hur skär man marmor

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning


Att åka på en semester kan antingen vara en planerad eller sista minuten beslut. Sista minuten-erbjudanden på kryssningar kan hittas om du vet hur och vad man ska leta efter. Få det bästa priset för vad du vill är möjligt om du är villig att överväga mer än ett kryssningsrederi eller färdväg. För stora sista minuten-erbjudanden, försök att vara flexibel med dina datum och destinationerna.

Instruktioner

1 Bestäm din totala kryssning budget. Inte slumpmässigt välja ett belopp som du tror att du har möjlighet att spendera. Välj ett belopp som är din absoluta maximum så att när du ser över och jämföra kryssningar du vet din gräns.

2 Bestäm datum du är tillgängliga för cruising. Tänk på att beroende på vilken port du kommer att resa ut, kan du behöva för att möjliggöra en extra dag eller två för resor till och från hamnstad. Gör en lista över de dagar som du är tillgängliga för resande.

3 Välj mer än en port som du bekvämt kan avvika. Till exempel, om du bor i Pennsylvania kan du bekvämt köra till hamnstäder som New York, Bayonne, Baltimore, Philadelphia och Norfolk. Tänk på att om du väljer hamnar längre bort från hemmet kan lägga hotell och bränslekostnader för att din resa. Avgår vanligtvis tidigt, så en övernattning i hamnstaden kan vara nödvändig. Också välja mer än en destination för att öka kryssning alternativ.

4 Gör en lista över alla kryssningsrederier som tjänsten hamnar du valt. Besök webbplatsen för kryssningsterminalen för den mest up-to-date information om vilka kryssningsfartyg seglar regelbundet av dessa områden. Gå igenom listan över alla kryssningsrederier som är medlemmar av Cruise Lines International Association. (Se Resurser.)

5 Granska sista minuten-erbjudanden på webbplatserna för kryssningsrederier du valt. Inte boka eller köpa någon resa utan att kontrollera alla potentiella kryssningsrederier och enskilda kryssningar. Föra en förteckning över alla kryssningar som du hittar som passar din budget, tidsram och destination. Leta efter avsnittet sista minuten-erbjudanden på kryssningsrederi webbplatser, såsom den som anges på Carnival Cruise Lines hemsida som heter Ready, Pack & Go-programmet för rabatt, sista-minuten resor. (Se Resurser.)

6 Välj de fyra kryssningar som intresserar dig och inom din budget. Inte boka kryssningen på nätet. Ring kryssningsrederi direkt och tala med en kundtjänst. Fråga om ytterligare rabatter som de för medlemmar av AAA, AARP, de militära och återkommande kunder. Fråga reservation specialist om fria uppgraderingar är tillgängliga för kryssning eftersom det är sista minuten. Detta kan innebära att även om en hel del, kanske en extra gratis uppgradering till en bättre stuga erbjudas. Ta detaljerade anteckningar under samtalet. Se till att få specifik information om prissättning av ytterligare obligatoriska avgifter såsom avgångs avgifter, dagliga rekreationsavgifter eller andra avgifter som kommer att påverka den totala kostnaden för kryssningen. Fråga bokning agent för att placera en 12- eller 24-timmars artighet håll på kryssningen och priset plus extra funktioner diskuteras. Upprepa denna process för alla fyra kryssningsföretagen.

7 Gör din slutliga beslutet och ringa tillbaka din bästa valet för att boka kryssning. Visa respekt för andra kryssningsrederier och kontakta dem om att ta bort spärren.

Hur får man ett jobb att vara barnvakt barnen

Hur får man ett jobb att vara barnvakt barnen


Barnvakt är ett mycket vanligt första jobb för tonåringar. Men hur gör man gå att få redo att vara barnvakt? Finns det lagar om barnpassning? Innan du försöker hitta ett jobb som barnvakt, är det viktigt att göra de nödvändiga förberedelserna.

Instruktioner

1 Forskning de rättsliga konsekvenserna av barnpassning. Vissa stater har en åldersgräns för att vara en barnvakt. Andra har strikta begränsningar på antalet barn barnvakt kan vara ansvarig för på en gång.

2 Få HLR certifierad. Även om detta inte krävs av alla stater i syfte att vara barnvakt, kommer det att göra potentiella kunder att känna sig säkrare. Det är också viktigt att ha de kunskaper som krävs i händelse av en nödsituation.

3 Practice som en mors helper. En mors helper är någon som underhåller barnen medan en förälder är fortfarande hemma. Detta kommer att ge en säker miljö för att få on-the-job training utan det fulla ansvaret för barnpassning.

4 Annonsera. Post reklamblad reklamtjänster som en babysitter i lokala snabbköp, kemister och restauranger.

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Ett besök i ångbastun kan lugna det åt dig samt förbättra ditt utseende. Även i en bastu, blodflödet ökar när temperatur och luftfuktighet stiger. Denna kraftig svettning i hög fuktighet öppnar porerna i huden, främjar cirkulationen och driver ut gifter och avfall. Ökat blodflöde ger näringsämnen till ytan huden och lämnar den strålande och klar. De höga temperaturer döda patogener som inte kan överleva värmen.

En gammal teknik

Hyper, eller ångbastun, är terapi nästan lika gammal som tiden. Indianer, skandinaver (kanske mest bland finländarna) och asiatiska folk har vardera en lång tradition av att använda ånga för att bota sjukdomar och förbättra skönhet. Bastu eller ångbad, skapa en artificiell feber i kroppen som induceras av hög värme och fuktighet. Den hyper terapi, som det kallas, fungerar när kroppstemperaturen stiger till mellan 38,3 och 39,4 grader Celsius, vilket ökar din puls och utlöser immunförsvaret.

Hydratisering vs. Perspiration

Innan en ånga, är det viktigt att vara väl hydrerad. Drick mycket vätska kvällen innan och dagen för bastun. Ta vatten eller juice och smutta det hela din session i ångbastun. Du kan förlora upp till en pint vätska på bara 15 minuter i en bastu, så infusion av vätskor före, under och efter bastun för att förhindra uttorkning och främja spolning av gifter från kroppen är kritisk.

Redan existerande medicinska tillstånd

Ångande din väg till god hälsa är en naturlig väg till skönhet och välbefinnande. Men eftersom bastuns värme expanderar blodkärl och blodflöde, vissa människor behöva konsultera en läkare innan du använder denna terapi. Gravida kvinnor bör äldre, små barn och personer med hjärtsjukdomar, hjärt-problem, högt blodtryck eller cancer prata med en läkare för bastu riktlinjer.

Duscha i bastun

Innan man går in bastun, ta bort all metall smycken eftersom det kommer att bli varmt och möjligen bränna dig om du bär dem i intensivt het ånga. Dessutom, ta bort kontaktlinser, eftersom de kan skadas i hög värme. Du kommer att behöva duscha innan bastun och bär antingen en handduk eller en naturlig fiber baddräkt och ett par gummisandaler. Du kommer att vilja sitta på en handduk i bastun för att hålla desinficeras. Om du har tränat innan bastun, ge din kropp att svalna innan du börjar.

Att hålla det fuktigt

Vetenskapen om ångbastun är att det inducerar kroppen att svettas utan att avdunsta i torr värme, som stänger porerna. Vid användning av bastu, hålla stenarna våt genom att hälla en kopp vatten på dem några minuters mellanrum, vilket kommer att öka luftfuktigheten med 40 procent. Luftfuktigheten är vad du vill i en bastu eftersom det håller din svett från att avdunsta och huden porer från stängning. Hög luftfuktighet främjar en varaktig svett som ger en kropp rengöra eftersom din svett inte omedelbart avdunstar, som om det skulle utanför bastun.

bo bekvämt

Den översta bänkar inne i bastun är den hetaste, så välj en plats som känns bra för dig. Sitta eller ligga bekvämt på din handduk medan i bastun. Innan du blir för varmt, kliva ut ur bastun och ta en kall dusch. Återgå till bastu för ytterligare fem till tio minuter. Inte bo i ångbastun längre än 20 minuter som för mycket värme kan göra att du blir illamående, yr eller yr. Drick inte alkohol före, under eller omedelbart efter bastun. Din ämnesomsättning ökar och droger eller alkohol kommer att rötas snabbare i blodet, vilket kan visa sig vara farliga och även dödliga. Om att ta receptbelagda läkemedel, kontakta din läkare om huruvida du ska ta en bastu.

Kan inte stå värma?

För den genomsnittliga frisk person, är en 20-minuters bastu i veckan gott att förbättra hälsan och utseendet. Fördelarna faller inte bara under de minuter du är i bastun, men också den tid du spenderar förbereda och återhämta sig från ångan också. Det är bäst att inte ha något planerat efter bastun förutom vila och fukt. Undvik alkohol, ansträngande motion eller arbete direkt efter en bastu som utrensning av gifter genom huden kan lämna dig pigg men i behov av vila för att slutföra återställningsprocessen. Din nivå av hälsa är en avgörande faktor för hur ofta du ska sitta i en ångbastu. En extremt frisk eller atletisk person kan motstå en bastu en gång eller ens två gånger i veckan, men om din hälsa på något sätt äventyras, konsultera en läkare om förslag frekvens.

Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande

Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande


När delar inte fungerar sitt bästa, bilens första signal till dig är vanligtvis buller. Det buller som du hör kommer från under huven kan tillskrivas lager och bälten som är slitna och behöver bytas ut. När det buller som du hör kommer från bromsarna, kan det vara en lång pip eller gnisslar när du kommer till ett stopp. Upptäcka vilka delar skapar ljuden snabbt, eftersom du bör vidta omedelbara åtgärder för att diagnostisera problemet. Hur får man en bilens bromsar för att stoppa gnisslande innebär en visuell inspektion och några enkla steg för att korrigera orsaken till bullret. När gnisslande till ett stopp har du tänker något är fel med bromsarna, dra nytta av dessa steg för att åtgärda problemet med bullriga broms rotorer och kuddar.

Instruktioner

1 Få en bilens broms för att stoppa squealing genom att diagnostisera och korrigera skadade, slitna bromsbelägg eller skev och ärrad skivbromsrotorn. Placera fordonet på ett plant underlag utan att parkeringsbromsen ilagd. Lyft upp hjulet och däckenhet som gör bullret med en hydraulisk domkraft och ett jack stativ som bär vikten medan du inspektera och åtgärda problemet. Placera ett träblock bakom bakhjulet (s) för extra säkerhet när fordonet lyfts.

2 Ta hjulet och däcket som täcker skivbromsenhet som gör det skrika. Inspektera rotorer och kuddar för tecken på slitage. Leta efter rotorer som ärr eller slitna i vågor som visar att en rotor kan skev. Titta i tjocklek för att se om det finns bromsbelägg vänster. Är bromsbeläggen slits ner så långt att de är ineffektiva? Spraya och torka den exponerade rotorn och bromsoket för att ta bort och byggt upp bromsbelägg damm innan separera bromsaggregatet.

3 Använd en insexnyckel för att separera bromsok från hela skivbromsrotorn. Två Allen bultar är fästa bromsok på ett monteringsfäste från baksidan av bromsoket. Du kommer att behöva nå runt bromsok med Allen huvudet skiftnyckel för att lossa och ta bort dessa två fästen. Vrid varje bult motsols för att lossa innan du tar bort en bult i taget. Rengör bultar med bromsrengöringsmedel och torka sedan ner med WD-40 sprutas in en trasa. Smörj och rengöring av bromsmonteringsdelar är ett sätt att bli av med skrikande från en perfekt par bromsbelägg och rotorer.

4 Dra tjocklek bort från rotorn och ta bort de två bromsbelägg inuti bromsoket. Elektroderna har en liten hållare klipp som håller varje dyna i bromsoket kolven. Dra dynan ut ur kolven och klämman kommer att komma ut med den. Behålla klippet. Inspektera varje pad för hot spots eller slitage. Antingen tillstånd kräver att du byta ut bromsbeläggen mot nya om du vill få en bil broms för att stoppa skrikande. Rengöra insidan av bromsoket med bromsmedel och torka med en trasa med WD-40 på den.

5 Sätt i ett nytt par bromsbelägg med hjälp av hållare klipp klippta på baksidan av kuddar och sätts in i bromsok s kolvar. Det kan vara nödvändigt att trycka ned en tjocklek s kolv för att sätta in och installera en ny par bromsbackar och bromsoket över bredden på skivbromsrotorn. Använd en C-klämma och en gammal bromsskon för att trycka ned kolven.

6 Rengör och inspektera rotorn för slitage och skador. En skrika kan komma från de små spår som kan vara närvarande i ansiktet på en skivbromsrotor från bromsbelägg som har slitna. En skev rötor är svårare att definiera om rotorn visar att det finns mer kontakt med bromsbelägget på ena sidan över den andra, utbyte är nödvändigt. Knacka på baksidan av skivbromsrotorn för att ta bort den från spindeln.

7 Installera en ny eller bearbetad rotor på axeln och knacka på plats med en hammare. Skjut bromsok och nya bromsbelägg över rotorn och position så att de två fästbultar kan säkras. De nya bromsbelägg och rotorn kan rengöras igen med bromsrengöringsmedel innan blödning bromsledningen.

8 Häll lite DOT3 bromsvätska i en kopp eller burk. Skjut in änden av ett plaströr över bleeder montering ligger på bromsoket. Placera den andra änden av röret in i vätskan i koppen. Har en hjälpare sitta i förarsätet för att trycka på bromspedalen när du ber honom / henne. Lossa avluftningsventilen genom att vrida motsols tills det är löst, och har din hjälpare trycka ned bromspedalen helt. När bromspedalen är nedtryckt bromsvätska kommer att pressas in i koppen genom röret. Dra bleeder montering medan bromspedalen trycks ner. Har hjälpare släpper bromspedalen och tryck ned pedalen när du lossa och dra åt avluftningsventilen varje gång. Detta driver ut luft och ökar lyhördhet bromsar som har en liten mängd luft i ledningarna.

9 Ta bort locket på huvudcylindern och fylla cylindern med bromsvätska tills full. Sätt tillbaka locket tillbaka sedan hjulet och däckenhet på axeln. Ta bort stödfoten med hjälp av domkraft och sänka bilen på marken för ett test. Dina finfina bromsar kommer att fastställas med den här tjänsten.

Hur får man en hedersdoktor

Hur får man en hedersdoktor


En doktorsexamen är den högsta graden tilldelats en person. Dessa grader är oftast erhålls genom år av kurser, forskning och undervisning. Många välkända offentliga personer har fått hedersexamen vid avslutningceremonier. Du kan använda eller bli nominerad till en hedersdoktor från ett universitet eller högskola utan att spendera undervisning eller år i klassrummet.

Instruktioner

Hur får man en hedersdoktor

1 Förbered ditt CV. Se till att du alla dina utbildning och yrkesbakgrund, liksom varje filantropiska arbete ni har utfört. Du bör också omfatta eventuella prover av ditt publicerade arbeten eller utmärkelser du har fått.

2 Be ansedda källor för att skriva referensbrev för dig. Dessa brev bör ange vad du har åstadkommit, liksom deras relation till dig och hur länge de har känt dig.

3 Bestäm vilken doktorsexamen du känner din mest korrekt skildrar dina personliga och yrkesmässiga prestationer. Dessa val grad inkluderar Filosofie doktor, doktor i juridik, doktor litteratur och andra utbildningsområden.

4 Forskning från vilken högskola eller universitet du vill få en hedersdoktor. Större, välkända universitet är svårare att få nomineringar och grader från, eftersom dessa grader ges vanligtvis till mycket skickliga individer som tidigare presidenter, författare, och humanister.

5 Ett annat alternativ är att ansöka om en hedersdoktor genom ett program som University of Berkley Online hedersdoktor eller Cosmopolitan University doktorsexamen Project. Du kommer sannolikt att krävas för att göra en donation till dessa program.

6 Kontakta universitetet direkt för information om ansökningsprocessen och krav, inklusive donationen beloppet.

7 Fyll i en ansökan, eller i vissa fall, be en referens för att fylla ut en nomineringsformulär för dig. Vänta för godkännande eller avslag brev från universitetet eller programmet. Om du får avslag, försök igen genom ett annat universitet. Ge inte upp; det kan ta lite tid innan du blir antagen.

Hur ofta ska man byta ut madrassen?

Hur ofta ska man byta ut madrassen?

Hur ofta ska man byta ut madrassen?

Madrassen industrin används för att tala om för dig att ersätta din madrass var åtta till tio år, och senare ändrade det till var 5 till 7 år. Du är bäst på att bedöma exakt när du ska byta ut madrass i denna tidsram. Ditt beslut bör baseras i första hand på tillståndet i madrassen och din komfort, men hålla andra aspekter i åtanke, alltför.

Villkor för din madrass

Om din madrass ser gamla, förmodligen är det gamla och bör bytas ut. Om det finns några dips i din madrass, eller om den bottnar över mellersta tredjedelen eller längs sidorna, det är slitna. När du sitter på sidan av sängen, gör madrass kollaps eller betyder stödja dig? Om det kollapsar, eller om du känner spolarna medan du ligger ner eller se någon spole eller tråd som sticker ut ur din madrass, är det ett tecken på att det är dags att byta ut den. Alla knarrande eller flytta när du flyttar runt är en indikation bör du börja shoppa för en ny madrass.

Förändringar i din livsstil

Ibland kan en livsstilsförändring kan motivera inköp av en ny madrass. Du kan sova mer eller mindre. Du kan ha börjat sitter upp i sängen för att läsa eller arbeta på en bärbar dator. Om det finns två personer som använder madrassen, ta hänsyn till eventuella förändringar i din partner livsstil som kan påskynda behovet av att ersätta din madrass. Flytta kan också sätta stress på en madrass och förkorta dess livslängd.

Förändringar i kroppen

Våra kroppar förändras över tiden, och som påverkar livslängden på din madrass. Om du har vunnit eller förlorat vikt, kan det förkorta eller förlänga den tid din madrass ger dig rätt stöd. Graviditet förändrar också stress sätta på din madrass, liksom barn hoppar på sängen. Ibland våra kroppar berätta om det är dags för en ny madrass. Armarna ska inte "somna" eller pirra på natten. Om du har utvecklat smärta i ryggen, kan det vara fel på en madrass som behöver bytas ut.

din Comfort

Du ska inte behöva leta efter en bekväm plats i din madrass innan du somnar. Viktigast av allt, bör du vaknar upp och känner du har haft en god natts sömn. Även om du har ingen av de varningssignaler som säger att det är dags att byta ut madrass, kan du bli förvånad över hur mycket mer bekväm du är med en ny. Du kanske föredrar en hårdare eller mjukare madrass än den du senast köpt.

tips

Förvandla din madrass ofta för att förlänga dess livslängd. När du gör, och när du ändrar bladen, tar sig tid att titta på din madrass och utvärdera dess tillstånd. Också ta en titt på din box våren. När du byter ut madrass, men du vill få en ny box våren också.

Hur får man en Gaming Sponsor

Hur får man en Gaming Sponsor


Att hitta och uppvakta sponsorer är en utmaning i någon sport, men i professionell gaming det kan vara ännu mer skrämmande. Gaming är en relativt ung marknad utan fasta regler för att hitta och behålla sponsorer, och ett antal blivande professionella spelare är dåligt rustade för att fatta de beslut som krävs för att skydda sina intressen och främja deras professionella utveckling. Om du vill landa en sponsor, du kommer att behöva en verklig förståelse för verksamheten och en professionell inställning, förutom dina surt spel färdigheter.

Instruktioner

1 Hitta ett spel som för närvarande spelas i professionella tävlingar och praxis tills du är bland de bästa spelarna. Du kommer inte hitta många sponsring för spel människor inte är intresserade av, så ta gaming community puls och hoppa i ett spel som du finner tilltalande, men också har bred intresse. Första person shooters och realtids strategispel är oftast de bästa-billed händelser på en spel tävling.

2 Delta lokala LAN-evenemang och tävlingar för att finslipa dina kunskaper och bygga ditt personliga varumärke. Du behöver en basnivå av popularitet att väcka intresse av en sponsor.

3 Delta i nationella LAN händelser, som ger de bästa spelarna från runt om i landet i direkt konkurrens med varandra. En stabil utveckling på den nationella scenen kan ta dig till uppmärksamhet sponsorer mycket snabbt.

4 Läs om den professionella sidan av spel. Förstå vad det innebär att vara marknadsmässig och att marknadsföra varumärket du representerar. Företagen vill spelare som kan hjälpa dem att öka försäljningen och bygga varumärkeskännedom - bara vara den bästa personen i rummet kommer inte att klippa det.

5 Utöka din personliga spel identitet. Ju fler spelare vet och respekterar dig, desto mer tilltalande du är en sponsor. Värd för din egen podcast om ett specifikt spel, eller skriva en vecka blogg diskuterar strategi eller spel tweaks för ditt spel val.

6 Kontakta sponsorer direkt när du har fått lite mark när det gäller popularitet och har ett par starka LAN avslutas under bältet. När du visar sponsorer hur man kan stärka sitt varumärke och hålla spelare deltar, kommer du att hitta dem mycket mer angenämt att föra dig i laget.

Hur får man en gris slaktad

Hur får man en gris slaktad


När du köper en gris från en gård för att äta, är det första du får det slaktade. Att få en gris slaktad består i att slaktkroppen till slaktare butik och besluta om vilka köttbitar du behöver. Denna process är ganska lätt eftersom du inte är en styckning av gris själv, är en expert gör det åt dig. Slaktaren kommer att kunna rekommendera vissa delar av grisen och de kommer också att veta hur man ska hantera varje snitt. Att få en gris slaktad kan du få skräddarsydda bitar av fläsk som du annars inte kommer att få på en stormarknad.

Instruktioner

1 Köp en gris från din lokala gård. Det kan vara bäst att få en gris som matas en organisk diet - det kan vara hälsosammare för dig och din familj. Grisar som inte finns på en ekologisk gård tenderar att matas en diet som kan ha spår av bekämpningsmedel och andra saker som är ohälsosamt. När du går till gården, kommer du att kunna plocka grisen. Jordbrukaren slakta den, rengör den och packa det upp för dig.

2 Ta grisen till din lokala slaktare. Om du har problem med att hitta en slaktare, kan grisuppfödare kunna rekommendera en. Du kanske vill kontakta din lokala slaktare först och fråga om att föra in kött. Slaktaren kan debitera dig mer eftersom du föra in en hel gris.

3 Diskutera vad du vill göra med grisen. Välj de olika köttbitar som du vill ha från den. Du kan få bacon, fläskkotletter, fläskkarré, revben och andra nedskärningar. Slaktaren kan också slipa en del av köttet för att göra korv och använda tarmar som korvskinn. Slaktaren kommer att skriva upp ordern och ge dig en tid när ditt kött kommer att vara redo.

4 Plocka upp ditt kött från slaktaren när den är klar. Din kött kommer insvept i den traditionella brunt papper. Du kommer att ha olika styckningsdelar av griskött som du kan röka, steka, baka, grill och stek.

Hur får man gratis frön

Hur får man gratis frön


Du kan få gratis frön samtidigt lära också hur man bevara sorter i din trädgård. Många grupper erbjuder gratis frön i syfte att bidra till att bevara den biologiska mångfalden, hjälpa nyttiga insekter som kämpar och stödja de mest behövande. Genom odling, handel och dela du kan spara pengar och bli mer självförsörjande samtidigt hjälpa andra att göra detsamma.

Instruktioner

1 Slå upp olika utsädet eller släktklenod företag på nätet som ger ut gratisprover. De flesta utsädesföretag erbjuder prover av fröna som de erbjuder. Två exempel är wintersown.org och benleyseeds.com.

2 Delta i online-frö-utbytesgrupper. Välj frön du har ett överflöd av och erbjuder sig att byta dem mot frön andra människor vill ge. En börs grupp kan hittas på forums2.gardenweb.com/forums/exseed/.

3 Delta i Kokopelli Seed Foundations program. De kommer att skicka dig heirloom tomat, sallad och squash frön så att du kan odla och skörda frön som ska skickas till länder i tredje världen som behöver dem. Du drar nytta av fri mat och framtida frön från din skörd, och du hjälper andra att få desperat behov frön, liksom.

4 Ibland kommer bee och fjäril grupper erbjuder gratis frön för att befolka jorden med gott om mat för dessa insekter.

5 Ta frön från alla grönsaker du har köpt från livsmedelsbutiker, jordbrukare marknader, eller din egen personliga trädgård.

6 Få en bok som lär dig om lokala ätliga vilda växter. Många ätliga och medicinalväxter växer vilt. Kardborre, maskrosor, mjölk tistel, kungsljus och brännässlor är alla nyttiga växter som växer vilt i de flesta platser. I stället för att skörda frön och potentiellt påverka lokala landskap, samla in från överflöd av utsäde dessa anläggningar har och hjälpa skingra dem genom att odla dem i din egen grönsaker eller läkemedel trädgård.

Hur får man det bästa Solbränna

Hur får man det bästa Solbränna


Att ha en solbränna kan få dig att se och känner sig friskare men att få den perfekta solkysst glöd tar lite arbete och förberedelser. Du måste ta extra hand om din hud när du solar, både före och efter exponering. Men att spendera alltför mycket tid att finslipa din solbränna kan orsaka solbränna vilket innebär skadad, röd och fjällande hud. Om du följer dessa enkla steg kan du få den vackra bruna look på nolltid.

Instruktioner

1 Skrubba huden innan du börjar en sola regim. Detta kommer att ta bort alla döda hudceller på ytan av huden och förbereda den för garvning. Använd en peeling scrub och tvätta med varmt vatten i duschen eller badet. Du kan göra detta en gång i veckan när du solar för att hålla din hud ser och känner friska.

2 Applicera en solkräm en halvtimme innan du utsätts för solen. Detta gör att du kan sola gradvis och förhindra solbränna som kan skada huden och bromsa garvningsprocessen ner. Se till att du Smörj alla utsatta områden på kroppen, inte att förglömma områden som toppar öronen och fötter. Be en vän att tillämpa den på någon svåråtkomliga områden och se till att återanvända varannan timme du är i solen och direkt efter att du har varit i vattnet.

3 Placera dig själv på en handduk eller solstol så att du sola jämnt överallt. När man ligger på rygg, hålla benen raka och platta och armarna från kroppen. Se till att du slår över på din front med jämna mellanrum så att du får en solbränna på båda sidor av kroppen.

4 Håll en klocka till hands så att du kan hålla koll på hur länge du har sola. Det rekommenderas inte att du sola i mer än två timmar per dag, säger Instah, eftersom överexponering för solen kan skada huden, ökar risken för solsting och orsaka solbränna.

5 Ta en kall eller ljummet dusch efter en dag i solen i stället för en lång, varm dusch eller bad som kan torka ut huden ut, säger Bikini Sunshine. Exponering för solen kommer naturligtvis beröva huden en del av sin fukt så klappa dig torr med en handduk efter duschning, istället för att gnugga sig torr för att hjälpa den att låsa in mer fukt. Tillämpa en god kvalitet återfuktande lotion efter garvning är ett viktigt sätt att hålla huden hydrerad som hjälper dig hålla fast din soldränkta färg längre och samtidigt hålla din hud ser frisk och glödande.