jobbies longboards

Hur man väljer en Longboard Skateboard

Hur man väljer en Longboard Skateboard


En longboard är en skateboard som presenterar en längre och ofta bredare styrelse, enligt experterna på Daddies Board Shop. De flesta skateboards som anses long finns över 40 inches lång, även om de kan vara mindre eller mycket större. Longboards har en viss grad av flexibilitet i styrelsen och mjukare hjul för bekväm cruising och utförsåkning ridning. Även om de kan användas för trick av erfarna skateboardåkare, de flesta longboards som används för transport och allmän ridning.

Instruktioner

1 Bestäm din huvudsakliga användning för en longboard. Shoppers söker en skateboard för pendling till jobbet eller skolan kan använda en större styrelse med mjukare hjul än professionella åkare som vill ha en styrelse för tekniska utförs tricks.

2 Tänk på utmaningar och fördelarna med varje längd. Longboards runt 40 inches blir långsammare än mindre styrelser, men är mer bekvämt för dagliga turer. Brädor över 50 inches är oftast bäst för speciella surfing stil tricks.

3 Väg dig innan shopping för en longboard. Tunga ryttare kan hitta mer flexibla longboards att ha för mycket ge, som kan störa en åktur. Experterna vid Daddies Board Shop rekommenderar att du väljer en styrelse med tillräcklig flexibilitet för att jämna ut ett omak, men för att undvika brädor som böjer nog att skrapa marken under en sväng.

4 Köp rätt uppsättning hjul. Vissa longboard skateboards komma med mindre, hårdare uretanhjul installeras för att försöka förbättra sin hastighet eller svängradie. Longboards fungerar bäst med 65 eller 70mm mjuka hjul, enligt Daddies Board Shop.

5 Läs recensioner av eventuella longboard skateboards du funderar. Många massproducerade däck spricker eller delamineras och dra isär efter bara några turer. Kundernas utvärderingar kan hjälpa dig att undvika longboards som gjordes dåligt.

6 Överväg alternativa material för din longboard däck. Mike McQuaide diskuterade en speciell, extra flexibel kolfiber longboard i en artikel för The Seattle Times. Dess extra flexibilitet utnyttjas i en särskild skridskoåkning metod för långväga resor.

7 provtur en longboard innan de köper en. Även om du inte kan testa rida exakt samma styrelse du planerar att köpa, ridande på en bräda med en liknande längd kommer att hjälpa dig att avgöra om en longboard är det rätta valet.

Hur du köper den perfekta Longboard Skateboard Deck för cruising

Hur du köper den perfekta Longboard Skateboard Deck för cruising


Leta efter en longboard om du funderar på att köpa en skateboard som är lättare att balansera på och rida än vanliga skateboards. Longboards är över 40 inches lång och ofta bredare än vanliga skateboards. Longboard användning var vanligt på 1970-talet, och är på väg tillbaka i stil os 2011. Köp rätt longboard baserat på din körstil och hur långt du planerar att kryssning.

Instruktioner

1 Fokus på längden av styrelsen. Köp en längre styrelse för bättre balans på längre turer. Längre skivor rekommenderas för cruising, inte för att göra trick, eftersom trick styrelser måste vara lite kortare för enklare manövrerbarhet. Köp en kort ombord om du planerar att åka i ett område med ett överflöd av trafik och hinder, såsom en skolområdet eller köpcentrum.

2 Köp en styrelse som är minst 9 inches bred för enkel resa. Köp inte en styrelse som gör att dina fötter för att träffa hjulen när du reser. Undvika en styrelse som gör att dina fötter att hänga över kanterna av brädet.

3 Köp en styrelse som inte kommer att böja under trycket av din kroppsvikt. Köp en stel styrelse för mer fart och att få ut det mesta av din tryck offs. Köp en flexibel styrelse för en mjukare, smidigare, mindre omak.

De bästa Cruising Longboards

De bästa Cruising Longboards


Cruising longboards är en typ av skateboard som är speciellt lämpad för skridsko kullar, trottoarer och parkeringsplatser. En avslappnad cruising stil skridskoåkning är vanligast vid användning av dessa typer av skivor. Cruising longboards är olämpliga för att försöka tricks associerade med den mindre konventionell skateboard, t.ex. slipning skenor och ridning ramper, till exempel. Cruising skateboards är konstruerade för carving och allmän transport och har blivit allt populärare på senare år. Det finns ett antal olika former och storlekar av cruising longboards tillgängliga att köpa. Cruising longboard tillverkare ständigt forskning och utveckling av nya sätt att förbättra sina cruising longboards så att de kan erbjuda den bästa möjliga produkt till åkare.

Sektor Nine J Bay Longboard

Sector Nine har gjort longboards sedan 1993 och även är involverad i surfing och snowboard industrin. J Bay är en av de finaste cruising longboards, och det levereras komplett med lastbilar och hjul. Brädan är tillverkad av bambu och mäter 46 inches lång och 10 inches bred. Det är ett klassiskt pintail konstruktion och är utrustad med 10-tums Gullwing Laddare lastbilar, 70mm 75a Nineball hjul och Abec 5 kullager. Detta ger en hög specifikation styrelse med massor av stabilitet, hastighet och stil. Det är en perfekt longboard till vardags skridskoåkning, surfa på trottoaren eller bara cruising runt.

Arbor Pin Bamboo Longboard

Arbor Collective har sitt säte i Venedig, Kalifornien, och började göra longboards i 1995, med en betoning på att använda miljövänliga material och konstruktionsmetoder. Arbor Pin Bamboo är en klassisk carving longboard och har en bambu stjärtand däck som mäter 46 lång och 9 1/2 inches bred. Pin Bamboo levereras komplett med 9-tums Gullwing Charger lastbilar, 72mm 75a Slalom serien hjul och Abec 5 kullager. Denna styrelse har unik grafik på sin undersida utformad av konstnären Nanami Cowdroy. Arbor Bamboo stift fungerar lika bra som den ser ut och är lämplig för höghastighets backen körningar och djup carving.

Bustin Boards Complex Longboard

Bustin Boards är en gräsrots företag baserat i New York City som specialiserat sig enbart på longboards och erbjuder en tjänst där du kan skapa en one-of-a-kind anpassad ombord. Den har också ett antal kompletta installationer köpa från hyllan, och komplexet är dess flaggskepp ombord. Anläggningen har en 42-tums-lång däck med en rundad spark svans, Gullwing M1 187 mm lastbilar, 70mm 84a Bustin Boca hjul i blått och standard Abec 7 kullager. Detta är en mångsidig longboard som kommer att passa för första gången longboarders hela vägen upp till proffs.

Loaded Dervish Longboard

Loaded Boards började experimentera i longboard design i 1995, med hopp om att replikera stil med snowboard på betong. Dess mest avancerade longboard utvecklats hittills är Loaded Dervish. Däcket är konstruerat med hjälp av en bambu kärnskikt med epoxi glasfiber för att ge den styrka och samtidigt hålla det lätt. Den Loaded Dervish kan anpassas med olika lastbilar, hjul och kullager medan fortfarande på fabriken. Loaded Boards rekommenderar att du använder Gullwing Charger lastbilar som inte mindre än 7-tums hjul, 75mm Orangatang I Värmer hjul och ben Swiss Abec 5 kullager. Detta longboard är en professionell och dyr utrustning. Det fyller alla rutorna oavsett vad du vill göra på det.

Hur kan jag få ett jobb leverera bilar?

Hur kan jag få ett jobb leverera bilar?


Att få ett jobb som levererar bilar kan du resa över hela landet och få betalt för det. Många turister använder bil leverans som en billig eller tom gratis sätt att resa, men det kan vara en givande karriär också. Det finns bara ett fåtal förutsättningar för att bli en bil leveranschaufför, som att ha en ren körkort. Du måste vara flexibel med destinationer och följa de avtal som anges i bilen leverantören. Ansökningsprocessen är relativt enkel, och du kan ta så många leveranser som du vill eller bara arbeta deltid.

Instruktioner

1 Sök efter bil leveransföretag på nätet och i företagsregister i telefonboken. Vissa företag betalar inte lön. Kontakta företag som har ett kontor nära dig och be dem om de erbjuder betalning eller endast låg kostnad resa.

2 Förbered fotokopior av ditt körkort (båda sidor), fotokopior av ditt pass och åtminstone en referens anställning. Få en kopia av din färdregistreringen från den myndighet som övervakar din licens.

3 Ansök om en drivande position med din valda bil leverans företaget. Bolaget kommer att behöva genomföra ett brottsligt förflutet bakgrund kontrollera, en drivande historia kontroll och eventuellt en drogscreening.

4 Kontrollera din e-post regelbundet för arbetstillfällen. När du har accepterats som en förare, kommer bil leveransföretag skicka vecko mejl med uppgifter om tillgängliga leveranser och deras lön. Kontakta företaget så snart som möjligt för att säkra det jobb du vill ha.

Lärare medhjälpare jobb

Lärare medhjälpare jobb


Lärarens medhjälpare, som vanligtvis kallas lärarassistenter, paraprofessionals och ParaEducators, arbete i klassrummet inställningar tillsammans lärare, bistå och övervaka barn. Även om de oftast hjälpa till grundskolor, gymnasier och högstadier, några lärarens medhjälpare arbetar i förskolor, allaktivitetshus och daghem. Cirka 40 PROCENT av lärarens medhjälpare arbetar på en deltid, enligt US Bureau of Labor Statistics.

Arbetsuppgifter

Lärarens medhjälpare utföra ett antal klassrummet uppgifter. De arbetar med elever en-mot-en eller i små grupper för att säkerställa att de förstår materialet läraren presenterar. ParaEducators kan också betygstester och papper, ta närvaro, kontrollera läxor och göra kontorsarbete, såsom in kvaliteter i en dator. I förskola och dagvård inställningar, lärare assistenter övervaka barn under speltid och hjälpa till med utfodring och andra grundläggande uppgifter.

Utbildning Krav

Kraven för att driva en lärare medhjälpare jobb varierar beroende på skolan. Även om vissa ParaEducators behöver bara en high school-examen, många skolor kräva att de sökande att ha åtminstone en tvåårig högskoleexamen. Skolor som inte kräver lärarens medhjälpare att gå på college kan ge företräde åt sökande som innehar grader. Medan de flesta grader är acceptabla, skolor brukar föredra associera grader i paraeducator studier och småbarnsfostran. Vissa stater kräver lärarens medhjälpare som inte har deltagit i college för att klara ett prov.

Job Outlook

Bureau of Labor Statistics räknar arbetstillfällen för lärare medhjälpare att växa med cirka 10 procent mellan 2008 och 2018. Lärarens medhjälpare som arbetar med elever med funktionshinder eller de som talar engelska som andraspråk kommer att vara i högsta efterfrågan. Jobbsökande som har tjänat åtminstone en tvåårig högskoleexamen hittar det största antalet möjligheter på detta område.

Förtjänst

Genomsnittlig årlig resultat för lärarens medhjälpare är cirka £ 14.430, enligt Bureau of Labor Statistics. Deras resultat kan vara lägre än £ 9977 eller får överstiga £ 22.087, konstaterar byrå. Förutom monetära resultat, heltids ParaEducators får i allmänhet hälsofördelar. Timlärare assistenter brukar inte få förmåner eller andra incitament. ParaEducators i grundskolor, gymnasier och högstadier fungerar i allmänhet endast nio till 10 månader om året.

Hur man skriver en veterinär jobb brev

Hur man skriver en veterinär jobb brev


Veterinärer utöva läkaryrket för djur mycket på samma sätt som läkare och kirurger utöva läkaryrket för människor. Det finns små djur veterinär kliniker, sjukhus och stora djur veterinärer. Dessutom, den statliga och federala regeringen, liksom meatpacking hus, anställa veterinärer i rollen av kontroll.

Instruktioner

1 Forskning postat öppning för att avgöra vilken typ av veterinär jobb finns. Kontakta kliniken, sjukhus, myndighet eller vem är ansvarig för uthyrning och be om namnet på den person som du kommer att ta itu med ditt personliga brev.

2 Skriv din veterinär jobb följebrev till den person bestäms av din forskning för att vara ansvarig för att behandla ditt CV. Börja ditt brev med en standard professionell hälsning (Dear Mrs Smith :). Undvik förtrogenhet av ett förnamn.

3 Identifiera befattning som du söker. Detta kan göras genom att sätta in en linje under hälsningen till exempel: "RE:. XXX Veterinary Hospital Staff läge" Ett annat sätt att identifiera läget är att inkludera det i din inledande stycket när du skriver hur du kom att veta om positionen.

4 Håll kroppen av följebrevet är specifika för att visa upp dina kunskaper och erfarenheter som uppfyller och överträffar arbetsbeskrivningen. Om öppnings jobbet kräver specialkunskaper, såsom ortopedisk kirurgi, markera detta område i ditt brev. Om du är särskilt skicklig på att behandla hundar, och hundar är en prioritet i arbetsbeskrivningen, gör denna kända.

5 Förklara ditt intresse för forskning om din ansökan är ett läkemedelsföretag som forskar om läkemedel och vacciner för djur. Om du har erfarenhet inom detta område, citera det i kroppen av följebrevet. Om du inte har någon erfarenhet av forskning, men har andra veterinär kompetens som visar din anpassningsförmåga till forskning, göra dessa kända tillsammans med din vilja att arbeta hårt på projektet.

6 Avsluta ditt personliga brev med ett kort stycke som sammanfattar varför du är den mest kvalificerade kandidaten för tjänsten. Gör dig tillgänglig för en intervju vid den lämpligaste tidpunkten för kliniken eller byrå.

Hur man får ett jobb berätta talböcker för RNIB

Hur man får ett jobb berätta talböcker för RNIB


Läsning är en trevlig och givande upplevelse för många människor. Men de som är blinda eller har mycket begränsad syn kanske inte har möjlighet att läsa. Royal National Institute of Blind People (RNIB) är en brittisk-baserad välgörenhet som ger inspelade böcker för synskadade personer. Att uppnå ett jobb med RNIB kan vara en utmaning, eftersom de söker erfarna läsare som är berättigade att arbeta i Storbritannien. Det finns dock några saker du kan göra för att starta ansökningsprocessen. Eftersom ljudbok inspelning är en konkurrensutsatt område, enligt Audio Publishers Association, är det viktigt att ha en professionell demo och erfarenhet inom området.

Instruktioner

1 Skapa en stellar ljudbok demoinspelning. Enligt Voices.com, säger prisbelönta berättare Scott Brick att en ljudbok demo är viktigt innan du ansöker att berätta böcker för alla organisationer. Ljudboken demo består av flera olika inspelningar på en CD. Spela in dig själv läser två till sex minuter ljud från flera olika genrer av böcker - det kommer att visa din mångfald. Demo, enligt Brick bör professionellt inspelade i en studio. Demot ska börja med dig ange ditt namn och "ljudbok demo" som det första spåret på CD-skivan. Det andra spåret bör vara ditt första behandlingen.

2 bor i eller vara berättigad att arbeta i Storbritannien. Enligt webbplatsen, till dem som vill arbeta med företaget ska placeras i Storbritannien kunna resa för att spela in böcker om du inte bor i Storbritannien

3 Kontakta RNIB karriär centrum vid [email protected] att begära informationspaket om de söker jobb. Besök RNIB webbplats (se Referenser), och klicka på "Om oss" och sedan "Jobs" och sedan "Current Lediga" för att hitta lediga platser. Om inga inspelningspositioner listas föreslår Audio Publishers Association skickar din demo till organisationen ändå. När en position är tillgänglig, ansök direkt via hemsidan genom att följa tillämpningsanvisningar under relevant jobb.

Hur man be om ett jobb via telefon

Hur man be om ett jobb via telefon


När jakt efter ett jobb, ibland helt enkelt surfa på platsannonser eller på Internet är inte tillräckligt. Ringa potentiella arbetsgivare kan hjälpa dig att få din fot i dörren under tider när en arbetsgivare inte kan vara aktivt värva sökande. Ta det ytterligare steg för att ringa visar initiativförmåga, självförtroende och beslutsamhet samtidigt ger dig möjlighet att ta direktkontakt med mycket tade arbetsgivare.

Instruktioner

1 Ring bolagets offentliga telefonnummer. Be operatören för namnet och titeln på rekryteraren på avdelningen inom vilken du vill arbeta. Dubbelkolla att du har den korrekta stavningen av namnet.

2 Skicka ett personligt brev och CV till rekryteraren innan du ringer. Denna formella inledning kommer att göra rekryter mer benägna att ta ditt samtal senare. Låt cirka fem arbetsdagar för ditt brev att komma fram.

3 Ring bolagets offentliga telefonnummer igen och be att överföras till rekryteraren.

4 Presentera dig själv till rekryteraren och påminna dem om din senaste brev. Om de verkar upptagen, fråga om det finns en bättre tid vid vilken du kan ringa tillbaka.

5 I korthet informera rekryteraren av din relaterade erfarenheter, utbildning och kunskap.

6 Fråga rekryter om det är en tid då du kan komma till en intervju. Om de säger att det inte finns några öppningar, be dem om det är en tid då du kan komma in för ett kort möte för att lära sig om företaget, avdelningen och fältet. Var ihärdig, men respektfullt. Begäran om ett möte kommer att visa din iver och själva mötet gör det möjligt för arbetsgivaren att lära känna dig mer, vilket ökar dina chanser att bli en livskraftig jobb kandidat.

Hur man laddar en Roofing jobb från kvadratfot

Hur man laddar en Roofing jobb från kvadratfot


Oavsett om du är en takentreprenör eller bara en husägare som råkar vara med hennes tak ut, är det viktigt att veta och förstå hur att ta betalt för en takläggning jobb med hjälp av mätningar i kvadratfot. Före laddning för ett tak jobb, takläggare inspektera allmänhet taket. Under denna inspektion kommer takläggare mäta taket, bestämma hur många lager av bältros måste tas bort och avgöra om det finns skador på gallergolv (plywood) under bältros och tjärpapp.

Instruktioner

1 Placera stegen i rätt läge och klättra på taket.

2 Mät längden och höjden av taket i fot.

3 Multiplicera längden av taket gånger höjden. Produkten av denna mätning kommer att ge dig den totala kvadratmeter av taket.

4 Dela den totala ytor av taket med 100 för att uppskatta antalet "takläggning torg" som behövs. En enda "square" är lika med tre knippen av takplattor. Runda upp till högre antal om antalet rutor är en bråkdel. Till exempel skulle fyra och en halv rutor avrundas uppåt till fem rutor. Detta garanterar att du kommer att ha tillräckligt med bältros att täcka taket.

5 Multiplicera antalet rutor med tre. Denna siffra kommer att ge dig det exakta antalet buntar av bältros du behöver för jobbet. Genomsnitts buntar av bältros är ca £ 16 till £ 19. Multiplicera det totala antalet buntar du behöver med £ 19. Detta kommer att ge dig den totala kostnaden för bältros för tak jobb.

FAQ på brottsplats sanering jobb

FAQ på brottsplats sanering jobb


Brottsplatser är förståeligt rörigt platser. Efter polisen har avslutat sin utredning är omfattande rengöring krävs för att rengöra och sanera dessa brottsplatser så att andra kan arbeta eller bo i området igen. Brottsplats rengöringsmedel är specialutbildade personer som besitter de kunskaper och färdigheter som krävs för att på ett säkert sätt tenderar att en brottsplats. Dessa yrkesmän måste iaktta försiktighet och omsorg för att se till att deras svårt jobb är klar till perfektion och en gång förorenade området är säkert för boende.

Q: Måste man ha en avancerad grad att arbeta som en brottsplats renare?

A: Personer som arbetar som brottsplats städare behöver inte ha en avancerad grad. Faktum är att många individer som innehar positioner inom detta område inte har ett college diplom, rapporterar en CNN Money rapport.

Q: Behöver jag någon typ av särskild utbildning för att arbeta inom detta område?

A: Det finns ingen statliga kraven för certifiering inom området, många brottsplats städföretag kräver sina anställda att ta kurser för att säkerställa att de är helt insatt i reglerna för lämna farligt gods. Genom att kräva anställda att ta dessa kurser, kan företagen förhindra misskötsel av farligt material och säkerställa säkerheten för de anställda.

Fråga: Varför är brottsplats rengöring farligt?

A: brottsplatser innehåller ofta stora mängder av mänskliga kroppsvätskor. Dessa material utgöra en biologisk fara eftersom de kan sprida smittsamma sjukdomar. Individer som ren brottsplatser måste skydda sig mot dessa biohazards när de utför sitt arbete för att garantera deras hälsa och säkerhet.

Fråga: Vilka typer av saker att göra brottsplats städare ren?

A: Crime Scene Cleaners Inc. rapporterar att brottsplats städare ren allting. I de flesta fall är brottsplats rengöring inriktad på blod och kroppsvätskor, men det finns tillfällen där brottsplats städare måste ta itu med andra potentiellt farliga ämnen, såsom läkemedelsrester och formar.

F: Hur lång tid tar det att rensa upp en brottsplats?

A: Den tid som krävs för att rengöra en scen beror på hur smutsig området är. Lätta sanering jobb kan ta några timmar, medan tunga arbeten kan kräva så mycket som tre 16-timmars dagar av arbete.

F: Hur mycket pengar kan en person som arbetar som en brottsplats renare gör årligen?

A: CNN Money listar brottsplats rengöring som en sex siffra yrke. På grund av den farliga och blodiga arbete att individer inom detta område genomföra många företag betalar bra. Individer inom området kan tjäna ännu mer pengar om de äger sin egen verksamhet och skapa relationer med bårhus eller andra myndigheter döds tjänster.

F: Vad skyddskläder gör brottsplats städare bära?

A: brottsplats städare skydda sig med specialdesignade plagg inklusive handskar, glasögon, skoskydd och ibland även farliga material kostymer och respiratorer, rapporterar "Las Vegas Review Journal."