hur ritar man en flamingo

Hur kan man få en Druid på Diablo 2

Hur kan man få en Druid på Diablo 2


Druid karaktär i "Diablo II" kan vara en oerhört kraftfull karaktär, även om "Hell" svårighetsgrad, om höjt korrekt. Det finns två huvudtyper av Druid bygger, med dussintals olika variationer inom varje typ. "Caster" Druids fokusera på Elemental och Kalla kompetens, medan "Flytta" Druids fokusera på Shapeshifter och Kalla färdigheter. Den Caster bygger tenderar att vara mycket effektivt i "Normal" läge och måttligt effektiva i "Mardröm" -läge, men är ytterst tröttsamt att spela i "Helvetet" -läge. Utbyggnaden i den här handboken förklarar hur man upp en Wolf-Shifter druid än kan enkelt avsluta "Hell" -läge.

Instruktioner

Hur kan man få en Druid i Diablo II

1 Nivå druiden till nivå 30 och sätta en enda punkt i alla de färdigheter som krävs för att aktivera "Fury" och "Maul" i Shapeshifter skicklighet träd och "Heart of Wolverine", "Kalla Grizzly" och "Spirit of Barbs" i kalla trädet. Du bör sätta fem punkter i den "Kalla Wolves" skill och tre poäng i "Kalla Dire Wolves" skicklighet som du utjämning upp eftersom de kommer att göra arbetet lättare och polera slutmålet Summon Grizzly skicklighet.

2 Utrusta en två-handed yxa som primär vapen och redskap som kommer att ge karaktär med åtminstone fem procent hälsa och mana stjäla. De två-handed yxa har lägre hållfasthetskrav jämfört med maul - den andra gynnade shifter Druid vapen.

3 Tilldela attribut poäng tills druid har 165 Styrka och 55 fingerfärdighet - kraven för bästa Axe i spelet. Du kan sätta tre punkter i styrka, en punkt i fingerfärdighet, och en punkt i vitalitet på varje nivå tills du träffar målet Styrka och fingerfärdighet nivåer. När du trycker på önskad styrka och fingerfärdighet, placera överblivna poäng till vitalitet.

4 Tilldela extra färdighetspoäng i build mest använda färdigheter tills du har nått den optimala nivån. De optimala nivåer är 20 för Wereworld, 8 för Lycanthropy, en för hunger, 20 för Fury, och 12 för Grizzly. Du kan sätta ytterligare punkter i ande Barbs och Heart of Wolverine färdigheter.

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan


Stäng av strömmen vid brytaren innan du börjar arbeta på din veranda ljus för att garantera din säkerhet. Att byta en glödlampa är i allmänhet inte farligt, men om du inte är bekant med din fixtur, kan du av misstag utsätter dig för elektricitet. Det finns över 400 electrocutions i USA varje år, enligt US Consumer Product Safety Commission, så skydda dig tills du är bekant med din fixtur. Hur tar man bort din veranda ljus täcka beror på din fixtur stil, men de grundläggande principerna är desamma för de flesta lampor.

Instruktioner

1 Stå på en stege som placerar dig på en bekväm höjd för att inspektera din veranda ljus bostäder.

2 Testa övre och nedre ändbeslag (dekorativa knoppar eller punkter) på lykta-stil veranda ljus genom att vrida dem moturs. Dessa är ofta bultar som håller ljuset täcker på. Om en av de finials vänder fortsätter att vrida det tills du har möjlighet att ta bort locket och byt glödlampan.

3 Shine en ficklampa stråle runt kanterna på veranda ljus locket om finials inte vända eller om du har en icke-lykta stil ljus. Leta efter skruv- eller bultskallar runt där det klart eller frostat del av ljuset locket möter armaturens inramning.

4 Stäng alla skruvar moturs med en skruvmejsel, eller slå skruvskallar moturs med hjälp av fingrarna. De flesta armaturer har mellan en och tre skruvar som håller locket på plats.

5 Stöd ljuskåpan med den lediga handen medan du tar bort skruvar, sedan ut det när de tas bort. Ta det försiktigt så att du inte hit och bryta glödlampan med locket.

Hur kan man förhindra Dry Sockets

Hur kan man förhindra Dry Sockets


Torr socket, benämningen alveolar osteitis, är en smärtsam komplikation som ibland utvecklas efter extraktion av en vuxen tand. Blodproppar normalt vid stället för utvinning som en del av läkningsprocessen. Om detta koagel störs och avlägsnas av någon anledning, ben och nerver är exponerade. Detta inträffar vanligtvis inom tre dagar efter en tandutdragning.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Dry Sockets

1 vet om du har en ökad risk att utveckla torr socket. Rökare och användare tobak utveckla torr socket antingen som ett resultat av de kemikalier som förorenar sårområdet eller på grund av att suga på en cigarett lösgör blodpropp. Infektion vid eller nära platsen ökar också risken för infektion och torra socket. P-piller ökar risken för torra socket inträffar eftersom höga östrogennivåer tenderar att lösa upp blodproppar. Om du har upplevt torr socket innan, har en oerfaren tandläkare utför tandutdragning eller inte följer rekommendationer efter extraktion, är också mer benägna att utveckla detta tillstånd.

2 Diskutera förebyggande alternativ med din tandläkare före extraktion. Antibiotika, antiseptiska medel och dressing läkemedel är alla alternativ för att minska risken för torra socket. Din tandläkare kan vara villiga att använda vissa eller alla av dessa förebyggande åtgärder beroende på dina särskilda omständigheter och sjukdomshistoria.

3 Förbered dig innan tandutdragning. Prata med din tandläkare om att stoppa alla mediciner du normalt tar som kan störa blodproppar. Sluta använda tobaksprodukter dagen före mötet. Välj en erfaren tandläkare som är väl insatt i steg som både han och du kan vidta för att minska risken att utveckla torr socket.

4 Följ alla riktlinjer efter utvinning vård som ges till dig av din tandläkare. Undvik att använda cigaretter och sugrör som suger kan rubba blodpropp. Rör inte eller sond utvinningsplats. Var försiktig när du sköljer munnen eller borstar tänderna. Ät inte mat som popcorn som kan fastna i såret och orsaka infektion.

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree


En kinesisk alm kan odlas i två obearbetad form - den vanliga träd, som kan växa till 60 fot lång eller mer, och bonsai form, vilket är en miniatyr av den stora träd. Båda typerna av träd behöver regelbunden beskärning att förbli friska, även om full storlek kinesiska alm behöver mycket mindre uppmärksamhet än sin bonsai motsvarighet. Kinesiska almar kan planteras i en gräsmatta att skapa skugga eller odlas i en bonsai planter som en inomhus display.

Instruktioner

Hur ska man beskära en utomhus kinesiska Elm Tree

1 Kontrollera grenar av kinesisk alm för trasiga, skadade eller döda grenar. Dessa grenar kan börja ruttna på trädet och hus svampar och insekter som skadar resten av trädet.

2 Använd sekatör att skära av döda eller skadade grenar. Skär förgrenar sig på den plats där det går en annan gren eller bakluckan på den kinesiska almen. Göra cut med en vinkel för att bromsa produktionen av sav och begränsa de skador som uppstår från beskärning.

3 Leta efter grenar som visar tecken på insekter eller sjukdomar problem, såsom svamptillväxt, insekts ägg eller borrhål, svag tillväxt eller vissnande blad. Dessa grenar kan börja sprida problem till resten av den kinesiska almen och få den att bli sjuk.

4 Kapa sjuka grenar nära en angränsande filial eller bålen. Göra en vinklad snitt för att stoppa flödet av sav och minska skador på den kinesiska alm.

5 Applicera bekämpningsmedel till trädet om det finns några insekter eller svamp problem för att hålla trädet friska. Avyttra alla skurna grenar omedelbart för att minska risken för spridning av problem i hela din gräsmatta.

6 Forma kinesiska almen. Kontrollera om grenar som växer för nära varandra och skär dem tillbaka. Ta bort grenar som växer ojämnt eller att blockera nedre delarna av trädet från att ta emot solljus.

Hur ska man beskära kinesiska Elm Bonsai träd

1 Kontrollera bonsaiträd för några tecken på skador eller lemmar som inte växer ordentligt. Använd bonsai beskärning häcksaxar skära bort döda, skadade eller svaga ben.

2 Forma bonsaiträd. Många bonsai träd, inklusive den kinesiska alm, kan beskäras och vridna i ett antal former. Skär av grenar för att bibehålla formen på den bonsai träd.

3 Ta bort bonsaiträd från sin planter och skaka eller skrapa smuts från sina rötter. Skär tillbaka rötter bonsai trädet så att de är ungefär samma storlek som grenarna. Bonsai träd med stora rotsystem kan genomgå kraftiga tillväxt sprutar som försvagar trädet och skada sitt utseende.

4 Placera bonsaiträd tillbaka i sin planter och täcka rötterna innan vattna kinesiska alm bonsai.

Hur man tecknar Flamingos

Hur man tecknar Flamingos


En flamingo är omedelbart erkänns av många människor på grund av den rosa eller korall färgning av sina fjädrar. Fåglar, såsom flamingos, är ofta föremål för teckning projekt på grund av deras starka färger. Att lära sig att rita en flamingo görs genom att bryta bilden av fågeln i mindre bitar. De mindre enskilda delar används för att sätta samman den grundläggande formen av flamingo.

Instruktioner

1 Rita en oval på ett papper med en penna för att representera kropp flamingo. Luta den högra sidan av den ovala något uppåt.

2 Rita en triangel i båda ändarna av ovalen. Placera den platta sidan av trianglarna mot den ovala. Dra båda trianglarna något under mittlinjen hos den ovala.

3 Rita en smal rektangel bredvid triangel på den högra sidan av kroppen oval. Placera rektangeln vertikalt och något lutande åt vänster. Använd den smala rektangeln att representera hals flamingo.

4 Placera en cirkel på den övre högra sidan av rektangeln för att tjäna som huvudet. Rita en långsträckt triangel ner från cirkeln för att representera näbben på fågeln. Placera långsträckt triangel med en liten vinkel från rektangeln.

5 Rita en smal vertikal rektangel under den ovala kroppen av flamingo att representera benen. Placera rektangeln nära mitten av den ovala. Rita en andra rektangel med en liten vinkel till den första för att tjäna som det nedre benet av fågeln.

6 Rita en horisontell linje vid botten av den nedre rektangeln för fågelns fötter.

7 Anslut formerna tillsammans med släta, rundade linjer. Radera former innanför linjerna i flamingo och lägga till ögon, fjädrar och andra realistiska funktioner till ritningen.

Hur man Craft Flamingos

Hur man Craft Flamingos


Hantverks flamingos är populära prydnadsföremål i dessa dagar. De är lätta att göra och du kan individualisera dem med olika färger och dekorationsfjädrar och trim. Följande instruktioner är för en farkost flamingo med en tre-av-2-tums kroppen; du kan justera mätningar för att göra en större eller mindre flamingo. Gör mönsterdelarna för detta hantverk först från papper så att du kan återanvända mönster många gånger för att göra en färgstark samling av hantverk flamingos.

Instruktioner

Gör mönster och Förbered Supplies

1 Rita en oval för kroppen av flamingo på vanligt vitt mönsterpapper som är 3 inches lång och 2 inches bred. Markera detta stycke "kropp".

2 Gör en annan oval på mönsterpapper för huvudet som är 2 inches lång och 1 tum bred. Markera detta stycke "huvud".

3 Rita en triangel för näbben som är en tum över basen och en halv tum lång på sidorna. Markera detta stycke "näbb."

4 Draw genom frihand en liten vinge form för sidan av flamingo kroppen. Markera detta stycke "sidovingen."

5 Klipp ut alla mönsterdelarna.

6 Placera mönsterdelarna på filten och spår runt dem med en penna. Du behöver två av varje.

7 Skär kände 1/4 tum utanför linjerna du spåras för alla delar utom för sidovingarna. Spårnings linjer kommer att fungera som din sömnad linjer.

Montering

1 Placera två kände näbb bitar tillsammans med spårnings linjer inför utanför. Nåla ihop dem.

2 Sy längs de båda långsidorna av näbben, som lämnar den kortare änden öppen.

3 Vrid näbben ut rätsidan och rulla sömmen mellan tummen och pekfingret för att platta ut sömmarna.

4 Saker insidan av näbben med bomullsvadd.

5 Placera två huvud bitar tillsammans med spårningslinjer inför utanför. Nåla ihop dem.

6 Sy längs linjerna som lämnar ca 1/2 tum av en ände av den ovala öppen.

7 Vrid huvudet rätsidan ut och rulla sömmen mellan tummen och pekfingret för att platta ut sömmarna.

8 Placera ögonen på vardera sidan av huvudet och säkert på plats med en klick lim. Håll på plats med fingrarna tills bindnings set.

9 Stuff insidan av huvudet med bomullsvadd.

10 Montera den slutna änden av den ovala huvudstycket i den öppna änden av näbben. Tuck enligt den råa kanten av näbben mot huvudet och hand sy den på plats.

11 Placera en piprensare i den öppna änden av huvudet och sedan sy ihop öppningen.

12 Placera två kropps bitar tillsammans med spårningslinjer inför utanför. Nåla ihop dem.

13 Sy längs linjerna lämnar ca 1/2 tum av en långsida ovala öppna.

14 Vrid kroppen ut rätsidan och rulla sömmen mellan tummen och pekfingret för att platta ut sömmarna.

15 Sätt i den andra änden av piprensare mellan stygn i ena änden av den ovala bålen.

16 Placera sidovingarna på vardera sidan av kroppen och säkert på plats med en klick av lim i mitten av vingen. Håll på plats med fingrarna tills bindnings set. Observera att den öppna kanten av bålen är under buk flamingo.

17 Saker insidan av kroppen med bomullsvadd.

18 passa kroppen i den öppna änden av huvudet. Tuck enligt den råa kanten av huvudet mot kroppen och hand sy den på plats.

19 Stick två av de piprensare i den öppna kanten av flamingo mage och tuck under råa kanten av öppningen.

20 Hand sy buk stängd.

21 Böj ändarna av piprensare för att göra fötter.

22 Trimma några av de dekorationsfjädrar till den storlek du vill dekorera din flamingo huvud. Doppa en liten mängd lim till slutet av fjädrarna och hålla fast dem i mellan stygnen på toppen av huvudet.

23 Böj nacken piprensare till en böjd hals form.

Hur tar man bort en plats i en polaris Indy

Hur tar man bort en plats i en polaris Indy


En Polaris Indy är en snöskoter med många olika motortyper. Sitsen är monterad på ramen för Indy med en bult på baksidan av sätet och fyra bultar på insidan av plastpaneler bredvid avgaserna. Bult storlekar kommer att vara annorlunda mellan modell så behöver du en vanlig spärr set. Den övre delen av motorn och batteriet är under sätet, så ta bort det är något som alla ägare bör veta hur man gör.

Instruktioner

1 Ta bort skruven på baksidan av sätet med hjälp av spärr set. Bulten är i fri sikt på baksidan av sätet i den punkt där sätet möter den bakre stänkskärmen.

2 Ta bort skruven på insidan av paneler på sidan med avgaserna. En bult kommer att vara i-front av avgas spets och den andra bulten kommer att vara mot huvudet på motorn. Båda bultarna är i fri sikt.

3 Ta bort skruvarna som håller fast sitsen på ramen på motsatt sida av ramen. Bultarna kommer att vara på plats och position som bulten du bara bort. Dra sitsen från ramen och lagra bort från snö och andra element som kan skada lädret på sätet.

Hur kan man kontrollera för en bruten svans ben

Hur kan man kontrollera för en bruten svans ben


Svanskotan, mer allmänt kallas svanskotan, är det liten struktur i botten av ryggraden som består av tre till fem fragment. Om en svanskotan blir skadad, det är måttlig till svår obehag i det allmänna området. Majoriteten av svanskotan skador uppstår hos kvinnor på grund av deras bredare bäcken. Även med rätt behandling, trasiga tailbones ta lite tid att läka.

Instruktioner

1 Känn efter ömhet och notera någon svår smärta i omedelbar svanskotan området. Direkt tryck på svanskotan orsakar omedelbar smärta för alla med en bruten svanskotan. Vidröra eller gnugga plats eller ens sitta ner kan orsaka smärta. Även sittande på en kudde under långa perioder kan orsaka obehag beroende på hur allvarlig skadan.

2 Inspektera huden för någon blåmärken. Medan blåmärken betyder inte nödvändigtvis att svanskotan bryts, är det ett vanligt tecken det finns en skada. Om ett blåmärke inte syns, känner en knut eller svullen puckel. Detta kan vara benet utskjutande utåt på huden.

3 Besök läkare för en ryggrad test. Testet kan se om någon del av ryggraden är skadad. Läkaren kan behöva utföra en rektal undersökning för att känna svanskotan och avgöra om det är ur led. Läkaren kan också ta en röntgenbild för att lokalisera en fraktur eller luxation.

4 behandla skadan hemma om du tror att svanskotan är trasig och du inte kan besöka en läkare omedelbart. Applicera is till skada under ca 20 minuter, fyra gånger per dag, tills du kan söka läkarvård. Undvik att direkt vikt svanskotan genom att luta framåt när man sitter ner. Avstå från aktiviteter som kräver användning av nedre delen av ryggen, såsom tyngdlyftning eller samlag.

Hur tar man bort gigi vax

Hur tar man bort gigi vax


Vaxning är en av de enklaste sätten att ta bort oönskat hår från kroppen. Företaget GiGi har gjort vaxning tillgänglig för massorna genom att skapa hem vax krukor och vax. Även om många människor kan vara bra på vaxning sig själva eller andra i deras hem, kan de inte vet hur man tar bort vaxet rester från deras hud. Avlägsnande GiGi vax är faktiskt en enkel process.

Instruktioner

1 Doppa hörnet av en tvättlapp i GiGi Wax Off Remover för hud eller i det billigare alternativet, babyolja. Badda huden med det vätta hörn av tvättlapp. Låt borttagningsmedel eller babyolja sitta i några sekunder för att mjuka upp vaxet, torka sedan bort resten vax. Det ska glida rätt ut.

2 Blöt en bomullstuss med toner. Torka det område där återstoden vaxet var. Detta tar bort borttagningsmedel eller babyolja från huden. Om den är kvar på huden, kan den täppa till porerna och skapa finnar.

3 Tvätta vaxade området med ansiktsrengöring, eller kroppsrengöring om området vaxade var inte i ansiktet. Detta tar bort all överbliven vax eller borttagningsmedel på huden. Skölj huden med kallt vatten för att stänga alla porer och hålla dem fria från smitta.

Hur tar man bort glitterlim

Hur tar man bort glitterlim


När crafting med glitter lim, är det vanligt att läcka eller droppa en del av det på möbler, kläder eller hårda ytor att det inte hör hemma på. Glitter lim och färgade färgämnen kan lämna fläckar som kan vara svåra att ta bort om du är osäker på hur man gör det. För att ta bort fläcken och glitter fläckar, bör du lära dig hur man korrekt förbehandla och tvätta eller skrubba fläcken.

Instruktioner

Tyg kläder och möbler

1 Pre-behandla området med en tvättfläckborttagningsmedel och låt det sitta i enlighet med instruktionerna på förpackningen.

2 Gnid fläcken försiktigt för att avgöra om fläcken kommer ut. Om det är, skölj den ordentligt med kallt vatten. Om det inte kommer ut, skrubba med en skurborste doppad i tvättmedel.

3 Tvätta objektet i tvättmaskinen (med blekmedel om tyget är blekmedel säker) om det är tvätt säker. Om objektet är inte tvättas i maskin eller är permanent fäst till möbler (stoppning), är skrubba tills fläcken borta med skurborste och skölj med kallt vatten tills all tvål sköljs ut.

hårda ytor

1 Gnid fläcken försiktigt med varmt vatten och diskmedel för att ta bort någon av limmet föreningen.

2 Gnid över platsen mycket försiktigt med en skursvamp för att avlägsna glitter fläckar och envisa fläckar av härdat lim.

3 Skölj området tvättmedel och skräp med varmt vatten. Om några fläckar av lim finns kvar, upprepa hela processen tills limmet tas bort.