hybridraser hund

Hur man registrerar en hybrid hund

Hur man registrerar en hybrid hund


Med cirka 150 raser erkänts av American Kennel Club, hitta rätt typ av hund verkar relativt lätt. Ändå nya hybrid raser - även kallat "designer hundar" - fortsätter att visas och vinna popularitet. Den senaste, både populärt och allmänt accepterat, är Goldendoodles (en blandning av Golden Retriever och pudel) och Labradoodles (en blandning av labrador retriever och pudel). Om du har köpt en hybrid hund eller föds två purebreds att skapa en ny hybrid, finns det tre föreningar för hybrid hundar som för närvarande registrerar nya blandraser.

Instruktioner

1 Skaffa en kopia av registreringsbeviset för hybrid hunds föräldrar. Blodslangar i purebreds är ytterst viktiga; en hybrid hunds härstamning kan vara svårare att bevisa. All tillgänglig information som kan ges för att registrera en hybrid hund är fördelaktig för avel och framtida blodslinjer.

2 Kontakta den amerikanska Canine Hybrid Club (ACHC) för att fråga om hur du registrerar din hund som en av hybridraser närvarande erkända - och noterades på deras hemsida - eller att registrera en ny hybrid. De finns på: American Canine Hybrid Club 10509 S & G Circle Harvey, AR 72.841 479-299-4415 ACHC.com En ansökan kommer att tas, och ACHC kommer att informera dig om avgiften (för närvarande inte är noterade på deras hemsida) till registrera din hybrid hund.

3 Ansök om hybrid registrering genom den internationella Designer Hundarnas registret. Fylla i och underteckna en IDCR Single Registrering Ansökan; lämna en kopia av hybrid hundens stamtavla information, samt. Ansökan kan laddas ner från deras hemsida och skickas till: IDCR PO Box 26 Keene, Kalifornien 93.531 661-822-0362 DesignerCanineRegistry.com. Avgiften är 13 £ att registrera en enda hund; flera register accepteras av IDCR.

4 Meddela Designer Breed registret som du vill registrera en hybrid hund. De kan nås på: Designer Ras registret 919 Lakewood Farmingdale Road Howell, NJ 07.731 989-644-0410 Deras hemsida listar ingen avgift schema för att registrera en designer hund; Dessutom, om du vill veta vilken grupp din hund kommer att visas under en hybrid, kommer du att rekommenderas endast efter det att ansökan är klar och accepteras.

En DIY Small Vikbar Hund Ramp

En DIY Small Vikbar Hund Ramp


Om Fido är för liten, för gammal eller lider av ett handikapp, kan han behöva en ramp för att komma in och ut ur bilen lättare. Kommersiella ramper är i allmänhet alltför skrymmande för att passa bekvämt i din boot, och vikbara modeller kan bli dyrt. Bygga den själv; en liten DIY vikbar hund ramp är lätt att göra. Materialen kostar mindre än £ 16, och konstruktionen kan fyllas i en enda eftermiddag.

Instruktioner

1 Markera BMC gjutning med en penna på 2,5-meters mellanrum, och skär den i fyra lika stora bitar. Dessa är de sidor av den vikbara hund ramp.

2 Fäst den tjocka kanten av gjutning till långsidor skivorna för att bilda två plana U-formade rännor med skruvar. Borr styrhål i formstycket för att säkerställa skruvarna gå i rakt och undvika sprickor i träet.

3 Skär mattan bredd och 3 inches längre än det inre av den trågformade rampdelen. Placera mattan så det är även med en ände av tråget och sträcker sig över den andra. Använd skruvar med platt huvud för att fästa mattan till styrelser. Vik den utökade mattan under och säkra den till botten; den uncarpeted änden är för gångjärnet.

4 Position gångjärnen ekvidistans isär på botten (uncarpeted sidan) av ramp bitar så att de platta sidorna möts när de viks. Märk gångjärns platser med en blyertspenna. Skruva fast gångjärnen till en bit av hund ramp; säkerställa den andra biten är i linje med den första och skruva fast gångjärnet på plats.

Hur man bygger trä hund ramper

Hur man bygger trä hund ramper


Det är ofta svårt för hundägare att titta på sina husdjur ålder, särskilt om hunden börjar få problem med att gå upp eller ner för trappor. Denna svårighet kan vara från ett stort antal frågor, men det kan hända bara för att hunden är åldrande. I varje fall är daltaägaren konfronteras med att hitta en lösning för att göra det möjligt för husdjur för att hålla dess rörlighet. Trä hund ramper kan eliminera behovet för din hund att använda trappor och är ganska lätt att bygga.

Instruktioner

1 Mät från den övre läppen av trappa till den nedre kanten av det nedre steget. Om du har en landning i mitten av trappan, mäta från kanten av det översta steget till landning; mät sedan från läppen över landningen till den nedre kanten av det nedre steget.

2 Skriv mätningen (s) ner. Tillsätt 4 inches till mätningen. Detta är hur länge plywood och mattor behöver vara.

3 Skär plywood med sågen till den nödvändiga längden. Skär baksidan av mattor med en matta cutter eller låda kniv för att den nödvändiga längden. Ställa in mattan åt sidan. Om du vill ansluta två eller flera stycken av plywood tillsammans, gå vidare till nästa steg.

4 Ställ 3/4 x 4 x 16-tums ombord på golvet. Ställ de två plywoodsektioner över styrelsen så ändarna av styrelsen matcha bredden på plywoodskivor. Placera plywood, så att kortsidorna möts ände mot ände. Matcha upp sidorna. Skruv flera halv-tums skruvar genom plywood i styrelsen med hjälp av ett sicksackmönster. Hoppa över detta steg om du behöver bara en plywood avsnitt per uppsättning trappor.

5 Lägg ut plywood på golvet. Lägg mattan över plywood. Matcha upp alla fyra sidor av mattan med plywood jämnt. Staple mattan med plywood.

6 Ställ en trälist över nedre kanten av plywood över mattan. Mät 11 inches upp från denna remsa, och ställa in nästa band. Upprepa processen till början av plywood. Fäst varje trälist med halv-tums träskruv med hjälp av skruvmejseln.

7 Ställ den färdiga ramp på ena sidan av trappan med mattan uppåt. Lappar toppen av plywood med toppen av trappan. Förläng plywood över trappan med 4 inches.

8 Använd skruvmejseln och skruva 1-tums träskruvar genom rampen i trappan. Använd ett sicksackmönster för att fästa rampen till varje steg. Suppleant betongankare eller betong spikar för användning på betong eller metall trappor.

När man skär hund naglar

När man skär hund naglar


Avgöra när och hur ofta för att skära din hunds tånaglar beror på pooch. Om din hund är aktiv och tillbringar mycket tid gräva eller körs på hårda ytor, kommer han att bära sina tånaglar ner sig själv och behöver en trim mindre ofta. Om din hund är inte så aktiv, måste du göra mer trimning. Rekommendationer varierar från två gånger i månaden till en gång varannan månad, så det är viktigt att veta din egen hunds behov.

Noisy Walker

Om du följs av en konstant klick klack av tånaglar på golvet överallt din hund går, kan det vara dags att trimma naglarna. Om den lämnas oputsad, kan spikarna sträcker sig förbi trampdynan. Spikarna kan börja kurvan utåt och bringa hela tå med det, så det är viktigt att hålla spiken på rätt längd.

Nail sträcker sig förbi Quick

Detta kan vara svårt att avgöra om mörkfärgade tånaglar, men om man tittar på botten av spiken, kommer du att märka spetsen är konkavt tills den möter med snabb. Trimma spiken strax innan korsningen. För ljusa tånaglar, är mycket lättare att se så att du kommer att märka när spiken sträcker alltför långt och börjar kurvan snabbt.

skadade Nails

Om en spik har rivits eller avbrutna det är en bra indikation på att den skada som var ett resultat av överskottslängd. Var försiktig hantering av skadade nageln och om det stör hunden för mycket, är det bäst att lämna spiken ensam. Du vill inte spik-trimning sessioner att vara traumatisk eller smärtsam, och en skadad spik kan skapa denna situation. Trimma naglarna på andra fötter och vänta på den skadade nageln att läka innan nagel- nära den.

Reducerande Quick

Om spikarna är långa men det snabba verkar komma nästan till slutet av nageln, är det fortfarande OK att trimma det tillbaka. Bara klipp mycket tips av nageln, var noga med att undvika snabb. Gör detta en gång i veckan eller två veckor och du kommer att märka att den snabba kommer avta och bli mindre.

förnödenheter

Bredvid nagelsaxar, är det bra att ha ett par saker till hands när putsning naglar. Om du klipper nageln för kort och det börjar blöda, kan du använda en snabbstopp pulver eller helt enkelt sätta en liten vävnad i änden av spiken för att stoppa blödningen. Ha alltid en del hundgodis runt så att du kan belöna din hund för att vara patient.

svåra Hundar

Om du hittar din hund motsätter spik putsning, uppmuntra honom med godsaker, och aldrig höja rösten om han är svårt. Utbildning honom att skaka hand är ett bra sätt att göra honom bekväm med dig hantera tassarna. Du kan också prova distrahera honom genom att sätta en matsked jordnötssmör i munnen. Som kommer att hålla honom slagen för en stund.

Symptomen på hund struphuvudet förlamning

Symptomen på hund struphuvudet förlamning


Canine laryngeal förlamning är en långsam progressiv sjukdom i luftvägarna hos hundar. Vanligast sjukdomen drabbar äldre, större hundar. Den orsakas av förlamning av musklerna i struphuvudet (struphuvudet) som då inte kan öppna och expandera när hunden tar ett andetag. Symtom på hund laryngeal förlamning inkluderar röstförändringar, hosta, munkavle, bullrig andning och andningssvårigheter.

röstförändringar

Den drabbade hundens röst kommer att förändras på grund av förlamning av stämbanden i struphuvudet. Hunden låter hes när han försöker att skälla. Många gånger detta är det första symtomet som ägarna märker.

Rethosta

Hunden kommer ofta att få en hosta. Hosta är en reflekterande handling att rensa luftvägarna av skadliga saker som kan orsaka infektion. Struphuvudet fungerar för att förhindra att material kommer in i övre luftvägarna. Eftersom musklerna inte fungerar på rätt sätt, kan material komma in i övre luftvägarna som orsakar hosta reflex. Om detta är det enda symptomet, många ägare avfärda ofta det som en mindre halsinfektion.

munkavle

Hunden kan också ofta munkavle eller kväljningar när man äter. På grund av den del av halsen som påverkas av struphuvudet förlamning, kan svälja åtgärder försämras. Inandning lunginflammation - mat eller vätska som inhaleras i luftvägarna - kan ibland förekomma. Detta symptom bör uppmärksammas av hundens veterinär.

Noisy Andning

Hunden kan flämta överdrivet, särskilt när det exciteras, spelar hårt eller tränar. Eftersom musklerna förlamade, är luftvägarna smalare än normalt och kan svälla på grund av dåligt fungerande muskler. När hunden andas luft kommer obstruktion orsakas av förlamade muskler orsakar en distinkt rytande eller ens quacking ljud när den andas. Denna hårda, högfrekvent ljud kallas stridor - en mycket distinkt ljud som ska varna ägaren att hunden behöver veterinärmedicinska uppmärksamhet.

Svårt att andas

Eftersom sjukdomen fortskrider hunden kommer att uppleva andningssvårigheter. Till en början kan hunden endast har andningsproblem som den utövar eller blir upphetsad, då det kan ha problem hela tiden. Allt eftersom sjukdomen fortskrider, kan hunden kollapsa på grund av bristande ta i tillräcklig mängd luft för att fortsätta andas. Tandköttet kan bli blå och hunden kan svag på grund av en brist på syre. I vissa fall kan detta också leda till döden om hunden inte får omedelbar behandling.

Hur man söva en hund för en frisyr

Hur man söva en hund för en frisyr


Även om det skulle vara trevligt om varje hund satt tyst utan slingrande, ryckningar, repor, gnäll eller tjutande under en frisyr, det är helt enkelt inte fallet. Nya platser som en grooming salong är ofta en källa till oro för hundar. Lägg till en ny person som försöker att klippa hundens hår eller naglar och situationen kan bli outhärdlig. Men om du inte är en veterinär, inte försöka lugna ditt husdjur med kemikalier ridit lugnande medel. Försök istället en av flera naturliga sällskapsdjur lugnande medel som kommer delvis eller helt stillsam din hund innan en frisyr.

Instruktioner

1 Ta din hund utanför för en lång promenad eller springa. Ta en leksak om din hund gillar att leka med leksaker. Utöva din hund för dubbelt så lång tid som vanligt. Målet är att trötta ut din hund.

2 Ge din hund en 15-minuters massage. Gnid försiktigt längs sin ryggrad och nacke och ben. Hum i en mjuk, lugnande ton om du & # 039; d vilja.

3 Läs anvisningarna för din naturliga sällskapsdjur lugnande och bestämma om du vill att delvis eller helt stillsam din hund. Partiell sedering innebär att din hund kommer att vara lugn men dåsig. Komplett sedering innebär att din hund kommer att sova.

4 Placera den rekommenderade dosen av din naturliga sällskapsdjur lugnande i din hund & # 039; s mat eller på en särskild behandling. Ge din hund mat och se till att den äter allt.

5 Stroke din hund och uppmuntra den att ligga ner. Fortsätt att klappa din hund tills den når den önskade stadiet av sedering.

Vad som orsakar en hund hår att Turn White?

Vad som orsakar en hund hår att Turn White?


Många amerikaner njuta sällskap av hundar; hundägare har även varit tippad i flera undersökningar som lyckligare än de utan hundar. Naturligtvis, då, när Fido börjar ändra färg, kan du vara oroliga. Men det finns många möjliga orsaker. Det bästa tillvägagångssättet är att gå till en veterinär som kan leta efter andra symtom och avgöra om det finns anledning till oro eller behandling.

Ålder

Melanin, samma pigment som orsakar variationer av färg i huden hos människa, förekommer i hundar. Som hundar ålder, pigmentceller i hårsäckarna dör. Färre pigmentceller innebär mindre melanin i hårstrå och tändaren det verkar. Din veterinär kan berätta för dig om din hunds hår, särskilt runt nosen, är vitare på en "normal" tid för sin ålder och ras.

vitiligo

Vitiligo är en ärftlig hudsjukdom som orsakar fläckar av depigmentering i ansiktet. Håret på de drabbade fläckar blir vit. Den depigmentering är fullständig tre till sex månader efter sjukdomsdebut. Möjliga orsaker är autoimmuna sjukdomar, stress, infektion och neurologiska faktorer. Ingen behandling är tillgänglig för vitiligo.

Lupus

Systemisk lupus erythematosus är en autoimmun sjukdom där hundens kropp identifierar felaktigt delar av sig själv som främmande och producerar antikroppar som angriper det. Många varierande symptom finns för sjukdomen, inklusive feber, anemi, njurproblem och hudsjukdomar. Depigmentering är ett av symptomen för huden, tillsammans med sår, alopeci, skorpbildning, rodnad och seborré. Den exakta orsaken till hund lupus är okänd, och även om läkemedelsbehandling behandling finns tillgänglig, är remission kortlivat.

hypoparatyreoidism

Hypoparatyreoidism är en sällsynt endokrin sjukdom som har kopplats till vitiligo hos hundar. I denna sjukdom, bisköldkörtlarna underproduces, som allvarligt påverkar kalciumreglering. Symtomen kan vara ospecifika och anorexi, nervositet, flämtande, diarré, feber, tunna, stel gång, svag puls och grå starr. Behandling innebär kostförändringar tillsammans med kalcium och D-vitamin.

Tecknar hund har en hjärnskakning

Tecknar hund har en hjärnskakning


Hjärnskakningar kan påverka någon hund, även om valpar och leksaks raser med en soft spot, eller öppen fontanell, är mest mottagliga. En hund kan utveckla en hjärnskakning under samma omständigheter en människa skulle - som ett resultat av ett slag mot huvudet. Hos hundar, kan skallskada inträffar under uppspelning, på grund av ett fall eller genom missbruk. Medan en hjärnskakning är vanligtvis inte allvarligt, symtom på en hjärnskakning liknar mer allvarliga skallskador och bör undersökas av en veterinär omedelbart.

fysiska symptom

Fysiska symptom av skallskada, såsom en hjärnskakning ofta är lätta att identifiera. Ett vanligt symptom är att hunden förlorar medvetandet under en kort period - även om detta inte alltid är fallet. En mindre hårt slag kan göra hunden helt enkelt woozy eller desorienterad. Andra tecken på en hjärnskakning inkluderar sjukdom. En hund kan vara sjuk till magen och vägrar att äta eller dricka, eller han kan äta normalt och kräks ofta. Vidgade pupiller, i endera ögat eller båda, i närvaro av starkt ljus är en annan vanlig indikator på hjärnskakning eller annan huvudtrauma. Kramper ibland följa allvarliga hjärnskakningar också.

beteenden

Ändringar i hundens beteende kan tyda på skallskada eller hjärnskakning. Efter ett slag mot huvudet, kan en hund vara slöa, alltför trött och agera desorienterad. Hunden får inte komma när hans namn kallas, spela eller gå igenom sina normala aktiviteter. Dessutom kan han försöka att sova för mycket och vara svårt att vakna. Han kan tillåta huvudet att hänga snarare än att sitta upprätt och kan visa tecken på smärta, yelping, rekylerande eller morrande när blåmärken området berörs.

Anledning till oro

En hjärnskakning kräver läkarvård snabbt för att säkerställa att en mer allvarlig hjärnskada, såsom en skallfraktur, svullnad och blödning, inte har inträffat. Symptom på en hjärnskakning är liknande de av fler traumatiska skador och kräver omedelbar behandling. Kramper och medvetslöshet är vanliga i fall av en canine hjärnskakning, men kan också vara närvarande i svår hjärntrauma. Letargi till följd av en hjärnskakning kan faktiskt vara svaghet och förlamning som indikerar en allvarligare hjärna eller ryggmärgsskada.

Hur man använder en Metal Carport för en hund Kennel

Hur man använder en Metal Carport för en hund Kennel


Hundar tenderar att vara lyckligare när de får tillbringa lite tid utanför, kan så många hundägare bekräfta. Men inte varje familj med en hund har en gård där de kan låta sin pooch ut för att leka. Att bygga en utomhus kennel för en hund är ett bra alternativ, och medan många typer av gör-det-själv kennlar kan konstrueras, en av de mest praktiska använder en befintlig carport att bifoga en liten lekplats för familjens hund.

Instruktioner

Turning en Metal Carport i en hundkoja

1 Mät längden på tre sidor av carport: vänster, rygg och höger. Denna totala bestämmer mängden av ståltrådsnät som krävs för att slutföra huvuddelen av kenneln. Spela in ett andra mått - avståndet mellan de två främre stolpar, tillsätta 2 fötter för att redogöra för entrén - eftersom ytterdörren kenneln kräver en separat del av ståltrådsnät.

2 Mät och markera en plats fem fot från marken, och en ca 6 inches hög, på utsidan av varje carport stolpe. Använd borr och metallborr för att borra hål i stolparna i dessa fläckar. Placera hängslen över hålen och skruva fast dem på plats med borren, lämnar varje skruv höjas ca 1 tum.

3 Starta vid den främre vänstra hörnet av carport, ta en ände av trådnätet och haka fast under varje upphöjd skruv. Låsa trådnätet på plats genom att borra skruvarna resten av vägen in polerna.

4 Fortsätt att linda trådnätet runt omkretsen, stoppa att låsa den på plats på varje pol genom att upprepa Steg 3. Avsluta linda trådnätet på den främre högra stolpe.

5 Använd samma process som används för att fästa hängslen till metallstolpar för att fästa tre hängslen till träet staketstolpe. Fäst mindre bit av ståltrådsnät till vänster metall stolpe, låsa den på plats med borr och skruvar. Slutligen, fäst den andra änden av trådnätet till träet staketstolpe.

6 Använd trä staketstolpe att sträcka denna bit av trådnät runt hörnet av den högra metall stolpe. Vila i stolpen mot sidan av den hund kennel och metall stolpe, försöker förskjuta det mesta av tyngden av inlägget på stången. Håll "gate" på plats genom att placera de två slaggblock mellan trådnätet och polerna. "Dörren" kan öppnas och stängas till önskad bredd med hjälp av tjänsten.

7 Placera Hytt i en av de bakre hörnen på kenneln. Placera en skål med vatten inuti, och din hund är redo att tillbringa tid i denna carport-konverterade kennel.

Hur Design Mönster för Hund Kläder

Hur Design Mönster för Hund Kläder


Noggranna mätningar är avgörande för att skapa en framgångsrik kläder mönster, enligt Sömnad och Craft Alliance. Denna regel gäller även för utformningen av hund kläder, eftersom dessa djur varierar kraftigt i form och storlek. När du upprättar en grundläggande mönster som passar hunden i både längd och bredd, försköna mönstret med en krage, knappar eller ens en frack för formella lurviga frågor.

Instruktioner

1 Börja i nacken på hundens hals, mäta till svanskotan med hjälp av ett måttband. Skriv ner mätningen i inches. Detta representerar längden av mönstret.

2 Från mitten ryggraden, mäta längs sidan av hunden till den plats där sidan möter sårbara. Multiplicera denna mätning i inches med två och skriva ner det, detta representerar bredden av mönstret.

3 Mät hunden över sårbara. Detta är en viktig del av mätningarna eftersom du kommer att säkra klädesplagg på buk med hjälp av en elastisk del eller annan slips. Skriv ner denna mätning.

4 På överföring papper, använd en linjal för att skissa dina mått i längd och bredd. § i två eller tre paneler, beroende på storleken på hunden, lämnar en ½-tums omkrets runt varje panel för fållen. För leksaks storlekar kan du förmodligen skapa kläder från en panel, fålla runt hela kanten.

5 Klipp ut paneler för mönster. Använd papper mönster för att skapa tygpaneler som kan sys ihop. Försköna enkelt mönster som behövs.