klär munk

Hur man klär som en munk för barn

Hur man klär som en munk för barn


En munk dräkt är en av de enklaste och billigaste kostymer för ett barn att bära. En munk dräkt har en mängd olika användningsområden, inklusive katolska fester, Alla helgons dag, Halloween och kyrka spelar. Ett barns munk dräkt behöver inte vara helt exakt med historia. Vissa moderna licenser för enkelhetens skull kommer fortfarande att resultera i en dräkt som ser autentiska. Använd objekt runt huset för kostym eller köpa en kostym från en butik i din stad eller på nätet.

Instruktioner

1 Har ditt barn bära shorts och en T-shirt under dräkten. Detta gör det lättare att ta av dräkten när så önskas och skyddar barnets blygsamhet om han agerar rambunctious samtidigt bär dräkten.

2 Sätt en mörkfärgad mantel på ditt barn. Brun, svart, grå eller mörkblå fungerar bäst. Om du har pengar, köpa en munk mantel, komplett med huva, från en kostym butik. Om inte, kan du använda en dräkt hemifrån. Du kan också använda en vuxen gedigna mörka T-shirt som munkens mantel.

3 Bind ett tunt rep runt barnets midja för ett bälte. Munkar hade ofta enkla remmar tillverkade av rep eller andra fibrer, snarare än läder eller tyg bälten.

4 Har barn slitage sandaler. Eventuella sandaler kommer att fungera. Om ditt barn inte äger sandaler, kan du göra några av konstläder. Klipp ut formen på ditt barns fötter från lädret. Gör konturerna lite större än barnets fot. Stansa fyra hål i varje sida av konturerna. Trä en lång bit läder sladd eller en skosnöre genom hålen för att göra provisoriska sandaler för kostym.

5 Ge ditt barn en liten bön bok eller Bibeln att bära när man är i kostym. Du kan också ge barnet en kors halsband att bära. Skär ett läder korset från konstläder och slå ett hål i toppen. Strängen genom en bit läder sladd och knyta den runt barnets hals.

Hur gör jag en tibetansk buddhistisk munk Belt?

Hur gör jag en tibetansk buddhistisk munk Belt?


Tidiga buddhistiska munkar ledde strama liv. Robert öl, i "The Handbook of tibetanska buddhistiska symboler", skriver att de ursprungligen fick äger åtta ägodelar. Detta antal höjdes senare till 13. munk kläder ingick bland dessa: ett par sandaler, tre dräkter och ett bälte. Ursprungligen var bandet tillverkade av läder, men nu bomulls bälten är mer allmänt tillgängliga.

Instruktioner

1 Mät upp din varptrådar. Tibetan buddistisk munk bälten är i allmänhet 9 fot lång. Varp i vävstolen, skickar varptråden fram och tillbaka över ramen. Var noga med att trä den genom solv. Remmen kommer att bli 2 1/2 inches bred. Ladda skytteln med inslagstråden genom att linda den över dess längd.

2 Vrid vävstolen främre balken mot dig tills 3 inches av varptråd är säkrade. De kommer att bli bandets fransar.

3 Lyft solv. Skicka skytteln genom varpen. Knyt väfttråden är lösa ände till varpen, så att den inte glider. Dra solv mot vävstolen främre balken för att se inslaget är säkert på plats. Skjut solv mot mitten av vävstolen s ram. Sänk solv. Skicka shuttle tillbaka genom varpen. Upprepa denna process tills du har skapat 6 inches av tyg.

4 Vrid främre balken mot dig, linda tyget runt den. Fäst balken när en tum av tyg fortfarande. Fortsätt vävning. Ladda om skytteln när det är urladdat. Knut väften på vävstolen till väften på skytteln. Fortsätt vävning till 3 inches av varpen är kvar på baksidan trålen.

5 Ta bort tyget från vävstolen. Säkra varptrådarna till tyget med knutar. Var noga med att placera knutar nära till tyget. Använd en symaskin för att sy ändarna för extra hållbarhet. Borsta bandets fransar.

Hur man sätter på en buddhistisk munk Robe

Hur man sätter på en buddhistisk munk Robe


Bärandet av kläder sträcker sig från den tidigaste historia av buddhismen och fungerar som en påminnelse om varje munk val att leva ett klosterlivet. Buddist klädsel för munkar innefattar typiskt tre skikt av plagg som är säkrade med hjälp idel tyg band, omslag och veck. Det finns två i-lager, en väst och längd av tyg som bärs runt midjan, och en yttre mantel som kan bäras på olika sätt beroende på situationen. Inomhus kåpan är virad runt kroppen utsätta ena axeln. I kallt väder och ut ur dörrar den är lindad runt båda axlarna.

Instruktioner

1 Vik din yttre mantel. Lägg din mantel ned på en plan yta och observera vilka sidor är längre. Ta en av långsidorna och viker inåt ungefär 8 inches. Plocka upp luckan och vik den tillbaka i den andra riktningen, och sedan igen tillbaka det ursprungliga sättet, upprätthålla åtta tum bredd. Fortsätt processen tills kåpan är helt vikta. Detta är ett dragspel stil veck.

2 Håll mantel upp och släppa en av de vikta ändarna så att ungefär två fot av tyg är ovikt, medan resten av det förblir vikta på dragspels mode förklaras i steg ett.

3 Placera den vikta delen av kåpan över vänster axel, och se till att ovikta delen är i ryggen.

4 Nå bakom och ta ovikta delen av mantel. Linda den runt dig själv på framsidan, vilket dess kant under höger armhåla så höger axel är utsatt. Säkra lösa änden under vänster armhåla med den vikta delen på kåpan fortfarande över vänster axel.

5 Linda bältet runt själv från baksidan till framsidan, så att du har möjlighet att binda lösa ändarna själv, och så att den täcker den vikta delen av din mantel. Knyta bandet genom att föra en ände över den andra och upp genom bandet fronten.

6 Sprid ut en ände av bandet, så det är som bredast, och stoppa in den upp över framsidan av bandet, så att det inte är dinglar ner vid låren. Dragspel gånger det om du behöver, för att förkorta den. Bringa den återstående änden av bandet över främre och stoppa in den i den andra sidan över den vikta änden av bandet.

Hur man gör en buddhistisk munk mantel

Hur man gör en buddhistisk munk mantel


Buddha introducerade ursprungliga munk mantel. De första klädnader var enkel, funktionsdugliga och tillverkad av kasserade rester av tyg eller de rensas från skräp, vägkanter eller ens kremering grunder. De var pusslas till en rektangel tillräckligt stor för att lindas runt kroppen. Rektangeln färgades med hjälp av löv, trä, bark, blommor och frukt, vilket resulterar i de välkända neutrala och jordfärger. Den ursprungliga Buddhist mantel ingår tre delar och var känd som en "triple mantel." Mantel skiktning berodde på aktivitet och väder.

Instruktioner

1 Välj duken. Rester användes ofta av Buddhas ursprungliga munkar. Tyg såsom bomull, linne, silke, hampa eller ull föreslås. Rött, orange, gult och rödbrunt är de vanligaste färgerna som används, men färgerna varierar beroende på region och nivåer.

2 Skapa den första mantel bit, den waistcloth (antarasavaka). Det bärs under uttarasanga. Denna rektangulära tygstycke är ungefär 4 fot bred och 6 fot i längd. Detta är löst sittande och sveper runt midjan, hängande till knäet. Den är knuten i midjan, sarong-liknande, med en platt duk bälte.

3 Gör andra mantel bit, det övre skiktet (uttarasanga). Detta är den mest framträdande mantel, som ibland kallas kashaya, med hänvisning till en brun eller saffran färgämne. Detta stycke är ett lager av tyg som mäter cirka 6 av 9 fot. Det är ibland lindade för att täcka båda axlarna, men oftast är lindad för att täcka den vänstra axeln, lämnar höger axel och arm nakna.

4 Gör tredje mantel bit, den yttre mantel. Denna mantel (sanghati) består av två lager av tyg för extra värme, varje mäter 6 av 9 fot. Det används också för att sprida ut som sängkläder eller används som ett säte. När den inte används är det viks och placeras över ena axeln

5 Montera kåpan på kroppen genom att placera waistcloth först, därefter tillsätta den övre mantel. Linda övre mantel runt axlarna och kroppen. Gå med de två översta rektangeln hörn tillsammans. Rulla hörnen, som håller rullen hårt i en hand. Skjut rulla över ena axeln och låt det drapera ner på baksidan. Dra rullen under armhålan på samma sida och tryck nedåt med armen. Separera valsen i fronten. Om du använder den yttre manteln och placerar den övre och yttre kläder tillsammans och följa stegen för att linda den övre mantel runt kroppen.

Hur man knyter en munk Robe

Hur man knyter en munk Robe


Monk klädnad består av långa längder av tyg som är virad runt kroppen. Det finns två huvudskikt Monk klädnad, standard första wrap och en lägre mantel. Det finns också en valfri ytterplagg som används för värme. De första två skikten hålls på plats med en lång plan remsa av tyg som fungerar som ett bälte. Det finns en viss teknik för att binda detta bälte så det säkrar klädnader på plats.

Instruktioner

1 Placera munk kläder på kroppen i den ordning stil.

2 Placera bältet runt midjan med ändarna på baksidan. Ta ändarna på framsidan av midjan.

3 Korsa ändarna på remmen (som den första delen av en råbandsknop) och dra dem tätt mot midjan. En ände av bandet ska hänga lägre än de andra. Bringa längre änden under bandet och ut i toppen. Dra åt igen. Detta är bara för förstärkning.

4 Jämna ut längre bandlängd med händerna. Ta slutet av denna del och föra den upp mot midjan. Tuck den fria änden i linningen uppifrån så den är vänd i och ner. Bara stoppa slutet i linningen.

5 tag den lägsta delen av den långa änden som du just stoppade i linningen. Ta upp till midjan och vik den på mitten. Hålla den på plats med handen som du viker denna längd på mitten igen. Håll dessa veck i handen.

6 Ta kortare änden av bandet som du inte har rört ännu. Ta detta över vecken som du håller. Tuck slutet av detta tyg över och under linningen, precis vid sidan av vecken. Detta bör dras åt hårt så vecken är säkrade på plats.

Vad är en buddhistisk munk?

Vad är en buddhistisk munk?


Resenärer till länder med en buddhistisk befolkning är bekanta med synen av munkarna i färgglada dräkter vandrade längs. Med sina draperade kläder och rakade huvuden, dessa munkar är svårt att missa. Munkar har funnits i århundraden, och de är representanter för buddhismen.

Syfte

Män i den buddhistiska traditionen blir munkar att lösgöra sig från resten av världen att söka upplysning och en högre förbindelse med universum och deras andliga varelser. De är ansvariga för att bevara och undervisning traditioner tron. Buddhistmunkar följa en uppförandekod som kräver uppmärksamhet och visdom. Med stöd av donationer från anhängare av Buddha, munkarna leva ett enkelt liv tillägnad sin tro. Munkar är ambassadörer för den buddhistiska tron, som ansvarar för genomförandet på sina berättelser och praxis.

Kläder

I många länder, munkar är lätt att känna igen. De brukar göra sina kläder av material som doneras till dem. Utformningen av kläder varierar beroende på plats. I Sydostasien, de är oftast ljust orange eller gult. De kan också vara brun, grå, svart och blå. Vissa är mycket färgstarka och genomarbetade, liksom kläder tibetanska buddhistmunkar. Dräkter är utformade för att främja ödmjukhet; de är vanligt att representera det faktum att munkarna tas bort från resten av världen.

aktiviteter

Aktiviteterna munkar varierar beroende på den specifika buddhistiska traditionen. Över hela linjen, munkar tillbringar en hel del tid i meditation för att hjälpa dem att nå upplysning. De är celibat och ofta lever i samhällen i andra munkar, ibland i ett tempel. Munkar spendera tid arbetar runt samhället och deras hem, ta emot erbjudanden från samhället och undervisa människor som vill lära sig om buddhismen. Även munkar vanligtvis inte tänkt att engagera sig i traditionella former av underhållning, kan du ibland se dem tittar på ett TV-program eller använda datorer på ett internetcafé.

Logi

Buddhistiska munkar lever i en mängd olika platser, från utsmyckade thailändska tempel till enkla trähus. Sina stallar är enkla och spartanska, utformad för att hålla ut distraktioner i världen. Munkarnas livsrum är allmänt lugn för att möjliggöra reflektion och tyst kontemplation. Möbler är vanligtvis grundläggande, med få eller inga lyxvaror.

Northern Shaolin Styles

Northern Shaolin Styles


Stilar av Shaolin kung fu är typiskt uppdelad i norra och södra. Även teknik och visdom har gått fram och tillbaka mellan utövare av Shaolin konst under århundradena, det finns fortfarande vissa stilar som klassificeras i södra eller norra system. Trots denna klassificering kommer många studenter att studera vid någon tidpunkt tekniker från både norra och södra stilistiska system.

white Crane

White Crane fukungshaolin lärs ut i flera specifika stilar med olika namn, men den ursprungliga kransystem har sina rötter tillbaka till norra Kina och Tibet. Konditionering för kran stil syftar till att skapa starka ben och balans. Detta är på grund av den isiga terräng och tunga kläder som var faktorer under stridssituationer i regionen. Den "Crane näbb" är det vanligaste sättet att identifiera en kran formulär. Detta är en handställning som innebär formning av en tätt klämd gruppering av alla fingrarna.

Bönsyrsa

Praying Mantis är ett annat djur baserat system med rötter i norra Shaolin stilar. Legenden säger att en viss Shaolin munk kände att hans kunskaper var underlägsna och han ville förbättra dem utifrån rörelserna han skapade från att titta på en fruktad preying mantis besegra en annan insekt. Han tog dessa rörelser och integrerat dem med tekniker från 17 andra stilar av strid. Denna stil är också ibland kallas Seven Star eller Seven Star Preying Mantis.

Northern Long Fist

De mest kända norra stilar kung fu har lång och nå rörelser och tekniker som gör det möjligt för en person att täcka marken snabbt. Lång Fist visar lång räckvidd konceptet mycket tydligt. Teknikerna inkluderar många långa gående sparkar och slag utförda med snabbhet och smidighet, utan att någonsin kompromissa makt. Detta är en central stil kung fu lärde under många olika efternamn. Long Fist är en gemensam stil för att studera först, innan vi går vidare till avancerade djurformer såsom Preying Mantis.

Northern Shaolin

Förutom de olika stilvarianter är en stil som kallas helt enkelt norra Shaolin. Dessa system spåra en härstamning direkt tillbaka till den ursprungliga Shaolintemplet. Tio tomma handen former lärs ut inom den grundläggande norra Shaolin systemet. Liksom Long Fist, är detta ett kärnsystem och elever kan gå vidare för att lära av animaliska eller vapen former för att komplettera den grundläggande stilen.

Sällsynta kampstilar

Sällsynta kampstilar


Att lära sig att slåss kan vara ett effektivt sätt att hålla vältränad och lindra stress, samtidigt lära självförsvar. Vissa stilar att bekämpa främst ta itu med fysiska rörelser, men andra innefattar också en kärna av andlighet. Några allmänt kända sorter av kampstilar inkluderar boxning, kung fu och brottning, men vissa kampstilar är relativt okänd för den västerländska kulturen, inklusive Kapu Kuialua, Eskrima och Pak Mei.

kapu Kuialua

Kapu Kuialua, även kallad Kuialua eller bara Lua, har sitt ursprung i Hawaii, och först lära sig att kungligheter. Det var olagligt att undervisa en ofrälse konsten att Lua. Kapu Kuialua betyder "förbjudet sätt att bekämpa" i Hawaiianer modersmål. Stilen betonar gemensamma lås och en rad strejker, med avsikt att bryta ben. Lua tekniker inkluderar boxning, sparkar, kast, smutsiga slåss och användning av vapen, inklusive hacka lei-o-mano (åra), maka Pahoa (tveeggat dolk) och ka'ane (strypa sladd). En Kumu är utbildad instruktör av Lua, och en olohe är en mästare.

Eskrima

Eskrima är en filippinsk kampsport stil som har sitt ursprung för att utbilda ett stort antal filippiner hur man försvarar sig mot conquistador, med hjälp av lite förutom sina kroppar och pinnar. Teknikerna är oftast lätt att lära, men stilen är komplex nog att fighters måste ta många år att lära sig varje nyans. Eskrima har tre stilar. Den korta formen, eller Kadena de Mano, är den första lärt sig, följt av mediet formen, Inayan Serrada, och slutligen, Inayan Largo, eller den långa formen. När eleverna behärska alla tre separat, de lär sig hur man kan integrera dem.

Pak Mei

Pak Mei - även känd som White ögonbryn - är en form av kung fu uppfanns av en Shaolin munk vid namn Pak Mei, som också kallades Vit ögonbryn. Biobesökare kanske känner igen stilen från filmen "Kill Bill." Pak Mei säkringar taoistiska och Shaolin kung fu i en distinkt strids. Studenten är känd som en tou dai, medan befälhavaren instruktören kallas sifu. Tekniken betonar vetenskapen om att slåss tillsammans med fokusering sitt liv energi (chi) att upprätthålla god hälsa. Pak Mei kräver en perfekt balans av sex delar - händer, nacke, midja, rygg, tänder och hållning. Pak Mei är en kort och medellång räckvidd strids, med snabba, balanserad strejker.

Kampen mot barnfetma hemma

Att hålla barn i köket

Kampen mot barnfetma hemma

Hitta ett sätt att göra motion och fitness kul och lekfull, inte fungerar eller en uppgift. Sikta på friska mönster som omfattar alla livsmedel med måtta. Gör inte vissa livsmedel absolut no-nos. Hitta ett sätt att passa favoriter i på tillfällig basis.

- Dr. Mary Jones Verbovski, pediatrisk dietist

ore and more children are considered obese in the United Kingdom. M malm och fler barn anses lida av fetma i Förenade kungariket. Medan regeringen arbetar med program för att stoppa denna trend, experter understryka att förebygga börjar hemma. Och insatserna är höga eftersom dessa barn löper större risk för ben och ledproblem, sömnapné och dålig självkänsla. "Föräldrar och lärare måste ge barnen så att de kan göra hälsosamma val av mat," sade Kim Beach, en barnpsykolog. "Barn bombarderas av annonser för ohälsosamma livsmedel på en mycket tidig ålder, så det är viktigt att lita på vuxna ge dem tillräckligt med information för att göra positiva val för sin egen hälsa."

enkel handla

Kampen mot barnfetma hemma

Hemlagad snacks barnen kommer att fånga

Göra hälsosamma måltider är en sak, men hur kan du ta kontroll över ditt barns mellanmål? "För många människor är det så mycket lättare att ge barn färdigförpackade livsmedel", klagade Barn i köket volontär Nancy Walsh. Hon säger att hälsosamma mellanmål tillgängliga är enkel, och hon erbjöd flera förslag.

Myror på en stock:

Skär selleristjälkar i 8 cm sektioner för en vegetabilisk bas. Fyll tråget med jordnötssmör för friska fett och protein. Sätta russin ovanpå.

Friska trail mix:

Jordnötter, cashewnötter och mandel ger ett krispigt protein bas till denna mellanmål. Russin, torkade tranbär och andra torkade frukter ger det lite frisk sötma, Hoppa över choklad godis; i deras ställe, kasta i osötad kokos strimlor.

Turkiet rullar:

Sprid honung senap eller mango chutney på skivor av kalkon.

Linda kalkon skiva runt en sesambread, med hjälp av såsen som fastnar agent.

Det första steget till ett hälsosamt hem är att förenkla din inköpslista. Mary Jones Verbovski, en pediatrisk dietist, säger att undvika livsmedel som innehåller härdade oljor (mättat fett) och hög majssirap. "Målet för färre saker som är helt enkelt svårt att uttala på ingredienslistan", sade hon. "Ju mer bevarade och hylla vänlig en produkt är, desto mer sannolikt är högre i natrium, fett och socker -. Tre ingredienser till måttliga i din dagliga livsmedel"

Verbovski rekommenderar färska mjölkprodukter, kött och producerar - den ljusare, desto bättre. "Titta mot naturligt färgrika livsmedel", sade hon. "Fler näringsämnen, vitaminer och mineraler förekommer naturligt där." Hälsosam kost börjar på lokala livsmedelsaffär och bondemarknader, säger Matt Gräsand, en personlig tränare. "Om maten kan sitta på en livsmedelsbutik hylla okylda, inte hör hemma i din kropp", sade han.

Få dina barn i köket

Kampen mot barnfetma hemma


Föräldrar kan bli förebilder för sina barn genom att njuta av processen för matlagning själva och översätta det till sina barn. "När barn växer upp med en positiv, kärleksfull miljö runt matlagning och äta måltider tillsammans, de är mer benägna att införliva det i sina egna liv och familjer när de växer", säger Verbovski.

När stressnivån i köket är lägre, bjuda in dina barn att hjälpa dig med enklare uppgifter. Beach sade att det är nyckeln bakom barnen i köket program, som används för att lära barn och deras familjer om vikten av sunda kostvanor. "Det ger ungdomar att ta ansvar för sin egen hälsa genom att göra hälsosamma val om maten de äter," sa hon.

Inbjudande barnen att delta i köket också hjälper föräldrarna, konstaterar Verbovski, som rekommenderar att låta barnen välja grönsaker, rör ingredienser och läsa receptet. "Om ditt barn hjälper till med matlagning och matlagning, får du en uppfattning om vad de vill och vad de kan vara villiga att försöka", sade hon.

Utbilda och samtidigt ha roligt

Det är viktigt att ge näringsmässiga fakta på dina barn på ett sätt som de kommer ihåg det. Barn i köket använder en mängd olika livsmedel pyramid spel, spelkort och enkel matematik, såsom beräkning av hur många jumping jacks det tar att bränna bort kalorier i en munk, sade Alee Gunderson, som är en volontär.

Nancy Walsh, en annan volontär, säger hålla barnen inblandade från början till slut hjälper dem att lära sig närings och motion tips. "De sätta ihop bitarna och det alla klick", sade hon. "De kommer ihåg vad de lärt sig genom lek och bär den med dem när de växer upp."

Det viktiga är att göra det roligt, och samtidigt uppmuntra god disciplin och återhållsamhet. "Hitta ett sätt att göra motion och fitness kul och lekfull, inte fungerar eller en börda", säger Verbovski. "Sikta för friska mönster som omfattar alla livsmedel med måtta. Gör inte vissa livsmedel absolut no-nos. Hitta ett sätt att passa favoriter i på tillfällig basis."

Hur man kan slå Cuchulainn i & # 34; Final Fantasy Tactics & # 34;

Hur man kan slå Cuchulainn i & # 34; Final Fantasy Tactics & # 34;


Cuchulainn det orena, även känd som Queklain den Tainted kungen i engelska versioner av PlayStation klassiska "Final Fantasy Tactics," är den första av de "Lucavi" demoner som du måste möta som Ramza Beoulve och hans team av hjältar. Innehavaren av "Scorpio" Zodiac Stone, kardinal Delacroix, är besatt av denna varelse och får nästan fyra hundra HP, eller slå punkter, och MP, eller magiska punkter. På grund av en sådan stor mängd MP, Cuchulainn magiska attacker är vad du behöver för att vara mest förberedda för, men du kan besegra honom innan han har en chans att orsaka allvarlig skada om du har partimedlemmar och utrustning rätt.

Instruktioner

Förbereda Party

1 Välj jobb och din strids truppen. Bortsett från Ramza, som krävs för att slåss i huvud strider, bör du slåss med Agrias, som är ett annat kraftfullt huvudpersonen; någon krigare-liknande kämpe, såsom en riddare, munk, ninja eller samurai; och två uppbådare eller en summoner och en präst. Om du väljer att inte ha en präst bör en av dina karaktärer har "White Magic" in som en sekundär färdighet och vet "Holy." Cuchulainn är svag mot denna formel och det kan besegra honom lätt. Ramza bör ha "Ninja" jobb, och Agrias är starkast som en riddare.

2 utrustning Ramza med en "Defense Ring." Detta kommer att upphäva eventuella effekter från Cuchulainn s mest använda magiska attack "mardröm." Om du har flera ringar, utrusta dem till Agrias och din andra krigare. Utrusta en "Triangle hatt" och en "Wizard Mantle" till dina två magiska användare. Att utrusta en "Power Wrist" till Agrias ökar sin attack makt.

3 Placera dina trupper på slagfältet så långt från varandra som möjligt. Sätta Agrias och en magisk användare till en sida av anvisade utrymme och din krigare och annan magisk användare till den andra bör fungera.

Fighting Cuchulainn

1 Gör din summoner eller summoners ut deras mest kraftfulla "Summon" skicklighet på sin första tur. Om du har en präst, ladda "Holy" skicklighet.

2 Använd Ramza s "kasta" förmåga att kasta en vatten, eld eller blixtnedslag elementärt boll på Cuchulainn från så långt bort som 12 platser.

3 Attack med "Stasis svärd," en av de unika, personliga färdigheter Agrias, varje gång det är hennes tur.

4 Använd "Wave Fist" om din krigare är en munk, eftersom det kan nå fiender långt borta och Cuchulainn kommer att upphäva de flesta andra "Punch konst" färdigheter.

5 Heal efter behov. Dina "White Magic" kapacitet kommer att tillåta läkning genom användning av magi, eller så kan du ställa in sekundära färdighet för Ramza eller din krigare som "Punkt" och använd "Potion" och "Phoenix Down" för att läka. Om Ramza vet hur man kasta dessa objekt, kan du läka allierade på avstånd.

6 Ställ in och använda "Time Magic" skill "Do not Move" om du vill hålla Cuchulainn i samma utrymme för hela striden. Fortsätta kämpa och Cuchulainn bör besegras på bara några korta svängar.