hur gör man spiraler till smycken

Hur får man makt till en transportör

Hur får man makt till en transportör


Du kan driva en transportör med en lämplig storlek elmotor, en hastighetsreduktions och kedjor eller remmar för att överföra kraften från motorn till transportören. Motorn måste kunna starta transportbandet och accelerera den till en given hastighet i en viss tid. Området runt transportören måste vara fri från hinder så att motorn är ofta monterade på längden, under transportören. Hastighetsreduceraren har kugghjul med ingångs- och utgångsaxlarna på nittio grader som sätter den utgående axeln i position för att driva kraftvalsen av transportören. När väl korrekt stora remskivor och kedjehjul är monterade, är transportören redo att göra sin första drivna körningen.

Instruktioner

1 Kontrollera med transporttillverkaren för att hitta rätt storlek motor för transportören. Motorn hästkrafter krävs beror på längden av transportören, varvid antalet rullar och vikten av de varor som transporteras på transportören. En viktig faktor för att bestämma motorstorlek är om transportören skall kunna starta när den är lastad med varor eller om det är oftast tom. Typiska elmotor betyg för transportörer mindre än 50 fot som hanterar lätta varor från 0,5 till 1 hästkrafter.

2 Mät diametern på rullen driver transportören i inches och multiplicera med 3,14 för att få omkretsen. Dividera omkretsen med 12 för att få rullomkrets i fot. Dela transportörens hastighet i fot per minut genom rullens omkrets för att få valshastigheten i rpm.

3 Leta upp motorns varvtal på motorns märkskylt. En typisk hastighet är 1800rpm. Dividera med två för att få minskningen från de två remskivorna hastighet. Dividera med 10 för att få den axelhastighet vid utgången från den 10 till 1 hastighetsreducerare. Dividera med valshastigheten som beräknats ovan för att få förhållandet som krävs för kedjehjulen så att motorns varvtal kommer att ge den erforderliga transportörens hastighet. För en motorhastighet på 1800rpm, är hastigheten på hastighetsreduceraren utgångsaxeln 90rpm. För en typisk transportörhastighet av 50 fot per minut och en 4-tums strömrullen, är valshastigheten 52rpm. Förhållandet mellan kuggarna som krävs för de två kugghjulen är 1,7. För ett kedjehjul 20 tänder på hastighetsreduceraren utgående axel, behöver du ett drev 34 kuggar på strömmen valsen.

4 Montera större drev på strömmen valsen. Montera mindre drev på hastigheten reduktionsutgående axel. Montera hastighetsreduceraren under transportören, så att den utgående axeln kan driva kraftrullen och placera kedjan över kedjehjulen.

5 Montera 6-tums remskiva på hastighetsreduceraren ingående axel. Montera tre-tums remskiva på motoraxeln. Montera motorn under transport så att den kan driva hastighetsreduceraren ingående axel. Placera kilremmen över remskivor. Starta motorn och mät transportörens hastighet för att kontrollera beräkningarna.

Hur man Spiral Wire Wrap en Marble

Hur man Spiral Wire Wrap en Marble


Vissa kulor är för speciellt att spela med. Om du har undrat hur man visa upp en unik marmor, varför inte göra det till smycken? Genom att använda en teknik som kallas spiral tråd inslagning, kan du skapa en slående hänge utan limning, borrning eller på annat sätt störa marmor.

Instruktioner

1 Skär en 8-tums trådlängd. Denna längd är för en standardstorlek marmor. Du kan behöva mer eller mindre för kulor av okonventionella storlek.

2 Hitta mittpunkten av tråden genom att böja den på mitten och göra ihop.

3 Skapa en liten ögla i ena änden av tråden med hjälp av rundtång.

4 Ta tag i slingan platta med kedja tång och börja spiral tråden runt sig själv. Linda spiralen till mittpunkten av tråden, att hålla utrymmet mellan spiralerna snäva. När du når mittpunkten, stoppa spiralen.

5 Skapa en liten ögla i andra änden av tråden med hjälp av rundtång.

6 Ta tag i slingan lägenhet med kedja tång och börja spiral tråden runt sig själv, men den här gången spiral tråden i motsatt riktning mot tidigare spiral. Linda spiralen till mittpunkten av tråden, att hålla utrymmet mellan spiralerna snäva. När du når mittpunkten, stoppa spiralen. Din tråd bör nu se ut som en "S" med två spiraler som går i motsatta riktningar.

7 Platta spiraler ovanpå varandra så att de ser ut som en cirkel.

8 Nå in i mitten av en av spiralerna med hjälp av kedja tång, och börja dra den något isär. Gör samma sak med den andra spiralen. Dina spiraler ska nu bilda en liten tråd bur.

9 Sätt i marmor i mitten av buren. Dra åt buren, om så är nödvändigt, genom att vrida spiralen och arrangera tråden så det finns inga stora luckor där marmor kan falla ut.

10 ta en av de små centrum loopar med kedja tång och föra den till en 45-graders vinkel. Detta kommer att vara slingan du kommer sträng sladd eller kedjan genom att hänga din bur marmor, om du vill ha den som ett halsband.

Hur man gör smycken från en vinylskiva

Hur man gör smycken från en vinylskiva


På tal om "Hur man gör smycken från vinylskivor" är som att diskutera "Hur man gör smycken av silver." Möjligheterna är oändliga, och det är det som gör detta en spännande nytt medium. Många smyckekonstnärer, som oftast ungdomar, har främst att göra manschetten armband och örhängen skurna från vinylskivor, som är en billig eller gratis material. Precis som alla andra material, men du kan göra denna form av vinyl till vad din fantasi kan utforma

Instruktioner

1 Källa vinylskivor från secondhandbutiker, soptunnor eller din egen samling. Lägg märke till att det finns flera typer av utsläpp som sträcker sig från sjuttio-åttor till fyrtio-femmor. De flesta är svart, men några gjordes av färgad vinyl. Leta efter inspelningar pressade under 1970- och 80-talet, eftersom vinyl användes var tunnare och kan vara lättare att arbeta med. Kontrollera att vara säker på att detta inte är en värdefull inspelning genom att besöka en av de många fria webbplatser som är utformade för att uppskatta värdet av din musiksamling. (Se referens 3)

2 Använd en penna för att spåra din valda album på ett papper. Föreställ smycken du vill göra och vilka former kommer att behövas. Rita dessa former lätt på papper rekord, revidera dem efter behov. Gör en kopia ritning om dina idéer är komplicerade, och skär bitar för att vara säker på att de kommer att vara rätt storlek och form.

3 Baka skivan på en bakplåt på 93,3 grader i en ugn eller en brödrost. Titta att se vinyl börjar varp. Använd handskar för att ta bort den förvrängda rekord från ugnen och skär i de former som du planerat att använda sax eller en giljotin cutter. Du kommer att ha trettio sekunder att slutföra arbetet innan vinyl inte längre fungerar. Återgå dina pjäser till ugnen för att mjuka upp dem igen för ytterligare manipulation. (Se referens 1)

4 Linda dina pjäser runt flaskor, burkar eller burkar för att göra armband. Böja dem runt en penna för att göra en spiral. Press mynt eller andra mönstrade föremål i mjukplast för att göra avtryck. Jämna ut kanterna på dina skapelser med en nagelfil eller sandpapper för en mer snyggare utseende och säkerhet för bäraren.

5 Gör smycken, såsom armband, från vinyl ensam eller försköna ditt arbete med någon produkt du kan utforma. Borra hål i dina smycken som en dekorativ touch eller som ett sätt att fästa dekorationer eller smycken fynd. Försök att måla din vinyl, tälja en konstruktion med carving verktyg, eller skär ut former med kakmått. Smält din vinyl att drapera över olika objekt som är ugnsfast att göra intressanta tredimensionella former.

Hur man gör smycken med gitarrsträngar

Hur man gör smycken med gitarrsträngar


Bli grön. Kombinera kärleken till musiken och mode genom handicrafting smycken från kasserade, återgitarrsträngar. Lägg musik charm eller plektrum. För en tung-rocker utseende, välja bas gitarrsträngar. Visa upp den råa metallen. Komplettera den med sterling silver eller brons. Använd stålgitarrsträngar, som lånar ut en mer strukturerad, ormliknande spole. Skapa örhängen med akustiska strängar. Twist, flätor eller löda strängarna. Skapa en unik del av rock-and-roll smycken.

Instruktioner

Hur man gör smycken med gitarrsträngar

1 Skär en återvunnen gitarrsträng med avbitare till två längder av 9 inches. Placera de två skurna gitarr strängar nära varandra. Tryck båda strängar genom en e-pärla. Lägg hoppa ring stavlås. Tryck gitarrsträngar tillbaka genom e-vulsten, så att de är spända och säker.

2 Skjut en wireklämma genom båda gitarrsträngar. Placera wireklämman mot e-pärla. Tryck försiktigt crimp pärla med klämtång tills ökat. Inte komprimera det orimligt eller det kommer att bryta.

3 Vrid de två gitarrsträngar runt varandra. Börja direkt efter wireklämman. Vid ett-tums märke, placera en annan crimp pärla på gitarrsträng. Crimp pärla med crimptång. String en e-pärla på en tum. Tryck på en annan wireklämma. Säkert crimp pärla med hjälp av klämtång.

4 Fortsätt längs gitarrsträngarna. Vrid två strängar till en tum märke. Tillsätt sedan en wireklämma, e-pärla eller distans av ditt val och en annan wireklämma. crimp alltid wireklämman för att säkra mitt pärlan. Fortsätt tills du har använt alla utom en av de e-pärlor.

5 Mät armbandet till 7 inches för en genomsnittlig handled eller upp till 8 inches för en större handled. Föra in det sista e-pärlan. Lägg sedan den andra delen av knäleds. Tryck de två gitarrsträngarna tillbaka genom e-pärla tills åtdragna.

6 Skär två bitar av den lindade gitarr kabeln till önskad längd för ett par hängande örhängen. Ta en av gitarrsträngar och tätt linda den runt tandpetare för att göra en våren form. Hålla strängen spänd, som gitarrsträng är flexibel. Håll också spolarna uniform.

7 Ta en gitarrsträng och glida slutet genom hålet i en fransk fynd tråd örhänge. Håll det loopas över. Från botten på gitarrsträng, försiktigt trycka en e-pärla upp mot toppen. Var försiktig så att gitarrsträng inte förlorar sin form. Ta tag i slutet av slinga toppgitarrsträng. Driva igenom e-pärla tills säker. Upprepa detta steg för den sista franska fynd tråd örhänge.

8 Lägg till ytterligare pärlor om så önskas. Låt en del av gitarrsträng show. Avsluta med en wireklämma för att hålla andra pärlor på plats. Tryck på den sista wireklämman med crimp ledningar. Örhängen är klar!

Hur man gör smycken från polerade stenar

Hur man gör smycken från polerade stenar


Polerade stenar erbjuder en naturlig skönhet som syntetiska pärlor inte har. Lyckligtvis finns det olika metoder som du kan använda för att förvandla dem till smycken. Med dessa verktyg, och användning av lim eller tråd. vackra polerade stenar kan bli ett par örhängen, ett armband eller ett halsband. Med tillräckligt praktiken, kan du göra polerad sten smycken som verkar ha utformats av en professionell.

Instruktioner

örhängen

1 Välj en klocka lock som är tillräckligt stor för att passa den ena änden av en polerad sten. Tillämpa vissa epoxilim till den del av den klock mössa som kommer att vila på den polerade sten när den sätts in. Om klockan locket har utsprång, exempelvis tillämpas epoxilim till insidan av varje utsprång. Pressa en ände av en polerad sten in i klocklocket. Upprepa processen för en andra sten. Låt bitarna torka i minst 24 timmar.

2 Håll en o-ring i käftarna en plattång. Använd en annan plattång för att gripa den ena änden av hoppet ringen vid öppnandet. Dra detta försiktigt för att öppna hoppa ringen.

3 Skjut slinga klockan locket och slingan av ett örhänge krok på o-ring. Använd en plattång för att dra i slutet av hoppet ringen tillbaka till sitt ursprungsläge. Upprepa steg 2 och 3 för att skapa en andra örhänge.

Halsband och armband

1 Skär en längd av tråd. En bit av tråd som är ca 10 inches bör vara tillräckligt för små till medelstora stenar.

2 Bilda en spiral. Grip ena änden av tråden med ett par runda-tång och håll den andra änden i den andra handen. Vrid tången till höger eller vänster för att bilda en slinga, sedan vända tången igen för att bilda en spiral runt slingan. Ta den böjda tråden utanför rundtång och placera det platt, mellan käftarna hos ett par plattång. Dra den raka änden av tråden spänd med den andra handen, vrid sedan en plattång för att bilda ytterligare ett lager av spiralen. Upprepa denna rörelse tills du har ytterligare fyra lager av spiralen. Skär inte av tråden.

3 Place en ände av en sten på spiralen. Använd fingrarna för att driva spiral s lager upp och runt botten av stenen tills tråden sitter tätt runt basen av sten. Linda lösa änden av tråden runt kroppen av sten, vilket gör utrymmena mellan omslag så små eller så bred som du vill.

4 Börja att göra utrymmena mellan tråd omslag mindre när man kommer närmare toppen av stenen, med de sista fyra tråd omslag i toppen så nära som möjligt. Göra den överskjutande tråden på toppen rakt som möjligt. Ta tag i tråden med platt-tång och böja den till vänster i 90-graders vinkel. Ta tången bort.

5 Använd de runda-tång för att gripa tråden på kurvan. Vrid tången till höger tills den lösa delen av kabeln pekar till höger. Håll tråden i den andra handen och vira den runt tråden strax under rund tång två gånger. Klipp överskottet tråd av.

6 Gör ett halsband med lindade sten. Använd sido avbitartänger skära en längd av kedjan 18-inches lång och skjut lindade sten på kedjan. Öppna en o-ring och skjut en ände av kedjan och en halv av ett spänne på ringen. Sluta ringen. Upprepa detta steg för den andra änden av kedjan.

7 Skapa ett armband genom att följa steg 1 till 5 för att linda sju stenar. Anslut inslagna stenar med 6 hoppa ringar. Öppna ytterligare en o-ring, skjut en halv av ett spänne på ringen sedan ansluta den till ena änden av armbandet. Sluta ringen. Upprepa för den andra änden av armbandet.

Hur man gör smycken av billiga gafflar

Hur man gör smycken av billiga gafflar


Gafflar är böjbara, billigt och lätt att hitta. Gafflarna kan göras till smycken med endast ett fåtal leveranser och en del kreativitet. Lägga gaffel smycken till din garderob fullbordar en bohem, hippie utseende. När dina färdigheter förbättras, prova att lägga pärlor och andra utsmyckningar till stiften av gafflarna innan böjning.

Instruktioner

1 Wrap flera stycken av tejp runt båda sidor av näsan av dina tång för att säkerställa att tången inte repar gaffeln.

2 Välj din gaffel. Gafflar är lätta att hitta på secondhandbutiker och allmänna butiker. Billigare gafflar kommer att böja lättare och sterling silver gafflar är svårast att böja. I början är det alltid bäst att använda en billig, lätt böjbar gaffel som du lär dig hantverket. När du är mer säker i gaffelsmyckestillverkning, använda bättre kvalitet gafflar att göra trevligare bitar.

3 Håll gaffel på plats i mitten med en last och dra åt greppet. Med hjälp av en skruvstäd för att gripa gaffeln ger din mer stabilitet vid böjning gaffeln.

4 Böj gaffel med en tång i den form som du vill. Det enklaste smycken att göra med gafflar är ett armband. För att göra ett armband, böja varje ände av gaffeln mot centrum. Ta bort gaffeln från vice och prova på handleden för att se om du behöver ändra storlek på den.

5 Böj spetsarna av gaffeln med tången i kreativa former, såsom spiraler eller vridningar. Du kan också lägga till pärlor till stiften och vrid stiften tillsammans.

6 Skapa alternativa former och stilar av smycken. Krypa båda ändarna av gaffeln i mitten ordentligt och du har en medaljong som kan bäras på ett halsband. Lägg till ytterligare böjda gafflar för att skapa en flerskiktad halsband.

Hur man referera till en bok i APA-format

Hur man referera till en bok i APA-format


American Psychological Association (APA) specificerar kraven för APA format i "publikation Manual of American Psychological Association." Denna handbok ger riktlinjer för hur man referera till en bok i APA stil. APA kräver författare att citera någon information som tas från en extern källa i texten av ett papper och ge mer specifik information om källan i den del av papperet Referenser.

Instruktioner

referenser Page

1 Sätt in Referenser sida efter diskussionsavsnittet av papperet och centrera ordet "Referenser" högst upp på sidan.

2 Lista referenser i alfabetisk ordning efter den sista namnet på den första författaren.

3 Hänvisar formateras med en hängande indrag. Med andra ord är det början av referens flush vänster och den andra och efterföljande rader är indragna. Gå till "Format" på toppen av din ordbehandlingsprogram och välj "Punkt". I dialogrutan, välj "Indrag och avstånd." Klicka på pilen bredvid "Special" och välj "hängning."

refererar böcker

1 Skriv in författarens efternamn följt av ett kommatecken, författarens första inledande med en period, och utgivningsår inom parentes följt av en period. Skriv in titeln på boken i kursiv stil, kapitalisera endast det första ordet och eventuella egennamn, följt av en period. Sätt den plats där den publicerades (stad, stat) följt av ett kolon och sedan namnet på utgivaren. Till exempel: Estrich, S. (1987). Real våldtäkt [med kursiv stil]. Cambridge, MA: Harvard University Press.

2 När refererar till en bok med två författare skriver namnet på den första författaren som i steget ovan, följt av ett kommatecken. Använd ett et-tecken (&) och för in namnet på den andra författare på samma sätt. Resten av den referensen är densamma som i föregående steg.

3 böcker som publiceras i elektronisk form endast refereras på samma sätt. Skriv in författarens efternamn följt av ett kommatecken, författarens första inledande med en period, utgivningsår inom parentes följt av en period. Skriv in titeln på boken i kursiv stil följt av en period. Sedan in "hämtad från http:. //www.xxxxx"

4 Om en DOI (Digital Object Identifier) ​​tilldelas en bok, referera till den som i steg ett, men byt plats och utgivare med "doi:. Xxxxx"

5 För redigerade böcker, skriv in efternamn redaktören, kommatecken, första initial period, "Ed." inom parentes, och en period. Följa formatet i steg ett för resten av referensen. Till exempel: Jones, B. (Red.). (2001). Avläsningar i socialpsykologi [med kursiv stil]. New York, NY: Sage.

Hur man gör smycken med mynt hängen

Hur man gör smycken med mynt hängen


Konstruera smycken från hängsmycken och kedjan kräver bara några enkla tekniker och verktyg. Genom att göra dina egna smycken, du inte bara spara pengar på färdigköpta tillbehör, men också komplettera din åtfölja samling med personliga objekt som matchar din stil. Med lite övning kan du förvandla mynt från dina resor till smycken minnessaker eller göra ett halsband från vardagliga pennies.

Instruktioner

1 Placera mynt på en bit av skrot plywood och göra en liten inbuktning med en hammare och spik på den plats där du vill att din hål. Upprepa för varje mynt.

2 Kläm ett mynt med plywood och borra hålet genom att trycka lätt på avtryckaren på din Dremel. Noggrant vaxa din borr för att minimera friktionen och alltid bära skyddsglasögon under borrning. Vänd på myntet och fila bort eventuella vassa metallbitar. Upprepa för varje mynt.

3 Skär en längd av kedja om en halv tum kortare än du vill ditt halsband att vara. Ett halsband doppa strax under nyckelbenet ska mäta mellan 17 och 19 inches.

4 Öppna en o-ring med dina två uppsättningar av tänger och strängen genom hålet i toppen av din första myntet. Passera öppna hoppa ring via en länk i kedjan och stäng det ordentligt. Placera dina mynt jämnt längs kedjan som önskas.

5 Fäst den sista länken på vardera änden av kedjan till den lilla öglan på båda halvorna av spännet med ett hopp ring.

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Hur ofta ska man sitta i en ångbastu?

Ett besök i ångbastun kan lugna det åt dig samt förbättra ditt utseende. Även i en bastu, blodflödet ökar när temperatur och luftfuktighet stiger. Denna kraftig svettning i hög fuktighet öppnar porerna i huden, främjar cirkulationen och driver ut gifter och avfall. Ökat blodflöde ger näringsämnen till ytan huden och lämnar den strålande och klar. De höga temperaturer döda patogener som inte kan överleva värmen.

En gammal teknik

Hyper, eller ångbastun, är terapi nästan lika gammal som tiden. Indianer, skandinaver (kanske mest bland finländarna) och asiatiska folk har vardera en lång tradition av att använda ånga för att bota sjukdomar och förbättra skönhet. Bastu eller ångbad, skapa en artificiell feber i kroppen som induceras av hög värme och fuktighet. Den hyper terapi, som det kallas, fungerar när kroppstemperaturen stiger till mellan 38,3 och 39,4 grader Celsius, vilket ökar din puls och utlöser immunförsvaret.

Hydratisering vs. Perspiration

Innan en ånga, är det viktigt att vara väl hydrerad. Drick mycket vätska kvällen innan och dagen för bastun. Ta vatten eller juice och smutta det hela din session i ångbastun. Du kan förlora upp till en pint vätska på bara 15 minuter i en bastu, så infusion av vätskor före, under och efter bastun för att förhindra uttorkning och främja spolning av gifter från kroppen är kritisk.

Redan existerande medicinska tillstånd

Ångande din väg till god hälsa är en naturlig väg till skönhet och välbefinnande. Men eftersom bastuns värme expanderar blodkärl och blodflöde, vissa människor behöva konsultera en läkare innan du använder denna terapi. Gravida kvinnor bör äldre, små barn och personer med hjärtsjukdomar, hjärt-problem, högt blodtryck eller cancer prata med en läkare för bastu riktlinjer.

Duscha i bastun

Innan man går in bastun, ta bort all metall smycken eftersom det kommer att bli varmt och möjligen bränna dig om du bär dem i intensivt het ånga. Dessutom, ta bort kontaktlinser, eftersom de kan skadas i hög värme. Du kommer att behöva duscha innan bastun och bär antingen en handduk eller en naturlig fiber baddräkt och ett par gummisandaler. Du kommer att vilja sitta på en handduk i bastun för att hålla desinficeras. Om du har tränat innan bastun, ge din kropp att svalna innan du börjar.

Att hålla det fuktigt

Vetenskapen om ångbastun är att det inducerar kroppen att svettas utan att avdunsta i torr värme, som stänger porerna. Vid användning av bastu, hålla stenarna våt genom att hälla en kopp vatten på dem några minuters mellanrum, vilket kommer att öka luftfuktigheten med 40 procent. Luftfuktigheten är vad du vill i en bastu eftersom det håller din svett från att avdunsta och huden porer från stängning. Hög luftfuktighet främjar en varaktig svett som ger en kropp rengöra eftersom din svett inte omedelbart avdunstar, som om det skulle utanför bastun.

bo bekvämt

Den översta bänkar inne i bastun är den hetaste, så välj en plats som känns bra för dig. Sitta eller ligga bekvämt på din handduk medan i bastun. Innan du blir för varmt, kliva ut ur bastun och ta en kall dusch. Återgå till bastu för ytterligare fem till tio minuter. Inte bo i ångbastun längre än 20 minuter som för mycket värme kan göra att du blir illamående, yr eller yr. Drick inte alkohol före, under eller omedelbart efter bastun. Din ämnesomsättning ökar och droger eller alkohol kommer att rötas snabbare i blodet, vilket kan visa sig vara farliga och även dödliga. Om att ta receptbelagda läkemedel, kontakta din läkare om huruvida du ska ta en bastu.

Kan inte stå värma?

För den genomsnittliga frisk person, är en 20-minuters bastu i veckan gott att förbättra hälsan och utseendet. Fördelarna faller inte bara under de minuter du är i bastun, men också den tid du spenderar förbereda och återhämta sig från ångan också. Det är bäst att inte ha något planerat efter bastun förutom vila och fukt. Undvik alkohol, ansträngande motion eller arbete direkt efter en bastu som utrensning av gifter genom huden kan lämna dig pigg men i behov av vila för att slutföra återställningsprocessen. Din nivå av hälsa är en avgörande faktor för hur ofta du ska sitta i en ångbastu. En extremt frisk eller atletisk person kan motstå en bastu en gång eller ens två gånger i veckan, men om din hälsa på något sätt äventyras, konsultera en läkare om förslag frekvens.

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning

Hur får man en hel del på en sista minuten kryssning


Att åka på en semester kan antingen vara en planerad eller sista minuten beslut. Sista minuten-erbjudanden på kryssningar kan hittas om du vet hur och vad man ska leta efter. Få det bästa priset för vad du vill är möjligt om du är villig att överväga mer än ett kryssningsrederi eller färdväg. För stora sista minuten-erbjudanden, försök att vara flexibel med dina datum och destinationerna.

Instruktioner

1 Bestäm din totala kryssning budget. Inte slumpmässigt välja ett belopp som du tror att du har möjlighet att spendera. Välj ett belopp som är din absoluta maximum så att när du ser över och jämföra kryssningar du vet din gräns.

2 Bestäm datum du är tillgängliga för cruising. Tänk på att beroende på vilken port du kommer att resa ut, kan du behöva för att möjliggöra en extra dag eller två för resor till och från hamnstad. Gör en lista över de dagar som du är tillgängliga för resande.

3 Välj mer än en port som du bekvämt kan avvika. Till exempel, om du bor i Pennsylvania kan du bekvämt köra till hamnstäder som New York, Bayonne, Baltimore, Philadelphia och Norfolk. Tänk på att om du väljer hamnar längre bort från hemmet kan lägga hotell och bränslekostnader för att din resa. Avgår vanligtvis tidigt, så en övernattning i hamnstaden kan vara nödvändig. Också välja mer än en destination för att öka kryssning alternativ.

4 Gör en lista över alla kryssningsrederier som tjänsten hamnar du valt. Besök webbplatsen för kryssningsterminalen för den mest up-to-date information om vilka kryssningsfartyg seglar regelbundet av dessa områden. Gå igenom listan över alla kryssningsrederier som är medlemmar av Cruise Lines International Association. (Se Resurser.)

5 Granska sista minuten-erbjudanden på webbplatserna för kryssningsrederier du valt. Inte boka eller köpa någon resa utan att kontrollera alla potentiella kryssningsrederier och enskilda kryssningar. Föra en förteckning över alla kryssningar som du hittar som passar din budget, tidsram och destination. Leta efter avsnittet sista minuten-erbjudanden på kryssningsrederi webbplatser, såsom den som anges på Carnival Cruise Lines hemsida som heter Ready, Pack & Go-programmet för rabatt, sista-minuten resor. (Se Resurser.)

6 Välj de fyra kryssningar som intresserar dig och inom din budget. Inte boka kryssningen på nätet. Ring kryssningsrederi direkt och tala med en kundtjänst. Fråga om ytterligare rabatter som de för medlemmar av AAA, AARP, de militära och återkommande kunder. Fråga reservation specialist om fria uppgraderingar är tillgängliga för kryssning eftersom det är sista minuten. Detta kan innebära att även om en hel del, kanske en extra gratis uppgradering till en bättre stuga erbjudas. Ta detaljerade anteckningar under samtalet. Se till att få specifik information om prissättning av ytterligare obligatoriska avgifter såsom avgångs avgifter, dagliga rekreationsavgifter eller andra avgifter som kommer att påverka den totala kostnaden för kryssningen. Fråga bokning agent för att placera en 12- eller 24-timmars artighet håll på kryssningen och priset plus extra funktioner diskuteras. Upprepa denna process för alla fyra kryssningsföretagen.

7 Gör din slutliga beslutet och ringa tillbaka din bästa valet för att boka kryssning. Visa respekt för andra kryssningsrederier och kontakta dem om att ta bort spärren.