göra koger

Hur man gör en biogasanläggning hemma med kogödsel

Hur man gör en biogasanläggning hemma med kogödsel


Biogas är en naturlig produkt av bakteriell nedbrytning av organiskt avfall. Det är 50 till 65 procent eller mer metangas, som är en kraftfull växthusgas när de släpps ut i atmosfären, men brände som bränsle för matlagning, uppvärmning, eller ens rinnande en generator, är det renare än bensin eller trä. Biogas kan göras antingen aerobt (i kontakt med luft) eller anaerobt i en sluten kammare, som är de vanligaste tillvägagångssättet eftersom det gör att samla gasen enklare och undviker obehaglig lukt. En småskalig satskokare kan konstrueras för hemmabruk.

Instruktioner

1 Sätt i 30 cm (12 tum) rör ungefär halvvägs in i trumman genom det lilla hålet och försegla den tätt. Sprid tätningsmassa runt hålet tills den är lufttät.

2 Anslut T-kontakten till toppen av 30 cm (12 tum) rör, med 20 cm (8 tum) rör kopplade till den övre änden. Skruva avstängningsventil på toppen av 20 cm (8 tum) rör, vilket gör att alla anslutningar är tätt tillsluten.

3 Fäst en 1,2-1,5 m (4-5 fot) längd plastslang till sidoöppningen i T-kontakten. Fäst en längd av plaströr tillräckligt länge för att nå gasspis, värmare eller annan apparat.

4 Ta bort den inre ventil från stammen och anslut änden av plaströret till det, tätning detta sammanhang med tätningsmedel.

5 Fyll trumman med en uppslamning av två delar vatten till en del kogödsel tills blandningen är 20 till 25 cm (8 till 10 tum) från den översta kanten. Lägga den bakteriella starter och rör om blandningen med kvastskaftet. Cap det stora hålet tätt men inte använder tätningsmedel, så det kan öppnas vid behov.

Hur tjock ska kogödsel spridas i min trädgård?

Hur tjock ska kogödsel spridas i min trädgård?


Hur tjockt du sprida en kogödsel i din trädgård, eller någon kompost, bör baseras på vad du gödsling, liksom kvaliteten på jorden du ändrar. Tuff, lera fyllda jord sannolikt kommer att kräva mer gödsel än jord som redan är porös och rik.

All jord kan förlora Näringsämnen

Även de finaste jordar kommer att förlora näringsämnen över tiden. Växelbruk kommer snabbt läcka näringsämnen från marken, som viljan mikroorganismer som lever i smutsen och lång sikt, personlig trädgårdsarbete.

Slutsats

Det är en bra idé att sprida kogödsel på din trädgård, för att bibehålla markens bördighet. Enligt University of Connecticut Animal Sciences Department, bör gödsel spridas halv tum till en tum tjock. Gödselmedlet bör sedan integreras ordentligt i marken. Om din jord är extremt fattiga, kan du upprepa proceduren några gånger. Det är bäst att sprida gödsel på våren och hösten.

Effekterna av kogödsel på Aubergine

Effekterna av kogödsel på Aubergine


Äggplantor, som tomater, potatis och paprika, anses tunga matare, vilket innebär att de föredrar rik, bördig jord full av organiskt material. Även om det finns flera olika sätt att möta aubergine krav gödselmedel, har kogödsel alla gödnings egenskaper äggplantor behöver, främjar en sund, riklig skörd.

Varför gödsel?

Gödsel innehåller kväve, fosfor, kalium och andra näringsämnen som är nödvändiga för produktion av friska plantor, enligt Echochem, ett kanadensiskt företag som tillverkar organiska gödselmedel. Den lägger även organiskt material som förbättrar jordstrukturen, luftning, fukthållande förmåga och vatten infiltration, alla komponenter som hjälper producera friska äggplantor. Kvävehalten i stallgödsel, dessutom hjälper till att producera en högre aubergine avkastning. En studie utförd vid Ghent University i Belgien fann att aubergine grödor befruktade med tillräckliga mängder av kväve som produceras fler blommor per planta, mer frukt per planta och högre total avkastning än kontrollgrupperna.

jordbearbetning

Om du inte börjar med en jord som har rätt nivå av surhet, kommer din aubergine inte kunna omvandla näringen i gödseln till mat. Innan du ansöker gödseln, testa surhetsgrad jord med pH-test (finns i de flesta trädgårdsbutiker). För aubergine, rekommenderar en University of Hawaii trädgårds guide ett pH-värde mellan 5,5 och 6,8. Om pH-värdet är för lågt, tillsätt kalk. University of Georgia samverka förlängning säger en ton av kalk kommer att höja pH-värdet i ett tunnland jord på en punkt.

Hur mycket Gödsel att använda

Tillämpa rätt mängd gödsel kommer att se dina äggplantor får rätt mängd av kväve för att producera sunda grödor. University of Georgia Cooperative Extension rekommenderar att du använder kvävehalten från jordtest som en riktlinje. Aubergine och andra tunga matare kräver 1,36. kväve per 1000 kvadratfot. Kogödsel innehåller mellan 1 procent och 5 procent kväve, enligt en rapport från Tulare County Farm rådgivare. För att avgöra hur mycket gödsel du behöver för att ge 1,36. kväve, konvertera den procentuella andelen kväve i gödsel till en decimal genom att multiplicera gånger 100, därefter dela den siffran med tre - detta kommer att berätta hur mycket gödsel du behöver för en 1000 kvadratfot trädgård, enligt University of Georgia Cooperative Extension.

Har Gödsel ha negativa effekter?

Idén att sätta gödsel på äggplantor kan göra vissa människor blödiga. I själva verket har det förekommit några rapporter om människor sickened från grönsaker förorenade med E. coli från gödsel. Kogödsel innehåller inte de farliga parasiter som katt, hund eller grisgödsel gör, utan att se till att gödsel i din trädgård inte skada din aubergine gröda, Washington State University trädgårdsodlare och livsmedelsspecialister rekommenderar att applicera färsk gödsel åtminstone 60 dagar innan grödan kommer att skördas - eller till och med i höst innan du plantera äggplantor - att låta de patogener att bryta ner i jorden innan grödan skördas. De ger råd också mot att tillämpa färsk gödsel efter trädgården är planterad, eller, som en extra försiktighetsåtgärd, att alltid använda komposterad gödsel i stället för färsk gödsel. Säckar komposterad gödsel finns i trädgårdsbutiker.

Göra ett koger av läder

Göra ett koger av läder


Du lärde dig bara bågskytte och känner väldigt cool om det. Men också ser ut som en total tönt transporterar runt dina pilar i en engångsplastshoppingväska. Du behöver inte oroa dig, inte heller behöver du ge upp bågskytte. Allt du behöver göra är att göra en koger av läder. Denna praktiska, rörformat föremål kommer att hålla alla dina pilar i en snygg behållare, samtidigt gör dig den coolaste skytten på blocket.

Instruktioner

1 Mät dina pilar. Ta en handfull av pilar, eller hur många du planerar att placera i koger, och linda en snöre runt dem för att hålla dem på plats. Mät längden från pilarna tips om två tredjedelar upp pilarna "bas. Det är höjden av din bit läder. Mäta bredden runt pilarna; lägga till några inches. Det är bredden på din bit läder. Placera en bit papper på botten av pilarna och rita en cirkel. Det är storleken diameter behövs för koger bas.

2 Klipp din läder bitar. Använd snips att skära en bit av läder längd och bredd av dina mätningar. Lägg till en extra tum till varje mätning för bra åtgärd, så att säga. Skär ett runt stycke av läder för basen, tillsätta ungefär en halv tum extra. Klipp en remsa av läder som är ungefär samma längd som din platt bit och om en tum bred.

3 Sy koger sidor tillsammans. Börja med att böja rektangulär bit läder i ett långt rör. Använd en läder nål och rep för att sy de öppna ändarna av pjäsen tillsammans, överlappande en bit för förstärkning. Använd stygn i form av ett "x" för en hållbar, elegant utseende. Knut väl vid kanterna, vilket lämnar lite extra sladd för utsmyckningar.

4 Sy på botten. Placera runda läderbit vid basen av koger röret du har skapat. Sy med "X" stygn runt cirkeln för att fästa den till basen. Knut väl.

5 Sätt fast remmen. Söm en mycket tjock och fast "x" vid ändarna av remsan av läder. En av ändarna bör sys på toppen av koger, rätt inuti läppen. Den andra änden ska sys ungefär tre fjärdedelar av vägen ner koger. Sy bandet till det område där sömmen är så framsidan av ditt koger är slät.

6 dekorera som önskat. Trä några pärlor genom överblivna sladden. Fäst ett par fjädrar för att sladden med tråd lindad på sina baser. Du kan också använda färgpennor för att rita mönster på din darra så länge du spraya din färdiga produkten med en läderskydd och tätning för att skydda lacken.

Hur lång tid tar kogödsel måste ålder för att bli bra för en trädgård?

Hur lång tid tar kogödsel måste ålder för att bli bra för en trädgård?


Stallgödsel används för att berika jorden och uppmuntra stark gröda och blomma tillväxt. Det säkraste gödsel kommer från växtätare som kor, hästar och kaniner. Gödsel från katter, hundar och andra köttätande djur innebär risk för patogener som kan överföras till människor. Men även de positiva gödsel är extremt starka när de är färska och kan skada plantor eller skapa alltför mycket mikrobiell aktivitet för att växa friska växter. Låt gödsel ålder innan du använder den i trädgården.

Trädgårdsjord Mat

Kogödsel innehåller tre huvuddelar trädgård jordförbättringsmedel: kväve, kalium och fosfor. Men den kan innehålla andra saker också. Osmält frön, bitar av nedsmutsade barn sängkläder och även vissa patogener som salmonella. Att låta gödseln ålder minskar risken för att plantera ogräs eller överföring av sjukdomar genom trädgårdsväxter eller kontakt med jorden.

gödsel Styrka

Gödsel har rikliga mängder av kväve, vilket förbättrar jorden och öka växt lövverk produktion. Kväve stimulerar goda bakterier i jorden och påskyndar nedbrytningen av organiska material. Men icke-åldrade gödsel är kraftfulla saker och kan orsaka så mycket mikrobiell aktivitet som hälsosamma näringsämnen värma upp för mycket för att vara användbara för att vårda växter. Anbud växter är mottagliga för alltför mycket kväve i marken och kan skadas av den. Växter som absorberar för mycket kväve är attraktiva för skadedjur som kommer att göra en måltid av dem.

åldrad Gödsel

Låt kogödsel fyllig för en stund innan du använder den. En metod är att sprida färsk gödsel på hösten efter plantorna skördas och arbeta i marken följande våren innan plantering. En annan är att kompostera gödseln i en stapel som värms upp tillräckligt för att döda eventuella patogener eller livskraftiga osmälta frön. Det är säkert att vänta sex månader innan du lägger kogödsel till trädgårdsjord. Även efter att ha väntat sex månader, inte plantera i den anrikade jord under en månad efter att ha arbetat i gödseln. På så sätt minska risken att gödseln kommer att bränna utvecklings rötter eller värma upp jorden för mycket för att förhindra frögroning.

alternativ

Använd åldern kogödsel att berika etablerade trädgårdsland genom att lätt gräva gödseln i vid sidan av växter. Bevattning eller regn kommer att orsaka de näringsämnen att sippra in i marken runt plantan, utfodring rötterna. Eller gör kompost te. Blöt en muslin eller cheesecloth påse komposteras eller åldern kogödsel i icke-klorerat vatten och använda vätskan att vattna blommorna. näringsämnen utspädda in i jorden och kommer inte att bränna rötter eller unga skott.

Ett bra och enkelt sätt att växa svampar med kogödsel

Ett bra och enkelt sätt att växa svampar med kogödsel


Kanske är det svampar tvivelaktiga natur - deras brist på estetik och deras potential att vara giftig - som gör dem mest underskattade näringskälla i världen. Trots att odla svamp hemma är ett bra sätt att använda sig av skumma områden i din trädgård eller ditt garage (svamp kräver lite eller ingen solljus för att växa). Även om det finns över 200 sorter av ätliga svampar, odlare gynnar endast en handfull av de mer tillförlitliga sorter, såsom shiitake svamp, ostronskivling, och knappen svamp. Dessa sorter växer bra i ett brett spektrum av miljöbetingelser, vilket gör dem idealiska för odlare förstagångs. Detta är kultiveringsprocessen för en av de enklaste sorter att växa hemma, på knappen svamp, som också är känd som den gemensamma eller fält svamp.

Instruktioner

En Stansa några hål i sidan av mjölken eller vaxade pappbehållare. Du kan använda så många behållare som du vill, förutsatt att du har tillräckligt av ett odlingsmedium för att fylla botten 6 inches av varje behållare och tillräckligt spor till måttligt strö över att odlingssubstrat. Hålen tillåter luft att passera igenom sidorna av behållarna, hålla din slutliga odlingssubstrat frisk.

2 Fyll din behållare med en blandning av 80 procent mogen ko eller hästgödsel och 20 per halm procent eller sågspån från obehandlat trä. Detta odlingsmedium bör vara minst 6 inches djup.

3 Strö svamp spor jämnt över odlingssubstrat i din behållare. Tryck sedan på spor djupt in i odlingssubstrat.

4 Fukta jorden med icke-klorerad vatten. Håll odlingssubstrat temperatur mellan 15,6 och 21,1 grader Celsius. Fram till första skörden, kontrollera att det odlingssubstrat är alltid lätt fuktad.

5 Efter två veckor, täcka odlingssubstrat med en tum av svart planteringsjord.

6 Om 20 till 30 dagar efter att du har infört sporen till odlingssubstrat, bör du börja se svampen fram. När svamp caps når "knappen" storlek, kan du skörda genom att helt enkelt vrida dem, men du kan säkert vänta tills locken når "silver dollar" storlek.

7 Efter den första skörden, vattna odlingssubstrat mindre ofta. Eftersom svampen kommer att fortsätta att blomma, bör du kunna skörda upprepade gånger i åtta till tio dagars mellanrum.

Callaliljar nedsänkt i vatten

Callaliljar nedsänkt i vatten


Callaliljar (Zantedeschia spp.) Är till Nya Zeeland som tulpaner är till Holland. Trettio arter av kallor - alla infödda till östra eller södra Afrika - har naturaliserade och i stor utsträckning uppfödd av trädgårdsodlare i Nya Zeeland. Idag, förutom den traditionella vita blommande Calla Lily, ett brett utbud av hybrid sorter producera rosa, fuchsia, lila, gult, lax och svarta blommor. Växande från tuberös rhizom kan kallor säljas och marknadsföras som sommarlökar. De överlever vintrarna utomhus endast i US Department of Agriculture växt hardiness zoner 8 till 12.

odlingsförhållanden

Kallor växer naturligt i fuktig jord längs vattendrag eller i mossar, så att de visar en affinitet för fertila, mucky förhållanden. Under de varma temperaturer från vår till höst, växter utmärka sig i full sol och våta jordar, men de upplever knappt fuktig jord på vintern - mycket torrare i jämförelse. Calla liljor är inte sant vattenväxter som växer i djupt vatten. Istället är de anpassade till de grunda djup längs kusten.

Submerging Kallor

Översvämnings trädgård områden eller flyttade behållare av callaliljar från mitten av vår till höst. Ett vattendjup som är bara en till två inches ovanför marklinjen räcker. Djupare vatten hämmar tillväxten, utarmar syre till rötterna och saktar uppkomsten av blad och blommor. Jorden inte behöver avslöja stående vatten, utan endast vara mucky eller mosse-liknande. Så länge gott om fukt är närvarande, en calla lilja kommer att fungera väl i massor av sol.

Förbehåll med Stillastående vatten

När temperaturen sjunker under 10 grader Celsius, minska mängden vatten i marken runt callaliljar. Om de är placerade utanför för tidigt på våren eller hösten när temperaturen är progressivt kallare, kan våt jord i kombination med kyla orsakar blad gulnar och skogsskador och främja rhizom röta. I shadier trädgård fläckar, inte dränka rhizomer men bara hålla jorden ganska fuktig. Inte övervintra kallor i stående vattenmiljöer; Låt jorden torka ut tillräckligt för att likna de markförhållandena i en blomma eller vegetabiliska sängen. I USDA zoner 8 och 9, Calla rhizomer överleva om de är under isskiktet i stillastående vatten eller omättad jord som endast lätt utvecklar enstaka frost.

jord Överväganden

När växande kallor i mucky jord eller i grunt stående vatten, undvika att använda lätta jordar eller ingjutning mixar. Vatten mättar markprofilen, vilket eliminerar luftfickor och lätt lossnar flytande bitar av perlit, vermikulit och vissa bitar av organiskt material. Använd lerjord eller lerjord med en kraftig struktur som ändras med fuktat tät humus. Komposterad kogödsel, löv kompost och damm muck är utmärkta tillägg till de täta jordar där Calla rhizomer planteras.

Anvisningar för Kanzashi

Anvisningar för Kanzashi


Konsten att kanzashi uppstod i 1600-talet, under den Edo perioden i Japan, när kvinnor bar dekorativa hår kammar och stift gjorda av metall och trä. Olika former av kanzashi dök såsom Bira Bira Kanzashi, med hjälp av fronter hårnålar och dinglande ornament. Kushi Kanzashi använder rund sköldpadd eller lackerade trä hår kammar. Kogai Kanzashi använder spö och slida dekorationer. Slutligen hänvisar Tsumami Kanzashi metoden för kläm enskilda silke blomma rutor för att bilda kronblad. Västerländska konstnärer har lånat från denna konstform, med hjälp av en mängd olika tyger för att skapa hår tillbehör.

Instruktioner

Att Flower Petal

1 Cut 8 tyg kvadrater, som mäter 3 inches i bredd och längd med tyg sax. Tyg sax är viktigt eftersom de förhindrar ojämna kanter, vilket garanterar en snygg avslutning till kanzashi blomma. Om du arbetar med ömtåliga material, som siden eller satin, använd tygtjocklekar på en skärbräda för att förhindra att tyget från att flytta under skärning.

2 Placera det nedre högra hörnet av tyget kvadrat i det övre vänstra hörnet för att bilda en triangel. Kör fingret längs vecket till veck.

3 Vrid triangeln så punkten vänd mot dig.

4 Vik de vänstra och högra hörn till den punkt. En diamant form ska visas. Använd ditt finger för att skrynkla viklinjerna.

5 Vänd rombformen över så att den platta sidan är upp. Vik höger och vänster punkter för att mötas i mitten av diamant.

6 Vik den vänstra sidan av formen på den högra sidan, med hjälp av mittpunkten som guide. Kör fingret längs vecket till veck.

7 Vänd den vikta formen över noggrant, genom att hålla den från bottenpunkter, för att avslöja din första blomman kronblad. Använd ditt finger för att forma den övre delen av bladet. Släpp inte bottenpunkter formen. De punkter visas som en förlängning av bladet.

8 Rikta in förlängda punkter tillsammans och skär vertikalt med din sax. Detta skapar basen av blommapetal.

9 Sätt i en rak stift vid basen av bladet. Upprepa steg 2 till 9 med de återstående tyg rutor.

Bildar Kanzashi Flower

1 Välj en kompletterande trådfärg för blomman och trä hand synål med minst 36 inches av tråden. Traditionell Tsumami Kanzashi lyser blötläggning av kronbladen i en blandning av ris-stärkelse lim, med användning av pincett för att vidhäfta varje kronblad med en metall eller plast för att bilda blomman. Med hjälp av en synål och tråd förenklar processen och ger dig ett liknande resultat.

2 Pierce basen av en blomma kronblad med nålen och drag tråden genom och lämnar en 4 tums svans.

3 Pierce annan kronblad genom basen med den gängade nålen. Tryck ihop de två kronblad.

4 Upprepa steg 3 med de återstående kronbladen.

5 Tryck på kronbladen tillsammans för att förhindra eventuella luckor. När du drar de två svansar tillsammans bildar blomman en cirkel.

6 Bind de två trådändarna tillsammans för att bilda en knut. Vigas två gånger. Den bildade blomma form bör ha ett hål i mitten.

7 Rita en cirkel på en bit av samma eller kompletterande tyg för att täcka hålet i mitten. Använd en cirkel mall för formen. Klipp ut cirkeln form.

8 Vänd blomman över. Dab tyg lim runt cirkeln och täcka hål med cirkelform. Torka enligt tillverkarens anvisningar.

9 Vänd blomman igen och lägga till en dekorativ knapp för att avsluta blomman. Sprid en tunn sträng av varmt lim runt hålet för att fästa trim till blomman. Applicera blomma till en kam eller stift hår tillbehör med varm lim eller sy för hand för att bära.

Hur ta hand om Edelweiss blommor

Hur ta hand om Edelweiss blommor


Vanligen kallas Edelweiss, edelweiss växter är örtartade perenner som växer upp till 12 inches tall och 6 till 8 inches bred. Native till de schweiziska alperna och bergen i Europa och Centralasien, låg-underhåll, från skadegörare och motståndskraft mot sjukdomar alpin anläggning blommar från våren midsommar i sten och behållare lika. Den trivs i områden med fullt solljus och producerar vita blommor och silvergrå blad. Edelweiss växter trivs i US Department of Agriculture hardiness zoner 2 till 9 i väldränerad jord och tål torka när etablerade.

Instruktioner

1 Plantera edelweiss blomma i lös, grynig, väldränerad jord med ett pH-värde mellan 6,5 och 7,5. Eftersom växter trivs naturligt i kalksten, ändra tunga och kompakte jordar med en blandning av två delar sand, 1 del lime och en dressing av lika stora mängder kogödsel och torv.

2 Vatten edelweiss anläggningen en gång i veckan, eller när de översta 2 inches jord känns torr, för att göra det jämnt fuktig. Använd en vattenkanna och undvika över vattna marken.

3 Täck anläggningen med organisk kompost såsom träflis under vintern i områden som inte får snö. I den naturliga miljön, edelweiss frodas när helt täckt, så täcker växten med kompost härmar de effekter. Avlägsna kompost täcker tidigt på våren. Men inte kompost anläggningen om du bor i ett snöigt klimat.

4 Skydda edelweiss anläggningen från tung vinter eller sommar regn för att förhindra allvarlig skada. Gör ett skydd mot en presenning eller vattentätt tyg för att förhindra att utsätta anläggningen för fukt.

5 Divide edelweiss växter varannan eller var tredje år under våren eller hösten för att förhindra överbeläggning. Beskära höjden av anläggningen till hälften i storlek innan gräva ur marken. Blöt jorden två dagar innan dividera att få det att fungera. Dela friska delar i mindre portioner, med en skarp, steril beskärning kniv eller fingrarna. Skär kronan i sektioner som består av knoppar och bifogade rötter. Växt två divisioner i den ursprungliga planteringshålet och de återstående i andra delar av din trädgård eller gård.

Samick Agulla Specifikationer

Samick Agulla Specifikationer


Samick Sports är en koreansk tillverkare av bågskytte produkter som importerar mer än 50 länder. En del av dess produktlinje är Samick Agulla recurve båge. En recurve båge tips kurva bort från huvud försektion, bildar två ungefärliga "S" former. Företaget säljer Samick Agulla recurve båge i delar: handtag, eller utbyggnad, och lemmar.

riser

Handtaget, eller utbyggnad, av fören är den del du håller med ena handen medan du ritar strängen med den andra. Den Samick Agulla gör sin recurve båge av gjuten magnesium med en plasthandtag. Du kan köpa vänster- eller högerhänt versioner. De är 25 inches lång och väger 1,09 kilogram. Stig har universella montering lem fickor som kommer att acceptera flera typer av lem. Den har en manöverarm / viktinställning och även en sida-till-sida-justering. Stig har en målad yta i fem färger: blått, grönt, grått, rött och violett.

limbs

Lemmarna är de böjda bitar som passar in i handtaget, eller utbyggnad, för att fullborda bågen profil. Samick Sports har två olika typer av lemmar på deras Samick Agulla sida, en gjord av laminerat glas och den andra av kolgrafit. Ett viktigt inslag i armar och ben är deras dragvikt. Rita vikt är den kraft i pounds, att du utövar på strängen för att skjuta en pil.

Laminerat glas Limbs

Fören längder är 66, 68 och 70 inches. Extremiteten färg är silver. De tillgängliga dragvikter för 66-tums lem är 24 till 34lbs. De tillgängliga dragvikter för 68-tums lem är 24 till 36lbs. De tillgängliga dragvikter för 70-tums lem är 26 till 38lbs.

Kolgrafit Limbs

Som med laminerat glas lemmar, fören längder är 66, 68 och 70 inches. Likaså är lem färg silver. De tillgängliga dragvikter för 66-tums lem är 28 till £ 40. De tillgängliga dragvikter för 68-tums lem är 30 till 42lbs. De tillgängliga dragvikter för 70-tums lem är 32 till 44lbs.

Samick Agulla Package

Du kan hitta en Samick Agulla paket på vissa officiella inventarieförteckningar, såsom Aardvark bågskytte. I paketet ingår riser, armar och ben, sträng med nockläget, vila, åtta pilar, syn, tryckknapp, armguard fliken läder plattform, eller tumme ring, bowstringer, koger och hård väska. I paketet ingår installation av bågen med lem justering.