graco lekhage

Graco lekhage Instruktioner

Graco lekhage Instruktioner


Många föräldrar tycker lekhagar vara ett objekt av stor bekvämlighet. Inledningsvis var lekhagar utformade för att vara en säker plats att lägga barnet ner för en tupplur, eller att spela medan du arbetade runt huset. Dagens lekhagar, såsom de som tillverkas av Graco erbjuder lite mer än sina föregångare gjorde. Funktioner inkluderar en bassinet alternativ, ändra område, lagt leksaker, ibland till och med lagringsutrymme. En lekhage kan verka förvirrande att montera. Med någon riktning och tålamod ditt barn kommer att njuta av sin lekhage på nolltid.

Instruktioner

Montering av Pack 'N Play

1 Lägg alla delar för att säkerställa att du inte missar några bitar. Stand Pack 'N Play upp och låsa kardborrband. Ta lekhage madrass och ställ åt sidan.

2 Vik lekhage. Ta varje övre skena och snäpper på plats. Det kan vara lättast att knäppa de små sidoskenorna på plats innan de större skenorna.

3 Luta lekhage mot dig. Skjut insidan av lekhagen ner. Du kommer att höra en kick när golvet i lekhagen är på plats.

4 Placera bäddmadrass i lekhagen med den mjuka sidan uppåt. Trä Velcro öglor på undersidan av madrassdynan genom basen av lekhagen och säkert. Om du har en playard ark, kan du lägga den på bäddmadrass vid denna tidpunkt. Om du planerar att använda bassinet del av Pack 'N Play, inte sätta madrassen tills efter steg 5.

5 Lyft bassinet komponenten och knäppa de fyra clipsen till playard skenorna. Anslut krokarna som finns på bassinet komponenten till Pack N 'Play ram. Mata två breda staplar genom botten av bassinet. Sträck tyget av ligg runt kanterna på Pack N 'Play och dra spänd.

6 Skruva dörren till batteriet och installera en D-LR20 batteri. Nå under bassinet komponenten och ta ledningen. För in kabeln i batteriet. Center och fästa batteriet med kardborrebanden.

7 Ta bort skruvarna från elektronikmodulen och lossa batteriluckan. Installera tre AA-LR6-batterier och ersätta dörren. Fäst elektronikmodul till en av de långa armar Pack 'N Play.

8 Sätt playard madrassen i liggdelen, hugg hörnen tätt. Madrassen bör ligga helt platt. Sätt bassinet kapell i mottagliga kanaler och snäpper på plats. Fäst kardborreband på varje sida av baldakinen. Fäst leksaker kardborrebanden på canopy taket.

Folding Pack 'N Play

1 Lyft madrassen från korgen. Knäppte elektronikmodulen genom att ta tag och lyfta ordentligt utanför Pack 'N Play. Haka bassinet komponenten från Pack 'N Play och plats åt sidan.

2 Lyft sladd som lägger i mitten av Pack 'N Play. Lås armar Pack 'N Play, som börjar med de långa armarna först. Vik Pack 'N Play.

3 Vrid playard madrass inifrån och ut och lindas runt den vikta Pack 'N Play. Säkra med kardborreband. Täck med Pack 'N Play transport ärm. Store ligg komponent på ett säkert ställe för framtida bruk.

Hur man använder en Graco HVLP 4000 Paint Gun

Hur man använder en Graco HVLP 4000 Paint Gun


Graco HVLP 4000 sprutpistolen är en fin finish spruta för hemmet eller kommersiellt bruk. Som med alla apparater, alltid hänvisar till instruktionsboken för information om sprutan och ett diagram över delar.

Instruktioner

1 Efter noggrant omrörning vad det är du vill spraya med en färg käpp eller en borr med en omrörning fäste, häll genom en sil i en hink.

2 Anslut luftslangen till sprutan. Dra åt anslutningen ordentligt. Anslut änden av slangen som kommer från sprutan enheten till anslutningen på sprutpistolen.

3 Häll färgen eller vätskan i pistol koppen. Stäng och lås pistolen cup lock. Detta kommer att säkra sifon koppen.

4 Anslut nätsladden till GRACO sprutan till en jordfelsbrytare skyddad eluttag. Slå på sprutan och vrid munstycket till det önskade sprutmönstret.

5 Använd minsta möjliga tryck du behöver för att täcka området helt.

LindaM lekhage Instruktioner

LindaM lekhage Instruktioner


Den Lindam tryggt och säkert lekhage är en multifunktionell barnsäkerhet produkt som är också användbar som en hälso vakt, rumsavdelare och grind. LindaM hagar erbjuda en säker miljö för spädbarn och småbarn från födseln till 24 månader. De består av sex paneler som bildar väggarna i lekhage och presenterar en löstagbar vadderad madrass, rundade hörn och valfri maskbeläggning. LindaM hagar är lätt att transportera och enkel att installera.

Instruktioner

1 Använd en sax för att klippa och ta bort alla buntband runt lekhage. Kasta dem på rätt sätt.

2 Fäll panelerna och stå lekhage upprätt i önskad layout. Använd indikatorn på toppen av varje gångjärn att hjälpa dig att ställa rätt vinkel för varje panel. Den sexkantiga formen kommer att kräva 60-graders vinkel mellan panelerna.

3 Sätt det översta fältet av ändpanelen i det övre gångjärnet på panelen som du började arbeta. Tryck tills bitarna klickar ihop. Upprepa för den nedre baren och gångjärn.

4 Använd den medföljande insexnyckel för att dra åt varje gångjärn och lås lekhage på plats.

5 Placera mattan under mitten av lekhage, och tryck sedan hela vägen ner. Fäst varje uppsättning säkerhets band runt nedre barer varje panel.

6 Tryck på knappen på ovansidan av panelen och pressa handtaget för att öppna porten lekhagen.

7 Skjut porten stängd tills den övre och undre skenorna klicka ordentligt.

Fördelarna med att använda en lekhage

Fördelarna med att använda en lekhage


Som förälder du vill behålla ditt barn säkert. Detta innefattar att använda rätt utrustning för att hålla dem säkra i hemmet, på semester och samtidigt besöka vänner och familj. Användningen av lekhagen har varit känd för att hjälpa till att hålla barnen säkra, men det har andra fördelar också, som att skapa en bekväm tupplur läge, dusch raster och ge föräldrar en hands-free sätt att titta på sina barn medan du arbetar.

moder Tid

Lekhagen är ett område där du kan placera ditt spädbarn eller unga barn med några leksaker och en filt och har händerna fria för några andra saker. Lekhagar tillåta föräldrar tid att ta en dusch, tenderar att ett telefonsamtal eller ens kontrollera e-post utan att oroa där deras lilla en kommer att köra iväg till när deras ögon är inte på dem.

Underhållande

En lekhage kan vara en bra plats att ställa ditt barn när du har gäster över. Det ger ditt barn chansen att vara i samma rum som du och dina gäster, men också håller barnet ur farans väg och händerna fria för att underhålla.

tupplurar

Lekhagar är tillräckligt säkra områden för ett barn att ta en tupplur. För föräldrarnas som vill hålla ett öga på sina barn medan de tupplur, kan en lekhage placeras i ett rum där föräldern fungerar och barnet ligger inne för en tupplur. På så sätt föräldern kan checka in på barnet hela tupplur utan att behöva gå till ett annat rum.

Bassinet Egenskaper

De flesta moderna hagar också komma med en babykorg funktion. Detta kan vara till hjälp med föräldrar som har en nyfödd, så att de inte behöver ofta böja över lekhage för att plocka upp sin lilla. Bassinet ger också det nyfödda barnet en säkrare miljö där de kan se sina föräldrar flytta om rummet.

utomhus Säkerhets

För föräldrar som behöver göra några utanför trädgårdsarbete, men behöver för att hålla sin lilla närheten och inom sin siktlinje, kan en lekhage göra just detta. Dessa pennor kan placeras utomhus i en skuggig, gräsyta så att ditt barn kan spela medan du går till din trädgård, klippa gräset eller vatten några växter.

Resa

Ofta när du reser du inte kan ta med en krubba, och vissa hotell erbjuder inte cribs att använda. Hellre än att ha ditt barn sova i samma säng med dig, kan du ta med din bärbara lekhage och använda den för att sova. Se till att din lekhage är en bärbar spjälsäng och tillverkas för både lek och sömn säkerhet.

Hur man fäster baksidan av en Graco bälteskudde

Hur man fäster baksidan av en Graco bälteskudde


Barn upp till 8 års ålder eller under 4 fot, bör 9 inches tall åka i en bälteskudde, enligt National Highway Traffic Safety Administration. Bältesstolar ger ökad höjd för att hålla säkerhetsbältet tätt mot barnets lår och bröst på rätt höjd. Köp en bälteskudde som är bekväm och säker för ditt barn under bilåkandet. Graco TurboBooster Stolen finns med hög rygg så att barnet kan vila bekvämt mot ett baksäte som är låg eller utan nackstöd.

Instruktioner

1 Fäst ryggdyna till bälteskudde om den inte redan är ansluten. Dynan kommer att linda runt ryggen och krok på metallslingor på vardera sidan av sittdynan.

2 Placera huvudstödsdelen och ryggstödsdelen på en plan yta med "fel sida" uppåt.

3 Leta reda på röda knappen höjdjustering på toppen av huvudsektionen och squeeze. Tryck på huvudsektionen nedåt och in i den nedre delen av ryggen avsnitt tills du hör ett "klick" ljud. Släpp knappen och kontrollera de två sektionerna är säkra genom att försöka dra isär dem. Om de förblir på plats, då de är säkra.

4 Leta reda på elastiska band på baksidan av bälteskudden. Det kommer att vara nära den högra sidan av booster i centrum. Sträcka ut det över baksidan av boostern till den andra sidan, där den kommer krok.

5 Vänd tillbaka över så det är "rätt sida" upp. Sätt klaffen av stoppning från huvudsektionen bakom stoppning på mittsektionen. Skjut den bakre delen till kanten av ett bord så att "U" formade hakar på botten av ryggen är över kanten.

6 Håll säte booster vid en vertikal vinkel för att lokalisera staplarna på baksidan av sätet. Låsa den "U" formade krokar på booster tillbaka med staplarna på bälteskudde.

7 Vrid sitsen i 180 graders vinkel uppåt tills du hör ett "snäpp" ljud. Placera stolen i upprätt läge och tryck försiktigt tillbaka bakåt så att den snäpps fast ordentligt.

Instruktioner för en BabyDan lekhage

Instruktioner för en BabyDan lekhage


Den BabyDan Park-a-Kid är en sexsidig lekhage avsedd för ditt barns säkerhet. Det har släta, rundade hörn och en tvätt vadderad madrass. Lekhagen monteras hemma; inga verktyg behövs.

Instruktioner

1 Separera lekhage i två avsnitt av tre grind väggar vardera. Lyft avtagbara bar uppåt och skjut den åt höger för att ta bort den från det nedre gångjärnet på grinden väggen. Arbeta med en sektion i taget.

2 Lyft mitt gate väggen uppåt - samtidigt som du trycker intilliggande grind väggar nedåt - för att lossa anslutningen; Grind väggar kan nu justeras. Gör detta till båda sektionerna.

3 Justera yttre porten väggar, så de linjer på toppen av plast hörn omfattar i linje med markeringarna på gångjärnen på mitten gate väggen. Det finns tydliga markeringar på båda bitar. Tryck i mitten gate väggen nedåt - medan du lyfter i yttergrind väggar uppåt - för att låsa sektionen på plats. Gör detta till båda sektionerna. Varje avsnitt ska se ut en halv hexagon.

4 Placera de två sektionerna tillsammans för att bilda en hexagon.

5 Sätt den löstagbara bar i det övre gångjärnet, varifrån det togs bort; detta är den plats där de två sektionerna möts. Tryck bar ner, tills den vilar i gångjärns på botten.

6 Sätt i vadderad madrass i lekhage, nylon nedåt. Det finns tre elastiska öglor på nylon sidan av madrass, Rikta de elastiska slingor med tre hörn med gångjärn.

7 Dra varje elastisk slinga under den löstagbara bar under grinden väggen och håller det lärde med handen.

8 Skjut den flytt bar till höger och bifoga den elastiska slingan till baren. Skjut stången tillbaka till gångjärnet för att säkra den elastiska öglan på plats.

9 Dra de återstående två elastiska öglor under grinden väggen och haka dem runt cirkeln del av gångjärnet. Släpp loopar, för att låta den elastiska drag lärde som låser dem på plats.

10 Kläm handtaget på toppen av dörren för att frigöra den från gångjärnet. Dörren öppnas åt båda hållen, in eller ut. För att stänga dörren, pressa handtaget, rikta dörren med gångjärn och släpp handtaget för att låsa dörren på plats.

Graco Nautilus 1749110 Instruktioner

Graco Nautilus 1749110 Instruktioner


Graco Nautilus är en framåtvänd flerstegs bilbarnstol som kommer att rymma barn 9,07 till 45,4 kilogram. Stolen har en 5-punktsbälte som kan användas på barn upp till 29,5 kilo, omvandlar sedan till en hög rygg bälteskudde. Slutligen kan den höga ryggdelen tas bort för att skapa en låg-back booster för äldre barn.

Instruktioner

Montera bilbarnstol

1 Lägg den största delen på bilsätet platt på ryggen. Greppa båda sidor av sätesdynan tyg för att exponera sido rännor.

2 Höj ryggstödet med den andra handen tills båda armarna låses rännorna med ett enda klick. Kontrollera att slingorna på bältena är ordentligt anslutna till armarna.

3 Fäst alla sex elastiska öglor på sittdynan till motsvarande krokar på undersidan av bilbarnstol.

4 Håll knappen höjdjustering på toppen av huvudstöds delen av bilbarnstolen samtidigt som du trycker fästbalkar i motsvarande skåror på toppen av bilen ryggstödet. Du hör ett klick när den sitter på plats.

Justera Harness

1 Lyft selen justeringsspaken på framsidan av sitsen och dra bältena för att lossa dem. Öppna selen klämman och unbuckle säkerhetsbältet.

2 Justera grenbandet genom att mata den del av bandet upp genom botten på bilsätet samtidigt gripa och dra den från toppen. Välj den position som ligger närmast ditt barn utan att vara under honom.

3 Face baksidan av bilbarnstolen och ta bort den bakre delen av bältena från metallkopplingsplattan. Dra remmarna genom framsidan av bilbarnstolen sedan tillbaka från fronten till den önskade facket för att justera höjden. Bältet måste vara ännu med eller ovanför barnets axlar när barnet sitter i bilbarnstolen. Mata banden tillbaka över de röda rullarna på baksidan av bilbarnstolen och sätt band tillbaka på metall förbindningsplattan. Dra på selen från fronten för att se till att den är säker.

Installera med Universal Anchorage System

1 Placera bilbarnstolen med ryggen mot ryggstödet i önskad position i bilen.

2 Kroka UAS kontakterna från staplarna lagrings på sidan av Nautilus. Utöka UAS bandet till sin maximala längd.

3 Hook varje UAS kontakten till ankare på din bil - en på vardera sidan av bilbarnstolen - samtidigt som bandet inte blir vridna.

4 Dra åt UAS genom att dra justeringsbandet medan du trycker ner ordentligt på bilsätet. Det kan vara bra att använda ditt knä för att trycka din kroppsvikt mot sätet när du drar åt det.

5 Fäst övre hållremmen ankaret ovanför eller bakom sätet för bilen och dra för att säkra och dra åt.

Installera med höftbälte

1 Placera Graco Nautilus med ryggstödet mot ryggstödet i din bil.

2 Trä bilen säkerhetsbältet genom bältesslitsöppningar i bilsätet.

3 Spänn fast säkerhetsbältet och samtidigt säkerställa att det inte är vridet. Säkerhetsbälten med skjutlås platta måste konverteras med den medföljande låsningen. Dra åt bältet, rådfråga din bil bruksanvisning för instruktioner.

4 Fäst övre hållremmen ankaret ovanför eller bakom baksätet av bilen och dra för att säkra och dra åt.

Hur konvertera din räckhåll Mini I en lekhage

Hur konvertera din räckhåll Mini I en lekhage


Co-sliprar som omvandlas till lekhagar, bassinets och skötbord ger alla fördelarna med att ha fyra separata delar av baby redskap utan att offra en hel del utrymme och pengar. Räckhåll Concepts Co-Sleeper Mini ger föräldrar möjlighet att sova sida vid sida med sina barn i en säker miljö. Co-sleeper konverterar ganska lätt till en lekhage, vilket ger ett säkert område för barn att spela.

Instruktioner

1 Ta bort madrassen från toppen av co-sleeper.

2 Packa upp blixtlås kärnan för att sänka golvet i co-sleeper.

3 Ta bort hängskenor genom att vrida dem sidorna av co-sleeper. Placera hängskenor inuti co-sovandes väska.

4 Lossa de tre banden som håller sänka bar på plats genom unbuckling plastfästet.

5 Lås den främre bottenstödstången med handen eller foten. Dra mittfältet upp så långt det går tills den bildar en upp och ner "V."

6 Tryck de två cirklarna i mitten av den främre bar där det visar frasen "Tryck för att låsa upp." Placera tummarna på var och en av cirklarna och dra upp. Tryck ner stången tills den bildar ett "U" -läge.

7 Dra flikarna på plast kontakten på vardera sidan av sänkningen bar. Dra flikarna i riktning mot mitten av fältet och lyft uppåt.

8 Placera fliken i den högsta nivån av co-sleeper och tryck tills det klickar. Upprepa denna uppgift på den motsatta sidan.

9 Lås främre bottenstöd bar genom att trycka ner den med handen eller foten tills det klickar.

10 Placera tre lösa remmar i enhetens frontficka.

11 Placera madrassen på botten av lekhagen.

Hur man byter Remmar på en Graco Swing

Hur man byter Remmar på en Graco Swing


Bebisar gråter när de är hungriga eller obekväma och föräldrar kan lösa dessa frågor för dem. Men ibland barn inte vet vad de vill. Gung är ett underbart sätt att lugna ett barn som härmar gungande rörelse barnet kände innan födseln. Föräldrar har inte alltid tid att klippa barnet så länge hon vill. Graco gör flera olika modell gungor. För säkerhets skull har varje swing en säkerhetsremmen för att förhindra barnet från att rulla ut ur svingen. Ta bort dessa band från tid till tid för rengöring eller utbyte på grund av slitage.

Instruktioner

1 Ta bort de gamla banden. Titta bakom swing sätet. Axel och grenband fäster stolen med bandet flikar som passar genom slitsar på sätet. Vissa Graco modellerna har också bandflikar för midjerem. Dessa är små, en-tums rutor. Sydd 1/2 tum från änden av remmen, fliken de halk ligga platt mot baksidan av sätet. För att ta bort remmen drar fliken bort från sätet och skjut fliken med bandet genom hålet i sätet. Upprepa för alla band flikarna på baksidan av sätet.

2 Ta bort midjerem. Dra i änden av remmen från midjan spännet på den ena sidan. Skjut midjerem genom hålen på sidan av sitsen. Dra remmen genom öglan på baksidan av svingen. Ta bort spännet från den andra sidan av midjerem och dra remmen fritt från gungan.

3 Rengör remmar eller köpa ersättare.

4 Tryck på fliken på grenbandet genom hålet i botten av sätet av svingen. Slip bandet genom någon kudde som kan vara på plats. Skjut axelbandsflikarna genom slitsarna på baksidan av sätet. Välj två kortplatser strax ovanför barnets axel som om barnet sitter i stolen. Om nödvändigt, skjuta en flik på varje midjerem i skåran på vardera sidan av sätet vid barnets midja.

5 Skjut en enda midjerem genom öglan på baksidan av sätet för modeller med en enda midjerem. Slip ändarna på remmen genom hålen på vardera sidan av sätet vid barnets midja. Det finns två kortplatser på en ände av spännet åtskilda av en centrumstång. Trä remmen genom mellanskåran underifrån. Ta bandet över centrumstången och trä bandet tillbaka genom spåret på slutet. Upprepa för spännet på den andra sidan av bandet.

Hur man lägger in en gammal Graco Spjälsäng Tillsammans

Hur man lägger in en gammal Graco Spjälsäng Tillsammans


Graco har gjort många olika stilar av cribs under åren, men deras ursprungliga är den klassiska drop-side krubba. De har tre olika versioner på marknaden och de kallas Sarah klassiska krubba, Shelby klassiska krubba och Lauren klassiska spjälsäng. Varje version kommer också i flera olika färger för att matcha någon dekor. Även om varje modell har några små variationer i stil, grundläggande monteringsanvisning förblir desamma för alla dem.

Instruktioner

1 Fäst ett av frambenen märkta "D" och en av de bakre benen märkta "C" till en av de cribs slutar märkt "B." Använd fyra trä dymlingar märkta "N", fyra 2 3/4 tum bultar märkt "I" och fyra fat nötter märkta "L" för att säkra benen till spjälsängar slut. Upprepa exakt samma förfarande för den andra änden.

2 Fäst den övre delen till spjälsängar slut. Sätt i del märkt "A" i spåren på toppen av cribs slutar "B" som du just monterade. Säkra bit genom att sätta två 2-tums skruvar märkta "J" genom benen märkta "D" och i de gängade inläggningar delvis "A." Upprepa exakt samma förfarande för den andra änden.

3 Fäst ändarna du just monterade på sidan av sängen. Säkra sidan av krubba märkt "E" på benen med hjälp av fyra 2 3/4-tums bultar märkta "I" och fyra fat nötter märkt "L"

4 Fäst botten bår till spjälsängen. Rada upp nedre båren märkt "G" mot hålen på benen och fäst med fyra trä dymlingar märkta "N" två 2 tums skruvar märkta "J" och två fat nötter märkt "L"

5 Fäst metallfjädern till spjälsängen. Placera metallfjädern märkt "H" i krubba med den släta sidan av metall uppåt. Rikta in flikarna på metallfjäder med hålen i benen och sätt fyra 3/4-tums bultar märkta "K" och dra åt dem.

6 Fäst drop-sida järnväg till krubban. Rikta drop-sidoskena märkt "F" med benen och dra skenan upp i sitt högsta läge. Skruva blockbromsar märkta "P" i de utsedda hålen på lägre drop spåret.

7 Sätt hjulen i hålen på undersidan av benen. Hjulen är märkta del "O."

8 Kontrollera att se till att alla skruvarna är åtdragna och att krubba är korrekt monterad innan barnet i den.