fasanägg kläckning

Hur kläcks fasan ägg

Hur kläcks fasan ägg


Den kinesiska fasan är en av de mest populära vilt i USA bland jägare och diners likadana. Förändringar i jordbruksmetoder och fortsatt stadsutbredning i tidigare jordbruksmark har lett till en nedgång av naturliga häckningsplatser för dessa fåglar. Många människor väljer att höja fasaner att återinföra i naturen, för att hålla som husdjur eller middagsbordet. Framgångsrikt kläckning fasan ägg kan åstadkommas med samma verktyg och metoder som för närvarande används varje dag för att kläcka kycklingar och andra fjäderfän.

Instruktioner

1 Starta inkubator vid minst två till tre dagar innan du planerar att ställa in äggen. Detta kommer att ge tillräckligt med tid för att se till inkubatorn fungerar korrekt.

2 Välj de bästa möjliga ägg. Kasta smutsiga, konstigt formade, överdimensionerade eller underdimensionerade ägg. Ställ inte ägg med sprickor eller andra missbildningar i skalet.

3 Markera ett "X" på ena sidan av ägg och en "O" på den andra med den mjuka blyerts. Detta kommer att göra det lätt att hålla reda på när och om äggen har vänts.

4 Placera ägg på tråd våningen i inkubatorn med "X" uppåt.

5 Placera termometern på golvet i inkubatorn och temperaturkontroll regelbundet. Temperaturen inuti inkubatorn bör hållas vid 37,8 grader Celsius (100 grader Fahrenheit) och fuktigheten vid 86 till 88 procent.

6 Gör inga justeringar antingen temperatur eller fuktighet under minst åtta timmar efter inställning ägg. Det tar flera timmar för insidan av äggen för att värma upp till temperaturen inuti inkubatorn. En ökning av temperaturen för tidigt kan leda till överhettning äggen.

7 Vrid äggen ett udda antal gånger varje dag, och sluta vrida ägg på 21: a dagen.

8 Öka luftfuktigheten till 90 procent genom att fylla i vattenkar i botten av inkubatorn. Öppna en ventil för att öka ventilationen.

9 Förbered grubblaren så att det är redo att ta emot kläckta kycklingar. Temperaturen i grubblaren bör hållas vid 35 grader Celsius (95 grader Fahrenheit) eller den första veckan, och minskas med fem grader varje vecka.

10 Lämna inkubatorn ostört tills alla ungarna har kläckts.

11 Transfer torra kycklingar från inkubatorn till grubblaren och kassera okläckta ägg.

Grus-Täckning Beräkningar

Grus-Täckning Beräkningar


Korrekt uppskattning av grus du behöver för att täcka områden som uppfarter, vägavsnitt på din egendom eller trädgårdsanläggningen är avgörande för att säkerställa hög kvalitet, långvariga resultat. Det är inte så enkelt som att ta mätningar och täcker ett område med några inches av grus. Kom ihåg att grus kommer att flytta på grund av den vikt du lägger på det, frysning-tining cykel, samt avrinning från regn och snö. Observera att grus normalt säljs i kubikmeter. Du måste kolla med din grus leverantör för att lära sig hur mycket täckning du kan förvänta sig från den typ av grus du köper.

Uppfarter och parkeringsplatser

Planerar att gräva din uppfart eller parkeringsplats till ett djup av ca 6 inches. Kom ihåg att skapa en ordentlig lutning och / eller krona för dränering och bygga i diken. Dessutom kan det finnas regler och föreskrifter i ditt län eller samhälle. När du har området utgrävda, spraya ett ogräsmedel, låg sedan ner en landskaps tyg, som ibland kallas ogräs barriär tyg. Du vill inte ogräs eller gräs växer genom din grus uppfart. Installera 4 inches standard grus. Kör över den med tung utrustning och låt den lösa en bit. Tillsätt sedan 2 inches av ren, dekorativa grus. Med tiden, kan du behöva lägga till grus till svars för att lösa.

landskaps

Landskaps kommer naturligtvis att få en mycket mindre trafik än en uppfart eller parkeringsplats. Men att styra vatten kommer in i anlagda området och dränering är två viktiga faktorer. Detta är viktigt om trädgårds gränsar grunden för ett hem, löper längs en enhet eller är i mitten av en gård. Du behöver landskaps tyg, som gör det möjligt för vatten och näringsämnen för att nå jorden, men kommer inte att tillåta ogräs eller något annat att gro genom din grus. Du kan transplantera träd, buskar eller växter, men växer inte dem från frö. Landskaps tyg kommer att bryta ner om de utsätts för solens UV-strålar, så du behöver för att täcka den helt. Fastställa 3 inches av sten för att hålla barriären effektivt. Eftersom grus ofta består av större stenar, kan du överväga om ett tunnare skikt av mindre stenar först, sedan lägga grus ovanpå.

beräkningar

Om du använder två olika typer av stenar, måste du göra två separata beräkningar. Båda använder samma volymberäkning, som är: längd x bredd x djup (i fot) = kubikfot dividerat med 27 = kubikmeter. En kubikyard motsvarar 27 kubikfot (3 fot x 3 fot x 3 fot). Ett räkneexempel ser ut så här: 200 fot x 30 fot x .33 (4 inches) = 1.980 kubikfot / 27 = 73 kubikmeter. Obs: när du har decimaler i slutliga antalet, runda upp eller ner beroende på dina behov.

cirkulära Områden

För cirkulära områden, måste du justera beräkningen. Först hitta radien på området. Radie är 1/2 av diametern. Sedan tar radien i kvadrat x 3,14 (Pi) x djup. Detta kommer att ge dig antalet kubikfot. Dividera den siffran med 27 och det resulterande antalet kommer att vara kubikmeter du behöver. En beräkning för en 25-fots diameter cirkel som är 6 inches djup kommer att se ut detta prov: 12,5 x 12,5 (radien i kvadrat) x 3,14 x .5 (6 inches) = 245 kubikfot / 27 = 9 kubikmeter.

Hur man gör en skugga täckning för en pergola

Hur man gör en skugga täckning för en pergola


En pergola ger partiell skugga över din bakgård däck eller uteplats, men ibland mer täckning är nödvändig. Lägga till en avtagbar klädsel till toppen är ett sätt att få mer skydd mot solen när det behövs, men ha kvar möjligheten att låta mer sol i för lite värme i kallare väder. Löstagbara paneler i trä och som omfattas av vävda vass eller bambu staket är lätt att konstruera och billig. Med fäktning material, köpt från din lokala garden center, och några enkla verktyg som du kan göra en skugga täckning för din pergola i en helg.

Instruktioner

1 Mät avståndet längs insidan av en bjälke, mellan de främre och bakre balkar med hjälp av måttband. Anteckna mätningen.

2 Skär en 1-by-2 ombord längd lika med mätningen som erhållits i steg 1, med hjälp av motorsåg. Upprepa detta steg tills du klipper tillräckligt brädor att fästa en på insidan av varje bjälke, som en knap.

3 Borra ett testhål var sex inches längs längden av varje knap, med hjälp av borrmaskinen och borrkronan.

4 Placera en knap på insidan av en bjälke och anpassa den till den nedre kanten. Klämma den på plats med klämmorna trä. Sätt i en 3-tums träskruv i varje hål och dra åt ordentligt med borrmaskinen och Phillips skruvmejsel bit. Ta bort klämmorna trä. Upprepa denna process för att fästa en knap till varje bjälke.

1 Mät bredden och längden av utrymmet mellan en uppsättning av takbjälkar, med hjälp av måttbandet, och anteckna måtten.

2 Skär en fram- och baksidan ram stycke av ett 2-av-2 ombord, lika med bredden av utrymmet som erhållits i steg 1. Subtrahera den totala bredden av två 2-by-2 brädor från längden som erhölls i steg 1 och skär två sido ram bitar från en två-för-två ombord lika med det slutliga längd, med hjälp av motorsåg. Upprepa denna process för att få tillräckligt med bitar för att bygga en ram för varje utrymme mellan takstolarna.

3 Montera en rektangel med en framifrån, bakifrån och två sidostycken. Täck ändarna av sidostyckena med de främre och bakstyckena, rikta hela slutar i jämnhöjd i hörnen. Upprepa detta steg för alla ramar.

4 Borra två styrhål genom de främre och bakstyckena där de överlappar ändarna av sidostyckena. Sätt en träskruv i varje hål och dra åt ordentligt, med hjälp av borrmaskinen och skruvdragare bit. Upprepa detta steg för alla ramar.

1 Lägg en rulle av trä stängsel över en 2-av-2 ram, anpassa en sida och den övre kanten med samma kanter på ramen.

2 Staple stängsel längs omkretsen av ramen med hjälp av 1/2 tum förkopprad märlor och häftpistol. Utrymme häftklamrar två inches isär.

3 Klipp bort överflödigt material som sträcker sig utanför kanten av ramen, med hjälp av sticksåg.

4 Upprepa alla steg i detta avsnitt för varje panel.

5 Sätt en färdig ram uppifrån i vart och ett av utrymmena mellan takstolarna. Med hjälp av hammare, knacka varje stadigt på plats tills den vilar på klotsarna knutna till takstolarna.

Uttalande Täckning Vs. gren Täckning

Uttalande Täckning Vs. gren Täckning


Källkoden för datorprogram använder en serie Om uttalanden att ringa specifika kodblock om vissa villkor är uppfyllda. Uttalande och grentäckning är metoder för att testa funktionen hos If uttalanden i en given källkod.

Testning

Kodblocket i samband med en viss Om uttalande körs när en variabel är lika med ett visst värde när det Om uttalande uppnås i genomförandet av programmet. Uttalande och gren täckningstest Om uttalanden genom att mata alla möjliga bidrag till källkoden. De undersöker då värdena för de villkorade variabler och beteende if-satser.

uttalande Täckning

Satstäckning testar källkod genom att undersöka om varje Om uttalande kommer att aktiveras av åtminstone en möjlig ingångar ett program kan få. Detta kallas också linje täckning, täckning segment och basblock täckning.

gren Täckning

I programmering, är en boolesk variabel en som har ett värde av Sant eller falskt. Denna typ av variabel används ofta för att aktivera en If-sats. Gren täckning tester källkod under alla möjliga iteration av koden för att se till att varje booleskt värde kan hamna antingen sant eller falskt.

Hur man gör en krans av fasan fjädrar

Hur man gör en krans av fasan fjädrar


Kransar används ofta för att ge ett välkommet till gäster och familj och som dekoration för en särskild fest eller händelse. Medan kransar gjorda av grönska är den vanligaste, kan en krans faktiskt göras av nästan vad som helst. En gynnad material för höstkransar använder fjädrar tillsammans med några viktiga höst objekt. Fasan fjädrar är lätt tillgängliga för att markera dessa kransar.

Instruktioner

1 Spraya en grapevine krans form med spraylim. Tryck grön och brun fjäder boa in i krans formen försöker täcka den underliggande formen. Beroende på storleken av kransen formen, kan du behöva mer än en boa.

2 Läges lösa fjädrar runt krans för att fylla i luckor och lägga intresse. Det är en bra idé att välja krans orientering så att du formar din design mot toppen eller botten av kransen.

3 Spinn dina större fasan fjädrar i vinranka. Använda blommor tråd om det är nödvändigt för att hålla fjädrarna i läge.

4 Lägg små tallkottar att lägga till mer textur till krans.

5 Häng krans med hjälp av en gammal läderbälte. Detta kommer att lägga till den rustika charm kransen.

Hur man tar bort mögel och mögel på taktäckning

Hur man tar bort mögel och mögel på taktäckning


Mögel och mögel trivs i varma, fuktiga förhållanden och kan växa i takutrymmen och taktäckning efter en vattenläcka som orsakas av brutna rännor, bältros eller vattenledningar. Mögel och mjöldagg kan förstöra utseendet på taktäckningens men det kommer inte att skada strukturen i taket. Det bästa sättet för att avlägsna mjöldagg och mögel från taktäckningen är att grundligt rengöra ytan med en vatten och blekmedel rengöringslösning.

Instruktioner

1 Inspektera taktäckningen noga för att fastställa omfattningen av mögel och mjöldagg. Bära en ansiktsmask för att förhindra att andas svampsporer som produceras av mögel.

2 Fyll en hink med en liter varmt kranvatten och tillsätt en kopp blekmedel. Bleach är starkt frätande, så skyddsglasögon och gummihandskar medan du förbereder och använder rengöringsmedel.

3 Gå till taktäckning med en trappstege eller stege, beroende på höjden av taket gallergolv. Be någon att hålla och stadig stegen medan du bestiga det.

4 Scrub taktäckningens noggrant med en styv rengöringsborste indränkt med blekmedel och vattenlösning. Börja skura på toppen av den gallergolv och arbeta nedåt.

5 torka det behandlade området med en gammal handduk. Lämna fönster, dörrar eller ventilationsgaller som är öppna för att frisk luft att cirkulera och torka ut taktäckningen.

Olika typer av taktäckning

Olika typer av taktäckning


Det är ett faktum att varje byggnad måste ha robust och pålitlig tak. Även taktäckning tjänar en mycket praktisk funktion är många material utformade för att vara snygg och accent byggnader arkitektur. Att välja ett tak som är hållbart och attraktivt kan öka värdet på ditt hem, men livslängden, underhåll och kostnader för taktäckning måste övervägas.

asfalt Bältros

Sammansättning eller asfalt bältros förbli populära eftersom de är ekonomiska, arbete på de flesta tak, och finns i många färger. Bältros görs individuellt eller som tre fäst i en remsa. Installera och reparera bältros är lätt. Kraftiga vindar kan blåsa bältros off av tak. Varma klimat försvagar bältros så att de håller längre i kallare temperaturer. Asfalt bältros kan pågå upp till 30 år.

Metall

Stål, aluminium och koppar är de mest populära metaller som används för taktäckning. Plåttak är ofta dyrare per kvadratfot än andra material. Olika utföranden, färger och stilar finns tillgängliga och metall är lämplig för de flesta typer av tak. Husägare kan välja plåttak som liknar asfalt bältros eller trä skakar för en mindre industriell look. Fördelar med plåttak inkluderar enkel installation, värmebeständighet, hållbarhet och låga underhållskostnader.

Wodd Bältros och Shakes

Trä tak erbjuder ett naturligt utseende, är miljövänlig, och är ett populärt val för bostäder. Bältros och skakningar är oftast gjorda av cederträ. Installationen kan vara dyrt och måste göras av en professionell takläggare. Livslängd av taket beror på kvaliteten av träet, installation och underhåll.

Betong eller keramiska plattor

Kakel tak komplimang spanska eller italienska stil byggnader. Lägga betong eller keramiska plattor till befintliga strukturer är svårt eftersom strukturen måste utformas för att hålla den extra vikten. Takpannor är brandsäkra och behöver lite underhåll. Plattorna är sköra och bör hanteras av proffs.

Skiffer

Skiffertak är attraktiva och långvarig, men också mycket dyrt. Byggnaden måste kunna stödja vikten av de tunga stenplattor. Professionell installation och reparation är nödvändig. Skiffer kräver minimalt underhåll och motstår eld och mögel.

vals Roofing

Rulle takläggning är en enskiktig taksystem som är billigt och lätt att applicera. Den förväntade livslängden för rulle tak är cirka 10 år, vilket är mycket kortare än andra material. Detta material är asfalt-baserad och produceras i stora 90 pund rullar. Roll tak bör inte användas i områden som utsätts för långa perioder av regn eller snö.

Bebyggda Roofing

Platta tak är lämpliga för ett tättbebyggt taksystem. Andra namn för bebyggda tak är BUR eller tjära och grus tak. Bebyggda tak består av alternerande skikt av takpappen och bitumen. Bitumen är generellt asfalt eller tjära. Ett slutligt skikt av tjära och grus bordar taket. Dessa tak är klassade beroende på antalet skikt gällt sedan varje skikt ger mer styrka och väderskydd. En modifierad bitumen tak är baserad på detta system, men glasfiber tillsätts till de lager av bitumen för att öka takets hållbarhet.

Om Ring halsad Fasaner

Om Ring halsad Fasaner


Den fasan, även känd som den gemensamma fasan, är en bottenlevande fågel hemma i östra Asien. Det lanserades framgångsrikt i Nordamerika i slutet av 1800-talet. Det är vanligt förekommande i jordbruksområden, i synnerhet där skogsmarker, häckar och lundar är närvarande. Den fasan är ett populärt spel fågel och jagas i många delar av Kanada och USA.

Utseende

Om Ring halsad Fasaner


De fasan genomsnitt 27 inches i längd. Den har en lång svans och en liten hals och huvud. Den manliga fasan är färgstarka, med en grön huvud och gyllene, blå och gröna fjädrar på sin kropp. Den har en distinkt vit ring runt basen av sin hals. Kvinnliga ring hals fasaner är mestadels brun med svarta fläckar längs större delen av sina kroppar.

Diet

Om Ring halsad Fasaner


Den fasan livnär sig på spannmål som finns i jordbruksområden samt vilda nötter, bär, frukt, gräs, insekter och ibland små djur.

Parning

Den manliga fasan kompisar med upp till 12 kvinnliga fasaner. Dessa kvinnor lever i en grupp med en hane. Manliga ringhalsade fasaner ofta våldsamt försvara sin grupp av kvinnor från andra hanar.

Nesting

Den kvinnliga fasan bygger sitt bo i höga gräsytor eller bland höga växande ogräs. Hon använder löv, kvistar, bark och fjädrar för att bygga boet. Den kvinnliga fasan lägger över 12 ägg åt gången. Många av äggen äts av rovdjur och de fasaner som lucka har en låg chans att överleva.

befolkningsminskning

Om Ring halsad Fasaner


Populationen av vilda fasan har minskat betydligt sedan 1950-talet. Detta beror delvis på att en förändring i jordbruksmetoder, inklusive avlägsnande av vildvuxna områden av vegetation i jordbruksområden. Utan områden av höga ogräs och gräs, inte fasan inte har tillräckliga häckande platser. En ökning av bekämpningsmedel och andra kemikalier har också minskat vilda fasan befolkningen.

Gräsfrö Täckning priser

Gräsfrö Täckning priser


Det är viktigt att hitta en typ av gräsfrö eller blandning som är lämplig för din jord och klimatförhållanden. I centrala och norra delarna, US Department of Agriculture plantering zoner 3 till 8, är bluegrasses, fescues, råg och zoysia används i stor utsträckning. I södra och sydvästra områden, plantering zoner 8 till 10, Bermuda gräs, buffel gräs, råg och zoysia är bra val. Kontakta ditt län jordbruket rådgivningsverksamheten för rekommendationer.

Bluegrass

Kentucky bluegrass (Poa pratensis) har en sådd hastighet av 0,907 till 1,81 pund per 1000 kvadratfot. Kentucky bluegrass är en av de finaste gräs gräs när förhållandena är gynnsamma: full sol, bördig jord, tillräcklig nederbörd och ett svalt klimat. Bluegrass går vilande under sommaren, men kommer att återuppliva när svalare temperaturer tillbaka. Grov-stalk bluegrass (Poa trivialis) har en sådd hastighet av 2 till 3 pounds per 1000 kvadratfot. Rough-stjälk bluegrass är uppskattad för sin förmåga att växa i fuktiga, skuggiga områden. Det läggs till många skugga gräsblandningar.

Svingel

Rödsvingel (rödsvingel) har en sådd hastighet av 4 till 5 pounds per 1000 kvadratfot. Rödsvingel trivs i områden med svala sommartemperaturer. Den används ofta i utsädesblandningar för sin förmåga att frodas i antingen sol eller skugga och sämre jordar. Rörsvingel (Festuca elatior var. Arundinacease) har en sådd hastighet av 6 till 8 pounds per 1000 kvadratfot. Vingel växer bra i soliga torra områden, men vissa former är mycket skugga tolerant. Det kan också överleva svåra vinterförhållanden.

råg Grass

Perenna rajgräs (Lolium perenne) har en sådd hastighet av 5 till 8 pounds per 1000 kvadratfot. Perenn råg är en snabb groende, snabbväxande, icke-spridnings gräs som vanligtvis används i utsädesblandningar. I sydväst, är perenna råg ofta för att overseed vilande Bermuda gräs gräsmattor på vintern.

Bermuda Grass

Bermuda gräs (hundtandsgräs) har en sådd hastighet av 1 till 2 pounds per 1000 kvadratfot. Bermuda gräs används flitigt i södra USA Det är resistenta mot sjukdomar, skadedjur, hög värme och torka. Det kan dock vara mycket invasiva i landskapet, tål inte skugga och förvandlar ett oattraktivt brun på vintern.

buffalo Grass

Buffelgräs (bouteloua curtipendula) har en sådd hastighet av 4 till 6 pounds per 1000 kvadratfot. Det är en infödd turf gräset på Great Plains som är lämplig för torra klimat i väst. Buffalo gräset är lågt underhåll, överlevande extrem värme och kyla och perioder av torka. Det stannar inte grönt under vintern.

Zoysia Grass

Zoysia gräs (Zoysia japonica) har en sådd hastighet av 1 till 2 pounds per 1000 kvadratfot. Zoysia kan odlas på lägre fertilitet jord, inklusive kust sandiga jordar och tål torka och hög värme. Även vinter zoysia behåller sin gröna färg i söder, visar det ett oattraktivt ljusbrun i nordliga områden.

Hur man skall höja Fasaner Vem pickar

Hur man skall höja Fasaner Vem pickar


Höja fasaner för vinst kan vara ett lönsamt företag. Från det att de har kläckts, kommer de att kunna Peck. Ring hals fasaner infördes i USA från Asien för jakt före 1800-talet. De blev allmänt etablerade i de centrala och norra delarna av USand typiskt lever i jordbruksområden. Överdriven användning av kemikalier och förändringar i jordbruksmetoder orsakade en nedgång i befolkningen under andra hälften av 20-talet, och i vissa stater bönder nu uppmuntras att skapa fasan avel livsmiljöer.

Instruktioner

1 Bygg din grubblare hus. Detta bör vara tillräckligt hög för dig att stå i. Sidorna och taket måste ge skydd mot drag och weather.Overcrowding kan orsaka kannibalism, så det är viktigt att fasaner har tillräckligt med utrymme. Arbetet med tre fjärdedelar av en kvadratfot per fågel. Ge en 2-fot feeder per 50 kycklingar och en 1-liters waterer för varje 75 kycklingar. Detta bör innehålla kulor eller har en smal läpp, så kycklingarna inte drunkna. En eluttaget är viktigt.

2 Bygg din penna med en dörröppning från grubblare huset. Beräkna storleken på pennan för att tillåta en -till-2 kvadratfot per fågel. Täck sidorna med 1-tums mesh galvaniserad-efter-vävning tråd, 18 till 20 gauge. Flare ut kabeln och begrava det minst 6 inches, för att förhindra att rovdjur från att gräva under. Täck toppen med Toprite nät.

3 Rengör och desinficera grubblaren hus och penna åtminstone två veckor innan kycklingar anländer. Sprid hackad halm över golvet. Häng lampor med 250 watt infraröd lampor, en per 100 kycklingar, ca 18 inches ovanför golvet.

4 Doppa näbbar av nyanlända kycklingar i vatten och placera dem under lights.Place en löstagbar kartong vindskydd i en cirkel omkring 4 fot i diameter runt lamporna under den första veckan. Se till att de har tillräckligt med mat och vatten vid alla tidpunkter och observera dem noga. Om de gäng upp nära varandra, är det en indikation på att de är kalla och du kan behöva fler lampor eller utkast skydd. Om de sprida ut och byxa, de är för varmt. Höj ljuset eller stänga av dem. De kan behöva extra värme på natten. Foder med ett spel läkemedel fågel förrätt mat.

5 Låt kycklingar till pennan efter två eller tre veckor Välj en varm solig dag och lämna dem ut fram till sen eftermiddag, innan du kör dem tillbaka in i grubblare huset. Fortsätt att vrida värmen på natten tills ungarna är tre till fyra veckor - om din vädret är mycket varmt.

6 Kontrollera kannibalism. Vissa kycklingar kommer att ha sår på dem. Om detta inträffar, trimma en liten mängd av de bästa näbbar - rakt över med nagelklippare.

7 Separera fasaner i fler pennor, när de är fem till sex veckor gamla. De kommer att behöva mer utrymme, tjugofem kvadratfot per fågel är optimal. Ändra matningen till 20 procent protein odlare foder.