Kan man ha tegelsten från spis utomhus

Hur kan man få en Druid på Diablo 2

Hur kan man få en Druid på Diablo 2


Druid karaktär i "Diablo II" kan vara en oerhört kraftfull karaktär, även om "Hell" svårighetsgrad, om höjt korrekt. Det finns två huvudtyper av Druid bygger, med dussintals olika variationer inom varje typ. "Caster" Druids fokusera på Elemental och Kalla kompetens, medan "Flytta" Druids fokusera på Shapeshifter och Kalla färdigheter. Den Caster bygger tenderar att vara mycket effektivt i "Normal" läge och måttligt effektiva i "Mardröm" -läge, men är ytterst tröttsamt att spela i "Helvetet" -läge. Utbyggnaden i den här handboken förklarar hur man upp en Wolf-Shifter druid än kan enkelt avsluta "Hell" -läge.

Instruktioner

Hur kan man få en Druid i Diablo II

1 Nivå druiden till nivå 30 och sätta en enda punkt i alla de färdigheter som krävs för att aktivera "Fury" och "Maul" i Shapeshifter skicklighet träd och "Heart of Wolverine", "Kalla Grizzly" och "Spirit of Barbs" i kalla trädet. Du bör sätta fem punkter i den "Kalla Wolves" skill och tre poäng i "Kalla Dire Wolves" skicklighet som du utjämning upp eftersom de kommer att göra arbetet lättare och polera slutmålet Summon Grizzly skicklighet.

2 Utrusta en två-handed yxa som primär vapen och redskap som kommer att ge karaktär med åtminstone fem procent hälsa och mana stjäla. De två-handed yxa har lägre hållfasthetskrav jämfört med maul - den andra gynnade shifter Druid vapen.

3 Tilldela attribut poäng tills druid har 165 Styrka och 55 fingerfärdighet - kraven för bästa Axe i spelet. Du kan sätta tre punkter i styrka, en punkt i fingerfärdighet, och en punkt i vitalitet på varje nivå tills du träffar målet Styrka och fingerfärdighet nivåer. När du trycker på önskad styrka och fingerfärdighet, placera överblivna poäng till vitalitet.

4 Tilldela extra färdighetspoäng i build mest använda färdigheter tills du har nått den optimala nivån. De optimala nivåer är 20 för Wereworld, 8 för Lycanthropy, en för hunger, 20 för Fury, och 12 för Grizzly. Du kan sätta ytterligare punkter i ande Barbs och Heart of Wolverine färdigheter.

Kan du bränna ceder inomhus spis?

Kan du bränna ceder inomhus spis?


Rödfärgade trä är kännetecknande för cederträd. Cederträd är medlemmar av tall familjen och växer till 100 fot i höjd. Western röd ceder och östra röd ceder är två arter av cederträd. Trä från cederträ används som ved och kan brännas i en inomhus spis.

Värme

Cedar är en barrträd träd. Träet brinner snabbt men producerar mindre värme per sladd (4-fot med fyra fot med 8 fot stack) än lövträd, såsom lönn. En sladd av cederträ motsvarar 135 liter eldningsolja eller cirka 5559-kilowattimmar elektrisk värme. En sladd producerar cirka 18.900.000 BTU (British Thermal Units) värme.

brinnande Kännetecken

Cedar är lätt att dela och bränna. Den ger dock lite rök och kommer att kasta gnistor som det brinner. Det är ett utmärkt ved för att tända och släpper en behaglig doft när de förbränner; Men ger det dåliga kol.

Vikt

En sladd nyklippt röd ceder väger ungefär 1479 pund, medan en sladd lufttorkad röd ceder --- med en tjugo procent fukthalt --- väger 1225 pund.

Hur man målar en öppen spis i marmor

Hur man målar en öppen spis i marmor


Marmor eldstäder ge livsrum en klassisk estetik. Men med tiden, kan en öppen spis i marmor förlora sin glänsande glans, ser jolleseglare och slitna. Om öppen spis i marmor har förlorat sin lyster, kan du återställa rummets stil med en snygg och modern lack. En djärv accent färg kan omvandla tråkig, gammal öppen spis i marmor i en ny samlingspunkt för rummet. För att uppnå en snygg resultat, du behöver bara följa några enkla steg för att måla marmor.

Instruktioner

1 Lägg en damm ark eller presenning runt eldstaden bas, som rekommenderas av Monster Guide, för att skydda golvet. Det är viktigt att fastställa skyddsduken eller presenning direkt, långt innan du börjar måla, eftersom sot och aska ibland kan falla på golvet när du sand och rengör öppen spis i marmor.

2 Sand eldstadens yttre ytor. Detta är särskilt viktigt för marmor eldstäder, eftersom marmor vanligen överdragna med slick glans, vilket gör målning svårt. Du måste instegsskydd upp ytan med tunga 36-slippapper. Du behöver bara instegsskydd upp de yttre ytorna av den öppna spisen och manteln. Det är inte tillrådligt eller nödvändigt att måla eldstaden interiör om spisen är oanvänd. Om du använder din eldstad kommer marmor är glänsande beläggning faktiskt hjälpa till att förlänga livslängden på spisen interiör. Dessutom inredningen i allmänhet blir svärtat över tiden, och färg på insidan är oväsentlig.

3 Rengör eldstadens yttre ytor med tvål, vatten och en trasa. Även om marmor ser ren, är chansen att det är dolt aska, smuts, sot och slipdamm på vissa områden.

4 Torka ytan med en ren handduk.

5 Applicera målartejp till kanterna på den öppna spisen, skyddar väggen mot oavsiktlig måla splatter.

6 Applicera generell primer marmor ytan med en vanlig pensel pensel.

7 Vänta minst en timme för primern att torka.

8 Måla ytan med latexfärg och en pensel.

9 Applicera ett andra skikt av latexfärg efter 15 minuter.

10 Vänta åtminstone en fullständig 24 timmar innan du tar bort målartejp och använda den öppna spisen.

Hur man lägger vikt vid en utomhus paraply bas

Hur man lägger vikt vid en utomhus paraply bas


Paraplyer kan vara mycket värdefull när den hårda ljuset av sommarsolen blir för mycket för en utomhus insamling, picknick eller lunch. Tyvärr kan vind utlösa förödelse på en utomhus paraply, vilket kan göra att välta. Med lite uppfinningsrikedom, kan du lägga till vikt som utomhus paraply bas, så att du kan njuta av din eftermiddag händelse utan att oroa dig paraply fel, även med mild till måttlig vind.

Instruktioner

Vind Block Metod

1 Ordna ditt paraply bas i den position du vill att det ska vara. Flat fungerar plan mark bäst.

2 Måla en bris block till matcha färgen på ditt paraply bas. Om du är konstnärligt, måla olika mönster på vinden blocket och paraply bas för extra stil. Du kan köpa vind block på de flesta hem och trädgård butiker.

3 Skjut vinden blocket över paraply basen så att röret som håller paraplyet skjuter ut genom ett av hålen i vinden blocket. Du kan använda en bris block med en eller två hål i den.

4 Justera vinden blocket så att den vilar stadigt på paraply bas. Ge paraply bas en shake att se till att vinden blocket inte flyttas för mycket.

5 Sätt paraply i basen och säkra den.

sandsäck Metod

1 Placera paraply bas på en plan yta och placera den där du vill att det ska vara.

2 Fyll två sandsäckar, vardera ca en halv storlek ditt paraply bas, med sand. Sandsäckar kan köpas på de flesta maskinvara eller hem och trädgård butiker. Välj sandsäckar som matchar färgen på ditt paraply bas så nära som möjligt. Du kan måla sandsäckar vid behov.

3 Ordna sandsäckar på toppen av paraply basen, en på varje sida av röret som paraplyet glider in.

4 Använd ett tunt rep eller nylonband för att fästa sandsäckar till basen, och till varandra. Välj rep eller nylonband som matchar färgen på ditt paraply bas och sandsäckar.

5 Sätt paraply i basen och säkra den.

Hur man kakel över en öppen spis i marmor

Hur man kakel över en öppen spis i marmor


Ändra eller uppdatera utseendet på ett rum genom ombyggnad din eldstad surround. Du kan ändra utseendet på en öppen spis i marmor surround genom att tillämpa kakel över befintliga marmor. När du kakel över marmor på en spis, måste du först grov yta marmor så att brickan THINSet kommer att ha en god vidhäftning yta.

Instruktioner

1 Sand hela ytan av marmor med 30 slippapper, som arbetar i cirkulära rörelser. Detta kommer att ge marmor yta en etsad struktur så att brickan THINSet fäster ordentligt.

2 Kör en torr butik vakuum för att avlägsna alla slipdamm från öppen spis i marmor och omgivande områden.

3 Lägg en bit plastfolie på golvet kring eldstaden arbetsområdet. Placera brickor på plast för att skapa en torrkörning, eller utforma mock-up. Den torra körningen kan du välja det önskade mönstret eller utformningen av plattorna innan vidhäftar dem till den öppna spisen.

4 Rita eller knäppa en krita linje där toppen av den första raden av kakel kommer att ställa.

5 Häll plattor thinset in i en stor hink och blanda det med vatten. Se anvisningarna som finns på väska thinset för vattenblandningsförhållande. Börja med en liten mängd blandad thinset, bara tillräckligt att du kan använda inom en timme.

6 Doppa spackel i THINSet blandning, och ösa ut en murslev full. Sprid en 1/4-tums tjockt lager av thinset över marmor, med början i mitten av den öppna spisen surround och under linjen du har angett som din nivå punkt. Använd den skårade änden av spackel att dansa den THINSet skiktet.

7 Tryck på första plattan på plats på skiktet av THINSet, och ge den en vicka att binda det till thinset. Skär några plattor som behöver skära att passa inom den öppna spisen med en våt såg. Placera kakel distanser jämnt runt sidorna av plattan. Tryck på Mer kakel bitar på plats inom återstående THINSet, arbeta dig ut från centrum och placera kakel distanser runt varje platta tills du har helt täckt av marmor. Tillåta kakel THINSet torka över natten.

8 Ta bort alla kakel distanser mellan kakel. Blanda kakel injekteringsbruk i en stor behållare enligt givna anvisningar. Fyll bruket påsen tre fjärdedelar av vägen fullt med den blandade injekteringsbruk. Tvinga injekteringsbruk in i de öppna kakelfogar genom att klämma på injekteringsbruk påsen. Jämna fogarna genom att doppa ett finger i vatten och kör den längs kakelfogar. Låt murbruket härda i minst 30 minuter.

9 Torka överskottet fogmassa bort i ansiktet av plattorna med en fuktad svamp. Låt injekteringsbruk torka i 24 timmar. Använd en torr trasa för att torka bort all injekteringsbruk haze.

10 Använd en pensel för att applicera ett tunt lager av injekteringsbruk sealer enligt anvisningar från tillverkaren. Vänta upp till 48 timmar för injekteringsbruk sealer att torka.

Hur kan man kontrollera Crank sensor i en 1993 Chevy Blazer 4,3

Hur kan man kontrollera Crank sensor i en 1993 Chevy Blazer 4,3


Veven sensorn på en 1993 Chevy Blazer 4,3 är placerad till vänster om den harmoniska Balancer. Veven sensorn är en hall-effektanordning som signalerar datorn läget för den övre dödpunkten på antalet en cylinder. Datorn använder denna information för att bestämma tidpunkten för bränning tändstift. En inte sensorn skickar felaktiga signaler till datorn, vilket orsakar en grov motor som är igång. I allvarliga fall, i frånvaro av en tillförlitlig signal, kommer datorn att tillgripa en limp-home-läge.

Instruktioner

1 Kontrollera strecket för "kontrollera motorn ljus." Om lampan är tänd, dra koderna för att bestämma vilken typ av fel bestäms av datorn genom att ansluta en kod scanner till OBD-porten under vänster sida av instrument och rattstången. Vrid tändningsnyckeln och trycker på knappen på skannern märkt "Läs". Koden kommer att visas i en fem-tecken identifierare. Det kommer att ha en bokstav följt av fyra siffror. Korshänvisning koden med koden Faktabladet medföljer skannern. Arket kommer att ge en beskrivning av problemområdet. Om man nämner veven sensor, är detta ett problemområde.

2 Anslut datorn scannern till vevaxelgivaren. Det elektriska kontaktdonet har tre ledningar. Centret tråd är marken och tråden till höger, tittar på det framifrån, är det 12-voltsingång. Tråden till vänster är signalen tråd. Sondera vänstersignalledningen med den röda ledningen skannern. Fäst den svarta kabeln till en god jord. Vänd skannern och ställ in den på vevaxeln sensortest.

3 Starta motorn och observera skannerskärmen. Sinusvågen ska se ut en serie av rektangulära vågor på jämn fördelning. Alla bör se jämnt fördelade och exakt samma höjd utan avvikelser. Alla intermittenta spikar, ojämna mellanrum eller svart outs (där en våg försvinner) visar en sviktande vevaxelgivaren.

4 Med motorn avstängd, kontrollera veven sensor för ett misslyckande eller utan signal. För detta kan man använda en voltmeter. Vrid voltmeter till inställningen 20-volt. Anslut den röda ledningen till centrum tråd på sensorkontakten. Anslut den svarta kabeln till en god jord. Vrid nyckeln på och notera resultatet på voltmetern. Indikationen bör vara mindre än 100 mV. Om någon avvikelse överstiger 100mv sensorn har misslyckats. Om det inte finns någon spänning läsning, anslut den röda kabeln till den högra sidan av kontakten när man står inför den. Spänningen bör vara 12 volt. Om det inte finns någon spänning problemet är i ledningar. Om det finns 12 volt, har sensorn misslyckats.

Hur kan man förhindra Dry Sockets

Hur kan man förhindra Dry Sockets


Torr socket, benämningen alveolar osteitis, är en smärtsam komplikation som ibland utvecklas efter extraktion av en vuxen tand. Blodproppar normalt vid stället för utvinning som en del av läkningsprocessen. Om detta koagel störs och avlägsnas av någon anledning, ben och nerver är exponerade. Detta inträffar vanligtvis inom tre dagar efter en tandutdragning.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Dry Sockets

1 vet om du har en ökad risk att utveckla torr socket. Rökare och användare tobak utveckla torr socket antingen som ett resultat av de kemikalier som förorenar sårområdet eller på grund av att suga på en cigarett lösgör blodpropp. Infektion vid eller nära platsen ökar också risken för infektion och torra socket. P-piller ökar risken för torra socket inträffar eftersom höga östrogennivåer tenderar att lösa upp blodproppar. Om du har upplevt torr socket innan, har en oerfaren tandläkare utför tandutdragning eller inte följer rekommendationer efter extraktion, är också mer benägna att utveckla detta tillstånd.

2 Diskutera förebyggande alternativ med din tandläkare före extraktion. Antibiotika, antiseptiska medel och dressing läkemedel är alla alternativ för att minska risken för torra socket. Din tandläkare kan vara villiga att använda vissa eller alla av dessa förebyggande åtgärder beroende på dina särskilda omständigheter och sjukdomshistoria.

3 Förbered dig innan tandutdragning. Prata med din tandläkare om att stoppa alla mediciner du normalt tar som kan störa blodproppar. Sluta använda tobaksprodukter dagen före mötet. Välj en erfaren tandläkare som är väl insatt i steg som både han och du kan vidta för att minska risken att utveckla torr socket.

4 Följ alla riktlinjer efter utvinning vård som ges till dig av din tandläkare. Undvik att använda cigaretter och sugrör som suger kan rubba blodpropp. Rör inte eller sond utvinningsplats. Var försiktig när du sköljer munnen eller borstar tänderna. Ät inte mat som popcorn som kan fastna i såret och orsaka infektion.

Hur kan man få reda på vilken typ av badminton du har

Hur kan man få reda på vilken typ av badminton du har


Badmintonracketar varierar beroende på märke, form, storlek, vikt, spänning, grepp och material. Populära namn varumärke inkluderar Yonex, Wilson, Carlton och Prince. Den lämpligaste typen av racket för dig beror på om du letar efter en mer kraftfull strejk eller mer exakt mål, och hur tungt racket kan vara innan armen blir trött. Racketar kan kosta mellan £ 6 till £ 58, med många anständiga kvalitet racketar i mellanklassen på £ 26 till £ 32.

Instruktioner

1 Titta på formen på rackethuvudet. Om det är fyrkantig, med en platt topp och rundade hörn, har du en isometrisk racket. Dessa ger en större yta som kallas sweet spot, för enkel, kraftfull hits, och är bra för nybörjare. Om rackethuvudet är oval, har du en konventionell racket. Dessa har mindre sweet spot yta men i allmänhet ger mer exakta och kraftfulla träffar. Dessa är den typ mer vanligt förekommande i turneringar.

2 Kontrollera kon racketen, där axeln möter grepp. Det är där du vanligtvis hittar "U" specifikation, indikerar viktintervall av racketen. De flesta tillverkare har 2U, 3U och 4U. Du kommer att behöva kontrollera med tillverkaren, eftersom vissa etikett sina tyngsta racketar med de minsta U nummer och andra märka sina lättaste racketar med de minsta U nummer. Standardvikten för ett racket är mellan 80 och 95 gram.

3 Titta under U specifikation för att hitta den "G" specifikation. Detta visar storleken på greppet, som är i allmänhet mellan 3,25 och 4 inches. Ju större handflatan, bör större greppet vara. Om du har ett grepp som är för stor för din hand, det finns inte mycket du kan göra med den. Men om greppet är för liten, kan man slå in den med ersättningsgrepp för att göra den större.

4 Titta på racket axeln att ta reda på vilket material racketen är tillverkad av. Medan äldre racketar var gjorda av trä, de flesta moderna racketar av kolfiber. Men vissa billigare racketar av aluminium, vilket inte är lika hållbart.

Hur kan man förhindra håravfall från en hundhalsband

Hur kan man förhindra håravfall från en hundhalsband


En hund krage är lika viktigt som en persons kläder. Inte heller bör lämna hemmet utan att bära det. PET identifieringsnummer hund licens och rabiesvaccination data på en hundens halsband kan rädda en hunds liv eller ta en bortsprungen hund hem snabbt. Och om en hund är på eller av koppel, har dess ägare bättre kontroll över den när hunden bär en krage. Men ibland en hund krage kan orsaka problem --- vanligast, håravfall runt halsen. En noggrann genomgång av vilken typ av krage som används och hur den används, kan bidra till att förhindra att detta inträffar.

Instruktioner

1 Kontrollera hundens halsband för en korrekt passform. En krage som är för löst eller för hårt kan orsaka friktion eller irritation som kan utlösa håravfall, särskilt om en hund har känslig hud. Två fingrar längd är korrekt gap mellan hundens hals och krage. Inte hålla det något hårdare, om det inte finns risk för hundens huvud glider ut.

2 Välj en krage gjord av ett material som inte kommer att orsaka allergiska hudreaktioner. Tänk på att någon del av kragen kan orsaka kontaktdermatit, vilket ofta resulterar i håravfall. Metaller såsom nickel; material som gummi, plast eller ull; eller något material som innehåller vissa kemiska färgämnen kan orsaka en reaktion.

3 Försök att använda en rullad läderhalsband med en mjuk foder. Förutom korrekt avpassat krage, kan man med en rullad form skära ner på friktion som orsakar håravfall runt halsen.

4 Förbättra din hunds diet för bättre näring. Rådgör med din hunds veterinär för vägledning. Vissa typer av håravfall resultera från felaktig kost och kan manifestera på hundens hals, där kragar skaver.

Hur kan man förhindra algtillväxt på en tegelsten uteplats

Hur kan man förhindra algtillväxt på en tegelsten uteplats


Alger, mossa och mögel kan blomstra på tegel uteplatser i fuktiga, skuggiga platser. Brist på solljus från överhängande träd och tät vegetation uppmuntrar algtillväxt på tegel uteplatser. Alger kan förstöra utseendet på din uteplats, vilket landskap och trädgårdar att visas misskött och försummade. Deras hal konsistens gör också uteplatser farligt att gå på. Dock kan vissa tekniker effektivt bort alger från tegel uteplatser och förhindra framtida tillväxt.

Instruktioner

1 Svep uteplats med en styv kvast att rensa skräp och lossa befintlig alger.

2 Blanda klorin och vatten i en plasthink. Spraya tegel och närliggande vegetation med vatten från en trädgårdsslang för att skydda dem från blekmedel avrinning.

3 Doppa en nylonskurborste i den utspädda blekmedelslösningen. Skrubba tegel med blekmedel lösning för att motverka algväxt på uteplatsen.

4 Skölj uteplats med vatten från trädgårdsslangen för att tvätta bort blekmedel lösning. Blot blocken med handdukar tills den är helt torr.

5 Klipp tillbaka hängande trädgrenar och vegetation med hjälp av sekatör. Exponera uteplats gott om direkt solljus för att avskräcka algtillväxt.

6 Flytta någon närliggande sprinkler som sprider vatten på uteplatsen. Flytta sprinkler längre bak för att förhindra att fukt på uteplats.

7 regelbundet sopa uteplats med en styv kvast för att avlägsna organiskt avfall som alger kan livnära sig på, såsom grenar och löv.

8 Lägg remsor av kopparbelagd plåt längs omkretsen av uteplatsen för att ytterligare förhindra algtillväxt. Stick metallremsorna till tegelstenar med höghållfast konstruktionsbindemedel. Applicera limmet enligt tillverkarens anvisningar på produktens etikett. Koppar, som är giftigt för alger, kommer läcka ut av remsorna i små mängder och förhindra tillväxt.