isolera golv altan

Hur gör jag Isolera en altan Golv man gör en solrummet?

Hur gör jag Isolera en altan Golv man gör en solrummet?


Isolerande en veranda golvet innan bygga en solrummet minskar draftiness av verandan och kan öka energieffektiviteten i rummet. Med några enkla verktyg kan nästan vem som helst isolera en veranda golv i ett par timmar. Det finns flera alternativ i isolering, från den traditionella glasfiber vadden till fast skum. Använd välbekanta rosa glasfiber att isolera din veranda golvet så att du kan göra det till livsrum.

Instruktioner

1 Mät storleken på din veranda. Isolering kommer i rullar med vadd utformade för att passa mellan reglar och bjälklag. Hur mycket du behöver beror på storleken på din veranda.

2 Sätt på skyddsglasögon och en filtermask. Öppna och rulla bara ett paket av isolering. Låt den vila och expandera i några minuter medan du gör nästa steg.

3 Skär en längd av polyeten för att passa längden på verandan, plus 4 inches. Sätt på skyddshjälm om så önskas (för skydd mot eventuella spikar som kan sticker ut). Sprid en dropcloth under verandan.

4 genomsökning under verandan, ligga på rygg, och börja häftning polyeten till undersidan av veranda mellan reglarna. Lämna ett par inches av polyeten hänger ner vid kanten bredvid huset, och häfta det till sidfoten (träbiten som stöder verandan och löper längs sidan av huset). Flytta från ena sidan till den andra, häftning ungefär var 6 inches som du går. Se till att det inte finns några luckor, och att polyeten ligger jämnt mot ytan på verandan.

5 Montera första remsa av isolering. Ångspärren (skyddspapperet) måste alltid vara mot vardagsrummet, så att du ska installera den med "kliande" rosa sidan bort från vardagsrummet, mot marken (mot dig). Staple genom kanterna av ångspärren i trä av verandan. Placera häftklamrar 6 inches isär, och vara noga med att inte häfta i dina tidigare placerade häftklamrar. Börja med häftning änden av remsan till sidfoten. Staple alla ned längden på isoleringsremsan, som arbetar på varje sida som du går.

6 Klipp bort överflödigt vadd, och häfta slutet av isoleringen till träet vid kanten av verandan, precis som du gjorde i början av remsan.

7 Upprepa steg 2 till 6 tills varje avsnitt är fylld. Detta innebär öppna en annan rulle isolering om det behövs, skär en annan bit av polyeten till 4 inches längre än verandan och häfta polyeten på plats. Skär sedan en annan remsa av isolering batting och häfta det på plats.

8 Staple weed tyg, duk eller muslin till bjälkarna att innehålla isolering, om så önskas. Detta kommer att täcka isoleringen utan fånga fukt. Det kommer att förhindra bitar från att slitas bort det utan att fånga fukt och skyddar alla som kryper under verandan.

Fördelarna med skum ombord isolering

Fördelarna med skum ombord isolering


Skum ombord isolering, en stel styrelse eller ark av isolering, är en alternativ till standard glasfiber för isolering hem. Den används vanligtvis för att isolera golv, väggar, tak, tak och fundament. Det finns olika typer av skum ombord isolering finns som erbjuder fördelar för husägare att andra former av isolering får inte.

Olika typer

Skum ombord isolering finns i olika material. Expanderad polystyren produceras i stora ark, som vanligen kallas däckfots ombord. Det erbjuds i varierande densiteter, eftersom vad som krävs för ett tak måste vara tätare än isolering för en vägg. Denna typ av skum ombord isolering är billigare än andra typer och kommer i en mängd olika utföranden. Extruderad polystyren har ofta kemikalier som tillsätts och tenderar att bli dyrare som följd. Det ger bättre motstånd mot absorption av vatten, har en jämn densitet, är bra för strukturell användning och finns även i en mängd olika utföranden. Polyisocyanurat och polyuretanformer är ofta tunnare paneler, men de kan erbjuda bättre isolering än andra material. Det finns ofta en folie ansikte på båda sidor för att fungera som en strålningsbarriär. Dessa typer används när utrymmet är ett övervägande, och de tenderar att vara billigare.

Hållbarhet

Även skum ombord isolering är lätt, är det mycket hållbart och kan pågå under lång tid om det sköts på rätt sätt. Skum ombord isolering kan lägga strukturell fasthet till ett hus, vilket skapar ett hårt skal som ger ett lager av stöd för väggar och tak. I skadliga väder, kan ett hus vara mindre känsliga för skador. Skum ombord isolering inte försämras med fukt och håller sin form, vilket ger en fuktspärr som kan arbeta för att förebygga mögel och mögel i väggar. När denna typ av isolering är installerad, inte skifta ut på plats.

energibesparing

Skum ombord isolering kan skäras till en önskad storlek enkelt, även i en oregelbunden form, med hjälp av en mattkniv. Det värms till mögel på väggar, så att den passar exakt, skära ner på uppvärmnings- och nedkylningskostnader i ett hus. Denna typ av isolering är resistent mot insekter och gnagare, så det inte blir några kanaler som produceras som kan orsaka drag. Du kan använda skum styrelsen att isolera tak, väggar, fundament, garageportar och rör. Det kan även användas på utsidan av en byggnad för att tillhandahålla extra isolering, vilket ytterligare minskar eventuella energikostnaderna.

överväganden

Om du funderar på att använda skum ombord isolering och installera det själv, måste du hålla ett par saker i åtanke. Skum ombord isolering bör inte utsättas för solljus, eftersom det kan försämra. Isoleringen kan också absorbera vattenånga, så det är viktigt att hålla det täckt. Medan skum ombord isolering motstår allmänhet insekter, vissa kan tunneln genom och komma till ditt hem; för att förhindra detta, kommer vissa tillverkare behandla isolering med insekticid. Medan skum ombord isolering är svårt att antända, när det antänds, brinner den snabbt, så du bör installera en brand barriär.

Hur Asbest Extraherade?

Hur Asbest Extraherade?


Asbest är en fibrös mineral som finns i metamorfa bergarter, en sten som består av flera mineraler komprimerade av tid och rörelse av jorden under miljontals år. Den vanligaste typen av asbest, krysotil, utvinns ur serpentin, en metamorf sten som är vanligt i hela världen. Asbest är separerad från andra mineraler genom krossning av sten och siktning för att separera de olika mineraler per vikt. Krysotilasbest har nålliknande fibrer som klamrar sig fast något de kommer i kontakt med inklusive blad, tyg och mänsklig vävnad. Asbest "cancerframkallande egenskaper har dokumenterats i början på 1930-talet och i dag, mineral, en gång uppskattad för sina isolerande och brandskyddande egenskaper, används endast i ett fåtal utvalda applikationer som bromstrummor och packningar. De flesta länder, däribland USA, EU och Australien, har förbjudit dess användning i konstruktion och noga reglera säkerheten vid tillverkning och leverans av återstående tillåtna användningsområden.

Hur Asbest Extraherade?


När farorna med asbestfibrer först verifieras genom studier på 1970-talet, började regeringar kräver montering och avlägsnande av asbest isolering, golv och takmaterial. 1989, US Environmental Protection Agency förbjöd användningen av materialet, men förbudet modifierades av en federal domstol tre år senare för att ta bort förbud mot vissa användningsområden där ingen praktisk ersättning var tillgängliga. Arbetare i asbesttillverkningsanläggningar var de första offren för miljö asbest men de var inte den sista. Idag är fri asbest finns i atmosfären och vattenförsörjning för de flesta industrialiserade länder. Under 1990-talet, definierade nya riktlinjer vilken typ och villkor för asbest bör tas bort. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) utvecklat regler för säker borttagning. Även husägare tillåtet att ta bort asbest från sin egen hemvist eller kapsla in det i en sprutbeläggning, mest hem och alla företagare väljer att anställa personal för att diagnostisera och extrahera befintliga asbest.

Asbest extraheras i en förseglad, miljö med hög fuktighet. Negativt lufttryck alstras i stora områden för att tillförsäkra att eventuella luftburna fibrer rinna tillbaka in i arbetsområdet i stället för att flyta ut. Luft kan strömma in i området men inte ut förrän det har filtrerats genom ett förseglat vakuumsystem. Arbetstagarna skall utbildas i "Haz-Mat" asbest protokoll och bära skyddskläder och masker som donned innan och kasserade innan de lämnar arbetsområdet. Allt material planeras för avlägsnande är våt ner för att fördröja luftburen spridning. Även små mängder, som bromsbelägg, avlägsnas och förseglas i en "handske påse", är större mängder förseglas i särskilda behållare eller förseglade omslag. All asbest deponeras i en särskild deponi för farligt avfall eller återvinns i silikatglas som skall användas i kakel och tegel. Kostnaden för utvinning gör det klokt att få ett expertutlåtande från en OSHA-certifierad professionell innan riva ut intakta material.

Typer av golvisolering

Typer av golvisolering


Med energikostnader stiger, många människor tittar på sätt att skära ner en del av energikostnaderna i samband med att värma upp sitt hem i kallare klimat. Vinden och väggisoleringarna verkar vara mest effektiva i att skära ner en del av energikostnaderna under kallare tider på året. Dock inte golven inte får samma uppmärksamhet. Men inte så mycket värme försvinner i golvet i ett hem eller en byggnad, isolering golv kan fortfarande minska energikostnaderna. Det finns flera typer av isolering som kan användas för golv. Det är viktigt att undersöka varje typ för att avgöra vilken som är mest effektivt och kostnadseffektivt i ditt hem.

Batts och filtar

De vanligaste typerna av isolerande material som används i vadd och filtar typer av isolering är glasfiber eller stenull fibrer, men naturlig ull och polyester har också använts. Vadd säljs i remsor som är färdigskurna, medan filtar komma i rullar och är vanligtvis tunnare och tätare än vadd. De är båda säljs i bredder. Batts och filtar installeras genom att trycka eller häftning på plats. Batts och filtar är en populär typ av golv isolering för gör-det-självare eftersom de är de mest prisvärda och enklaste att installera.

Lösfyllnadsprodukter

Lösfyllnadsprodukter isolering består vanligtvis av cellulosafiber, naturlig ull fiber, glasfiber eller stenull fibrer. Lösfyllnadsprodukter isolering kommer i lös form; fibrerna är vanligen granulerade eller göras till pellets. Lösfyllnadsprodukter isolering är normalt säljs i påsar eller i balar och kan hällas, fyllda eller blåst på plats. Denna typ av isolering måste installeras jämnt för att säkerställa tillräcklig isolering täckning, så leverantören installerar oftast. Lösfyllnadsprodukter isolering är också relativt billigt, men kan nöja sig med tiden, vilket minskar dess effektivitet.

flytande Skum

Flytande skumisolering är gjord av polyuretan, men finns i latex samt. Flytande skumisolering kommer i form av en vätska och säljs i antingen spraybehållare eller trycksprutor. Flytande skum sprutas på plats och expanderar och hårdnar när den torkar. Yrkesverksamma bör installera flytande skum isoleringar så att blandningen och tillämpning kan övervakas. Denna typ av isolering tenderar att vara dyrare än både lösfyllnadsprodukter och vadd och filtar, men det är mer fördelaktigt eftersom det inte krymper eller bosätta sig på plats. Det ger också bättre luftfiltrering och blockerar fler drag.

Styvt skum Board

Styvt skum ombord isolering är mestadels består av polystyren, men kan också göras från asfaltimpregnerad fiberboard, polyuretan och polyisocyanurat. Styvt skumskiva säljs i paneler och kan köpas med eller utan bärplan, som vetter används för att reflektera värme. Styvt skum ombord är enklare att installera än den flytande skum så gör-det-självare kan installera det. Även styvt skum ombord är enklare att installera än flytande skum, är det inte lika effektivt som flytande skum och är också ett dyrare alternativ.

Reflekterande

Reflekterande isolering är tillverkad av mycket aluminiumfolielaminat utformade för att reflektera värme från dess yta. Liksom vadd och filtar typ av isolering, kan reflekterande isolering säljas i förskurna remsor eller rullar och monteras på samma sätt också. Även reflekterande installation kan installeras av gör-det-självare, det rekommenderas att ha det professionellt installeras eftersom dess effektivitet är baserad på korrekt installation. Kombinera med vadd och filtar eller lösfyllnadsprodukter typer av isolering kan öka effektiviteten i reflekterande isolering.

Vilka är de typer av byggisolering?

Vilka är de typer av byggisolering?


Byggisolering är en konstruktion som används för att hålla bostäder och kommersiella strukturer svalare under sommarmånaderna och varmare på vintern. Den finns i en mängd olika material för att möta behoven hos alla köpare. När man jämför olika typer av isoleringsprodukter, anser saker som kostnad, installation, regional klimat och befintliga isolationsnivåer i ditt hem.

typer

Isolering finns i fyra grundläggande sorter, inklusive filtar, paneler, löst fyll och flytande sprayer. Glasfiber eller bomull filtar är den vanligaste typen av isolering, och även en av de mest mångsidiga. Styva skumpaneler kan tillverkas av polyuretan eller polystyren, och erbjuder både strukturella och isolerande egenskaper. Loose-fill isolering är i allmänhet tillverkad av strimlad tidning eller kartong och är ett ekonomiskt material för isolerande stora områden. Spray versioner är gjorda av olika typer av skum och är oftast installeras i befintliga vägg håligheter.

R-värden

När man jämför olika typer av isolering, är en sak att tänka på R-värde, eller värmemotstånd varje material. Högre R-värden ges till mer effektiva produkter, medan lägre R-värden indikerar lägre isoleringsvärde. Enligt Department of Energy Energy Savers, glasfiber och bomullsfiltar har ett R-värde mellan 2 och 3, medan lösfyllnadsprodukter produkter sträcker sig från 3,6 till 4,3. Både fast och spray skum har ett R-värde mellan 4 och 8.

användningar

Nästan alla delar av en byggnad kan dra nytta av tilläggsisolering. Filtar eller paneler installeras ofta i yttre och inre väggar för att kontrollera buller och termotransfer. Båda dessa material också kan installeras mellan tak eller bjälklag för att isolera golv eller tak. Styvt skum används ofta ovanpå taket däck för att isolera plåttak. Lösfyllnadsprodukter fungerar bra i svåråtkomliga områden som kryputrymmen och små vindar. Spray skum installeras genom små hål borrade i befintliga väggar för att lägga till isolering utan att ta bort gips.

fördelar

Korrekt användning av byggnadsisolering kan öka komforten i ett hem och hjälpa till att kontrollera luftfuktigheten och kondens. Det kan också öka energieffektiviteten i hemmet, vilket kan leda till en minskning av elräkningar. Förbättrad energieffektivitet gynnar även miljön genom att minska utsläppen av växthusgaser.

överväganden

Medan effektivare typer av isolering kommer ofta med högre prislappar, måste denna högre kostnad vägas mot de potentiella energibesparingar över tiden. Man bör också omfatta installation, underhåll och livslängd ersättningskostnader till köpbeslut. Klimat, bör luftkvalitetsnivåer, ventilationsbehov och luftläckage i hemmet också övervägas när man väljer isolering.

Hur man installerar Engineered trägolv med isolering

Hur man installerar Engineered trägolv med isolering


Medan trägolv anses vara en mycket önskvärd yta alternativ, de är också bland de dyraste golvmaterial som finns. För att få utseendet på lövträ utan det höga priset, överväga att använda konstruerad trä istället. Lamellgolv ser ut precis som äkta trä, men är gjord av en sammansatt produkt som omfattas med en papperstäck. Papperet skrivs att likna träfibrerna, toppad sedan med en tydlig tätnings päls. Även på nära håll, dess svårt att säga att denna produkt är inte trä. Vid installation engineered golv, många husägare väljer att lägga ett lager av isolering för att skydda mot buller och kyla.

Instruktioner

1 Mät upp rummet för att avgöra hur mycket material du behöver. Genom längd gånger bredd multiplicera, kan du beräkna ytor. Parkett kan köpas hos din lokala hem förbättring butik eller från en specialitet golv återförsäljare. Innan du gör ditt köp, tillsätt ca 10 procent till kvadratmeter du beräknas stå för skärning och installations misstag. Detta extra material kommer också att vara användbar för framtida reparationer.

2 Ta bort eventuella golvlister eller trimma bitar från runt basen av dina väggar för att göra plats för installation. Använd en spett eller hammare försiktigt dra bort från väggarna dem. Ta bort spik eller häftklamrar och lägga undan klädseln för återanvändning.

3 Förbered underlaget. Om underlaget är trä, helt enkelt ta bort alla lösa klamrar eller spik, och åter fäst alla lösa kort. Om undergolvet är något annat material, täcker den med ett enda skikt av den 5/8-tums plywood. Spika plywood nedåt med konkreta naglar var 6 inches. Fogarna bör tätt anpassa, men bladen bör inte överlappa.

4 Täck golvet med ett enda skikt av skumunderlaget eller golv isolering. Välj en tjocklek baserad på golv tillverkarens rekommendationer. Om du inte hittar den här informationen, använd en 1/4 "isolering, eftersom det är ganska vanliga. Låt isoleringen att förlänga längre än längden och bredden på golvet med ett par inches längs varje vägg. Lappa sömmarna av en några inches och använda tejp för att hålla materialet på plats.

5 Börja om din lamellgolv längs den längsta väggen i rummet. Lämna en 3/8-tums lucka vid basen av väggen för att låta träet att expandera.

6 Anslut din nästa rad av golv till den första genom att placera tungan av en planka i spåret på nästa. Tryck ner för att knäppa plankorna ihop. Eftersom konstruerade golv flytande system, inga spikar eller lim används för att fästa trä undergolvet.

7 Fortsätt att ansluta dina trä plankor, att se till att sprida fogarna längs varje rad för bästa resultat. Använd en geringssåg att skära trä som behövs och kassera alla bitar kortare än en fot.

8 Lämna en annan 3/8-tums lucka vid den motsatta väggen för expansion. Använd en spett för att tvinga den sista raden av golv på plats om det behövs.

9 Installera golvlister eller trimma bitar för att täcka expansionsfogar. Installera golvlister så att överskottet isoleringen är inklämd mellan listen och väggen. Använd avsluta naglar för att säkra skivorna var 6 inches. Skär bort eventuella kvarvarande isolering med hjälp av en mattkniv.

Hur man isolera en veranda golv

Hur man isolera en veranda golv


En sluten veranda på baksidan eller framsidan av huset inte kommer att hålla mycket värme, även om tak och väggar är välisolerade. Kall stiger upp från marken direkt under veranda golvet kommer att göra det inre av veranda kallt trots väggisolering. Tillverkare Owens-Corning rekommenderar isolerande undersidan av en veranda som du skulle isolera en krypgrunden för att hålla det inre av rummet bekväm i den kalla årstiden.

Instruktioner

1 Skär isoleringen om det inte passar mellan reglarna. En brödkniv är ett effektivt verktyg för att skära isolering. Vänd isoleringen så ångspärr är vänd mot dig. Skyddsglasögon och ansiktsmask.

2 Sätt isoleringen mellan golvbjälkarna med ångspärr - papperssidan - bredvid golvet. Isoleringen ska köras från en regel stag till den andra, eller början till slut. Lämna inte några mellanslag avslöjats.

3 stapellängder av nylonband horisontellt från regeln att regeln. Placering en rem var 3 fot eller så bör hålla isoleringen från hängande.

Hur gör jag Blås Isolering i utrymmet mellan golv?

Hur gör jag Blås Isolering i utrymmet mellan golv?


Blåst i isolering är det perfekta sättet att bättre isolera alla hem och skära ned på energikostnaderna. En typ av blåst-in isolering är cellulosa, som är en "grön" produkt som är mycket billigare än andra former av isolering, inklusive glasfiber. Blåst in isolering kan läggas till utrymmet mellan våningarna i en mycket kort tid, och kan hjälpa dig att spara på din energiräkningar i det långa loppet.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden av utrymmet för att avgöra hur mycket isolering kommer att behövas. Multiplicera längden med bredden för att bestämma hur många kvadrat fötter det finns. Besluta om R-värdet att isoleringen behöver vara. Ju högre R-värde, kommer den tjockare isoleringen vara. De flesta R-värden är antingen R13, R19 eller R30. Beräkna antalet påsar du behöver, baserat på R-värdet. En påse med cellulosaisolering med ett R-värde av 13 kommer att omfatta 40 kvadratfot.

2 Sätt kartong uppbackning kring accesspunkter till utrymmet. Detta kommer att bidra till att undvika skräp från isoleringen kommer igenom. Täcka alla infällda armaturer med 10-tums blinkande och lämna minst tre inches av luftrummet mellan belysning och blinkande. Fäst metall blinkande runt andra inventarier i rummet som producerar värme, såsom skorstens flöjter och värme fixturer.

3 Sätt på skyddsglasögon, damm mask och handskar. Dumpa påsarna av isolering in i toppen av blåsaren. Isoleringen kommer att sitta i tanken av blåsaren tills den är påslagen. Börja på baksidan hörnet av rummet och slå på fläkten. Rikta slang fläkten på önskad plats på golvet. Fylla utrymmet tills den önskade tjockleken har uppnåtts för varje utrymme. Gå vidare till nästa plats, som arbetar från sida till sida och mot framsidan av rummet för att undvika att gå över isoleringen efter att den har installerats.

4 Låt isoleringen rätt tid att torka innan gå över den. Med den mängd av fukt i isoleringen sker denna process som vanligen 36 timmar, men kan variera beroende på R-värdet.

Golv alternativ för en täckt Exteriör altan

Golv alternativ för en täckt Exteriör altan


En täckt yttre veranda är ett bra sätt att njuta av att vara utanför samtidigt som de skyddas från regn och sol. Om du bygger ett nytt hem med en veranda, att lägga till en till ditt hem, eller renovera befintliga veranda, bör du noga överväga din veranda golv alternativ.

Trä

Trä är troligen den vanligaste golv för en täckt veranda. Det finns ett antal olika alternativ att välja mellan. Tall eller ceder tunga och not plankor är troligen den vanligaste, eftersom de är dimensionsstabila och ta måla mycket väl. Om veranda är mycket nära marken, då golvet bör göras av tryckimpregnerat trä för att förhindra röta från vatten.

Sammansatt

Kompositmaterial är en kombination av sågspån, små trästycken och plast, alla hålls samman med harts. Komposit är lågt underhåll, tålig och fungerar bra för områden där det är hög gångtrafik.

Sten eller skiffer

Sten eller skiffer kan ge din veranda en elegant känsla som varar livet ut. Sten och skiffer är dyra alternativ och svårare att installera, men de kräver lite underhåll annat än rengöring och tätning med några års mellanrum. Dessa hårda ytor tål hög trafik.

Betong

Betong är ett permanent alternativ som kommer att pågå så länge som ditt hus. Betong är mångsidig eftersom du kan måla det vilken färg du vill ha och även stämpla det att skapa strukturer och mönster. Betong kräver väldigt lite underhåll annat än rengöring och enstaka målning.

Inomhus / utomhus mattor

Inomhus / utomhus mattan är gjord för att likna gräs och är tillverkad av plast polypropylen. Det är mycket motståndskraftig mot fukt och är idealisk i områden runt en veranda badtunna. Denna mattor finns i flera färger. Det finns begränsat underhåll men detta material kan slitas ut snabbt idealisk i högtrafikerade områden.

Hur jag bygga Golv för en balkong eller altan?

Hur jag bygga Golv för en balkong eller altan?


Balkonger och verandor är ett sätt att förlänga ditt vardagsrum till utomhus. Ligga utanför, balkong och veranda golv ta en hel del övergrepp och kommer att kräva mer frekvent underhåll. När man överväger golvmaterial för en veranda eller balkong, ta hållbarhet beaktas först. Trä är ett vanligt och mångsidig golvmaterial som fungerar bra för balkonger och verandor. Den finns i en mängd olika stilar och eftersom det kan vara antingen färgade eller målade det kan anpassas för att passa alla hem.

Instruktioner

1 Bedöm befintlig ram. Om veranda är ny, bör det inte behöva mycket. Dra upp gamla golv med en pry bar för att exponera ramen. Kontrollera fogarna mellan den yttre kantutformning, som kallas en fälg reglar, och de vinkelräta reglarna, så kallade reglarna. Lägg behandlade däck skruvar för att lösa leder, justera brädor som är av offentlig ojämnt. Använd en vinkelhake och en nivå för att kontrollera ombord inriktning. Använd en inramning hammare för att knacka brädor tillbaka till rätt läge.

2 Lägg reglar bockar till slutet av varje regel. Glida dem i slutet av regel och fäst till kanten regel med en 5/8 tum behandlade däck skruvar. Fäst fästet regeln med hjälp av samma skruvar. Kör skruvarna med en skruvdragare.

3 Byt ut skadade eller ruttnade brädor. Använd behandlat virke i samma dimensioner som den ursprungliga pjäs. Fästa ändarna med balkskor såsom skisserats ovan.

1 Välj ditt golv för att ge tillräcklig styrka för att på ett säkert sätt stödja vikt. Massiva trägolv, såsom shiplap eller tunga och spår är typiskt 3/4 tum tjock. Den kontinuerliga kanten gemensamma på dessa produkter gör dem idealiska, eftersom det tillför styrka till golvet. Laminat och konstruerade lövträd är typiskt för tunn och känslig för väder. Behandlas eller komposit PRYDNAD, som används för att jämna ytor bakgård däck, även kallad 5/4 är 1 1/4 inches tjock, vilket gör den idealisk för denna tillämpning, även om det ger en mer avslappnad utseende. Köpa tillräckligt golv för att täcka området, plus 15 procent för avfall.

2 Installera golvplankor längs ytterkanten först. Placera den första utanför bit i jämnhöjd med kanten av veranda eller balkong. Spik tunga och spår eller shiplap i bjälkarna med två 2 tums yta spikar i varje regel. Skruv komposit eller behandlade trädäck med en 5/8 tum behandlade däck skruvar, med hjälp av en skruvdragare.

3 Installera resten av den yttre raden, lägga brädor början till slut, skära bitar till slut i mitten av en regel för ordentligt stöd. Sprida skarvarna mellan brädor från rad till rad för styrka och att skapa en visuellt tilltalande mönster. Lägg de längsta bitarna möjliga så långt du kan, sedan mäta från den sista biten till slutet av veranda eller balkong och skär en bit för att passa.

4 Lägg till följande rader i linje med det första. Fästa not och spont genom att skjuta kanten leden in i sammanfogningen av den första raden på en vinkel. Utrymme sammansatta och behandlade smycka 1/8 tum mellan raderna. Använda tjockleken på en vinkelhake som en distans.

5 Installera full bredd rader så långt som möjligt. Mäta från den sista raden i väggen. Klipp tillräckligt bitar av golv för att fylla den sista raden och installera dem mellan den sista hela raden och väggen som för vanliga rader.