fördelar smartphones

Fördelar och nackdelar med smartphones

Fördelar och nackdelar med smartphones

Fördelar och nackdelar med smartphones

Den snabba ökningen av tekniska framsteg under de senaste åren har resulterat i att det finns kraftfulla mobila kommunikationsenheter för allmänheten. Medan många människor anser smartphones, och överflödet av tjänster och funktioner som ingår i sådana anordningar, som en fördel för konsumenterna, dessa telefoner är inte utan nackdelar.

Storlek

Trots det faktum att när tekniken går framåt och elektroniska anordningar tenderar att minska i storlek, har smartphones alltid varit större, tjockare och tyngre än vanliga mobiltelefoner. De elektroniska komponenter som används i tillverkningen av smartphones har alltid varit större helt enkelt därför att den sofistikerade funktioner av dessa telefoner kräver mer robust hårdvara. Om den större storleken av smartphones är en fördel eller nackdel är helt enkelt en bedömningsfråga.

E-post

Möjligheten att skicka och ta emot e-post när du är borta från datorn är en betydande fördel att äga en smartphone. Dessa enheter erbjuder möjligheten att konsolidera flera e-postkonton, lindra behovet av att besöka flera webbplatser och ange olika inloggningsuppgifter. E-postkonton konsolideras och meddelanden visas på ett enhetligt och användarvänligt gränssnitt.

internet

Surfa på Internet från en smartphone bör i första hand ses som en stor fördel att äga denna typ av anordning. Tillgång till sökmotorer, nyheter, väder, sport och otaliga andra typer av information, alla presenterade på sidor som har utformats för smartphones ger användarna tillgång till obegränsad information när som helst eller var som helst. Den enda potentiella nackdelen för smartphone Internet innebär barn och olämpligt innehåll på webbplatsen. Barn och tonåringar med smartphones kan oavsiktligt visa eller tillgång pornografiskt material eller annat innehåll olämpligt för minderåriga.

GPS

De flesta smartphones som säljs idag innehåller interna GPS sändare. Dessa enheter tillåter användare att bestämma sin exakta position på en karta och få skräddarsydda turn-by-turn anvisningar till någon annan plats. Den här funktionen är en stor fördel som minskar behovet av en separat fordons GPS-enhet. Men smartphones också tillåta användare att dela deras exakta läge på sociala webbplatser, vilket potentiellt kan leda till incidenter av förföljelse, rån, inbrott eller andra liknande brott. Användare som väljer att dela sin position måste överväga möjliga konsekvenserna av att offra en del av deras privatliv.

program

Smartphones har den extra fördelen att installera och köra ett obegränsat antal applikationer och program från tredje part. Detta gör det möjligt för ägarna att ytterligare anpassa sin enhet med programvara anpassad till deras individuella behov och önskemål. Dessutom kan otaliga applikationer avsedda för smartphones erhållas gratis.

Pris

Den kanske största nackdelen med en smartphone, i jämförelse med en vanlig mobiltelefon, är den signifikant högre prislapp. Dessa enheter innehåller högre upplösning skärmar, bättre kameror, ökad lagringskapacitet, och en mängd andra funktioner och fördelar inte finns på vanliga mobiltelefoner. Lyx, bekvämlighet och ökad effektivitet som smartphones ger, i kombination med högre kvalitet hårdvara, innebär att användaren måste betala mycket mer.

Fördelar med Skype

Fördelar med Skype


Snabbmeddelanden, VoIP, videochatt, telefonsamtal - om du kan tänka på ett sätt att kommunicera över Internet, kan Skype förmodligen göra det. Långt ifrån att vara bara något för barnen att leka med, har Skype många fördelar och nästan oändliga applikationer, vilket gör det till ett användbart kommunikationsverktyg för alla, från familjer till företag.

Gratis röst- och videochatt

Så länge du har en mikrofon eller headset ansluten till datorn, kan du prata med människor via Skype gratis när du vill. Lägg till en webbkamera i båda ändar, och du och personen du talar med kommer också att kunna se varandra medan du chattar. Detta har många användbara tillämpningar, från att hålla kontakt med avlägsna vänner och familj att öva tala ett främmande språk eller distansarbete att arbeta.

Prissättning

Med hjälp av Skype, kan du ringa både fasta telefoner och mobiler, samt skicka textmeddelanden till den senare. Att göra detta kostar pengar, med exakta priser beroende på vilket land du ringer. Dock är Skypes prissättning åtminstone likvärdiga med, och ofta bättre än vad du skulle betala om du skulle använda en fast telefon för att placera samtal, vilket gör det till ett attraktivt alternativ. Om du ofta ringa upp nummer i samma land, köpa en Skype-abonnemang istället för att använda pay-as-you-go Skype Credits systemet kan ytterligare sänka kostnaden för samtal.

Flexibilitet

För att vara nåbar på Skype, är allt du behöver ett sätt att få på nätet och logga in på ditt konto. Du kan göra detta inte bara från din dator eller laptop, men också från en smartphone eller surfplatta, med hjälp av Skypes gratisprogram. Detta ger dig ett sätt att hålla kontakten med människor oavsett var du är, även utomlands, utan att behöva antingen spåra en lokal fast eller ådra roamingavgifter på mobiltelefonen.

Fildelning

Använda Skypes fildelningsfunktionen kan du skicka en fil som du vill dina kontakter gratis, oavsett hur stort det är. Hur snabbt dina kontakt emot filen beror på hastigheten på både hans Internet-anslutning och din; dock, är samma gäller för något annat sätt som du kan använda för att dela filen med honom, så detta är inte en nackdel. Använda Skype för att dela filer även prydligt blir runt storleks inneboende begränsningarna i andra metoder för fildelning, såsom e-post filen eller ladda upp den till en webbplats.

Vad är skillnaden mellan en smartphone och en 3G-enhet?

Vad är skillnaden mellan en smartphone och en 3G-enhet?


Många typer av mobiltelefoner är tillgängliga idag och smarta telefoner är de mest populära på grund av sin mångsidighet. Smarta telefoner arbetar ofta på 3G-nätet, men det är inte alltid fallet.

Definitioner

En smart telefon är en mobiltelefon som har flera funktioner såsom tillgång till Internet, möjligheten att synkronisera med en dator, och inbyggda och eventuellt nedladdningsbara program också. En 3G-enhet är helt enkelt en enhet som använder 3G-nätet för Internet hastighet. En 3G-enhet behöver inte vara en smart telefon och en smart telefon behöver inte köra på 3G-nätet.

typer

De flesta moderna smartphones körs på 3G-nätet, men smarta telefoner också köra på långsammare trådlösa nätverk och den nya 4G-nätet, vilket är snabbare än 3G. 3G-enheter som inte är mobiltelefoner inkluderar vissa datorer och personliga digitala assistenter.

fördelar

3G-nätet är ungefär 11 gånger snabbare än den gamla andra generationens trådlöst nätverk. Det möjliggör överföring och uppspelning av filmer och musik. Detta gör det till ett perfekt komplement för smarta telefoner.

Fördelar och nackdelar med Wood Dye

Fördelar och nackdelar med Wood Dye


Trä färgämnen kan köpas i djupa, klara färger, förbättra din naturliga träprodukt. Tillämpa trä färg till din lilla inomhus möbler pjäs kan belysa träets struktur, med betoning på utseende som körde din önskan att ha den i ditt hem. Men med hjälp av trä färgämnen är inte utan nackdelar. Och täckfärg du lägga över träet färgämnet kan påverka din slutprodukt utseende också.

fördelar

Dye har mindre partiklar jämfört med träskyddsmedel. Mindre färgpartiklar kan penetrera träet djupare. Färg som kan penetrera trä belyser djupare träets naturliga toner bättre än tillämpad färg som sitter på ytan av trä, vilket är vad träskyddsmedel gör. Dye slår fläckar för färgning trä jämnare liksom. Och färgämne torkar tydligare, presenterar en mer rättvisande bild av den naturliga karaktären av trä som färgas.

nackdelar

Oerfarna användare av trä färgämnen kan skapa träytor som ser randig och ojämn, på grund av sin bristande erfarenhet med att använda en sådan produkt. Denna svårighet med att tillämpa trä färg jämnt gäller inte bara för nya användare, som trä färg är svårare att tillämpa än en trä fläck. Trä färg kan blekna med tiden om varan utsätts för direkt solljus på en daglig basis. Dessa nackdelar gör det en process bäst på mindre trä projekt som kommer att vara i skuggade områden i hemmet.

överväganden

Trä färg kan köpas redan blandas av tillverkaren och kräver ingen prep arbete på slutet innan ansökan. Det finns även i pulverform, vilket nödvändiggör att blanda det med en av tre typer av vätska: vatten, olja eller alkohol. Förblandade färgämnen eliminera potentiella utrymme för misstag i blandningsprocessen, vilket är en avgjord fördel. Nackdelen med att blanda det själv är möjligheten du kommer inte att uppnå önskat utseende du vill om du blanda felaktigt.

räckvidd i förhållande

Enligt Wood News Online, vattenbaserade färger tenderar att vara ljusäkta, medan oljebaserade trä färgämnen har mer av en tendens att tona snabbast. Välj bara oljebaserade färgämnen om din trägolv eller möbeln inte kommer att uppleva mycket slitage eller riva och upptar en del av hemmet som är mer skuggad, bort från direkt solljus. Glöm inte att tänka på hur användning av en täckfärg på trä färg kommer att påverka potentiella träfärg senare.

Fördelar och nackdelar med 360 graders feedback

Fördelar och nackdelar med 360 graders feedback


I alla organisationer, är metoden för att ge feedback ofta används för att övervaka, underhålla och främja en positiv utveckling av de anställda i alla möjliga roller. 360 graders feedback är en typ av återkoppling införts för att ge största möjliga översyn på den anställdes prestation. Det är ett populärt verktyg som används av många organisationer, men som med alla verktyg, kommer 360 graders feedback med både styrkor och svagheter.

Hur det fungerar

Många traditionella återkopplingssystem fungerar genom direkt chef för en anställd som ger återkommande översyn av prestanda. Även om det ibland effektivt, ger endast ett begränsat mått på prestanda från en källa. 360 graders feedback är mycket mer omfattande. Det är ett återkopplingssystem som ger en översikt över prestanda från en mängd människor en anställd kommer att samverka med, från chefer till kollegor och kunder. Vanligtvis kommer utvecklingssamtal vara anonym och återkoppling kommer att tillhandahållas på olika aspekter av roller och ansvar för en viss anställd.

fördelar

Arten av 360 graders feedback är att få en väl avrundad syn på prestanda, en av de största fördelarna med systemet. Återkoppling som kommer från en rad olika källor har en mycket bättre chans att vara opartisk och verkligen mål. Inte bara det, men vissa prestanda aspekter av en roll kan bara vara synliga för vissa människor. Till exempel är den enda sanna sättet att mäta kundnöjdhet på medarbetarnas prestation faktiskt be kunden att ge feedback. Sammantaget ger 360 graders feedback ett bredare perspektiv på en anställds styrkor och svagheter, och ger ökad medvetenhet om var och hur prestandaförbättringar kan göras.

nackdelar

Kräver utvecklingssamtal från en rad olika källor kan göra 360 graders feedback processen mycket långsammare och mer tidskrävande än andra former av återkoppling. Oärlig eller partiska feedback är också ett vanligt problem. Till exempel, om en anställd i ett lag inte har passar väl in med sina kamrater, kunde 360 ​​graders feedback systemet ger en perfekt möjlighet att lämna dåliga recensioner som inte verkligen återspeglar prestanda. Om en anställd är genomgående underpresterande, sedan emot negativ feedback från en mängd olika källor kan skada faktiskt skada förtroendet och kan ibland göra mer skada prestanda än bra.

Nycklar till framgång

Ingen feedback system är perfekt och 360 graders feedback är fortfarande ett populärt verktyg som ofta används på ett effektivt och framgångsrikt av många topp organisationer, inklusive majoriteten av Fortune 500 företag. Hemligheten till framgång är att utveckla en stark och konsekvent återkoppling process som tar din organisations mål och ambitioner. Dessutom är återkoppling bara början. All feedback måste åtföljas av processer som hjälper underpresterande anställda förbättra sina resultat och få tillbaka på rätt spår. Ofta innebär koppling regelbunden återkoppling med en fortsatt process för utbildning och utveckling.

Fördelar med MDF

Fördelar med MDF


Används i många typer av hem byggprojekt, MDF --- eller Medium Density Fiberboard --- är en modern teknik som fungerar som en bra ersättningsmaterial till traditionella byggmaterial, såsom trä och plast. MDF kan hittas i en mängd olika områden i hemmen, inklusive väggpaneler och skåp. Det finns många användningsområden och fördelar som denna moderna teknik erbjuder.

Estetik

Medium Density Fiberboard används vanligen på grund av att det utseende den ger. Det kan målas vilken färg som trä kan, och med många typer av färger, inklusive lacker, vattenbaserade färger och oljebaserade färger.

Skapelse

MDF --- en typ av hårdpapp --- är relativt enkelt att skapa. Den är skapad av träfibrer som är limmade tillsammans. Fibermaterialet är stark på grund av hur processen skapande fungerar. MDF skapas genom limning träfibrer med värme och tryck.

Kvalitet

MDF erbjuder många fördelar i dess kvalitet. Det är en platt, tätt material som inte har de brister som trä har, som knop. Eftersom MDF är en ansamling av träpartiklar, inte har en yta säd som andra material har. MDF är inte heller benägen att skadas på grund av bristen av säd; detta gör att den kan kapas, formas och borras relativt lätt.

Konstruktion

Konstruktionen av MDF är relativt lätt. Enskilda delar kan anslutas med en trälim, såsom PVA trälim, eller andra metoder, inklusive att dowelled --- med en nål för att ansluta två träbitar --- tillsammans eller genom trä-fogar.

former

En klar fördel av MDF är att det kan skapas i flera olika former. Eftersom fibrerna är extremt tunna --- nära tunnheten bomull --- de kan blandas med andra material för att ge den MDF material av en annan kvalitet. Harts och tillsatser kan göra MDF in i ett material som är formaldehyd fri, brandhämmande och till och med resistent mot fukt.

Frivilligt arbete Fördelar

Frivilligt arbete Fördelar


Volontärer sätter ofta i många arbetstimmar och har en mycket positiv inverkan på världen utan att vara ekonomisk kompensation. Dessa frivilliga nytta i alla möjliga andra sätt, som sträcker sig från förbättrad hälsa och sociala färdigheter till potentiella jobb leder och möjligheter att nätverka socialt. Frivilliga medarbetare hjälper också världen bli en bättre plats att leva på.

Hälsofördelar

Volontär leder till hälsofördelar, såsom en minskning av stress, depression och fysisk smärta. Enligt Harvard psykiatri docent Gregory L. Fricchione, MD, kan dessa effekter vara resultatet av kroppens släppa av endorfiner. Endorfiner är kemikalier som släpps ut av den mänskliga kroppen när något bra händer eller när en fysiologisk behov uppfylls. Emotionella hälsa förbättras som individ utvecklar en varaktig känsla av lugn.

Åldrande

De som volontär uppleva en minskning av åldrandet, enligt undersökningar som genomförts av John Hopkins University. Volontärer är mer socialt, kognitivt och fysiskt friska. De äldre är mer motiverade att komma ur sängen när de har en välgörenhetsorganisation för att delta i, som hjälper dem att få motion och socialt umgänge som hjälper bromsa åldrandeprocessen.

Tonåringar

Volontär hjälper unga människor att förstå de omständigheter som de befinner sig i och hjälper dem att få perspektiv. När andra förlitar sig på dem, dessa tonåringar tenderar att bli mer tillförlitlig. Tonåringar är mindre benägna att engagera sig i riskbeteende när de frivilligt. Dessa tonåringar tillbringar också mycket tid med andra frivilliga arbetare, som kan vara en mycket positiv inverkan.

färdigheter

Volontärarbete kan leda till förvärv av färdigheter som kan vara användbar i ett framtida jobb. Vissa ideella organisationer som använder frivilliga arbetare har betalat positioner volontären arbetstagare kan eventuellt främjas till. Volontärarbete är också ofta en imponerande bit information för att sätta på en högskola akademiska utskrift eller ett jobb CV. Tidigare volontär arbete visar att frivilliga arbetstagare har relevant arbetslivserfarenhet.

Sorg

Välgörenhet volontär ger lindring under perioder av sorg. Inte bara volontär leder till frigörande av endorfiner, som skapar känslor av lugn, men volontär ger också de sörjande något som motiverar dem att fortsätta med livet.

Sociala färdigheter

Volontär ger människor många möjligheter att umgås med medlemmar av samhället, frivilliga arbetare och behövande. Nätverk som uppstår med volontärarbete kan öppna upp möjligheter såsom jobb leder. Volontär för orsaker volontären bryr sig om kan sätta att volontär i nära kontakt med dem som bryr sig om samma saker som volontär. Volontär hjälper också utveckla och upprätthålla effektiva sociala färdigheter. De typer av människor som volontärer samverkar är olika, vilket tvingar de frivilliga att lära sig att hantera en mängd olika människor och situationer.

Dowel gemensamma fördelar

Dowel gemensamma fördelar


Det finns anmärkningsvärda fördelar i samband med styr lederna. Lim baserat butt och geringssågar tappförband är rutinmässigt används för att producera osynliga skarvar och för att minska monteringskostnader inom möbelindustrin. Men när man använder vanlig lös kornat spånskivor, långhals borrar och speciella dymlingar måste användas. Med hjälp av en Dymling jigg och styrcentraler gör producera plugg lederna ganska lätt. Detta gör dem till ett populärt val bland professionella och DIY möbelsnickare.

Enkelhet

Att sammanfoga två träbitar, borra två motstående hål i båda passytor, halva längden av pluggen. Applicera lim på de gemensamma ytorna och inuti hålen. Sätt färdigskurna pluggar i hålen på en av bitarna. Föra de två måsten tillsammans och sätt in pluggarna i de matchande hålen på den andra delen. Kläm fast leden, torka av överflödigt lim med en fuktig trasa och du är klar. Den svåraste delen av att göra en träpinne fog borra hålen noggrant. Men med hjälp av styrcentraler eller en Dymling jigg förenklar denna process. Dymlings centrum är en rund metallplugg med en fläns på en ände för att hålla den mot ytan av träet, och det finns en vass punkt som skjuter ut från mitten av flänsen. Om du vill använda styrcentra, borra en uppsättning av hål i rät vinkel i ansiktet på den första delen av trä. Sätt i rätt storlek styrcentra i hålen och föra de två halvorna av leden tillsammans med måttligt tryck. De vassa spetsar på styrcentra kommer att markera passande hål på andra träbit. Borra dessa hål och fylla fogen, såsom beskrivits ovan. Dymling jiggar är försedda med borr guider och klämmor som tillåter korrekt positionering och exakt borrning. Följaktligen med hjälp av en Dymling jigg, en perfekt dymling gemensamt kan åstadkommas på några minuter.

Utseende

Med styr lederna finns det inga fula laxstjärtar, fästelement eller konsoler fördärva uppkomsten av fina möbler. Tapparna är begravda i trä, med bara en tunn limfog synlig på stolsben, bordsben och sidorna av skåp.

Styrka

Det finns två typer av stress som ålagts styr leder, i sidled eller "skjuvning" stress och tillbakadragande stress. Dymlingar är vanligen tillverkade av gul björk, bok eller sockerlönn. Dessa skogar har långa, tuffa fibrer som tillåter dem att motstå kraftiga skärbelastningar. När det gäller tillbakadragande stress, en gång härdade, modern polyvinylacetat (PVA) bindemedel som används på styr lederna gör det nästan omöjligt att dra leden isär.

Ekonomi

Korrekt placerade dymlingar tillåter två halvor av ett gemensamt att precist inriktade utan att använda speciella jiggar eller utrustning. Följaktligen verktygskostnaderna hålls till ett minimum eftersom ingen dyrbar bearbetning, annat än användning av en enkel spiralborr, som krävs. Slutligen kan styr fogar fyllas på några minuter, vilket minskar kostnader för arbetskraft.

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


USA är ett land av invandrare. Om du inte har en stor mängd av indianblod rinner genom dina ådror, någon förfader till er kom till USA från någon annanstans. Invandring har alltid sina för- och nackdelar, både för invandrare och för värdlandet.

Fördelar för invandrare

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


Invandrare som anländer till USA på 20-talet fann ett land av fred och välstånd. Krigets härjningar nådde aldrig fastlandet i USA (utom för attacken på Pearl Harbor), och trots några lågkonjunktur hicka, såg ekonomin nästan kontinuerlig expansion, skapa arbetstillfällen och affärsmöjligheter för nykomlingar. Invandrare flyr kommunism och fascism i första hälften av 20-talet sökt rättigheter och friheter, såsom yttrandefrihet, föreningsfrihet och religionsfrihet, att deras hemländer hade förlorat. Invandrare flyr korrupta regeringar och svaga ekonomier under andra halvan av seklet fick arbete och utbildningsmöjligheter, såsom fria statliga skolor, för sig själva och sina barn.

Fördelar för den amerikanska

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


Invandrare föra en rad färdigheter och en vilja att arbeta hårt. Den våg av invandring som föregick andra världskriget tog högt utbildade och kvalificerade invandrare från rika länder i Europa som var flyr Hitler. Den amerikanska regeringen hemliga plan för att bygga den första atombomben under kriget, Manhattanprojektet, var bemannad till stor del av invandrar forskare flyr fascistiska regeringar i Tyskland, Österrike, Italien och Ungern. I de senare 20th och början av 21-talet, kom en våg av lågutbildade invandrare med begränsad utbildning till USA söker arbete i servicesektorn och inom jordbruket. Plocka blåbär i Maine och bearbetning nötkött i Mellanvästern är yrken förbises av många amerikaner, men domineras av invandrad arbetskraft.

Nackdelar för invandrare

En studie Harvard University fann att den låga utbildningsnivå många mexikanska och andra centralamerikanska invandrare sätter dem löper större risk att drabbas av fattigdom på grund av förändringar i den amerikanska ekonomin som belöning högre utbildning. Enligt Southern Poverty Law Center, har det tidiga 21-talet sett en pigg i hatbrott riktade mot Latino invandrare som en del av en invandring bakslag.

Nackdelar för USA

De Fördelar och nackdelar med invandring i Amerika i 20-talet


En studie från National Bureau of Economic Research visar att invandrare är mindre benägna att fängslas än infödda befolkningen i liknande socioekonomiska nivåer. Forskare vid University of Wisconsin funnit att invandrare behöver offentligt stöd endast en något högre takt än den infödda befolkningen. Enligt en artikel i The Washington Post, de kortsiktiga kostnaderna för invandringen, består mestadels av utbildning, verkar vara hög, men är kanske mildras genom förbättrad framtida intjäningsförmåga av en välutbildad arbetskraft.

Fördelar och nackdelar med en pass / misslyckas betygssystemet

Fördelar och nackdelar med en pass / misslyckas betygssystemet


Konkurrensen att komma in på högskolan och forskarskolor har aldrig varit tuffare. Gymnasieelever vet att betygen kan hålla dem ur en bra college. Studenter behöver toppbetyg för att komma in läkarutbildningen eller Law School. Skulle alla att uppmärksamhet riktas mot medeltalet, eller bör kvaliteter vara godkänd eller underkänd?

Fördelar

Enligt Virtual Mentor, en publicering av American Medical Association Journal of Ethics, ett pass / misslyckas skalan har flera fördelar. Först behöver eleverna inte behöver oroa sig för sina betyg, eftersom de flesta studenter kommer att passera. Eleverna kan koncentrera sig på lärande. Nästa eliminera bokstavsbetyg eliminerar konkurrensen bland studenter för kvaliteter. Slutligen, för doktorander kan bokstavsbetyg vara mer av en återspegling av kvaliteten på en elevs grund eller gymnasieutbildning än en återspegling av studentens ansträngningar, förmåga och potential. Vissa skolor är bättre än andra på att förbereda eleverna för att lyckas på nästa nivå.

Nackdelar

Å andra sidan, ett godkänt / underkänt betygssystem har också sina nackdelar. Studenter som utövar extraordinär insats och uppnå extraordinära resultat får samma kvalitet som någon som knappt skrapas av, så vad kommer att motivera de studenter att göra sitt bästa? Ett annat bekymmer med godkänt / underkänt-systemet är att det inte kan tjäna studenter som kämpar i den lägre delen av passet området. I ett traditionellt betygssystem, kan de studenter identifieras och erbjuds hjälp.

Högsta betyg

En lösning som föreslås av Virtual Mentor är att ha tre underkänd, godkänd och väl godkänd utmärkelser. Den Honors beteckning skulle tilldelas de 25 procent av dem som passerar. Detta system skulle kräva lärare att dela studenter över tre grader i stället för fem. Skapa en mellangrupp kan hjälpa till att identifiera kämpar studenter. En Honors beteckning skulle också ge ett erkännande för högpresterande elever. I vissa elementära och gymnasieskolor, studerande utveckla en portfölj av deras bästa arbete, vilket gör eleverna till svars för att visa att de har lärt sig ämnet.