kontakteksem kartong

Hemgjord kartong farfar Clock

Hemgjord kartong farfar Clock


Om du vill ha en fungerande farfar klocka i ditt hem, kan du försöka göra en själv ur kartong. Wellpapp är robust nog att stå upp på egen hand, och du kan enkelt utforma klockan för att passa. Detta projekt är mycket billigt, eftersom du kan använda delar från en gammal klocka som du inte längre vill längre.

Instruktioner

1 Mät och rita en 20-tum bred och 6 fot lång rektangel på en bit av kraftig wellpapp för att göra de främre och bakre panelerna av din farfar klocka. Rita en 2-tum lång slits som är så bred som kartong är tjockt en tum från kanten på toppen och botten. Klipp ut rektangeln och slitsar med en vass mattkniv. Spåra samma rektangel på en annan bit av wellpapp och skär ut det så att du har två identiska paneler.

2 Rita en rektangel som är 12 inches bred och 6 fot lång på en separat del av wellpapp för vänster och höger sida av klockan. Rita två tum långa flikar, sticker ut från alla fyra hörn, som är en tum från de övre och undre kanter. Klipp denna rektangel ut, spåra det på en annan bit av kartong och klipp ut som du gjorde i steg ett.

3 isär en gammal, batteridriven analog klocka så att du kan använda delar för din farfar klocka. Pop locket på framsidan och ta bort händerna. Kom ihåg i vilken ordning delarna kom isär, så att du kan göra det motsatta när du sätter tillbaka det tillsammans. Ta ut batteriet omslutningen från baksidan av klockan.

4 Peta ett hål nära toppen i mitten på frontpanelen. Applicera ett tunt skikt av gorilla lim på framsidan av batteri omslutningen. Placera den på baksidan av frontpanelen och sätt vridhand mekanism genom hålet. Låt limmet torka i 24 timmar och sätta händerna på plats.

5 Sätt händerna tillbaka på vridhand mekanism på framsidan av frontpanelen. Rita siffrorna runt ändarna av händerna med en markör eller lämna siffrorna om du vill. Montera de fyra paneler av farfar klockan genom att föra in flikarna på vänster och höger sida i spåren på de främre och bakre panelerna.

Hur man gör former från kartong

Hur man gör former från kartong


Former är byggstenarna i världen. Ingenjörer använder dem för att bygga allt från en enkel hjul på ett barns leksak till de mest komplexa bron. Du kan rita eller bygga med kartongformer, som är lätta att skapa på egen hand. De är också mycket billigare än att köpa en uppsättning färdiga schabloner eller former. Bygga en struktur eller dra ut en bild av nästan vad som helst med några grundläggande kartong schabloner.

Instruktioner

1 Vik en kartong eller flingpaket. Använd en mattkniv för att skära igenom tejp eller lim, om det behövs. Du har nu en platt stycke kartong.

2 Dra ut den form du vill skapa på kartong med blyerts. Använd en linjal för att göra en polygon med raka kanter, eller en ritning kompass för att göra en cirkel. Freehand dra några oregelbundna former.

3 Lägg kartong på en plan, cut-resistenta yta som en skärbräda eller betonggolv. Håll brukskniv på en 45-graders vinkel från kartongen och skär ordentligt runt kanterna på formen, klippa formen helt.

4 Ta bort överflödigt kartong från kanterna med din brukskniv eller sax för att skapa en ren kant hela vägen runt din form. Använda den form som en schablon för dragning eller som en byggsten i en tredimensionell struktur.

Hur man gör en kartong videokamera

Hur man gör en kartong videokamera


Barn älskar att leka fantasifulla spel och vad bättre sätt att tillbringa tid med dina barn sedan göra något tillsammans. En kartong videokamera släpper kreativitet och gör att ditt barn att spela rollen av en skådespelare framför kameran eller regissören bakom kameran. Ett roligt uppföljning aktivitet efter en lektion på filmskapande och en dekorativ accent för en Hollywood-tema födelsedagsfest, skapa projekt med kartong är också ett effektivt sätt att lära ditt barn om återvinningsmaterial.

Instruktioner

1 Täck en medelstor låda (som ett flingpaket) helt med ark vanligt papper. Säkra papper med lim.

2 Dekorera pappret med markörer, färg eller kritor. Skriv ord eller rita bilder på videokameran eller färga hela videokamera svart.

3 Sätt toppen av en jordnötssmör burk antingen toppen eller botten av lådan med hjälp av lim. Låt öppningen av jordnötssmör burken vara vänd utåt. Detta kommer att vara låtsas lins videokameran.

4 Lim tre till fyra mjölkkanna lock till toppen av kameran. Märk mjölk caps "record", "stopp", "snabbt framåt" och så vidare.

5 Limma en Post-it anteckningsblock på baksidan av kameran för att fungera som en bildskärm. Barnen kan rita på Post-it pad som scenen ändras.

6 Klipp ut en valfri kartong handtag för att fästa till toppen av videokameran med lim.

Hur man gör en kartong Dolly

Hur man gör en kartong Dolly


En kamera dolly är en typ av platta plattform på hjul som gör det möjligt att flytta en kamera runt som du filma. Om du precis har börjat göra filmer som en hobby, kanske du vill arbeta med en dolly att prova nya tekniker. Istället för att köpa en dyr dolly från en film butik, överväga att göra en själv med hjälp av kartong. Projektet kommer att ge dig utseendet på en dolly-filmade scenen utan extra kostnad.

Instruktioner

1 Hitta en kartong topp, liksom den typ som kommer med en skrivare kartong. Hålla den övre och kassera lådan.

2 Ställ lådan på ett bord så att den platta toppen av lådan är vänd mot dig. Fäst en plasthjul till varje hörn med en limpistol. Plasthjul kan köpas på de flesta byggvaruhus. Låt limmet torka.

3 Skär en kvadrat från centrum av en av kanterna av lådan toppen åtminstone en tum från kanten. Vänd toppen över att vila på hjulen, med sidan med utskurna mot dig.

4 Snake slutet av ett rep genom det utskurna kvadrat. Knyt en tjock knut i slutet av repet, så det kommer inte att dra tillbaka genom utskärningen när du drar på det.

5 Placera dolly på golvet och placera kameran på toppen av vagnen. Dra repet för att flytta kameran efter behov.

Hur man gör en kartong Angel Prydnadslådor

Hur man gör en kartong Angel Prydnadslådor


Skapa en kartong ängel trinket box är en lätt hantverk som vuxna och både barn kan göra för personliga eller gåva givande syften. Julkort är en utmärkt källa för vackra ängla bilder och lämpar sig väl för återvinning för denna enkla prydnadssak box. Vuxen övervakning krävs alltid vid användning av sprayfärg, och kommer att bli nödvändigt att täta och avsluta trinket rutan om barnet har arbetat ensam. Alla leveranser till ängeln rutan finns på hantverk och lågprisbutiker.

Instruktioner

1 Måla kartongen och lock med metalliskt guld akrylfärg, med hjälp av en pensel. Lämna en utanför änden omålad på rutan och locket så kan sitta i rutan / locket på en yta. Måla insidan av lådan och locket. Tillåt lådan och locket för att torka ca 24 timmar. Vrid rutan till en torr sida och måla i slutet av box / lock som tidigare var kvar omålade. Låt färgen torka.

2 Applicera vita skolan lim, med hjälp av en svamp hantverk borste, över toppen av lådan lock. Tryck på ängeln bilden på limmet, gnugga från mitten av pappers bilden mot kanterna för att skapa en god bindning mellan papper och målade lådans lock. Ängel bilder finns från gratulationskort, brevpapper, gamla kalendrar och viktorianska skrot. .. Enligt Fire groda Decoupage sida, inte använda: "Tidnings bilder och andra medier med dålig kvalitet bläck De kommer att blöda färg när limmet appliceras Regeln är - om du våt tummen, kör den över bilden och komma undan med färg på tummen från bilden - inte använda den bilden ".

3 Sprid ytterligare ett lager av lim över toppen av locket, denna gång täcker ängeln bilden. Strö rutan med en fin damning av guld glitter. Låt limmet torka ordentligt, ungefär två timmar.

4 Disposition ängeln bilden med glitterlim genom att försiktigt och jämnt pressa limmet röret. Undvik plötsliga klumpar genom att applicera även, långsam tryck på glitterlim röret. Tillåta glitter limmet torka ca en timme.

5 Täck ett garage golv eller uteplats med tidningar och placera lådan på toppen. Vänd lådan och locket så att insidan är vända tidningen. Spraya låda och lock med högblank sprayfärg i ett väl ventilerat, öppet garage eller utanför. Tillåta färgen torka under ca 24 timmar. Vrid låda och lock över och spraya insidan av lådan och locket. Låt färgen torka.

Hur man bränner kartong i en spisinsats

Hur man bränner kartong i en spisinsats


Kartong brinner snabbt så du behöver en hel del att hålla en brand som går. Det är inte avger mycket värme antingen som det förbrukas snabbt av lågor. Men liksom papper, kan det vara en bra startmaterial för en trä eller kol brand. Pappers kartong i stället för att bara bränna den, där du kan.

Instruktioner

1 Riv tunn kartong i bitar. Skär tjockare kort med sax. Använd en såg på dubbla väggar wellpapp och andra mycket tjock dubbla räfflad kort.

2 Placera bitar på spisen galler i en stapel som innehåller luftfickor. Luften kommer att göra det möjligt för lågor spred sig snabbt. Kartong ligger i en tillplattad heap kan motstå brännande där det finns en brist på luftfickor.

3 Slå en match. Tillämpa den på en bit kartong vid basen av högen, företrädesvis vid en kant. Kartongen ska börja brinna.

Hur man bygger en kartong Rymdskepp

Hur man bygger en kartong Rymdskepp


Om ditt barn åtnjuter låtsas vara en astronaut, uppmuntra henne kärlek av yttre rymden genom att visa henne hur man konstruerar ett rymdskepp med hjälp av material som finns runt huset, såsom används kartonger. Detta gör det möjligt för ditt barn att använda rymdskeppet att låtsas att hon är sprängning ut och resa till månen. Ditt barn kan även anpassa utsidan av rymdskeppet med hjälp av tempera färg för att passa sin egen stil.

Instruktioner

1 Tryck en varm limstift på baksidan av en limpistol och anslut limpistol i ett vägguttag. Låt limpistol värma upp i 10 minuter.

2 Skapa toppen av rymdskepp. Pressa varmt lim runt en kant av en havremjöl container och sedan trycka på tre flingpaket vertikalt på de heta lim runt hela kanten. Vinkel rutorna mot mitten. Pressa varmt lim på de översta kanterna på rutorna för att säkra dem tillsammans. Låt varmt lim svalna i två minuter.

3 Konstruera mitten av rymdskepp. Placera en kartong som står upprätt på sin sida. Pressa en linje av varmt lim runt nedre kanten av havregryn behållaren och tryck på toppen av kartongen. Låt varmt lim svalna i två minuter.

4 Gör boosters av rymdskepp. Pressa varmt lim runt basen av kartongen, och tryck fler spannmåls rutor på de heta lim runt omkretsen av basen. Låt varmt lim svalna i två minuter.

5 Måla utsidan av kartong rymdskepp med hjälp av tempera färg för att passa din personliga stil och sedan låta färgen torka i 30 minuter innan du spelar med rymdskepp.

Hur man decoupage på kartong

Hur man decoupage på kartong


Decoupage och collage är konstformer som tenderar att ge en hög nivå av tillfredsställelse för konstnären. Den decoupage processen ger en fritt formulerad väg för konstnären att sätta meningsfulla bilder och utsmyckningar till ett konstverk. "Decoupage" avser att sätta lager efter lager av skära eller sönderrivna pappers bilder på ett föremål för att skapa ett konstverk. Traditionell decoupage har många lager av lack eller lim som används i ett försök att göra den resulterande konstverk har en jämn, glasliknande utseende. Kartong kan användas för decoupage, och är ett billigare alternativ än dukar eller plack.

Instruktioner

1 Välj en bit kartong.

2 Klipp ut eller riva bilder och vackra papper till former som behagar dig.

3 Ordna bilder i en komposition som fungerar. Överväga att välja en färgkombination som du gillar, som kommer att samordna med ett rum i ditt hem, eller som är monokromatisk (olika nyanser av samma färg, såsom många nyanser av lila).

4 Klistra in bilder till kartong med gummi cement i förhand avtalade kompositionen. Täck delar av kartongen som fortfarande visar med bitar av papper eller bilder. Överlappnings bilder och papper för att skapa intresse.

5 Försköna kompositionen med insamlade objekt tills du är nöjd med resultatet. Allmänhet, plana föremål, såsom spetsar, tyg eller torkade blomblad är lättare att arbeta med än objekt med mer dimension.

6 Brush över din komposition med en decoupage medium. En decoupage mediet liknar vitt lim, och kan köpas på hantverk butiker. Vit hantverk lim fungerar som en decoupage medium, och kan göras genom att blanda en kopp lim med 1/3 kopp vatten. Båda typerna kommer att borsta på vitt, och vrid klart när det är torrt.

7 Låt torka i 30 minuter. Lägg till så många rockar som du önskar, låta konstverk torka mellan rockar.

Hur man skapar en kartong stad

Hur man skapar en kartong stad


Om du vill styra världen, börja i liten skala. Skapa din kartong stad en byggnad i taget. Gör din egen stad kan du öva planeringsförmåga och bidrar till att stärka praktisk geografi. Din stad kan göras till någon skala du väljer, eller ingen skala alls. Bygga flera städer för att testa idéer om placeringen av tjänster och logisk stadstillväxt.

Instruktioner

1 Tvätta kartong mjölkkartonger och låt dem torka. Limma toppar stänger för att bilda tak toppar. Måla varje kartong för att göra enskilda villor. Använd halv-pint kartonger som stugor, pints för större bostäder, kvartar för radhus och en halv liter för stora flerbostadshus

2 Gör kontorsbyggnader och fabriker från kartongark eller större lådor. Använd byggnader från en stad nära dig som modeller. Skär tydliga skydd plastfolie för att göra Windows. Gör fönsterkarmar och tvärstycken från hantverk pinnar eller andra platta upphittat material. Använd en mattkniv för att skära hål för fönster och dörrar. Gör brand rymningar från metall spaljéer.

3 Lägg en eller flera stora ark av papp på en plan yta såsom en arbetsbänk, sidobord eller fönsterplats för att göra en stad plat. Skära arket som krävs för att avspegla formerna hos olika delar av staden. Till exempel, i skärningspunkten mellan Dana Avenue och Victory Parkway i Cincinnati, Ohio, skapar triangelformade city block.

4 Placera byggnader där de är i den verkliga staden du använder som en modell, eller där du tycker att de borde vara. Säkra varje byggnad i dess ställe med klar epoxi eller varmt lim.

5 Skissa gator och trottoarer mellan byggnader. Måla vägarna svarta eller grå om de är belagda. Använd en kombination av grå eller brun färg blandas med krossad sten för grusvägar eller blanda kaffesump med klar akryl för grusvägar.

6 Måla varje byggnad som önskas. Lägg till markiser, café bord, soptunnor, gatubelysning, buskar, träd och andra detaljer som gör din stad levande.

Hur man gör en stor kartong palm

Hur man gör en stor kartong palm


Du kan göra en stor palm av kartong för att skapa en tropisk miljö för någon part. Gör din egen palm kommer att bli mycket mer unik än att köpa en på en fest butik. Du måste skaffa en tom kartong mattan rulle från en matta butik för att använda som stammen. Vanligtvis kan du få dem gratis om du ber snällt.

Instruktioner

1 Stick mattan rullen i en hink med grus. Kontrollera att det är i det djupt nog så att den kan stå upp fritt på egen hand, som är vinkelrät mot golvet.

2 Skär av bottnarna från en förpackning med papper lunch påsar. Glida varje påse för sig över toppen av rullen och krama den ner. Lägg påsar tills de har täckt hela rullen för att skapa en realistisk ser texturerad trädstam.

3 Skär tyget av ett paraply med sax.

4 Sätt paraplyhandtaget genom toppen av mattan rulle.

5 Skär palmblad i en frihand sätt av grönt affisch styrelse. Gör dem tillräckligt stor för att täcka alla paraply stift.

6 Sätt varmt lim på toppen av varje paraply stift och tryck på en affisch styrelse palmblad ovanpå varje stift. Låt torka över natten.

7 Böj fronds nedåt något längs ryggraden av ormbunksblad. Detta kommer att hjälpa dölja paraply stift.