Flytande hyllor

Flytande Hyllor Tips

Flytande Hyllor Tips


Flytande hyllor är ganska enkel, både i konstruktion och monteringsanvisningar. Materialen som krävs för att montera dem består av en rektangulär hylla och installations skruvar eller fästen. När du monterar din flytande hylla följer grundläggande steg och tips för att säkerställa att det inte faller ned eller permanent skada väggen. I stället installerar flytande hyllan ett steg i taget för att se till att du följer de korrekta förfaranden.

Förbered Wall

Innan du installerar flytande hylla på väggen, måste du förbereda väggen. Bestämma vilka objekt behöver gå på flytande hylla, som en ljusare flytande hylla kan installeras på annat sätt än en tung flytande hylla. Börja med att placera väggreglar i väggen genom att placera en vägg stud finder på väggen och dra den över tills det piper för att indikera en väggregel. Gör en markering med en blyertspenna, så att du kommer ihåg var de är. Placera en nivå på väggen och rada upp dem med blyertsmarkeringar för att säkerställa att varumärkena är jämnt placerade. Om de inte kommer hyllan hänga ojämnt.

hyllsystem Konsoler

Installera hyllor konsoler på väggen om den flytande hylla kommer att hålla tyngre objekt, till exempel böcker eller elektroniska apparater. Line hyllor fäste upp mot väggen och montera den, med hjälp av de märken som gjorts med väggregeldetektor. Använd 3-tums-långa skruvar när du ansluter hyllor fästet på väggen för att säkerställa skruvarna når väggreglar. När de är säkrade, placera den flytande hylla ovanpå hyllor fästet och fäst hyllan till konsolerna med små skruvar och en skruvmejsel. Se till att skruvarna inte går igenom flytande hyllan när du fäster den på konsolerna.

träplugg

Använd träpinnar för flytande hyllor som inte kommer att bära mycket vikt. Borra hål i väggen och sätta långa träpinnar i väggen. De träplugg bör sticka ut från väggen åtminstone 1/2 tum till en tum. Borren 1/2-tums till en tum långa hål i sidan av den flytande hyllan, så att trä träpinne från väggen kan införas i hyllan. Att hänga hyllan, tryck hyllan på de utskjutande träpinnar tills hyllan är säker. Placera endast lätta föremål på hyllan, eftersom träpinnar inte kan hålla tunga föremål.

Hur man installerar Flytande Hyllor

Hur man installerar Flytande Hyllor


Flytande hyllor kan vara ett attraktivt tillägg till inredningen i ditt hemmakontor, sovrum eller familjerum. Dessa skickligt utformade hyllor är byggda så att de inte har några uppenbara försörjning - de helt enkelt "flyta" ut från väggen. Installera dem är inte en svår uppgift om du följer några steg.

Instruktioner

1 Bestäm var du vill hyllorna vara. Det kan vara bra att skissa på en karta på väggen där du kommer att hitta hyllorna. Plan på hur mycket utrymme du vill ha mellan hyllorna och placera dem på kartan i enlighet därmed.

2 Leta upp reglarna i väggen. Det bästa sättet är att använda en stud finder, lätt tillgängliga i järnaffärer (se Resurser). Flytande hyllor glider på konsoler som är monterade på väggen. Det är viktigt att fästena har en säker fäste eller de inte kommer att kunna uppbära vikten av hyllan och dess innehåll. Följ instruktionerna för din specifika märke stud finder, skjut den längs väggen för att lokalisera dubbar. När du har hittat dubbar med din stud finder, göra en penna märke på mitten av tappen plats.

3 Montera konsolerna. Håll konsolen upp mot väggen, på rätt höjd, centrerad på märket du har gjort för stud. Konsolen kommer ha en eller två skruvhål. Med hjälp av din penna, gör ett märke på väggen. Med hjälp av en borr, göra styrhål för konsoler "fästskruvar. Använd en borr som är lite mindre än storleken på skruven du kommer att använda och borra genom väggen och in i stud. Fäst sedan fästet på väggen med skruvar och din skruvmejsel. Skruven går lätt in i hålet och kommer att sjunka sig in i skogen av tappen, vilket garanterar en stark koppling till väggen.

4 Skjut hyllan på konsolerna. Rada upp hålen för fästena och skjut hyllan på dem. Hyllan är nu monterad. Upprepa processen för alla andra hyllor du kan monterings.

Idéer för flytande hyllor

Idéer för flytande hyllor


Flytande hyllor finns hyllor att när hängde, verkar vara "flytande" på väggen på grund av det faktum att du inte kan se några externa stödsystem. De skapar en elegant, modern look i alla rum och kan användas och inredda i ett stort antal olika sätt, från det praktiska till rent estetiska. Använd flytande hyllor för att lagra objekt, visa konstverk eller ens som ett substitut för möbler.

I köket

Flytande hyllor i köket är ett utmärkt sätt att visa favoriträtter. Stack vita plattor bredvid en vit kanna full av blommor, eller hänga en hylla ovanför kaffekanna och visa några färgglada, handmålade muggar. Flytande hyllor finns i en mängd olika längder, så att du kan även använda en för att överbrygga ett gap mellan två skåp, eller installera en i en tidigare hårt-to-fit tomt utrymme i köket. Placera dina kryddor på flytande hyllor för enkel åtkomst, eller hänga en bredvid sink och använda den för att lagra tvål och diskmedel leveranser.

I vardagsrummet

Häng flera flytande hyllor, den ena över den andra, från golv till tak för att skapa en billig men slående visning på en vägg. Fyll hyllorna med DVD-skivor, böcker, ljus, växter och familjefoton för en avslappnad men attraktivt utseende. Om du har en väggmonterad platt-TV, försöka hänga en svart flytande hylla på ömse sidor om den för att förlänga utseendet på TV: n. Om du har en vacker skulptur du vill visa upp, försök att placera den i mitten av ett stort flytande hylla hängde i mitten av en annars tom vägg.

I sovrummet

Flytande hyllor gör stora Bord när hängde på vardera sidan av en säng, särskilt i små rum där utrymmet är begränsat. Placera en liten lampa på varje hylla och du kommer fortfarande att ha utrymme för en klocka eller några säng böcker. Om din säng inte har en sänggavel, överväga att hänga en lång flytande hylla i stället för en sänggavel. Linje hyllan med korta, feta ljus för en romantisk och modernt utseende, eller placera flera svartvita bilder av ditt bröllop på hyllan. I ett barns rum, använda flyt hyllor för att hålla böcker, leksaker eller uppstoppade djur.

I badrummet

Rymden är alltid en premie i små badrum. I stället för ett skåp, försök att hänga en flytande hylla på väggen nära diskhon. Rulla upp några handdukar och placera dem på hyllan, tillsammans med en nyckfull plastanka och rökelse diffusor. Häng en flytande hylla i dusch för ett attraktivt sätt att hålla dina tvål och schampo, eller hänga ovanför badkaret. Placera några ljus och några bubbelbad på det för de tillfällen då du vill njuta av en avkopplande bad.

Hur man monterar Flytande Hyllor

Hur man monterar Flytande Hyllor


Flytande hyllor finns i en mängd olika stilar och färger och är ett bra sätt att visa bilder, tillbehör och konst. Dessa hyllor skiljer sig från andra hyllorna i att det inte finns någon synlig hårdvara, vilket ger hyllsystem illusionen av "flytande" på väggen. Flytande hyllor är snabb och enkel att montera själv, i synnerhet när man använder pre-konstruerade flyt hyllor med förborrade väggfästen är installerade.

Instruktioner

1 Dra ut en design skiss av hur du & # 039; d gillar den färdiga produkten ska se ut, med hjälp av en penna och papper. Placera hyllor och andra tillbehör som kommer att gå på hyllorna på golvet framför väggen för att se till att du & # 039; re nöjd med din inredning. Flytta dina hyllor runt för att se till att du & # 039; re se alla alternativ innan du börjar borra.

2 Mät avståndet mellan vart och ett av monteringskonsolhålen på baksidan av din hylla och mäta hur långt de är från kanten, med hjälp av ett måttband. Markera kanten på hyllan på väggen, med hjälp av ett måttband. Markera första fästet hålet på väggen med hjälp av måttband och penna. Håll nivå och måttband tillsammans. Observera placeringen av de andra hålen i förhållande till det första hålet du markerat.

3 Borra dina skruvar i dina markerade hål, vilket gör att åtminstone 1/4 tum till sticka ut från väggen. Anställ skruvar och ankare om inte skruvas in en stud; detta kommer att hålla skruven på plats snarare än rip gips.

4 Håll hyllan, ryggen mot väggen, framför skruvarna. Sätt i skruvarna i hålen med en borr och skjut hyllan för att låsa den på plats. Testa vikt genom att dra försiktigt ner innan du objekt på hyllan.

Om Flytande Hyllor

Om Flytande Hyllor


Det finns en spänning kände när man lär sig något nytt. Flytande hyllor passar denna kategori fint, eftersom de ser ut som de faktiskt flytande intill väggen. Emellertid är det sätt på vilket de är installerade en exakt ett. För hyllan för att få det stöd den behöver och önskat utseende, är husägare kommer att behöva göra en del efterforskningar i beredningen. En nivå, måttband, variabel hastighet borr och en skruvmejsel är allt du behöver för att komma igång.

Typ

Om Flytande Hyllor


Trä kommer i alla former och storlekar, vilket är bra för husägare som vill att hennes flytande hyllor konstrueras enligt hennes design. Platsen att börja är att veta hur mycket vikt hyllan kommer att hålla när den används. Detta kommer att hjälpa avgöra vilken typ av trä och stödsystemet för hyllan. En liten flytande hylla som inte kommer att ha mer än ett par uns eller pounds om det kommer inte kräver installation konsoler att vara så robust som en som kommer att hålla en LCD-TV.

Funktioner

Om Flytande Hyllor


Vissa funktioner i flytande hyllor innefattar profilerade framkanter eller spår nära till baksidan av hyllan för att hålla dekorativa plattor. På grund av hur de är gjorda, kan flytande hyllor även stödja en armatur på undersidan för användning vid ett skrivbord eller annan arbetsstation. De profilerade kantfunktioner kommer att lägga elegans och prestige till de föremål som de visas. Dessutom, de kommer i många olika färger eller fläckar.

Fungera

Om Flytande Hyllor


Praktisk och elegant är två ord som går längs med beskrivningen av en flytande hylla funktion. Det är praktiskt eftersom det kommer att visa de objekt som symboliserar en händelse eller känslor i livet för användaren. Det är elegant eftersom det avslöjar en sida av husägare som annars inte ses av besökare. Eftersom inredningen i ett hus är skickligt planerade, tanken som går in flytande hyllor har en direkt inverkan på den konstnärliga funktion flytande hyllan.

Storlek

Om Flytande Hyllor


Det tillkommer husägare att undersöka alla möjligheter i användningen av flytande hyllor för att visa sina senaste förvärv av teknologi. Till exempel måste styrka som krävs för att stödja alla delar av ett nöjescentrum beaktas när det flytande hyllorna är i planeringsstadiet. Komponenterna i ett nöjescentrum kan variera från högtalarlådor som är lätt till mottagaren och TV som inte är så lätt.

expert Insight

Om Flytande Hyllor


Installera flytande hyllor är en exakt konst. Konsolerna i väggen för att förhindra att äventyra dess styrka måste vara fast. Även när säkra fästen, vara säker på att de sluter tätt mot väggen. Om en av dem vickar eller blad rock faller ut, patch området först med gips fogmassa, låt den torka och sand den slät. Installera sedan konsolen. Mätningen mellan konsolerna och den bakre delen av hyllan som tar emot konsolerna är avgörande för de önskade resultaten.

Hur man installerar Flytande Hyllor Studs

Hur man installerar Flytande Hyllor Studs


Flytande hyllor är ihåliga hyllor monterade direkt på väggen. De kallas "flytande", därför att de ser ut att komma ut från väggen i stället för hängas på väggen. Även om de är ihåliga, flytande hyllor är ganska robust och kan användas för att hålla böcker, barnleksaker eller dekorationer. Om du inte har tillräckligt med utrymme i rummet för en bokhylla eller sidobord, kan en flytande hylla vara ett utmärkt utrymme sparare.

Instruktioner

1 Placera en bit målartejp på väggen för att hjälpa dig att visualisera placeringen av din flytande hylla. Ta bort tejpen när du har hittat en lämplig plats. Rita raka penna linjer där hyllan kommer att monteras med hjälp av en nivå som en guide.

2 Leta upp reglarna längs linjen du bara drog, med hjälp av en regeldetektor. Markera dubbar med en blyertspenna.

3 Mät längden på den ihåliga baksidan av flytande hylla. Klipp en monteringsremsa från en-av-2-tums trä till denna längd, med hjälp av sågen.

4 Håll 2-tums ansikte monteringslisten mot nivå linje du ritat på väggen. Fäst den på plats genom att köra skruvar genom remsan och i varje vägg stud med hjälp av borr och en skruvmejsel bit.

5 Borra flera pilothål längs toppen av hyllan, nära den bakre kanten, användning av en 1/8-tums försänkare borr.

6 Linje den ihåliga öppningen på baksidan av hyllan uppåt och den övre kanten av monteringsremsan. Montera hyllan över remsan. Tryck på hyllan tills den träffar väggen.

7 Fäst flytande hyllan monteringslisten genom att driva skruvar genom pilothålen och in i monteringslist.

Hur hänga flytande hyllor på en vägg

Hur hänga flytande hyllor på en vägg


Flytande hyllor lägga stil och intresse för alla rum. Dessa hyllor montera din vägg med hjälp av dolda tall liggare, vilket gör hyllorna ser ut som om de är flytande på väggen. Flytande hyllor byggs genom att skapa en Backless, ihålig rektangel; detta är hur hyllorna passar över dina tall liggare. Ledgers är 2-by-2 remsor av trä som skruvas på bultarna i dina väggar för att ge hyllorna en avsats att sitta. Installationen är relativt lätt med rätt verktyg.

Instruktioner

1 Mät ihåliga öppningen på baksidan av din flytande hylla; denna mätning blir längden på din hylla minus tjockleken på varje sidostycke av trä. Till exempel, om din hylla är 17 inches lång och det material som används för att bygga din hylla är & frac34; tums tall, din mätning för boken skulle vara 15,5 inches lång.

2 Skär 2-by-4 på längden; att göra två, 2-by-2 liggare.

3 Skär en 2-av-två bit till längd mätt i det första steget.

4 Placera två bitar av målare & # 039; s band längden på din huvudbok på din vägg, en precis under den andra, för att markera var du vill att dina hyllor. Använda målare & # 039; s band kommer att hjälpa dig att visualisera hur hyllorna passar på din vägg.

5 Leta upp reglarna i din vägg med en regeldetektor och markera båda delarna av målare & # 039; s band. Studs är vanligtvis 16 inches isär.

6 Överför märken för alla dina väggreglar till din huvudbok genom att ta bort en av tejpbitarna från din vägg och fästa den till din boken.

7 Pre-borrhål i din huvudbok där du har markerat alla dina väggreglar på bandet.

8 Håll huvudbok mot väggen med en nivå för att säkerställa din huvudbok är rak. Fäst boken till väggreglar med fyra-tums träskruvar genom dina förborrade hål.

9 Förborra hål i toppen av din flytande hylla; dina hål bör vara ca fyra inches isär för att säkerställa en säker passform till huvudboken.

10 Placera flytande hylla på huvudbok; med hjälp av dina förborrade hål, fästa hyllan till liggaren med två-tums träskruvar.

Flytande hyllor inredningsidéer

Flytande hyllor inredningsidéer


Flytande hyllor erbjuder en modern, elegant design alternativ för lagring. Du kan också dekorera dem - eller använd hyllorna sig att dekorera. De bästa alternativen möjliggör funktion och estetiska överväganden ger både förvaring och visning. Flytande hyllor ger dig friheten att använda vertikal väggyta på ett sätt bokhyllor och slutna hyllor inte.

flytande Bibliotek

Om du har en ganska stor samling av böcker, överväga att använda din flytande hyllor för att visa och organisera dem. Sortera dem efter ämne eller alfabetisk ordning beroende på vad du föredrar. Placera dina böcker på slutet, och ibland stapla några att variera utseendet på hyllorna. Du kanske också vill placera en lampa, småsak eller anläggningen mellan böcker eller på slutet av hållbarhets till rymden saker och skapa mer djup.

plattor

Visade plattor är ett underbart inslag "återgång" och inte bara lämpligt för köket. Användning i matsalen eller korridoren för att liva upp tomma väggar. Var inte rädd för att sprida flytande hyllor snarare än rada upp dem direkt under varandra. Använd vägg dimensioner för att styra om din bör ha en mer vertikal eller horisontell visning.

Flytande Uppställning pussel

Markera en enorm offentlig rektangel av väggyta (bäst för större områdets väggar). Skapa en flytande hylla "pussel" genom att hänga flytande hyllor av varierande längd, från hela din pussel utrymme för att endast en fot eller så länge. Experimentera med olika hylla längder och placering på papper först. Lämnar stora utrymmen mellan vissa av hyllan rader. Fyll hyllorna med böcker, lådor, krimskrams och vaser. Fyll de tomma utrymmena mellan hyllor med inramade bilder och konstverk. Din färdiga utrymme kommer att se ut ett collage eller pussel eller slag.

Kök Förvaring och display

Enkelheten i flytande hyllor fungerar bra i köket, där du kan lagra din vackraste keramik och glas eller skålar. För en rustik och attraktiv kryddhylla, placera dina kryddor (eller ens bönor, ris, mjöl och socker) i klara murare burkar eller apotekare flaskor. Etikett saker som liknar, som socker och salt.

Hidden bokhylla

Medan den flytande Biblioteket har dina flytande hyllor, den dolda bokhyllan döljer dem. Cut hyllor exakt längd och bredd av de största bok du placera på din hylla (böcker staplas horisontellt). Kom ihåg att hålla staplar ner till två till sex böcker så att de inte kommer att falla. Säkra dina hyllor på väggen i ett sicksackmönster, placera dina böcker på toppen, och det verkar som om du har högar av böcker flyter på väggen.

Hur man gör Flytande Hyllor

Hur man gör Flytande Hyllor


En flytande hylla är en som inte tycks ha några försörjning. Hyllkonsoler inte används, så utseendet är ren och modern. De kan målas för att matcha dina väggar eller lämnat sitt naturliga träfärg. Gör Flytande hyllor med hjälp av en ihålig kärna dörr och en trä bar, kallas en knap, som är fäst på väggen.

Instruktioner

1 Köp en 18-tums ihålig kärna dörr. När de är skurna på längden, kommer det att göra nio-tums breda hyllor.

2 Använd en nivå för att spåra en linje på väggen där din hylla kommer att hänga. Lokalisera reglarna och markera dem med maskeringstejp.

3 Skär dörren på längden. Använd ett blad som kommer att göra ett rent snitt.

4 Mät det öppna utrymmet mellan de faner om dörren. Det är där hyllan kommer att glida på dobben, så noggrannhet är viktig. Skära klotsarna från en 2 från 4 till denna bredd och insidan längden av dörren.

Hål 5 Borra 1/4-tums diameter in reglarna där du placera hyllan. Håll knap mot linjen du ritade och borra genom dubben och in dubben med en 1/8-tums borr.

6 Använd en skiftnyckel för att installera en eftersläpning skruv i varje hål. Använd 1/4-by-3 1/2 tums skruvarna och dra åt dem. Se till dubbarna är helt nivå.

7 Skär bort åtminstone en tum till 1 1/2 inches av den korrugerade kärnan innanför dörren. Skrapa någon limrester. Avsluta hyllan genom att antingen måla den eller färgning det.

8 Skjut spåret i dörren över knap. Se till att flytande hylla sluter tätt mot väggen. Om den inte gör det, använda sandpapper eller ett plan för att göra det rakt.

9 Ta bort dörren från knap. Sätta snickarens lim längs den övre av dobben, och bottnen på insidan av dörren. Skjut dörren tillbaka på knap.

10 Nail flytande hyllan till cleat med hjälp av en-tums dyckert. Space dem 8 inches isär.

1

Hur man monterar fritt flytande trä hyllor

Hur man monterar fritt flytande trä hyllor


Oavsett om du har köpt eller gjort egna fritt flytande hyllor, kan du montera dem på väggen i en enda eftermiddag med lite arbete. Till skillnad från bokhyllor eller vanliga hyllor stöds är fritt flytande hyllor stöds inifrån hyllan och typiskt kommer inte att hålla så mycket vikt som en traditionell hylla. Om du letar efter en hylla för att hålla krimskrams eller grundläggande organisatoriska bitar, använda en fritt flytande hylla. Om du letar efter en hylla för att hålla tunga college läroböcker eller elverktyg, prova en annan typ av hylla.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på sidan av hyllan som kommer att sitta tätt mot väggen.

2 Använd dessa mätningar att skissa en grundläggande översikt över var du vill att varje hylla för att vara lätt på väggen med en bit krita. Steg tillbaka och se till att hyllan konturer är där du vill hyllorna gå.

3 Använd en regeldetektor att hitta reglarna i väggen. Markera mitten av varje tapp utanför konturen för varje hylla på väggen.

4 Placera fästet för hyllan mot väggen. Varje skruvhål för fästet bör vara i centrum av en tapp. Om det inte, justera fästet i enlighet fastnar så nära den ursprungliga placering som möjligt.

5 Håll fästet mot väggen. Du kan behöva två personer för att göra detta. Placera en nivå längst upp i konsolen för att se till att det är nivå. Använd en penna för att markera varje skruv hål. Ta bort fästet. Borra ett testhål i väggen vid varje markering.

6 Placera fästet mot väggen igen. Använd borr för att skruva den första skruven genom skruvhålet i hållaren i det första borrade pilothålet. Håll konsolen på plats. Använd nivå för att se till att fästet är fortfarande rakt. Skruva en skruv genom fästet skruvhålet i det borrade pilothålet vid den andra änden av fästet.

7 Skruva resten av skruvarna i de återstående fäste skruvhålen för att fästa konsolen på plats.

8 Använd ytterligare skruvar för att fästa rören eller ytterligare fäste bitar till huvudkonsolen enligt tillverkarens anvisningar. Dessa hårdvara bitar fastnar normalt rakt ut från väggen.

9 Rikta in hålen på baksidan av hyllan med hårdvara, rör eller konsoler sticker rakt ut från huvudkonsolen. Skjut hyllan över dessa bitar tills den sitter tätt mot väggen. Tryck försiktigt på hyllan för att se till att den är säker.

10 Använd en fuktig trasa för att torka bort eventuella kvarvarande krita på väggen.