inreda montessoriklassrum

Hur man kan inreda litet rum att inkludera en queen size-säng

Hur man kan inreda litet rum att inkludera en queen size-säng


Queen size-sängar är ofta föredragna storleken för ett sovrum, på grund av mängden utrymme som sådan en säng ger och det faktum att det kan passa in i olika storlekar av rum. Även om det är bekvämt att ha en stor säng, om du har ett litet sovrum, kan det vara svårt att undvika rörig känsla. Det finns vissa tekniker som kan användas när du inreder ett litet sovrum för att inkludera en queen size-säng.

Instruktioner

1 Placera sängen på ett sätt som skapar mer utrymme lokaliserat i ett område. Det är bättre att placera en queen size-säng upp mot en vägg eller i ett hörn, så att mer utrymme är centraliserad, snarare än att ha bäddset upp i mitten av rummet. När en säng är i mitten av rummet, är alla av det tillgängliga utrymmet i sovrummet runt sängen, som ger en illusion av mindre utrymme.

2 Dekorera med ljusa färger för att ge utrymme en öppen känsla. Ljusa färger, såsom vitt, persika, ljusrosa och andra pasteller, tenderar att göra utrymmet känns större i jämförelse med mörka färger som rött, brunt och andra mörka nyanser.

3 Installera speglar på helheten av en eller två av väggarna sovrum. Helst installera speglar på två motstående väggar fungerar bäst för att skapa en illusion av ett större utrymme på grund av att den kontinuerliga reflexer av varje uppsättning av speglar.

4 Minimera mängden av andra möbler och tillbehör som du har i sovrummet så att utrymmet är inte rörig. Köp en sängram som har förvaringslådor installerade i så att de döljs när den inte används.

Hur man kan inreda ett hagelgevär House

Hur man kan inreda ett hagelgevär House


Shotgun hus är smala hem, endast cirka 12 fot bred, utan korridorer. Ett rum leder direkt till en annan. De först byggdes i Louisiana start efter inbördeskriget till början av 1920-talet. Många kan fortfarande hittas i och runt New Orleans och även i andra delar i landet. Även smala, hagelgevär hus har också högt i tak, bör som tas tillvara när du inreder. Läs vidare för att få mer utsmyckning tips för hagelgevär hus.

Instruktioner

1 Tänk mager och lång. Shotgun hus har högt i tak, men smala rum. Välja möbler som är av en mindre skala, men lång, såsom en smal, lång bokhylla snarare än ett brett nöjescentrum.

2 Låt i ljuset. Shotgun hus har inte många fönster, så maximera fönster du har genom att använda ren gardin paneler av en lätt tyg, snarare än tunga draperier. Använd persienner för privatlivet som kan rullas hela vägen upp under dagen för att släppa in så mycket ljus som möjligt. Lägg speglar på väggarna för att reflektera ljuset.

3 Måla väggarna. Rummen i hagelgevär hus flöda direkt in i varandra, så du måste välja komplementfärger. I själva verket är det bäst att välja ett färgschema tre eller fyra färger för hela huset, och hålla fast vid det. Till exempel kan väggarna vara blekblå och taupe i varje rum, med grönt för en accentfärg i vardagsrummet och vitbrytningar i köket.

4 Lägg till arkitektoniska detaljer som betonar höjd. Shotgun hus är enkla, rektangulära lådor. Fancy upp dem genom att lägga till snirkelarbete till din veranda, formning till väggar och tak medaljonger runt armaturer och ljuskronor. Alla är enkla att montera med en liten konstruktion lim.

5 Multitask. Eftersom det är oftast mycket få rum i ett hagelgevär hus (oftast bara 3-5 totalt), måste du se till att de kan göra dubbel plikt. Köp ett soffbord som också kan fungera som ett förvaringsutrymme för dina DVD-skivor. Installera hyllor eller en buffé bredvid matbordet som rymmer en bärbar dator och kontorsmaterial för när du behöver betala räkningarna.

Hur man kan inreda ett sovrum i neongräsplan

Hur man kan inreda ett sovrum i neongräsplan


En neongrönt sovrum färgschema är idealisk för någon sugen på en ljus och livlig plats. Även en liten mängd av in-your-face grön nyans kommer ingjuta ett sovrum med en pop av färg. Använd ljusa stadens ljus, högteknologiska prylar, vintage neon restaurang tecken och färgrikt konstverk som inspiration när du inreder ett rum med neongrön. Jorda färgen genom att kombinera den med några sofistikerade nyanser för att skapa en elegant, modern look.

Instruktioner

1 Måla sovrumsväggar med en ny neon grön färg. Täck trä trim med skarpa vita färg för att skapa en skarp kontrast.

2 Accent sängen med en vit bomull överkast. Placera dekorativa kuddar terar virvlar eller ränder av vitt, neon grön och svart på toppen av bädden. Vik en neongrönt eller svart kasta filt vid foten av sängen.

3 Lägg värme till kakel eller trägolv genom accenting dem med plysch vita eller svarta mattor.

4 Häng gauzy vita gardiner för att bidra till rummets fräsch och luftig look. Installera vita eller trä persienner i gardinerna för ökad integritet.

5 Dekorera med elegant silver berör för att skapa ett modernt utseende. Placera en lampa med en glänsande silver bas och en limegrön nyans på ett nattduksbord. Visa klara bitar av konstverk med nyanser av neongrönt, turkos, korall, svart och vitt på väggarna i silver ramar. Förbättra en byrå eller sminkbord med silver ljushållare fyllda med neongrönt och vitt ljus.

6 Display färska blommor. Fyll svart eller neongrön keramiska vaser med doftande vita rosor eller kallor.

Hur man kan inreda ett lager

Hur man kan inreda ett lager


Gör inte antydde när det gäller att dekorera stora utrymmen som ett lager. Fyll lagret med färger, mönster och möbler som du älskar och det tomma lager kommer snart att vara ett bekvämt och mysigt hem. Utvärdera ditt sätt att leva och dina behov av bostäder. Utnyttja det öppna utrymmet dekorera ett lager erbjuder dig och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

Instruktioner

1 Använd maskeringstejp för att markera olika rum i lagret. Utnyttja permanenta strukturer som stödbalkar, eluttag och olika våningsplan. Ordna bandet tills du har beslutat om den slutliga layout av rummen inuti lagret.

2 Skapa väggar inom lagret med trä och tyg, ta bort tejpen som du placerar väggarna. Använd bokhyllor placerade rygg mot rygg rum avgränsning och lagring. Hang tygklädsel rum avgränsning och ljudkontroll. String flygplan tråd från vägg till vägg och använda gardin klipp för att hänga tyget.

3 Dekorera golvet i ditt lager hem. Lägg till stora området mattor att värma golv och absorberar ljud.

4 Placera stora möbler först när du inreder ditt lager. Ta i soffor, sängar, matbord och nöjesdistrikt. Följ med sidobord, soffbord, och resterande möbler.

5 Lägg draperier, sängkläder, kuddar och dynor. Stack dimensionerade golvkuddar i hörnen för extra golv sittplatser.

6 lager i tillbehören. Lägg bordslampor och golvlampor. Ta i vaser fyllda med höga siden blommor, kvistar, pilar och blad. Fyll bokhyllor med böcker, bilder och keramik.

7 Hang konstverk. Köp flera stora artist dukar. Måla dem i stora cirklar eller ränder. Oroa dig inte om att göra dem perfekt, välja färger du gillar och göra mönster stor för att passa vågen när dekorera lagret.

8 Lean en stor rektangulär spegel mot väggen. Om det är ett mörkt område, luta spegeln mot en vägg motsatt fönster för att lägga till mer ljus i rummet.

9 Ställ en bekväm överdimensionerad stol i ett hörn. Placera en golvlampa bakom den och placera en trave böcker på golvet bredvid stolen. Kasta en avslappnad kasta filt över hörnet och du har aktiverat en tom hörn i en dekorerad läsning vrå i lagret hem.

Living Inreda: 1940 Style

Living Inreda: 1940 Style

Living Inreda: 1940 Style

1940-talet såg en explosion av nya material och tillverkningsprocesser som gjorde inredning mer tillgängliga för allmänheten. Vardagsrum inredning som verkar vanligt nu ansågs revolutionerande och mycket modernt på den tiden.

väggar

"Detta är en ålder av färg", säger Helen Koues i The American kvinna Encyclopedia of Home Deco (cirka 1948). Borta är de bleka elfenbensfigurer och mullvad från 30-talet. Ljust gul, röd, blå och grön extra spänning och visuellt drama till 1940-talet vardagsrummet. Träpanel var populär, ibland används på bara en vägg.

golv

Vissa hem hade fortfarande små scatter mattor, men trenden var att använda en matta för hela rummet, med en 6- till 12-tums gränsen nakna golvet i rummet. Mycket moderna hem gick så långt som att använda vägg till vägg mattor.

fönster

Persienner blev populär, och glada barkcloth utskrifter gjort gardiner i aktiv dekor istället för att bara en fönstertäckning. Grupperade fönster behandlades som en enda enhet, och utarbeta kappor och tofsar var vanliga. Glasblock användes i mycket moderna inställningar.

möbel

Svensk design kom på modet, och rena, minimala linjer som gjorts möbler ser elegant och långbent. Wood var lätt men kan ha gnidas med en gul antiquing fläck för en dyr utseende touch. Målade stolar användes för att lägga till visuella intresse och kontrast.

Hur man kan inreda en delad post med en öppen planlösning

Hur man kan inreda en delad post med en öppen planlösning


Hur man kan inreda en delad post med en öppen planlösning kan ge en konstruktion utmaning i foajén där utrymmet domineras av två trappor, en fram och den andra nedåt. Efter den uppåtgående trappa är ofta en utsikt över skena eller kort vägg som ser ner i foajén. Positiva av utrymmet kan innefatta extra höjd i foajén, är golvytan ofta bredare än andra våtutrymmen och det är oftast bra ljus från dörren eller sidoljus fönster. Det är viktigt att göra posten välkomna, eftersom det sätter tonen för hela huset.

Instruktioner

1 Mät väggarna i den delade post som inleds med dörren väggen. Se till att inkludera dimensioner dörren, sidoljus och eventuella akterspegeln som kan förekomma. Också. mäta eventuella övre fönster om utrymmet är välvd. På varje sidovägg notera placeringen av alla eluttag och päls garderober. Mäta där varje trappa startar.

2 Rita väggarna på rutat papper med hjälp av formeln som en ½-tums lika en fot skala. Notera alla funktioner och dimensioner direkt på grafen så att den utgör en korrekt bild av rummet.

3 Mät höjden på alla väggar som är välvda. I allmänhet bör trappan väggarna ingå i lacken val och om en wainscoted paneler väljs bör fortsätta i båda trapphus för konsekvens. Trappa väggar kan visa konst eller bilder om monterad säkert.

4 Byt ut undermåliga posten golvet (t.ex. vinyl) med en uppgraderad material. Eftersom detta är det första rummet besökare se, bör den ha de bästa materialen. Skiffer är ett utmärkt alternativ. En väl inredda inträde måste fungera väl. För detta bra belysning är viktigt, kontrollera tak fixtur och uppdatera fixturen till ett dekorativt ny fixtur. När det är möjligt här armaturen ska hänga i stället vara infälld. Ändra en fast ytterdörr till en med glas för att lysa upp posten naturligt.

5 Lägg till ett vägguttag (om ingen finns närvarande) på väggen som inte har garderob eller ytterdörren. I allmänhet är den tredje väggen helt enkelt en rak vägg. Denna vägg ska ha ett vägguttag som är kopplad till samma krets som taklampan.

6 Måla posten och trappan väggar en neutral ton som plockar upp färgen från golv val. Måla tak två eller tre nyanser ljusare i samma ton färg. Detta kommer att skapa ett snyggare utseende. Måla trim en glänsande vit om inte alla trim i huset är färgade, då trim ska matcha den befintliga fläcken och finish.

7 Dekorera posten med en konsol bord med en bordslampa. Använd rutat papper och mätningar för att välja lämpligt skalas möbler för utrymmet. Konsolen tabellen ska placeras på den öppna väggen. Ovanför konsolen placera en större spegel. Detta är funktionella som folk ofta vill kontrollera sitt utseende innan de lämnar huset. Placera en mottagande skål på bordet för nycklar och post men lämnar de flesta av tabellen öppen så att någon kommer in har en plats att sätta en mössa och handskar, innan de placeras i garderoben. Lägg till tillbehör som bidrar med en pop av oväntad färg.

8 Lägg till en skulptural konstverk eller större anläggning i hörnet. Använd en växt stå och dekorativa potten i komplementfärger. I hörnet mellan garderoben och ytterdörren, tillsätt en liten sittbänk som är dekorativt eller unikt formad. Detta bör vara tillräckligt för att sitta för att avlägsna stövlar eller skor. Använd en bra men slitstark matta för platser där snö eller lera kan spåras i hemmet. Denna matta bör inriktas på posten golvet men inte täcka trevliga nya våningen helt. Använd en gummibaksida pad för matta för att hålla sitt grepp.

Hur man kan inreda en lägenhet Entrance

Hur man kan inreda en lägenhet Entrance

Hur man kan inreda en lägenhet Entrance

En lägenhet entré kan vara en kall och institutionell ser utrymme och inte göra mycket för att göra en gäst känner sig välkomna i ditt hem. Ofta målade en vanlig vit och inklusive oattraktiva metall dörrar för ytterkläder, tar en lägenhet entré lite kreativitet och tänkte att göra det ett sant uttryck för lägenheten Dweller och sin egen smak och stil.

Använd ett litet land chic att skapa en hemtrevlig känsla i din lägenhet foajén. Placera en gammal bit vit staketet, några krukväxter och kanske till och med en antik trehjuling eller cykel för att skapa en liten stad känsla i vad som kan vara en styleless utrymme. En tappning cykelkorg fungerar bra att hålla e-post och nycklar och tar inte upp mycket värdefullt utrymme i farstun. Samla dina pjäser från antika varuhus och loppmarknader.

Lägg till ljus i ett mörkt foajén med speglar och upp ljus. Lägenhet entréer är oftast fönsterlösa och kan vara en mörk och kall plats men en stor spegel kan studsa ljus runt hallen och ge en nödvändig plats för att kontrollera håret och göra upp innan de lämnar huset. Tillsätt en liten upp-ljus för att ge indirekt belysning i utrymmet för att lysa upp.

Placera en liten smal bord eller hörnbord i en spegel i entrén sätt att tjäna både form och funktion. Placera en liten bordslampa för att ge en varm glöd i utrymmet och en färgad glasskål för att ta emot nycklar och post. Lägg till en violett växt under lampan att avsluta den klassiska foajén.

Skapa dramatik genom att måla foajén en annan färg för att skapa en varm entré. Oavsett om du målar hela hallen eller bara en accent väggen, kommer en liten drama färg gå långt i en lägenhet farstun. Börja med att välja en stor bit av konstverk att hänga på ingången väggen, välj sedan en samordnande färg för att måla väggen. Detta knyter ingången tillsammans och skapar en trevlig ingången till resten av din lägenhet hem.

Gör det fungerar genom att placera en smal bänk och klädhängare i lägenheten entrén. Speciellt viktigt om det inte finns någon päls-closet finns i området, kommer dina gäster uppskattar en plats att sitta ner och ta bort skor och Stow rockar. Använd en kitschig park stil-bänk eller gå land med en tung ek bänk för att skapa intresse och stil. Lägg ett litet område matta för människor att släppa skor på regniga dagar.

Använd din entré som en bön eller altare utrymme. Placera en smal bord längs hallen väggen och klänning med ljus, bilder och religiösa ikoner. Häng en stor Madonna tryck eller Buddha bild att ange tonen eller blanda religiösa element för att skapa en unik och intressant plats.

Lägg till lite liv med en stor fisk tank. En fisk tank och stativ passar väl in i de flesta lägenhet entréer och kan ge värme och intresse för en annars bortglömda utrymme. Köp en smal "platt" stil tank på ca 10 -20 liter och ställa upp mot väggen i farstun. Ljudet av vattnet och tanken belysning indirekt kommer att ange tonen för en vilsam paus i din lägenhet hem.

Saker du behöver

Tappning vita staketet bit Antik trehjuling eller cykel cykelkorg Spegel Up-ljus smalt bord Bordslampa liten planta konstverk Bänk Klädhängare hängare~~POS=HEADCOMP area matta religiösa ikoner Akvarium

Hur man kan inreda ett badrum med Bead Board

Hur man kan inreda ett badrum med Bead Board


Pärla ombord är en typ av paneler. Det är oftast används för att dekorera de nedre tre till fem fötter en vägg. I badrum, är vit pärla styrelse vanligast. Installera pärla ombord på badrum väggar är ett smart sätt att lägga till några arkitektoniska detaljer till rummet utan att behöva göra någon ombyggnad. Pärla ombord är billig, lägger till en dramatisk effekt för liten ansträngning och även nybörjare kan installera den.

Instruktioner

Hur man kan inreda ett badrum med Bead Board

1 Lägg pärla ombord till den nedre delen av dina väggar för att skapa en mysig känsla. Skär styrelsen att bredden du behöver och lim eller spika den på väggarna. Den nedre delen av pärla ombord ska röra upp din bas ombord. Lägg listen till toppen av pärla ombord för ett snyggare utseende.

2 Täck en vägg från golv till tak med pärla ombord. Detta kommer att lägga textur till dina väggar utan att behöva tapeter dem. Gör bara en vägg om ditt badrum är liten. Du kan även omfatta varje vägg med pärla ombord. Du kan även täcka gamla eller fula plattor med pärla ombord.

3 Fäst pärla ombord på utsidan av ditt badkar för att ge det en skräddarsydd look, eller ens på toppen av fula kakel i ditt duschväggar. Syntetisk pärla styrelse är vattentät.

4 Installera pärla ombord på taket i badrummet för att täcka upp texture eller popcorn tak. Försök limning pärla ombord på framsidan av föråldrade badrumsskåp dörrar.

5 Lägg pärla ombord på små delar av väggen, till exempel bakom en spegel, för att lägga till djup på toaletten.

Hur man kan inreda ett land Door

Hur man kan inreda ett land Door


Skapa en inbjudande känsla när gästerna anländer till din dörr genom att dekorera det i ett land tema. Lantliga inredning inkluderar djärva färger, såsom rött och blått, blandat med rustik, gamla snygga möbler. Lukten av en varm äppelpaj baka i ugnen, sipprar genom dörrkarmen, utstrålar omedelbart land levande. Att ändra färgen på dörren och lägga till några dekorativa objekt kan vända en tråkig, trist dörr till ett land-tema en.

Instruktioner

1 Måla utsidan av dörren med utomhusfärg. Välj färg för den specifika typen av dörr - till exempel trä eller metall. Välj en ljus färg färg såsom röd eller blå. Låt färgen torka enligt tillverkarens anvisningar.

2 Säkra husnummer på ytterdörren. Köpa stora, djärva husnummer, och bifoga dem till dörren med spik och en hammare. Placera husnummer centrerade på dörren, eftersom detta gör det möjligt att dekorera över och under dem.

3 Fäst en smidesjärn doorknocker till landet dörren. Placera doorknocker ovanför husnummer, och fäst med skruvar och en borr. Järnsmide fungerar bra när du inreder ett land dörren eftersom det utstrålar en antik stil och tål de delar av vädret.

4 Installera en utomhus armatur bredvid landet dörr enligt tillverkarens riktning. En utomhus ljus lyser upp landet dörren under kvällen och dekorerar den.

5 Häng en krans på landet dörren som ett dekorativt objekt. Välja en krans som gjorts i naturmaterial såsom hö och bär för att down-home känsla.

6 Placera dekorativa plantageägare fylld med växter, örter och blommor bredvid dörren. Välj plantageägarna i olika höjder och färger för en extra känsla.

Hur man kan inreda en delad nivå foajén

Hur man kan inreda en delad nivå foajén


En delad nivå foajén erbjuder en hel del visuella intryck till införandet av ett hem. Det uppmanar ögat att ta i inte bara farstun själv, men erbjuder också en titt på de dekorerar på övervåningen. Men denna typ av utsmyckning jobb innebär utmaningar med det också. Om inte dekorerade på rätt sätt kan de två områdena ser osammanhängande, som om de inte tillhör samma område, även om byggandet av huset tyder på att de gör. För att råda bot på detta bör inredare vidta åtgärder som kommer att hjälpa binda de två områdena tillsammans från en visuell synpunkt.

Instruktioner

1 Måla väggarna i farstun, längs trappan, och på toppen av trappan i samma färg. Färgen kommer att fungera som en förenare mellan de två nivåerna. Du har också möjlighet att införa en duplexschema om du vill lägga till lite mer pizazz. För att göra detta, måla området vid toppen av trappan en färg och området längst ned i trapporna en annan färg. Att knyta de två färger tillsammans, måla accenter i ett område färgen på färgen på det andra området. Till exempel, om du har målat farstun kinesiska röda och övervåningen guldgula, måla trim i farstun gyllengul.

2 klä upp för trapporna med schabloner på framsidan av trappor eller med dekorativa element som krukväxter. Detta kommer att hjälpa till att dra ögat upp för trapporna och ge kontinuitet till utsmyckning systemet.

3 Ta möblerna i lagen. Ett sätt att göra detta är att placera en bit av en dekorativ bord som i farstun och placera sin "syster" bit på övervåningen. Häng en spegel ovanför båda tabellerna och ställa dekorativa element som buketter av blommor och prydnadsskålar på bordsskivor. Att bringa ljus till ett område som annars skulle vara mörk, flankerar båda speglar med lampetter för extra stämningsbelysning.

4 Häng en bild och spegel galleri på väggen på väg uppför trappan. Detta är ett annat knep, som kommer att uppmuntra ögat att ta en tur på övervåningen. Familjefoton, intressanta konstverk och ornately inramade speglar allt arbete för ett arrangemang som detta.

5 Ta en kappa bänk i farstun. Inte bara kommer detta att ge en plats för gäster att hänga sina rockar och lagra sina stövlar vid ankomsten, det skapar också en visuell ankare på bottenvåningen. Även om du vill att båda områden för att se likadana ut, bör farstun området ser "tyngre" än på övervåningen för att skapa visuella symmetri.