klarinett noblet paris

Skillnader mellan Noblet Leblanc klarinett modeller

Skillnader mellan Noblet Leblanc klarinett modeller


Klarinett uppfanns 1700 av en tysk vid namn JC Denner. Det bygger på ett instrument som kallas chalumeau som spelades av herdar. Klarinetten är en träblåsinstrument som vanligtvis används i en symfoniorkester eller i en jazzensemble. Det var vanligt förekommande i jazz fram till mitten av 20-talet när saxofon blev mer populär.

Typer av Clarinets

Det finns en mängd olika typer av Noblet Leblanc klarinett modeller. Det finns sopran klarinetter såsom The Noblet L45EF och Leblanc 45C Noblet C Klarinett, bas sorter som Noblet 60 Bb Wood Bass klarinett och Leblanc L60 Noblet basklarinett och altklarinett såsom Noblet 60N Paris altklarinett.

Funktioner

Skillnader mellan Noblet Leblanc klarinett modeller


Noblet Leblanc Soprano, Bass och altklarinett alla har olika utseende och funktioner. Sopranen klarinett som också kallas ett A eller B flat klarinett är dubbelt så lång som en brännare och har förnicklade nycklar. De Noblet basklarinett är längre och slutar i en hand-hamrade klocka. Nycklarna kan vara nickel eller silver. Alto eller tenor klarinett är dimensionerad mellan sopranen och basklarinett även om det ser mer lik basen. Alla Noblet Leblanc clarinets är gjorda av granadilla trä.

Tone, Range och ljud

Det finns en skillnad mellan de olika ton, utbud och ljudet av olika Noblet Leblanc klarinetter. Sopranen klarinetter låter ett steg lägre än de anteckningar som skrivs ned på noterna; den altklarinett låter en stor sjätte lägre än skrivas ut och basklarinett är satts en oktav under sopran klarinett.

Pris

Skillnader mellan Noblet Leblanc klarinett modeller


Pris, naturligtvis, är en stor skillnad mellan Noblet Leblanc klarinett modeller. De flesta Noblet Leblanc klarinetter finns på nätbutiker, som av 2011. Den Shopwiki, till exempel, priserna börjar runt £ 568 för en Bb demo modell och stiga successivt högre: £ 714.3 för en Leblanc Noblet Modell 4K Bb Soprano klarinett, £ 1,351.30 för en Leblanc Noblet L45EF Eb klarinett, £ 3,086.8 för en Noblet 60 Bb Wood Bass klarinett och £ 4,624.7 för en Leblanc L60 Noblet Bass Clarinet.

Paris frisyrer

Paris frisyrer


Parisare har ett sätt att göra resten av världen avundsjuk. Oavsett om det är deras hår, kroppstyper, ögon eller hänförande leenden, franska kvinnor och män dela vackra stilar med världen. Paris kvinnor "frisyrer allt från enkla och blygsamma att tomboyish till klassiskt till trådiga och slätt. Även "Vogue" och "Elle" tidskrifter satte trenden för de hetaste stilar, en sträng av franska kvinnor väljer att gå sin egen väg när man beslutar hur man bär sin långa eller korta hår.

"Au Natural"

Paris frisyrer


Några parisiska kvinnor bara låta sitt hår gå. Utan mycket väsen, kvinnor låta sina långa flätor tumla. Gynnande en "au naturliga" överklagande frisyrer i Paris tenderar mot ostrukturerade och lufttorkade utseende. Från och med 2010, parisiska kvinnor i "Vogue" och på vägar och gator bära sitt hår dras tillbaka i lösa bullar eller dras tillbaka med ett pannband eller annan fjäder eller blommig tillbehör. Även franska super kan räta sitt hår med strykjärn för skott, är gatan utseende oftare hålls enkel och stark.

fläta Twist

Inspirerad av Anna Karina - den franska stjärnan från 60-talet som handlat i Jean-Luc Godard filmer - den lösa flätan kommer tillbaka. Stylist Jason Wu beskriver den lösa, tvinnade fläta som en stil som ser skillnad från en snäv, minutiöst fashionabla fläta, detta twist innehåller hår men kan göras "enkel och luftig." - Eller ser ut som det gjort - av kvinnan själv. att försöka stil, retas håret lite innan flätning att lägga höjd och volym. Skapa två separata flätor i håret i ryggen. Rulla flätor tillsammans för att skapa en twist. Dra lösa eller fina hår i twist. Använd en några stift för att hålla utseendet. Vridningen är en idealisk sommar stil för långhåriga kvinnor.

Precis utanför stranden

Paris frisyrer


Den "håruppsättning du plage" eller hår från stranden är en ny trend, som av 2010. Inspirerad av hur en kvinnas hår ser efter att ha tillbringat hela dagen på stranden, "Vogue" Tidningens våren 2010 Fashion Week utställningsmonter parisiska kvinnor med vaxartad ser hår, som om det fortfarande fuktig med fett och svett. Med hjälp av hårspray dimmor och lätta geler, kvinnor dra sitt hår tillbaka till en snäv bulle eller låta den falla loss och trådiga. Även om det låter smutsig, är utseendet faktiskt ganska lös och vacker, med en solkysst effekt.

Short & Sexy Tom Boy

Paris frisyrer


Återställ i high fashion av franska skådespelerskan Audrey Tautou, är pojken skuren frisyr en fransk klassiker. Kvinnor som vill kasta bort lyxigt utseende - men tråkiga manikyr - av långt hår välja för denna korta och hackig utseende. För att skapa stil, växa håret om toppar eller mitten av öronen. Har en frisör klippa håret ojämnt eller i lager för att skapa höjd och hårstrå avskildhet. Rufsa till det så att det ser ovårdad. För kvinnor, stick några hårspännen för att ställa in stilen på plats. Eller bara låta det gå. Denna typ av hipster utseende tar inte mycket ansträngning och håller halsen sval under våren och sommaren värme.

Paris Palace Disneyland Resort

Paris Palace Disneyland Resort


Disneyland Hotel har utsikt över Disneyland Paris. Det fyrstjärniga hotell emulerar en viktoriansk slott komplett med sina egna genomarbetade trädgård, sadeltak och burspråk. Den rosa Hotellet ligger inom gångavstånd från både Disney parker samt Disney Village.

Om Hotel

Disneyland Hotel ligger cirka 20 miles utanför Paris, är flaggskeppet hotellet med Disneyland Paris Resort. En stor lobby och stora trappan välkomnar gäster som de checka in genom huvudentrén. Därifrån kan gästerna gå till sitt rum, titta på Disney konst som de promenera lobbyn eller gå på övervåningen för att handla på Galleri Mickey. Nära lobbyn, kommer gästerna också en pianobar och två restauranger, inklusive California Grill.

Gästrum

Disneyland Hotel har 500 rum och en privat Castle Club nivå. Rummen inkluderar två dubbelsängar eller en stor dubbelsäng, eget badrum, minibar, TV och rumsservice 24 timmar om dygnet. Större familjerum finns att rymma familjer med mer än fyra personer. Castle Club, på de två översta våningarna i hotellet, har en egen reception, privat tillgång hiss och privat frukostrummet, som också erbjuder snacks och drycker hela dagen. På Castle Club nivå, kommer du att hitta alla sviter. Besökare kan bo i Walt lägenhet Suite eller tecken tema sviter som inkluderar Sleeping Beauty, Cinderella eller Tinkerbell sviter. Många juniorsviter finns på denna nivå som rymmer två till fyra personer.

Tjänster och bekvämligheter

Gäster på Disneyland Hotel får en varm och kall frukostbuffé för varje morgon av vistelsen, gratis parkerings och klocka service. Alla gäster kommer också att få en Fastpass, som gör det möjligt att kringgå linjer genom att göra reservationer för vissa turer. Castle Club gäster kommer att få en VIP Fastpass som har färre restriktioner än Fastpass. Andra tjänster inkluderar 24-timmars valutaväxling och Wi-Fi i de angivna områdena på hotellet.

Rekreation

Gäster tar en paus från temaparken kan koppla av i inomhuspoolen och bubbelpoolen. Disneyland Hotel har också ett fullt utrustat gym komplett med bastu och ångbad. För ytterligare avkoppling, är gästerna inbjudna att besöka Celestia Spa. Det fullständiga spa har ansiktsbehandlingar och massage.

För barnen

Barn som är gäster på Disneyland Hotel kan njuta av en mängd olika aktiviteter. Många Disney tecken kommer att göra ett framträdande på Disneyland Hotel. Tecken kan sluta med under frukost eller besöka lobbyn hela dagen. En lekhörna för barn och Mad Hatter Game Arcade är på plats. Om de vuxna vill möjlighet att koppla av, är Club Minnie Lekrum tillgängliga för att tillhandahålla tillsyn av barn i åldrarna 4 och 11.

Hur man läser klarinett Notes

Hur man läser klarinett Notes


Klarinetten är en lång träblåsinstrument med en fyllig ton. Ljud produceras genom att blåsa in luft i klarinett över en mun vass. Olika toner uppnås genom att öppna och stänga hål längs klarinett kropp med musiker fingertoppar i olika kombinationer. En klarinettisten är bara kunna spela en ton i taget, så att förstå hur man läser klarinett anteckningar kommer från en förståelse för grundläggande noter regler.

Instruktioner

1 Leta reda på lapp på personal och identifiera sin position specifikt. En anställd är baren med fem horisontella linjer som noterna är skrivna. Om anteckningen är placerad under personal, kommer det att vara en låg-range not. Om det ligger på den personal som kommer att bli en mid-range not, och om den är belägen ovanför den personal som kommer att bli en hög-range not.

2 Identifiera tonhöjden för noten från sin plats på personalen. Det finns två sätt att Notes kan placeras på personal: i ett utrymme eller på en linje. Inom personalen är namnen på noterna i utrymmen som kallas F, A, C och E, med början längst ner och arbeta upp. Inom personalen är namnen på noterna på linjer som kallas E, G, B, D, F, med början längst ner och arbeta upp. Denna samma ton mönster när de sätts i sekventiell ordning är E, F, G, A, B, C, D, E, F. Observera att E och F finns i båda ändarna av sekvensen. Detta beror på att sekvensen upprepar sig över och under personal.

3 Beräkna längden av ett meddelande baserat på dess form. De flesta börjar klarinett musik är skriven i "4/4" tid. Detta kallas en taktart, och det innebär att det finns fyra noter eller slag per takt, och varje fjärdedelsnot får ett slag. En fjärdedelsnot betecknas med en liten svart cirkel med en linje som sträcker sig uppåt från dess högra sida. En hel anmärkning, vilket är fyra punkter, är en liten ihålig cirkel. En halv anmärkning, vilket är två punkter, är en ihålig cirkel med en linje som sträcker sig uppåt från dess högra sida. För att uppnå en tre-beat anteckning, en halv not följt av en liten prick.

4 Var uppmärksam på en anteckning förändring som betecknas med en höjd eller sänkt tecken. Klarinetter har förmågan att spela noter upp eller ned en halv-steg. När detta är nödvändigt, kommer kompositörer placera en särskild skylt framför tonen. Ett pund symbol betyder tonen ska spelas som en skarp (en halv trappa upp), men en liten "b" symbolen betyder att tonen ska spelas platt (en halv-steg ner).

5 Tolka viktiga förändringar som skrivits av taktarten. Viktigaste förändringarna finns indikationer på att en viss anteckning alltid ska spelas platt eller vasst under hela sången. Dessa anges med samma symboler för platta och skarpa toner, men de skrivs endast en gång i början av personalen direkt efter taktart.

Hur att turnera hemsökta katakomberna i Paris

Hur att turnera hemsökta katakomberna i Paris


Paris katakomber går tillbaka till 18th century. Denna underjordiska kommunala kyrkogården ersatte 1000 år gamla kyrkogården i Les Halles område av staden. I slutet av 1700-talet, parisare klagade sjukdomar sprids från denna kyrkogård, så myndigheterna valt ett gammalt stenbrott och arbetet började överföra ben den avlidne i skydd av natten. Katakomberna hålla benen i ungefär sex miljoner parisare. Gruppresor och privatpersoner kan besöka.

Instruktioner

En klädsel. Bära bekväma skor och ta en jacka eller tröja eftersom temperaturerna under jord sjunka till 14 grader.

2 Ta Paris tunnelbana till Denfert-Rochereau station. Alternativt kan du ta Paris RER (Regional Express Network) tunnelbanetåget till Denfert-Rochereau. Paris busslinjer 36 och 68 stannar vid Saint Jacques Boulevard.

3 Leta reda på ingången till Paris katakomber på en Avenue du Colonel Henri Rol-Tanguy, Place Denfert Rochereau, 75014 Paris. Detta är i det 14: e arrondissementet och inte långt från Montparnasse kyrkogård.

4 Betala avgiften entré: € 8 för vuxna, € 4 för åldrarna 14-26 och € 6 för någon som är 60 +. Lägg 4,50 € om du vill gå med en guidad tur.

5 Skaffa en guide till katakomberna. Följ 18 steg guide det ger.

6 Boka en guidad tur med en privat rundtur leverantör eller genom Carnavalet museet som ett alternativ. Engelsktalande guider finns. Guidad tur kostar från cirka 39 €.

Hur ser Bastiljen i Paris

Hur ser Bastiljen i Paris


Bastiljen var en kunglig fästning byggdes ursprungligen under hundraårskriget att skydda Paris från plundrande engelska. Det blev ett fängelse under 17-talet och det sena 18-talet hade blivit en av de mest hatade symbolerna för kunglig tyranni. Dess symboliska betydelse var så att även om den innehöll nästan inga fångar vid tiden för franska revolutionen, var det attacker och fördes av en revolutionär folkmassa den 14 juli 1789. Händelsen firas som nationaldagen, Frankrikes nationaldag. Fästningen själv förstördes strax efter revolutionen, men det finns fortfarande några rester av det kvar i Paris.

Instruktioner

1 Ta tunnelbanan till Bastiljen stationen. Redan innan du lämnar stationen, kan du se några av ruinerna av fängelset. Plattformen för linje 5 innehåller en liten display som visar några av grunderna i byggnaden.

2 Avsluta tunnelbanan och ange Place de la Bastille. Detta torg markerar den ursprungliga platsen av Bastiljen, torget själv skapades 1803. Den centrala kolumnen kallas Colonne de Juillet eller juli kolonn restes efter en senare revolution 1830.

3 Kör västerut mot Rue Saint-Antoine. Leta efter ett mönster av rektangulära gatstenar på gatan. Dessa markera konturerna av Bastiljen väggar.

4 Gå tillbaka till Place de la Bastille, sväng höger och huvudet längs Boulevard Henri IV sedan. Där gatan möter Boulevard Morland, kommer du att se en liten trädgård på höger sida. Detta är Square Henri-Galli. Undangömt i denna lilla parken hittar du en annan uppsättning av stenar från Bastiljen; dessa upptäcktes vid utgrävningar att bygga Bastiljen tunnelbanestation och flyttade hit. En liten plakett identifierar dem.

5 Kör västerut längs floden mot Tuilerierna. Alternativt kan du ta tunnelbanan från den närliggande Sully-Morland tunnelbanestationen; din sista stopp är över 3 km (1,9 miles). Detta är Pont de la Concorde, som förbinder Quai d'Orsay på vänstra stranden med Quai des Tuileries till höger. Om du tar tunnelbanan, gå av vid Concorde tunnelbanestation och gå över Place de la Concorde.

6 Titta på bron, som inleddes 1787. Eftersom arbetade sten var dyr och leveranser var kort, var det vanligt att stenen från rivna byggnader kan återanvändas i andra byggprojekt. En stor del av sten för Pont de la Concorde (ursprungligen kallades Pont Louis XVI) kom från rivna Bastille.

Idéer för en Paris-tema bröllop

Idéer för en Paris-tema bröllop


En Paris-tema bröllop kan ge grunden till en exotisk soirée utan att någonsin behöva lämna landet. Sätt din Francophilia på skärmen med en elegant, franskinspirerad miljö, inredning och meny.

Miljö

Besluta vilka typer av parisiska teman som du vill införliva i ditt bröllop. Till exempel kan du fokusera på moderna stads-chic komponenter, eller så kan du hämta inspiration från naturliga element som franska parker, trädgårdar och landsbygd, samt historiska platser som Versailles. Spana ut flera arenor som speglar din inspiration och passar din budget. Till exempel skulle en franska landsbygden-inspirerade tema vara väl lämpad för en äldre egendom eller en vingård. När du har valt en inställning, kan de andra dekorativa detaljer börjar falla på plats.

dekorationer

Lämpliga dekorationer beror till stor del på den speciella uppsättning av franska element som du vill lyfta fram under ditt bröllop. Till exempel kan en Versailles-inspirerad bröllopsfest inkluderar en mängd olika stilar och färgscheman, liksom barock element och djupa färger är karakteristiska för Ludvig XIV: s regering, eller rokokostil och ljusare pastellfärger ses runt om tiden av Louis XV. En stad-inspirerade bröllop kunde har Eiffeltornet center tillverkade av olika material, inklusive blommor och grönska, vilket kan bidra till att ge bort en mjukare look. Om du letar efter en viktoriansk Paris känsla, använd vintage Paris bilder eller vykort, spets och blommor som material för dina center.

Musik

Bestäm vilken tid av fransk musik du vill gå tillsammans med din Paris tema. Till exempel kan du hålla musikvalet stilrena och enkla genom att spela verk av den berömda franska kompositörer av det förflutna, som Claude Debussy. Ett annat alternativ för en vintage känsla är att spela Chanson musik av kända franska sångare som Edith Piaf. För mer dansant musik med en ännu avgjort vintage känsla, försöka bygga en positiv spellista med 1960-talet "Ni-ye" flickor, som Françoise Hardy eller Jacqueline Taieb. Och om du letar efter en mer modern urval, kolla in artister som Carla Bruni, vars romantiskt inspirerade låtar skulle passa bröllopet humör.

Mat och dryck

Paris mat är mycket varierade, eftersom det fungerar som ett nav för resten av de franska regionerna, så det finns en mängd olika rätter som du kan välja att tjäna. För ett autentiskt fransk stil måltid, bör du tjäna minst tre kurser under din måltid. Till att börja med, serverar ett urval av franskt vin och ost vid varje bord under mottagningen. Du kanske också vill tjäna en soppa. Tillhandahålla färska baguetter under din middag och erbjuder fransk-inspirerade huvudrätter som coq au vin. För en mindre formellt arrangemang, överväga att inrätta en crepe station där gästerna kan konstruera sina egna söta och salta crepes. En croquembouche skulle göra för en imponerande fransk stil bröllopstårta; Traditionellt är en pyramidal form består av creme synvillor och drizzled med söta såser, men du kan också använda sötsaker som färgglada macaroons att konstruera kakan.

Hur man hyra en cykel i Paris

Hur man hyra en cykel i Paris


Den mest kända och mest lättillgängliga sätt att hyra en cykel i Paris är genom Velib "systemet, som började 2007. Namnet Velib" kombinerar vélo och liberté, som tillsammans betyder cykel frihet i franska. Om du är försiktig, kan du åka runt Paris hela dagen för bara en betalning på under två pounds.

Instruktioner

1 Hitta en Velib "station, där du kan hyra en cykel på en självbetjäning, enligt Paris.com. Det finns ca 1450 stationer i hela Paris. Cyklarna är tillgängliga när som helst, natt eller dag, hela året.

2 Placera ditt kreditkort i terminalen för att betala hyra avgift för din cykel. Välj engelska som språk. Välj antingen en dag eller sju-dagars biljett. Från och med maj 2013 är en endags biljett 1,70 € (£ 1,44) och en sju-dagars biljett är € 8 (6,76 £). Ditt kort kommer också att debiteras en deposition, återfås om du tillbaka cykeln - eller den sista cykeln du använder under hyresperioden - en station.

3 Ta med kortet tryckt av terminalen. Detta har en PIN-kod på den. Ta kortet till cykelstationen. Välj en cykel. Dra kortet över kortläsaren nära cykelfästpunkt. Cykeln kommer att släppas. Du kan sedan använda cykeln i trettio minuter utan att ådra sig extra kostnader.

4 Återgå din cykel till en annan Velib "station inom trettio minuter. Se till att du korrekt sätta tillbaka cykeln, så det registrerar sig som returneras. En lätt lysande och ett pip klingande bekräftar detta. Du kan ta en annan cykel om du vill, utan extra kostnad, som ska användas för ytterligare trettio minuter.

Vilken typ av kläder att bära i Paris i april och maj?

Vilken typ av kläder att bära i Paris i april och maj?


Förpackning för Paris på våren kan lämna dig lite förbryllad. April är den månad med den högsta genomsnittliga nederbörden på 33 mm (1 och 1/3 tum), och maj har den näst högsta genomsnitt 30 mm (1 tum). Temperaturer i genomsnitt 8 april grader C låg och 15 grader C hög, medan i maj genomsnitten är 11 och 20 grader C (53 och 68). Fuktigheten och svalt väder kan göra dig bokstavligen fryser till benet, så måste du se till att du har vissa poster för att få en trevlig vistelse i Paris. Till att börja med vara beredd att bära lager och alltid bära ett paraply.

Halsdukar, sjalar, halsdukar

Hålla halsen varm och täckt kommer att hålla en kall bort medan du är i Paris. Du bör packa två tunna ull halsdukar eller pashminas och två bomulls halsdukar; en enkel varje för dagtid och en elegant en av varje för middagar och andra klä upp tillfällen.

Pack för varma fötter och händer

Var noga med att ha några par höga ullstrumpor att hålla anklarna varma medan du sightseeing samt undertröjor och ett par läderhandskar för att hålla din kärna och händerna torra och varma.

Pack för torra fötter

Gummistövlar, låg klack läderstövlar och / eller bekväma vattenbeständiga skor kommer att hålla fötterna varma och torra. Om du inte kan hitta gummistövlar i din lokala butik du kommer att kunna hitta ganska billiga (och snygga) ettor i Paris. Såvitt läderstövlar, är det bäst att gå runt i låg klack eller platta stilar på grund av de många kullerstensgator och ojämna trottoarer runt staden.

Packa vattentäta ytterskikt

Ta med en regnrock, vattentät jacka eller skinnjacka. Inte alla regnrockar är vattentäta, men packa en vanlig regnrock eller skinnjacka för dress-up tillfällen och en vattentät regnrock för sightseeingturer. Dessutom bär tunna ylletröjor enligt din jacka för att hålla dig varm.

Kom ihåg att ha några trevliga kläder för en utekväll

Generellt män bör packa tre klänning skjortor och en jacka för att gå med khakis eller jeans och kvinnor bör ha tre fina kläder. Paris gör att många människor känner att klä upp. Packa ett par fina skor - slutna tå - att gå med dina kläder.

Tips och varningar

Om du väljer att bära högklackade skor, tänk på att det finns många kullerstensgator och ojämna trottoarer hela Paris. Dessa är charmiga, men se upp så att du inte vrider din fotled. Om du ska promenera under gatunivå längs Seine (trevlig idé före eller efter middagen), kanske du vill ta ett par platta skor i väskan för att byta till. Ull handskar inte hålla händerna mycket varmt i fuktigt, kallt väder så att du kommer att bli mer bekväm i läderhandskar. Paraplyer och halsdukar finns att köpa runt Paris bör du behöver extra dem men priserna varierar kraftigt, med den billigaste paraply på runt 5 Euro. Halsdukar på turistattraktioner sälja för ca 6 euro till 8 euro.

Paris frisyrer i 1830

Paris frisyrer i 1830


1830-talet skedde under en tid känd som "den romantiska perioden." Under denna tid frisyrer var utsmyckade och genomarbetade. Vid denna tid Paris hade blivit världens huvudstad i mode och stil, och Frenchwomen pionjärer dessa detaljerade utseende, inspirerande Englishwomen och amerikaner i processen. Även om stilen kan genom anpassade ett oändligt antal sätt, var det estetiska definieras av flera viktiga funktioner.

Lockar och lockar

1830 frisyrer bestod av många snäva lockar och lockar. Ofta kvinnor placerade lockar runt ansiktet eller hjässan, nästan som en gloria. Det var mycket vanligt för dem att lämna snäva Ringlet rankor som hänger på sidorna av huvudet i täta grupper eller glest runt hela huvudet. Ibland damer ordnade sitt hår i rader av enkla, långa lockar som liknade smala rör. Ingen frisyr under denna tidsperiod var fullständig utan små, trånga lockar. Avslappnad stil kan innebära siden turbaner eller huvuddukar, men rankor skulle ändå peta ut från under locket för att rama in damens ansikte.

Skildes och Flat

På toppen av huvudet en kvinna skulle skiljas håret i mitten och släta håret platt mot hennes hårbotten. Den enda gången en stil innebar extra dimension högst upp i huvudet var när en kvinna fäst håret på plats där. Hår var aldrig omfattande. Ladies kan alternativt dra i håret rakt bakåt, vilket eliminerar någon del men ändå bibehålla samma platta kvalitet. Arbetade hattar var lika populär på den tiden, vilket är anledningen till att kvinnor höll sitt hår så platt i området.

kvälls~~POS=TRUNC Styles

Kväll frisyrer var ännu mer genomarbetade. Även om inte alla kvinnor valde att skapa sådana utsmyckade frisyrer, många kvinnor använt kväll sociala evenemang som en ursäkt för att visa spektakulära hår arrangemang. En ubiquitous stil, som kallas Apollo Knot, inblandade ordna högar av lockar i en off-center plats. En stil som kallas Madonnan involverade den mest förekommande användnings lockar med en mängd rankor staplade på varje sida av huvudet.

Asymmetri

Apollo Knut var inte den enda tillämpningen av asymmetri i hårstyling. Korta rankor hängde runt hårfästet i asymmetrisk placering, och kvinnor skulle ofta stapla lockar på ena sidan av huvudet, hålla håret spänd på den andra sidan. Asymmetriska arrangemang av hår var oftast kompenseras av överstycken lika detaljerad som frisyrer de tillsammans.