goth room stil inredning

Om engelsk lantlig stil inredning

Om engelsk lantlig stil inredning


Vissa skulle säga att engelsk lantlig stil inredning är upptagen med en massa tillbehör och att det ger rum en rörig utseende. Men det är skönheten i stil. Det ger dig chansen att lägga alla dina skatter på displayen utan något som ser ut ur plats.

Historia

Engelsk lantlig stil inredning har funnits i hundratals år. Den kommer från en tid och en plats där komfort var det viktigaste inslaget i dekorera ett hem. Idag har det flyttat från landet till staden och till andra länder än England. Färgerna och tillbehör är desamma, men de känner att de hör hemma så mycket i denna dag och ålder som de gjorde för länge sedan.

Funktioner

Engelsk lantlig stil har blommor och andra naturliga element. Det är tänkt att få dig att känna dig avslappnad och bekväm, oavsett hur formell rummet är. Färgerna återspeglar de toner som vanligtvis i naturen. Engelsk lantlig stil är ett sätt att föra en engelsk trädgård inomhus.

typer

Möbler: engelsk lantlig stil möbler är funktionell. Soffor och fåtöljer är mjuka, bekväma och väl fyllda. Tabeller är massivt trä, med engelska valnöt är en favorit. Matsal stolar är rakt bakåt utan armar och matbordet är oftast täckt med en vanlig duk. Tyger: Blommor teman är den viktigaste mönstret. Blommorna kompletteras av accenter av gingham och plädar. Överdrag har tofsar längs botten. Tillbehör: Rummen är accessorised med massor av Bric-a-brac. Delikat handmålade tekoppar på vägghyllor, blommor tavlor på väggen och kristaller och tavelramar på borden och skänkar ses ofta, som finns gott om kuddar på soffan. Mattor är broderade med blommönster, och är området mattor. Det finns ingen heltäckningsmatta i engelsk lantlig stil. Mattorna täcker inte hela golvet eftersom det finns handmålade eller stencil mönster som kretsar runt rummet. Väggar har blommiga tapeter eller stencilerade målningar runt toppen, i många fall matchar stenciler på golvet. Chintz gardiner är fönstertäckningen val i engelsk lantlig stil.

missuppfattningar

Vissa kanske tror att engelsk lantlig stil är inte formellt nog, men om du accessorize korrekt, kan du ha en touch av formalitet. Matsalar kan vara mycket formella. Täck stolarna med en chintz tyg för att matcha fönster behandlingar och använder en finare duk.

överväganden

Engelsk lantlig stil är en att tänka på för en stuga, Tudor eller tidigt kolonialstil hem. Det skulle inte fungera bra i viktorianska hem på grund av storleken på rummen. Effekterna av engelsk lantlig stil är bättre i större rum.

1950 diner-stil inredning

1950 diner-stil inredning


Medan 1950-talet slutade för länge sedan, många nostalgiska dekoratörer vill fortfarande att fånga detta årtionde i sin inredning. 1950-talet diner var en engagerande plats full av lättroad människor, läckra godsaker och fet dekor bitar. Fånga känslan av denna årgång restaurang i din inredning systemet kan tillåta dig att känna som om du har steg tillbaka i tiden till en enklare tid.

krom accenter

På många 1950 diners, är krom kung. Denna reflekterande metall gör ett djärvt dekorativt uttalande, och skriker klassisk diner. Välj stolar, bord och tillbehör tillverkade av krom för ditt utrymme. Även om detta material kräver rengöring, omedelbart förmedlar den känsla du önskar när man försöker återskapa denna restaurang klassiker.

bold Plädar

Plaid bordsdukar var ganska vanligt i 1950-talet diner inställningar. Echo denna känsla direkt genom att placera rutiga dukar på dina ytor, eller skapa en mindre uppenbar referens genom att välja djärva pläd stolsöverdrag eller servetter som subtila accenter till denna trend. Om du verkligen vill gå hela vägen med din hyllning till pläd, överväga täcker en accent väggen i ditt utrymme med rutigt tapet eller tyg.

Jukebox

Jukeboxar var allestädes närvarande inslag i klassiska diner miljöer. Köp en full-size modell eller en mer prisvärd bords rekreation att fungera som en accent i ditt utrymme. Denna brytning är mer än bara tilltalande för ögonen; som gäster använder denna klassiska musicerande anordning för att fylla ditt utrymme med musik, kan det hjälpa transportera invånare tillbaka till enkla gånger med lighthearted musikaliska val från 50-talet.

Klassiska Pay Phone

Handla din vanliga telefon för en klassisk alternativ genom att få en klassisk telefonkiosk för att hedra ditt utrymme. Köp en rekreation av denna klassiska look, eller köpa en vintage modell. Krok telefonen upp till en telefonlinje för att göra det operativa, eller bara använda det som en accent. Om telefonen inte är i drift, överväga att placera en tongue-in-kind "out of order" tecken på enheten.

Pop Culture Bilder

Precis som i diners idag, popkultur bilder förärat ofta väggar 1950 gäster. Välj ett sortiment av bilder eller affischer som speglar kulturen på 1950-talet för att täcka dina väggar. Bilder av musiker som Elvis Presley och Buddy Holly, eller kulturellt signifikanta siffror som Marilyn Monroe och Lucille Ball gör ett bra komplement till ditt utrymme, och speglar de viktiga siffrorna i tid du försöker efterlikna i din inredning.

1940-stil inredning

1940-stil inredning


Oavsett om du är en historia buff eller om du helt enkelt föredrar mer traditionell inredning, på 1940-talet är en säker källa till dekorativa inspiration när du planerar ett rum. Denna tidsperiod kännetecknas inte bara av andra världskriget, men också av en tydlig uppsättning typiska konstruktionssystem. Även villaägare i 1940-talet inredda i stilar som sträcker sig från American viktorianska till moderna, dessa stilar alla presenterade några av samma element. Genom att använda dessa gemensamma element i din egen inredning, kan du emulera stilar som hjälpte definierar en era.

Instruktioner

1 Välj koordinerande färger i dämpade toner för att dekorera rummet. 1940 rum presenterade dämpat, gråtoner och lite variation i färgerna - till exempel använda samma nyans av lavendel i draperier, matta och kuddar. Vissa mindre rum kan även använda endast två färger som grönt och vitt.

2 Placera en matta i mitten av rummet. Oavsett om ditt golv är matta eller linoleum - vilka båda är lämpliga för denna typ av inredning - en orientalisk eller färgat matta i mitten av rummet lägger till sin karaktär.

3 Dekorera mantel med en liten stående klocka och en ljus i mässing eller silver ljusstakar. Häng en rund spegel ovanför manteln.

4 Införliva blommönster i hela rummet. Till exempel, är en blom- ryckt soffa klassiska 1940 design - möbler bör väljas för komfort före allt annat, men.

5 Placera möbler som sidobord i hela rummet, välja bitar med höga, smala ben. Kortare möbler, som ett soffbord, bör ha tjocka och enkla ben utan någon carving.

Hur definierar lantlig inredning

Hur definierar lantlig inredning


Tänk på en strand hus, med overstuffed möbler insvept i off-vit bomull slip covers och draperier böljande in i rummet från de öppna fönstren. Detta är stuga stil, och även om det är lämpad för fritidshus har sin prägel gjort sin väg in i stadens lägenheter och förortsutvecklings hem. Lantlig inredning är enkel, ren, ljus och luftig. Det finns mer skräp än i enkla asiatisk-inspirerade eller hantverkare stil inredning, men tillbehören på display berätta en historia om de människor som bor i hemmet. Lantlig inredning är som comfort food - ett varmt välkomnande efter en lång dag.

Instruktioner

1 Hitta inbjudande och mysiga overstuffed möbler, inklusive rullade arm soffor och sido stolar med kuddar fyllda med dun. Ta en känsla av utsidan in ditt rum med hjälp av vide, ljusa träslag, och bedrövad vit, björk och pekan inredning. Dekorera sovrum med knubbig madrasser och lager av uppslag, täcken och kuddar. Scatter antika stolar eller sparsamhet butik fynd i ditt rum. Sikta på en eklektisk utseende att bära lantlig stil tema.

2 Installera trägolv och toppa dem med bomull, sisal eller bambu område mattor för att hålla rummen ljus. Använd blommor och chintz tyger men vara minimal med stora blommor och mönster så inredningen inte är överväldigad av tyget. Hitta linne och bomull slip täcker eftersom de är naturmaterial som definierar stugan stil. Lägg till lite drama med en brokad plats på en trä-inramad fåtölj och titta på när den blandas med inredningen.

3 Visa information om tillbehör bitar som ger dig njutning eller tala om din personliga historia. Håll samlingar till en kontrollerbar minimum och i ett separat visningsområdet. Relatera vad som är viktigt i vardagen genom att ha böcker och tidskrifter på din cocktail eller sidobord. Sätt växter i strategiska hörn för att få extra liv till ett rum. Hang speglar, använda målningar som ger ett leende i ansiktet och visa silver inramade fotografier för att ytterligare din tema.

4 Häng vit, benvit eller vitt på vitt texturerat linne eller rena gardiner. Låt dem falla till golvet och, om du gillar utseendet, pöl dem. Skapa en ljus och blåsig atmosfär. Håll dina solskydd enkelt att anpassa din inredning ändamål. Använd en mässingsstång för en liten Touch eller lägga TOFSPRYDD tie ryggar för intresse. Installera plantage fönsterluckor i vitt eller trä persienner på mindre fönster.

5 Välj två färger som tilltalar för markera färger dig men hålla dem i ljusare toner. Använd färg på väggar, kuddar, tillbehör och i dina mattor. Blanda en vägg färg som är 90 procent vitt med 10 procent av en valfri färg. Välj grön, blå, rosa eller latte väggar för en vit utseende, men en som kastar en glöd av tillsatt färg.

Om svensk inredning

Om svensk inredning


Denna utsmyckning stil fokuserar på att skapa en ljus och luftig atmosfär, med en touch av fantasier och romantik. Typiska svenska inredningen har en hel del målade möbler, mycket av det vita eller ljusa färger. Kanske är det de långa, mörka nordiska vintrar som skapade den svenska passion för vit inredning. Oavsett orsaken, är det en inbjudande stil inredning för alla årstider.

gustaviansk Möbler

Hitta 18-talet-stil antikviteter, sand ner dem och ge dem en shabby-chic fauxfullföljande i olika nyanser av vitt, ljusgrå eller grädde. Eller hitta ursprungliga gustavianska antikviteter eller köpa nybyggda möbler i gustaviansk stil. Denna stil är uppkallad efter Gustav Sveriges som älskade neo-klassisk europeiska möbler. Han föredrog målade möbler över de traditionella mörka fläckar och lacker. Se Resurser nedan för exempel.

Väggar och lister

Om svensk inredning


Måla väggarna vita eller annan pastell skugga, och bifoga vita eller pastell lister runt i rummet där taket möter väggen. Formningen bör också ha huggen detalj och målas vit eller en ljus nyans av grått.

golv

Om svensk inredning


Golven bör vara av trä, med en ljusare färg. Lång, pastell löpare eller stora vita eller ljusa mattor blå området är i linje med svenska inredning.

Modern Svensk inredning

Modern svenska inredning följer samma princip om vitt på vitt som de mer traditionella svenska interiörer, men inredning har rena, moderna linjer. Det finns också kontraster mellan ljus och mörker, med stänk av ljusa färger och djärva ränder.

Hur man kan inreda din uteplats stuga stil

Hur man kan inreda din uteplats stuga stil


Med den ökande populariteten för uterum, fler människor uppmärksamma på sina uteplatser. Du kan konvertera din uteplats till ett slutet uterum eller lämna den öppen. Hursomhelst, dina alternativ för att dekorera denna stora utomhus utrymme i en stuga stil är många. Öppenheten i en uteplats gör den idealisk för lantlig stil inredning, eftersom stil själv gynnar ett utrymme fyllt med öppna fönster och dörrar som gör utsidan.

Instruktioner

1 Välj ett färgschema. Din inredning kan omfatta de ljusa färger som ofta förknippas med en strandnära stuga, såsom ljusblått, grönt, och solbrännan. Eller så kan du gå i motsatt riktning och använd de mörka, woodsy färger som ofta finns i fjällstugor.

2 Välj lämplig skala och färg av möbler som går med din design. Vita rotting eller teak möbler skulle fungera bra med en strand-tema stuga, medan mörkare, tunga möbler skulle fungera bra med en bergs stuga utseende.

3 Leta efter inomhus / utomhus klädsel för dina möbler. All-säsongen alternativ inkluderar väderbehandlade duk, linne och tjock bomull. Dessa vävnader fungerar väl eftersom de tenderar att vara kraftigare än många andra textilier.

4 Kasta i dekorativa tillbehör inklusive randiga kuddar och kuddar i olika utföranden. Använd liknande färger för att dra ihop tillbehör med olika mönster och strukturer.

5 Skapa ett slutet utrymme genom att hänga gardiner på uteplatsen öppning (om du inte har en sluten uteplats). Stuga inredning har ofta ren, vita gardiner. Knyt gardinerna öppna med omtag lindade kring polerna som håller upp din uteplats tak.

6 Hang konst på yttre väggarna i ditt hus. Många mästerverk har gjorts till konst lämpar sig för elementen. Dessa bitar kommer att hjälpa din uteplats ta på utseendet på ett rum. Lämpliga "väggar" inkluderar också en bakgård staket.

7 Söka lantlig stil dekorera tillbehör för att placera på slut och soffbord. Ett vanligt utsmyckning tema i stugan stil inkluderar nautiska tillbehör såsom snäckor, antikt glas, hav flottar och fiskenät.

8 Välj shabby chic tillbehör såsom gamla vitkalkade kaffe eller slutet tabeller. Stuga stil är avslappnad och ofta ser vädret slitna. Var inte rädd, till exempel, för att välja en tabell som är målad vit, men har virket i tabellen nedanför visar genom.

9 Köp en bärbar terrakotta eldstad för svala kvällar. Vissa versioner kan målas. Placera spisen på kanten av uteplats där man fortfarande kan känna sin värme och samtidigt minska risken för brand från gnistor.

Stuga stil inredningsidéer

Stuga stil inredningsidéer


Stuga stil inredning ger en avslappnad, mysig och bekväm känsla. Det blandar det gamla med det nya och tar inspiration från naturen för en naturlig, easy living atmosfär. Det finns olika typer av stuga stilar. Stranden stugor använder ofta nyanser av blått från havet och himlen, strand-tema konst och snäckskal accenter, medan trädgårdsstugor kan använda nyanser av grönt med blom- brytningar.

sovrum

Lantlig stil sovrum ofta vitmålade och innehåller vita möbler. Ett viktigt inslag i lantlig stil utsmyckning använder antingen gamla möbler eller nyare, nödställda föremål tillverkade för att se gamla. Du kan köpa begagnade möbler såsom köksskåp och natt står på loppmarknader eller försäljning garage, sedan måla möbler vit och sand utanför kanterna för att ge det en trevlig använt utseende. Använd en vit trä eller målade järnsäng tillsammans med en vit Hjälparen. För en strand-stil stuga utseende, lägga till i vissa stranden-tema accenter, såsom strand konst, hav skal mönstrade kuddar och en rad sjöstjärna knuten till slingrar att drapera ovanför sängen. Fönster behandlingar bör vara lätt och luftig. Installera inredning fönsterluckor kan också ge ett trevligt utseende. För en trädgård stuga sovrum, använder grön accentfärger och en blommig Aren och konstverk.

kök

Beach lantlig stil kök är ofta målade vit, medan trädgårdsstugor kan vara en mjuk grön tvätt. Öppna hyllor används ofta i en lantlig stil kök för att ge en tillfällig utseende. Ta skåpsdörrar eller använda glasdörrar på skåp ovanför räknarna för att markera särskilda rätter och samlingar. Använd Vintage hårdvara på återstående luckor. Färska blommor är nyckeln i en lantlig stil inredning. Placera blommor i en vit keramik kanna för att visa på bänkskivan.

Vardagsrum

Lantlig stil vardagsrum har ofta inkompatibla möbler och ta in element från naturen. Överdrag på soffor, nödställda möbler och uteservering kan alla användas. Använd till exempel en vit möbelöverdrag på soffan, måla en gammal stam vit att använda som ett soffbord och ta in en korgstol från verandan. Använd naturliga element såsom korgar och massor av växter och färska blommor. Placera en liten hink med hortensior bredvid en stol, använder vintage tavelramar och dekorera med kust- eller blom- konst.

badrum

TRÄPANEL är en typ av paneler som ger badrum en stor stuga utseende. Använd wainscoting på den nedre halvan av badrum väggen och måla väggen vit. Använd en klo-fot badkar, piedestal sjunka och flätade korgar. En vintage spegel och konstverk kommer att avsluta utseende fint.

Hur skapar jag en bekymrade Wood Finish?

Hur skapar jag en bekymrade Wood Finish?


Skapa en nödställda finish på trä objekt är inte en svår uppgift att utföra. Du behöver inte köpa dyra faux efterbehandling kit från färg- eller hem leverans butiker för att få denna look. Nödställda trä har utseendet av en gammal, väl älskade bit och ger en vintage eller antik look till objektet. Denna typ av inredning fungerar bra i hem som har en gammaldags stil inredning, såsom land, lantligt och shabby chic, eller att ställa in den tillsammans med andra antikviteter.

Instruktioner

1 Dust trä objektet väl. Detta gör det möjligt för färg att hålla sig bättre till träytan.

2 Välj den undre skikt av färgen. Kom ihåg att denna färg kommer att visa genom den övre skikt av färg när de nödställda utseende är klar.

3 Måla trä objektet med baslack färg. Akrylfärger är oftast billigare än latexfärger, och de torkar snabbare, men båda typerna fungerar bra. Låt färgen torka på träets yta.

4 Bred ett lager av vanlig skola lim på den torra färgen med en skum borste eller en ren pensel. Låt inte skolan limmet torka. Du måste arbeta snabbt för att tillämpa andra skikt av färg medan limmet fortfarande är klibbig.

5 Applicera den andra färgen av färg till den fortfarande våta ytan. Sprid ut det jämnt över träet. Den bekymrad look inträffar när limmet och färgen torkar.

6 Låt objektet trä torka helt.

7 Täck trä posten med en annan lager lim. Detta bidrar till att ge det en blank yta. Det är också tätningar och skyddar bekymrat fullföljande. Låt den torka ordentligt innan du använder trä objektet.

Hur man matcha inkompatibla sovrumsmöbler

Hur man matcha inkompatibla sovrumsmöbler


Vissa människor väljer inkompatibla sovrum inredning som en konstruktion funktion, vilket är fallet i shabby chic stil inredning. Andra kan tycka sig med inkompatibla sovrum inredning. Arv, till exempel, eller en strikt budget kan begränsa ditt val när det gäller heminredning. Möbler är bara en liten del av dekorera ett rum - tillbehör, textilier och dekorativa accenter du väljer kan gå långt i att föra samman inkompatibla sovrumsmöbler och skapa en sammanhållen design i rummet.

Instruktioner

1 Accessorize ditt sovrum med objekt som knyter i färger och stilar i rummet. Ram vykort som innehåller samma färger som sängen och stol, eller lägga krimskrams som knyter i din gammaldags armoire med postmoderna spegel.

2 Slå ut dina textilier. Matcha kuddar, gardiner, sängkläder och mattor för en mer sammanhållen känsla.

3 Investera i tvåfärgade bitar, såsom en byrå med en mörk yta och lådor målade en annan färg. Dessa bicolor bitar är lätt tillgängliga på många möbelaffärer. Du kan också refinish och måla möbler själv för en bråkdel av kostnaden.

4 Fläck trädetaljer samma färg eller ton. Välj en ljus yta för mer luftig inredning stilar, som ett land stuga tema. Mörka fläckar är mer apropos när siktar på strama dekorera stilar, som en jaktstuga känsla.

5 Flytta möbler till eller från ett annat rum i huset. Byta ut den antika highboy till badrummet för att lagra handdukar och föra overstuffed fåtölj att sovrummet om det passar stilen. Tänka utanför normal användning av en möbeln och lämpliga matchande möbler från andra rum för användning i sovrummet.

6 Införliva solida färger för att knyta ihop mycket strukturerade eller vilt mönstrade bitar. Lägga mer dämpad artiklar och tillbehör gör vildare bitar hoppa till centrum för uppmärksamheten, markera dem som funktioner.

Modern stuga dekorera

Modern stuga dekorera


Lantlig stil inredning har en konsekvent utformning grundläggande - att skapa en avslappnad och informell hemmiljö. Att design grundläggande gäller även dekorera en stuga i en modern stil. Vad utmärker en "modern" stuga är hur du konvergera och anpassa traditionella stuga stilar med vad som är nytt och "moderna". Du kan fortfarande välja franska, toskanska, svenska, lantligt, shabby chic, lantlig miljö eller retro som din design estetiska och sammanhållande tema, sedan ge det en twist genom att införliva moderna val när det gäller inredning, färg färger, konstverk, belysning och accent bitar.

Instruktioner

1 Ta inventering av objekt som du vill behålla för att förankra din design stil, såsom shabby chic eller land. Till exempel, om din stuga har släktklenod möbler från din familj som du vill behålla, införliva nya accent bitar för ett modernt utseende. Ställ en ny tenn lampa ovanpå en turn-of-the-talet byrå. Byt dämpade, needle kuddar med ljusa och färgglada kuddar. Byt spetsgardinerna med sheers eller linne gardiner. Använda moderna gardinstänger och ringar i stället för gammaldags fönster behandlingar och hårdvara.

2 Måla stugan i färger som kommer att ge den en modern look, såsom ljusare versioner av klassiska stuga färger. Äldre stugor är typiskt målade i dämpade färger eller pastell, eller i de traditionella engelska och franska land kombinationer av blått och vitt eller blått och gult. Moderna stugor är lättare, ljusare och färgval är bredare.

3 Använd white att lägga ljus och skapa en bakgrund för färg. Måla väggarna vita och införa levande, färger citrus av limegröna, citrongult och orange eller en ljus palett av fuchsia och turkos för kuddar, tallrikar och dekorativa accenter. Som ett alternativ till vitt, använder krämig, neutrala nyanser av beige och grått för väggfärger.

4 Revidera träslöjd klar. Måla golvlister, dörrar och golv i mörka färger för en modern och neutral look. Mörka färger ger också stugan en urban stil och fungerar bra med grå-tonade fixturer, såsom rostfritt stål köksmaskiner, tenn kranar, fixturer och dörrhandtag och rum med läder möbler eller moderna mikro tyg inredning i jordklangfärger.

5 Införliva media och teknik. Stuga rum är i allmänhet små, så återanvända väggytan och användning tak utrymme. Till exempel, montera en platt-TV på baksidan av en sovrumsdörren. Lägg krokar på takbjälkar och synliga bjälkar i köket för att hänga kastruller och stekpannor.

6 Byt guld filigran tavelramar med grundläggande, platta ramar. Använd breda mattor till centrum fotografier och teckningar. Gå ramlösa helt och hållet när det gäller oljemålningar och helt enkelt visa dem som de är.

7 Använd miljövänliga och naturliga golv. Om stugan inte har användbar trägolv som du kan måla eller bets, konvertera till moderna och miljövänliga golvmaterial såsom bambu eller stenplattor. Använd gatstenar att skapa avkopplande uteplats utrymmen, och förse med traditionella Adirondack stolar och små bistro tabeller. Gör en väg som leder till din dörr med återvunnet tegel eller stenplatta.