Hjälp min hallonbuske dör

Hur man installerar en ny tändningen en Mini motorcykel

Hur man installerar en ny tändningen en Mini motorcykel


Bortsett från att ändra ett tändstift eller bakljus lampa, installera en ny tändningslåset på din mini motorcykel eller pocket bike är en av de minst komplicerade ersättare. Tändningslåset är en integrerad enhet som hålls på plats med en täckring. En gjuten elektrisk kontakt eliminerar behovet av ett kopplingsschema eller någon förvirring kring tråd färgkoder. Beroende på vilken typ av strömbrytare, dra åt trimringen kräver ett billigt verktyg eller en viss grepp om din del. Parkera mini motorcykeln på cykelställ eller centralstödet för att installera en ny tändningslåset.

Instruktioner

1 Försök att lossa trimringen på den befintliga brytaren genom att trycka ner när du vrider ringen motsols. Använd en trimringen verktyg om ringen inte lossnar för hand. Ta bort trimringen.

2 Nå under instrumentpanelen och följa den väg av tändningslåset kablar för att lokalisera snabbkoppling. Tryck på flikarna på vardera sidan av de större stationära kontakten och dra i spaken ledningar kvinnliga ände ur kontakten.

3 Lyft tändningslåset ur dess fäste och mata kvinnliga tråd kontakten genom undersidan av fästet för att ta bort den gamla brytaren.

4 Sätt honkontakten av den nya tändningslåset genom fästet i kombiinstrumentet. Rikta in fliken på kroppen av tändningslåset med förskjutningen i fästet och skjut brytaren på plats.

5 Nå under kombiinstrumentet. Rikta den upphöjda ås på honkontakten med spåret i hankontakten. Tryck honkontakten i hankontakten, se till att det snäpper fast.

6 Trä nya trimringen medurs på den nya tändningslåset och dra åt för hand. Om det behövs, dra trimringen med trimringen verktyget.

Lagar om Mini Motos

Lagar om Mini Motos


Mini heaten och pocket bikes är miniatyr motorcyklar, ofta av mindre än en fjärdedel skala av en fullstor motorcykel. Mini heaten har vuxit mycket populär som ett sätt att billig transport, på grund av sin ringa storlek och relativt hög prestanda. Nya lagar har införts i många stater och kommuner att reglera dessa mini motorcyklar.

Vad är en Mini Moto?

En mini moto, eller pocket bike, är en miniatyr motorcykel som vanligtvis drivs av en gas eller elektrisk motor, med förskjutningar som sträcker sig från 49 till 125 cc. Flesta gasdrivna mini motos är av en liten förskjutning enhastighets två- eller fyra-taktsmotor som är ansluten medelst en drivkedja till bakhjulet. Dessa motorer är ofta på grundläggande bangårdar och köras på vanlig bensin. Elektriska mini Motos använder ett litet batteri och elmotor för framdrivning. Mini Motos finns i en mängd olika stilar, med sport cykel typ är den vanligaste.

Behov av att reglera Mini Motos

Mini Motos är vanligtvis säljs som terränggående endast fordon, vilket innebär att de inte är lagligt för användning på allmänna vägar och motorvägar. Emellertid har nyare modeller tagits fram och är utrustade med strålkastare, svans och bromsljus, blinkers och hastighetsmätare med avsikt att bli street-legal. Dessa mini Motos säljs ofta som mopeder, som definieras som fordon som drivs på små hjul och använder en låg driven bensinmotor, och ofta är representerade som en motoriserad skateboard med styret.

Kalifornien och Mini Moto Klassificeringar

California Vehicle Code 400 (a) klassificerar pocket cyklar och mini motos som motorcyklar, som är alla motorfordon som har ett säte eller sadel används av föraren och är utformad för att färdas på inte mer än tre hjul och väger mindre än 680kg. California Vehicle Code 405 definierar vidare en mini moto som en "motordriven cykel", som är en motorcykel som drivs av en motor med ett deplacement på 150cc eller mindre. Vad dessa koder koka ner till är att en mini moto operatör måste registrera fordonet som en motorcykel, har ett tillstånd utfärdat motorcykel godkänt licens och använda lämplig skyddsutrustning. Men eftersom de flesta mini moto tillverkare inte placera fordon identifieringskoder (VIN) på sina produkter, California Department of Motor Vehicles tillåter inte mini Motos ska registreras.

Andra stater Synen på Mini Motos

Kalifornien är inte den enda staten att visa mini Motos som motorcyklar. Pennsylvania klassificerar både en skoter (motoriserade skateboard) och en motordriven cykel som motorfordon kräver registrering och licensiering att fungera på allmänna vägar och trottoarer. Dessutom kräver Tennessee motordrivna cykelrörelsedrivande företag har en M-Limited påskrift på sina körkort. Skulle en mini moto registreras och användas på allmän väg, är operatören skyldig att följa alla trafiklagar och kan krävas för att utföra försäkring.

Universal hjälm lagar

De flesta stater har en universell hjälmlag som kräver att alla motorcykel och motordrivna cykel operatörer och passagerare att bära Department of Transportation godkända hjälmar. Arkansas, Florida, Kentucky, Louisiana och Texas kräver endast operatörer yngre än 20 att bära hjälm. Från och med 2009, är hjälmar inte krävs enligt lag i Idaho, New Hampshire, Iowa och Colorado.

Hur man bygger en Mini Halfpipe Ramp

Hur man bygger en Mini Halfpipe Ramp


Oavsett om du rider en skateboard, en BMX-cykel eller du är en in-line skridskoåkare, det finns ingen större brådska än att göra det på en halfpipe. En halfpipe mini ramp kommer hjälpa till att snabba upp din inlärningsprocess och är perfekt för alla åldrar eller skicklighetsnivå. Från nybörjare till proffs, kan du njuta av att lära sig nya tricks och krossa luft på din egen mini halfpipe ramp.

Instruktioner

1 Rita en punkt på ett ark av 3/4-tums plywood som är 12 inches i längd och 3 1/2 inches i från bredden. Detta är startpunkten för din böjd linje.

2 Placera en 2-av-4 på plywood vid punkten 12 inches i från kanten och med en skruv fästa ett snöre 6 fot 10 tum från slutet och se till att styrelsen är samma avstånd hela vägen över. Bifoga en penna till slutet av strängen och har någon hålla styrelsen eller skruva ner tillfälligt tills du dra gränsen. Håll strängen stram när du ritar bågen. Du bör hamna på en punkt 12 inches i och 3,5 inches från kanten av plywood och har en smidig övergång linje från startpunkten till slutet.

3 Ta bort 2-by-4 och skär detta stycke ut med sticksåg. Det borde räcka plywood vänster för att få en annan klippa om du har mätt detta korrekt.

4 Skär den andra sidostycke med hjälp av den första du bara klippa som en mall. Skär två mer från det andra arket av 3/4-tums plywood. Du bör nu ha fyra lika stora bitar för dina sidor, två för vardera änden av halfpipe.

5 Stå upp två av sidostyckena du klippa och rada upp dem tillsammans för att dra märken längs den krökta kanten där du kommer att sätta varje 2-by-4. Två 2-by-4s är placerade rygg mot rygg längs den nedre kanten. Med början vid denna punkt åtgärd varje märke till cirka 8 inches isär. Notera att en 2-av-4 kommer att gå i botten längs den bakre kanten för att hjälpa till att hålla rampen kvadrat. Du kommer att behöva använda 15 stycken 2-by-4 kapas till en längd av 7 fot 10,5 tum. Genom att mäta denna längd får du en total bredd av 8 fot när du lägger varje 3/4 tum plywood sidor. Detta gör det möjligt för plywood yta för att passa fint.

6 Ta 2-by-4s och skruva i dem för att ansluta sidostyckena med två däck skruvar och se till att ändarna av två-gånger-4 är i jämnhöjd med kurvan för övergången, men lämna den översta av för nu . Upprepa detta steg för den andra änden av den halfpipe.

7 Skär skåror i plywood sidor på toppen av rampen för röret som kommer att användas som hättan. Ta hänsyn till tjockleken på plywood toppen för att se hur långt röret kommer att sticka ut. Nu kan du montera topp 2-by-4 åt sidorna under röret och säkra klara med skruvar.

8 Lägg en bit 3/8-tums plywood ner och linje upp det med den nedre kanten så att plywood kanten är mellan de två 2-by-4s du skruvas samman vid botten av övergången; det bör ligga an mot coping röret på toppen.

9 Blöt några handdukar och lägga dem på plywood för att göra det böja enklare och inte spricka. Skruva fast på ramen med hjälp av 2,5-tums eller skruvar när du har det kvadrat. Upprepa med en annan bit av plywood sedan avsluta med ett lager av 1/4-tums masonit ark. Trim om nödvändigt. Upprepa detta steg för den andra rampen.

10 Skär ett ark av 3/4-tums plywood i hälften i två delar som mäter 2 fot med 8 fot. Bygg en fyrkantig ram samma storlek med 2-by-4s med en mellanstycke för ett stag. Skruva plattformen ramen in i sidorna och in i den övre 2-by-4 av rampen. Täck med plywood och skruva fast den. Stötta plattform med 4-gånger-4 inlägg och 2-by-4 i hörnen. Upprepa detta steg för den andra rampen.

11 Skär två stycken 2-by-4 till 6 fot och två på 7 fot 9 inches att bygga en fyrkantig ram som mäter 6 fot med 8. Detta kommer att vara ramen för den plana bottenstycket. Klipp 7 stycken 2-by-4 till 7 fot 9 inches för stöden och montera var 8 inches eller så. Täck med plywood och Masonite som är 6 fot 3 inches lång tid att sticka ut 1,5 inches i varje ände. De 1,5 inches av plywood som sticker ut får skruvas in i den övre kanten av övergångs bitar med 2,5-tums skruvar. Ta bort dessa skruvar kommer att göra det möjligt att ta rampen isär och flytta den.

Hur man tar ut en MR16 Mini Halogen Bulb?

Hur man tar ut en MR16 Mini Halogen Bulb?


Den MR16 mini halogenlampa är en bi-pin glödlampa. Denna lampa används för infälld belysning, och i stället för vanliga glödlampor i bostäder och kommersiellt bruk. Halogenlampor kan pågå upp till två gånger längre än en icke-halogenlampa på grund av dess volframtråd och halo samverkan inom glödlampan. Dock kommer lampan så småningom bränna ut och behöver bytas ut. För att byta lampan, är det viktigt att veta det rätta sättet att ta bort den från sockeln.

Instruktioner

1 Stäng av armatur av med strömmen slås på "Off".

2 Låt lampan svalna i fem till tio minuter. Halogenlampor blir mycket het när den används, så gör det möjligt att kyla kommer att förhindra eventuella brännskador.

3 Ta tag i lampan genom basen. Ta inte tag i glaset, som du av misstag skulle kunna bryta det, vilket resulterar i skador. Dra glödlampan rakt ut ur sockeln. Lampan är försedd med två stift i stället för en spiral uttag, så se till att inte vrida lampan, eftersom detta kommer att få den att gå sönder eller splittras. Det kommer att frigöra och komma ut med lite kraft.

Hur mycket olja att sätta in i motorn i min grop cykel

Hur mycket olja att sätta in i motorn i min grop cykel


Pit cyklar var ursprungligen bara vad namnet antyder: en liten cykel eller motorcykel för att ta sig runt i depån för en motorcykel race. Deras ringa storlek gjorde dem perfekt transport runt trångt gropar. Idag finns även tävlingar för dessa mini cyklar.

History of the Pit Bike

Den ursprungliga grop cykel i början av 1950-talet var faktiskt bara en liten cykel. I början av 1960-talet de japanska tillverkarna producerade små 50-cc mini cyklar som var stor för att komma runt groparna på motor-cross raser. Sedan cyklarna har blivit mer sofistikerade, men fortfarande små. Den maximala storleken motor idag är 125cc.

The Pit Bike dag

Pit cyklar används inte bara i depån under 2011, men har också blivit populär nog att det finns faktiskt lopp för dessa mini hogs. Även om du ser ut som en överfylld docka när du kommer fram till startlinjen, den lilla storleken av gropen cykel erbjuder dig en utmanande ritt med bara en kort nedgång om du kommer av cykeln.

Grop cykel Care

Liksom alla bitar av maskiner kräver gropen cykel behöriga underhåll om du förväntar sig att köra starkt och pågå under lång tid. Du bör alltid hålla oljan på en korrekt nivå. Varje cykel har något olika krav på hur mycket olja som krävs. I allmänhet kräver en 100-cc, 4-taktsmotor en qt. olja.

Instruktioner för Folding en Mini studsmatta

Instruktioner för Folding en Mini studsmatta


Mini studsmattor, även känd som rebounders, växer i popularitet på grund av sin effektivitet som ett träningsredskap, som en källa till nöje för både barn och vuxna och deras låga kostnad. Som en extra fördel, mini studsmattor vika upp att kräva mindre utrymme i ditt hem. För att garantera säkerheten för studsmatta användare måste du fälla ihop och fälla en mini studsmatta korrekt. Att misslyckas med att vika mini trampoline korrekt kan leda till att skada komponenterna i studsmattan.

Instruktioner

1 Ta krängningshämmaren från mini trampolin om den är utrustad med en.

2 Placera studsmattan uppifrån och ned för att ge dig tillgång till stödbenen.

3 Lyft varje ben och lägg varje ben på den undre ytan av studsmattan. Om benen på din mini trampolin inte lyfta, vända varje ben moturs för att ta bort de gängade benen från studsmattan ram.

4 Placera spetsen på dina skor vid varje ram gångjärn plats. Lyft mini trampolin ramen mot dig att vika mini trampolin i hälften. Håll halv vikta mini studsmatta på plats med ena foten. Lyft sidan av studsmattan ram inte hålls på plats med foten upp att vika studsmattan kvarts på plats (om det behövs).

5 Säkra vikta mini trampolin i sin förvaringsväska.

Hur man använder Magic Jack med min dator Off

Hur man använder Magic Jack med min dator Off


Plugga din hemtelefon till Magicjack, en liten tändsticksask storlek enhet som passar in i en dators USB-port, ger användaren möjlighet att prata med någon i USA eller Kanada gratis. Som en Voice over Internet Protocol (VoIP) leverantör, driver Magicjack använder en dator makt och en Internet-anslutning med hög hastighet. Från och med augusti 2010, då du har datorn avstängd för kvällen, uppleva ett strömavbrott, har datorn ut för reparation, eller hitta dig själv utan en Internetleverantör, kan du fortfarande använda Magicjack på ett par olika sätt.

Instruktioner

1 Anslut din bärbara Magicjack till en annan dator som är ansluten till Internet, sedan vänta på Magicjack programvara för att visas på skärmen som vanligt. Nu kan du ringa telefonsamtal. Du kan använda Magicjack på alla Macintosh-dator eller dator med Windows XP, Vista eller Windows 7. Du behöver inte registrera Magicjack varje gång du använder den, vilket gör enheten bekvämt för resenärer.

2 Om datorn är avstängd eller obrukbar, använder samtalet vidarebefordran funktionen för att överföra din Magicjack telefonnummer till ett annat telefonnummer, så att din fasta, mobiltelefon eller företag per telefon. Gå till Magicjack välkomstsida, klicka på "Mina prenumerationer" och klicka sedan på "Ändra inställning" under vidarekoppling. Kontrollera "Markera för att aktivera vidarekoppling" rutan, och ange 10-siffriga telefonnummer där vill ta emot dina vidarebefordrade samtal. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar. På detta sätt kan du fortsätta att lyssna och ta emot telefonsamtal genom att svara på dina andra telefoner - du bara inte kommer att kunna göra telefonsamtal med hjälp din Magicjack. Avmarkera "Kontrollera Aktivera vidarekoppling" rutan för att inaktivera vidarekopplingen.

3 Ta emot samtal till din gratis Magicjack röstbrevlåda när du stänger av datorn. Din Magicjack kommer att fortsätta att ta emot och lagra meddelanden som du tar emot i röstbrevlådan. Du kan kontrollera dina meddelanden på distans med hjälp av någon telefon, ringer din Magicjack telefonnummer trycker stjärna eller asterisk knapp på telefonen, och sedan ange ditt personliga Magicjack röstbrevlåda lösenord när det efterfrågas.

4 Tillgång till röstbrevlådan med hjälp av en annan dator och sedan dra upp det e-postkonto du ursprungligen inrättades med Magicjack. Din e-post får all röst som WAV ljud ljudfiler, och ger dig med telefonnumret till den som ringer, samt tid, datum och längd av meddelandet. Klicka bara på nedladdningen av ljudfilen i din e-post, och standard mediaspelare på datorn kommer att börja spela ljudmeddelande. Du kan använda denna metod som ett alternativ till att ringa ditt Magicjack nummer från en annan telefon.

Hur man gör en metalldetektor av en miniräknare

Hur man gör en metalldetektor av en miniräknare


Metalldetektorer använder en magnetspole som kan upptäcka metallföremål begravdes under jord, men ibland alla kan du hitta är kapsyler och naglar. Beroende på vilken typ av detektor du väljer, kan du få betala en förmögenhet. Om du bara är ute efter en grundläggande metalldetektor, bör du överväga att göra din egen. Ett enkelt sätt att göra en metalldetektor är genom att kombinera en miniräknare och en radio, och tillsätta ett handtag om du föredrar.

Instruktioner

1 Skaffa en liten radio som en nödsituation radio eller camping radio och en liten batteridriven miniräknare. Undvik soldrivna räknare eftersom de kommer så småningom att stängas av om den inte används under en längre tid.

2 Välj AM på radion, och vrid tunern till den högsta AM-kanalen utan en sändning. Allt du vill höra är statiskt på den högsta frekvensen.

3 Placera miniräknare och radio rygg mot rygg. Tejpa räknaren på plats med kanalen eller maskeringstejp.

4 Hitta en lång pinne eller kvastskaftet och tejpa räknaren och radio till slutet av handtaget. Placera räknaren att användas som metalldetektorn genom att möta den mot marken vid användning.

5 Slå på räknaren, och passera den över ett metallföremål för att testa. Du kommer att höra ett högt squelched ton från radion mellan den stadiga statiskt brus som du passerar räknaren över metallföremål.

Hur att subtrahera 20% på en miniräknare

Hur att subtrahera 20% på en miniräknare


Procenttalen kan lägga ytterligare ett lager av komplexitet till matematiska ekvationer. Kombinerat med ordning siffror, subtraktion av en procentsats kräver ofta tålamod och tid att träna. Medan huvudräkning är en användbar färdighet att utveckla, är ibland hastighet kärnan. Lyckligtvis, subtrahera en procentsats från ett ordningsnummer på en miniräknare är en enkel operation.

Instruktioner

1 Slå på din dator. Har siffran du vill subtrahera 20 procent från till hands. Du kan behöva lägga till flera siffror tillsammans för att få en total för att ta bort den procentuella. Detta skulle vara fallet om du vill subtrahera 20 procent från ett begränsat antal siffror på en numerisk lista.

2 Ange siffran som du vill att subtrahera 20 procent. I det här exemplet använder 150.

3 Tryck på multiplikation knappen på räknaren. Det symboliseras av ett "X"

4 Mata in "0,8. Denna siffra motsvarar 80 procent (det är 80 procent av "1"). Om du multiplicerar en rad med 80 procent, är du automatiskt subtrahera 20 procent från det. I exemplet används, skulle ekvationen läsa "150 x 0,8".

5 Tryck på knappen jämlikar, symboliserad med tecknet "=". Detta kommer att ge dig resultatet. I ovanstående exempel blir resultatet 120. Du har subtraheras 20 procent av 150.

Hur återställa min Xbox 360 lösenord

Hur återställa min Xbox 360 lösenord


Xbox 360 innehåller en "Trygghetsinställningar" -funktionen, så att du kan anpassa den typ av innehåll du vill att dina barn ska se. Så, till exempel om ditt barn försöker se en R-klassad film, inställningarna kan hindra filmen från att spela. Dessa föräldrakontroll alla gångjärn på din valda pass kod, så om någon får tag på denna hemliga nyckelring, kan de komma åt alla konsolens innehåll. Återställa lösenordet om det behövs för att hålla din "Familjeinställningar" säker.

Instruktioner

1 Slå på Xbox 360 och öppna instrumentpanelen menyn, om det behövs.

2 Välj "Trygghetsinställningar" från "My Xbox" i instrumentpanelen. Om du har en "Family Pack" Xbox Live-abonnemang, välj "Family Center" i menyn "Min Xbox" istället.

3 Välj "Console säkerhet." Ett tangentbord på skärmen öppnas.

4 Ange ditt nuvarande pass kod och tryck "Start".

5 Gå till "Ändra lösenord". En meny "Set Pass Code" visas.

6 Välj "Ändra lösenord". En skärmtangentbordet visas igen.

7 Ange ditt nya önskade lösenord och tryck "Start". Ange lösenordet och tryck på "Start" igen för att bekräfta ändringen. Du omdirigeras till "Set Pass Code" huvudmenyn. Du kan även ändra "Pass Code Återställ fråga" och "Pass Code Återställ Svara" i denna meny om så önskas. Om du har glömt ditt lösenord kan du besvara din hemliga fråga för att återställa lösenord.

8 Välj "Klar". Menyn "Console Safety" visas.

9 Välj "Spara och Avsluta" för att spara återställning av lösenord.