kasta hästsko tips

Hur man bygger en hästsko grop

Hur man bygger en hästsko grop


Du kan bygga en hästsko grop i din trädgård med mycket få leveranser och mycket liten ansträngning. Även om det kanske inte är en reglering domstol, kan du få en hel del speltid på egen hand med en enkel hästskogrop gjort på en eftermiddag. Bjuda in några vänner över när du är klar och spela in på natten för att testa det.

Instruktioner

1 Mät en rektangel på din gård 3 fot bred och 4 fot lång. Växt trä stakes längs hörn och kör snöre mellan dem för att markera rektangeln.

2 Ta bort gräs sod, eller toppskikt, av rektangeln. Gräva i rektangeln 3 till 4 fler inches djup och placera jorden i skottkärra eller på en presenning. Med sod och smuts avlägsnas, ska gropen vara ungefär 5 till 6 inches djup.

3 Montera din rektangulär form med din styrelser. Placera skivorna så att ändarna hos de tre-fotstöd butt upp mot sidorna på de 4-fotstöd. Spika två spikar i varje hörn skärningspunkt för att säkra.

4 Ställ gropram ner i grävt rektangel. De övre kanterna av skivorna ska köras precis ovanför eller vid ytnivå.

5 Fyll gropen med tre till fyra inches av smuts. Tillsätt ca 2 inches av sand över marken.

6 Kör stålstolpe i mitten av gropen med ungefär 14 inches exponerade vid toppen. Luta stolpen en aning mot där kannan står att kasta hästsko. Inlägget bör inte köra helt vertikal.

Hur man bygger den ultimata hästsko gropar

Hur man bygger den ultimata hästsko gropar


Hästsko är ett klassiskt bakgård spel utvecklats från en gammal grekisk spel disk kasta. Hästsko kan spelas i par eller med två personer spelar mot varandra. Hästsko kräver minimalt material, inklusive två stavar, sand och traditionellt kassehästskor. Stående 40 fot tillbaka från en metall spel, är målet i hästsko att kasta hästsko längden på fältet och träffa insatsen. Det tar lite tid att bemästra spelet hästsko, så bli inte avskräckt när du börjar spela. Utmaningen är grunden för det roliga.

Instruktioner

1 Identifiera lika villkor, åtminstone 46 fot lång och 6 fot bred. Helst ska spelplanen inför norr till söder för att förhindra solen sken för spelare.

2 Konstruera rutan kannor. Komponera 6-by-6 1/2 tums plywoodskiva med fyra 6 fot med sex fot två-by-8-talet. Borra ett 1 tums hål i centrum av plywoodskivan.

3 Placera en kannor blockerar vid den norra änden av den 46 fot spelregler och de andra kannor blocket vid södra änden av den 46 fot spelregler. Se till att krukorna blocken är nivå.

4 Placera en tum metall spel i hålet i mitten av kannor blocket. Säkra insatsen för att säkerställa att den står i 90 graders vinkel mot plywoodskivan.

5 Fyll varje kannor blockera med sand, 8 inches djup.

Hästsko kasta Tips

Hästsko kasta Tips


Enligt National Horseshoe Pitchers Association, var den allra första hästsko pitching turnering som hölls i USA 1910. Oavsett om du spelar på bakgården eller på en konkurrenskraftig turnering, kan du spela ett bättre spel av hästskor med en blandning av praktik och kunskap om att kasta tips.

Ett starkt grepp

För en framgångsrik kast, öva hålla din hästsko med en stark, fast grepp. För grundläggande flip grepp, placera tummen på den platta toppen av hästskon och pekfingret på höger sida av ringbrytaren i mitten av "U." Dina lång- och ringfinger ska vara på den andra sidan. Du kan också sätta ringbrytaren mellan mitten och ringfingret, låta pekfingret lägga mer stöd genom att köra den längs undersidan av hästskon bladet.

Rätt Horseshoe Vikt

När kastar hästskor, betyder vikt. Välj rätt vikt hästsko för din kropp och kompetens. Prova att byta vikter om du har problem att kasta. Till exempel, kommer en lättare hästsko vara lättare att pitch för unga eller petite människor. Ljushäst flip lättare än tyngre, men de är också mer benägna att känna luftmotstånd. Å andra sidan, är en tung hästsko långsammare att vända, men har mer stabilitet i vinden på grund av dess vikt. Mer avancerade hästskokastare föredrar ofta tyngre hästskor.

Swinging Tips

När svänga hästsko, sträva efter en jämn och rak swing. När du kommer tillbaka svänga hästsko, hålla axlarna kvadrat och ta hästsko rakt bakåt. Låta hästsko driva iväg för långt från kroppen vid toppen av svingen kommer att göra det svårt att uppnå en rak, fluid kast. Öva på din sving med konsekvens. Hitta en sving som fungerar för dig och fortsätta tills det känns naturligt.

hållning

När kastar hästskor, hålla kroppen rak och stark, men avslappnad. Undvik spänning, eftersom detta kan göra din kast mindre vätska och smidig. Placera höger fot ca 6 till 8 inches bakom andra för korrekt balans. Hitta en hållning som känns naturligt för dig. När balansering för att kasta, hålla fötterna och knäna hamnar rätt. Vänster fot bör vara något framåt. Om du är vänsterhänt, bör rätten leda. Detta ger en jämn kast. Knäna ska böjas naturligt. Undvik Crouching, som kan orsaka för mycket spänningar i kroppen.

Tips om att kasta en 1940 temafest

Tips om att kasta en 1940 temafest


Att skapa ett 1940-tema parti börjar med inbjudan. Inbjudan är det första intrycket för dina gäster om hur partiet kommer att se ut och kännas. Se till att de anländer i kostym, eftersom det är lika viktigt att atmosfären som din inredning. 1940-talet fylldes med känslor av patriotism på grund av andra världskriget. Uppmuntra en livade miljö med sång och dans och dina gäster kommer att uppleva en viskning från det förflutna.

Inbjudan

Skapa en kopia av en årgång 1940 Western Union Telegram (se resurser för prov). Du kan antingen skicka en vintage-inspirerad telegram via e-post eller med vanlig post. Om du skickar ett telegram via e-post, för äkthet ändamål, leta efter antik stil papper. Ett annat sätt att skapa en inbjudan är genom att köpa eller göra kort med vintage utvikningsflicka eller andra bilder som trolla föreställningar om 1940-talet. En inbjudan är den perfekta tiden att kommunicera klädkod. Precis som dekor, gästernas klädsel påverkar i hög grad atmosfären. Begär 1940 glamour, Allied militära uniformer eller hem-front verktyg klädsel. Ju mer specifika din klädsel begäran kommer desto mer sannolikt dina gäster dyker upp i kostym. Du kan ta bilder eller platser där de kan hitta bilder att hämta inspiration för perfekt klädsel.

Dekor

Hitta en plats som antingen redan har en känsla av 1940-talet eller en plats som fungerar som en tom duk för att skapa den "40-talet atmosfär. Häng en amerikansk flagga för andra världskriget patriotism och använda temat färgerna rött, vitt och blått. Post Vintage krig propagandaaffischer, "40s film konst eller pin-up flickor. Håll tabeller och dukar enkla, men enhetlig och konsekvent.

Musik och dans

Inredning behöver inte vara extravagant, eftersom vissa typer av musik och dans definierade 1940-talet. Hitta låtar från 1940-talet med Benny Goodman, Dinah Shore och Doris Day. Gå ett steg längre och hyra en storband eller swing band. Detta kommer att bidra till ditt evenemang till liv. Få ett dansgolv framför ett storband och dansa några lindy hop, swing och Jive. Hyr en dansinstruktör som specialiserat sig på dessa danser för att ge en lektion i början av natten.

Tips för hur man skyddar en Sharp Carbide

Tips för hur man skyddar en Sharp Carbide


Skärande verktyg tillverkade av slipad och slipat karbid har långvariga, extremt skarpa kanter. Vässad karbid används för make CNC fräsverktyg, tippas hårdmetall fräsar, borrkronor och HM sågblad. Dessa tips kan vara farligt för en arbetstagarens fingrar om de ultraskarpa verktyg helt enkelt kastas in i en verktygslåda. Dessutom kan den oskyddade metall chip om de tumlar runt i botten av en verktygslåda.

Solida hårdmetallfräsverktyg

Solida hårdmetallfräsverktyg, såsom de som används i CNC-maskiner, har mycket skarp, räfflade skäreggar. För dessa verktyg för att fungera korrekt, måste en metallkant förblir skarp och fri från hack eller urgröpningar. Karbid stål är mycket starkt men ändå på samma gång mycket skör. Om skärkanterna på dessa hårdmetallverktyg får knackade mot andra metallverktyg, kunde de chip. För att skydda metallverktyg, maskinister gör ofta en trä låda, som är speciellt utformad för att hålla sina bitar och verktyg. Vissa fräs och roterande verktygslådor säljs i skuddsboxar. I det här fallet, snickare och maskinister är klokt att hålla rutorna för att skydda sina investeringar.

Hårdmetall Router Bits

Karbidspetsar router blad är mer än dubbelt så pris på höghastighets stål router blad. Karbidspetsar router blad varar mycket längre, och för arbetare som använder dessa verktyg ofta, är det ökade priset en klok investering. Mest omfattande HM fräsar säljs i en återanvändbar plastbehållare, liknande recept medicin flaska. Snickare bör behålla dessa plastbehållare, och lagra sina fräsar i plaströren mellan användningsområden.

Carbide sågklingor

Problemet som finns med hårdmetallfräs och fräsar är oftast inte ett problem med hård sågklingor. Sågbladet förblir fäst till cirkelsågen eller kraftutrustning. Som ett resultat, varken sågbladet eller användaren är i fara på grund av att cirkelsågen har ett bladskydd, som helt täcker bladet när den inte används. Sågklingor som inte är kopplade till utrustningen bör lagras i en snickare butik tills det behövs. Snickare satte ofta en skruv i väggen i deras butik och hänga sina blad tills det behövs.

Gummi plastöverdrag

Solida hårdmetall CNC skärande verktyg, solid hårdmetall fräsar, och många högre prissatta HM fräsar doppas i halv böjlig plast innan de förpackas och säljs. Plasten bildar ett skyddande hölje på skäreggarna som skyddar verktyget från skador och användaren från skada när den först installera verktyget. En liknande produkt, som kallas Plastidip är tillgänglig för hobby maskinister och snickare. Blad och bitar kan doppas i den ljust färgad plast förening, som bildar en skyddande tätning på verktyget. Om verktyget sprayas med WD-40 eller en liknande alla ändamål smörjmedel innan de beläggs med Plastidip kommer beläggningen lossna verktyget lätt.

Twin Tip Ski Tricks

Twin Tip Ski Tricks


Twin-tip skidor har låst tiotals trick för blivande freestyle skidåkare. Eftersom svansen av skid höjs, eller vänt-up, som framsidan är, är det möjligt för åkaren att ta av bakåt, eller "switch" och "land switch" samt. De flesta moderna skid tricks kräver användning av twin-tip skidor.

180 Spin

Det enklaste snurrar, är 180 ett bra knep att börja med för att få en känsla för landning bakåt. Räkna ut vilken riktning är mer naturligt att snurra medan på skidor. Gör detta genom att stå på torr mark utan skidor, hoppar i luften och snurrar utan eftertanke. De flesta människor kommer att snurra till vänster. På skidor, hitta ett litet hopp, närma sig den med måttlig hastighet, lossna hoppet och spinn. Om du snurrar till vänster, ser över din högra axel att upptäcka landning när du kommer ner. Ständigt öva 180 som landar switch tar ett tag att känna sig bekväma.

Switch 360

Gör en omkopplare 360 ​​kräver skidåkaren både startar och landar switch. Innan denna manöver, vara säker på att du kan göra switch 180s och regelbundna 360s samt vara något bekväma skidåkning bakåt. Hitta en liten till medel hoppa och närma sig den medan skidåkning bakåt. Titta över axeln på den sida du kommer att snurra mot. Rotera överkroppen i den riktning som du tar bort. När du kommer runt 180 grader, börjar upptäcka din landning. Titta på där du kommer att landa som din kropp kommer runt och du landar.

Lincoln Loop 180

Vet hur man gör en Lincoln slinga innan du lägger på 180. En Lincoln loop är ett trick där du tar bort från ett hopp, kasta din kroppsvikt på ena sidan och göra en sidledes flip-- nästan som en kärrhjulsluster i luften utan din händer vidröra marken. För att lägga till 180, när du är ungefär tre fjärdedelar av vägen genom luckan, rotera underkroppen i 180-graders rörelse och leta efter din landning. Du kommer bara att komma ut för att bli omvänd, så det kan vara förvirrande i början. Med praktiken kommer 180 komma naturligt.

noll Spin

I detta trick, närma dig hoppa switch eller bakåt, och mark omkopplare utan att göra några varv i luften. Detta trick kommer att hjälpa dig att bli van vid skidåkning switch utan att lägga några tekniska svårigheter som är förknippade med spinning eller vända. Helt enkelt se över den önskade axeln när du närmar dig hoppet och fortsätta titta över samma axel som du landar, hålla skidorna rakt och böjda knän.

Hem Organisation Tips om Decluttering

Hem Organisation Tips om Decluttering


Mellan arbete, barn och andra uppgifter, slutar hemorganisation ofta längst ned på listan över saker att göra. Även om det finns många aspekter till lämplig organisation, är en viktig faktor decluttering. Röriga hem ser oorganiserade och smutsiga, men det finns många sätt för husägare att förhindra att deras hus från att falla i oordning. Att avvärja skräp och hålla ett hem i gott skick, dra nytta av decluttering organisation tips.

Kasta bort saker

En bergsäkert sätt att minska röran i ett hem är att bli av med saker som inte används. Till exempel kan föråldrade, illasittande klädesplagg eller gamla elektroniska apparater att ta upp värdefullt utrymme. Försök att donera oanvända objekt eller göra lite extra pengar genom att sälja dem i en loppmarknad. Helt enkelt minska mängden saker i ett hem kan göra en stor skillnad i hur rörigt hemma visas.

Använda Organizational Supplies

Köp organisatoriska förnödenheter för att hålla röran ur vägen. Till exempel har lagerplatser finns att sortera post för alla medlemmar i hushållet snarare än att bara placera posten i en stapel i vanlig syn. För att ytterligare minska pappers röran, förvärva en dokumentförstörare att bli av med onödiga papper och post. Dessutom, för att kontakt företag som skickar oönskad e-post och berätta för dem sluta skicka det. Kök objekt kan också hållas ur vägen med organisatoriska leveranser. Silver sorterare hålla redskap i ordning, medan krydda rack och fack kan hålla matlagning leveranser blir oorganiserad.

Bilda en plan

Se till att alla medlemmar i hushållet har vanliga uppgifter för att minska röran. Om alla arbetar tillsammans, är röran elimineras snabbt. Dagliga, systematiska Decluttering uppgifter se till att ett hem inte blir alltför rörig vid varje givet tillfälle.

Minska och ordna medier

Filmer, böcker och musik tenderar att samlas efter användning och orsaka fula röran. Håll dessa poster organiserade och på hyllor. Skapa ett hushåll politik för att sätta en film tillbaka till sitt fall och på hyllan direkt efter att ha sett den. Också överväga att låna böcker från biblioteket eller hyra filmer från en videobutik så att det inte finns några fysiska kopior belamra hem efter användning. Försök ladda ner musik digitalt i stället för att köpa fysiska kopior av låtarna.

Rolig tips burk Idéer

Rolig tips burk Idéer


Kunder belöna tjänst med tips, men de också kommer att kasta in några mynt för humor. Om dina tips är inte vad du tror att de borde vara, göra en förändring för mer förändring. Ta bort den gamla tips burk och tillsätt en som gör folk att skratta. Liksom dikt av Ella Wheeler Wilcox säger: "Skratta, och världen skrattar med dig."

tokiga Spel

Rolig tips burk Idéer


Gör galna spel av tips burkar som kommer att göra folk att skratta och även vill prova sin lycka. Sätt upp en goalpost målade i en lokal lagets färger. Låt kunderna försöker skaka sina mynt över tjänster till den stora plastburk bakom disken. Sätt ett nät över burken och låta kunderna försöker dunk en. Inrätta två marmor racingbanorna. Kunderna får kulor för kvartal. Låt kunderna tävla mot varandra.

Silly Animal Tip burkar

Rolig tips burk Idéer


Sätt ett glas fisk skål på disken. Placera en dum ser groda på botten och sätta vatten i tanken. Sätt en skylt på skålen som säger, "Var snäll och mata honom,. Han är verkligen en prins i hjärtat" Få en dum ser känguru uppstoppade djur med en påse som öppnas. Sätt en skylt som säger. "Hjälp foder Roo." När kunderna tappar i mynt, de ser påsen blir större och större. Bifoga en gummi kyckling till spetsen burken och en matningsfacket vid basen av kycklingen. Avrinning dumma skämt och skär dem i strimlor. Som kunder sätta in pengar på, kan de dra skämt ut ur inmatningsfacket.

Dumma människor burkar

Rolig tips burk Idéer


Ta en bild av bara munnen med ett stort, fånigt leende på det. Spränga bilden och klistra in den på en affisch ombord. Klipp ut leende och skär ut ett par tänder. Placera bilden på toppen av burken så att kunderna har att driva mynten genom de saknade tänder för att få mynten i burken. Sätt ansiktet av någon ser mycket generad ovanpå din kruka. Placera buller kitt inne i burken. Kunder som vill lämna tips kan driva mynt i bullriga kitt. (Barnen kommer ber sina föräldrar för förändring.)

Tips om Spear Gun Ammo

Tips om Spear Gun Ammo


Sporten av spjut fiske kombinerar dykning med jakt och fiske. Vattenssportfiskare fiska i många olika platser och för många olika typer av fisk. Beroende på vilken typ av fisk och undervattens omgivningen, är olika typer av ammunition som krävs för att bli framgångsrik. Större fiskar kräver större, tyngre spjut; olika platser kräver olika tips för noggrannhet och återvinning av målet. Även om det är inte alltid fallet, bör spjut fiskaren alltid tänker sitt vapen för att hantera ett dödligt slag mot bytet.

den Paralyzer

Den Paralyzer är en tredelad spjut spets. Spetsarna på de tre stiften i Paralyzer bildar en triangel form. Denna typ av spets tillåter skytten att ha en större chans att ta sitt mål. Den Paralyzer används ofta vid fiske med en polespear. Spears kastas eller dragkraft för hand inte rör sig lika snabbt som de skott från kanoner. På grund av detta faktum, de tre stiften är nödvändiga för att förbättra chansen att träffa målet. När det används på rätt sätt, kan detta vapen även förlama fisken vilket gör det mycket lättare att fånga. En liknande tips till Paralyzer är treudd spets. Det har också tre stift, men de är inriktade på ett övergripande sätt. Dessa typer av tips används för små och medelstora fisk.

hullingförsedda Tips

Hullingförsedda spetsar är en av de vanligaste tips. När spjutspets penetrerar fisk hullingarna låser in i köttet, hålla fisken från att få loss. En ytterligare fördel med den hullingförsedda spets är förbättrad noggrannhet. Spetsarna på spjutet fungera som fenor, stabilisera sin väg genom vattnet. De hjälper till att hålla spjutet från glider nedåt över avstånd. Som fenorna hjälper till att hålla den främre delen av spjutet upp, flödet av vatten över den bakre änden av axeln håller den bakre änden hänger ned ner. Hullingförsedda spetsar används för alla storlekar av fisk, men är populära med större fiskar. De har förmågan att låsa in större fiskar som kan sätta upp några slagsmål efter inverkan om skottet inte omedelbart dödlig; de stora hullingar hålla dem från att få gratis.

Slip Tips

Slip tips är långa, härdade punkter. De kan komma i en utbrytning formulär och har lister som fungerar som fenor när de färdas genom vattnet. Slip tips är tung, så de kräver en pistol med riklig kraft. Deras vikt tillåter dem att tränga igenom även ben större fiskar. De är avsedda för användning med större fiskar som tonfisk, havsabborre, och havsabborre. Vikten innebär också att de är något mindre exakt eftersom de tenderar att falla över avstånd. I höst, dock är förutsägbar. Slip spets kan användas för längre räckvidd fiske så länge nedgången i projektilen förväntas när du tar mål.

Flygplats bagage regler och tips

Flygplats bagage regler och tips


Att gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen behöver inte vara en mardröm. Genom att följa dessa tips, regler och riktlinjer, kan du göra din resa mindre stressande och mer njutbar. Och du kan inte möta behöva kasta bort något du värdesätter eller riskerar att missa en flygning.

Tandkräm och schampo - den 3-1-1 regeln

Varje resenär som har haft att vänta felplacerad eller förlorat bagage vet visdom att ha några objekt på sidan i handbagage säkerhets skull. Dessa poster varierar från person till person och deras behov, men innefattar sådana saker som receptbelagda läkemedel, toalettartiklar, en förändring av underkläder, nattlinne och en förändring av kläder. Den 3-1-1 regeln anger mängden och storleken av toalettartiklar som kan placeras i handbagage. Varje passagerare kan ha så många 88,7 ml (3 oz) flaskor och tuber som ryms i en 1 liter (1 liter) genomskinlig plastpåse. Detta betyder inte att 59 ml (2 oz) av schampo i en 236 ml (8 oz) flaska. Även om du bara talar 59 ml (2 oz) av schampo, kan flaskan inte ha några mer än 88,5 ml (3 oz). Även om vissa handlare har producerat högkvalitativa klar plastlådor med 88,5 ml (3 oz) flaskor och tuber, en plastpåse och rättegång storlek toalettartiklar finns i många en stop shops fungera tillfredsställande. Vissa leverantörer har tillverkat uttorkad munvatten, tandkräm och andra toalettartiklar i tablettform som du återskapa när du kommer till din destination genom att tillsätta vatten.

Storlek och vikt handbagage

Flygbolag och har regler om hur stor ditt bagage kan vara och hur mycket det kan väga. Bagage storlek, för dem av oss som har glömt, beskrivs i ett enda nummer som 40 eller 22 eller 60. Detta antal för varje kolli beräknas genom att addera dimensioner bagage, höjden plus längd plus djup i inches. En resväska som är 55 cm (22 tum) lång, 35 cm (14 tum) bred och 20 cm (8 tum) hög skulle kallas en 44, och skulle passa alla flygbolagets nuvarande bedriva krav. Men det får inte heller väga mer än 18,1 kg (40 lb). Vid försäljning av bagage, vissa tillverkare eller säljare använder invändiga mått, vilket kan underskatta den fullastade storlek. Detta gäller särskilt om bagaget har flera ytterfickor som kan lägga 2,5 eller 5 cm (1 eller 2 tum) till storlek vid fyllda. Så, om på marknaden för bagage, anser den storlek du kommer att ha när det är fullastad. Bär på bagage kan bara hålla de 3-1-1 toalettartiklar såsom beskrivits ovan. Något annat föremål du placerar i det som betecknas som en vätska, gel eller pasta kommer att kastas. Som innehåller £ 65 flaska parfym du köpte på din exklusiva hotellets reception. För att spara parfym, måste du lämna checka in och hitta ett postkontor och skicka den till dig själv, sedan försöka att komma tillbaka in i linje i tid för att fånga din flygning. Prata om stress.

Storlek och vikt av incheckat bagage

Incheckat bagage kan vara så stor som 62, väger 22,7 kg (50 lb) och kan bära toalettartiklar i behållare större än 85,1 g (3 oz). USA: s TSA har tagit fram en lista över förbjudna föremål, förbjudna från incheckat bagage samt handbagage. Denna lista är viktigt om du är ute och reser genom Amerika. Du vill inte förlora värdefulla föremål, eftersom de anses farliga och kastas ut av säkerhetspersonal.

Andra tips och praktiska fakta

Flygplatssäkerhet kräver att ditt incheckade bagage kunna låsas upp. Olåst bagage, dock kan leda till stöld av bagage hanterare eller andra mellan den tid du lämnar över ditt incheckade bagage och den tid du återta det i slutet av resan. Vissa handlare har uppfunnit kombinationslås som kan öppnas med en säkerhetsnyckel av säkerhetspersonal, men skulle avskräcka andra som inte har en sådan nyckel. När man går genom tullen eller på en internationell flygplats, är det rutin för säkerhetspersonalen att titta igenom alla andra stycke bagage. Hjälp dina tillhörigheter hålla snyggt förpackad med förpacknings kuber med se igenom sidorna. Rese kläder kommer under inga rynkor tyger och ta mycket litet utrymme och är lätt. Två eller tre plagg med tillbehör kan bära en person genom många händelser lätt. Efter packning alla dina kläder, väga ditt bagage se till att det inte går över viktbegränsningar. Och försök att minska vad du har packat med hälften. Det kommer att bli lättare än att försöka rulla eller släpa 22,7 kg (50 lbs). genom en flygplats som du flytta flyg eller söka efter ett hotell.