gosa anor gosa

Hur man får drottning Anora i & # 34; Dragon Age & # 34;

Hur man får drottning Anora i & # 34; Dragon Age & # 34;


"Dragon Age: Origins" är en enda spelare rollspel fantasy spel utvecklat av Bioware för PC, Xbox 360 och PlayStation 3. I "Dragon Age" -serien, måste spelarna fatta beslut för tecken och partimedlemmar som direkt påverkar resultaten senare i spelet. Drottning Anora, dotter till den antagonistiska Loghain, är en av kandidaterna spelarna kan välja som efterträdaren till Ferelden tronen. Genom att övertala Anora att acceptera din karaktär som hennes make, kan din karaktär ta på sig rollen av kung efter förhandlingarna i Landsmeet.

Instruktioner

1 Skapa en manlig mänsklig ädel karaktär. Endast tecken med detta kön, ras och klass kombination är berättigade att gifta drottning Anora.

2 Res till det Landsmeet. Slutföra uppdrag i "Landsmeet" quest linje, den primära strävan serien i spelet, tills du får den strävan att gå till Landsmeet på Kungliga slottet i Denerim.

3 Tala med drottning Anora. Innan Landsmeet börjar kommer du tillbringa en natt inkvarterade på Arl Eamon gods med Anora och resten av ert parti. Tala Queen Anora om dom tillsammans som kung och drottning. Med hög Övertalning skicklighet kommer att bidra till att övertyga henne att acceptera dig som hennes make. Du kan nivå din Persuasion skicklighet genom att välja "övertala" dialog uppmana helst den presenteras under spelets gång.

4 defeat Loghain vid Landsmeet. Loghain är en närstrid i tung rustning som använder flera knockdown förmågor. Har din mage immobilisera honom med Cone av kalla och undvika hans attacker. Besegra Loghain kommer att utlösa en cutscene. I slutet, kan du välja att döda honom själv, har Alistair döda honom eller skona honom. Om du avvara Loghain, kommer han att gå med i din fest. Att gifta drottning Anora, måste du antingen reserv Loghain eller tillåta Alistair att döda honom. Du måste inte döda honom själv.

5 Välj den nya härskare. Efter att ha beslutat Loghain öde, kommer du att föra en dialog med Anora där du kommer att bli ombedd att välja den nya härskare. Välj själv som den nye kungen, föreslår att du gifta Anora och regera tillsammans.

Skillnaden mellan Cuddling & Snuggling

Skillnaden mellan Cuddling & Snuggling


Både gos och snuggling kommer att ge dig ett ryck av "kärlek hormonet" oxytocin, säger forskning från University of California, San Diego. Visst, "Snuggle" och "krama" har samma betydelse och kan användas omväxlande. Ändå bär varje ord individuella konnotationer som kan påverka hur du använder den.

denotations

Ordet "gosa" är listad som en definition av gosa. Båda orden är transitiva eller intransitivt verb, vilket innebär att du kan använda dem med eller utan direkta objekt. De beskriver en åtgärd som innebär pressning, dragning eller ligger nära med ömhet, för komfort eller värme eller ömhet. Snuggling och smek förekommer oftast i sängen eller på någon form av sittplatser men är inte begränsade till dessa platser.

konnotationer

Skillnaden mellan Cuddling & Snuggling


Modern språkbruk använder ofta de två orden utan åtskillnad. Ändå medan snuggling betecknar en grävande verkan, kela beteckna innehav, som att hålla en annan person. Tillsatsen av termen "kela" under cuddle definition föreslår också att gos innebär mer hantering. Däremot innebär definition gosa mindre manuell rörelse eller handling. Du kanske tänker på gos som en åtgärd som utförs med barn eller husdjur, och snuggling mellan romantisk partner. Emellertid är användningen som hänför sig till ett nära liggande som inträffar efter sexuell intimitet ofta kallad gosa, inte kura. Tillägget av "upp", som i "mysa" eller "krypa upp" är idiomatisk men erbjuder nyans av en mer utdragen period av aktiviteten.

Etymologi

Cuddle är äldre ordet, med anor från 1510 till 1520, sannolikt härrör från medel eller gamla engelska ord som betydde intim, tillgiven eller att bli vän med. Det är också kopplat till den provinsiella engelska "crewdle" eller "croodle", vilket innebar att huka eller publiken tillsammans, att krypa ihop och även frysa. Snuggle användes första gången 1680-1690 och härstammar från ordet "tätt."

synonymer

Synonymer för båda orden inkluderar bunt, smekning, lås, krypa upp, omsluter, omfamna, krypa, snuzzle, sked, Nestlé och snoozle. Antonyms inkluderar skjuta undan, hålla sig borta och separat.

Presenttips för Re-Dedikation av bröllopvows

Presenttips för Re-Dedikation av bröllopvows


En återinvigningen av löften, som vanligtvis kallas en vowförnyande ceremoni ger paret en chans att bekräfta sin kärlek för varandra framför vänner och familj, eller att ha den stora bröllopsfesten de inte får ha första gången runt. På grund av paret redan gift med varandra och som har sitt hem inrättas förnyelse ceremonier är vanligtvis inte julklapparna händelser; men du kan välja att ge en.

Gåvor för varandra

Ge din partner en gåva som visar honom hur speciell han är för att fira din löfte återinvigningen. Om det är något han verkligen velat, och du har råd med det, ge det till honom som en förnyelse gåva. Till exempel, en ny uppsättning golfklubbor, kan hans dröm sportbil eller bra platser till hans favorit sportevenemang visa honom hur mycket du uppskattar honom. Sentimental presenter är ett annat alternativ som kan innebära mer än materiella gåvor, utan att påverka din hushållsbudget. Skriv ut ett brev eller dikt tala om för henne hur mycket hon betyder, varför du älskar henne och de skäl som du är tacksam för henne. Du kan läsa ditt meddelande högt i stället för att recitera ursprungliga löften, eller skriva känslor på dekorativa bitar av papper. Sätt tidningarna i en burk eller smyckeskrin så hon har en ny kärlek notera att läsa varje dag.

anniverary Ceremonier

Många par väljer att förnya sina löften om vissa milstolpe årsdagar. Om så är fallet, överväga att ge paret en motsvarande årsdagen gåva snarare än en återinvigningen gåva. Till exempel ger paret en traditionell silver gåva om det är också parets 25-årsjubileum. En bildram som har ett utrymme för sitt ursprungliga bröllopsbild och årsdagen bilden (som skulle vara deras förnyelse bilden) med ett personligt meddelande, såsom deras namn och förnyelsedatumet, skulle vara lämpligt.

Andra Förnyelse gåvor

Om parets invigningen av bröllop löften inte stämmer överens med deras årsdag, eller om du inte vill ge dem en traditionell årsdag gåva, överväga något annat som de kan både användas. Gåvor som främjar romantik, såsom ett presentkort till ett par spa, reträtt eller en trevlig restaurang skulle vara lämpligt. Ge paret en natt eller helg bort genom att boka programsviten smekmånad på ett posh hotell. Kreativa, hemlagad gåvor som visar upp dina talanger och fritidsintressen kan visa paret hur mycket de betyder för dig. Överväga att sätta ihop en klippbok eller bildspel som belyser övergångar deras förhållande, såsom att ha barn eller olika hem de bott i. Gör dem matcha personliga filtar att gosa med varandra, om du täcke eller sy.

Dekorera idéer med schäslonger

Dekorera idéer med schäslonger


Dagbäddar är mångsidiga möbler som kan ge plats under dagen och en säng på natten. Stilen i din soffa och rummet du använder den i kommer att avgöra det bästa sättet att dekorera runt den. Till exempel kommer inredningen i en håla som också fungerar som ett gästrum skilja sig från en ung flicka sovrum eller en studio.

Flicka sovrum

Vit, svart eller metall schäslonger med flirtiga mönster är vanliga i en flickas rum. Klä upp med en baldakin genom att hänga ett myggnät eller rund kapell från taket ovanför sängen. Väv siden murgröna eller lång blommig grönska runt kanterna på sängen om det inte kommer att innebära en säkerhetsrisk. Vissa schäslonger har dekorativa knoppar med fjäril eller blommönster som går på de övre hörnen av sängen. RYNKAD sängkläder med en spets säng kjol och blomAren i mjuka färger, såsom blått och rosa eller lavendel och gult, bidrar till att skapa en mjuk och feminin look. Lägg till ett överflöd av blomformade kuddar och ändra vreden på byrå till nyhet blomknoppar. Häng bilder av blommor ovanför sängen, eller ram pressade blommor.

teen sovrum

Din tonåring kommer sannolikt tillbringa mycket tid på hennes soffa när hon själv och när hon är underhållande vänner, så håll dekorationer enkel och mångsidig. Linda en rad miniatyr ljus, såsom hjärt- eller fjärils former, runt baksidan av sängen eller hänga strängen ovanför sängen. Om hon gillar en mer vuxen look, anser hängande papper infravärmare ovanför sängen. Använd ljusa sängkläder, såsom apelsin och fuchsia eller lime och turkos. Lägg luddiga kuddar i samma färger och en lurvig matta framför sängen. Lägg torn på båda sidor av sängen för att hålla bilder, troféer, korgar för lagring och andra minnen. Lägg till några av samma ljusa färger som strö att binda utrymmet tillsammans.

Huvudsakliga vardagsrummet

En dagbädd i huvudsak vardagsrummet, såsom en studio, kommer att vara mer varierande för att fungera som en plats för att välkomna gäster och fungera som din personliga utrymme. Använd en enfärgad Aren och säng kjol, eller ett enkelt mönster med neutrala färger som inte är alltför fet, såsom en chokladbrun Aren med grädde rörledningar runt kanterna. Linje dagbädd med två eller tre rader av stora kuddar. Lägg ett par mindre färgglada kuddar framför som du skulle på en traditionell soffa. Håll en känga, lagring ottoman eller under-sängen soptunnor i närheten för att hålla kuddar när du använder bäddsoffa för att sova. Häng en spegel eller en serie bilder bakom soffa, såsom svartvita fotografier eller konstverk som kompletterar ditt färgschema.

Den, Office eller Lekrummet

Din håla, kontor eller lekrum dagbädd fungerar troligen som en plats att sitta medan fördubbla som en gäst säng. Håll inredningen neutral i ett rum som tjänar vuxna, såsom svart, grädde eller beige omslag och kuddar på ett kontor eller håla. Använd broderade eller dämpad mönster, såsom ett damastast tryck eller enkla blommönster, om du föredrar mönster över fasta ämnen. Mönstret eller färg bör komplettera de andra bitarna i rummet för att göra utrymmet funktionella, såsom svart för att matcha din svarta skrivbord och ramar på kontoret eller flottan och vitt för att komplettera en nautisk tema den. Hang flytande hyllor ovanför dagbädd för att visa samlarobjekt, bilder eller andra krimskrams. Använd ljusa och färgglada sängkläder på dagbädd om rummet fungerar som ett lekrum. Pile bekväma kuddar och stoppade djur på sängen för barnen att leka med och gosa med under speltid eller medan du tittar på filmer i rummet. Hänga barnens konstverk på väggen ovanför schäslong och placera färgstarka hyllor eller stapla lagerplatser på endera sidan av sängen.

Hur till låsa upp en Navman

Hur till låsa upp en Navman


Navman GPS-systemet är en lätt, bil monterspårningsenhet som innehåller några av den senaste tekniken inom GPS-system. Denna enhet levereras med en pekskärm, röstvägledningssystem, både 2D och 3D kartapplikationer och har även MP3 spela installerat. Navman gör GOS enheter för hela världen, med olika modeller.

Instruktioner

1 Tryck på "Power" knappen för att sätta på din Navman F15.

2 Ange PIN-nummer som tilldelas dig, om du uppmanas, när systemet stängs upp. Om du inte har PIN-funktionen aktiverad, tryck på "Lås" -knappen när den dyker upp på systemets skärm.

3 Tryck på någon av de många färgade kvadrat menyikoner som visas på skärmen för att börja använda enheten.

Hur man bygger intimitet och närhet i en relation

Hur man bygger intimitet och närhet i en relation


Det finns många sätt att njuta av ditt kärleksliv och bli närmare som ett par. Du kan njuta av lust belöningar som intimitet ger genom åtgärder, verbala uttryck, och aktiviteter. Lär dig att tillbringa kvalitetstid och uttrycka din kärlek till varandra. Allt du behöver är tid och ansträngning.

Instruktioner

Instruktioner

1 Skriv förälskelse noterar. Dela romantiska tankar genom ord för att hjälpa till med att bygga intimitet. Små ord kan säga så mycket.

2 Var given. Kiss, kram och hålla handen att komma närmare honom. Sitt nära och gosa medan du tittar på en romantisk film.

3 Ge din make små presenter med speciella betydelser. Överraskningar kan få henne att känna varmhjärtad och speciell. Choklad, presentkorgar och blommor är bara några exempel.

4 Gå ut på romantiska utflykter. Ta henne för promenader i parken, middag för två eller nätter på filmer för underhållning. Delta i offentligt hångel medan ut på datum för att göra dem varmt och ångande.

5 Göra en del flirta. Wink och blås kyssar på honom att lägga till roliga och krydda till din relation. Mata varandra sötsaker eller urskilja att värma upp det ögonblick.

6 Säg speciella fraser. Var inte rädd för att säga "jag älskar dig" eller "Du är fantastisk." Låt din make vet hur du känner.

7 Utforska nya sexuella aktiviteter. Gör romantiska stunder speciell genom att göra saker som ni båda kommer att njuta. Placera rosenblad på sängen och njuta av att ta en varm bubbelbad tillsammans att sätta stämningen rätt.

8 Gå på en semester. Resa tillsammans på romantiska kryssningar. Vara äventyrlig och registrera dig för aktiviteter såsom jet skidåkning, vandring och bungyjump för skojs skull. Engagemang i dessa aktiviteter tillsammans tillåter dig att tillbringa kvalitetstid och njuta av nya verksamheter.

Hur man Värm en katt Shelter med utomhusOmråde

Hur man Värm en katt Shelter med utomhusOmråde


Katter kan ha fina, tjocka lager av päls, men det betyder inte att du kan lämna dem i en oisolerad utekatt inneslutningen under vintern. Katter kräver värme och kan lätt få hypotermi om deras kroppstemperatur blir för låg. Den genomsnittliga kroppstemperaturen hos en katt är 38,9 grader C. För att bibehålla denna temperatur är katter naturligt dras till varma platser. Upprätthålla en miljö inom utomhus hölje din katt skydd som tillgodoser behovet av din katt vänner.

Instruktioner

1 täcker stora delar av väggarna, men ändå lämna en lucka för katterna att titta ut. Använd plywood, vinyl, utomhus filtar eller skumskivor.

2 Line golvet med mattor, som ger isolering och komfort.

3 Placera uppvärmda PET sängar eller kuddar i de platser där katterna gillar att sova. Använd elektriska uppvärmda PET sängar som är vattenavvisande och har tuggsäker sladdar. Icke-elektriska, värmereflekterande sängar finns också tillgängliga.

4 Lägg grubblare lampor. Använd en 250-watts grubblare lampa för varje 8 kvadratfot utrymme. Häng eller klämma lamporna på platser där katterna inte kan nå dem, som katter gillar att gosa nära varma saker och kan bränna sig på lamporna.

Romantisk hytter i Brown County, Indiana

Romantisk hytter i Brown County, Indiana


De lugna naturljud och de vackra omgivningarna i Brown County, Indiana, gör det till en romantisk destination som helst på året. Beläget i statens största skogsområde i sydvästra centrala delarna av Indiana, är semesterstugor i närheten av Nashville inbäddat i ett tak av träd. Oavsett vilken typ av romantiska hytt du önskar, Brown County erbjuder ett stort urval av avskilda platser för att få bort.

Stuga på Salt Creek

Omgiven av Salt Creek och tunnland jordbruksmark, Stuga på Salt Creek är en mysig semester stuga perfekt för en romantisk reträtt. Koppla av på baksidan gunga eller njuta av utsikten från främre däck, där rådjur och vilda kalkoner kan ibland ses. Stuga på Salt Creek har en gas spis, TV och DVD-spelare, kolgrill, brädspel och en bubbelpool. Hills O'Brown Fastighetsförvaltning 4118 E. State Road 46 Nashville, IN 47448 812-988-6429 browncountylodging.com/saltcreek

Sweetheart Cabin

Vad är ett namn? På Sweetheart Cabin, kan par gosa med elden i sovrummet, koppla av i rockers på verandan, eller ta ett dopp i bubbelpoolen. Sweetheart Cabin ligger i en naturlig miljö med en bäck som rinner bakom det ligger nära Little Nashville Opry, Mike Musik och dans Barn, Brown County Wedding Gazebo och västra porten av Brown County State Park. Sweetheart Cabin / Abbey-Inn 911 State Road 46 W Nashville, IN 47448 812-988-2397 sweetheartcabin.com

The Garden Cabin

Ta en romantisk steg tillbaka i tiden och njuta av det enkla livet i 150-åriga friggebod. Protokoll från Brown County konstnären koloni, sitter friggebod vid kanten av en tallskog på 250 tunnland skog och stigar. Den rustika stuga har en öppen spis i sten, en antik klo fot badkar, en veranda swing och ett sovloft. The Garden Cabin 3497 Clay Lick Road Nashville, IN 47448 812-988-2689 browncountylodging.com/gardencabins

bitter~~POS=TRUNC Farms

Avskilt på 52 tunnland åkermark, kabinen vid Bittersweet Farms erbjuder en lugn miljö för en romantisk flykt. Stor nog att rymma åtta, är Bittersweet Farms också mysig nog för två. The Log Cabin har fyra sovrum, 2 1/2 bad, en generös kök och matplats, och ett allrum med en öppen spis i sten. Ta in naturens ljud på gungstolar som kantar de främre och bakre verandor, eller ta ett dopp i bubbelpoolen. Hills O'Brown Fastighetsförvaltning 4118 E. State Road 46 Nashville, IN 47448 812-988-6429 bittersweetfarmcabin.com

Ta Humbug från kontoret dekorationer

Klä upp din arbetsplats för julhelgen

Ta Humbug från kontoret dekorationer

Vänd ditt kontor till ett vinterlandskap med inredning som kan föras över år till år.

- David Bromstad, konstnär och designer

ecorating offices for the holidays is always a conundrum. D ecorating kontor för semester är alltid en gåta. För mycket kan tyckas frenetisk; för lite, deprimerande. Men gör ingenting för att få "lyckligaste årstid" på arbetsplatsen är ett bergsäkert moral mördare, liksom en Downer till kunder. För David Bromstad, en energisk konstnär, formgivare, lämnar kontoret bar eller helt enkelt visa julkort uppsatt på väggarna är inte ett alternativ. "Vänd ditt kontor till ett vinterlandskap med inredning som kan föras över år till år", rådde han. Och han betyder inte med rött och grönt.

omedelbar effekt

Ta Humbug från kontoret dekorationer

Bästa spel för ett knytkalas part

Meningslöst att krångla över skålen för knytkalas personalfest. Det finns gott om snabba, enkla att göra publiken pleasers:

• Färskost sprids med röd paprika och grön paprika serveras med kex

• Bakad Brie serveras med slivered mandel (zappa det på kontoret mikrovågsugn före servering)

•Glögg

• Champagne infunderas med hallonlikör

• En stor skål med röda och gröna M & Ms

Perenna favoriter:

• Spenat kronärtskocka dip

• Ost boll rullade i krossade nötter och kex

• Ost och krackningsanläggning diskens

• råa grönsaker tallrik och doppa

• lerkruka potten rätter som grillad gris serveras med bullar, vegetarisk chili, svenska köttbullar eller vita bönor

• Deviled ägg

•Potatissallad

• Tre bönsallad

• Röda och gröna tortellini pastasallad

• Sju lager sallad

• Brownies

• Cup kakor

• julkakor

"För att göra en stor reception vacker, jag älskar att skapa en festlig utrymme utan att använda en traditionell julgran", säger Bromstad. "Chef för en lokal plantskola eller florist och köpa en skog skär björkar och vackra krukor i fast vitt, grått, blått (eller ens svart, om kontoret har svarta accenter). Lägg varje träd i mitten av potten i snabbtorkande cement, håll i 10 minuter, och du har elegant, slående inredning som kan användas år efter år. "

Eftersom vita björkar påminner om snö, de gör ett uttalande utan utsmyckning. "Om du föredrar att dekorera dem, jag använder billiga glas eller plast istappar att skapa gnistra och effekt", säger Bromstad.

Bland kontors hallar erbjuder en möjlighet att genomföra julstämning hela kontoret. "Plant" ett antal konstgjorda halv träd (tillgängliga varhelst semester dekor säljs) mellan varje kontorsdörren och gosa snöig bomull vadd runt baserna.

"Om du vill kontorsdörrar att titta festlig och följ vintern färgpalett, förvandla dem till vackra paket genom att välja rullar semester papper och brett band från ett hantverk butik. Tejp eller please papperet runt hela dörren och kors och tvärs de breda band. Avsluta dem med en stor rosett i mitten ", föreslog han.

Små kontorslösningar

"Ibland små utrymmen ger möjlighet till stora ögonblick", säger Bromstad. Flera halv träd mot en vägg eller några cut björkar gör en stor förklaring i receptionen. Så gör en spektakulär julgran med teman ornament. "Mindre är ofta mer när utrymmet är begränsat," kommenterade han. "Dörrar insvept som paket inte tar upp plats och göra mycket mer av en inverkan än en krans på dörren."

Gör din båset glans

Även om utrymmet är mycket snävt i bås, inte fantasi inte vara. "Jag älskar att sätta en liten, färgrik jul matta på golvet och sträng en krans av små lampor prydligt längs toppkanterna", säger Bromstad. "Några strumpor kopplade till väggarna kommer att föra julens inuti."

Konsten av säsongen

Bromstad signatur design i varje utrymme han skapar är ett original överdimensionerad målning. Men du behöver inte vara en begåvad konstnär att skapa ett konstverk som spänner över julhelgen och därefter.

"Köp en stor ready-to-go duk, färger och en rulle med blå målartejp (maskeringstejp kan läcka runt kanterna)," sade han. "Rita en geometrisk design på papper som lätt kan överföras till arbetsytan som ekon din semester färgschema."

trycker du bara på målartejp i det önskade geometriska mönster och börja måla. "Det kan vara bara en ljus ruta i ett hörn på en neutral bakgrund eller en Mondrian liknande geometriska mönster", säger Bromstad. "Keep it simple, ren och grafisk. Du kommer att ha ett konstverk som skapats av de anställda som ska uppskattas för många år framöver. "

parti rejälEn personalfest, oavsett skala, är en tid att mingla med kollegor. För att skapa drama, rekommenderar Bromstad välja en icke-traditionell färgpalett som svart, röd och silver. "Då ser det ut som hög design", säger han.

Inredningen för ett stort parti skulle skapa en effekt minut anställda kliver in genom dörren. Använd massiva dekorationer, liksom en skog av julgranar eller vita björkar dekorerade med färger från paletten. "Köp billigt svart spets från en tygaffär och placera den på toppen av vita linnedukar. Istället för höga kandelabrar, använder massor av votivljus, antingen verkliga eller lysdioder, och silver eller kvicksilver glasbehållare fylld till brädden med blanka ornament ", föreslog han. "Snacka om effekt!" Små siden täckt kinesiska askar vid varje plats gör stor present.

potluck part

För en "bring-a-skålen" parti i ett litet kontor, dekorera bakom bordet i stället för på det, föreslår Bromstad. "Använd enkla, eleganta sängkläder och sätta maten på vackra fat omgiven av massor av återvunna ljus", sade han. "Låt den underbara kombinationen av hemlagade rätter ge tabellen inredning." För att skapa en bindning upplevelse, föreslår Bromstad be anställda att föra deras favoritmat tradition tillsammans med ett kort med namnet på skålen och en kort förklaring av hur traditionen kom omkring.

gåva utbyte

I svåra tider, utbyte av gåvor har ersatts av mer meningsfull ge. Be personalen att göra ett gemensamt bidrag till en välgörenhetsorganisation i gruppen val eller köpa en bensinstation presentkort eller leksaker för en behövande familj som annars inte skulle kunna fira jul.

Hemlagad gåvor är ett annat alternativ. Bromstad säger en av hans favorit barndomsminnen är hans mormors krydda te förpackade i små, dekorerade Mason burkar. "En doft av kryddig blandning väcker fortfarande upp minnen av jul hemma hos henne", sade han.

Även Bromstad s forte är originalitet design, sade han, "När du får rätt till det, det finns inget rätt eller fel sätt att dekorera. Gör vad du älskar. "

Hur man Virka Snuggle filt med ärmar

Hur man Virka Snuggle filt med ärmar


Snuggle filtar är mycket populära i nordliga klimat för människor som vill läsa eller titta på TV i kyliga rum. Dessa omfattar är filtar med ärmar, så att användaren kan hålla täckas upp samtidigt som de kan använda sina armar. Erfarna crocheters kan enkelt skapa en gosa filt med bara kedjesöm och dubbel virka. Medan en gosa filt är ett stort projekt, kan det vara klar relativt snabbt, eftersom själva arbetet är mycket enkel.

Instruktioner

1 Gör en ögla i slutet av garnet och kedjesöm tills kedjan åtgärder 60 tum. Vänd och dubbel virka i fjärde kedjan från kroken.

2 Dubbel virka i varje kedja tills du når slutet av raden. Kedja tre och tur. Hoppa över första stygn och dubbel virka i varje stygn efter att tills du når slutet av raden. Kedja tre och sedan vända.

3 Gör rader av dubbla virka tills arb mäter 12 inches. Vänd och dubbel virka nästa v 9 inches. Hålla garnet på kroken och kedjesöm för 12 inches, räknar kedjorna. Hoppa över samma antal stygn du har kedjor, dubbel virka normalt i längder för 18 inches. Chain i ytterligare 12 inches, hoppa över samma antal stygn i arbetet nedan och sedan dubbel virka till slutet av raden. Du kommer nu att få en bit med två öppningar där du kommer att placera ärmarna.

4 Chain tre och tur. Dubbel virka i den andra kedjan från kroken. Dubbel virka i varje söm och kedja nedan fram till slutet av raden. Kedja tre och tur. Fortsätt att göra dubbla virka rader tills arb mäter 60 inches. Fästa garnet slut och fäst den gratis.

5 Gör en ögla i slutet av garnet och kedjesöm tills kedjan åtgärder 24 tum. Vänd och dubbel virka i fjärde kedjan från kroken. Fortsätt dubbel virka fram till slutet av raden. Fortsätt att göra dubbla virka rader tills arb mäter 24 inches. Garnet garn och fäst den gratis. Skapa en annan kvadrat identisk med den första.

6 Vik en av de mindre rutorna halv med raderna horisontella. Sy de två ändarna tillsammans, vilket skapar en virkad rör. Sy den andra mindre kvadrat ihop till ett rör på samma sätt.

7 Placera en öppning av röret i en öppning i huvudstycket. Sy runt öppningen, sy röret på det öppna hålet. Detta kommer att skapa en hylsa i filten. Sy det andra röret på det andra hålet för att fästa den andra ärmen.