ladda batteri gräsklippare

Hur man ladda en gräsklippare batteri

Hur man ladda en gräsklippare batteri


Om en gräsklippare lagras med batteriet fortfarande är anslutna, kommer batteriet att vara död i början av nästa säsong. Det betyder inte att gräsklipparen batteri inte längre är användbar; det behöver bara en bra laddning. Haka gräsklipparen batteri upp till en laddare kommer att ta hand om problemet.

Instruktioner

1 Ta det urladdade batteriet från gräsklipparen. Rengör kontakterna vid behov med en lösning av bakpulver och vatten och en borste. Tillsätt destillerat vatten till battericellerna om det behövs.

2 Kontrollera batteriets amp rating. Haka fast laddarens anslutningar till batteriet, röd till den positiva (+) terminal och svart till den negativa (-) terminal.

3 Anslut Black & Decker Smart batteriladdare till ett vägguttag (strömförsörjning). Laddaren kommer att visa "000" när strömmen har anslutits. Välj rätt batteriströmstyrka enligt batteristorlek (2/10/25 ampere). Om du är osäker på strömstyrkan, ladda vid 2-amp hastighet.

4 Låt batteriladdaren för att cykla batteriet genom laddningsprocessen. Om du efter 3 timmar displayen visar "F03" batteriet kan inte laddas. När batteriet är fulladdat, visar displayen "FUL." Tänk på att laddning av batterier kan producera en brandfarlig gas.

5 Fan luften runt batteriet innan närmar det laddade batteriet. Koppla ur laddaren från vägguttaget. Koppla ur laddaren från batterikontakterna.

6 Sätt det laddade batteriet tillbaka till sin plats i gräsklipparen. Haka upp batteriet till batterikontakterna. Försöker starta gräsklipparen att testa batteriet.

Bmw batteriladdning specs

Bmw batteriladdning specs


BMW bilar använder en 12-volts batteri som är nödvändig för att starta och driva alla dess invecklade elektroniska funktioner såsom dess datorskärm som länkar dig till GPS-systemet, telefon, katastrofbistånd samt diverse andra funktioner. Amp timme (Ah) som krävs för din BMW beror på vilken modell du har. Laddning en BMW batteri är inte ett komplicerat förfarande, Men bestämmer BMW serie den metod du måste vidta för att ladda den.

batteri~~POS=TRUNC

BMW batterier är 100 procent underhållsfritt. Detta innebär att du inte behöver du fylla dem med vatten från tid till annan. De underhållsfria batterier BMW använder håller längre än de låga underhålls batterier och ladda snabbare. Enligt 2011 X5-X6 instruktionsboken, underhållsfritt batteri i en BMW varar för livet av batteriet när du använder fordonet i ett tempererat klimat.

Betydelse

Ledningar av en BMW fordon är 12 volt. Därför måste du se till att enheten utgång du använder för att ladda batteriet är på 12 volt och dess Ah kapacitans är ungefär densamma som batteriet. Ah BMW batteri är tryckt på batteriets hölje, och visas bredvid där det står "Ah."

laddas Batteri

En BMW batteri kan laddas med en batteriladdare eller med kablar som passerar laddning med hjälp av en annan bil. Effektiviteten och hastigheten av laddningen kommer att bero på hur döda batteriet är. Till exempel, om din X-serien batteriet är helt dött och du använder en laddare, måste du ladda batteriet för inte mindre än 12 timmar. Å andra sidan, om du passerar en avgift med hjälp av ett annat fordon, kommer den laddas snabbare, Men, måste du köra bilen under minst 20 minuter så att batteriet får en fullständig laddning. Precis som med andra fordon, när laddningen X-serien BMW batterier klämmorna alligator ansluta röd (positiv) till rött, och svart (negativ) till svart. Av säkerhetsskäl, bruksanvisningen för X-serien BMW råder dig att använda fullt isolerade klämhandtag.

laddning Plats

Du kan ladda din BMW batteri direkt från batteriet eller använda hoppet eller laddnings inlägg hittades under huven. Batteriet i en BMW ligger i bagageutrymmet; emellertid den specifika placeringen beror på modellen. De flesta modeller har batteriet i höger fack i bagageutrymmet. Andra BMW har den i mittområdet av kängan, under locket och under reservdäck.

Hur fungerar en åkgräsklippare ladda batteriet?

Hur fungerar en åkgräsklippare ladda batteriet?


En likhet mellan bilen och åkgräsklippare är vetenskapen låta sina respektive batterier att ta ut sig under drift.

Big Bang

Den åkgräsklippare motorn är bara en mindre version av vad som finns under huven på familjens bil. Från det ögonblick nyckeln vrids, gnista och eld gå, antända bränsle, som blandas med luft, vilket orsakar en motor för att köra.

Ström In Motion

Denna uppsjö av aktiviteter utlöser också systemet batteriladdning. Åkgräsklippare, som bilar är utrustade med en generator som ger en laddning till ett batteri så länge klipparens motorn är igång. Utan denna separat strömkälla, skulle batteriet helt enkelt rinna.

Högspänning

Trots både bilen och gräsklipparen har ett batteri som laddas på samma sätt, det finns skillnader. Bilbatterier är 12 volt. Åkgräsklippare batterier är vanligen sex volt. Vissa konsumenter är snabba att tillämpa externa batteriladdare, som packa en 12-volts laddning till en sex-volts batteri, skapar en potentiellt farlig situation.

Hur man kan hoppa en gräsklippare Batteri

Hur man kan hoppa en gräsklippare Batteri


De flesta döda gräsklippare batterier börjar med ett uppsving från en vanlig 12-volts bilbatteri. Innan du försöker en sådan uppgift, vidta lämpliga säkerhetsåtgärder. Batterisyra är farlig. Blandningen av svavelsyra och vatten kommer att bränna huden och korrodera kläder. Se också till att din gräsklippare batteri är samma strömstyrka som bilbatteri. Försök inte att få fart på gräsklipparen batteri om de två är olika.

Instruktioner

1 Ställ bakpulver inom räckhåll för ditt arbetsområde. Sätt på dig handskar och skyddsglasögon.

2 Vrid tändningsnyckeln. Om gräsklipparen inte vev, öppna batterifacket och se till att terminalerna är ordentligt anslutna. Rengör korrosivt material från terminalerna med en hård borste.

3 Starta bilen och köra till inom ett par fötter av gräsklipparen. Stäng av motorn. Öppna huven på bilen och ta bort batteriterminal täcker, om sådan finns. Kontrollera att gräsklipparen tändningen är i avstängt läge.

4 Anslut den ena änden av den positiva (röda) startkabeln till bilbatteriet. Kläm att öppna klämman och fäst den säkert till den positiva (+) terminal. Anslut den andra positiva (röda) änden av kabeln till gräsklipparen batteriets positiva (+) terminal.

5 Anslut den ena änden av den negativa (svarta) kabeln till den negativa (-) bilbatteri terminal. Anslut den andra änden av den negativa (svarta) kabeln till gräsklipparen motorblocket eller annan metalldel på gräsklipparen ramen, bort från batteriet.

6 Starta bilen. Låt bilen motorn gå i ungefär 60 sekunder. Vänd klipparen tändningsnyckeln för att starta motorn. Om klipparen inte startar, vänta några minuter och försök igen.

7 Ta bort kablarna i omvänd ordning som du har anslutit dem. Se till att inte låta kabelklamrarna touch. Låt klipparen köras i minst 30 minuter att ladda batteriet.

Hur man ladda en skruvdragare batteri

Hur man ladda en skruvdragare batteri


Sladdlösa elektriska handverktyg har revolutionerat sättet husägare och yrkesverksamma arbetar med elverktyg. Den första skruvdragare infördes på 1960-talet. Sedan dess har de blivit mer kraftfulla, och batterierna varar mycket längre. Om en nackdel med skruvdragare finns, det verkställande batteriet och laddning för att förhindra avbrott under projektets gång. Gör det till en punkt att veta batteritypen och dess egenskaper som används med borren. Om du gör det bidrar till att förbättra batterihantering och i slutändan kommer förlänga dess livslängd.

Instruktioner

1 Anslut batteriladdaren direkt i vägguttaget. Undvik att använda förlängningssladdar för att minska effekterna av spänningsfall. Skruvdragare batteriladdare använder transformatorer och solid-state-komponenter för laddning av batterier. Levererar mindre än tillräcklig spänning till laddaren har potential att orsaka överhettning och skador på laddare och batteri.

2 Ta ut batteriet ur borren och torka eventuellt skräp från de exponerade polerna innan du sätter den i laddaren. Rada upp batteriet med laddaren och skjut den hela vägen. En röd eller grön el tänds när batteriet är i laddaren. Olika trådlösa verktygstillverkare bygga laddare speciellt för sina batterier. Av denna anledning kommer de flesta batterier bara passa in laddare som tillhandahålls av samma företag.

3 Ladda sladdlös borr batterier när temperaturen är mellan frysning och 37,8 grader Celsius. Håll laddaren ren och ventilerna fria från skräp. Låt batteriet bo på laddning tills laddningsindikatorn visar laddningen att vara fullständig. Eftersom olika verktyg tillverkar använda en annan sekvens av färgade indikatorlampor på sina laddare, kontrollera verktyg bruksanvisning för innebörden av varje ljus. Dagens laddare har ofta en legend fastnat på laddaren visar vad varje ljusorgan och hur man berättar när laddningen är klar.

Hur man koppla in en generator för att ladda en RV Batteri

Hur man koppla in en generator för att ladda en RV Batteri


En RV eller fritidsfordon, kan du ha många av de bekvämligheter i ett hem när du reser. RV har ett batteri som den använder för att driva alla elektriska apparater och uttag inne i livsrum av RV. En generator ger ström som för att ladda batteriet. Även om din RV saknar en inbyggd generator, kan du ladda batteriet med hjälp av en gasdriven 120-volts växelströmsgenerator.

Instruktioner

1 Stäng av all makt i RV och komma åt batteriet.

2 Anslut den positiva ledningen på laddaren till den positiva polen och den negativa ledningen till minuspolen. Den positiva ledningen är röd och den negativa är svart. I AC-kretsar, de representerar varm och neutral.

3 Anslut batteriladdaren i uttaget på generatorn. Slå på batteriladdaren och starta generatorn.

4 Titta på laddningsmätaren. När batteriet är fulladdat, stänga av generatorn och laddaren och dra dem. Undvika överladdning av batteriet.

Kan du ladda en laptop batteri utan att vara ansluten till en dator?

Kan du ladda en laptop batteri utan att vara ansluten till en dator?


Batteriladdningskretsar på en bärbar dator är en del av den bärbara datorns moderkort. Kretsarna reglera spänningen och laddningshastigheten för batteriet för att skydda den och hjälpa till att bevara den lagringskapacitet och batteriets livslängd.

Externt batteripaket

Ett sätt att ladda ett batteri när du inte har tillgång till ett eluttag är att använda ett externt batteri som ansluts till din bärbara dator på samma sätt batteriets strömförsörjning / laddare gör. Batteriet kan ge många timmars extra liv för din laptop batteri på ett flygplan eller när du reser.

Externt Laptop Batteriladdare

Specialtillverkade externa laptopbatteriladdare inkluderar samma laddningskretsar som du hittar på ditt moderkort i en extern dockningsstation särskilt utformade för bärbara datorns batteri. Dessa är särskilt användbara för att hålla reservbatterier laddade så att du har en backup när bort från elkraft.

batteriomkopplings

Den enda andra sättet att hålla ett extra batteri laddas är att ladda en på datorn, växeln ut med den du vill ha laddat. Undvika skador på laptop batteri genom att använda "laddare" som inte docka helt med den bärbara datorn batteriet med alla anslutningar och som inte innefattar de specialiserade laddningskretsar som finns i den bärbara datorn.

Hur Ladda en 18-volts batteri

Hur Ladda en 18-volts batteri


Batterier som producerar en effekt på 18 volt används främst för att driva bärbara elverktyg. En 18-volts batteri är faktiskt ett paket av battericeller seriekopplade. Till exempel kan en 18-volts batteri innehåller fem litiumjonceller eller fem litiumpolymerceller som båda typerna av celler producerar 3,6 volt vid full laddning. Det är viktigt att du endast använda batteriladdare som medföljde 18-voltsbatteri. Kontrollera alltid etiketten på batteriet och batteriladdaren för att bekräfta att de är kompatibla.

Instruktioner

1 Ta ut 18-voltsbatteri från den enhet den befogenheter. Sätt batteriet i batteriladdaren genom att rada upp terminalen på batteriet och terminalerna på batteriladdaren. Skjut in batteriet i laddningsenheten med händerna. Du känner att det klickar på plats.

2 Sätt i kontakten i änden av kabeln från batteriladdaren till vägguttaget. Slå på batteriladdaren. Du ser en laddnings ljus lysas bekräftar 18-volts batteri blir en avgift.

3 Låt laddaren för att ladda batteriet. Beroende på vilken typ av laddare och hur mycket energi kvar i 18-voltsbatteri, kan det ta mellan 15 minuter till 90 minuter.

4 Stäng av batteriladdaren när laddaren indikerar 18-volts batteri är fulladdat. Laddaren kan ha en grön lampa som tänds eller laddningsindikatorlampan kan stängas av.

5 Ta ut 18-volts batteri från batteriladdaren. Håll i laddaren med en hand och lyft ut batteriet ur laddningsenheten med hjälp av dina andra händer. Byta ut batteriet i enheten it befogenheter och använda det som vanligt.

Finns det något sätt att ladda en 24-volts batteri Från 12 volt?

Finns det något sätt att ladda en 24-volts batteri Från 12 volt?


El mäts i volt och ampere. Spänningen är trycket av elektricitet som flyter genom de kablar eller sladdar. En bra jämförelse är trycket av vatten som kommer från dina kranar när du sätter på dem: Ju större tryck, finns det mer kraft och snabbare flöden. Du kan använda en 12-volts laddare för att ladda 24-volts batteri, men det tar mycket längre tid och batteriet kommer att behöva laddas oftare. Alternativt kan du koppla två 12-voltsladdare i serie för att producera 24 volt.

Instruktioner

Enda 12-volt laddare

1 Fäst kabelklämman på slutet av den svarta kabeln från 12-volts laddare på minuspolen på din 24-voltsbatteri. Den negativa terminalen märkt "-" eller "Neg."

2 Fäst kabelklämman på slutet av den röda kabeln från 12-voltsladdare på den positiva polen på din 24-voltsbatteri. Det positiva uttaget är märkt "+" eller "Pos."

3 Slå på 12-volts laddare. Låt det ta betalt för åtminstone dubbelt så lång tid som du normalt ladda den med en 24-volts laddare. Till exempel, om det vanligtvis tar sex timmar, låt den laddas i minst 12 timmar.

Två 12-volts laddare i serien

1 Fäst klämman i änden av den svarta kabeln från första 12-voltsladdare till klämman i änden av den röda kabeln från den andra 12-voltsladdare.

2 Fäst klämman i änden av den röda kabeln från den första 12-volts laddaren till 24-voltsbatteri pluspol.

3 Fäst klämman i änden av den svarta kabeln från den andra 12-voltsladdare på minuspolen på 24-voltsbatteri.

4 Slå på både 12-volts laddare. Låt din 24-volts batteri ladda samtidigt som om du använder en enda 24-voltsladdare, sedan stänga av laddaren.

Hur att hoppa starta en åkgräsklippare batteri

Hur att hoppa starta en åkgräsklippare batteri


Många åkgräsklippare drivs av små bensinmotorer som levererar ström till skärbladen samt drivhjulen. Vissa äldre åkgräsklippare kan kräva en draglina för att starta, men från och med 2011, de flesta åkgräsklippare har en elektrisk startmotor som drivs av ett batteri. Åkgräsklippare som drivs med batterier kan vara hoppa började precis som en bil om du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder.

Instruktioner

1 Lyft upp sitsen på åkgräsklippare att avslöja batteriet. Läs etiketten på batteriet för att bestämma dess spänning. Parkera ett fordon med samma spänning batteri nära gräsklipparen och stäng av motorn. Öppna motorhuven. Observera att en 12-volts gräsklippare batteri kan vara hoppa började använda en bil för 12-voltsbatteri.

2 Tryck ihop handtagen för att öppna käftarna på röd klämma på ena änden av en uppsättning av startkablar och placera dem över den positiva polen av åkgräsklippare batteri. Släpp handtagen för att stänga käftarna.

3 Kläm handtagen för att öppna käftarna på röd klämma på den motsatta änden av startkablar och placera dem över den positiva batteriterminalen av bilbatteri. Släpp handtagen för att stänga käftarna.

4 Pressa handtagen för att öppna käftarna på svart klämma och placera dem över batteriets minuspol på bilbatteri. Släpp handtagen för att stänga käftarna.

5 Hitta en glänsande metall del av motorn eller ram på åkgräsklippare så långt från batteriet som längden på hoppet leder tillåter. Fäst den svarta klämman på hoppet leder till detta område.

6 Starta motorn av åkgräsklippare och låt den gå tills den tomgång smidigt.

7 Ta bort startkablarna i omvänd ordning.