knyta flaggstång

Hur man knyter flaggstång linor

Hur man knyter flaggstång linor


Att äga en egen flaggstång kan du flyga din college färger eller visa din patriotism. Det finns ingen anledning att vänta på en nationell helgdag för att höja Stars and Stripes. Vet hur man knyter repen - falls - på flaggstång för att öka hållbarheten hos din flagga och hålla den säkert på plats, även i de starkaste vindarna. När fallet har överträffat sin användbarhet, vet du hur du byter den.

Instruktioner

1 Mät en längd på flagglinan till ungefär dubbelt höjden på flaggstången. Detta rep kommer att bli ditt nya fallet. Skarva ett slutet av slitna fallet till en ände av den nya linan. Wrap ändarna tillsammans med eltejp.

2 Dra den skarvade rep upp flaggstången och låt det matas genom den stationära remskivan överst. Ta den skarvade ändar tillbaka till botten loss gamla rep slutet av din nya rep. Skär den nya linan så att de två lösa ändarna nå två till tre fot under knap på flaggstång.

3 Knyt en knut att förena de två ändarna av din nya rep, som bildar en kontinuerlig slinga. Om repet är gjort av polyester, helt kort exponera de råa ändarna för en låga för att förhindra att repet fransar sig.

4 Höj knuten till toppen av flaggstången, att se till att knut reser upp sidan närmast stolpen. Stanna när knut når strax under den översta trissan.

5 Fäst en karbinhake nära botten av repet slingan. Använd extern linje för att mata en slinga genom ögat på din karbinhake, dra den över kroken och dra åt den.

6 Fäst den övre genomföringen av flaggan till karbinhaken du bifogas. Höja flaggan något och använda den som en guide för att fästa bottenkarbinhaken i fallet. Fäst botten krok på samma sätt du installerade den första.

7 Fäst botten av flaggan till botten kroken. Höja flaggan till toppen av stolpen. Falls knut kommer att komma ner till botten.

8 Linda knutna änden av repet uppåt, fånga botten knap på flaggstången. Dra den över toppen dobben och tillbaka till botten och bildar en åtta. Linda repet runt dubbarna flera gånger tills linan är säker. Stoppa den återstående repet under ditt sista wrap att fästa flaggan.

Hur man knyter en flagga till en flaggstång

Hur man knyter en flagga till en flaggstång


Flaggor används för att representera alla de olika nationer och folk i världen. De har använts genom historien för att förbättra militära moral och för att visa stöd för nationella militära trupper, särskilt under tider av krig. Flaggor finns idag framför kommunala byggnader och historiska monument att påminna oss av begreppet vår union med våra landsmän. De är en integrerad del av vår kultur och de tjänar att föra oss närmare varandra som ett folk.

Instruktioner

1 Leta reda på fallet linje på flaggstång, det ser ut som ett rep. Möt ändar fallslinjen tillsammans och knyt en grundläggande knut.

2 Håll flaggan bredvid fallslinjen. Leta efter mer av genomföringhålen på flaggan och se var de skulle radas upp i förhållande till fallslinjen om knuten sitter i mitten av de två genomföringen hålen.

3 Sätt flaggan undan tillfälligt och samla dina karbinhakar. Placera den första karbinhake där den första genomföringen hålet var, och andra karbinhaken där den andra genomföringen hålet var.

4 Placera fallslinjen mellan tummen och pekfingret vid den punkt där den första genomföringen hålet matchar. Kläm ihop fingrarna för att göra fallet linjen gäng upp och bildar en slinga eller en topp.

5 Placera denna slinga genom ögat av karbinhaken och tryck det hela vägen fram till toppen av slingan är i slutet av karbinhaken.

6 Dra slingan över änden av karbinhaken och dra falls linje som träs genom ögat, tills öglan går runt ögat av karbinhaken och tillbaka genom, på väg mot resten av fallslinjen.

7 Anslut den andra karbinhake på samma sätt som du gjorde första men på plats i enlighet med den andra genomföringen hålet punkten.

8 Fäst flaggan genom att öppna karbinhaken grindar, placera genomföringar mellan grindarna och stänga portarna.

Hur man knyter en Cord på en flaggstång

Hur man knyter en Cord på en flaggstång


Binda fallet, eller flagga rep, en flaggstång är en enkel sak om stången har två motsatta krokar i botten, en så kallad knap. Om inte, finns det ett enkelt sätt runt problemet. Om fallet inte är fastgjord, kan det lossna i kraftiga vindar, under vilken fallet kan vara alltför otymplig att fånga tills vindarna passera. Detta kan leda till att flagga för att ha att rida en storm, som kan förkorta dess livslängd.

Instruktioner

1 Dra ner på falls loop ner så det är spänt.

2 Håll fallet dubblade upp. Behöver inte separera de två sidorna av slingan.

3 Loop den runt knap, som börjar med den del av fallet i nivå med knap. Du kan antingen göra en siffra åtta på knap eller bara en enkel, cirkulär slinga.

4 Bind de sista inches av fallet till den del av fallet precis ovanför knap. Använd en slip knut. (Se Resurser nedan.)

5 Knyt fallet om det inte finns någon knap genom att dra i repet sträckt, håller repet till polen vid punkten P med ett finger och inslagning fallet en gång moturs vågrätt runt stången så att fallet gör en 90-graders sväng vid punkten P. Loop slutet av flagglinan över eller under kröken vid punkten P, och kör slingan medurs runt polen, så att dess spänning håller punkten P böjd i en rät vinkel. Knyt en ögla med slutet av fallet till den spända delen av fallet precis ovanför punkten P.

Hur man knyter karbinhakar till flaggstång Halyards

Hur man knyter karbinhakar till flaggstång Halyards


En flaggstång fall är begrepp som används för den manipulerade lina som används för att fästa och ta upp en flagga eller banderoll. Typiskt är fallet fäst vid en remskiva på toppen av en flaggstång. Att falls repet matas genom remskivan för att göra att höja och sänka flaggan lättare. Karbinhakar används ofta för att fästa en flagga för att ett fall genom metallgenomföringar placerade i de övre och undre hörnen vid en ände av flaggan.

Instruktioner

1 Dra ögleförsedda falls repet nedåt till ett läge där början av flaggan ska placeras. Den ögleförsedda falls repet kommer att matas genom blocket på toppen av flaggstången och har båda ändarna fastsatta vid varandra. Välj plats baserat på personliga preferenser eller baserat på platsen av de förenade linändarna.

2 bilda en slinga med falls repet vid den punkt där den översta av flaggan kommer att placeras. Mata fallet slinga genom ögat av en mässingskarbinhake. Ögat kommer att vara motsatt den ände som öppnas.

3 Dra falls rep slinga genom ögat av karbinhaken och sedan över änden. Håll karbinhaken och storfallet rep och dra öglan tätt mot öga karbinhaken.

4 Snäpp kroken i genomföringen i det övre hörnet av flaggan. Dra repet nedåt längs kanten av flaggan för att lokalisera den punkt för fastsättning av nästa karbinhaken.

5 Flytta ner falls rep fyra till sex inches och bilda en annan slinga. Mata slingan genom ögat av en annan mässing karbinhake. Dra slingan genom ögat och runt kroken. Dra åt repet säkert mot ögat av karbinhaken.

6 Fäst andra karbinhaken till det nedre hörnet av flaggan. Dra falls rep för att höja flaggan och säkra den nedre änden av fallet runt knap ligger nära botten av flaggstången.

Hur man String en flaggstång med en remskiva på toppen

Hur man String en flaggstång med en remskiva på toppen


En flaggstång presenteras ett lämpligt medel för visning av en flagga i ett bostadsområde eller kommersiell miljö. Tillverkad av aluminium och finns i olika höjder, flaggstänger som är installerade i marken har en trissa i toppen för att hjälpa till med att höja och sänka en flagga. En ny flaggstång måste vara försedd med ett rep eller fallet innan en plan bifogas för att höja. Följ en grundläggande proceduren för rigg ett fall på en flaggstång med en trissa på toppen.

Instruktioner

1 Feed en änden av repet eller fallet genom blocket på toppen av flaggstången.

2 Dra båda ändarna av repet till dig och knyta ihop dem med en råbandsknop för att bilda en stor slinga med repet. Gör slingan tillräckligt stor så att bottnen av det hänger 2 fot under knap fäst vid sidan av flaggstången.

3 Håll en flagga bredvid repet. Placera den sida av flaggan med kragarna bredvid repet. Flytta flaggan så att råbandsknop som används för att binda ändarna av repet tillsammans är centrerad mellan kragarna.

4 Markera platsen på repet bredvid den övre genomföringen av flaggan. Fäst en ledad karbin till repet med en omkrets Hitch.

5 Fäst en andra vridbar enkelt att repet bredvid bottengenomföringen. Fäst snaps till kragarna av flaggan. Dra repet att höja flaggan upp flaggstången till önskad plats. Fästa den undre slingan av repet till knap på flaggstången för att säkra flaggan på plats.

Hur man String en flaggstång

Hur man String en flaggstång


Oavsett om du visar din patriotism eller dekorera ett hem, är korrekt flagga vård är ett måste i dagens samhälle. Även om många lagar om flaggor är inte allmänt känt, är det viktigt att visa flaggor korrekt utan att bryta några regler. Strängarna en flaggstång är ett viktigt steg i att hänga flaggan; med en lina och klipp, kan din flagga vinka stolt för alla att se.

Instruktioner

1 Ta bort kula från toppen av flaggstången och sträng fallslinjen genom öppningen.

2 tillbaka finial och knyta båda ändarna av fallet i en knut. Flaggstångs bidrar till att hålla repet på plats tillsammans med kvitt cleat, som ligger runt den nedre änden av flaggstången.

3 Placera knut mellan bind knap och finial. Försök att göra knuten närmare den övre änden av stolpen.

4 Bestäm din position för plastclips. Den övre klämman är där toppen av flaggan kommer att anslutas och den nedre klämman kommer att vara där botten av flaggan är ansluten. Det är en bra idé att mäta din flagga för att veta hur långt ifrån varandra klippen bör vara från varandra.

5 Fäst klämmorna till de förutbestämda platserna på fallet genom att skapa en slinga och trär fallet genom hålet i klippet. Dra slingan över plastklämma och dra åt repet tills den bildar en knut runt plastklämma.

6 Knyt extra linje runt kvitt knap att hålla repet stabiliserats. Binda repet till kvitt knap tätt så repet inte lossna på grund av vind eller andra faktorer.

Hur att fästa en flagga på en flaggstång

Hur att fästa en flagga på en flaggstång


Utomhus flaggor är en populär accent för många hem, men fästa en flagga till en flaggstång ofta förvirrar eller kränker människor. Nyckeln till framgång fästa en flagga till en flaggstång vilar på lina, riggen rep på flaggstången. Målet är att placera belastningen på fallet och inte på flaggan.

Instruktioner

1 ändar fallet knyts att göra en loop; flagg bör inte bli en del av denna slinga. Lossa på fallet och hitta de bifogade snaps.

2 Fäst flaggan dessa snaps och anpassa dem till vara på samma avstånd från varandra som kragarna på flaggan. Låt inte någon stam som skall placeras på flaggan när du flyttar snaps.

3 Håll fallet tight och höja flaggan.

4 Fäst fallet repet när flaggan är i det önskade läget.

Hur man lägger en flagga på en flaggstång

Hur man lägger en flagga på en flaggstång


En flagga är en bit tyg som innehåller bilder oftast symboliserar ett land, stat eller samväldet. Ofta rektangulär form, flaggor kommer även i andra former som är typiska för att fånga vinden såsom trianglar, kvadrater eller koner. Flaggor är ofta flugit från en mast eller stolpe för att visa stöd eller lojalitet till en nation. De används också som visar en varning, beslut eller gränser. Flaggor är också en form av identifikation som används för situationer eller miljöer där kommunikationen är svår och eller obefintlig.

Instruktioner

1 Släpp fall rep från selen på sidan av stolpen. Lossa knuten och ta bort repet från av dobben.

2 Sänk Fallet repen genom att dra en sida av linjen med händerna. Sänk fallet tills klämmorna som fäster flaggans kragarna så att linjen är framför dig.

3 Fäll ut flaggan som du vill hänga tills nitar är tillgängliga. Låt inte flaggan vidrör marken.

4 Använd klipp på fallet rep att ansluta flaggan till repet. Se till flaggan är rätt sida upp med nitarna på höger sida av flaggan. Säkra clipsen till de nitar på toppen och botten på den sida av flaggan.

5 Dra den andra sidan av fallet rep för att höja flaggan i position i toppen av stolpen.

6 Fäst fallet repet genom att knyta och knyta linjen till knap på sidan av flaggstången.

Hur man knyter en knut på en flagga sladd

Hur man knyter en knut på en flagga sladd


Justerbara flaggstänger är idealiska för personer som vill följa korrekt flagga förfarande, vilket innefattar att ta bort flaggan i hårt väder samt natten om den inte lyser En justerbar flagga kan också tillåta dig att säkra flaggan på halv stång som ett tecken på minne. I syfte att justera höjden av flaggan, är ett rep fäst till flaggan kördes genom en trissa system, sedan knyts fast av på en knap fäst vid stolpen med en knap knut för att säkra flaggan.

Instruktioner

1 Grip båda ändarna av justerings repet i handen och hålla dem tillsammans när knyta upp på knap.

2 Dra repen ner till botten av dobben, sedan linda runt knap och tillbaka runt toppen av dobben.

3 Passera repen över mitten av dobben.

4 Linda repen runt botten av dobben, sedan tillbaka över mitt igen.

5 Linda repen runt toppen av dobben, sedan tillbaka över mitt igen för att slutföra en siffra åtta form.

6 Upprepa en eller två åttor med repet, beroende på hur lång lina kvar och storleken av dobben, som vissa linor eller knapar kommer inte att rymma den tredje siffran åtta form.

7 Säkra knut genom att vika ändarna under avsnittet av repen strax före sista knap repen lindade runt.

Instruktioner om hur man bygger en enkel flaggstång

Instruktioner om hur man bygger en enkel flaggstång


En flaggstång är ett stöd som används för att visa en symbol för ditt land, stat eller övertygelse. Gängade galvaniserade rör är en lättarbetad, men ändå robust material som du kan använda för att bygga din flaggstång. Du kan bygga din egen flaggstång av ett fåtal relativt vanliga material utan stora kostnader, och med några verktyg och bara lite tid.

Instruktioner

1 Placera cleat rostfritt stål mot sidan av röret i två-tums diameter precis under den gängade änden av röret. Markera hålen i knap på röret med fin spets markör. Ta dobben. Borra genom varumärkena med din halv tum bit. Lägg din knap på röret och rada upp hålen i knap med hålen du borrade i röret. Slip en bult genom varje uppsättning av hål. Håll en mutter mot insidan av varje hål i röret med fingertoppen. Slip en bult genom varje hål i Knap rostfritt stål, sedan genom varje hål i röret och vrid bultarna att dra dem i sina respektive muttrar. Håll varje mutter med en skiftnyckel och använda andra skiftnyckel tätt montering och säkra dubben till röret.

2 Borra ett hål genom sidan av en 1/2-tums rör som är 6 inches från en ände av röret. Slip ögat bulten genom hålet. Skjut in handen i slutet av röret och vrid muttern på gängorna i ögat bulten. Snug muttern på ögat bulten med din nyckel. Kläm fast snäpplåset på remskivan på öglan. Skjut den ena änden av repet genom blocket och knyt en snäpplåset på repet 24 inches från slutet som du sätter genom blocket.

3 Lyft remskiva änden av en 1/2-tums rör från marken. Vrida röret locket på röret. Placera en rörtång på locket och en annan på röret och tätt locket på röret. Placera röret försiktigt på marken. Lyfta den motsatta änden av en 1/2-tums rör från marken och vrida reduktionen kopplaren på gängorna hos röret. Snug kopplingen på röret med båda Rörtänger. Placera röret försiktigt på marken.

4 Manövrera 2-tums röret så att den ligger i linje med kopplingen på en 1/2-tums rör. Lyfta den gängade änden av den 2-tums rör 1/4-tum bort från marken medan en hjälpare lyfter den motsatta änden från marken. Vrid röret i kopplingen försiktigt så att inte korsa trä montering. Snug röret och kopplaren med hjälp av en rörtång på varje komponent. Låg röret försiktigt på marken.

5 gräva ett hål 36 inches djup och 8 inches bred i marken med ditt inlägg hål digger där du vill bygga din flaggstång. Manövrera din flaggstång så att två-tums öppna änden av röret är ovanför centrum av hålet. Fylla hålet med betongblandningen och tillsätt vatten till betongen. Rör om vatten och betong genom att hugga den med bladen i ditt inlägg hål digger. Har din hjälpare steg på 2-tums ände av stolpen och lyft röret när du lyfter den skyddade änden av stolpen i luften. Höj en halv tum i slutet av stolpen ovanför huvudet och gå mot hålet när hon gick händerna under stången för att höja upp och låt den falla in i hålet.

6 Tie en bit av 1/2-tums rep till flaggstången i huvudhöjd. Binda den fria änden av repet till en närliggande post eller ett träd. Knyt andra 1/2-tums rep till en annan närliggande träd eller post, kolla flaggstången med din nivå och justera styrlinorna som krävs för att uppnå en perfekt lod. Knyt 1/4-tums rep från remskivan till en annan närliggande ankarpunkt för mer stabilitet. Låt 24 timmar för betongen att bota. Ta bort 1/2 tum ankarlinor. Knyt upp 1/4-tums rep från sitt ankare plats lämnar det fortfarande träs genom remskivan.

7 Fäst snäpplåset på repet till toppen genomföringen på din flagga och höja repet några fötter tills klippet sidan av flaggan hänger rakt ner utan att vidröra marken. Skjut återstående snäpplåset på den nakna änden av repet. Fäst din återstående snäpplåset på botten genomföringen på flaggan. Fäst den fria snäpplåset på den nakna änden av repet och binda repet till klippet så att flaggan visas korrekt. Knyta ändarna av repet tillsammans. Dra repet för att höja din flagga till toppen av din flaggstång och linda repet runt knap att hålla flaggan i luften.