hur ympar man jasminer

Hur kan man få en Druid på Diablo 2

Hur kan man få en Druid på Diablo 2


Druid karaktär i "Diablo II" kan vara en oerhört kraftfull karaktär, även om "Hell" svårighetsgrad, om höjt korrekt. Det finns två huvudtyper av Druid bygger, med dussintals olika variationer inom varje typ. "Caster" Druids fokusera på Elemental och Kalla kompetens, medan "Flytta" Druids fokusera på Shapeshifter och Kalla färdigheter. Den Caster bygger tenderar att vara mycket effektivt i "Normal" läge och måttligt effektiva i "Mardröm" -läge, men är ytterst tröttsamt att spela i "Helvetet" -läge. Utbyggnaden i den här handboken förklarar hur man upp en Wolf-Shifter druid än kan enkelt avsluta "Hell" -läge.

Instruktioner

Hur kan man få en Druid i Diablo II

1 Nivå druiden till nivå 30 och sätta en enda punkt i alla de färdigheter som krävs för att aktivera "Fury" och "Maul" i Shapeshifter skicklighet träd och "Heart of Wolverine", "Kalla Grizzly" och "Spirit of Barbs" i kalla trädet. Du bör sätta fem punkter i den "Kalla Wolves" skill och tre poäng i "Kalla Dire Wolves" skicklighet som du utjämning upp eftersom de kommer att göra arbetet lättare och polera slutmålet Summon Grizzly skicklighet.

2 Utrusta en två-handed yxa som primär vapen och redskap som kommer att ge karaktär med åtminstone fem procent hälsa och mana stjäla. De två-handed yxa har lägre hållfasthetskrav jämfört med maul - den andra gynnade shifter Druid vapen.

3 Tilldela attribut poäng tills druid har 165 Styrka och 55 fingerfärdighet - kraven för bästa Axe i spelet. Du kan sätta tre punkter i styrka, en punkt i fingerfärdighet, och en punkt i vitalitet på varje nivå tills du träffar målet Styrka och fingerfärdighet nivåer. När du trycker på önskad styrka och fingerfärdighet, placera överblivna poäng till vitalitet.

4 Tilldela extra färdighetspoäng i build mest använda färdigheter tills du har nått den optimala nivån. De optimala nivåer är 20 för Wereworld, 8 för Lycanthropy, en för hunger, 20 för Fury, och 12 för Grizzly. Du kan sätta ytterligare punkter i ande Barbs och Heart of Wolverine färdigheter.

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan


Stäng av strömmen vid brytaren innan du börjar arbeta på din veranda ljus för att garantera din säkerhet. Att byta en glödlampa är i allmänhet inte farligt, men om du inte är bekant med din fixtur, kan du av misstag utsätter dig för elektricitet. Det finns över 400 electrocutions i USA varje år, enligt US Consumer Product Safety Commission, så skydda dig tills du är bekant med din fixtur. Hur tar man bort din veranda ljus täcka beror på din fixtur stil, men de grundläggande principerna är desamma för de flesta lampor.

Instruktioner

1 Stå på en stege som placerar dig på en bekväm höjd för att inspektera din veranda ljus bostäder.

2 Testa övre och nedre ändbeslag (dekorativa knoppar eller punkter) på lykta-stil veranda ljus genom att vrida dem moturs. Dessa är ofta bultar som håller ljuset täcker på. Om en av de finials vänder fortsätter att vrida det tills du har möjlighet att ta bort locket och byt glödlampan.

3 Shine en ficklampa stråle runt kanterna på veranda ljus locket om finials inte vända eller om du har en icke-lykta stil ljus. Leta efter skruv- eller bultskallar runt där det klart eller frostat del av ljuset locket möter armaturens inramning.

4 Stäng alla skruvar moturs med en skruvmejsel, eller slå skruvskallar moturs med hjälp av fingrarna. De flesta armaturer har mellan en och tre skruvar som håller locket på plats.

5 Stöd ljuskåpan med den lediga handen medan du tar bort skruvar, sedan ut det när de tas bort. Ta det försiktigt så att du inte hit och bryta glödlampan med locket.

Hur kan man förhindra Dry Sockets

Hur kan man förhindra Dry Sockets


Torr socket, benämningen alveolar osteitis, är en smärtsam komplikation som ibland utvecklas efter extraktion av en vuxen tand. Blodproppar normalt vid stället för utvinning som en del av läkningsprocessen. Om detta koagel störs och avlägsnas av någon anledning, ben och nerver är exponerade. Detta inträffar vanligtvis inom tre dagar efter en tandutdragning.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Dry Sockets

1 vet om du har en ökad risk att utveckla torr socket. Rökare och användare tobak utveckla torr socket antingen som ett resultat av de kemikalier som förorenar sårområdet eller på grund av att suga på en cigarett lösgör blodpropp. Infektion vid eller nära platsen ökar också risken för infektion och torra socket. P-piller ökar risken för torra socket inträffar eftersom höga östrogennivåer tenderar att lösa upp blodproppar. Om du har upplevt torr socket innan, har en oerfaren tandläkare utför tandutdragning eller inte följer rekommendationer efter extraktion, är också mer benägna att utveckla detta tillstånd.

2 Diskutera förebyggande alternativ med din tandläkare före extraktion. Antibiotika, antiseptiska medel och dressing läkemedel är alla alternativ för att minska risken för torra socket. Din tandläkare kan vara villiga att använda vissa eller alla av dessa förebyggande åtgärder beroende på dina särskilda omständigheter och sjukdomshistoria.

3 Förbered dig innan tandutdragning. Prata med din tandläkare om att stoppa alla mediciner du normalt tar som kan störa blodproppar. Sluta använda tobaksprodukter dagen före mötet. Välj en erfaren tandläkare som är väl insatt i steg som både han och du kan vidta för att minska risken att utveckla torr socket.

4 Följ alla riktlinjer efter utvinning vård som ges till dig av din tandläkare. Undvik att använda cigaretter och sugrör som suger kan rubba blodpropp. Rör inte eller sond utvinningsplats. Var försiktig när du sköljer munnen eller borstar tänderna. Ät inte mat som popcorn som kan fastna i såret och orsaka infektion.

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree


En kinesisk alm kan odlas i två obearbetad form - den vanliga träd, som kan växa till 60 fot lång eller mer, och bonsai form, vilket är en miniatyr av den stora träd. Båda typerna av träd behöver regelbunden beskärning att förbli friska, även om full storlek kinesiska alm behöver mycket mindre uppmärksamhet än sin bonsai motsvarighet. Kinesiska almar kan planteras i en gräsmatta att skapa skugga eller odlas i en bonsai planter som en inomhus display.

Instruktioner

Hur ska man beskära en utomhus kinesiska Elm Tree

1 Kontrollera grenar av kinesisk alm för trasiga, skadade eller döda grenar. Dessa grenar kan börja ruttna på trädet och hus svampar och insekter som skadar resten av trädet.

2 Använd sekatör att skära av döda eller skadade grenar. Skär förgrenar sig på den plats där det går en annan gren eller bakluckan på den kinesiska almen. Göra cut med en vinkel för att bromsa produktionen av sav och begränsa de skador som uppstår från beskärning.

3 Leta efter grenar som visar tecken på insekter eller sjukdomar problem, såsom svamptillväxt, insekts ägg eller borrhål, svag tillväxt eller vissnande blad. Dessa grenar kan börja sprida problem till resten av den kinesiska almen och få den att bli sjuk.

4 Kapa sjuka grenar nära en angränsande filial eller bålen. Göra en vinklad snitt för att stoppa flödet av sav och minska skador på den kinesiska alm.

5 Applicera bekämpningsmedel till trädet om det finns några insekter eller svamp problem för att hålla trädet friska. Avyttra alla skurna grenar omedelbart för att minska risken för spridning av problem i hela din gräsmatta.

6 Forma kinesiska almen. Kontrollera om grenar som växer för nära varandra och skär dem tillbaka. Ta bort grenar som växer ojämnt eller att blockera nedre delarna av trädet från att ta emot solljus.

Hur ska man beskära kinesiska Elm Bonsai träd

1 Kontrollera bonsaiträd för några tecken på skador eller lemmar som inte växer ordentligt. Använd bonsai beskärning häcksaxar skära bort döda, skadade eller svaga ben.

2 Forma bonsaiträd. Många bonsai träd, inklusive den kinesiska alm, kan beskäras och vridna i ett antal former. Skär av grenar för att bibehålla formen på den bonsai träd.

3 Ta bort bonsaiträd från sin planter och skaka eller skrapa smuts från sina rötter. Skär tillbaka rötter bonsai trädet så att de är ungefär samma storlek som grenarna. Bonsai träd med stora rotsystem kan genomgå kraftiga tillväxt sprutar som försvagar trädet och skada sitt utseende.

4 Placera bonsaiträd tillbaka i sin planter och täcka rötterna innan vattna kinesiska alm bonsai.

Hur ska man beskära en Jasmine Vine

Hur ska man beskära en Jasmine Vine


Jasminum officinale, den gemensamma vit jasmin, är född i Himalaya och en slingrande vinstockar som växer upp till 30 fot i längd. I sommar jasmin är kanske den mest kända av de arter, tack vare sin mycket doftande blommor, som blommar sommar till höst. I USA, är jasmin härdiga till USDA zoner 7b och 8. Beskärning är nödvändigt att styra sin snabba tillväxt, för att hålla anläggningen frisk och för att upprätthålla ett snyggt utseende.

Instruktioner

1 Prune jasmin stammar som just har avslutat blommande tillbaka till en sida skjuta. Jasmin blommar på nytt och gammalt trä. Genom att trimma anläggningen strax efter dess blommar blekna, du ge nytt trä tid att utveckla och producera knoppar för nästa säsong.

2 Sortera genom klumpar av trassla jasmin grenar, ta bort spinkiga ettor och behålla de starkare utseende käppar. Denna förtunning ger plats för luft och ljus att cirkulera genom vinstockar, hålla det friska. Det bidrar också till att upprätthålla ett snyggt utseende.

3 Cut överväxt jasmin vinstockar till inom 2 fot av huvudstammen. Dock vara medvetna om detta "hård beskärning" har en kortsiktig effekt, eftersom det främjar också snabb tillväxt växt. Håll dig uppdaterad med det genom att behålla starka stjälkar och träna dem att stödja vinstockar. Beskära allt annat.

Hur ska man beskära Pink Jasmine

Hur ska man beskära Pink Jasmine


Rosa jasmin, allmänt känd som vintern jasmin och botaniskt som vippjasmin, är en snabbväxande, blommande vinstockar med en slingrande vana. Han är född i sydöstra Kina, växer rosa jasmin mörkgröna, blanka blad och kastar doftande vita blommor i slutet av vintern och våren. Det är en aggressiv klättrare, och kan lätt nå höjder 20 fot. Rosa jasmin är lågt underhåll, föredrar en solig eller delvis skuggad plats och kräver rik, väldränerad, fuktig (men inte våt) jord. Anläggningen är vintergröna i alla klimat som är genomgående fri från frost. Med sin energiska vining vana, kan det lätt tränas på inlägg, grindar, stängsel, skorstenar, verandor och hållare. Rosa jasmin behöver bara dekorativa beskärning att upprätthålla form eller design, eller förhindra invasion till oönskade områden.

Instruktioner

1 Prune att fastställa eller kontrollera önskad höjd på rosa jasmin. Använd långskaftad Sekatör för mogna växter. Forma toppen av plantan som du vill, med antingen en platt, rundad av naturligt slumpartat utseende.

2 Inspektera jasmin anläggningen och skära bort alla döda, sjuka eller skadade grenar eller vin med vassa, rena Sekatör eller sekatör.

3 Rensa insidan av anläggningen för att öppna upp, om så önskas. Ta inte mer än 1/3 av den inre förgrening så att bloom prestanda inte är alltför påverkas.

4 Forma omkretsen av din rosa jasmin med sekatörer eller Sekatör för att skapa ett jämnt balanserad växt med en professionellt tränas utseende.

Hur tar man bort en plats i en polaris Indy

Hur tar man bort en plats i en polaris Indy


En Polaris Indy är en snöskoter med många olika motortyper. Sitsen är monterad på ramen för Indy med en bult på baksidan av sätet och fyra bultar på insidan av plastpaneler bredvid avgaserna. Bult storlekar kommer att vara annorlunda mellan modell så behöver du en vanlig spärr set. Den övre delen av motorn och batteriet är under sätet, så ta bort det är något som alla ägare bör veta hur man gör.

Instruktioner

1 Ta bort skruven på baksidan av sätet med hjälp av spärr set. Bulten är i fri sikt på baksidan av sätet i den punkt där sätet möter den bakre stänkskärmen.

2 Ta bort skruven på insidan av paneler på sidan med avgaserna. En bult kommer att vara i-front av avgas spets och den andra bulten kommer att vara mot huvudet på motorn. Båda bultarna är i fri sikt.

3 Ta bort skruvarna som håller fast sitsen på ramen på motsatt sida av ramen. Bultarna kommer att vara på plats och position som bulten du bara bort. Dra sitsen från ramen och lagra bort från snö och andra element som kan skada lädret på sätet.

Hur kan man kontrollera för en bruten svans ben

Hur kan man kontrollera för en bruten svans ben


Svanskotan, mer allmänt kallas svanskotan, är det liten struktur i botten av ryggraden som består av tre till fem fragment. Om en svanskotan blir skadad, det är måttlig till svår obehag i det allmänna området. Majoriteten av svanskotan skador uppstår hos kvinnor på grund av deras bredare bäcken. Även med rätt behandling, trasiga tailbones ta lite tid att läka.

Instruktioner

1 Känn efter ömhet och notera någon svår smärta i omedelbar svanskotan området. Direkt tryck på svanskotan orsakar omedelbar smärta för alla med en bruten svanskotan. Vidröra eller gnugga plats eller ens sitta ner kan orsaka smärta. Även sittande på en kudde under långa perioder kan orsaka obehag beroende på hur allvarlig skadan.

2 Inspektera huden för någon blåmärken. Medan blåmärken betyder inte nödvändigtvis att svanskotan bryts, är det ett vanligt tecken det finns en skada. Om ett blåmärke inte syns, känner en knut eller svullen puckel. Detta kan vara benet utskjutande utåt på huden.

3 Besök läkare för en ryggrad test. Testet kan se om någon del av ryggraden är skadad. Läkaren kan behöva utföra en rektal undersökning för att känna svanskotan och avgöra om det är ur led. Läkaren kan också ta en röntgenbild för att lokalisera en fraktur eller luxation.

4 behandla skadan hemma om du tror att svanskotan är trasig och du inte kan besöka en läkare omedelbart. Applicera is till skada under ca 20 minuter, fyra gånger per dag, tills du kan söka läkarvård. Undvik att direkt vikt svanskotan genom att luta framåt när man sitter ner. Avstå från aktiviteter som kräver användning av nedre delen av ryggen, såsom tyngdlyftning eller samlag.

Hur tar man bort gigi vax

Hur tar man bort gigi vax


Vaxning är en av de enklaste sätten att ta bort oönskat hår från kroppen. Företaget GiGi har gjort vaxning tillgänglig för massorna genom att skapa hem vax krukor och vax. Även om många människor kan vara bra på vaxning sig själva eller andra i deras hem, kan de inte vet hur man tar bort vaxet rester från deras hud. Avlägsnande GiGi vax är faktiskt en enkel process.

Instruktioner

1 Doppa hörnet av en tvättlapp i GiGi Wax Off Remover för hud eller i det billigare alternativet, babyolja. Badda huden med det vätta hörn av tvättlapp. Låt borttagningsmedel eller babyolja sitta i några sekunder för att mjuka upp vaxet, torka sedan bort resten vax. Det ska glida rätt ut.

2 Blöt en bomullstuss med toner. Torka det område där återstoden vaxet var. Detta tar bort borttagningsmedel eller babyolja från huden. Om den är kvar på huden, kan den täppa till porerna och skapa finnar.

3 Tvätta vaxade området med ansiktsrengöring, eller kroppsrengöring om området vaxade var inte i ansiktet. Detta tar bort all överbliven vax eller borttagningsmedel på huden. Skölj huden med kallt vatten för att stänga alla porer och hålla dem fria från smitta.

Hur tar man bort glitterlim

Hur tar man bort glitterlim


När crafting med glitter lim, är det vanligt att läcka eller droppa en del av det på möbler, kläder eller hårda ytor att det inte hör hemma på. Glitter lim och färgade färgämnen kan lämna fläckar som kan vara svåra att ta bort om du är osäker på hur man gör det. För att ta bort fläcken och glitter fläckar, bör du lära dig hur man korrekt förbehandla och tvätta eller skrubba fläcken.

Instruktioner

Tyg kläder och möbler

1 Pre-behandla området med en tvättfläckborttagningsmedel och låt det sitta i enlighet med instruktionerna på förpackningen.

2 Gnid fläcken försiktigt för att avgöra om fläcken kommer ut. Om det är, skölj den ordentligt med kallt vatten. Om det inte kommer ut, skrubba med en skurborste doppad i tvättmedel.

3 Tvätta objektet i tvättmaskinen (med blekmedel om tyget är blekmedel säker) om det är tvätt säker. Om objektet är inte tvättas i maskin eller är permanent fäst till möbler (stoppning), är skrubba tills fläcken borta med skurborste och skölj med kallt vatten tills all tvål sköljs ut.

hårda ytor

1 Gnid fläcken försiktigt med varmt vatten och diskmedel för att ta bort någon av limmet föreningen.

2 Gnid över platsen mycket försiktigt med en skursvamp för att avlägsna glitter fläckar och envisa fläckar av härdat lim.

3 Skölj området tvättmedel och skräp med varmt vatten. Om några fläckar av lim finns kvar, upprepa hela processen tills limmet tas bort.