hur göra insekthus

Hur man ansluter CPVC rör

Hur man ansluter CPVC rör


Klorerad polyvinylklorid röret (CPVC) har en mängd användningsområden. CPVC rör bära kallt eller varmt drickbart vatten i hemmen. Den icke-reaktivt natur CPVC gör den användbar för industriella tillämpningar, såsom att bära frätande vätskor. Dessutom brand sprinklersystem använder ofta CPVC rör på grund av deras motståndskraft mot brand. Plaströret och Beslag Association uppskattar att installation av CPVC rör kräver ungefär en fjärdedel mindre tid än installationen av koppar vattenledningar. Hur CPVC rör är ansluten varierar med de material som röret är ansluten till.

Instruktioner

1 Kapa röret till rätt längd och ta bort eventuella grader eller ojämna kanter på snittytan.

2 Test passar rör och rördelar. Se till att alla bitar passar ihop ordentligt innan applicering av bindemedel.

3 Coat montering och röret med CPVC rör cement och passar ihop. Använd bara cement formuleras för CPVC rör. Följ tillverkarens instruktioner om härdningstider.

1 Kapa röret till rätt längd och ta bort eventuella grader eller ojämna kanter på snittytan.

2 Fäst en övergångs montering CPVC rör enligt tillverkarens anvisningar. Dessa förbund finns på de flesta hem byggnad butiker varor och VVS leverans butiker. Beslaget är vanligtvis limmad i CPVC rör och använder en klämringskoppling på kopparröret.

3 Följ lokala byggnormer som gäller installation av denna typ av montering.

Hur slopa restriktionerna för en 4-Stroke 50cc Scooter

Hur slopa restriktionerna för en 4-Stroke 50cc Scooter


Hastigheten på din 4-takts, är 50cc scooter begränsas av en liten bricka som finns i scooterns variator system. Ta bort denna bricka kommer slopa restriktionerna hastigheten, låt din scooter att accelerera snabbare och färdas snabbare. Åtkomst brickan kräver flera grundläggande handverktyg och en rudimentär förståelse för hur man isär din scooter för variator system. Derestricting din 4-takts 50cc scooter är en accomplishable uppgift med rätt verktyg och know-how.

Instruktioner

1 Lossa kickstart från variatorn systemet. Den är kopplad till systemet av en tapp som är åtdragen på plats med en liten bult. Lossa bulten och dra stiftet och du kan ta bort kickstart från skotern.

2 Öppna upp variatorn systemet. I vissa 50cc skotrar, kommer detta att kräva att du först ta bort intags fallet. Intaget fallet är plasten gjuten del, till vilken den kickstart var fäst. Den hålls på plats med två till tre bultar. Om scootern inte har ett intag fall på sin utsida, kommer du bara behöver skruva av sex bultar som håller locket på variatorn fallet på plats. Variatorn fall ser ut som en tillplattad varmkorv, lång, smal och något rörformat. Tre av bultarna är på toppen av locket, tre är på undersidan.

3 Koppla den främre remskivan från trissa system. Hjulet hålls på plats med en bult fastsatt genom centrum av hjulet. Du kommer antingen att behöva fästa hjulet innan du försöker ta bort skruven för hand, eller du kommer att behöva använda en luftdriven mutterdragare. Fäst hjulet genom att linda remmen slutet av din bandnyckel runt hjulet och positionera handtaget på skiftnyckel under den bakre remskivan.

4 befria brickan från sin position runt främre remskivan stången. Denna bricka begränsar hastigheten på din skoter genom att lägga till utrymmet mellan remskivan remmen och remskivan staven, förhindrar bandet från att dra på stången vid dess maximala kapacitet.

5 Sätt din variator systemet tillbaka tillsammans.

Hur startar jag en liten restaurang Business?

Hur startar jag en liten restaurang Business?


Att ta steget och öppna en egen liten restaurang är ingen enkel uppgift. Det kräver planering, organisation och lite vågad, särskilt med vetskapen om att de flesta restauranger misslyckas under det första året. Enligt National Restaurant Association, restaurang försäljning totalt 1,0 miljarder £ varje dag i USA i 945,000 restauranger. Restauranger är också en av de största privata arbetsgivare, levererar 12,7 miljoner arbetstillfällen varje år. En liten restaurang kan vara lönsamt om planerade och används korrekt.

Instruktioner

1 Skriv en affärsplan. Detta första steg är avgörande för din restaurang framgång. I affärsplanen kommer du att definiera begreppet för din restaurang, utveckla din marknadsplan och ställa dina mål. Du kommer också detalj din förväntade intäkter och kostnader och planera för finansiering i enlighet därmed.

2 Gå över din ekonomi. Du måste bestämma hur mycket pengar du behöver ha till hands för att öppna din restaurang. En liten restaurang eller café kommer inte att kräva en enorm investering, speciellt om du har möjlighet att hitta en plats som redan har utrustning som du kan hyra eller köpa. Men du kommer att behöva pengar för ingredienser, annan utrustning, redskap och liknande.

3 Ordna finansiering om du behöver det. Om du inte uppfyller kraven för traditionell bankfinansiering, överväga att be familj och vänner att investera i ditt företag. Om de är glada om din idé, kan de vara villiga att lägga sina pengar där munnen är.

4 Hitta en plats. Välj en plats som får en hel del fot eller drive-by trafik. Detta beror på din stad eller ort. Leta efter platser där människor gör en hel del ärenden, shoppa, gå till kemtvätten, bank eller koppla av.

5 Ring din lokala hälsodepartementet och be om en pre-inspektion. En inspektör kommer att låta dig veta vilka ändringar du behöver göra. Inspektören kan hjälpa dig att avgöra vilken utrustning som bäst passar dina inspektionsbehov, samt där den måste placeras.

6 Köp någon extra utrustning och redskap du behöver. Om du inte hyra eller köpa en befintlig restaurang, måste du köpa eller hyra din utrustning. Beroende på vad du väljer att laga mat, behöver du en ugn, spis, grill, flattop och fritöser. Om till exempel, du laga pizzor, behöver du inte en stor kommersiellt utbud, utan i stället en stor pizzaugn som också gör att du kan tillaga andra objekt, till exempel varma smörgåsar, rostade kött och bakverk.

7 Skriv upp din meny. Din meny kommer att vara din viktigaste dokumentet. Här kan du berätta för folk varför de vill äta på din restaurang. Om du köper alla utanför din producera lokalt, är det där du vill att presentera denna information. Beskriv dina erbjudanden som du skulle vilja läsa dem på en restaurang. Du behöver inte vara rödlätt i dina beskrivningar. Erbjuder enkla förklaringar som ger kunderna en uppfattning om vad de kan förvänta sig.

8 Ställ in din restaurang. Oavsett vilken typ av restaurang du äger, du vill skapa en ren, ljus och välkomnande atmosfär. Se till att det finns utrymme för människor att flytta runt bord, och hålla den ren. Ställ upp i köket så att du kan flytta runt lätt, men ändå vara i enlighet med ditt län bestämmelser hälsodepartementet.

9 Främja din restaurang genom att skicka pressmeddelanden till lokala medier, som erbjuder gratis smakprov till förbipasserande och använda sociala medier för att låta folk i ditt område veta om din nya plats. Erbjud dig att laga något på en lokal TV-nätverk eller ta matlagning frågor på en lokal radiostation. En restaurang började använda Twitter som ett nätverk verktyg för att meddela dagens special, och fann affärer stiger efter lokala kunder började Tweet dem tillbaka med order.

10 Starta en hemsida och blogg beskriver din restaurang, även erbjuda kuponger eller specialerbjudanden genom bloggen. Sätt en kopia av din meny på hemsidan och ta emot beställningar via e-post om du kan.

11 Annonsera i lokala tidningar och på lokala webbplatser. Många städer har webbplatser dedikerade till restauranger och andra attraktioner. Hitta ditt stadens mest populära platser och annonsera på dem.

Hur man bygger ett ljudisolerat Recording Booth

Hur man bygger ett ljudisolerat Recording Booth


Ökningen av digital inspelning och musikproduktion programvara har gjort hem studios allt populärare. Mjukvaruingenjörer har olika sätt att efterlikna alla kända bit inspelning hårdvara och alla levande instrument du kan tänka dig. Numera kan du klippa en träff rekord med en dator och en mikrofon i hörnet, omgiven av en fästning lutande madrasser. Naturligtvis inte alla är bekväma inspelning mellan rutan springs, och vissa inställningar är bara alltför bullriga för det hur som helst. För en mer professionell känsla, bättre kontroll över akustiken och mer isolerade inspelningar, bygga ett ljudisolerat rum.

Instruktioner

1 Först måste du rama väggarna i din monter. Det är bra att bygga väggarna i avsnitt innan du lägger upp dem, men du måste se till att dina mätningar och nedskärningar är korrekta. Du kan fästa ramarna till befintligt golv och tak och till varandra, men du bör försöka undvika att använda befintliga väggar som stöd för bättre ljudisolering. Var noga med att rama in dörren, och kom ihåg något luftintag i rummet samt. Också, glöm inte att rama in en plats för ditt fönster, och endast utarbeta en ny tak för din monter om det nuvarande taket är för hög för de nya väggar för att möta.

2 Nu måste du stoppa dina väggar med isolering. Du kan använda någon form av isolering som är effektiv och tillgänglig. Dubbla upp din isolering om det är möjligt.

3 Klipp och hänga gips över alla väggar eller ytor som kommer att vara synlig, var noga med att omsluta hela rummet utan att lämna några stora luckor mellan bitar. Det kommer att spara en massa framtida problem om du dirigera ljudkablar under detta steg. Också, glöm inte att klippa ut luftventiler i rummet om du har central A / C och värme.

4 Täta alla sprickor och springor i gips med kitt och spackel.

5 Installera ditt fönster. Det finns flera alternativ och tekniker som du kan använda, men här är den huvudsakliga idén: ditt fönster bör vara 2 glasrutor åtskilda av åtminstone ett par inches, och deras ansikten bör inte vara parallella. Utrymmet mellan rutorna bör vara lufttät, enligt experterna på inspelnings Magazine.

6 Sätt ner en dyna som den typ som används för trägolv och sedan bygga din upphöjt golv ram. Du kan bygga en ramp från dörren till rummet eller du kan bara lämna ett steg upp, beroende på vilket som är praktiskt. Hursomhelst, se till att lämna ungefär en tum gap mellan väggar och golv ram. Du kan fästa ramen till det befintliga golvet, även om detta inte är nödvändigt.

7 Du kan sätta isolering i golvet ram om du vill, och sedan installera plywood undergolvet. Var noga med att lämna åtminstone 1/8 tum mellan underlaget och väggen.

1 Måla väggarna.

2 Lägg ner trägolv eller matta.

3 Installera trim vid foten av väggarna. Detta är att kosmetiskt dölja gapet du har kvar runt kanterna på golvet.

4 Nu kan du akustiskt behandla din ljudisolerade rum, och du är redo att börja spela in träffar i din nya monter!

Hur identifiera Cat sjukdomar

Hur identifiera Cat sjukdomar


Diagnostisera en katt sjukdom kan vara ganska svårt utan en examen i veterinärmedicin. Men du kan hjälpa till att utbilda dig själv att märka tecken på en sjukdom i din katt och hjälpa till att hålla din katt frisk. Du kan också räkna ut när den bästa tiden skulle vara att ta din katt till veterinären kontor. Vissa människor har inte förmågan att lägga märke till när deras katt är sjuk förrän det är för sent. Diagnostisera din katts sjukdomar för bättre hälso- och sjukvård.

Instruktioner

1 Följ din katts hälsosamma beteende: hur hon går, hur hon låter, hur hon äter och dricker, hur hon ser ut, och vad hon gör i allmänhet under dagen. Som vaktmästare på din katt, är du ansvarig för att hålla henne säker och hälsosam. Övervakning hennes beteende när hon är frisk kan hjälpa eftersom du kommer lättare att märka några förändringar i detta beteende som skulle kunna tyda på att din katt är sjuk.

2 Läs om de olika sjukdomar som katter är mottagliga för. Detta kommer att hjälpa dig att diagnostisera katt sjukdomar. Katter kan få cancer, leversjukdom, kolit, matsmältningssjukdomar, magsår, tarmparasiter, hypoadrenokorticism, enterit, dyspné, blodproppar, njursten, stenar i urinblåsan, inflammerade tarmar, inre skada, hjärtsjukdom, lungsjukdom, anemi, vaginit, urininkontinens, urogenitalsystemet infektion, artrit, ligament eller senrupturer, herpes och virus i luftvägarna. Detta är bara en sammanfattning av de vanligaste katt sjukdomar.

3 Kontrollera symptomen på din katts sjukdom för att diagnostisera din katt. Sjukdomssymptom hos katter kan vara kräkningar, andningssvårigheter, skrapa, blod i urin eller avföring, hosta, letargi, halta, inte äta så mycket som vanligt, dricka mer vätska än vanligt och urladdning. Det är där förändringen i kattens beteende kan hjälpa dig att diagnostisera problemet. Observera och notera eventuella förändringar.

4 Ta din katt till veterinären om din katt är sjuk och inte blir bättre inom en dag. Om symtomen är allvarliga, sedan ta din katt till veterinären omedelbart. När du besöker veterinären uppmärksamma vad han eller hon har att säga om din katts hälsa och din katts sjukdom. Ställa så många frågor som du kan och göra anteckningar.

5 Läs om katt hälsa att lära sig mer om din katt. Det finns tidningar, nyhetsbrev, webbplatser och böcker om katt hälsa. Du kan hitta några tidskrifter och böcker på ditt lokala bibliotek om katt hälsa. Du kan prenumerera på nyhetsbrev på nätet om katthälsa. Se Resurser nedan för att hjälpa dig att komma igång att lära mer om katten hälsa och stanna på toppen av den senaste katt hälsa nyheter.

Hur man identifierar och Pris Carnival Glass

Hur man identifierar och Pris Carnival Glass


Först infördes i början av 20-talet, "karneval" glas förtjänat sitt namn efter att ha gett bort som monter priser genom att resa karnevaler. Huvuddelen av det gjordes under åren mellan 1910 och andra världskriget. Reproduktioner och nya former producerades under 1990-talet som en samlarmarknaden för originalen utvecklas. Eftersom det är utmärkande utseende och långt ifrån sällsynta, är karneval glas relativt enkelt att identifiera och pris.

Instruktioner

1 Kontrollera att en potentiell karneval glasbit är äkta genom att fastställa hur den gjordes. Carnival glas pressformades - formerna stämplas ut under högt tryck på ett snabbt mekaniserad process. På pressgjutna glas, ingen av detaljerna är skarpkantade, eftersom de inte har arbetat för hand, medan basen har typiskt en ringlad kant.

2 Titta nästa för en skimrande, fet glans. Detta är det viktigaste inslaget i karneval glas. Utan det är objektet troligen en annan form av pressgjutna glas, som depression eller uran glas.

3 Hitta priser genom att skriva "karneval glas" i din sökmotor. Det råder ingen brist på platser som specialiserat sig på karneval glas, om köp och försäljning eller helt enkelt samla in information. Använda webbplatserna egna sökmotorer för att hitta exempel som liknar din egen. Poster av karneval glas brukar beskrivas efter sin form (vaser, skålar, nyheter) och färg (ringblomma, ametist, grön.)

4 Hitta fler priser genom att besöka online-auktion webbplatser. Gå till deras karneval glas kategorier och skriv en beskrivning som "ametist skål" i auktionen sökmotor för att få upp en lista över aktuella partier. Använd webbplatsens spårningsverktyg för att följa några av dessa partier genom att deras slutsats. Detta kommer att ge dig en realistisk och up-to-date priset för en viss del av karneval glas.

Hur man installerar urkärnade kallras lackeringsbås

Hur man installerar urkärnade kallras lackeringsbås


De flesta kommersiella och industriella målning utförs i en sluten lackboxen. Montern är en miljömässigt kontrollerad anläggning med en hög volym, filtreras, temperaturkontrollerad och fullt reglerad lufttillförsel och avgaser. En av de mest populära monter typer är en urkärnade utsugslackboxen. Följande steg beskriver hur man designar och framgångsrikt installera en miljömässigt kontrollerad färgrum.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på utrustning som skall målas, och den mängd luft som behövs för att korrekt ventilera lackboxen. Storleken på utrustningen kommer att bestämma den totala totala storlek som krävs för sprutboxen. En typisk lackboxen är 10 "bred och 8" lång och 6 "hög.

2 Välj ett VVS-system som är i stånd att reglera temperaturen för hög volym lufttillförsel. Enligt utrustningsleverantör, Global Finishing Systems, kommer en typisk lackboxen utbyte över 8000 kubikfot luft per minut.

3 Identifiera luftkällan för sprutboxen lufttillförseln. Lackeringsbås kan antingen suga luft direkt från utsidan av en byggnad, eller dra luft från byggnadens befintliga miljön. Vid bedömningen av färg bås lufttillförseln, måste överväganden göras inklusive byggnadens exteriör omgivningstemperatur, säsongsmässiga variationer i temperatur, och huruvida de byggnader befintliga miljökontroller kan anpassa sig till den ökade luftintagsvolym för sprutboxen.

4 Design lackboxen ventilations avgassystemet. Ångorna ventilerade från lackboxen måste skrubbas eventuella VOC rök och färgpartiklar innan de släpps ut i omgivningen. I de flesta fall rök från sprutboxen dras ut ur båset och lämnar båset via en hög kapacitet ventilationsfläktar.

5 Ta reda på om någon mängd färg bås lufttillförseln kommer att recirkuleras under lackeringsprocessen. Återcirkulering av en del av färg bås lufttillförseln kan minska bekostnad av värme / kyla inkommande lufttillförseln och därmed lägre kostnader. Cirkulationsluft måste liknande skrubbas av VOC rök innan de tillåts att åter komma in i lackboxen.

1 Konstruera avgassystemet för sprutboxen. Under golvet i ett utsugs stil lackboxen är en grop, som täcks av ett öppet galler, vilket leder till filter, frånluftsfläkt och ventilationssystemet. Lufttillförseln dras in i båset, ner genom galler golv, och filtreras innan den lämnar byggnaden. Innan du installerar montern, måste ventilations grop och frånluftssystem vara på plats.

2 Montera den medföljande kommersiellt sprutboxen ovanpå avgassystemet. Lackboxen bör konstrueras enligt tillverkarens anvisningar, och miljömässigt förseglad för att fånga alla ångor som skapats under lackeringsprocessen. De flesta utsugs måla bås är prefabricerade och utformade för att skapa en väl upplyst, miljö isolerad målning kammaren.

3 Montera insugs HVAC lufttillförsel miljökontroller. Säkerhetsfunktioner i montern bör omfatta temperatur och luftflöde övervakningsutrustning. Säkerhetskontroller bör utformas så att det rekommenderade intaget och frånluftsflödet och monter inre miljö vara upp till angivna villkor innan målning tillåts fortsätta.

4 Testa alla aspekter av utsugssprutboxen innan ibruktagande. En mycket teknisk miljöstyrda lackboxen skall förstås innan målning tillåts ske, eftersom hälsa och säkerhet målaren är helt beroende av den framgångsrika driften av sprutboxen.

Hur man styra en båt

Hur man styra en båt


Att lära sig att styra en båt är en färdighet precis som alla andra. Olika båtar måste styras med hjälp av olika metoder. För vissa båtar, du styra i den riktning du vill vända. För andra båtar, du styra i motsatt riktning du vill vända. Vilken metod du använder beror på vilken typ av båt du har och hur den är utrustad.

Instruktioner

1 Steer genom att vrida ratten i den riktning du vill vända. Detta fungerar bara om din båt är utrustad med en ratt. Använd denna teknik för både segelbåtar och motorbåtar.

2 Flytta rorkulten i motsatt riktning du vill styra om du använder en utombordsmotor och båten har ingen ratt. Använd den här tekniken för segelbåtar och motorbåtar.

3 Flytta rorkulten i motsatt riktning du vill vända om båten har ett roder. Använd denna teknik för endast segelbåtar. Du kan styra en segelbåt på detta sätt oavsett om du är under segel eller använda din motor (om du har en).

4 Rita åra mer kraftfullt på motsatt sida till den riktning du vill vända om du ror. Använd denna teknik för åra drivna båtar.

Hur man bygger ett korsdrag sprutbox

Hur man bygger ett korsdrag sprutbox


Specialiserade färgprocesser får de högsta nivåerna av framgång när de utförs i helt slutna färg bås. Montern är miljömässigt kontrollerade och har en hög volym helt reglerad lufttillförsel. En typ är en tvär utkast lackboxen. En korsdrag monter är den perfekta lösningen för fordons entusiasten eller custom målare. Korsdrag måla bås konstrueras i många storlekar och storleken är vanligen beroende på storleken på utrustningen. Lackeringsbås kan vara storleken på ett litet sovrum, eller tillräckligt stora för att måla en flygplanskropp.

Instruktioner

1 Bestäm storleken på utrustning som skall målas, och den mängd luft som behövs för att korrekt ventilera lackboxen. Utrustningen storlek avgör den sammanlagda dimensioner för sprutboxen. En typisk lackboxen kan vara precis tillräckligt stor för målaren och utrustning, eller upp till storleken av en stor inre-stall lastbil garage.

2 Välj en VVS-system kan reglera temperaturen för hög volym lufttillförsel. Enligt Global Efterbehandling Systems, en kommersiell leverantör färg och VVS-utrustning, kommer en typisk lackboxen utbyte över 8000 kubikfot luft per minut. HVAC utrustningen måste kunna styra temperaturen hos den inkommande luften och bibehålla specificerade förhållanden i lackboxen.

3 Identifiera en källa för sprutboxen lufttillförseln. Lackeringsbås kan dra luft från utsidan av en byggnad eller från byggnadens kontrollerad miljö. Vid bedömningen av lackboxen lufttillförseln, måste hänsyn tas till byggnadens exteriör omgivningstemperatur, säsongstemperaturväxlingar, hur ofta montern kommer att användas, och om byggnaden befintliga VVS-system kan hantera den ökade intaget volymen för måleriet utan att överbelasta .

4 Identifiera lackboxen ventilations avgassystemet. Luften ventileras från lackboxen måste skrubbas av flyktiga ångor och färgpartiklar innan de släpps ut i omgivningen. Luften i en korsdrag monter sugs in från ena änden, färdas genom målning området, plockar upp de ångor och partiklar, och lämnar båset då den dras ut via en hög kapacitet ventilationsfläkt.

5 När monter specifikationer har fastställts, forskning och säkra eventuella bygglov krävs för att lagligt slutföra projektet. Storleken på lackboxen kommer sannolikt att vara en avgörande faktor för om bygglov kommer att behövas. Ju större anläggningen, desto mer sannolikt tillstånd krävas.

6 Forskning OSHA och EPA krav urladdning kemiska utsläpp och krav som gäller kolväten och andra föroreningar. Lackboxen avgasutsläpp måste uppfylla alla lokala och federala regeringen ren luft föreskrifter.

1 Montera en större kommersiellt utformad monter, enligt tillverkarens / leverantörens anvisningar. Boxen bör miljö tätas så att fånga alla ångor som skapats under lackeringsprocessen. Boxen bör också vara utformade för att fungera vid de inre lufttryck lika med omgivningen.

2 Konstruera en mindre, specialbyggd monter från traditionella byggmaterial som 2-by-4 timmer och gips. Vid fastsättningen väggarna till golvet bör de bottenväggplattorna fästas tätt mot golvet och förseglas för att eliminera eventuell luft läckage. Innerväggar kan vara klar med alla högglansig färg, eller täckt med FRP glasfiberväggpaneler för enkel rengöring.

3 Konstruera ventilationen för montern. Den ena änden av ett korsdrag sprutbox innehåller utbytbart filter och ventilationssystem. Lufttillförseln dras in i båset av frånluftsfläktarna i stället tvingas in genom en forcerad fläktinmatningssystem.

4 Montera insugs HVAC lufttillförsel miljökontroller. Säkerhetsfunktioner i montern bör omfatta temperatur och luftflöde övervakningsutrustning, och akuta avstängningsbrytare och / eller automatiska avstängningsmekanismer om förhållandena inne i montern överstiger säkra driftsgränser. En nödstoppskrets bör vara tillgängliga för målaren i montern.

5 Testa alla aspekter av montern innan den tas i bruk. Detta miljö lyckades lackboxen skall förstås innan målning sker eftersom hälsa och säkerhet målaren är helt beroende av montern framgångsrika verksamhet.

Hur man gör en elegant restaurang Menu

Hur man gör en elegant restaurang Menu


Oavsett om du öppnar en ny restaurang eller uppgradera din nuvarande anläggning, planering och göra en meny kräver kreativitet och noggrant övervägande. Enligt mat service management professional David Pavesic i "Restaurant Informer" menyn spelar en stor roll i en restaurang framgång. Tänk på din restaurang meny som ett viktigt verktyg för marknadsföring som gör dina rätter verkar mer lockande för diners. En elegant meny kräver elegans och enkelhet över ljusa färger och serier. Utforma en elegant restaurang meny för att maximera entrée försäljning och ställa in en signal av elegans.

Instruktioner

1 Skapa en lista över aptitretare, huvudrätter, smårätter, desserter och drycker din restaurang kommer att erbjuda till gästerna. Beräkna kostnaden för ingredienserna, förnödenheter och förberedelse tid som krävs för varje maträtt att avgöra hur mycket att ta betalt för kunder att få en vinst.

2 Ta fotografier av de färdiga rätter som du planerar att tjäna i restaurangen. Använd en digitalkamera med hög kvalitet för att fånga de små detaljerna i livsmedels olika texturer och färger.

3 Öppna ett dataprogram med restaurang menymallar för att designa din meny. Skapa fem olika sektioner på menyn: aptitretare, huvudrätter, smårätter, desserter och drycker. Använd en elegant typsnitt med virvlar och loopar att märka varje avsnitt.

4 Lista namnet på varje maträtt i fetstil under lämplig menysektionen. Inkludera korta, välskrivna beskrivningar av varje objekt på menyn under namnet på skålen. Skriv priset, i en mindre teckensnitt, under varje maträtt eller på höger sida.

5 Dekorera menyn med enkla färger som silver, svart, guld och djupröd. Lägg line gränser för att separera de fem avsnitten i menyn. Håll designen elegant och stilfull genom att sätta in fotografier av endast två eller tre utvalda rätter.

6 Kontakta en lokal utskrift företag att skriva ut restaurangmeny på premium-papper. Har tryckeriet avsluta meny med en enkel lock som har namnet på din restaurang etsad på framsidan.