göra egen reborn docka

Hur man gör en magnetisk napp för en Reborn docka

Hur man gör en magnetisk napp för en Reborn docka


Reborn dockor är verklighetstrogna skulpturer som liknar nyfödda. Dessa en-of-a-kind konstverk görs av och marknadsförs till vuxna kvinnor mer än flickor. Men liksom andra babydockor, är en mängd olika tillbehör och kläder som säljs till matcha reborns. Vissa tillbehör finns i två delar och måste matchas med en inbyggd komponent. Till exempel kan magnetiska nappar endast användas med en docka som har magnetiserade händer eller läppar. Magneter och andra interna tillägg kan lätt infogas genom att ta bort lem och limma en stark hantverks magnet till det inre.

Instruktioner

1 Välj en verklig napp och ta bort bröstvårtan. Du kan dra bröstvårtan ut med händerna, eller använda ett verktyg såsom saxar, en het tråd verktyg eller stora avbitare.

2 Sand ned eventuella ojämna kanter för att mjuka upp plast stumpen så att den inte markerar dockans hud.

3 Lägg en tunn bit av filt över dockans mun. Vifta med rund magnet över läpparna och hakan för att lokalisera den interna magneten. Vänd magneten över för att se till polen är vänd mot dockan är motsatt polaritet från den inre magneten.

4 Placera en droppe nagellack på magneten för att markera den sida som ska limmas.

5 Limma den markerade sidan till nappen bas. Placera magneten ovan under eller på bröstvårtan stubbe beroende på placeringen av den inre magneten. Till exempel, om magneten är i hakan, limma magneten under bröstvårtan, så att när den används nappen bas täcker munnen helt.

6 Skär en cirkel av filt storleken på magneten. Limma filten på den exponerade ytan av magneten för att skydda dockan.

Hur man målar reborn docka hår

Hur man målar reborn docka hår


Reborn baby dockor började som demonterade vinyl dockor som tonade, målade, doftande och vägda och sedan sätta ihop för att se ut och kännas som en riktig levande barn. På grund av den växande populariteten för reborn dockor, kit, som kallas ämnen, finns nu tillgängliga. Enligt Linda Hopkins, reborner och ägare av Sissy barnkammare i Belhaven, North Carolina, "Målningen Processen består av flera lager av färg, värme in mellan skikten, för att ge barnet hudtonen och färgning av en riktig baby. Målning hårstrån kräver en mycket fin liner pensel. färgen förtunnas med thinner till konsekvens av vatten. "

Instruktioner

1 Välj ett fotografi av en verklig barn att använda som en målning guide. Matcha lacken till hårfärg önskas.

2 Tunn värmehärdad färg med thinner tills färgen är konsekvensen av vatten.

3 Börja på kronan av dockans huvud. Måla tunna linjer i 1- till 2-tums slag i riktning mot hårväxten. Doppa penseln i färg efter varje två till tre slag. Måla kortare slag runt ansiktet och hårfästet.

4 Paint ett andra skikt av håret med hjälp av en ljusare färg för att lägga till ett djup dimension till den målade hår. En rosa eller något kött färg fungerar bra med ljusare nyanser av hårfärg.

5 Bygg lager tills du är nöjd med resultatet.

Instruktioner för att göra Reborn dockor

Instruktioner för att göra Reborn dockor


Doll entusiaster ta överallt riktigt nöje att Reborn dockor eftersom de färdiga dockor sippra in fantastiska konstverk. Dockorna känner och ser anmärkningsvärt verklig, har de faktiskt lurade människor. Till exempel, inträffade en incident där en kvinna lämnade henne Reborn docka i bilen medan hon gick shopping och en förbipasserande såg dockan i hennes bil och omedelbart kallas polisen eftersom de uppriktigt antas dockan var en levande barn. Överraskande, med bara lite tid och tålamod, kan du göra din egen Reborn docka.

Instruktioner

1 Välj en Reborn docka kit. Satserna spara en enorm mängd tid för dock beslutsfattare, och du kan hitta en till ett mycket rimligt pris. Du kan välja mellan en mängd olika storlekar från 15 cm / 6 tum till 76cm / 30 inches, så att du kan göra ett litet barn storlek docka, en bebis eller en miniatyr docka.

2 Separera alla docka delar genom att skära av banden med din kniv. Lägg ut huvudet, två armar och två ben. Rengör varje docka del och ta bort all färg på dockan delar med hjälp av en mild färgborttagningsmedel som är säkert för vinyl.

3 Blöt docka delar åtminstone en timme i varmt vatten för att avlägsna eventuella rester från färgborttagningsmedel. Lägg alla delar på en handduk att torka ordentligt.

4 måla eller färga alla vinyl docka delar, med hjälp av en nyans ljusare än hudfärg du vill att barnet ska ha. Applicera färg lätt, med tanke på att du kan lägga till ytterligare färg om det behövs, men du kan inte ta bort det utan att starta överallt.

5 Byt ögon genom att smälta den nuvarande ögonhålor med en hårtork. Håll torktumlare, vände på medelhögt, nära en ögonhålan i ungefär en minut. Försök att ta bort ögon, om de inte tar bort lätt, återuppvärmningsområdet ytterligare en minut och försök igen. Gör samma sak för det andra ögat. Även om du kan hoppa över detta steg, för optimala realistiska resultat, det föreslås.

6 Måla venerna på dockans kroppsdelar med hjälp av en mycket fin spets pensel.

7 Applicera rouge med en kosmetisk svamp, med en mjuk rosig färg. Kom ihåg att tillämpa lätt, om det efter det torkar, du känner det räcker inte färg, tillsätt mer sparsamt.

8 Applicera peruk på huvudet med lim. Centrera peruken noggrant och låta limmet torka. Naturliga peruker har den mest levande effekten. Om du har tid och tålamod, föreslår Bountiful Baby, kan du root dockans hår för ännu mer realistiska resultat.

9 Fäst vinyl docka delar till kroppen av dockan. Fyll varje arm och varje ben halvvägs med pellets och den andra hälften med fyllning. Säkra locken tillbaka på varje arm och ben.

10 Fyll försiktigt dockans kropp med pellets och bomull fyllning för en mjukare känsla. Pelletsen kommer att ge den mest vikt, så stoppa dem inuti kroppen mot babydoll botten. Tänk, vill du kroppen att väga mer än huvudet eller andra docka delar. Kom också ihåg att du vill den naturliga känslan av en barnets kropp, så att inte saker för hårt.

11 Stoppa huvudet av dockan genom att säkra pellets i en liten påse innan den placeras i huvudet för att hjälpa till att försäkra pellets inte skramlar. Du kan använda en mindre storlek självtätande plastpåse eller skära av en strumpa eller strumpa och knyta slutet ordentligt. Omger pelletsen med bomulls fyllning för ökad säkerhet för att undvika rassel buller. Sy alla öppningar.

12 Klä den färdiga reborn docka i lämplig storlek kläder. Du kan använda riktiga babykläder, med ett val av en minnesvärd outfit från ditt barns förflutna, en uppskattad kläder speciellt köpt för dockan, eller så kan du designa och sy en unik outfit för din nya baby doll.

Hur man gör en Halloween docka

Hur man gör en Halloween docka


Med spetsiga hattar och förtrollade kvastar, har häxor blivit en symbol för Halloween. Denna semester, skapa din egen Halloween docka genom att göra en häxa av torkad majs skal. Båten är ganska lätt, så bjuda in några barn att göra sina egna, alltför. När dockor är klar, kommer dessa häxor skapa en festlig Halloween dekoration, eftersom de använder majs skal - ett material som normalt återfinns under höstsäsongen - att skapa maskotarna för semester.

Instruktioner

1 Blöt åtta torkad majs skal i vatten. Låt dem under vatten i minst fem minuter. När de är färdiga blötläggning, ta bort skal och försiktigt skaka dem torra.

2 Klipp 24 bitar av garn som är varje 15 inches lång. Detta garn blir Halloween witch dockans hår, så välj garn i en färg du vill representera sina lås - som svart, grönt eller rött. Samla garnet så att alla bitar är ännu. Binda dem i en knut i ena änden.

3 Stack fyra av de majshylsor jämnt ovanpå varandra. Placera garn i mitten av dessa skal, med knuten sitter nära den smala änden av skal.

4 Rulla skalet lager runt garnet. Skär en piprensare i hälften. Använd den som en enkel match att hålla agnar och garn inne på plats, binda tråden strax under garn knut.

5 Vik majs skal över garn knut att skapa Halloween dockans huvud. Resten av garnet kommer nu att sticker ut toppen som hår. Knyt den andra halvan av den skurna piprensare under knut att definiera halsen.

6 Skapa vapen för din Halloween docka genom att rulla en lång piprensare i en annan majs skalet, så att tråden är helt täckt av skalet. Knyt en kort klipp av piprensare runt vardera änden av denna skalet täckt piprensare för att skapa handlederna. Placera armen stycket mellan lagren av majs skalet kroppen, flytta den precis under halsen. Wrap annan halverad piprensare under armarna för att hålla dem på plats och att definiera midjan. Resten av majshylsor kommer att strömma ned som dockans klänning.

7 Gör Halloween häxan docka hatt genom att skära två majs skal i cirklar med 5-tums diameter. Skär en av dessa kretsar i hälften. Rulla på sig att skapa en kon. Hålla denna form genom att peta ett snitt bit piprensare genom botten av den rullade kon och vrida ändarna av tråden tillsammans. Använda sax för att klippa en asterisk form i centrum av den andra majs skalet cirkel, omkring 1,5 inches lång. Skjut skalet kon omkring tre fjärdedelar av vägen i detta hål. Placera hatt på häxa huvud.

8 Utforma en kvast för Halloween docka genom att först plym den breda änden av en majs skalet. Gör små snitt går ca 2 inches upp skalet. Skär skalet en tum ovanför luggen och avlägsna resten av skalet. Rulla frans runt slutet av en 6-tums stick att göra kvast. Hålla den på plats med en liten bit av piprensare.

Hur du gör din egen buktalare dockor

Hur du gör din egen buktalare dockor


Buktaleri är en gammal form av underhållning som nådde sin höjdpunkt i popularitet under vaudeville era av 1920-talet och 1930-talet - före uppfinningen av TV-apparaten. Idag fortsätter buktaleri att vara en populär attraktion på mässor, nöjesparker och klubbar komedi, liksom en hobby för många människor. Buktalare dockor - ofta kallade "dummies" - kan vara dyrt att köpa och varierar i pris från £ 65,00 till £ 325,00. En mer ekonomiskt val är att göra sina egna buktalare docka. Detta gör det också möjligt för människor att anpassa dockan. Det finns en uppsjö av information som finns på Internet för att hjälpa människor att förvärva material och kunskap som behövs för att bygga sin egen buktalare docka.

Instruktioner

1 Det finns ett antal nätbutiker som tillåter människor att köpa material som behövs för att bygga en buktalare docka, liksom instruktioner om hur man monterar de olika delarna. Webbplatser som "buktalare Marketplace" och "Puppets och rekvisita" tillåter människor att köpa både nya och reservdelar för buktalare dockor. Tillgängliga delar omfattar allt från huvud och ögon, vapen och mustascher. Var noga med att jämföra priser och även kontrollera eventuella extra kostnader såsom frakt, hantering och skatter. Om du bygger din egen buktalare docka för första gången, är det också lämpligt att köpa en manuell eller instruktioner om hur man konstruerar dockan. Observera att det finns några videos som finns på webbplatser som "YouTube" som förklarar docka montering.

2 När du har delar och instruktioner, måste du montera den bukta docka. De flesta av de "gör din egen" eller "gör det själv" kit som finns kommer med alla delar och komponenter som behövs för att bygga dockan. Följ instruktionerna noga. Observera också att de flesta av de docka delar är tillverkade formar som passar ihop utan behov av verktyg. De få tillbehör du kan behöva konstruera en buktalare docka inkluderar lim, en liten hammare, och en skiftnyckel för att dra åt några bultar eller fästen.

3 Slutligen måste du anpassa den bukta docka. Anpassning är viktigt eftersom det bidrar till att ge den bukta docka en "personlighet", och skilja den från andra dockor. Detta kan göras med skjortor, halsdukar, hattar, örhängen, mustascher eller skägg, eller olika färgat hår. Du kan köpa varor för att anpassa din docka på nätet, eller bygga saker själv hemma med hjälp av kläder material såsom bomull och kände att konstruera skjortor och hattar. När dockan är byggd och anpassad, är du redo att fullända konsten att "kasta din röst."

Hur man bygger en MP3 Dock

Hur man bygger en MP3 Dock


En MP3-docka är ett trevligt sätt att lyssna på digital musik utan att begränsas av sladdar och hörlurar. Dockan vänder sig i huvudsak din MP3-spelare till en stereo och är bra för handsfree-användning när du lyssnar på musik i duschen eller städa upp runt huset. Många elektronikföretag som tillverkar MP3-spelare säljer även bryggor att gå med sina produkter men om du har ont om kontanter eller tror att du redan har spenderat tillräckligt med pengar på din MP3-spelare, kan du skapa din egen MP3 docka i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Köp ett block av frigolit som är tillräckligt stor för att passa din MP3-spelare och högtalare på toppen. Du kommer att snida frigolit block till storlek, men börja med en bit med tillräcklig längd och bredd för att hålla din utrustning.

2 Dra ut de linjer där du kommer att minska frigolit block till storlek. Du kan använda vilken design som du gillar, men denna artikel kommer att förklara hur man skapar en mycket grundläggande MP3 docka i form av ett upp och ned bokstaven "T." "I" del kommer att hålla din MP3-spelare och de två sektionerna på vänster och höger kommer att hålla dina högtalare. Placera din MP3-spelare och högtalare ovanpå blocket och dra linjer runt dem för att skapa en bekväm mall.

3 Skär frigolit i linje du har spåras ut. Rista omkring en tum djup så din MP3-spelare och högtalare tätt passa in i öppningarna.

4 Skär ett hål i baksidan av varje högtalare fack för att låta högtalarkablarna att passera när enheterna är på plats.

5 Skär ett hål på baksidan av den öppning som kommer att hålla din MP3-spelare så att du kan koppla högtalarkablarna till din MP3-spelare. Se till att hålet är tillräckligt stor för nätsladden och andra kablar passerar genom bryggan.

Washington Ved tillståndsvillkoren

Washington Ved tillståndsvillkoren


Samla din egen ved är ett billigt alternativ till att betala för pre-cut trä. Såvida du inte skörda virke från din egen egendom, dock kontrollera med US Department of Interior Bureau of Land Management (BLM) för reglerna i ditt tillstånd. Samla ved i Washington kan vara enkelt om du följer BLM riktlinjer.

Erhålla en ved tillstånd

Erhålla tillstånd genom att underteckna ett kontrakt och betala en avgift på en lokal District Bureau of Land Management kontor. Du måste godkänna att alla aktiviteter som utförs i samband med kontraktet sker på egen risk. Avgifterna är £ 6 per sladd av trä plus en 10 procent väg-användning avgift. Till exempel, för att samla in 10 sladdar av trä, skulle det kosta £ 65 för trä plus £ 6 för körning på väg. Vägen Avgiften är en engångsavgift.

Kontrakt och last etiketter

Kontraktet utfärdas av distrikts BLM kontor gäller för den tid bestäms av den specifika kontor och måste vara med dig hela tiden samtidigt som man skär eller transporterar ved. Det kan inte överföras till andra användare. Kontrakt längder varierar beroende på ett antal faktorer, inklusive mängden mark som är avsedd för ved kapning och antalet ved-tillståndshavare i distriktet. En belastnings etikett kommer att utfärdas, identifierar dig som innehavaren av kontraktet, det område du är tillåtet att skära i mängden sladdar av trä som du har kontrakte att skära, och dagen för uppsägning av kontraktet. Last etiketter som ges måste vara synliga och säkert fäst vid änden av ved belastningen.

särskilda krav

Följ bestämmelserna som anges i avtalet, bland annat att du: skär bara död ved; inte klippa träd eller buske med skyltar (reserverad för djurlivet); inte skära ned cederträd; inte intrång på områden utanför den "platsen för salu"; inte störa eller klippa träkonstruktioner eller timmerstugor, respektera offentliga länder genom att plocka upp mässar och inte köra på mjuka vägar med tunga laster; och skydda timrade länder genom att hjälpa till att förhindra skogsbränder.

Felsökning och reparation en 48 tums JVC TV

Felsökning och reparation en 48 tums JVC TV


Magnetisering frågor, RCA-kabel anslutningsproblem, koaxialkabel glapp och mer kan alla påverka din 48 tums JVC TV. Du kan felsöka och reparera alla dessa frågor på din egen tid dock, och ingen nivå av TV reparation expertis är nödvändig. Oavsett om du har utfört TV felsökning och reparation innan eller inte, är allt du behöver en magnetspole för att snabbt ta hand om dina JVC TV problem och sätta tillbaka din TV i funktionsdugligt skick.

Instruktioner

1 Kontrollera nätsladden på 48 tums JVC TV och se till att det inte har blivit bortkopplad från strömkällan. Kraft frågor måste identifieras innan någon ytterligare felsökning och reparation sker.

2 Växla mellan din JVC TV videoingångar för att se om du har fel som valdes. Vid användning av ett spelsystem eller DVD-spelare, måste du byta till en ny videoingång för att visa ljud och video från dessa enheter på TV: n. Om du har glömt att byta tillbaka till den ingång som styr din kabel / satellit-programmering, kommer din JVC TV vara utan bild och ljud. Använd "Input" knappen på fjärrkontrollen för att gå tillbaka genom ingångarna och välja den rätta

3 Kontrollera RCA kabelanslutningar på din JVC TV om du är fortfarande utan bild eller ljud. RCA-kablar har en gul, en röd och en vit stift i varje ände av kabeln (för totalt sex stift). Det finns gula, röda och vita stiften på baksidan av din JVC TV och baksidan av kabel / satellitmottagare rutan. Se till att du har gjort de rätta kontakterna mellan stiften och hamnar och att en gul stift är inte i en vit port, etc.

4 Kontrollera din JVC TV-skärmen för eventuella magnetiseringen problem. Du kan identifiera dessa problem genom att identifiera om det finns märkligt formade, slumpmässiga färgade fläckar på JVC TV display. Om så är fallet, kommer din 48 tum måste avmagnetiseras. Använd en magnetisk spole för att åstadkomma detta. Wave spolen långsamt framför skärmen tills den inställda avmagnetiseras och fläckar avlägsnas.

5 Observera skärmen att se till att det inte finns någon "brus" eller andra störningar som påverkar kvaliteten på JVC TV-skärmen. Om så är fallet, återkabelanslutningarna på baksidan av din TV. Kontrollera koaxialkabeln, som är bosatt i "ANT IN" porten. Dra det inom denna port för att eliminera varje ljud.

Hur man gör en pånyttfödd baby doll

Hur man gör en pånyttfödd baby doll


För docka älskare, är en pånyttfödd docka så nära verkliga som det blir. Genom att ta tid att lägga ny färg och finputsning som nya ögon, ögonfransar och rotade hår, kan en vanlig gjuten docka bli ett konstverk och ser så verkliga att du nästan förvänta dockan för att flytta. Avsluta reborn docka med hjälp av några enkla verktyg och klänning i vanliga babykläder för en one-of-a-kind skapande säker på att bli en värdefull släktklenod.

Instruktioner

1 Börja med en redan gjort vinyl docka som en Berenguer baby doll eller köpa en docka delar kit från en docka-making webbplats. Tvätt docka eller docka delar för att ta bort eventuella rester. Ta bort lacker på huvudet eller i ansiktet med thinner; vissa docka beslutsfattare rekommenderar detta över acetat nagellacksremover.

2 Practice målningstekniker på en billig docka först för att se hur mycket färg att använda; mäta resultat, men misstag kan tas bort om det behövs. Gör dockan ser riktigt genom att måla tunna, små lila linjer med Genesis värme set färger eller tunnas akrylfärg för att simulera vener på armar, huvud och rygg av slutna ögonlock. Gör färgen nästan genomskinlig och bygga upp färg i steg för att ge utseendet på en riktig baby tunna, porslinsliknande hud. Baka i en låg graders ugn enligt färg riktningar. Ställ Genesis värme uppsättning färger med en värmepistol eller präglingsverktyg om du inte vill använda en ugn.

3 Paint huden en ljus kött ton, applicera färg genom att badda den på med en lätt hand, med hjälp av en tjock borste eller svamp. Färgen appliceras i mycket tunna skikt, nästan som en tvätt. Applicera en ljusrosa eller rodna färg till kinder, ansikte och kroppsdelar. Kontrollera baby bilder för att se var en ljus färg ser bäst ut. Måla på lätta, tunna linjer för att representera ögonbrynen.

4 Kom ihåg att peta öppna näsborrar så docka ser riktigt. Skjut framför docka ögon utrymme inuti; skära en slits i botten av en ögonhålan med rakkniv kniv, som lämnar en flik. Sätt i ögat in i "ficka". Flytta ögat för att justera och lim på plats på baksidan av ögat vid klaffen. Ta tillverkade lim från blek färg ögonfrans band. DAB band med cement-typ lim, torka bort överskottet. Sätt i sockeln med pincett ovanför ögat och tryck in med en fuktad tandpetare, var noga med att inte få lim på ögat.

5 Måla en tunn vit linje på ändarna av tårna och fingernaglar att simulera verklighetstrogna spik tips. Måla läpparna en rodna färg. Coat läppar och naglar med tydlig, vattenbaserad lack. Läppar bör ha en "våt" utseende. Låt torka innan nästa steg.

6 Skär mohair i hanterbara längder, sedan in i dockan hårbotten med böka verktyg och tryck in med nålen. Dab insidan av huvudet med klibbig lim eller cement-typ lim, driver införas hår på den inre sidan av huvudet in i lim för att hålla. Arbetar i små, tunna sektioner; mindre hår är bäst för en nyfödd utseende. Vått och kamma håret, sedan trimma som önskas. Studera verkliga baby bilder för att simulera frisyrer. Montera docka enligt anvisningarna. Fyll tyg kropp med pellets eller plastpärlor för att ge kroppsvikt och en realistisk känsla. Fyll armar och ben för vikt om så önskas. Klä färdiga docka i verklig babykläder eller docka kläder.

Information om Minx katten

Information om Minx katten


Tanken att det finns en ras av katt som kallas Minx är fel. Myten kan ha börjat på grund av förvirring över namnet på Manx ras, eller på grund av att namnet Minx har getts i dagligt tal till vissa katt hybrider.

En myt

MessyBeast.com en kattras namn notering skapas oberoende av eventuella register, listar Minx som en icke-existerande avel av katten.

Manx

Manx är en erkänd kattras av Cat Fanciers 'Association. På grund av en genetisk mutation, dessa katter, som har sitt ursprung på Isle of Man, är svanslösa.

Sphynx Hybrid

En Minx eller Mynx används ibland vardagligt tal för att beskriva en första generationens tvär av en Manx och en Sphynx (också en erkänd ras), som är en hårlös katt.

Bobcat Hybrid

Minx kan också användas för att hänvisa till den hybrid av en Manx katt och en vild Bobcat. Vilda bobcats, ungefär dubbelt så stor som en huskatt, är den minsta av Lynx släktet.

dvärg manx

Termen Minx har ibland använts för miniatyr Manx katter, som är dvärg och svanslösa. Dessa är inte betraktas som en egen ras, dock.