limoges stämplar

Hur man identifierar Limoges märken

Hur man identifierar Limoges märken


Limoges är en stad i Frankrike, känd för sin vackra porslins lådor, presentartiklar och porslin. Limoges porslin görs av många olika fabriker i och runt Limoges. Enligt Limoges.com, det finns cirka 20 till 30 porslinsfabriker i Limoges, mest som specialiserat sig på vissa typer av porslin. Markeringarna på en bit av Limoges porslin variera, beroende på vilken porslinsfabrik producerat det. I allmänhet är Limoges porslin stämplas på botten, med stämpeln läsning "Limoges Frankrike."

Instruktioner

1 Titta på botten av pjäsen du försöker identifiera. Limoges porslin har vanligen en tillverkare märke stämplas på botten. Limoges stämpel kommer att läsa "Limoges Frankrike", men skriptet visas ofta i olika former. Dessutom, Limoges stämplar antingen under glasyr eller imponerad ovanpå glasyren.

2 Använd en guide till att samla Limoges eller de olika online bildkällor tillgängliga för att hjälpa dig att identifiera Limoges märken. Det finns många källor tillägnad identifiera Limoges; vissa källor kan hjälpa dig att identifiera Limoges av stildrag, förutom maker märken.

3 Kom ihåg att vissa större Limoges importörer stämpla sitt namn på Limoges bitar. En tillverkare varumärke läsning "Limoges Frankrike," kommer att finnas kvar; dock kan du se en importörens namn samt, såsom "Sinclair Limoges" eller "Rose Decor." En importör namn inte förneka en del av Limoges porslin äkthet.

Hur man gör genomskinlig bakgrund stämplar för Acrobat Standard

Hur man gör genomskinlig bakgrund stämplar för Acrobat Standard


Adobe Acrobat 9 Standard är ett produktivt verktyg som låter dig skapa och distribuera kompakta dokument som är plattformsoberoende. Adobe Acrobat används vanligtvis för att skapa formulär och andra officiella dokument för distribution. I Adobe Acrobat 9 Standard, är det möjligt att lägga till transparent bakgrund stämplar som kallas "vattenstämplar" till dina dokument. Vattenstämplar kan du märka dina dokument med företagets logotyp, din institutionella tätning eller en annan bild. Du kan också lägga till viktiga informationstext, som "Konfidentiellt" eller "Kopiera inte."

Instruktioner

1 Öppna Adobe Acrobat 9 Standard.

2 Öppna ett befintligt dokument eller skapa ett nytt.

3 Klicka på "Dokument" väljer "Watermark" och klicka på "Lägg till".

4 Välj "Text" och skriv in önskat meddelande att lägga till en text vattenstämpel. Välj "File" och bläddra till önskad bild för att lägga till en bild vattenstämpel.

5 Justera vattenstämpel utseende. Ändra storlek genom att lägga till en procentsats på det "Absolution Scale" (skala baserad på bildstorlek) låda eller "skala i förhållande till Target Page" box (skala baserad på sidan dimensioner).

6 Klicka på "Utseende Alternativ" för att välja om du vill visa dokumentet vid utskrift, visar dokumentet på skärmen eller justera vattenstämpel storlek automatiskt beroende på sidstorleken.

7 Justera vattenstämpel position genom att ange önskade vertikala och horisontella avstånd från toppen, botten eller mitten av sidan.

8 Klicka på "Spara" för att spara vattenstämpel för framtida bruk, sedan "OK."

Hur man använder stämplar på T-shirts

Hur man använder stämplar på T-shirts


Vänd en tråkig, gammal T-shirt till en ny skapelse med hjälp av stämplar och färg. Med några olika frimärksmotiv kan du skapa en T-shirt för att efterlikna modern stil, från ett land-western-tema till en punk rock-and-roll utseende. Både barn och vuxna kan uppskatta kläder personifieras för att passa deras smak. Samla några leveranser att dekorera och förnya din garderob.

Instruktioner

1 Lay plast ner grundligt täcka dig arbetsområdet. Placera T-shirt med framsidan uppåt platt på arbetsytan. Häll en liten mängd av textilfärg i varje plastbehållare.

2 Borsta måla på gummistämpel med en svamp borste en badda rörelse. Se till färgen täcker ytan på stämpeln. Torka bort överflödigt färg runt kanterna på stämpeln med en pappershandduk.

3 Stämpel design på en tygbit. Öva med varierande mängder av färg för att få rätt konsistens innan tillämpa design på T-shirt.

4 Skär en bit kartong längden och bredden av T-shirt. Sätt papp bit innanför skjortan. Detta kommer att skydda baksidan av T-shirt från fläckar och färg blöder.

5 Applicera färgen gummistämpel med svamp borste. Noggrant stämpla designen på T-shirt med hjälp av ett fast tryck för att täta konstruktion. Skölj frimärken med varmt vatten och torka med en pappershandduk innan du byter till en annan färg.

6 Låt stämplade mönster torka. Fyll i detaljerna i konstruktionen med tyg markörer. Låt torka. Följ tillverkarens instruktioner med textilfärg på hur man tvättar innan du använder.

Hur man skapar tidsstämplar i batch-filer

Hur man skapar tidsstämplar i batch-filer


Du skapar och använda kommandofiler för att automatisera olika systemadministrationsuppgifter, såsom säkerhetskopiering, program och databasuppdateringar eller registreringsfel, när en tillämpningsproblem uppstår. DOS-kommandon som används i batch-filer kan innehålla en variabel, såsom datum och tid. Genom att använda strängen av produktionen från det datum och tid DOS-kommandon kan du skapa tidsstämplar i kommandofiler för att registrera tidsinformation under exekvering av systemets underhållsrutiner.

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Anteckningar" för att öppna Anteckningar redigeringsprogram.

2 Klicka på "File", "New".

3 Ange följande kommandon i det öppna fönstret: @echo off cls rem Tidsstämpel Generator rem tolka datum (t.ex. fre 2008/02/08) som cur_yyyy =% Datum: ~ 10,4% uppsättning cur_mm =% Datum: ~ 4 , 2% uppsättning cur_dd =% datum~~POS=HEADCOMP: ~ 7,2% rem Parse tid (t.ex. 11: 17: 13.49) som cur_hh =% tid: ~ 0,2% om% cur_hh% LSS 10 (set cur_hh = 0% tid: ~ 1,1%) som cur_nn =% tid: ~ 3,2% uppsättning cur_ss =% tid: ~ 6,2% set cur_ms =% tid: ~ 9,2% rem Ställ den inställda tidsstämpel format tidsstämpel =% cur_yyyy %% cur_mm %% cur_dd% -% cur_hh %% cur_nn %% cur_ss %% cur_ms% REM Gör något med det echo Tidsstämpel:% timestamp% rem Rensa miljövariabler ställa cur_yyyy = set cur_mm = inställt cur_dd = set cur_hh = set cur_nn = set cur_ss = set cur_ms = uppsättning tidsstämpel =

4 Klicka på "File", "Spara". Ange "mybatchfile.bat" i "Spara som" rutan. Klicka på "OK" för att skapa batch-fil med tidsstämplar.

Hur man bestämmer Marks på Theodore Haviland Limoges

Hur man bestämmer Marks på Theodore Haviland Limoges


Haviland Limoges är ett samarbete mellan franska och amerikanska porslinstillverkare. Den franska började tillverka porslin i den 18: e-talet nära staden Limoges. På 1840-talet, David Haviland, en New York keramik återförsäljare, försökte importera Limoges porslin till salu i Amerika. Tidigt Haviland producerades i Frankrike som ämnen och skickas till USA för att dekorera. Haviland son Theodore öppnat en fabrik i Limoges i början av 1890-talet, och William D. Haviland, Theodore son flyttade produktionen till USA 1936. Theodore Haviland s keramik kan grovt dateras och identifieras med hjälp av informationen på tillverkarens märke eller backstamp.

Instruktioner

1 Identifiera tillverkare. Även kallad backstamp, detta märke är på undersidan av objektet. Två typer av maker märken är på Theodore Haviland Limoges. En är Haviland tillverkarens märke, och den andra, om det fortfarande är närvarande, är märket för utsmyckning studion. Dekoratör varumärke är mindre vanliga och ofta ett glaseringen stämpel som nöter bort med tiden.

2 Leta efter "TH", "Theo Haviland" eller "Theodore Haviland" på tillverkare. Utformningen av märket förändrats över tid, men pjäsen bör ha någon indikation på att det producerades av Theodore Haviland sällskap. Andra märken identifiera hans bror Charles (Haviland & Company) eller brorson Frank.

3 Sök efter en dekoratör märke. Många bitar har inte en dekoratör märke eftersom de såldes som en tom (för köparen att dekorera) eller glaseringen dekoratör stämpel bar bort. Dekoratör märken kan vara förvirrande, och forskning är nödvändig för att identifiera dem på rätt sätt. En gemensam Theodore Haviland dekoratör varumärke är "Porcelaine" eller "Porcelaine mousse." Andra dekoratör märken har "Theodore Haviland" skrivar snarare än tryckbokstäver.

4 Undersök märket noga för att se om det är i overglaze rött. En glasermärke ofta flisas, och du kan känna åsarna i bokstäver. Dekoratör märken, särskilt på handmålade bitar, är overglaze. Den tidiga overglaze tillverkarens märke är röd och består av ett "T" sitter på bar en "H." Denna TH symbol är den första Theodore Haviland märke från 1892. Det kan också förekomma med TH symbol insidan av en sunburst cirkel som en tidig dekoratör varumärke. "Theodore Haviland Limoges" i glaseringen rött skrivar ovanför "FRANKRIKE" i kvarterbokstäver är en sen märke efter 1903.

5 Kontrollera märket för att se om det är underglasyrblâtt grön eller annan färg. En glasyrmärke känns smidig eftersom det är under glasyren (tryckt på pjäsen innan bränning). Den ursprungliga glasyr märket är från 1892 och helt enkelt består av TH-symbolen (T sitter på bar H). Den "Mont Mery" märke ovanför ett motiv av tre slott är också från 1892. Andra varumärken med tre slott motiv är också från 1890-talet. "THEO Haviland" ovanför ett manus "Limoges" är från 1893, och "TH" med ett band och medaljong mellan bokstäverna går efter 1894. År 1900, märken varierade kraftigt, men en gemensam ett är "Theodore Haviland" i en hästskoform around "Frankrike."

Stämplar handledning

Stämplar handledning


Stämplar kan lägga dimension och utsmyckning till dina handgjorda kort och scrapbooks. Många pappers crafters hitta snart att de får en hel samling av dessa mångsidiga konstnärsmaterial. Om du vill ha det bästa resultat på dina pappers projekt medan du använder gummistämplar, måste du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder så att du kan göra ett gott intryck. Detta kommer inte bara från att använda frimärkena ordentligt, men även genom att ta hand om dem väl så att man hela tiden får skarpa bilder för dina scrapbooks och handgjorda kort.

stämpling

Vid användning av stämplar, de flesta stämpelentusiaster klagar över samma problem; efter att ha tryckt stämpeln på stämpeldynan, och sedan imponera på sitt projekt, de får ofta en ring av överflödigt bläck runt bilden från ytan av stämpeln som också rörde bläcket. Det kan vara frustrerande, men du kan lösa detta problem med ett par extra steg. Håll en fuktig trasa till hands, och när du har tryckt på stämpel i stämpeldynan, snabbt torka gränsen stämpeln där det inte finns någon bild. Detta kommer att hålla kanterna ren för en skarpare bild på din sida. Om du ständigt har problem, välja en stämpel med en akryl handtag och gränsen. De är tydliga, så att du kan se var det finns överskott bläck innan du stämpla på ditt projekt.

Rengöring

Det bästa sättet att ta hand om dina stämplar är att se till att de stannar ren efter varje användning. Det kan vara frestande att lämna mitten av projektet och arbeta med något annat, men aldrig låta bläcket torka på dina frimärken. Att bläck kan bygga upp, och resulterar i suddiga bildlinjer. Håll en liten flaska hushåll glasrengöringsmedel, blandas med en lika stor del av vatten, tillsammans med några pappershanddukar. När du är klar en stämpel, spraya ner med din lösning och ge det en snabb torka att bevara din image och hålla frimärken ser nya. En låda våtservetter är också en bra lösning för bläckiga frimärken. En gång per säsong, ge dina stämplar en komplett rengöring med en tandborste för att komma i de små områden som du kanske inte har nått med en trasa.

lagring

När du har avslutat din stämpling för dagen, måste du lagra dina stämplar ordentligt för att bevara sin integritet. Ljus, extrem värme och extrem kyla kan alla skada dina frimärken och få dem att bryta och spricka. Se till att välja en sval och torr plats att lagra dina frimärken. Inte stapla alltför många av dem ovanpå varandra; övervikt kan leda till att gummit varp och förstöra bilden. Istället bara stapla två eller tre ovanpå varandra. En plast, återförslutningsbar låda fungerar bra för lagring, eller organiserade hyllor. En kartong är acceptabelt, men kan orsaka dina frimärken att bli dammig. Ta hand om dina stämplar så att de ska vara redo att använda när du är redo att starta ett nytt projekt.

Hur man tar bort vattenstämplar i Photoshop

Hur man tar bort vattenstämplar i Photoshop


Vattenmärken placeras vanligtvis på bilderna för att skydda skaparen från intrång i upphovsrätten. Eftersom Adobe stöder upphovsrätten skapare, har de inte gjort det lätt att ta bort vattenstämplar. Men ibland kan det vara nödvändigt för skaparna att ta bort en vattenstämpel från sin egen bild. Till exempel kan de ha förlorat eller raderade originalbilden. Dessutom kan studenter och lärare använder en del av upphovsrättsskyddat material enligt Fair Use lagen. Lär dig använda klonstämpeln för att ta bort en vattenstämpel från en enkel bild i Photoshop. Detta bör dock endast göras för personligt bruk eller på ditt eget arbete. Aldrig inkräkta på några lagar om upphovsrätt.

Instruktioner

1 Välj "Klonstämpel" verktyg.

2 Zooma in på en del av den vattenstämpel du kommer att ta bort först.

3 Ändra penselns storlek till en mindre storlek. Klicka på "Brush Size" och ange ett mindre antal i dialogrutan. Du kan också ändra penselstorlek genom att trycka på knapparna fäste: "[" krympa penselstorlek och "]" för att öka penselstorlek.

4 Håll ned "Alt" och välj en del av bilden som inte innehåller vattenstämpel men är liknande i färg till bilden under vattenstämpeln. Använd en mindre penselstorlek och välj en del av bilden närmare vattenstämpeln för att ge ett renare utseende. Det kommer dock också att kräva mer tid.

5 Måla över vattenstämpeln tills du får det resultat du vill ha på denna del av vattenstämpeln.

6 Upprepa steg 4 och steg 5 för att avlägsna den återstående delen av vattenstämpeln. Det kan också vara nödvändigt att använda andra verktyg för att rensa upp den del av bilden som du har klonats.

Hur hitta antika Haviland Limoges porslin

Hur hitta antika Haviland Limoges porslin


Limoges, Frankrike, är där Haviland Limoges porslin tillverkades 1842. Namnet Haviland togs från David Haviland, grundaren av Haviland porslinsfabrik. Antik Haviland Limoges är fint porslin med utsökt blommönster. Porslinet är unikt vacker, på grund av den vita kaolinlera användas från Limoges området. Bitar är markerade, och ibland undertecknas av konstnären som handmålade varje del. Framsidan nära designen är signerad med konstnärens signatur och företagets stämpel är på baksidan.

Instruktioner

1 Gå till antika gallerior. Ibland antikhandlare har så mycket i sina butiker att det är svårt för dem att lägga märke till allt. Se till att du är bekant med porslin och hur det ser ut innan du söker efter det, eftersom existerar reproduktioner. Göra flera resor tillbaka till köpcentret. Återförsäljare alltid få nya varor. Leta efter en lämplig markering. Använd ett förstoringsglas för att undersöka varumärket. Bekanta dig med företagets markeringar genom att studera guideböcker med bilder.

2 Inte försitta en sparsamhet eller välgörenhet butik, tänka att det inte finns några skatter. Ibland minst sannolika platsen för att hitta kvalitet Haviland Limoges är en second handbutik. Titta på hyllor där gemensamma plattor eller servis är staplade. Ofta kommer diverse bit Haviland Limoges porslin sättas in med andra, billigare porslin. Haviland Limoges koppar och fat kan samlas in med den genomsnittliga tekoppar och tefat också. Söka igenom hela butiken där. Människor vandrar ofta runt sparsamhet eller välgörenhetsbutiker med föremål, sedan ändra sina tankar om inköp och placera objekt på sidan.

3 Gå till garage och fastighetsförsäljningar. Titta i den lokala tidningen för försäljning specifikt inriktade på antikviteter eller Haviland Limoges. Försök fastighetsförsäljningar som professionellt körs. Det är ofta mer kvalitet porslin under ett tak. Inte försitta loppisar. Människor vill bli av med sina poster, och vad som kan ha tillhört en familjemedlem får inte betyder någonting för säljaren, och kan köpas för ett fynd.

4 Sök på nätet för särskilda auktioner. Skriv in sökmotorn på auktionssajten orden "Haviland Limoges." En fullständig lista över objekt som auktioneras ut bör dyka upp. Se till att säljaren listar alla brister, och att om man köper, objektet kommer att vara väl förpackad och skyddad vid leverans.

5 Handla online på specialitet återförsäljare webbplatser som har Haviland Limoges. Det finns företag på nätet som har tydliga mönster, eller svåra att hitta ersättnings bitar. Fråga om ett visst mönster eller objekt och ta reda på om återvändandepolitik. Bry dig inte fråga om hur ett objekt kommer att packas vid leverans. Dessa typer av företag är professionella och kommer i allmänhet skickar känslig porslin i säkra förpackningar.

Hur man gör Lino Cut stämplar

Hur man gör Lino Cut stämplar


Frederick Walton uppfann linoleum, eller lino, i England 1860 golv. Medan han menade det som golv, artister älskar mediet eftersom det är lätt att skära för användning i blocktryck och frimärken. Små bitar är perfekta för att skära anpassade stämplar. Linoleum är billig och lättillgänglig på hobby och konst leverans butiker samt på nätet. Artister som gillar en mer primitiv, robust utseende föredrar detta medium för att gummi stämpling carving kuddar, som är lite lättare att skära.

Instruktioner

Carving Lino Cut stämplar

1 Efter utformning eller besluta om en bild för lino stämpel, måste du överföra det på linoleum. Detta kan åstadkommas på en mängd olika sätt. Man kan rita bilden direkt på lino eller arbeta med karbonpapper och spåra bild på den högra sidan av mediet. Du kan också använda en liten overhead. Men du väljer att göra överföringen, börja med att penciling i stora linjer, lägga till detaljer som behövs. Kom ihåg att den resulterande stämpeln blir spegelbilden.

2 Mikrovågsugn lino för cirka 20 till 30 sekunder på hög för att mjuka upp mediet, vilket gör det lättare att skära. Rista med en linoleum kniv, var noga med att arbeta på en skyddad yta. Knivar som är avsedda för att skära mjukt trä kan också användas. Börja med att snida huvudlinjer som definierar bilden.

3 Ink den pågående stämpel genom att trycka på en liten stämpel stämpeldyna på ytan av lino. Göra en utskrift för att avslöja resultatet av carving. Lägg till information baserat på resultat. Fortsätt att skära och stämpla tills det färdiga resultatet är tillfredsställande.

4 Montera den färdiga lino stämpel på ett trä stämpel block med gummi cement. Ett tunt lager av konst eller stämpel skum läggas mellan korkmattan och trä montera kan hjälpa till stämpling tydliga bilder.

Hur man gör Clear stämplar

Hur man gör Clear stämplar

Hur man gör Clear stämplar

Det kan vara förvirrande att gå till ett hantverk lager för att finna tydliga stämplar som ligger plant i ett paket. Hur kan någon möjligen manövrera dem att stämpla en bild på ett projekt? De stämplar måste sättas samman för att göra en tydlig gummistämpel verktyg. Den tydliga stämplar är ett bra verktyg när de sätts ihop med en av akrylblocken finns i hantverks sektioner på många butiker. De är plånboksvänlig och hög kvalitet stansverktyg.

Lägg märke till rutmönster på akrylblocket. Detta är toppen av blocket.

Välj de klara gummistämpel bilder du behöver för ditt projekt.

Skala bilder en åt gången från lagringsarket. Vänd akrylblocket över så indraget av nätet linjer är på botten.

Använd rutnätslinjer som en guide för att tillämpa bild på den släta, klara sidan av akrylblocket. Om bilden är inte rak, lyft helt enkelt bort det och flytta den. Materialet kommer att hålla fast blocket utan bindemedel av något slag.

Lägg till fler bilder och ord för att slutföra din design. Vänd blocket över och tryck stämpeln i stämpeldynan. Imprint dina tydliga stämplar på ditt projekt.

Saker du behöver

Klar akrylblocket Tydliga gummistämpel bitar Stämpeldyna