hur fästa flagga på gösstake

Hur man bygger Flaggång

Hur man bygger Flaggång


Stenplatta är en vanlig och dekorativt material att använda för en gångväg. Flag är färgstark, tålig och lätt att arbeta med. En gångväg konstrueras med stenplatta kommer att motstå frysning och upptining utan att spricka eller bryta som betong eller andra material kan. Vissa stenplatta former är oregelbundna och om dem för en gångväg är ungefär som att sätta ett pussel tillsammans; dock kan detta vara den mest intressanta delen av konstruera gångväg.

Instruktioner

1 Ring dina allmännyttiga företag för att markera el-, gas- och vattenledningarna innan du gräva i din trädgård.

2 Spray måla omkrets din gångväg att utse där du kommer att arbeta.

3 Gräv ut sod, stenar och ett lager av smuts några inches djupt längs gångväg väg. Använd en spade eller hyra en torvskärare för att försiktigt ta bort sod. Jämna vägen med en kratta. Super Hem Idéer konstaterar att detta bör vara "en metall trädgård (ej blad) rake."

4 Placera ett plastskikt ogräs wrap på vägen för att hålla ogräs från att växa mellan stenplatta bitar.

5 Häll en 2-tums lager av krossad kalksten längs vägen. Krossad kalksten kommer också att hålla ogräs från att växa.

6 Komprimera kalksten med en gräsmatta rulle eller effekt komprimator du har hyrt. Om du använder komprimator, skydda hörseln med öronproppar. Skyddsglasögon för att skydda ögonen från alla flygande bitar av kalksten.

7 Lägg ut den stenlagda i en tilltalande mönster med minimala luckor mellan stenarna. Tryck på stenarna på plats med händerna. Fylla utrymmen mellan den stenlagda bitar med krossad kalksten.

8 Vatten den stenlagda gångvägen med en slang eller sprinkler så kalkstenen kommer att lösa. Applicera mer kalksten om det behövs för att fylla utrymmen som kan visas, och vatten igen.

Hur gör jag Freeze Soda för Science projekt?

Hur gör jag Freeze Soda för Science projekt?


Det är möjligt att frysa en flaska läsk på bara några minuter. Det är inte magi. Det är vetenskap. Detta experiment visar hur koldioxid och natriumklorid lägre vattnets fryspunkt. Projektet visar hur lösta ämnen - den upplösta delen av en lösning - att påverka vätskor. Den visar också hur minska mängden löst ämne i en lösning höjer fryspunkten, så att den fryser vid varmare temperaturer.

Instruktioner

1 Kyl soda i kylskåpet i minst tre timmar.

2 Fyll en stor skål med is. Täck isen med bergsalt. Placera soda flaskor i isen. Häll is över läsk flaskor för att täcka dem helt. Lägg ytterligare ett lager av salt. Saltet är isen är lösta, vilket sänker dess temperatur.

3 Stick en termometer i isen, nära flaskorna. Kontrollera temperaturen ofta. Det bör komma ner till -8.33 grader C.

4 Låt flaskor läsk i is under 10 minuter, vilket gör att temperaturen inte sjunker under -8.33 grader C. Om det sjunker lägre, kommer soda fryser innan försöket sker.

5 Ta bort läsk från isen efter 10 minuter. Skaka inte eller stör soda. Det kommer att vara i flytande form.

6 Ta bort locket från soda. Det bör omedelbart frysa. Detta händer eftersom det lösta ämnet - koldioxid - frigörs från lösningen, låta soda fryser vid en varmare temperatur.

Hur att fästa en flagga på en flaggstång

Hur att fästa en flagga på en flaggstång


Utomhus flaggor är en populär accent för många hem, men fästa en flagga till en flaggstång ofta förvirrar eller kränker människor. Nyckeln till framgång fästa en flagga till en flaggstång vilar på lina, riggen rep på flaggstången. Målet är att placera belastningen på fallet och inte på flaggan.

Instruktioner

1 ändar fallet knyts att göra en loop; flagg bör inte bli en del av denna slinga. Lossa på fallet och hitta de bifogade snaps.

2 Fäst flaggan dessa snaps och anpassa dem till vara på samma avstånd från varandra som kragarna på flaggan. Låt inte någon stam som skall placeras på flaggan när du flyttar snaps.

3 Håll fallet tight och höja flaggan.

4 Fäst fallet repet när flaggan är i det önskade läget.

Hur hänga en amerikansk flagga vertikalt

Hur hänga en amerikansk flagga vertikalt


Den amerikanska flaggan är en symbol för vår nation och bör behandlas med respekt. Vertikal hängande är ett av många sätt det kan visas. Material som behövs för att hänga den kommer att variera i enlighet med storleken av flaggan.

Instruktioner

1 Titta på din flagga. Om den vore flugit från en pol på vanligt horisontellt läge är kanten som går intill flaggstången kallas rubriken. I en vertikal display, går denna kant på toppen. I vertikalt läge, bör huvudet fästas till något som kommer att hålla flaggan sprida ut platt, såsom en stav eller en tapp, så att hela flaggan kan ses.

2 Hitta den blå delen av flaggan som visar stjärnorna, som kallas kantonen eller facket. Håll detta hörn i höger hand och den andra änden av huvudet i vänster. Att hänga flaggan i ett fönster, gå upp till insidan av fönstret och placera flagga mot glaset. Detta är hur flaggan ska ses från utanför fönstret.

3 Häng din flagga vertikalt på en vägg hur det ser ut från utanför ett fönster. Sätt kantonen i vänster hand, gå upp på väggen och hänga den på det sättet.

4 Placera flaggan korrekt om du hänga den vertikalt från en stolpe som sträcker sig från en byggnad över en trottoar. Placera kantonen vid slutet av stolpen längst bort från byggnaden. Om du sträcker den mellan två byggnader, följ anvisningarna för att hänga flaggan över en gata.

5 Häng en stor flagga över en gata i enlighet med riktningen på gatan körs. Om gatan går norr och söder, sätta kantonen på västra sidan. Om det går öst och väst, sätta kantonen på norra sidan.

Hur man designar en flagga

Hur man designar en flagga


En flagga inte bara identifierar och representerar det är en symbol som används för att visa ära och för att fira mål, historia och stolthet av en gemenskap, lag eller organisation. Enligt vexillologists --- flagga forskare --- som har upplyst det historiska och symboliska betydelsen av flaggor, finns flera grundläggande principer anses nödvändig för en framgångsrik sjunker design. Vid utformningen av en flagga, strävar efter att göra din flagga okomplicerad, unik och visuellt slående. En väl utformad flagga har lång livslängd och förmåga att lätt identifieras med den grupp för vilken det står.

Instruktioner

1 Bestäm ett färgschema som bäst representerar din grupp. Till exempel, om USA flagga vita står för renhet och oskuld; rött står för tapperhet; och blått representerar presidenten. Håll det enkelt och försöka hålla fast vid två eller tre färger. Ukrainas flagga består endast av två horisontella band av färg --- utan symboler --- men är fortfarande full av mening. Blå, den översta färgen representerar blå himmel och gul, den lägre färg representerar vetefält.

2. Bestäm om en symbol ska användas på flaggan. Återigen, hålla det enkelt. En grundläggande, grafisk symbol med endast en färg kommer att vara mer slående. En upptagen eller flerfärgad symbol kan vara visuellt förvirrande. Välj en symbol som representerar något unikt om din grupp eller något som innebär gruppens filosofier. Den kanadensiska flagga, till exempel, innehåller formen av ett lönnlöv, fira Kanada distinkta geografi. Överväga vad som är framgångsrik om mycket minnesvärd flagga symboler, såsom dödskalle i pirat flagga. Undvik att använda ord, eftersom flaggor typiskt tänkt att vara grafiska framställningar.

3 Forsknings flaggor från många nationer och organisationer. Detta kommer att hjälpa dig att få designidéer och se till att du inte skapar en flagga som är en kopia av en annan grupp flagga.

4 Gör några skisser flagg idéer på rutat papper eller använda grafisk design mjukvara. Rita flera rektanglar. Göra rektanglarna med ett förhållande av en-till-en, en-till-en / 2 eller en-till-två. Med hjälp av markörer, prova ränder, torg och olika symboler och former. Tänk på hur symbolen ser ut i samband med den allmänna flaggan färg eller färger. Det ska stå ut och vara tydlig. Fortsätt att konfigurera tills du har flera alternativ att välja mellan. Överväga att be flera personer att utforma olika flaggor kommer sedan tillsammans som en grupp för att bestämma det bästa alternativet.

Hur man viker en flagga militär stil

Hur man viker en flagga militär stil


Om du inte har en alla väder flagga, är det tänkt att tas in varje natt, vikt och sätta på displayen tills nästa morgon när det går tillbaka upp i flaggstången. Flaggor som inte alla väder bör också föras in under dåligt väder, och vikta på rätt sätt. Det finns en exakt sätt att vika flaggan, som också är hur flaggan viks i det militära. För att fälla en flagga militär stil, måste du ha två personer närvarande att göra utmärkelser. Att ha två personer att vika flaggan kommer också att säkerställa att det aldrig vidrör marken.

Instruktioner

1 Stå på plats, och har din partner står en flaggor längd avstånd framför dig. Håll flaggan i midjehöjd, med ena hörnet av stjärnan delen av flaggan i vänster hand.

2 Vik flaggan horisontellt, vilket hörn i höger hand till hörnet i vänster hand. Din partner kommer att göra detsamma, bara det kommer att vara din spegelbild.

3 Vik flaggan horisontellt än en gång, på samma sätt. Detta kommer att skapa en fjärdedel gånger i flaggan. Vänd flaggan över i din och din partner händer så att stjärnorna och ränderna är både ovanpå.

4 Vik flaggan från botten, eller randiga delen av flaggan. Din partner kommer att ansvara för denna del av vikningen. Medan du håller vart och ett av hörnen i händerna, vik den vänstra hörnet upp längden av flaggan, så att hörnet vidrör vecket. Detta kommer att skapa en triangulär form i den nedre delen av flaggan. Ta höger hörnpunkt, och vik upp över triangeln du just gjorde. Fortsätt att vikningsmönster tills du vika hela längd flaggan.

5 Ta den öppna kanten av flaggan, och stoppa in den i sista vecket du skapade med triangelmönster.

Hur man fäster en flagga till en Pole

Hur man fäster en flagga till en Pole


Det finns en mängd olika flaggor som kan vara ett utmärkt komplement i din trädgård eller verksamhet. Höjden på flaggstången bör inte avskräcka dig från att fästa en flagga till det. Flaggstänger är utrustade med en remskiva och sammanfognings clips, vilka båda är nödvändiga för att fästa en flagga. Vara medvetna om att det finns regler för hur man hanterar och hänga den amerikanska flaggan, inklusive det ska aldrig röra marken eller flygas på natten utan belysning.

Instruktioner

1 Packa repet från ekrarna på stolpen.

2 Dra ner repet tills du ser sammanfognings klipp.

3 Fäst klämmorna till flaggan. Flaggan kommer att ha utsett hål på vilka klipp skall iakttas. Fästa skarvklämmor till de övre och nedre partierna av flaggan. Var noga med flaggan är vänd åt rätt håll och inte vidröra marken.

4 Höj flaggan genom att dra en sida av linan tills den når toppen av stolpen.

5 Linda repet runt ekrarna på stolpen med hjälp av en siffra åtta knop.

Hur man byter en brevlåda flagga

Hur man byter en brevlåda flagga


Om din brevlåda flaggan har sett bättre dagar, har blivit sköra, bleka eller avbrutna helt, då är det troligt dags att byta flagg. Lyckligtvis kan du hitta en prisvärd ersättnings brevlåda flaggan vid nästan varje hårdvara eller hem förbättring centrum. När du har ersättnings flagga plockat ut ska det bara ta några minuter att installera brevlådan flagga och vara redo för din brevbärare.

Instruktioner

1 Ta bort den gamla brevlåda flaggan från lådan med en skruvmejsel genom att halka skruvmejseln mellan utsidan av brevlådan och flaggblocket. Dra skruvmejseln bort från rutan till pop clipsen off av blocket.

2 Placera den nya flaggan blocket mot den högra sidan av brevlådan. Om det finns en skåra i ena hörnet av din flagga blocket, rotera blocket så hörnet med slitsen är i det övre högra hörnet. Rikta blocket så att hålen i hörnen av blocket är ihopkopplade med de borrade hålen i sidan av brevlådan.

3 Sätt in handen i brevlådan och sätta en av de fyra clipsen genom varje hål i brevlådan och i flagg blocket hörnen. Skjut varje klipp tills du hör ett klick eller pop.

4 Håll din brevlåda flagga antingen direkt över centrumhålet flaggblock eller, om en slits är tillgänglig, sätt i slutet av flaggan i skåran. Rikta hålet i flaggan till hålet i mitten av flaggan blocket.

5 Fäst flaggan till blocket med hjälp av fästenheten från din kit, antingen klicka på enheten på plats eller med hjälp av en skiftnyckel för att säkra en mutter till en bult. Byte flagga kit fungerar olika beroende på tillverkare, så följ anvisningarna på förpackningen för att förstå hur just din fästenheten fungerar.

6 Testa flaggan för att se till att det går upp och ner smidigt. När flaggan är upp det måste vara tätt säkras så att den inte kommer att sjunka om det är en blåsig dag. Spänn fästenheten, om det behövs, för att göra flaggan säkrare.

Hur man väljer den bästa HD antenn för inomhus

Hur man väljer den bästa HD antenn för inomhus


HD-TV (HDTV) kan ses från över dina lokala etern med antingen externa eller inomhusantenner. Om du bor i en hyreslägenhet eller egendom som förbjuder installation av en extern antenn på taket, är det enda alternativet för att välja den bästa inomhus HDTV antenn möjligt. HDTV sänds på VHF (mycket hög frekvens) och UHF (Ultra High Frequency). Inomhus antenner som tar emot både kan vara dyrare än de som får endast en av dessa spektrumpartier. Det är viktigt att ta reda på vad de lokala sändningar finns i ditt område innan man köper.

Instruktioner

1 Bestäm om radiostationer i ditt område är antingen VHF, UHF eller båda. En inomhusantenn måste väljas som är i stånd att arbeta på frekvensspektrumet som används för sändningar i ditt område, och HDTV antenner är färgkodade på denna grund. För att hitta det HDTV frekvensband används i ditt område, besök AntennaWeb och ange post postnummer. Om det finns träd eller höga byggnadskonstruktioner inom fyra block av din position, välj "Ja" i nästa block. För inomhusantenner, är det säkert att lämna den sista val blocket ensam (enda berättelse). Klicka på "Skicka".

2 Leta reda på röda flaggan på kartan på den sida och se till att det verkar så nära din aktuella position som möjligt. Om flaggan är inte på rätt plats genom att klicka på minustecknet (-) i det övre vänstra hörnet på kartan för att zooma ut kartan tills du kan se var du befinner dig. Håll muspekaren över sjunka, tryck sedan ner och håll vänster musknapp. Dra kartan för att din exakta position på kartan och släpper musknappen för att släppa flaggan när så önskas. Klicka på "Fortsätt."

3 Bläddra till botten av den sista skärmen och notera att alla de lokala sändarna listas i tabellen. Stationerna är färgkodade, och den ungefärliga sändartornet avstånd från din position visas i den andra kolumnen från höger. Skriv ner bordet och färgkoder på ett papper att ta med dig när du handlar för en inomhus HDTV-antenn. Jämför dina resultat med det på antennförpackningen.

4 Utvärdera avståndet av tornen från din plats i "Miles Från" -kolumnen på AntennaWeb sidan. Om majoriteten av stationerna är inom 20 miles från din plats, kan du vara rätt att välja en inomhusantenn som inte innehåller en inbyggd förstärkare. Om de flesta stationer är längre än 20 miles, bör du allvarligt överväga att spendera de extra pengar för en inomhusantenn som inkluderar en inbyggd förstärkare. Om du har pengar, är det bäst att köpa en inomhusantenn med inbyggd förstärkare, oavsett torn avstånd, för bästa mottagning möjlig. Väggar och närliggande byggnader kan minska signalstyrkan, även om tornen är närmare än 20 miles.

5 Välj en inomhus HDTV antenn som endast tar emot VHF-signaler, om det är den enda typ av signal som sänds i ditt område. På samma sätt väljer en inomhus HDTV antenn som endast tar emot UHF-signaler, om det är den enda typ av signal som sänds i ditt område. Single-band (VHF eller UHF) HDTV antenner kostar mindre än de kan ta emot på båda frekvensbanden. Om stationerna i ditt område blandas mellan de båda banden, kommer du att ha något annat val än att köpa en antenn som gör både för visning allt som finns i ditt område.

6 Besök din lokala butiker att börja din köpprocessen. Jämför data på diagrammet som du skrev ner på papper med informationen på förpackningen för varje antenn du överväga. Om det finns två inomhus HDTV antenner av olika märken, men är i samma prisklass - med en som har en inbyggd förstärkare medan den andra inte - välj en med förstärkaren över en utan. På detta sätt kommer du att få bättre antenn för en lika stor summa pengar.

7 Jämför decibelvärden när man jämför två antenner med inbyggda förstärkare. Många HDTV antenner har "antennvinst" värden tryckt på utsidan av sina förpackningar lådor, och mätningen är listad som dB (decibel). Antenner med den högsta vinsten i dB tryckt på förpackningen är mer värdefulla än de med lägre förstärkning betyg.

8 Välj antennen som ger alla ovanstående för bästa penningvärde möjligt, men också ta hänsyn till utseendet på antennen. Även om det inte viktigt när det gäller funktionalitet, och även om estetik bör vara den sista faktorn i en prövning, du kommer att få leva med din inomhus HDTV för en lång stund. Ta hänsyn till hur glad du kommer att vara med utseendet på antennen i den eller vardagsrummet.

Hur man väljer de bästa platserna på ett flygplan utrustat med SeatGuru

Hur man väljer de bästa platserna på ett flygplan utrustat med SeatGuru


Att köpa flygbiljetter efter pris ensam kanske inte får du den optimala affären - en konkurrents något dyrare flygning kan ha mer benutrymme och det är en bonus om du är hög. Det är filosofin bakom flygstolar jämförelse webbplatser såsom SeatGuru som syftar till att ge dig låg ner på sittplatser på specifika flygningar så att du kan faktor reskomfort i din shopping samt pris. Det är enkelt att använda om du följer dessa steg.

Instruktioner

Kontroll av sittplatser på flyg

En look-up potentiella flyg till din destination på Internet eller via en resebyrå. Du måste anteckna namnet på flygbolaget och flightnummer - till exempel United 935 är att flygbolagets morgonflygning från London Heathrow till Los Angeles. Besök avsnittet "Hitta Seat Maps" i SeatGuru platsen och ange denna information i de relevanta rutorna.

2 Klicka på "visa karta" och du ser en platsöversikt och sittplatser detaljer för flygplan som är planerad till den flygningen. Uniteds flight 935 är på en Boeing 777-200, till exempel. Sittplatser detaljer berätta hur breda sätena är i varje klass och deras tonhöjd. Pitch innebär hur nära en plats är att det framför så ju större antal desto bättre. SeatGuru färgkoder icke-standardiserade platser inom varje klass av grönt - för bra plats - gul - för att vara medveten om detta säte - röd - för en dålig plats - och gult och grönt för ett säte som besökare har gett blandade recensioner. Platser på sista raden i flygplan är normalt röda eftersom de har begränsad lutning och är ofta bredvid toaletter, som kan vara illaluktande. Det finns också en detaljerad beskrivning av de under flygning bekvämligheter som ljud och video, om växelström och internet finns tillgängligt - och i vilken plats - ombord mat, och om du kan boka en babykorg för spädbarn att sova i användare. kan bidra omdömen om sina erfarenheter av specifika platser på flyg, så läs dessa om det finns någon om dina kära. Jämför informationen för alla dina kort listade flyg att göra ett val om vilken en att köpa. Välj din plats så snart du bokar ditt flyg till att du får det bästa tillgängliga alternativet.

3 överväga att besöka avsnittet "Bläddra Airlines" på webbplatsen om du inte redan har specifika flygningar i åtanke. Detta bryter ner flygplan varje Bolag så att du kan jämföra sätesplatser, bredd och flyg bekvämligheter på detta sätt. FlightGuru kördes en Beta flygsökning i juni 2013 där du kan söka efter flyg på sajten och jämför priser på MrJet, Bookingbuddy.co.uk, Opodo och Expedia.co.uk. Webbplatsen berättar också vad du kan förvänta dig att få från varje klass av resor och jämför skillnaderna mellan klasserna på flygbolagen. Första klass på Air France får du en sluten svit, medan på Air China är det antingen en liggande säte eller en lögn-flat eller en vinkel lie-flat beroende på vilken modell av flygplan du flyger.