gör din egen fågelbo

Hur du gör din egen stativ Bildskärm

Hur du gör din egen stativ Bildskärm


Du kan enkelt göra din egen bildskärm monter även om du inte är en byggmästare. Du behöver bara grundläggande verktyg och förmåga, tillsammans med några melaminboard, och du är klar. Designen är densamma oavsett om du behöver ett stativ för din datorbildskärm eller för din bärbara dator. Den mest grundläggande bildskärmsstället är en inverterad U, med fyrkantig hörn i stället för runda. Med mycket lite extra arbete, kan din bildskärm monter dölja ledningar, hindrar pennor eller din bärbara dator från att glida ut och lägga till ett stänk av färg till ditt rum inredning.

Instruktioner

1 Mät basen av monitorn eller laptop för att bestämma den minsta längd och bredd för bildskärmens stativ. Storleken för bildskärmsstället beror på stil, storlek och form av skärmens fot samt ergonomiska faktorer. En av fördelarna med DIY är att du kan bygga dina behov. Så ta dig tid att studera OSHA (länk i referenssektionen) för korrekt ergonomisk höjd, vinkel och avstånd skärmen ska vara. En genomsnittlig platt-bildskärm kan behöva höjas med cirka 3 inches på ett stativ som är cirka 12 inches bred. Men bildskärmen, skrivbordet, stolen, din längd och dina arbetsställningar alla bör beaktas.

2 Planera designen på papper. Du kommer att behöva en topp och två sidor på minimum. Lägg en front för att dölja ledningar, och utvidga sidorna och framtill ca 1/4 tum högre än överdelen så att du har en inbyggd stopp för pennor och andra småsaker.

3 Mät, markera och skär brädor för din bildskärm monter. Du kanske kan köpa melamin skivor som redan är tillräckligt nära den storlek som du behöver, eftersom de finns i många storlekar. Ibland hårdvara eller hem förbättring butik kommer att skära skivorna för dig.

4 Skruv en sida till den sida av toppbrädan, med 1/4 inch som sträcker sig högre än den yta av toppbrädan. Använda trälim först och sedan skruvas ihop brädorna kommer att öka robusthet. Vara säker på att du har räta mot räta ut och in så att den släta, vita knutar visar framifrån i stället för den skurna kanten. Fästa den andra sidan till den andra änden av toppbrädan på samma sätt.

5 Fäst främre styrelsen på framsidan av din U-formade stativ med trälim och skruvar. Återigen, se alla kort är vända åt rätt håll så att det inte finns några råa kanter visar. Den främre ombord bör också sträcka sig 1/4 tum högre än den yta av toppbrädan.

6 Låt monitorn stå ljusa vita som melaminboard kommer, eller måla den. Eller plats applikationer, klistermärken eller bilder på skärmen stå och tillämpa polyuretan över dem för att förhindra att klistermärken från skalar. Den melaminboard ger en skyddad, torka-ren yta, så det är inte nödvändigt att avsluta det undantag för dina önskemål.

Måla din egen mugg idéer

Måla din egen mugg idéer


Målning en mugg är ett snabbt sätt att göra en present till någon speciell. Keramiska butiker erbjuder individer möjlighet att måla sina egna muggar, tallrikar, vaser och andra delar med någon design som de själva väljer. Det största problemet med dessa butiker är att de är ganska dyra. Du kommer ofta att det är mycket billigare och enklare att köpa tomma muggar och måla din egen design i bekvämligheten av ditt eget hem.

Att göra lista

Göra en mugg med sin egen "att-göra" listan på framsidan genom att måla muggen i en blekgul färg som påminner om färgen på ett anteckningsblock. Alternativt, lämna muggen vita och dra designen på framsidan. Använd maskeringstejp, som skalar bort lätt, att skapa ännu utrymmen runt muggen. Linda bandet runt om råna och sedan linda en andra bit ovanför det, lämnar en lucka i mitten. Måla blå linjer på råna, med användning av utrymmena mellan tejpen. När färgen torkar, antal dina rader med ritpennan och använda pennan för att skriva "Att göra-lista" på toppen.

bödel mugg

Skapa en Hangman mugg genom att först måla din mugg i din favoritfärg. Låt färgen torka och använda färgpennor för att rita bödel fälla och stå. Skriv "Hangman" på toppen av muggen och alla 26 bokstäver i alfabetet på sidan för att stryka när du spelar, och sedan försegla mugg mot vatten. Efter råna torkar, lyft torrraderingsmarkör inuti. Du kan spela Hangman på muggen med torr-radera markör och det kommer lätt torka bort när du är klar.

splatter Mug

En splatter mugg ger dig chansen att gå vilt och använda så många färger som du vill. Börja med att täcka din arbetsplats med gamla tidningar eller en gammal trasa för att skydda mot lacken. Doppa pensel direkt till en färg av färg och kasta den på koppen. Upprepa med olika färger och försegla när du är klar.

Tre i rad Board

Använda svart färg för att måla en Tic-Tac-Toe styrelse direkt på din mugg. Du behöver två horisontella linjer och två vertikala linjer, som korsar att skapa nio separata utrymmen. Skriv namnet på spelet över toppen av muggen och försegla för att skydda muggen och användaren. Inkludera en torrraderingsmarkör för att spela på muggen.

Hur du gör din egen solo motorcykel säte

Hur du gör din egen solo motorcykel säte


Den anpassade motorcykel scenen har ökat avsevärt sedan glansdagar anpassade helikoptrarna och bobbers i slutet av 60- och 70-talet. Medan det finns en stort utbud av anpassade delar för dagens anpassade maskiner, många cykel byggare föredrar att tillverka sina egna delar för att stå ut från mängden. Solosätet som används av nästan varje bobber eller chopper är bara en av dessa delar. Ett fullt färdig sits kan köpas för någonstans mellan £ 39 till £ 195. Men med lite hårt arbete och planering, kan du göra din egen unika, anpassade säte för betydligt mindre.

Instruktioner

1 Välj ett pappersark som är stor nog att rymma hela storleken på din avsedda sätes. Vik arket på mitten, på längden. Skissa den grundläggande utformningen av din sätes på en sida av papperet. Om du gillar designen, skär skissade delen av papperet med en sax. Fäll ut pappersdesign för användning som en mall.

2 Välj ett ark av 12 gauge metall och lägga pappersmallen över den. Spåra konturerna av mallen på din plåt med en märkpenna. Ta bort mallen och skär den spårade formen av metallplåten, med hjälp av plåtsax eller en elektrisk nibbler. Grada kanterna på din nyklippt sätes med en metall-fil och sandpapper för att avlägsna eventuella ojämna kanter.

3 Borra flera hål längs omkretsen av din sätes, med hjälp av en borrmaskin utrustad med en 3/16 tum borr. Utrymme hålen runt en halv tum från kanten av sätes och ca 2 inches isär. Dessa hål kommer att användas för att fästa sittunderredet klädsel.

4 Borra ett par hål på framsidan av sittunderredet, med användning av en 04/01 tum borr. Rikta in hålen längs stolens främre spetsen, att placera det första hålet ungefär 1 1/2 inches från spetsen. Borra det andra hålet 3 1/2 inches bort från spetsen. Dessa hål kommer att användas för att fästa sätes s fäste. Sätt i två 1/4 tums skruvar och brickor genom dessa hål. Placera en bricka, följt av en 1/4 tum mutter, över ändarna på bultarna. Dra åt muttrarna med en 1/4 tum skiftnyckel.

5 Placera sätes i ett skruvstäd. Tryck på sätes att böja den till önskad form. De flesta solo platser har en svag ökning mot de bakre och främre spetsarna på sittunderredet.

6 Täck kanten av sätes med tunna remsor av tejp. Lägga bandet över toppen av pannan, sedan böja den runt kanten och pressa den på botten av pannan. Täck hela kanten av pannan med tejp tills kanten har en något rundad profil. Detta kommer att förhindra kanten av sätes från att skära igenom klädseln.

7 Lägg papperet mall över ett ark med hög densitet skum. Spåra mallen kontur på skummet med en märkpenna, klipp formen vår av skummet med sax eller ett rakblad. Skummet kommer att fungera som din plats Pans kudde.

8 Spray toppen av sittunderredet och undersidan av skumdyna med ett hantverk spraylim. Låt limmet satt under 1 minut, sedan lägga fast kudden på sittunderredet. Tryck ner på kudden i 30 sekunder för att skapa en stark bindning. Klippa bort något skummaterial som sträcker sig förbi kanten av sätes med ett rakblad.

9 Trace din pappersmallen på baksidan - den vita sidan - av en bit av marin kvalitet vinyl. Förlänga mallens kontur med minst 1 1/2 inches för att tillåta vinyl att linda runt skumdynan och nå de hål som borrats in i sittunderredet. Skär formen av vinylarket med en sax. Placera vinyl i en torktumlare, inställd på mediumvärme, under 10 minuter.

10 Spray toppen av skumdyna med farkosten spraylim, lägg sedan vinyl över den. Med början vid den främre delen av sittunderredet, dra vinyl tätt runt skummet och pannan. Tryck på en nit genom vinyl och in i sätesdelen är hål. Nita fast vinyl på plats med en nit pistol. Upprepa tills hela sätet täcks tätt med vinylbladet. Klipp bort överflödigt vinyl med en sax.

11 Montera stolens fäste, placera konsolens slitsar över de exponerade ändarna av 1/4 tums bultar installerade tidigare. Placera en bricka och en annan 1/4 tums bult över konsolen och bultarna. Dra åt muttrarna med en fjärdedel nyckel. Montera sätet på din motorcykel.

Hur du gör din egen soffa med hjälp av en Twin-size madrass

Hur du gör din egen soffa med hjälp av en Twin-size madrass


Gör din egen soffa kan vara en enkel materia av att kombinera några dubbla stora madrasser med lite kreativ uppfinningsrikedom. Denna typ av soffa påminner om en traditionell soffa och erbjuder dig ett antal alternativ. Under dagen vände madrassen soffan är en plats att koppla av, titta på TV eller skriva till vänner medan du sitter med din bärbara dator. På natten, konvertera soffan till en bekväm säng för en övernattning gäst. Beroende på var du handlar, kan materialen för säng hittas billigt, vilket gör denna soffa en budget-medvetna val.

Instruktioner

1 Skapa en bas för dagbädd / soffa. Flera alternativ existerar som inte kommer att kräva mycket byggnad. Vind block eller trä palett sjöfarten ger dig den robusta stöd du behöver. Beroende på din dekorera mål, kan du lämna dessa poster vanligt, måla dem eller täck med en vanlig säng damm ruffle. En bra tumregel är att industri- och lands stilar ser bra utan mycket utsmyckning, medan andra stilar kräver mer. (Se Resurser för prov bilder.)

2 Måla basen. Välj färgen typ baserade på din utsmyckning stil. Till exempel, om du har valt en japansk stil, måla paletten med svart eller röd lackfärg. Låt färgen torka innan du går vidare till nästa steg. Följ instruktionerna på färgburken för torktider.

3 Placera rutan fjädrar och madrass på din bas. Om du har valt att täcka vind block eller palett med en damm rufsa, täcka basen innan du placerar madrass och rutan springs ovanpå. Om du har gått med en palett för din bas och lägger hjul för rörlighet, se till att hjulen låser också så soffan kommer att stanna på ett ställe, men kan lätt flyttas vid behov.

4 Gör "armar" för din soffa genom att placera en fristående bokhylla vid varje ände av sängen. Välj hyllor tung nog att stanna på plats. Måla hyllorna för att matcha basen av soffan.

5 Köp kuddar för soffan liksom sängkläder. En enkel Aren undangömt i madrasser kommer att ge en illusion av att vara täckt av kuddar. För baksidan av soffan och armen, välj några olika storlekar och stilar av kuddar. Här har du möjlighet att inte bara ge sängen någon fysisk komfort, men vissa sort också. Experiment med kuddar som har olika färger och mönster blandas.

Hur du gör din egen beläggningen för Portland Cement

Hur du gör din egen beläggningen för Portland Cement


Även om termen är mer vanligt förekommande med hänvisning till tillämpningen av gips lera på en yta som förberedelse för efterbehandling, skumma beläggning används också i betongarbeten, samt med keramiska plattor och natursten installationer. Tillämpa en beläggningen av cement är användbar för att ge nytt liv till betongytor som har urkärnade eller skadade under årens lopp, men det är också användbart för att täcka Mason block väggar som förberedelse för en keramiska plattor eller naturlig installation sten. Även om du kan köpa i förväg blandade beläggningen material kan du också göra din egen.

Instruktioner

1 Bestäm det område som du kommer att beläggningen. Om du täcker ett befintligt betonggolv och helt enkelt täcka upp gamla sprickor eller hjälpa till att utjämna dips och dalar, kan du använda en enkel betong och vattenblandningen. Om du är skumma beläggning väggar, såsom med tegel eller murade block, kan du lägga lite kalk i blandningen för att skapa en mer klibbig förening som lättare fastnar på ytan, vilket möjliggör enkel användning.

2 Blanda din beläggningen blandning med en låg hastighet borr. En höghastighetsborr kommer att piska luftbubblor i blandningen, som dyker som beläggningen torkar på din valda ytan, lämnar små hål bakom. Tillsätt vatten i små mängder och sträva efter en konsekvens just denna sida av tjock jordnötssmör. Målet är att ha det bred, men inte soupy eller rinnande. Låt blandningen in i flera minuter efter blandning det första gången att låta vattnet helt tränga in i betongen, sedan blanda det ytterligare en tid innan spridning.

3 Lägg till kalk i blandningen. Mängden kalk är något irrelevant, men som en allmän regel kan lägga till ett par handfuls av kalk till en fem-liters hink av beläggningen blandningen. Ju mer kalk du lägger till, kommer segare i beläggningen blandningen. Vissa experter väljer en fem-till-en blandning av cement till kalk. Annars kan du blanda beläggningen parti på samma sätt som du gör med en vanlig cement och vatten bas.

Hur man skapar din egen 80-tals inbjudningar

Hur man skapar din egen 80-tals inbjudningar


Temafester tenderar att vara en hit med parti gäster. En av de mest populära temafester för Generation Xers och tonåringar är en "80-tema part. Förutom '80s musik och dekorationer, kan du skapa din egen 80-talet inbjudningar att få inbjudna upphetsad från det ögonblick de öppnar inbjudan.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Paint program på datorn (eller liknande ritprogram). Använd detta program för att rita geometriska former och snirklar. Använd ljusa, iögonfallande färger såsom neonrosa, neongrönt och neonorange - alla populära färger av 80-talet. Sätta dessa former bara runt kanten av inbjudan.

2 Hitta bilder av "80s ikoner, från 80-talet TV-program, filmer och musik på Wikimedia commons eller från dina egna bilder från hemmet. Du kan även hitta bilder på produkter som var populära på 80-talet. Ändra storlek dessa bilder med hjälp av ett bildredigeringsprogram (se Resurser). Några exempel på 80-talet ikoner är filmer som Footloose och Back to the Future, musiker som Cyndi Lauper och The Cure, TV stjärnor som Kirk Cameron och "Urkel" och produkter som Rubiks kub.

3 Klipp och klistra in bilder så att de passar mellan de geometriska former, som ett collage.

4 Öppna datorns ordbehandlingsprogram för att skapa partiinbjudan information. Till exempel skriver ut plats, tid och telefonnummer där inbjudna kan RSVP För extra effekt, använda en '80s-stil teckensnitt, till exempel en "Back to the Future" font för inbjudan (se Resurser).

5 Skriv ut inbjudningarna. Skriva ut bilderna på framsidan av inbjudningarna, sedan öppna dem för att skriva ut den information parti på insidan av kortet.

Hur designa din egen tatuering med virvlar runt kommer runt bokstäver

Hur designa din egen tatuering med virvlar runt kommer runt bokstäver


Designa din egen tatuering bokstäver är det enklaste sättet att säkerställa en unik och personlig bild ingen annan kommer att ha. Ju mer detaljerad du vill bokstäverna för att vara, men desto mer konstnärliga förmåga du behöver ha. till exempel, om du vill virvlar runt varje bokstav eller runt varje helt ord, behöver du konstnärliga förmåga dra en bild som matchar idé du har i ditt sinne. När du kan göra det, gör en schablon är egentligen bara en fråga om spårning.

Instruktioner

1 Bestäm lämplig placering för tatuering på kroppen och mäta hur stor tatuering ska vara.

2 Rita brevet och deras swirly design på en bit tomt vitt papper med en vanlig penna. Rita lätt och korrigera eventuella misstag med ett suddgummi - inte oroa skuggning eller färgning på denna punkt, bara dra en bred översikt av breven och design som du vill. se till att varje linje är exakt dina specifikationer innan vi går vidare till steg två.

3 Trace över blyertslinjer med en tunn svart markör, vilket gör jämna och säker stroke. Om du gör ett misstag, kan du behöva börja om från början, så ta så mycket slips som du behöver för att göra jobbet rätt.

4 Radera bort alla blyertslinjer nedanför markören, vänd på papperet och kopiera bilden på den andra sidan med din svart markering. Denna omvända bild är vad du kommer att använda för att göra stencilen så tatueringen kommer att ligga framlänges på din hud. Vissa människor använder karbonpapper, andra bara vända och spår, det spelar ingen roll vad du gör, så länge du uppnå detta spegelbild.

5 Tape en bit stencil papper över den omvända bilden så det brukar glida eller separat medan spårning.

6 Rita den omvända bilden på din stencil papper med en tatuering stencil penna. Dessa pennor är mycket svåra att radera, så du bör börja om på en ny bit om du gör några misstag.

7 Dra bort tejpen när du är klar spåra och ge stencilen till din artist för ansökan.

Hur designa din egen billiga silikon armband

Hur designa din egen billiga silikon armband


Silikon armband, används ofta för välgörande ändamål och sjukdomsinsikt, gör en stor fundraiser eftersom de är billiga att tillverka. Du kan göra din egen silikon armband lika billigt hemma med någon färg av silikon du vill. Design och dekorera dem som du vill visa upp din personliga stil eller främja en insamling för en sak.

Instruktioner

1 Mät din handled med ett måttband.

2 Dra en rak linje på ett ark av silikon med en märkpenna. Rita linjen två inches längre än handleden mätning du tog. Detta kommer att ge dig tillräckligt slack att sätta armbandet på och ta bort det utan att sträcka det alltför mycket.

3 Rita en annan linje på arket av silikon, parallellt med den första raden och samma längd som den första raden. Lämna så mycket utrymme mellan de två raderna som du vill, eftersom det kommer att vara tjockleken på armbandet.

4 Anslut ändarna av de två linjerna genom att rita linjer mellan ändarna på varje ände. Du bör sluta med en tunn och lång rektangel.

5 Dekorera insidan av rektangeln med färgade permanenta markörer för att lägga till ett mönster eller budskap.

6 Klipp precis innanför markör linjer med en hobbykniv för att avlägsna silikonremsan.

7 Ta ändarna av armbandet tillsammans, med den dekorerade sidan vänd utåt, och tillämpa en sträng av silikonlim längs en ​​ände. Trycka ihop ändarna och hålla dem fast i cirka 30 sekunder.

8 Fäst ett bindemedel klipp över de förenade ändarna för att hålla dem tillsammans i ungefär tre timmar, eller så länge limmet förpackningen rekommenderar innan du använder armbandet.

Hur man bestämma din egen mobilnummer

Hur man bestämma din egen mobilnummer


Om du nyligen har blivit ägare till en mobiltelefon, kanske du inte är bekant med ditt eget nummer. Kanske du har glömt vad företrädaren arbetar på mobiltelefon butik berättade dig eller du förlorat det papper du skrev den. Inte oroa sig, det finns några enkla saker du kan göra för att bestämma din egen mobilnummer.

Instruktioner

1 Ring en annan telefon utrustad med nummerpresentatör från din mobiltelefon. Detta är den enklaste metoden att bestämma din egen mobilnummer, eftersom det uppringande numret visas på skärmen. Se till att skriva ner det numret i fall du glömma det igen.

2 Leta i telefonen för att räkna ut antalet celler på ett annat sätt. Titta i set-up information om din mobiltelefon och det kommer att berätta vad ditt nummer är.

3 Ring din mobiltelefon leverantör om du fortfarande inte kan räkna ut ditt nummer. Det kommer att vara på filen. Den kundtjänst kan berätta det för dig när du kontrollera vem du är med en fråga eller lösenord säkerhet så att ingen man hackar ditt konto.

Hur du skapar din egen College basket Jersey

Hur du skapar din egen College basket Jersey


Det första steget till att göra din college basketlag se enad är att ge dem alla matchande tröjor. Om du vill designa din egen, kan du göra detta med hjälp av en av de många webbplatser som tillåter dig att skräddarsy en tröja. Oavsett om du gör en som ser ut som lagets att visa sitt stöd eller göra tröjor för laget att bära, är processen enkel.

Instruktioner

1 Gå till en webbplats som erbjuder kundanpassade sportdesign. Dessa webbplatser erbjuder låg kostnad jersey design och gör att du kan beställa tröjor individuellt eller som en uppsättning. Överväga bläddrar i flera sajter för att hitta det bästa priset och rätt färger och stilar som du vill. Vissa webbplatser som erbjuder denna tjänst inkluderar logosoftwear.com, thesportingstore.com, teamsportswear.com och customplanet.com.

2 Välj den grundläggande stilen på din skola färg. Detta kommer att vara ett oskrivet blad för Jersey. Du kan välja mellan reversibla skjortor, de med ränder på sidorna och de med bomulls ringar runt halsen och armarna. Välj en design som laget kommer överens om.

3 Välj det alternativ som gör att du kan anpassa Jersey. Lägg lagets maskot namn eller college namn på framsidan av tröjan. Välj en kort förkortning vid behov så att folk lätt kan identifiera ditt lag och bokstäverna behöver inte vara alltför liten.

4 Lägg till en logotyp eller maskot bild om så önskas. Dessa konstruktioner kan användas från bilder eller kan laddas upp till webbplatsen med skolans specifika maskot.

5 Lägg till spelarnas nummer och namn. Spelaren Numret ska vara på både framsidan och baksidan av jersey. Lägg spelarnamn om så önskas. Om spelare inte har fastställts ännu, eller om du vill använda uniformer för flera år, hålla namn bort.

6 Gör din beställning efter att se alla namn är rättstavade.