hur gör man med tejp som klibbat ihop

Hur gör man med Castanets

Hur gör man med Castanets


Kastanjetter används av dansare i flamencodans, en livlig och vacker spansk dans. Om du lära sig att använda kastanjetter, det finns ett antal saker du måste tänka på, från castanet ordförråd till detaljerna i hur man håller kastanjetter. Spela kastanjetter i allmänhet lärt tillsammans med flamenco, men följ dessa grundläggande tips för att se till att du är redo att lägga till kastanjetter.

Instruktioner

1 Bestäm vilken castanet är macho (manliga) castanet och som är hembra (hona). Vanligtvis har de hembra castanet ett märke på den, men den macho castanet bör också vara djupare i tonhöjd än hembra.

2 Håll hembra castanet i din dominanta hand och macho castanet i den andra handen.

3 Se till att spänningen på knuten i kastanjetter justeras på rätt sätt så att de ligger på glänt i vila i dina händer.

4 Studera vokabulär av kastanjetter. Snabbt kunna producera "ta" (macho castanet kran), "ri" (macho castanet roll), "pi" (hembra castanet kran), "haka" eller "pam" (slående macho och hembra kastanjetter tillsammans) och "pan "(stryk macho och hembra kastanjetter samtidigt).

5 Skapa en trumvirvel ljud vid behov genom att växla "ta" och "pi" kranar i snabb följd, eller genom att göra korta finger rullar på varje castanet växelvis.

6 krusidull dina kastanjetter ofta och i en flamboyant sätt att förbättra din flamenco prestanda. Kastanjetter är en spännande rytmiska inslag av flamenco dans, så använd dem med förtroende i prestanda.

Hur får man en Jjob som jungman

Hur får man en Jjob som jungman


Att arbeta på en båt kommer att vara en av de svåraste jobb som du någonsin har känt. Att arbeta som jungman kan ses i ett romantiskt skimmer av vissa, men verkligheten i jobbet är att det är hårt arbete med långa timmar. Om du vill bli en jungman, kom ihåg att bara hårt arbete och hålla i gunst av besättningen som du arbetar med kommer att hjälpa dig att stiga upp i din valda området.

Instruktioner

1 Forskning vilken typ av båtar som du vill arbeta med. Jungman jobb varierar kraftigt på olika fartyg. En jungman på en bogserbåt kommer att ha många uppgifter som jungman på en hummer båt inte kan ha. Bestäm om du vill ha en karriär på en fiskebåt, en hummer båt, en bogserbåt eller en kryssning båt. Arbetsbeskrivningar kommer att variera för varje typ av båt.

2 Gå med i Sjömans International Union. Detta kommer att hjälpa dig att börja få referenser i båtbranschen. Det kommer också att hjälpa dig att börja ansluta med flera andra medlemmar i unionen som kan ha jobb bly information.

3 Lyft vikter och träna för att hjälpa dig att få vältränad. Ditt jobb som en jungman ofta omfattar inte lätta aktivitet, och kan mycket väl innefatta lyft över 45 kg åt gången. Som en vältränad jungman du kan hålla jämna steg med de andra på båten när du får jobbet.

4 Få simlektioner och praxis simning. Att vara en stark simmare kan rädda ditt liv eller någon annans liv när du arbetar på en båt. Ta en första hjälpen klass, för det kommer att komma till nytta om båten går någonsin i trubbel.

5 Gå till din lokala kustbevakningen och ansöka om Merchant Mariner dokumentation. Denna dokumentation behövs för att arbeta på många fartyg i USA. Det visar att du är berättigad att arbeta som jungman.

6 Applicera på jobb med kaptenerna på fartyg. Om du bor nära kusten gå ner till din lokala bryggor och ta reda på om det finns öppningar tillgängliga. Om du inte bor nära kusten eller sjöar där de anställer manskap, kan du behöva resa för att börja leta efter arbete.

Hur får man ett jobb som en rättssal Artist

Hur får man ett jobb som en rättssal Artist


En rättssalen konstnär skisser scener från rättsfall. Hennes / innebär sitt jobb inte bara att skapa ritningar som visar de inblandade i ett fall partier, men också fånga känslan eller känslor av en stund i en rättssal. Domstols konstnärer arbetar ofta på frilansbasis, skissa domstol scener när deras kunder behöver dem snarare än som en heltid, vardagliga arbete. Ibland rättssalen konstnärer möter konkurrens från nyhets kameror som tillåts i domstol. De har en fördel, men när domare förbjuda nyhets kameror i uppmärksammade fall.

Instruktioner

1 tjäna en konst examen från en ackrediterad institution. Medan många arbetsgivare inte kommer att bry sig om din examen, särskilt om du är begåvad, kan vissa inte ta examen på allvar om du tjänar det till en institution som inte är ackrediterad.

2 Lär dig att skissa, som arbetar med blyerts, kol och pastell. Vissa människor praxis skissa föremål först och sedan gå vidare till människor. Experimentera med färger för att lära sig att göra en skiss ser realistiskt.

3 Utveckla färdigheter som krävs för att lyckas som en rättssal konstnär. Du måste kunna visualisera hur scenerna kommer att visas efter människor har förskjutits i sina stolar och minnas detaljer, såsom ansiktsuttryck och förändringar i kroppsspråket. Du kommer också måste kontrollera små föremål på ett exakt sätt och hålla handen stadig när du ritar.

4 Öva skissa scener som förändras och rör sig. Eftersom rättssalen deltagarna inte kommer att sitta helt stilla, måste du lära dig att fånga en scen, även om deltagarna är ständigt flyttar runt.

5 Skapa en portfölj som innehåller några av ditt bästa arbete. Du kan inkludera skisser du skapade samtidigt på universitetet liksom de som du gjorde när du tränar på fritiden.

6 Sitta i på rättsfall och skapa skisser för att lägga till din portfölj. Detta är lagligt i de flesta platser, och du vanligtvis inte behöver särskilt tillstånd.

7 Kontakta TV-stationer och organisationer som publicerar nyheter, inklusive Internetbaserade nyhetssidor. Säker möten med nyhetsproducenter och visa dem din portfölj. Du kan behöva kontakta dem ofta, så att du är den första person de tänker på när de behöver en ny domstol artist.

8 Bli medlem i organisationer för journalister och andra nyhets proffs. Nätverk kan hjälpa dig att få remisser som kan hjälpa dig att säkra ett jobb.

9 Ta kontakt med tillverkare av tv-program som fokuserar på intressanta brottmål eller lösa mysterier. De kan behöva rättssalen konstnärer från tid till annan.

Hur får man trä Swingsets som du bygger Nivå

Hur får man trä Swingsets som du bygger Nivå


Att trä gungor nivå är en uppgift som är i allmänhet enkel och lätt att genomföra. Att ha en nivå trä gungställning är mycket viktigt av säkerhetsskäl, som har en obalanserad gungställning kan vara mycket farligt för barn - potentiellt orsakar det att välta medan de spelar på det. Trä gungor är oftast levereras med allt material för konstruktion, och se till att din uppsättning är nivå är mycket viktigt.

Instruktioner

1 Hitta ett område i din trädgård som ser platt där du kan sätta ihop din trä gungställning. Om du har inget område i din trädgård som ser platt, eller din egendom är ojämn, då kan du behöva platta del mark. Använd en spade att gräva upp några trädrötter och platta några bergiga områden. Inte förankra gungställning tills den står på jämnt, om din sving set kom med ankare. Håll smuts du har flyttat i en hög eller skottkärra i närheten.

2 Kontrollera olika delar av gungställning för att se hur även det använder nivå. Kontrollera helljuset som håller upp gungor, idet området ovanför bilden, och grunderna för gungställning. Det spelar ingen roll vilken storlek på din nivå är, men en längre nivå är att föredra eftersom det kommer att täcka mer mark på gungställning, gör din uppgift lättare. Du kommer att veta när marken är nivån eftersom linjen på bubblan av nivån kommer att sitta i mitten på din nivå. Vissa nivåer använder en laser i stället för bubblan; det spelar ingen roll vilken typ av nivå du har, fungerar alla nivåer.

3 Lokalisera eventuella ojämnheter på gungställning och använda överblivna smuts att balansera något visst område. Var noga med att dubbelkolla genom utjämning gungställning när du tror att swing ligger på botten även för säkerhetsfrågor. När du är säker på att trä gungställning är nivå, förankra den i marken, om din trä gungställning kom med ankare.

Hur får man ett jobb som säte filler

Hur får man ett jobb som säte filler


En plats filler är en person som är anställd för att hålla en kändis säte för händelser, både hög profil (tror Academy Awards) och mer obskyra händelser. När kändis anländer, lämnar sätet fyllmedel och håller en annan sits. Jobben är inte betalas, men människor dras till yrket på grund av tillgång de får till sina idoler och entrée till mycket dyra och exklusiva evenemang.

Instruktioner

1 Registrera med ett säte filler företag. Det finns endast ett fåtal organ som ger sätesfyllmedel för olika nöjesevenemang, inklusive seatfiller.com och audiencesunlimited.com. Besök deras webbsidor och fylla i ansökan. Ansökan kommer troligen be om grundläggande demografiska frågor (som din adress och telefonnummer), tillsammans med ett nytaget fotografi och kort uttalande om varför du vill vara en plats filler. Utöver etablerade byråer som de som anges ovan, kan det vara svårt att hitta organ, särskilt om du bor utanför Los Angeles. Din lokala Film Commission, den myndighet som ger inspelningstillstånd för alla typer av skott och händelser, är ett bra ställe att börja. De föra register över de flesta underhållningsrelaterade verksamheter och kan peka dig i rätt riktning. Dessutom kan talang agenter i ditt område ger sätesfyllmedel eller kunna berätta vem gör. Nationella talang byråer som John Robert Powers och Barbizon Modeling är bra resurser.

2 Förbered för ett uppdrag. Om det finns en matchning för ditt kön, erfarenhet och området (de flesta sker det i Los Angeles-området), då du kommer att tilldelas en händelse. De flesta händelser har strikta klädkoder, så du måste vara säker på att du har rätt klädsel. Många händelser är mycket formell, men inte alla, så du bör vara 100 procent klar på klänningen. Du kommer också att behöva ordna din egen transport till och från platsen.

3 Följ reglerna för sätes fyllning. Det är viktigt att följa reglerna om du vill att kallas tillbaka för framtida uppdrag. Den stora regeln är inte tala med talang (kändisar), be om autografer eller bilder. Beroende på det företag som du arbetar med, kan du inte ens kunna ta med en kamera till platsen. Andra regler omfattar endast röra sig på anvisad plats i arenan (så att du kan inte gå på upptäcktsfärd under uppdraget) och du måste visa upp i tid.

4 Arbeta dig upp. Det första uppdraget du kanske inte vara en hög profil händelse, men om du följa de regler och visa intresse för fler uppdrag, kanske du kan arbeta dig upp till mer exklusiva evenemang.

Hur får man ett jobb som ett faktum Checker

Hur får man ett jobb som ett faktum Checker


Ett faktum checker är ansvarig för att kamma igenom en facklitteratur arbete innan publicering, söker efter information som inte är sant eller kan utsätta författaren eller utgivaren en rättegång. Huruvida ansvar som arbetet omfattar en tidning, program TV eller kommande bok, spelar ett faktum checker en viktig roll. Som en journalistik professionell, är ett faktum checker ansvarig för att upprätthålla de grundsatser publicistisk sed.

Instruktioner

1 Få rätt certifiering. En utbildningsbakgrund i journalistik eller kommunikation på grundnivå är lämpligast. Få erfarenhet av forskningsrelaterade områden, såsom rapportering tidningen, att finslipa dessa färdigheter. Upprätta din post för rapportering av fakta med en stark portfölj av utrednings bitar.

2 vara väl insatt i alla de senaste standarderna i sökmotorn verktyg, såsom LexisNexis och Westlaw. Lägg dem till avsnittet färdigheter i ditt CV.

3 Montera en lista över potentiella företag, författare, organisationer eller utgivare där du skulle vilja arbeta. Använd detta som en grund för ditt jobbsökande.

4 Skapa en sökagent --- en daglig (eller vecka) e-post som skickas till dig, inklusive jobb matchningar baserat på dina inställningar --- på ett företag webbplats som du ofta. Kunna känna igen tillgången på forskningsavdelningar som inte nödvändigtvis kallas "faktum checker", men kommer att uppfylla alla de skyldigheter som traditionellt förknippas med rollen.

Hur får man ett jobb som roustabout eller råskinn

Hur får man ett jobb som roustabout eller råskinn


Oljefynd i USA och runt om i världen har skapat en växande efterfrågan på arbetskraft för att fylla positioner som roughnecks och roustabouts. Roustabouts gör grundläggande underhållsarbete på en borrigg, lyfta påsar av kemikalier och lera, rengöring av borriggen golvet, flytta rör och sand och ommålning utrustning. Roustabouts montera även pump uttagen hjälpa till med installationen av tank batterier och hjälpa roughnecks på borr golvet. Roughnecks är helt enkelt roustabouts med mer erfarenhet och utbildning. De arbetar på borrvåningen, vilket gör rör förändringar och säkra borrbildningsprov. De kan uppmanas att använda utrustning såsom kranar, gaffeltruckar eller Bobcats.

Instruktioner

1 Få på bästa möjliga fysiska form. Oilfield arbete, som en råskinn eller roustabout, är svårt och krävande. Arbetet innebär omfattande lyft och långa perioder av stillastående. De flesta oljebolag har strikta fysiska kvalifikationer och kräva att de sökande att passera en före anställning fysiska som inkluderar en ryggrads examen och drug screening.

2 Uppdatera ditt CV, bevis det noggrant och ut flera kopior på kvalitet papper. Beväpnad med en mapp med meritförteckningar, bokstavligen gå "dörr-till-dörr" uppmanar oljefält tjänsteföretag och borrning företag som kan ha positioner som matchar dina kvalifikationer. Många arbetsgivare vill se ansiktet bakom CV. Du kan bara lämna in en ansökan om en öppning har nyligen blivit tillgängliga. Arbetsgivare kommer att applådera dina ansträngningar och uppskattar din uppfinningsrikedom.

3 Visa upp. Under perioder av oljefält bommar, roustabouts och roughnecks är i hög efterfrågan på grund av arbetstagabrist. Om du är stark, villiga och redo att arbeta, kommer många oljeborrningsföretag anställa dig på plats. Men tänk på att under oljefält bommar, blir bostäder tillgänglighet knappa. Till exempel i Williston, North Dakota i 2010, var många arbetare som lever i sina fordon på grund av den svåra bostadsbristen. Oljebolagen bygga mobila sovsal heter; Men, kan leveransen inte hålla jämna steg med efterfrågan. Om du planerar att få en oljeindustrin jobb, är det klokt att ha en lastbil med en husbil kropp eller liten släpvagn för att ge skydd tills du kan hitta permanenta bostäder.

4 Sök på Internet för oljeindustrin jobb styrelser. Om du söka arbete till havs, besök rigworker.com. Rigworker är en interaktiv specialitet jobb ombord som erbjuder resurser för oljeindustrin arbetare. Fyll i en ansökan kandidat och få dagliga e-postmeddelanden om lediga jobb som matchar dina kvalifikationer. Om du söker arbete utanför USA, se till att du har ett giltigt pass och har ditt liv organiserat så att du kan lämna för ett nytt jobb med kort varsel.

Hur får man ett jobb som Internetanvändare

Hur får man ett jobb som Internetanvändare


Internetanvändare jobb är bäst lämpade för enskilda och stay-at-home föräldrar, pensionärer och personer som vill upprätthålla ett schema utan konstruktionerna traditionella skrivbordsjobb. Individer med webbaserade jobb kan arbeta var som helst så länge som en anslutning till Internet är tillgänglig. På grund av detta, kan individer upprätthålla en bättre balans mellan arbete och privatliv och samtidigt njuta av givande karriärer.

Instruktioner

1 Uppdatera ditt CV Du kanske inte har möjlighet att tala till potentiella arbetsgivare på telefonen eller att intervjua med dem personligen. Markera de färdigheter som gör dig till en idealisk kandidat för Internetanvändare jobb.

2 börjar söka efter Internetanvändare jobb. Använd traditionella jobb sökverktyg, såsom Career Builder eller monster, att söka jobb på nätet. Använd "online-jobb", "arbete-from-home jobb" och "telecommute" som nyckelorden för ditt jobbsökande.

3 Använd Internet sökverktyg för att hitta jobb. Gör en sökning på "online forskning jobb" eller "hitta Internetanvändare jobb" för en lista över företag som erbjuder denna typ av anställning. Du kan också söka efter frilansuppdrag på Craigslist.

4 Forskning dina potentiella arbetsgivare. Även om många företag annonsera lediga på nätet, inte alla av dem är seriösa företag. Genomför en sökning på Internet på en potentiell arbetsgivare namn innan de lämnar in en ansökan.

5 Skydda din personliga information. Inte lämna ut din personliga information utan att verifiera giltigheten av ett företag. Undvik arbetsgivare som kräver en kopia av ditt körkort och / eller socialförsäkringsnummer som ett villkor för anställning.

6 Ansök om Internetanvändare jobb. Skicka din CV till legitima företag som erbjuder lovande utsikter till arbete. Inkludera dina kontaktuppgifter med din ansökan.

7 Komplett jobbansökningar noggrant. Vissa arbetsgivare kan kräva att du fyller ett online-examen i syfte för dem att avgöra om du kan möta kraven från jobbet. Slutföra dessa tester till bästa förmåga och i tid.

Hur får man ett jobb som tidningsbud

Hur får man ett jobb som tidningsbud


Pappers pojkar leverera tidningar från dörr till dörr. Även om titeln anger en ung pojke kan användas i rollen jobb, människor från många olika bakgrunder fylla denna position, inklusive de som vill komplettera sin inkomst. Även kallad tidningsföretag, deras roll består av dem som kör ett fordon och som cykla eller gå. Pappers pojkar njuta ofta flexibla arbetstider, såsom kvällar, morgnar eller helger, och arbeta en bestämd färdväg som ges till dem av tidningsföretag.

Instruktioner

1 Få ett giltigt körkort. Vissa arbetsgivare kräver tidningsföretag för att driva ett företag van för att göra leveranser. Inte alla tidnings bärare krävs för att driva pappersvägen. När du ansöker om ett jobb annonsen kommer att indikera om det är en promenad eller kör väg, så se till att du söker rätt läge.

2 gäller för din lokaltidning. Lokala tidningar har ofta papper eller på nätet ansökningsblanketter för blivande pappersföretag att slutföra. Fyll i ansökan och se till att personuppgifter är korrekta. Vissa tidningar har också en telefon rekrytering linje, som kan användas för att söka jobb. Hitta telefonnumret på tidningen webbplats och ringa för att söka jobb.

3 Sök på nätet jobb styrelser för lediga inom ditt område för att hitta eventuella vakanser. Genomföra en online-sökning för tidningar som levereras i omgivande områden. Ring tidningar spekulativt och fråga om de rekryterar. Om inte, se om de kan hålla dina uppgifter på fil när en ny vakans blir tillgänglig.

4 Läs radannonser i din lokaltidning. Papper pojke lediga kan visas där när jobben blir tillgängliga. Detta är ett billigt sätt för tidningar att rekrytera.

5 snabbt reagera på eventuella telefonsamtal eller e-post en tidning gör som svar på din ansökan. Vara professionell och redo att ta del i en telefon eller ansikte mot ansikte intervju. Tänk på de frågor som du kan bli ombedd av en intervjuare i förväg så att du kan förbereda lämpliga svar. Målsmans tillstånd inhämtas om du är under 18 år. "Intelligenceren Wheeling News-Register" kräver skriftligt målsmans godkännande för alla transportörer som är yngre än 18 år.

Hur man monterar Flytande ramar med tejp eller lim

Hur man monterar Flytande ramar med tejp eller lim


Flytande ramar kan visa bilder på din vägg och samtidigt skapa en dramatisk effekt. Bilder inom flytande ramar inklämt mellan två tydliga, glasskivor. Ramarna kan monteras på en vägg eller bordsskiva. Inredare införliva tillbehöret genom att lägga till dokument, konstverk, foton och vykort till displayramen. Den moderna, fashionabla ram gör någon fotografi ser bra som det verkar sväva i luften.

Instruktioner

Mount med tejp

1 Lägg din bild på kanten av en plan yta såsom ett bord, sedan placera en glasskiva ovanpå det. Centrera glasskivan.

2 Fäst glasskivan till bilden vid botten av ramen, med användning av syrafria gångjärnsband eller gångjärns vävnad.

3 Vänd på bifogade ram och fotografera upp och ner, sedan placera glas inramade stödskivan bakom det.

4 Sätt de vidhäftade glasskivorna i bildramen, sedan hänga ramen på väggen.

Mount med lim

1 Applicera våt lim eller spraylim till centrum av en glasskiva.

2 Placera fotografiet eller konstverk på glasskivan och släta ner från dess mitt till dess kanter med hjälp av handen.

3 Låt ramen styrelsen att torka upp till 24 timmar innan den sätts in i bildramen. Häng ram på väggen en gång torr.