hur laddar man en colt 1836 revolver

1861 Colt Navy Revolver Information

1861 Colt Navy Revolver Information


Samuel Colt är ansvarig för flera klassiska handeldvapen, såsom Colt Peacemaker ( "vapnet som vann väst") och Colt M1911 halvautomatisk pistol, som satt standarden runt som de flesta moderna tidningen matad handeldvapen är utformade. Men en av de anmärkningsvärda modeller under inbördeskriget var 1861 Colt Navy Revolver. Inte bara har de ursprungliga vapen blivit populär som samlarobjekt, men de är önskvärda nog för att skapa en marknad för moderna reproduktioner.

Armé vs Navy

Colt gjorde både en Colt Army Revolver och en Colt Navy Revolver. Den primära skillnaden mellan den två involverar ammunitionen - armén Revolver använde 0,44 kaliber ammo, medan marinen Revolver används mindre 0,36 kaliber. Som ett resultat är marinen Revolver något mindre. Även denna distinktion var en fråga om avtal mellan Colt och olika militära avdelningar, i praktiken Navy Revolvers användes ofta av arméofficerare och vice versa.

marinblå Modeller

1861 marinen var en redesign av 1851 modell Navy Revolver, med hjälp av 1860 Army Revolver som ett mönster. Den primära skillnaden mellan de två Navy modellerna är i de mer behagfulla linjer i 1861; 1851 var mer fyrkantig. 1861 kom också med några smärre designvariationer; till exempel, även om standarden cylinderkonstruktion visas en gravyr av amerikanska och mexikanska marinen i strid, ett fåtal tillverkades med räfflade cylindrar och ingen graverad scen. Några andra har utformats för att använda en skuldra lager. Det tillverkades från 1861 till 1873.

Några grundläggande statistik

1861 marinen var en enkelverkande revolver, vilket innebär att du var tvungen att manuellt spänna hammaren innan du kan skjuta den. Det byggdes före tillkomsten av patron ammunition, så det brukade "cap och boll" skott (även kallad slag ammo); lös krut, blykula kulor, och skjuter lock laddades individuellt i en sex-shot cylinder. Sammantaget pistolen vägde 0,907 Kilogram 284gr och var 13 13/16 inches lång, med en 7 1/2-tums runda fat. Detta längre fat gjort en mer noggrann skjutvapen.

Tillverkning

Totalt 38,843 Navy Revolvrar (även kallad modell 1861) tillverkades på Colt s Hartford KN anläggningar mellan 1861 och 1873 - bara omkring en sjättedel så många som modell 1851, som också producerades fram till 1873. Register visar bara 4000 av dessa köps av regeringen, och 650 av dem gick till marinen.

historisk betydelse

1861 Navy Revolver anses vara en av de vackraste av Colt lock-and-ball pistoler, och var en av de sista i sitt slag någonsin tillverkats. Dess begränsade produktion gör det mycket önskvärt som ett samlarobjekt.

Hur kan man få en Druid på Diablo 2

Hur kan man få en Druid på Diablo 2


Druid karaktär i "Diablo II" kan vara en oerhört kraftfull karaktär, även om "Hell" svårighetsgrad, om höjt korrekt. Det finns två huvudtyper av Druid bygger, med dussintals olika variationer inom varje typ. "Caster" Druids fokusera på Elemental och Kalla kompetens, medan "Flytta" Druids fokusera på Shapeshifter och Kalla färdigheter. Den Caster bygger tenderar att vara mycket effektivt i "Normal" läge och måttligt effektiva i "Mardröm" -läge, men är ytterst tröttsamt att spela i "Helvetet" -läge. Utbyggnaden i den här handboken förklarar hur man upp en Wolf-Shifter druid än kan enkelt avsluta "Hell" -läge.

Instruktioner

Hur kan man få en Druid i Diablo II

1 Nivå druiden till nivå 30 och sätta en enda punkt i alla de färdigheter som krävs för att aktivera "Fury" och "Maul" i Shapeshifter skicklighet träd och "Heart of Wolverine", "Kalla Grizzly" och "Spirit of Barbs" i kalla trädet. Du bör sätta fem punkter i den "Kalla Wolves" skill och tre poäng i "Kalla Dire Wolves" skicklighet som du utjämning upp eftersom de kommer att göra arbetet lättare och polera slutmålet Summon Grizzly skicklighet.

2 Utrusta en två-handed yxa som primär vapen och redskap som kommer att ge karaktär med åtminstone fem procent hälsa och mana stjäla. De två-handed yxa har lägre hållfasthetskrav jämfört med maul - den andra gynnade shifter Druid vapen.

3 Tilldela attribut poäng tills druid har 165 Styrka och 55 fingerfärdighet - kraven för bästa Axe i spelet. Du kan sätta tre punkter i styrka, en punkt i fingerfärdighet, och en punkt i vitalitet på varje nivå tills du träffar målet Styrka och fingerfärdighet nivåer. När du trycker på önskad styrka och fingerfärdighet, placera överblivna poäng till vitalitet.

4 Tilldela extra färdighetspoäng i build mest använda färdigheter tills du har nått den optimala nivån. De optimala nivåer är 20 för Wereworld, 8 för Lycanthropy, en för hunger, 20 för Fury, och 12 för Grizzly. Du kan sätta ytterligare punkter i ande Barbs och Heart of Wolverine färdigheter.

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan

Hur tar man bort en veranda ljus täckmantel för att byta glödlampan


Stäng av strömmen vid brytaren innan du börjar arbeta på din veranda ljus för att garantera din säkerhet. Att byta en glödlampa är i allmänhet inte farligt, men om du inte är bekant med din fixtur, kan du av misstag utsätter dig för elektricitet. Det finns över 400 electrocutions i USA varje år, enligt US Consumer Product Safety Commission, så skydda dig tills du är bekant med din fixtur. Hur tar man bort din veranda ljus täcka beror på din fixtur stil, men de grundläggande principerna är desamma för de flesta lampor.

Instruktioner

1 Stå på en stege som placerar dig på en bekväm höjd för att inspektera din veranda ljus bostäder.

2 Testa övre och nedre ändbeslag (dekorativa knoppar eller punkter) på lykta-stil veranda ljus genom att vrida dem moturs. Dessa är ofta bultar som håller ljuset täcker på. Om en av de finials vänder fortsätter att vrida det tills du har möjlighet att ta bort locket och byt glödlampan.

3 Shine en ficklampa stråle runt kanterna på veranda ljus locket om finials inte vända eller om du har en icke-lykta stil ljus. Leta efter skruv- eller bultskallar runt där det klart eller frostat del av ljuset locket möter armaturens inramning.

4 Stäng alla skruvar moturs med en skruvmejsel, eller slå skruvskallar moturs med hjälp av fingrarna. De flesta armaturer har mellan en och tre skruvar som håller locket på plats.

5 Stöd ljuskåpan med den lediga handen medan du tar bort skruvar, sedan ut det när de tas bort. Ta det försiktigt så att du inte hit och bryta glödlampan med locket.

Hur kan man förhindra Dry Sockets

Hur kan man förhindra Dry Sockets


Torr socket, benämningen alveolar osteitis, är en smärtsam komplikation som ibland utvecklas efter extraktion av en vuxen tand. Blodproppar normalt vid stället för utvinning som en del av läkningsprocessen. Om detta koagel störs och avlägsnas av någon anledning, ben och nerver är exponerade. Detta inträffar vanligtvis inom tre dagar efter en tandutdragning.

Instruktioner

Hur kan man förhindra Dry Sockets

1 vet om du har en ökad risk att utveckla torr socket. Rökare och användare tobak utveckla torr socket antingen som ett resultat av de kemikalier som förorenar sårområdet eller på grund av att suga på en cigarett lösgör blodpropp. Infektion vid eller nära platsen ökar också risken för infektion och torra socket. P-piller ökar risken för torra socket inträffar eftersom höga östrogennivåer tenderar att lösa upp blodproppar. Om du har upplevt torr socket innan, har en oerfaren tandläkare utför tandutdragning eller inte följer rekommendationer efter extraktion, är också mer benägna att utveckla detta tillstånd.

2 Diskutera förebyggande alternativ med din tandläkare före extraktion. Antibiotika, antiseptiska medel och dressing läkemedel är alla alternativ för att minska risken för torra socket. Din tandläkare kan vara villiga att använda vissa eller alla av dessa förebyggande åtgärder beroende på dina särskilda omständigheter och sjukdomshistoria.

3 Förbered dig innan tandutdragning. Prata med din tandläkare om att stoppa alla mediciner du normalt tar som kan störa blodproppar. Sluta använda tobaksprodukter dagen före mötet. Välj en erfaren tandläkare som är väl insatt i steg som både han och du kan vidta för att minska risken att utveckla torr socket.

4 Följ alla riktlinjer efter utvinning vård som ges till dig av din tandläkare. Undvik att använda cigaretter och sugrör som suger kan rubba blodpropp. Rör inte eller sond utvinningsplats. Var försiktig när du sköljer munnen eller borstar tänderna. Ät inte mat som popcorn som kan fastna i såret och orsaka infektion.

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree

Hur ska man beskära en kinesisk Elm Tree


En kinesisk alm kan odlas i två obearbetad form - den vanliga träd, som kan växa till 60 fot lång eller mer, och bonsai form, vilket är en miniatyr av den stora träd. Båda typerna av träd behöver regelbunden beskärning att förbli friska, även om full storlek kinesiska alm behöver mycket mindre uppmärksamhet än sin bonsai motsvarighet. Kinesiska almar kan planteras i en gräsmatta att skapa skugga eller odlas i en bonsai planter som en inomhus display.

Instruktioner

Hur ska man beskära en utomhus kinesiska Elm Tree

1 Kontrollera grenar av kinesisk alm för trasiga, skadade eller döda grenar. Dessa grenar kan börja ruttna på trädet och hus svampar och insekter som skadar resten av trädet.

2 Använd sekatör att skära av döda eller skadade grenar. Skär förgrenar sig på den plats där det går en annan gren eller bakluckan på den kinesiska almen. Göra cut med en vinkel för att bromsa produktionen av sav och begränsa de skador som uppstår från beskärning.

3 Leta efter grenar som visar tecken på insekter eller sjukdomar problem, såsom svamptillväxt, insekts ägg eller borrhål, svag tillväxt eller vissnande blad. Dessa grenar kan börja sprida problem till resten av den kinesiska almen och få den att bli sjuk.

4 Kapa sjuka grenar nära en angränsande filial eller bålen. Göra en vinklad snitt för att stoppa flödet av sav och minska skador på den kinesiska alm.

5 Applicera bekämpningsmedel till trädet om det finns några insekter eller svamp problem för att hålla trädet friska. Avyttra alla skurna grenar omedelbart för att minska risken för spridning av problem i hela din gräsmatta.

6 Forma kinesiska almen. Kontrollera om grenar som växer för nära varandra och skär dem tillbaka. Ta bort grenar som växer ojämnt eller att blockera nedre delarna av trädet från att ta emot solljus.

Hur ska man beskära kinesiska Elm Bonsai träd

1 Kontrollera bonsaiträd för några tecken på skador eller lemmar som inte växer ordentligt. Använd bonsai beskärning häcksaxar skära bort döda, skadade eller svaga ben.

2 Forma bonsaiträd. Många bonsai träd, inklusive den kinesiska alm, kan beskäras och vridna i ett antal former. Skär av grenar för att bibehålla formen på den bonsai träd.

3 Ta bort bonsaiträd från sin planter och skaka eller skrapa smuts från sina rötter. Skär tillbaka rötter bonsai trädet så att de är ungefär samma storlek som grenarna. Bonsai träd med stora rotsystem kan genomgå kraftiga tillväxt sprutar som försvagar trädet och skada sitt utseende.

4 Placera bonsaiträd tillbaka i sin planter och täcka rötterna innan vattna kinesiska alm bonsai.

Hur ta isär en flotta revolver

Hur ta isär en flotta revolver


Skyttar njuta reproduktioner av Colt Navy Revolver, en mössa och boll revolver av det amerikanska inbördeskriget, för dess nostalgisk känsla och historia. Revolvern kvalificerar sig som ett svart pulver vapen, och var och en av de sex kamrarna i cylindern är laddade med svartkrut, en boll och en tändhatt för antändning av pulvret. Skyttar isär ofta pistolen för rengöring och inoljning på fältet utan några verktyg.

Instruktioner

1 Placera hammaren vid halv kuk och bekräfta alla kamrarna i vapnet är tomma. Ta av locket från alla obrända kammare för att förhindra oavsiktlig urladdning under demontering.

2 Lossa fat kilen från sitt spår i pipan. Denna kil passar i slitsen genom friktion och kräver vanligen att knacka med en lätt verktyg, såsom en gevärs boll starter. Tryck på kilen försiktigt för att undvika repor eller bucklor till kilen eller ramen av vapnet. Tappa inte kilen i högt gräs eller någon annan plats kan det bli förlorad.

3 Lyft hylsan bort från ramen av pistolen. Om du bara har lossat kilen bör också komma fri från pistolen ramen med pipan.

4 Dra cylindern framåt och fri från mittstången. Vid denna punkt Colt Navy revolver demonteras i tre grundläggande bitar för fält rengöring.

Hur man justerar Colt 1911 Tre Leaf Springs

Hur man justerar Colt 1911 Tre Leaf Springs


Colt 1911 är en av de mest populära pistoler i världen i dag. Speciellt har det blivit standard mot vilken alla andra "match" pistoler bedöms. Ofta kommer sporten skytten vill minska poundage av deras avtryckaren och därmed behöva justera tre-bladfjäder på deras 1911.

Instruktioner

1 Lasta vapnet. De kammare några rundor. Applicera den manuella säkerhets på sidan av greppet. Tryck på returfjädern kontakten inåt och vrida pipan bussningen medurs.

2 Ta bort returfjädern kontakten och returfjädern genom långsam extraktion. Fjädern står under tryck och har en tendens att gå ur porten snabbt.

3 Spänn upp hammaren helt, och dra tillbaka bilden så att glid spaken kan skjutas upp och in i skåran i botten av bilden.

4 Skjut glid spaken i ramen och ut på andra sidan.

5 Vid denna punkt sliden kommer att glida av, och avtryckarenheten kommer att exponeras.

6 Lossa och ta bort drivkraften från tre blad trigger enheten. Ersätt 8.62kg drivfjäder.

7 Ställ in mitt blad av de tre-bladdropp fjädrar för att 284gr (se bruksanvisningen för varumärkes instruktioner).

Hur kan man förhindra revolver märken från glasögon

Hur kan man förhindra revolver märken från glasögon


Om du bär glasögon, kan du själv har en mental lista över alla de skäl du önskar att du inte gjorde det. Det röda märket ofta kvar på näsan genom ramen eller kuddar som håller dina glasögon på plats kommer sannolikt att vara på den listan. Utöver att ha din optiker korrekt dimensionera dina glasögon och utrymme din revolver till din unika form, kan några andra taktiker hjälpa till att lindra frekvens eller svårighetsgrad av markeringarna.

Instruktioner

1 Har din optiker omvärdera din glasögon storlek - som representeras av tre siffror, bredd, den näsryggen och templet längd på baksidan av örat. Se till att dina glasögon överensstämmer med dessa mätningar.

2 Justera revolver vapen till finjustera dina glasögon "passning på näsryggen. Ta varje block och böjer försiktigt till en position som bättre kommer att ge näsan. Prova dina glasögon igen för att testa den nya passformen. Har din optiker göra detta om du oroa dig för att bryta dina glasögon.

3 Rengör dina glasögon och ansikte regelbundet för att avlägsna oljor, smink eller andra rester som kan irritera huden när fångade under dina glasögon.

4 Ta bort dina glasögon, om möjligt, när du svettas, vilket kan intensifiera röda märken.

5 Rotera mellan två par glasögon, företrädesvis en med en ram som vilar på näsan och en annan som använder ett nosstycke. Detta kan ge din hud mer tid att torka ut.

6 Använd en fuktighetskräm för att slåss torr hud, som är mer benägna att utveckla röda märken. Andra kosmetiska produkter, som en toner, kan krympa porer och minska glasögonmärken.

Hur man gör en Revolving Lampshade

Hur man gör en Revolving Lampshade


Roterande lampor har nyanser med bilder som verkar röra sig som skuggan själv roterar. Dessa nyanser brukar visa stora bilder som cityscapes, löpning djur eller dansfigurer. De kretsar med hjälp av värmen från lampan i lampan. Även kommersiella återförsäljare säljer roterande lampskärmar, kan du göra ursprungliga nyanser hemma. Detta sparar pengar och låter dig skapa nyanser för speciella tillfällen, årstiderna och helgdagar.

Instruktioner

1 Placera OH-film ovanpå teckning, ett foto eller konstverk som du vill replikera på din lampskärm. Spåra konstverk på OH-film med en spetsig permanent markör. Arbeta långsamt och undvik att röra bläck; det kommer att smeta på öppenhet.

2 Låt bläcket torka i minst en timme. Vänd på insyn och måla i bilden med akrylfärg. På så sätt kommer hela bilden glans och dina konturer kommer att stanna snyggt och rent eftersom du inte behöver oroa sig för att måla över dem. Låt färgen torka över natten.

3 Curl transparensen i en cylinder med den målade sidan vänd inåt. Lappa 1/4 tum av kanterna och säkra dem med superlim. Trycka ihop kanterna och låt dem torka i minst en timme.

4 Vrid toppen av din roterande lampa till vänster och lyft av lampan. Skjut din nya lampskärm ner i lampan och skruva toppen på plats. Slå på lampan. När skuggan värmer, bör det börja vända.

Hur man gör en Revolving Books

Hur man gör en Revolving Books


Thomas Jefferson roterande bok monter är en viktig möbel, i nivå med anmärkningsvärda objekt som Resolute skrivbord i Ovala rummet. Tros ha utformats av Jefferson, den fasta valnöt boken stå i Monticello har fem justerbara bok vilar att tillåta flera böcker på en gång för att vara korsreferenser. (Se referens 1.) Stycket har ännu mer charm och design stil i det att den kan fällas ihop till en kub. Du kan köpa en reproduktion på Monticello onlinebutik för mer än £ 390, men du kan göra detta liknande stycke för mycket mindre.

Instruktioner

1 Skär alla bitar av trä krävs. Välj de mer dekorativa ytorna hos varje av de fyra sido boken vilar vara de yttre ytorna i boken montern. Avfasning de två kortare (9 tum) kanterna på varje sida bok resten med en trä-fil från den yttre ytan till den inre ytan för att tillåta de pauser för att enkelt stänga. (Se tips för en ytterligare alternativ.) Forma varje fem boken resten stannar i en "flaska" form (med en hals 3/4 tum bred) med en sticksåg, trä fil och sandpapper vid behov.

2 Rita diagonala linjer över ansiktet på slaktkroppen bas avsedd att vara undersidan, för att hitta mitten. Torget upp stativet och slakt topp under slaktkroppen bas för att tillåta dem att borras samtidigt. Kläm de tre bitar tillsammans och med hjälp av en 1 1/8-tums bit, borra igenom centrum av de tre delarna. Sand hålen i slaktkroppen bas och slakt topp för att göra dem lite större. Limma pol i hålet i stativet, så att den går fri från nedre kanten av 1/8 tum.

3 Mejsel ut fem rektangulära urtag (7/8 tum bred och 3/4 tum hög) i de fyra slaktsidostolpar att agera som gäller för resten stannar. Dovetail de fyra slaktkroppssido tjänster till centrumen för kanterna på slaktkroppen bas och slaktkropp toppen. Detta kommer att göra en fast slaktkropp.

4 Rita och såg två riktlinjer för ett spår längs mitten av den "bordsskivan," 2 1/8 inches bred och 1/4 tum djup. Mejsel ut spåret. Mejsla ut fem rektangulära urtag (7/8 tum bred och 3/4 tum hög) i spåret, liknande dem skära i sidostolpar slakt, att fungera som gäller för den översta boken resten vistelse. Gå med slaktkroppen till "bordsskivan" med lim eller dolda försänkta skruvar. Gångjärn boken resten stannar på sidorna i boken vilar valt att vara de inre ytorna.

5 Gångjärn var och en av de fyra sido boken vilar till en av undersidorna av de "bordsskivan." Gångjärn den översta boken resten till början av den "bordsskivan" med gångjärnen på endera sidan av spåret. Limma avsatser på den yttre ytorna av boken vilar, något över den nedre kanten av varje. Placera slaktkroppen (med tillhörande bok vilar) på stativet så stolpen glider mellan de två hålen i slaktkroppen. Kontrollera att slaktkroppen roterar lätt och utan gnissel. Sand hålen igen, om det behövs. Applicera vax polish till boken stå och polera till en glans med en mjuk trasa.