetare kakel, desto lättare kommer det att absorbera fläcken.

3 Pensla på fläcken snabbt och jämnt med svamp borste. Behöver inte slabba eller stänk, men borsta jämnt över hela ytan av plattan. Hålla resten av fläcken på värmeplattan så paraffinet förblir flytande. Vänta plattan svalna helt.

4 Polera ytan av plattan med en ren trasa tills den lyser. Applicera ytterligare skikt om du vill ha en mörkare färg. Upprepa uppvärmning och färgning process så många gånger som behövs.

5 Täta marmor med en sten och marmor tätningsmedel när du är klar färgning. Detta kommer att låsa färgen i och skydda marmor från andra fläckar. Följ tillverkarens instruktioner för användning av tätningen.