graffiti tips för nybörjare

Skoter Tips för nybörjare

Skoter Tips för nybörjare


En sparkcykel, eller mini-motorcykel, som det ibland kallas, är bra för att komma runt det av praktiska och ekonomiska skäl. Skotrar använda mindre gas och är billigare att köpa och underhålla än en bil. Om du just har köpt en skoter och har alla grunderna ner som erhålla nödvändiga tillstånd och förstå scooter lagar i ditt område, för en säker enhet på den öppna vägen, följer några tips.

Bär din skyddsutrustning

Skoter Tips för nybörjare


Skyddsutrustning är utformad för att hålla dig säker. Hjälmar och annan skyddsutrustning ska bäras vid alla tillfällen när skotern är i rörelse --- även för en snabb resa runt hörnet. Olika stilar och märken av varje säkerhets post finns. Var noga med att köpa de som är mest bekvämt för dig och har rätt passform. Av praktiska skäl, köpa en lättare handske material för varmare årstider, eller om du bor i tropikerna, och en tyngre material för vintern.

Titta på vägen

Skoter Tips för nybörjare


Var medveten om skräp i vägen. I en bil, kommer du knappt känner stor gren du bara rullade över. Eftersom en skoter är lättare, kan rida över något denna stora vara förödande. Dessutom, kom ihåg att eftersom en skoter motor går mjukt, kan fotgängare inte höra dig komma. När i en hög gågator, rida långsamt och med extra omsorg. Använd din horn vid behov för att varna fotgängare du kommer.

Öva Special Situations

Som en skoter nybörjare, är det bäst att lära sig att hantera speciella nödsituationer innan de inträffar. Du kan läsa upp på nödsituationer, men överväga att ta din scooter ut till en öde plats och slå bromsarna så att du vet hur det känns att bromsa plötsligt. Om scootern är utrustad för att hantera en annan passagerare, först behärska skoter som en enskild ryttare innan man överväger en åkande längs. Innan du bär en passagerare i hög trafikområden, se till att du är bekväm med det. Gå till en öde parkeringsplats och testa dina drivande-med-en-passagerare färdigheter.

Bowling Tips för nybörjare

Bowling Tips för nybörjare


Bowling är en sport som tar mycket praxis och kritik för att kunna avancera ditt spel till högre höjder. Att lära sig och öva de olika stegen i inte bara hur man skål men också hur man läser skott och vet vilken utrustning som passar dig bäst kommer att hjälpa en nybörjare flytta upp leden och skål bättre betyg.

Att välja ett bowlingklot

Bowlingklot varierar i storlek, vikt och fingerhål positioner. När du väljer en boll, bör du kunna bekvämt hålla och ytterligare kontrollera bollen med fingrarna i hålen i bowlingklot. Du vill inte att välja en boll som är alltför lätt eftersom du kan rulla bollen för långt off-line och kan ha en tendens att rulla för fort. För att testa vikten av en boll för att se om det är ett bra val för dig, hålla bollen med båda händerna med armarna utsträckta framåt och håll under minst fem sekunder. Om du har möjlighet att göra detta samtidigt utöva åtminstone vissa ansträngningar, är bollen troligen ett bra val.

kroppen Positionering

För att uppnå rätt kropps positionering, din kropp först måste vara lös och väl konditionerat. Det är viktigt att sträcka delar av kroppen, såsom armar, ben, bål, fingrar och höfter före bowling. Först börjar genom att hålla bollen i nonbowling hand för att uppnå rätt balans och för att underlätta korrekt rada upp en väg för er inställning. Börja med kroppen square till platsen för där stiften är. Det är också viktigt att hålla hakan upp och alltid vara fokuserad på ditt mål.

Ställa in ett slag

Ett skott i bowling måste innehålla en bra metod. Det är bra att stimulera dina steg från förkastningslinje tillbaka så att du vet exakt hur många steg du behöver för att generera en bekväm inställning. En bra bit att börja är ca 5 till 7 fot från förkastningslinje. Detta kommer att ge dig tillräckligt med utrymme för att ställa upp din inställning, som består av vanligen tre eller fyra häl till tå steg framåt. På en bowlinghall finns prickar och pilar över bredden av planet för att hjälpa dig anpassa din skott. Det är nyckeln som en nybörjare att uppmärksamma dessa markeringar för att arbeta på att döma vinklar och släpp punkter skål ett bra skott.

Släpper bollen

Släppa bowlingklot handlar om timing och balans. Varje liten felbedömning av någon av dessa kan lätt kasta din skott i en av sido rännor. Öva din inställning steg tills du känner dig bekväm och kan samtidigt svänga bowlingklot framåt för att lossa utan att tappa balansen eller fart. Se till att få en bra back swing bollen följt av en färdig uppföljning. Släpp bollen när det är närmast marken när i mitten av din arm swing. Med repetition, bör alla aspekter bli mer naturligt och mjukare vid övergången från ett steg till nästa i en bowling skott.

Bantning tips för nybörjare

Bantning tips för nybörjare


Om du aldrig har dieted tidigare, kan din kropp och ditt sinne vara i för ett brutalt uppvaknande. Få din kropp att sluta sugen de dåliga livsmedel du älskar och börja gilla de hälsosamma livsmedel som du inte kan bevisa skrämmande. Du kan se till att komma iväg till rätt start med din diet så att du hålla fast vid det och se resultat.

Hoppa över faddiet

Du kanske frestas att prova några super-snygg ny modefluga kost som bara har du äter kålsoppa eller tvingar dig att dricka 12 glas grapefruktjuice per dag, men dessa dieter aldrig leda till långsiktig viktminskning, enligt National Health Service. Även om de kan fungera på kort sikt, dieter som begränsar ditt kaloriintag eller livsmedelsval är inte permanenta lösningar för viktminskning. Om du går med en särskild diet plan, välj en som tillåter dig att äta en balanserad urval av livsmedel från alla de stora livsmedelsgrupper.

Skriv ner det

En av de första saker du kan lära dig när du startar din diet är att du inte inser hur mycket du verkligen äta hela dagen. Gör en mat dagbok för att gå tillsammans med din nya diet och hålla koll på varenda bit mat du konsumerar. Vid slutet av dagen, lägga upp kalorier all mat du konsumeras. Att göra detta varje dag hjälper dig att hålla på målet för det totala antalet kalorier du behöver äta för att gå ner i vikt på din diet.

Var inte så hård mot dig själv

Ingen är perfekt, och det gäller kost också. Planera för bakslag i din kost rutin. Det kommer att finnas tillfällen då frestelsen av den kakan på födelsedagskalas eller bit pizza som erbjuds till dig av en medarbetare kommer att vara mer än du kan hantera. Om du ger, inte låta det förstöra hela din kost. Vissa extra kalorier då och då är inte tillräckligt för att göra dig synbart fetare, så låt inte det avskräcka dig och få dig att sluta din kost.

Ge efter för cravings

Alla har vissa livsmedel de bara inte tycks kunna leva utan. Vare sig det är choklad eller en saftig hamburgare, kommer det att finnas tillfällen då du inte kan få en viss längtan ut ur ditt sinne. Motstå suget ökar dina chanser för över hänge senare, så har en liten del då och då.

Nybörjare guide till ritning landskap i blyerts

Nybörjare guide till ritning landskap i blyerts


Skissa landskap är en idealisk startpunkt för början artister. Landskap skissa lär de grundläggande principerna om skissa, såsom dimension och perspektiv. Ritning landskap kan du fånga vad du ser eller lägga till delar av din egen. Ritning detaljerade landskap kan vara svårt att bemästra, men börjar enkelt och arbeta dig upp till mer detaljerat arbete kan ge märkbara resultat på kort tid. Här är några tips och strategier som du kan använda för att börja rita landskap direkt.

ritning Supplies

Det finns en hel del skissmaterial du kan köpa. Alla konst leverans butik erbjuder en rad pennor, teckning tabletter, och även böcker som lär dig hur man tecknar landskap. En bra bok om rita landskapet skulle vara bra, men allt du egentligen behöver är ett par bra kvalitet ritning pennor, ett suddgummi och en skissblock. Pennor varierar från 9H, vilket är den hårdaste bly, ner till 2H. Inte få alltför fastna i ditt val pennor. Köp en uppsättning skissa pennor från Faber-Castell att komma igång. Om du vill experimentera med platta skiss pennor eller grafit, köpa ett par enstaka pennor och ge dem ett försök. Få en knådas suddgummi och en ritblock som har slät eller texturerat papper, beroende på vilket du föredrar att dra nytta av. En lätt konsistens som fungerar bäst för att skissa med blyerts, eftersom det tenderar att vara mindre smetar.

Hitta ett ämne

Välj ett landskap som du vill rita. Kanske finns det en särskild plats du går att titta på och du vill fånga det liggande på papper. Du kan även hitta ett landskap i en bok som du vill fånga. Om du så önskar, kan du även skapa ett landskap från din fantasi, men nybörjare förmodligen borde arbeta från en modell till en början. När du har hittat din landskap, besluta vad det handlar om landskapet som du vill. Tänk på hur du vill rita det. Kommer ni att försöka fånga det som det är, eller ser du något annat? Var inte rädd för att lägga till eller dra ifrån att göra landskaps din. Överväga vilken årstid du vill placera landskapet. Du kanske vill att det ska regna i din skiss. Du skapar konst, så låt fantasin ta dig där det kommer.

Skissa ditt landskap

Börja med horisonten. Använd den som din baslinjen och skissa lätt. Gradvis lägga in andra element, fortfarande hålla skiss ljus. Du vill övervaka ditt perspektiv när du går. Oroa dig inte om att lägga till skuggning eller detaljer ännu. Se till att du har några träd, stenar, byggnader, djur eller andra föremål där de behöver vara. När du är säker på att du har allt i rätt perspektiv, gå tillbaka och börja lägga dimension med olika pennor. Tyngre pennor producera mörkare toner, bra för hårda linjer. Lättare pennor är idealiska för subtila djup. Arbeta lätt i början, radera allt du behöver ändra. Du kan gradvis strama upp din skiss när du ser det kommer ihop som det ska.

Hur att sticka en basker för nybörjare

Hur att sticka en basker för nybörjare


Stickade baskrar är klassiska kallt väder tillbehör som ser lika bra när det paras ihop med skräddarsydda ull rockar eller tillfälliga jeansjackor. Till skillnad från mössor, som omfamnar huvudet, baskrar har en monterad hatt band och en slouchy topp. Trots skillnaden i strukturen, baskrar är så enkla att sticka som någon annan hatt. Även om du är nybörjare, kan du arbeta upp en grundläggande stickad basker från skrymmande vikt garn och större stickor inom några timmar.

Instruktioner

1 Medverkande 60 stygn på en 16-tums rundsticka, USA storlek 9. Håll nålspetsen med den sista uppläggnings stygn i höger hand och hålla den andra nålspetsen i vänster hand.

2 Ordna stygnen så att uppläggnings ås sitter längs undersidan av nålen tips och kabeln som ansluter dem. Stygnen måste förbli i denna position när du sticka den första omgången för att hålla dem från att vrida.

3 Sticka i den första maskan på vänster nål med spetsen på din högra nålen. Linda garnet runt spetsen på den högra nålen från baksidan till framsidan och dra nålspetsen och lindade garnet tillbaka genom stygn och sedan släppa stygn från vänster nål. Dra garnet spänd att överbrygga klyftan mellan den nya sömmen och sista maskan du kasta på.

4 Ta garnet på framsidan av ditt arbete och sticka in i nästa stygn; in spetsen på den högra nålen i den främre delen av stygn s slingform höger till vänster, vira garnet runt nålspetsen bakifrån och framåt och dra den tillbaka genom sömmen. Släpp stygn från vänster nål för att slutföra din första aviga.

5 Fortsätt att sticka över den första omgången, alternerande mellan sticka stygn och aviga maskor. När du kommer till stygn markör, som betecknar slutet av rundan, skjut den på din högra nålen och sticka en, sticka en över den andra omgången. dessa två rundor kommer att skapa en strukturerad frö-söm.

6 Arbets alla udda rundor i sticka en, aviga ett mönster och arbetar alla jämna rundor i am en, sticka en tills arbetet mäter 2 inches i längd.

7 Växla till större nålar och sticka vanlig trikå stygn - stickning varje söm - i nästa omgång. I denna omgång ökningen för basker s slouchy topp. Sticka två maskor och göra en. Att "göra" en söm, skjuter spetsen på din högra nålen under bar av garn som sträcker sig mellan den söm du bara sticka och nästa maska ​​på vänster nål. Häng bar över vänstra st och sticka. Upprepa sticka-två, göra ett mönster tills du når slutet av rundan. Du bör ha 90 stygn på dina nålar. Sticka rundor av rakt trikå tills mössan mäter 5 inches från uppläggningskanten.

8 Arbeta första minskningen: sticka sex stygn, garn över, sätter din högra nålen genom den främre delen av de kommande två sömmar "loopar och sticka dem tillsammans, omslag, och sticka två tillsammans. Upprepa sticka sex, sticka två tillsammans, omslag, sticka två tillsammans mönster tills du når slutet av raden.

9 stickas nästa omgång ännu, då växlar mellan stickning minskning rundor och stickning även. I varje efterföljande minskning runda, sticka ett färre stygn mellan varje sticka två tillsammans, omslag, sticka två tillsammans sekvens. När du fortsätter att sticka minskning rundor, garn-overs bildar öglor som löper upp sidorna på hatten.

10 Byt till strumpst när du inte längre har tillräckligt med stygn till bekväm sticka runt rundst. Sticka ett jämnt antal stygn på tre strumpst och använda den fjärde som din högra nålen. Varje gång du sticka alla maskor från en nål på fjärde nål, rotera arbete medsols och använda den nya tomma nål som din högra nålen.

11 Arbete de två sista rundorna av mönstret när du inte längre har några stickade maskor mellan minskning sekvenserna. Sticka två tillsammans över näst sista omgången och i den sista omgången, glida ett stygn från vänster nål till höger nål, sticka de nästa två maskor tillsammans, drag den lyfta maskan över den sticka två tillsammans stygn och släpp den från den högra nålen.

12 Bryt din garn, vilket ger en 5-tums svans och trä svansen genom ett garn nål. Dra ut nålen genom de återstående maskorna, ta bort dem från strumpst och dra garnet spänt att stänga toppen av din basker. Väva in alla återstående garnänden innan du använder.

Hur tapeter för nybörjare

Hur tapeter för nybörjare


Hängande tapet är inte svårt, men det kan vara tröttsamt och skrämmande om du aldrig har försökt det tidigare. Nyckeln till hängande tapet korrekt och utan en hel del fel är förberedelse. Till exempel, mätning och styckning dina remsor i förväg sparar tid, och det förhindrar frustrerande fel när tapeten är redan på väggen. Tapetsering tar tålamod för någon, men att veta några enkla tips och tricks en nybörjare kan med framgång åter papper ett rum.

Instruktioner

1 Ta gamla tapeter och tvätta väggarna med en fuktig trasa för att förbereda ytan.

2 Sand bort gupp och ojämnheter i väggen med fint slippapper. Dessa kommer att visa genom några tapeter material och kan orsaka bubblande eller sprickbildning senare.

3 Applicera en tapet primer på väggen. Detta är inte nödvändigt att hänga tapeter, men det förhindrar skador på väggen om du väljer att ta bort papperet senare och ger dig mer tid att placera papper på väggen när tapetsering.

4 Lägg ett lod eller en nivå på väggen vertikalt och knäppa en krita linje nära varje hörn för att skapa en rak guide för upphängning. Vissa väggar är något off-center och efter taket kan resultera i krokiga tapet.

5 Mät väggen från topp till botten med ett måttband och tillsätt ca 4 inches till denna mätning. Detta är remsan längd du behöver för varje del. Ofta är det bra att skära en bit att använda som ett prov för att skära de återstående banden, men du kan mäta varje stycke med måttbandet också.

6 Klipp din första pjäs med hjälp av en mattkniv och en linjal.

7 Lägg remsan med baksidan upp på ett långbord eller på ett rent golv och tillämpa pasta med en liten borste med början på mitten och flytta ut till båda ändar tills du har täckt hela stycket. Förbered bara vad du kan hänga i 15 minuter. Om det sitter alltför länge, kan pastan torka innan du kan korrekt hänga tapeten.

8 Vik remsorna över varje ände löst mot mitten utan veck papperet. Detta kallas bokning. När du har bokat en remsa, måste du hänga den så snart som möjligt eller limmet torkar.

9 Vik den övre halvan av remsan och anpassa den till kanten av krita linje. Jämna till kanterna med en tapet smidigare, som du kan köpa på någon färg eller järnaffär, med början i mitten och arbeta utåt.

10 Fortsätt att jämna ut remsan, som arbetar nedåt tills hela remsan är ordentligt appliceras på väggen.

11 Förbered nästa remsa av tapet, men när du använder den på väggen linje mönstret av den tidigare remsan och nya band så att kanterna är mot varandra eller något överlappande.

12 Upprepa med de återstående remsorna tills väggen är täckt.

13 Klipp bort överflödigt papper i taket och golvlister med hjälp av en mattkniv och en linjal.

14 Mjuka sömmar med en söm vals. Om papperet är präglat eller texturerat, använd en trasa för att jämna ut sömmarna i stället för att undvika att skada strukturen.

Kaka Utsmyckning kit för nybörjare

Kaka Utsmyckning kit för nybörjare


Dekorera tårtor är ett roligt och kreativt sätt att visa någon hur mycket du bryr dig. Om kakan är för en födelsedag, en examen eller helt enkelt en söt avslutning på middagen, dekorationer skiljer dem. För att bli en mästare tårta dekoratör grunderna måste bemästras. Tack och lov, många börjar kaka Utsmyckning kit erbjuda rätt verktyg och utbildning för att vända det vanligt ark tårta till något utöver det vanliga.

Köks Krafts

Företaget Kök Krafts specialiserat sig på alla typer av godsaker för livsmedelshantverkare. Starter kaka Utsmyckning kit är bra för människor som har viss kunskap om tårta dekorering och bara behöver verktyg för att komma igång. För £ 8,40 satsen innehåller metall dekorera rör, väska kopplingar, en blomma spik, engångs dekorera påsar och en pasta som i fyra olika färger. Det finns också instruktioner för grundläggande mönster och en glasyr recept. Starter kaka Utsmyckning kit är standard och det finns inga krusiduller eller jippon --- bara grunderna. Personer med ingen tidigare tårta dekorera kunskap eller de som söker mer vägledning bör undersöka mer omfattande kit.

Global Socker Art

Global Socker Art är en webbplats som har parollen "En värld av kakan utsmyckning leveranser." Sajten erbjuder många nybörjare kit som sträcker sig från £ 19 till £ 97. Den bästa köp är Triple nybörjare kit som ger tips och verktyg för att göra blommor, band och blad. Satsen innehåller 2.27kg. vit fondant, som, enligt hemsidan, är tillräckligt för att täcka två kakor. Dessutom ingår skäruppsättningar för draperier och gränser, blomma skär kolvar, sprits och en kavel. En bok som ger steg för steg instruktioner, inklusive bilder, om hur man skapar en ros band tårta, en blomma och ros tårta och en prästkrage kaka ingår också i detta kit. Global Sugar konst säljer kit för £ 55.

wilton

Wilton är välkänd i världen av kakan dekorering. Med tillförlitliga produkter och lätt att följa guider kan Wilton förvandla vem som helst till en kaka dekoratör extraordinaire. Den 53-bit Supreme Deco Kit säljs på Amazon för £ 20. Ingår i detta kit är metallspetsar och sprits, en vinklad spatel, en metall blomma spik, och 36-sidig booklet. Boken är en illustrerad guide med steg för steg instruktioner om hur du skapar 15 olika kakor. Allt detta kommer i en praktisk förvaringsfacket. Utav 16 recensioner på Amazon.com Wilton 53 stycke Supreme Inrednings Kit genomsnitt de 4,5 stjärnor av fem.

Flinta knapping för nybörjare

Flinta knapping för nybörjare


Många människor som vill prova på flinta knapping tvekar eftersom de tror att det kommer att bli för svårt. De kanske undrar hur det är möjligt att forma sten i knivar och projektil punkter utan att använda modern elverktyg. Men processen är verkligen inte så svårt för nybörjare som har de rätta verktygen och förstår att inte alla sten är kunna knapped. När allt kommer omkring, har man varit flinta knapping för 30.000 år, och några av de punkter som finns i USA är mer än 10.000 år gammal.

Flinta

Här i USA, är det material som vanligen kallas flinta faktiskt en typ av sten som kallas chert. Chert är hög kvartshalt och är vanligtvis grå eller vit. Den har en speciell egenskap som behövs för knapping kallas conchoidal sprickbildning. Denna fastighet innebär en chip kommer att brista ut en större bit på ett kontrollerat och förutsägbart sätt. Förutom flinta, är andra typer av chert kallas kalcedon, jaspis och agat. Nybörjare som bor i närheten av fyndigheter av dessa klippformationer kan få sin knapping material där. De bör dock alltid be om lov innan jakt efter flinta på någon annans egendom. Om det inte finns några flint insättningar i närheten, kan en lokal rock eller hobby butik brukar leverera det. Det finns också ställen på nätet som tillåter hobby att beställa olika typer av flinta bara för knapping.

verktyg

Rätt verktyg är avgörande för flint knapping. Nybörjare kan beställa verktyg på nätet, men de är också lätt göras hemma. Hammerstones - ett nyckelverktyg - är bara rundade stenar i olika storlekar som används för att slå ut stora flingor som senare kommer att knapped i poäng. Det är bäst att ha tre storlekar hammerstones: en stor en, cirka 1,36 till 1.81kg .; ett medium sten, omkring 0,454 till 0.907kg .; och en mindre väger ca 227gr. Knappers använda dessa för att bryta bitar av stora bitar av flinta och att slå "bark" eller yttre cortex, från flinta knölar. Dessa hammare stenar används också för att slipa kanten av ditt arbete så att den kan stå emot kraften i ditt slag från nästa verktyg: ämnet. Ett valsämne är tillverkad av horn. Det används för vad som kallas slagflagning. Älg hjorthorn anses det bästa materialet för jobbet, men rådjur horn kommer att fungera också. . Börjar knappers behöver tre storlekar av billet: En väger 0,454 till 0.907kg, en annan väger ca 340gr, och en liten en av cirka 170gr .. De slutliga verktyg som behövs är små tips från horn; varje spets bör vara 6 eller 7 inches lång och bör komma till en punkt. Dessa är för tryck avflagning, vilket är det sista steget i att göra din punkt.

Gallring

Flinta knapping börjar med en bit av flinta om ett pund i storlek. Flint Knapper måste noga undersöka den för att hitta en vinkel som är ungefär 45 grader och har en bottenkant lite lägre än den övre. Den stora horn billet används sedan för att slå till denna kant stadigt, med en nedåt och något inåt stroke. Med lite tur, bryter en flinga sedan rent från under stenen. Efter slående många sådana vinklar på ena sidan, vänder flint Knapper stenen över, eftersom flingorna som tagits från den ena sidan göra nya vinklar på baksidan. Detta skede av knapping kallas gallring. Eftersom bladet är knapped blir mindre, kommer Knapper byta till en mindre storlek av valsämnet. En fulländad Knapper kan tunna ett blad ut på mindre än en halvtimme.

Stansning och ytbehandling

När nöjd med tunnhet och form av bladet börjar Knapper att notch den. Han sätter en av de skarpa tryckfjällning tips mot ett hörn av basen och skjuter så hårt han kan inåt och sedan nedåt, tills en liten flaga lossnar under. Han vänder sedan bladet och upprepar denna process tills han har producerat ett hack. Han gör samma till andra hörnet.

Avslutning

Skärpning bladet är pricken. Flint Knapper tar en liten tryck flaker och rör sig längs bladkanten med samma inåt dåvarande nedåt pressade rörelse, vända den punkt över att skärpa båda sidor. När han är nöjd med formen och skärpa, är poängen klar.

Quilling för nybörjare

Quilling för nybörjare


Quilling, även känd som papper filigran, är processen av rullande papper i snäva cirklar som sedan kan formas för att göra vackra bilder. Processen är enkel, men resultaten är färgstarka och kan bli mycket invecklad. Quilling är en snabb skicklighet för att plocka upp, även för en nybörjare. Kräver endast ett fåtal verktyg, kommer du att quilling på nolltid.

Början

Till att börja ställa upp arbetsområdet så att du har alla dina verktyg på din disponibla. För en grundläggande projekt behöver du ett paket med färdigskurna quilling remsor i valfri färg, klar tork hantverk lim, Q-tips och en slitsad quilling verktyg. Denna typ av quilling verktyg är mycket lättare för nybörjare än nålen quilling verktyget. Den innehåller en slits för att hålla papperet när du vind så kommer du inte att fumlande att hålla papperet på verktyget. Börja med att placera i slutet av en remsa av quilling papper i facket på quilling verktyget. Wind verktyget i en snäv cirkel tills hela remsan är lindad runt den. Doppa en tops i hantverk lim och badda det på insidan av den lösa änden av papperet. Fortsätt att linda papper, så att slutet är limmad ned och låt den torka. Detta skapar en tät cirkel. För en lösare cirkel, ta bort papperet från quilling verktyget medan du håller den på plats. Låt det varva ner lite och sedan limma ner i slutet.

Shaping Paper

Att skapa former från remsor av papper du just har rullat, pressa dem mellan fingrarna för att forma dem till den perfekta formen. För att skapa ett blad, pressa båda ändar till en punkt. Klämma endast en ände skapar en regndroppe eller ett blomblad. Experimentera med olika former för att se vilka kombinationer du kan skapa. Öva gör spiraler genom att vrida den ena änden av en pappersremsa runt quilling verktyget tills du når mitten. Slide detta ändamål bort och vrida den andra änden i motsatt riktning. Detta skapar en lös spiral för att lägga flare till varje projekt.

grundläggande projekt

För din första projekt, skapa en design för framsidan av ett enkelt kort med hjälp av ett tjockt papper såsom kartong. Fäst former du har gjort genom att applicera lim till botten av pappers former med Q-tip och trycka dem på kortet. Ordna kronblad att skapa en blommande blommor och placera löv runt kronbladen. Använd en tät cirkel för mitten av blomman. Lägg till regndroppar eller spiraler för att liva upp kortet. Att skapa en solig kort att ljusna någon dag, ordna flera gula cirklar i en större, cirkelformad kluster och lägga spiraler runt dem för solens strålar. Skriv ett personligt meddelande i botten och kortet är klar.

Vad är några nybörjare contortionist sträckor?

Vad är några nybörjare contortionist sträckor?


Förvridning är förmågan att sträcka och böja utanför din normala rörelseomfång. Många rörelser består av böjning framåt eller bakåt till extrema lägen. Att utveckla den flexibilitet som krävs för att slutföra contortionist sträckor kräver konsekvent och långsiktigt stretching träning. Det finns dock contortionist sträckor som är lämpliga för nybörjare.

Nybörjare Sträcker

Övningar bör successivt öka i intensitet och svårigheter. Vissa nybörjare sträckor även den främre böja, sido böja, börjar sträcka för rygg böjar och börjar sträcka för att få benen över huvudet och bakom ryggen. Att se betydande resultat, gör stretching träning minst tre dagar per vecka, och de kan göras på en daglig basis. Slutföra varje sträcka ca 10 gånger vardera.

Betydelsen av Värmer upp

Det är viktigt att du ordentligt värma upp innan de deltar i något contortionist sträckor. En uppvärmning ökar dina muskler 'temperatur, som tillåter dem att sträcka längre och hindrar dem från spännare under dina sträckor. En bra uppvärmning består av fem till tio minuter för en aerobisk aktivitet, såsom jogging eller cykla, följt av 10 till 15 minuter av mild stretching att förbereda musklerna för mer ansträngande aktivitet.

stretch Tekniker

Den främre böja motion är klar genom att placera fötterna axelbrett eller något bredare. Vila handlederna på baksidan av en stol framför dig. Håll armarna raka och böja sig framåt och tvingar dina axlar och bröst mot marken. För att slutföra sidan böja, stå med fötterna bredare än axelbredd. Håll ryggen rak och placera din högra hand på din höft eller övre delen av låret. Håll benen raka och böj åt höger. Som du böjer, låt din högra hand för att glida ner benet. Till att börja utveckla flexibilitet och styrka för att slutföra en back böj, placera fötterna axelbrett isär. Böj huvudet bakåt och pressa bröstet framåt, skapar en båge i ryggen. Till att börja utveckla flexibilitet för att kunna sträcka på benen över huvudet och bakom ryggen, sitta på golvet med båda knäna böjda och händerna placeras på marken bakom dig. Korsa ett ben över och placera att foten på det andra benet lår. Ta knä benet inte korsas mot bröstet.

Tips och varningar

När du fyller varje sträcka övning, flytta in sträckan läge långsamt och under kontroll. När du når en punkt av lindriga besvär hålla den positionen och bibehålla den i 30 sekunder. Du kommer inte att kunna nå hela skalan av rörelse som många contortionists kan förrän efter träning för en avsevärd tid. Ryck inte eller studsar i ett försök att sträcka ytterligare. Detta är inte bara ineffektivt, men det aktiverar även stretch reflex i muskler och kan leda till att du skadar dig.