Hemmagjord uppdraggar markis

Hur man gör en hemmagjord Paint Marker

Hur man gör en hemmagjord Paint Marker


Gör din egen färg markörer är ett bra sätt att komma runt att betala höga priser på konst leverans butiker. Det ger dig också mer flexibilitet i valet av färger och färg konsistenser. Använd din nya markörer för att skapa färgstarka konstverk eller att anpassa skor, mobiltelefoner och ryggsäckar.

Instruktioner

Göra Marker Hölje

1 Fastställa tidningen i arbetsområdet och sätta på sig ett par arbetshandskar som du inte har något emot att få smutsiga.

2 Ta bort skyddet din Sharpie markör, sedan lägga på locket igen på löst utan att trycka ned hela vägen.

3 med locket fortfarande på, böja markören i mitten. Det bör snäppa i två delar: en halv spetsen och locket, den andra ett långt rör.

4 Med hjälp av en penna du inte har något emot att få smutsiga, tryck markör spetsen ur dess hölje.

5 Skär en längd av skum och grejer det i den breda änden av markörens övre halvan. Tryck in den ordentligt i detta rör. Detta skum kommer att hindra färgen från att rusa ut för snabbt när din markör har monterats.

6 Klipp en remsa av filt om en tum i längd och tillräckligt bred för att helt fylla den smala hålet efter gamla markeringsspets.

7 Skjut filtremsan till den plats där den gamla spetsen brukade vara.

8 Släpp en liten skruv i den nedre halvan av Sharpie. Detta kommer att bidra till att bryta upp din färg och hindra den från igensättning.

göra Paint

1 Köp måla i en färg som du väljer. Akryler är bäst eftersom de är snabbtorkande.

2 Häll thinner i den nedre halvan av pennan. Detta kommer att hålla färgen från igensättning. Spela med mängden tunnare du lägger till hitta rätt konsistens. Generellt bör förhållandet av thinner att måla inte vara mer än 1: 3.

3 Häll försiktigt färgen i den nedre halvan av markörhöljet, den halva du släppte skruven i. Du vill inte att fylla att hälften helt. Lämna ett litet huvud utrymme i toppen av röret

4 Skjut den övre halvan av markören på plats, att förena de två halvorna.

5 Re-cap din markör och skaka kraftigt innan du använder den första gången för att få färgen fördelas upp till spetsen.

Hur man syr en hemmagjord markis

Hur man syr en hemmagjord markis


Markiser ger fönstren en hel del skydd mot sol och regn. Men med markiser skräddarsydda är dyrt. Om du kan sy ens lite, kan du förmodligen göra egna markiser. Gör en liten skärm för att gå igenom fönstren i ditt hem eller en stor markis för att täcka din veranda eller uteplats. Du kan även göra markiser för din husbil, särskilt om det fanns en och det blev slitna.

Instruktioner

1 Mät fönster som du vill täcka med en markis. Mät bredden och även hur långt ut du vill markisen komma, en till två fot är standard, beroende på bredden av fönstret. Lägga till 10 inches till bredden att ta hänsyn till polen höljet och lägga 6 inches till längden för falsning.

2 Klipp din duk för att de nödvändiga mätningarna.

3 Trä symaskinen med en kraftig nylontråd, eftersom det kommer att hålla upp mycket bättre att extrema väderförhållanden än vanlig bomullstråd.

4 Skapa poliga höljen på vardera sidan av fönstret markis. Vik råa kanter under 3 inches och sedan ytterligare 3 inches. Använd stift för att hålla på plats och sedan sy.

5 Fålla den nedre kanten av markisen genom att vika tyget under en tum och sedan en annan 1 tum för att dölja den råa kanter. Använd stift för att hålla tyget på plats och sy rakt över.

6 Fäll ner den övre kanten av markisen, där det kommer att lägga till huset, 3 inches och sedan en annan 3 inches. Använd stift för att hålla tyget på plats och sy.

7 Mät längst upp i fönstret hölje för genomföring placering. Planera på två eller tre kragarna, beroende på bredden av fönstret. Överför mätningar till slutet av markis som fäster till huset.

8 Läs tillverkarens anvisningar för att fästa kragarna. Använda de verktyg som följer med kragarna att fästa dem till markisen på de uppmätta markeringarna.

9 Sätt i polerna i höljena på sidorna av förtältet. Fäst polerna till huset enligt tillverkarens anvisningar.

10 Fäst markis till huset vid kragarna med bultar eller skruvar och en borr.

Hur man ställer in en hemmagjord vattenfall

Hur man ställer in en hemmagjord vattenfall


Att hålla en välskött gård som innehåller träd och blomsterrabatter är något som många husägare är stolta över. Om du gör detta kan göra din varvet en mer attraktiv och trevlig plats att vara, medan föra dig närmare naturen. Du kan ytterligare förbättra din varvet genom att bygga en hemmagjord vattenfall. Ett vattenfall ger en aktiv funktion i din trädgård, med lugnande ljudet av rinnande vatten och synen av vatten som rinner över klipporna.

Instruktioner

1 Rita en grov skiss av vattenfallet och bäckfåra och dess plats i din trädgård. Att bygga den i en sluttning kan du dra nytta av markens naturliga sluttning. Också ta hänsyn till hur högt du vill vattenfallet att vara. Om du vill ha en lugn, mild vattenfall, begränsa höjden till mellan 2 och 4 inches. För ett vattenfall tillräckligt högt för att överrösta omgivande ljud, gör det minst 10 inches hög.

2 Markera placeringen av de övre och nedre dammar och strömmen säng på marken med sprayfärg. Efter det att vattnet rinner ner i vattenfall från den övre dammen in i den nedre dammen, kommer det att pumpas tillbaka till den övre dammen.

3 Gräv hål för dammarna. Den nedre dammen bör vara minst 6 inches djupare och 2 fot bredare än bassängen som ska innehålla pumpen.

4 Dela väggarna i plastbalja i tredjedelar genom att rita linjer på sidorna. Borra hål i sidorna av bassängen var 4 inches för att tillåta vatten att strömma igenom. Borra 2-tums-breda hål i den nedre tredjedelen av bassängen, en-tums-breda hål i centrum och 3/8-tums-breda hål i den övre tredjedelen.

5 Titta inuti hål grävde för dammarna och ta bort eventuella stenar eller andra vassa föremål. Täcka jorden i hålen med landskaps tyg, följt av gummifoder. Använd tillräckligt av varje material för att sträcka sig cirka 2 fot förbi kanterna av hålen på alla sidor.

6 Placera bassängen i mitten av den nedre dammen. Ställa in pumpen in i mitten av bassängen och fäst vattenlinjen.

7 Placera krossade stenar in i mellanrummen mellan sidorna av hålet och bassängen. Låta vattnet rinna linjen till den övre dammen.

8 Gräv marken mellan de två dammar för vattenfallet. Gräva djupt nog i marken för att matcha vattenfallet höjd - 8 inches för en 8-tums vattenfall, eller 10 inches för en 10-tums vattenfall. Bygga en platå vid början av vattenfall som mäter mellan 6 och 12 inches lång.

9 gräva ut strömmen säng till ett djup av 6 till 8 inches. Bygga ett plant område ca 12 inches lång vid botten av vattenfallet att bromsa hastigheten av det strömmande vattnet.

10 Lay landskaps tyg över jorden i bäckfåra med hjälp av tillräckligt för att sträcka sig cirka 2 fötterna på båda sidor. Täcka tyget landskap med ett gummifoder, lägga till en extra bit av gummifoder på botten av vattenfallet.

11 Placera stenblock längs kanten av bäckfåra där vattenfall ligger. Lägg en extra bit av liner under stenblocken.

12 Applicera svart expanderande skum tätningsmedel till botten av de flata stenar som kommer att vara spill stenar på botten av vattenfallet, sedan placera stenen på fodret på botten av vattenfallet.

13 Fyll mellanrummen mellan kanterna av bäckfåra och spill stenar med grus och småsten. Täck området med skum tätningsmedel för att fylla eventuella återstående luckor och tvingar vattnet att flöda över stenarna. Låt tätningsmedlet härda under den angivna tiden.

14 Kör vatten från trädgårdsslangen ner bäcken sängen för att se om det finns några platser där vattnet inte rinner över stenarna. Lägg mer tätningsmedel stenarna om det behövs.

15 Täck eventuella återstående synliga delar av fodret med små stenar och grus för att kamouflera den.

16 Fyll övre dammen med vatten, sedan placera slangen i toppen av bäckfåra och köra vatten ned den tills den nedre dammen är full.

17 Slå på pumpen och kör vatten från vattenpumpen linje ner strömmen sängen tills det är klart, sedan lägga vattenledningen tillbaka till den övre dammen.

Hur man gör en hemmagjord fotogen brännare

Hur man gör en hemmagjord fotogen brännare


Fotogenbrännare arbeta på en liknande princip som ljus, de båda använder vekar för att bränna. Men använder fotogen brännare veken att utarbeta bränsle (fotogen) som används för att hålla elden brinnande. Fotogenbrännare är relativt lätt att göra och det material som behövs för att göra en hemmagjord fotogen brännare är lättillgängliga och prisvärda. Du kan välja att göra din egen veke eller köpa en till ett billigt pris från din lokala lanthandel.

Instruktioner

1 Skär av toppen och botten av läsk kan med hjälp av tenn snips. Skär en kant av burken och platta ut burken så att du är kvar med en rektangulär plåt.

2 Skär en 3/4-tums av 4-tums remsa av metall från rektangulärt ark av metall. Bocka av 5mm från varje kant av remsan. Mät 42mm från varje 5 mm varumärke och göra en markering som resulterar i en 3 mm gap mellan de båda 42mm varumärken.

3 Markera 5mm från toppen av remsan (längs bredden på remsan) och dra en linje längs remsan som indikerar 5 mm märket.

4 Trimma metallbandet längs 5mm linje. Skär inte av delarna inom 3 mm gap och första 5mm märket från kanten av remsan. Du kommer därför att ha två projektioner 3mm och 5mm bred.

5 Böj bandet vid den första och andra 5mm märken, liksom på de två sidorna av 3mm gap. Kurvan 42mm kanterna utåt och förena de två 5mm kanterna för att bilda en oval form.

6 Ta bort metallskruvlock av glasflaska och gör ett hål i mitten av locket med hjälp av spik och hammare. Passera bomull wick genom skruvlock, vilket lämnar mindre än en tum av veken synlig från ovansidan av skruvkorken. Fyll flaskan tre fjärdedelar fulla med fotogen och tillbaka locket.

7 Placera flaskan i brännaren kupol du gjort med hjälp av läsk kan metall.

Hur man gör en hemmagjord kretskort

Hur man gör en hemmagjord kretskort


All elektronik använder kretsar som ett sätt att överföra och använda elektricitet, så alla som är intresserade av elektronik som en hobby eller karriär bör bekanta sig med kretskort. Lyckligtvis konstruera en hemmagjord kretskort är en relativt enkel och okomplicerad uppgift. Med några grundläggande verktyg och några timmar på reservdelar, kan vem som helst bygga sina egna kretskort och skapa grunden för en mycket djupare upplevelse med elektronik.

Instruktioner

1 Rita kretsmönster på vanligt papper med en penna. Mark där du kommer att behöva borra hål.

2 Placera kalkerpapper över det första arket och spåra mönster med overhead projektion penna.

3 Tape karbonpapper till koppar sidan av kopparlaminat. Prydligt tejpa ritpapper över karbonpapper.

4 en gång spåra mönster med overhead markör. Avlägsna kalkerpapper och karbonpapper; markörens bläcket kommer att lämna mönstret på kopparkortet.

5 Vänta 10 minuter för att bläcket ska torka, sedan placera koppar ombord i en behållare, och dränka den i etsningslösningen. Låt styrelsen att sjuda i lösningen för ett par timmar.

6 Rengör styrelsen med kranvatten.

7 Borra hål där komponenterna kommer att knytas.

8 Använd tunnare för att avlägsna resterna av markören bläck. Detta avslutar den grundläggande strukturen av kretskortet.

Hur man gör en hemmagjord Gavel

Hur man gör en hemmagjord Gavel


Du kan enkelt lägga till en hemmagjord sänggavel till sovrummet för låg kostnad och liten ansträngning om du använder återvunnet material. En gammal dörr gör en underbar sänggavel för en fullständig eller drottning storlek säng om du lägger den på sidan eller så kan du använda mer än en dörr står upprätt som en king size-sänggavel. Renovering gamla dörrar är enkel och miljövänlig. Du kan behålla sin rustika charm eller helt måla dem för en fräsch, nytt utseende.

Instruktioner

1 Hitta en charmig gammal dörr på din lokala arkitektonisk bärgning gård, sparsamhet butik, loppmarknad eller loppmarknad. Beroende på stilen i din dörr och sovrummet, kanske du vill måla eller åter fläckar dörren till fräscha utseende och som förgyller din rum. Om dörren är målad, kan du bara måla det om du sand den helt ner till träet, vilket är arbetskrävande. Om det har färgats, kan du färga eller måla över den. Du kan hitta allt nödvändigt material för detta projekt på din lokala hem förbättring butik.

2 Sand dörren med medel sandpapper, sedan med ljus sandpapper. Denna process gör det möjligt för ny färg eller bets för att vidhäfta till ytan av dörren samt eliminera eventuella ofullkomligheter i den färdiga ytan.

3 Applicera ett lager primer eller en kombination fläck / polyuretan till dörren. Låt denna pälsen torr. Applicera ett skikt av färg eller annan beläggning av fläck / polyuretan på ytan av dörren och låt den torka. Det finns många olika dekorativa målningstekniker du kan använda till din sänggavel, såsom RASERING eller svamp för att skapa en speciell effekt i sovrummet.

4 Placera dörren på längden mot väggen där du tänker placera sängen. Lokalisera två väggreglar och markera kanten av dörren därefter.

5 Lägg dörrsidan nedåt och fäst två konsoler på baksidan av dörren där de kommer att hänga på väggen dubbar. Sätt två skruvar i väggen på önskad höjd för din sänggavel. Häng din hemgjorda sänggavel på väggen och placera sängen mot den.

En hemmagjord Pine Bench

En hemmagjord Pine Bench


Pine är en stark, lätt, billig och lättillgänglig trä, vilket gör det till ett perfekt material för en enkel hemmagjord bänk. Med bara ett fåtal material, verktyg och mycket grundläggande snickeri färdigheter, kan du enkelt bygga en robust, användbart verktyg bänk att använda inne eller ute. Alternativ för att anpassa en vanlig bänk inkluderar färg, bets och stencil dekorationer. Gör en bänk att använda i trädgården, på uteplatsen, i garaget eller bredvid bakdörren.

Instruktioner

1 Sand all bråte väl, speciellt i ändarna, ta bort några flisor och ojämna kanter.

2 Montera bänk. Fastställa 5-meters bitar på marken parallellt med varandra. Placera två av de 16-tums bitar platt ner ovanpå de fem-meters bitar, 4 inches i från långsidan och 12 inches i från kortsidan. Skruva fast dem på plats på de stora bitar med fyra skruvar i varje ände och två i mitten. Placera de andra två 16-tums bitar platt parallellt med och 4 inches från de två första, på insidan av bänkytan, och skruva dem på plats på samma sätt.

3 Markera 5 inches i från varje 4 fot kant mellan de 16-tums bitar och vrid bänk över. Ställ in varje 2 ½-fot ben bit nedanför, mellan 16-tums stöddelar och i linje med den 5-tums märke.

4 Skruva fast benen i bänken topp för att fullborda monteringen.

Hur man fäster en hemmagjord Gavel

Hur man fäster en hemmagjord Gavel


En säng sänggavel, hemlagad eller köpt, kan enkelt monteras på väggen i ett fast läge, så att det är rätt höjd och placering för din säng. Ofta en hemmagjord sänggavel konstruktion omfattar inte benen som behövs för att ansluta en sådan sänggavel till befintliga sängramar, vilket gör montering av sänggavel mot väggen är det bästa valet. Med några enkla verktyg kan du hänga din sänggavel i några minuter.

Instruktioner

1 Märk väggen med en ljus penna märke på sidorna av din säng och på toppen av din madrass. Flytta din säng bort så att du kan installera din sänggavel.

2 Lyft sänggavel till rätt höjd så att gaveln är ovanför madrass och centrerad mellan din vägg märken. Använd en nivå för att se till att din sänggavel är perfekt nivå. Lätt markera riktlinjer på din vägg i penna för att ange de bästa, hörn och sidor av din sänggavel.

3 Leta dubbar i din vägg som faller mellan sidorna av sänggavel. Väggreglar bör vara varje 16 inches på mitten så att du bör ha minst tre tillgängliga. Markera platser stud. Använd din nivå för att dra en lätt vertikal linje på alla dessa platser. Rita en horisontell linje över alla dina vertikala linjer. Detta gör att du kan rada upp dina flush mounts och installera dem nivå.

4 Montera botten av dina flush mounts på väggen, skruva in dubbar med en effekt skruvmejsel. Om en av dina skruv inte gå in i en stud, använd en väggankare. Det är bäst om alla dina flush montera skruvarna går in dubbar.

5 Markera placeringen av dina flush mounts på baksidan av din sänggavel genom att placera gaveln vid din sida markeringarna och luta bort från väggen, utsätta flush mounts du installerat på väggen. Markera baksidan av sänggavel vid varje infälld montering plats.

6 Mät platsen för din flush mounts från den övre blyertsstyrlinjen på din vägg till fästena. Överför denna mätning på baksidan av din sänggavel och rita en nivå horisontell linje. Använd era platser för att skruva upp i flush mounts på baksidan av gaveln.

7 Skjut sänggavel ned väggen med din sida märken som en guide. De flush mounts kommer att gå samman och hålla gaveln tätt mot väggen.

Idéer för en hemmagjord födelsedag kort för min morfar

Idéer för en hemmagjord födelsedag kort för min morfar


Du kan bara köpa din farfar en kort nästa gång du är i stan med din mamma och pappa, eller be mamma att köpa en för dig att ge honom. Det är dock långt mer speciellt att ge honom en hemmagjord kort. Ansträngning och fantasi sätter in kortet gör det mer personligt än en butik-köpte en. Morfar kommer att bli imponerad att du har gått till besväret att göra honom ett kort som ingen annan på hela planeten kommer att ha.

Den grundläggande Card

En bit av kartong viks på mitten gör en bra bas för kortet. Använda en linjal för att hitta mitten av kortet. Fråga din mamma eller pappa att hjälpa dig om du behöver. När du har hittat mitten av kortet, använd linjalen genom att hålla ner igenom i mitten och vika kortet längs dess kant. Detta kommer att ge dig en trevlig, skarp veck.

Hans ålder

Sätt morfar ålder på toppen av kortet, i synnerhet om han har nått en milstolpe som början av ett decennium. Om han är 60, 70 eller 80, gör en del av det. Det är något att skrika om.

Skicka honom själv

Limma en bild av dig själv på framsidan av kortet. En söt bild av er kommer alltid morfar leende. Få mamma eller pappa att ta en speciell om du har tänkt på det tillräckligt tidigt. Hålla upp en skylt som önskar honom grattis på födelsedagen, eller ge honom en tummen upp.

Göra ett kollage

Stick massor av små bilder av hela familjen på framsidan av kortet, om du föredrar. Innehålla bilder av era bröder och systrar, särskilt om de är för små för att göra korten själva. Skär bilderna till former som passar väl ihop med pappers sax.

Morfar Hobbies

Andra bilder kan du välja att sätta på framsidan av kortet bör vara speciell för din farfar. Om han gillar golf eller fiske, klippa bilder av dessa aktiviteter av gamla tidningar för att sätta på kortet.

Gör din egen konst

Använda kritor, markörer eller färger (med tillstånd av mamma och pappa, och ovanpå en tidning att undvika att göra en enda röra) skapa en bild själv. Återigen, gör det något speciellt att morfar, genom att måla hans favoritdjur, till exempel. Du kan alltid titta på några färdiga morfar födelsedag kort för att ge dig några idéer.

Bitar

Med hjälp av lim, fast något du hitta vackra och iögonfallande på framsidan av kortet. Go wild med glitter och fylla i luckor med fluorescerande pennor. Gör kortet ett upplopp av färg och det är säkert att ljusna morfar dag.

Fyll With Love

Insidan av kortet är också viktigt. Skriv en kort dikt om du eller kan be mamma eller pappa att hitta en dikt för dig på nätet. Eller bara skriva "Happy Birthday morfar!" med stora bokstäver, kanske täcker bokstäverna i lim och strö dem med glitter, eller färgning varje bokstav på olika sätt.

Hur man gör en hemmagjord Shift Kit för en C6 Ford

Hur man gör en hemmagjord Shift Kit för en C6 Ford


Fords C6 automatisk växellåda är konstruerad för att hantera stora mängder av vridmoment genom växlingsintervallet. Åkare och trailer dumprar installera eftermarknaden skift kit som ger kontroll över växlingspunkter. Satserna innefattar manipulerade metallplattor och fjädrar som kräver demontering transmissionen för att åstadkomma uppgraderingen. Du kan göra en hemmagjord skift kit för din C6 överföring genom att anpassa en Mustang eller Bronco golv shifter till fabriken överförings koppling. Detta gör det möjligt att välja växlingspunkter manuellt utan att demontera överföringen.

Instruktioner

Installera

1 Besök auto bärgning eller förstör varv och hitta en treväxlad golv shifter från en Ford, årsmodell 1966 genom 1990. Välj en i bästa möjliga skick, och med en fungerande låsknappen bakåt.

2 Parkera din Ford i arbetsområdet. Sätt i friläge och dra åt parkeringsbromsen.

3 Dra tillbaka mattan eller golvmatta i förarhytten för att exponera toppen av transmissions puckel. Slå ut det avlånga metallpluggen på toppen på puckeln med hjälp av en mejsel och hammare. Sätt mattan eller golvmattan på plats och skär öppningen för tre-växlad växellåda med hjälp av en mattkniv.

4 Rulla en domkraft under förar sidan av Ford, nära den främre hjulhuset. Jack fordonet upp och en kort jack står under yttre ramkomponent. Rulla domkraft ur vägen. Hoppa över detta steg om du har en 4-gånger-4 med gott om utrymme för att arbeta under fordonet.

5 Under arbetet under fordonet, ta bort kolumnen-shift växling stången från den nedre änden av växelarmen på sidan av transmissionen. Typiskt förbinder stången med en metallregel, och hålls på plats med en Cottar pin. Tryck på nålen med en hammare eller dra ut med tång. Spara stud, små brickor och Cottar stift.

6 Koppla den motsatta änden av växelstången, där kolumnlänk övergångar genom den nedre delen av motorrummet, i närheten av brandväggen. Ta bort Cottar stift, brickor och stud i detta sammanhang. Kassera skiftande stången.

shift Kit

1 Ta bort maskinbultar som håller det avlånga metallringen vid basen av de tre hastigheter golv skift konsolen. Beroende på shifter, du tar bort skruvarna med en skiftnyckel eller skruvmejsel. Ställ bultarna åt sidan.

2 Centrera avlånga ring ovanpå överförings puckel och markera puckeln vid bulthålen i ringen. Chuck lämplig storlek borr i din borrmaskin eller skruvdragare och borra hål genom överföring puckel.

3 Sätt in växelstången på tre-växlad växellåda genom öppningen i puckel och ställa växel på plats. Samla in de maskinbultar, de sparade stud, brickor och Cottar stift och flytta till undersidan av fordonet.

4 Placera den avlånga ringen på undersidan av överförings puckel. Rikta in hålen och trä de sparade bultar genom ringen och in i botten av konsolen. Dra åt bultarna precis tillräckligt för att hålla tre-växlad växellåda på plats, vilket gör att en viss rörelse för att anpassa kopplingarna.

5 Passa in hålet i slutet av den tre-växlad växelstången med hålet i den nedre delen av växelarmen på transmissionen. Anslut stången till armen med hjälp av de sparade stud, brickor och Cottar stift. Dra åt skruvarna på undersidan av det avlånga metallringen.