hjulstorlek dator

Hur man öppnar en HP Pavilion bärbar dator Case

Hur man öppnar en HP Pavilion bärbar dator Case


År 1993 introducerade HP sin första bärbara dator. Denna bärbara dator hade tillräckligt batteri att pågå under en flygning över hela USA. Denna dator hade minimal processorhastighet och kan endast användas för mycket enkla uppgifter. HP bärbara datorer har kommit en lång väg sedan dess, nu kan utföra flera uppgifter samtidigt, och använda - i vissa fall - som en hemdator. Många av de nyare Pavilion bärbara datorer kan uppgraderas, ungefär som en stationär dator. Det tar några minuter att öppna upp din HP Pavilion laptop, och därifrån är det precis som att uppgradera ditt skrivbord.

Instruktioner

1 Lägg din bärbara dator på en plan yta som är fri från damm. Damm och andra små molekyler kan skada din bärbara dator, särskilt om de får inuti datorn.

2 Ställ din bärbara dator upp och ned och ta bort batteriet. Batteriet kan fästas med ett reglage och bör dra ut.

3 Ta bort hårddisken och minnesmoduler. Dessa omfattas av luckor på utsidan av din bärbara dator, vanligtvis med en uppsättning av skruvar.

4 Ta bort alla skruvar från baksidan av din bärbara dator. HP laptop kommer troligen att ha många skruvar som måste tas bort. Till exempel, har HP Pavilion D600 minst 20 skruvar som måste tas bort.

5 Ta bort strömbrytaren locket. HP bärbara datorer har en strömbrytare lock som löper längs tangentbordet och ligger under LCD-skärmen. Ta det försiktigt genom att bända upp det med en skruvmejsel.

6 Lyft upp och ta bort tangentbordet. Tangentbordet kommer att vara lätt att ta bort när strömbrytaren locket tas bort. Tangentbordet kommer att behöva kopplas bort från moderkortet. Du har nu tillgång till de inre komponenterna i din bärbara dator.

Hur man öppnar en Sony VAIO PCV-dator

Hur man öppnar en Sony VAIO PCV-dator


Sony VAIO PCV raden av person stationära datorer från Sony har en unik design som inte liknar något annat erbjuds på färdiga PC marknaden. Detta kan göra att uppgradera tornet en något komplicerad uppgift, eftersom många ägare av en VAIO PCV är obekant med hur man arbetar på sin enhet. Processen för att öppna tornet, till exempel, är inte så svårt som det kanske låter, men metoden är något okonventionella.

Instruktioner

1 Koppla bort strömkabeln som leder in på baksidan av Sony VAIO torn. Detta är absolut en säkerhetsåtgärd.

2 Vrid Sony VAIO PCV torn mot dig.

3 Lyft upp spärren i det övre högra hörnet av tornet. Med spärren lyfts, dra sidopanelen ut och det kommer att svänga öppna.

Hur man använder Magic Jack med min dator Off

Hur man använder Magic Jack med min dator Off


Plugga din hemtelefon till Magicjack, en liten tändsticksask storlek enhet som passar in i en dators USB-port, ger användaren möjlighet att prata med någon i USA eller Kanada gratis. Som en Voice over Internet Protocol (VoIP) leverantör, driver Magicjack använder en dator makt och en Internet-anslutning med hög hastighet. Från och med augusti 2010, då du har datorn avstängd för kvällen, uppleva ett strömavbrott, har datorn ut för reparation, eller hitta dig själv utan en Internetleverantör, kan du fortfarande använda Magicjack på ett par olika sätt.

Instruktioner

1 Anslut din bärbara Magicjack till en annan dator som är ansluten till Internet, sedan vänta på Magicjack programvara för att visas på skärmen som vanligt. Nu kan du ringa telefonsamtal. Du kan använda Magicjack på alla Macintosh-dator eller dator med Windows XP, Vista eller Windows 7. Du behöver inte registrera Magicjack varje gång du använder den, vilket gör enheten bekvämt för resenärer.

2 Om datorn är avstängd eller obrukbar, använder samtalet vidarebefordran funktionen för att överföra din Magicjack telefonnummer till ett annat telefonnummer, så att din fasta, mobiltelefon eller företag per telefon. Gå till Magicjack välkomstsida, klicka på "Mina prenumerationer" och klicka sedan på "Ändra inställning" under vidarekoppling. Kontrollera "Markera för att aktivera vidarekoppling" rutan, och ange 10-siffriga telefonnummer där vill ta emot dina vidarebefordrade samtal. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar. På detta sätt kan du fortsätta att lyssna och ta emot telefonsamtal genom att svara på dina andra telefoner - du bara inte kommer att kunna göra telefonsamtal med hjälp din Magicjack. Avmarkera "Kontrollera Aktivera vidarekoppling" rutan för att inaktivera vidarekopplingen.

3 Ta emot samtal till din gratis Magicjack röstbrevlåda när du stänger av datorn. Din Magicjack kommer att fortsätta att ta emot och lagra meddelanden som du tar emot i röstbrevlådan. Du kan kontrollera dina meddelanden på distans med hjälp av någon telefon, ringer din Magicjack telefonnummer trycker stjärna eller asterisk knapp på telefonen, och sedan ange ditt personliga Magicjack röstbrevlåda lösenord när det efterfrågas.

4 Tillgång till röstbrevlådan med hjälp av en annan dator och sedan dra upp det e-postkonto du ursprungligen inrättades med Magicjack. Din e-post får all röst som WAV ljud ljudfiler, och ger dig med telefonnumret till den som ringer, samt tid, datum och längd av meddelandet. Klicka bara på nedladdningen av ljudfilen i din e-post, och standard mediaspelare på datorn kommer att börja spela ljudmeddelande. Du kan använda denna metod som ett alternativ till att ringa ditt Magicjack nummer från en annan telefon.

Hur gör jag Hook en S / PDIF ut från en dator till en TV?

Hur gör jag Hook en S / PDIF ut från en dator till en TV?


S / PDIF står för Sony / Philips Digital Interconnect Format, som är en typ av ljudöverföring protokoll som utvecklats av de två elektronikföretag. S / PDIF används ofta för att skicka komprimerade flerkanaliga ljudsignaler till en enhet som kan separera kanalerna för uppspelning på flera högtalare, såsom en surroundmottagare. Ansluta en dators S / PDIF-utgång till en TV med en kompatibel digital ljudingång kräver bara en enda kabel.

Instruktioner

1 Stäng av datorn och TV.

2 Tryck in kontakten i ena änden av den digitala ljudkabeln rakt in i datorns S / PDIF "Line Out" jack.

3 Anslut kontakten på den motsatta änden av kabeln till den digitala ljud "Line In" uttaget på baksidan av TV: n.

Hur man ansluter en Samsung Nexus till en dator

Hur man ansluter en Samsung Nexus till en dator


Samsung Nexus är en portabel satellitradio som också kan lagra CD och MP3-spår. Uppladdning spår till enheten kräver en USB-kabel med en dator. Kabeln och kommunikationsprogramvara för datorn att interagera med Nexus levereras med den bärbara enheten. Set-up tar mindre än 10 minuter.

Instruktioner

1 Placera Nexus program-cd i datorns skivfacket, nära och vänta en stund för skivan att starta.

2 Installera programvaran på datorn, klickar på varje knapp på skärmen som det visas, sedan starta om datorn eller laptop.

3 Skjut Nexus rakt ner på den medföljande dockningsstationen med kontrollpanelen framåt.

4 Sätt i USB-kontakten i ena änden av kabeln till porten på baksidan av dockningsstationen.

5 Tryck in kontakten på den motsatta kabeländen till en USB-port på datorn eller laptop.

Hur man låser Datorer

Hur man låser Datorer


När en dator är låst, loggas endast den aktuella användaren i kan låsa upp den. För datorer som tillhör en domän kan en domänadministratören låsa upp det också. Låsa en dator förbjuder obehörig användning och tillgång till filerna i datorn. Denna säkerhetsåtgärd har utvecklats eftersom data och filer kan stjälas eller avlyssnas när användaren är kort bort från datorn. Det tar bort besväret med att stänga av datorn när användaren är bara gått en kort tid.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör".

2 Skriv "control userpasswords2" och tryck på "Enter".

3 Klicka på fliken "Avancerat".

4 Kontrollera "Kräv användarna att trycka Ctrl + Alt + Delete" och klicka på "OK".

5 Tryck på "Ctrl + Alt + Delete" och klicka på "OK" för att låsa datorn.

Hur vill överföra Microfiche till en dator

Hur vill överföra Microfiche till en dator


För inte så länge sedan, mikrokort var det bästa sättet att lagra visuella register såsom tidningar, tidskrifter och dokument. I sin tid mikrofiche tillhandahålls långtidslagring, vilket gör att företag, bibliotek och myndigheter att lagra hundratusentals dokument i ett litet utrymme. Dessa dagar, men de stora mikrofiche läsare som en gång användes för att återskapa informationen i stort sett borta, och många företag och privatpersoner letar efter sätt att överföra sina mikrofiche dokument till sina datorer.

Instruktioner

1 Bestäm hur många mikrokort dokument du behöver konvertera till dataregister. Om du har ett stort antal dokument att konvertera, kommer det förmodligen att bli mer kostnadseffektivt att lägga ut omvandlingen.

2 Kontrollera din lokala näringslivet för företag som kan göra storskalig konvertering av mikrofiche dokument till CD, DVD och andra långsiktiga dator lagringsmetoder. Du kanske vill kolla med ditt lokala bibliotek för rekommendationer - många bibliotek konverterar hela sin mikrokort dokumentsamlingar till DVD.

3 Kontakta varje företag för information om de tjänster de tillhandahåller och de priser som de tar ut. Vid bedömningen av företag, ta reda på hur lång tid konverteringen tar. Vissa företag har möjlighet att överföra mikrofiche dokument permanent dator lagring på bara några dagar, medan andra kan ta veckor att slutföra arbetet.

Hur man startar din Windows-dator i DOS

Hur man startar din Windows-dator i DOS


DOS är en förkortning som står för skiv Operativsystem och var den dominerande operativsystem som används i de första datorer från 1981 och framåt. Microsoft införlivas MS-DOS i sina första Windows-operativsystem 95, 98 och Millenium Editions fram till 2002. DOS används idag av spel entusiaster, programmerare och datatekniker som behöver rå tillgång till datorns hårdvara. Läs vidare för att upptäcka hur man startar Windows i DOS.

Instruktioner

Instruktioner

1 Slå på datorn.

2 Vänta tills systemet att starta och tryck F8 upprepade gånger innan Windows-logotypen visas. Detta bör ta upp en svart och vit skärm med titeln "Avancerade startalternativ." Om datorn laddar upp normalt, starta och försök igen. Trycka på F8 tidigare nästa gång.

3 Flytta ned på skärmen med hjälp av piltangenterna för att markera "Felsäkert läge med kommandotolk" och tryck på enter för att fortsätta.

Hur har datorer Ändrad Illustration tekniker?

Hur har datorer Ändrad Illustration tekniker?


Datorer har hjälpt produktionssidan illustration och animation så långt tillbaka som i början av 1960-talet. Under de senaste fem åren, har datorprogram stödd illustration och design i gång ofattbara sätt. Program som Adobe Illustrator, Coreldraw och Inkscape varje egenskap användargränssnitt med en rad olika verktyg för att skapa digitala bilder. Under årens lopp har datorprogram assisterad illustration kraftigt för att skapa nya idéer och realistiska bilder.

Design

En av de mest kända tillägg programvara har gett världen illustration är förmågan att skapa tredimensionella bilder. Filmer, tv och andra former av visuell underhållning har alla börjat använda tre-dimensionell illustration för att skapa en mer realistisk utseende. Bortsett från de många video företag att dra nytta av den nya mjukvara, är forskningsföretag också med hjälp av digital illustration för att återskapa naturliga bilder, såsom landskap och andra topografiska egenskaper.

Färg

Innan datorer användes i illustration och allmän utformning, målning och andra färgtekniker tog artister flera timmar, ibland dagar och veckor, för att på rätt sätt fullständig. Dataprogram tillåter användare att exakt färga avsedda bilderna på ett snabbt och exakt sätt, vilket ger en realistisk look till illustrationer. Om misstag görs under den traditionella färgprocessen förändra det sätt som denna bilden visas är inte så lätt. Med digital färg, är lika enkelt som att välja en ny färg på den digitala paletten ändra kontrast en viss del.

Produktion

Genomförandet av programmet i studion har möjliggjort snabbare illustration och animation produktion än vid handmålning av varje ram krävs för att slutföra en video. Dessutom har datorprogram gjort återgivning av bilder en lättare uppgift än manuellt återskapa dessa bilder på papper med pennor, pennor och penslar. Snabbare produktion av dessa illustrationer leder till mer tid som kan ägnas någon annanstans, vilket leder till mer avancerade slutförda projekt.

effekter

Långt innan användning av datorer och digital illustration, artister förlitat sig på vissa tekniker och effekter för att bestämma hur deras ritningar ser ut när klar. Program som Adobe Illustrator tillåter användare att snabbt ändra utseendet på bilden i några sekunder med en rad olika verktyg. Under de senaste åren har produktionsföretag kunnat uppnå verklighetstrogna illustrerade bilder, ta illustration och animering till nya höjder.

Hur du sätter på webbkamera på en Lenovo bärbar dator

Hur du sätter på webbkamera på en Lenovo bärbar dator


Vissa Lenovo ThinkPad modell laptops kommer med en inbyggd monterad webbkamera över toppen på LCD-skärmen. Eftersom det inte finns någon fysisk strömbrytaren på webbkameran måste du aktivera den från datorns skrivbord. Det finns ingen anledning att låta detta skrämma dig, eftersom den inte kräver mycket tekniskt kunnande. Så länge du kan använda en mus, bör du kunna aktivera din Thinkpad webbkamera; och det kommer inte att ta mer än en minut av din tid.

Instruktioner

1 Slå på din bärbara dator. Klicka på "Start" -knappen.

2 Välj "Alla program." Öppna Windows Movie Maker.

3 Välj "Spela in video från enhet." Hela ett filnamn för din video som tagits. En infångnings fönster visas. Välj "Start Capture" fliken i inspelningsfönstret för att börja inspelningen från din webbkamera. Välj "Stop Capture" när du är klar med inspelningen.