färger som går med brons

Vägg färger som går med nyanser av plommon

Vägg färger som går med nyanser av plommon


Färgmatchning är en stor del av att göra din rymddräkt din stil, ger komfort och mervärde. Blandning fel färger kan förstöra en plats lika snabbt som att få dem rätt kan ta det från matt till wow. Plum är en särskilt djup färg, så att matcha den med precis rätt nyans för att passa din personliga smak täcker en hel rad av idéer.

Enfärgad

Använda nyanser i olika färgdjup från samma familj skapar en monokrom tema som kan ha en subtil effekt. Plommon som djupare nyans kan accentueras med ljusare nyanser av samma ton. Eftersom plommon kan variera från en rik lila med blå undertoner, till en kunglig lysande lila med fler röda aspekter nyanser ska matcha just din plommon. En djupröd tonas plommon blandar väl med en mjuk ros som en stor accent, sedan kallt vitt för att få färgerna ut. En blå tonad plommon är en dramatisk djup färg som mjukas upp av lavendel och en blek vit med en antydan av plommon tonen tillsätts för att binda rummet tillsammans.

Komplementär

Nyanser som salvia, blek smörig gul eller ens blågrön beroende på plommon nyans kan vara ett komplement till plommon och göra en bra kombination. Kompletterande medel motsatt på färghjulet, färgar av en helt annan karaktär som förstärker eller ens ut en färg, i synnerhet en lika dramatisk som plommon. En plommon soffan med mjuk salvia färgade väggar är ett exempel på hur båda färgerna tar fram det bästa i varandra.

Lysande

Jewel upp tonerna genom att blanda plommon med andra ljusa och djärva toner. Lägg till en mörkgröna med en kall ton i accenter och en dramatisk tillägg som en silver för att göra det verkligen pop. Apelsin, guld, en djup nyans av ljust grönt, kan silver eller koppar iväg färg plommon. Var försiktig när du väljer en vägg färg i dessa toner för att vara säker på att det ökar och inte dränka resten av systemet.

Natur

Vete, en mjuk skogsgrönt, blekrosa, kan även vita vara naturliga färger som smälter med plommon beroende på graden av drama du vill ha i din system. Du kan ta det blommor och pastell med lavendel, ros och grädde med plommon, eller frukter slätter med hjälp av en solbränna skuggade vete färg, en smörig gul och en antydan till en mjuk grön i mindre accenter.

FÄRGER som går med Brick

FÄRGER som går med Brick


Tegel hem och tegelväggar har elegans, hållbarhet och stil som är opåverkad med tiden. Accenting tegel med färg färger kan belysa undertoner av den naturliga tegel färg, men fel färg färger kommer att kollidera och konkurrera med färgen på tegel. Tegel betraktas som en neutral färg, eftersom den är en allmänt använd material i hem konstruktion. Samordna tegel inredning med FÄRGER handlar om att välja de färger som fungerar bra med färg och konsistens dimensioner av tegel.

neutrala färger

Traditionella tegel hem vanligen trimmas och accenter med vit färg. Eftersom tegel är en varm färg, gå med varma och ljusa neutrala. Kräm färgar lägga värme samtidigt med den vita tema. Svart trim, grått och vissa nyanser av brunt och grått kan också fungera bra med tegel på fönsterluckor, runt fönster och på stegen.

dämpade färger

Färg val som fungerar bra med tegel är färger som är en förlängning av en design stil utförs runt lacken. Välja färger bortom neutrala är inte bara en fråga om att välja en favorit färg och måla det på huset, men det måste också arbeta i harmoni med färgen på tegel. Brick har färgtoner någonstans mellan rött och en neutral brun färg. Dessa toner gör färgen på tegel en varm och välkomnande färg. Som komplement till denna färg är några nyanser av gult och grönt. Fet och ljusa gröna och gula kanske inte fungerar bra med tegel; istället välja dämpade, uppmjukade och earthier nyanser av dessa färger att måla eller lägga trim färg i en tegel design.

Exotiska och original färger

Du kan bryta alla regler för färg samordning och gå med traditionella färger av exotiska hem dà cor. När du tänker på sydvästra, södra och centralamerikanska, afrikanska och indiska färgpaletter, är tegel ofta bakgrunden till blues, lila, rött, rosa och persika, tillsammans med den extra gyllene gula och gröna. Ibland är dessa färger används minimalt, som på en ytterdörr, att göra ett djärvt färg uttalande mot neutrala trim färger. För att göra dessa färger fungerar bra med tegel, måste du veta vilka färger att använda sparsamt och vilka som ska lyfta fram, som innebär en viss forskning om internationell tegel hem design och arkitektur.

överväganden

När du söker efter rätt färg för din tegel konstruktion, jämför färgrutor med tegel för att se om de kompletterar eller konkurrerar med tegel. Målet är att färgen och tegel för att producera harmoniska höjdpunkter för vart och ett av dessa element i landskapet och utformning av hemmet. Du kan hitta rätt färg, men måste tona ner eller ljusare intensiteten av dess färg för färgen att fungera bra mot tegel, men rätt färg som går med tegel är den som ger ditt hem utseende och känsla du alltid velat .

Måla färger som går med en rosa toalett

Måla färger som går med en rosa toalett


Rosa toaletter är en kvarleva från 1970-talet överflödet, och sällan ses i nyare hus. Om du står inför ett badrum som sport en rosa toalett, göra det bästa av det och måla dina väggar för att komplettera den. Du kan göra detta antingen genom att använda färger som smälter med toaletten eller de som kontrast den. Hursomhelst, kommer din rosa toalett anspråk på uppmärksamhet.

Rosa med rosa

Ett sätt att harmonisera vårt badrum är att måla väggarna i olika nyanser av rosa som relaterar till, men inte är identiska med, den rosa toalett. Om du måla väggarna exakt samma nyans, kommer det att se konstigt, som om toaletten kommer ut ur väggen. Om du måla dem en märkbart mörkare eller ljusare nyans, men detta kommer att knyta i toaletten med resten av rummet, skapa färgharmoni. Måla en del av väggen nära toaletten och låta det torka innan du gör hela rummet; när du ser färgen bredvid toaletten, kan du välja att gå mörkare eller ljusare.

Kontrast

Måla väggarna en färg som kontrasterar mot toaletten. Färgen motsatt rött på ett färghjul är grön, så en ljusgrön skulle vara ungefär den komplementära motsatsen till rosa. Välj en ljus nyans av ljusgrön om du letar efter en chockerande, spännande och kanske borderline over-the-top effekt eller en mer dämpad ton av ljusgrön för en livlig men inom-bounds effekt. Om ditt badkar och handfat är rosa liksom din toalett, kommer detta att ge mer av en balans mellan rosa och grönt. En mörkgröna matta eller golvplattor skulle bidra till att förankra färgsättning.

Neutral

Om du försöker att tona ner effekten av rosa toalett, gå med en färgad neutral kräm färg. Grädde färger går med nästan vad som helst, och en rosa toalett är inget undantag. Grädde väggar kommer försvinna in i bakgrunden, lämnar rosa toaletten för att befalla uppmärksamhet. Du kan skapa en mer formell effekt genom att använda mörkare neutrala såsom solbränna, grå eller taupe.

Färger som går med seafoam grön

Färger som går med seafoam grön


Seafoam är tillverkare skapat namn för en komplex färg gjord av en kombination av primärfärgerna blått och gult, mjukas upp med en toning vitt. Seafoam grön innehåller både varma och kalla toner som ibland stängts av med en subtil grå eller svart nyans, beroende på tillverkaren. Den känsliga, vattnig färg fungerar bra med de flesta neutrala och svala nyanser, men kan kollidera med varmare nyanser.

naturliga Neutrals

Olika nyanser av brunt fungerar bra med seafoam grön på grund av de varma, gula toner i färg. Gör seafoam grön stjärnan i färgpaletten av genom att para ihop sin subtila livfullhet med dämpade nyanser av choklad brunt och taupe. Var noga med att välja bruna utan mycket gult i sin bas skugga, eftersom de kommer att motverka de blå toner i seafoam, vilket gör det verkar alltför gulaktig. Vita och krämer skapa en ljus kontrast eftersom de återspeglar färg, vilket gör att alla komplexiteten i färger som ingår i seafoam green att lysa igenom. Svart skapar också en trevlig, neutral bakgrund; men färgkombination påminner om en daterad, palett 1980 färg. Var försiktig parning seafoam med grått som båda är dämpade toner som kan se intetsägande tillsammans. Vissa grå innehåller också varma toner som kommer att göra den grå verkar gulaktig bredvid seafoam.

Ocean of Blues

Som blå är en av de primära färgerna i seafoam grön make-up, kan de flesta av blå nyanser kompletterar färgen. Djupa krickor fungerar bäst som de också består av en blandning av gult och blått, men med en djupare färgmättnad än seafoam green. Använd djupa, rika blues, som safir och berlinerblått för att markera och reflektera de kallare toner i seafoam. Nyanser av seafoam green som har en nyans av svart i deras make-up kan arbeta med blå-grå nyanser, men se till att man är mörkare och mer mättade i färgen än den andra eller ingen skugga kommer att dyka upp i färgpaletten. Gå inte levande nyanser, såsom kungsblå, som har en gulaktig gjuten till sin färg, eftersom de tenderar också att göra seafoam se gulnade med åldern.

djupa Viol

True Green komplementfärg är den primära nyans av rött, så det är ingen överraskning att nyanser av lila arbete med seafoam gröna, eftersom de är i huvudsak blåtonade nyanser av rött. Balans är i främsta rummet när man arbetar med kombinationer av seafoam gröna och violetta nyanser, som färgpaletten innehåller olika blandningar av alla tre grundfärgerna. Rött, blått och gult blandas för att skapa nyanser av brunt, så dess ingen överraskning att obalanserade paletter av seafoam gröna och nyanser av viol kan vända lerig. Stick med djupa aubergine lila gränsar till svart med accenter i en dammig violett. Styra bort från alla lila nyanser som lutar närmare rödviolett blandningar, såsom magenta eller fuchsia, eftersom de kommer att ta på en orange kasta bredvid seafoam green.

Måla färger som går med mörkt trä

Måla färger som går med mörkt trä


När du väljer färg färger för ett rum, är det viktigt att tänka på flera faktorer: det ändamål för vilket rummet används, kvaliteten på ljuset som rummet tar emot och den stil som rummet kommer att vara dekorerad. Mörkt trä trim eller möbler komplicerar frågan. Titta noga på vilken typ och färg på trä i fråga för att bestämma dess underliggande toner och välja en färg nyans som kommer att harmonisera med dem.

vitt

Inredare använda vitt så ofta goda skäl: det är en otroligt mångsidig neutral. I rum med ett övermått av mörkt trä, kan det bidra till att lätta och ljusare inredning. För rum med hög lackerat trä detaljer eller möbler, bör en låg glans vit användas så hög glans färger konkurrera obehagligt med blanka trä. Rena vita skapar dramatiska kontraster med mörkt trä, medan mattare, plattare nyanser tillåter trä att glöda. Om mörkt trä har rödaktig eller gula undertoner, välj en krämig vit med en gulaktig bas. Lönn kan kompletteras med rosafärgade vita, medan valnöt fungerar bättre med blåaktig elfenben.

Greys

Måla färger som går med mörkt trä


I kombination med mörkt trä, gör grå färg rum ser lugn och elegant. Denna diskreta färgen väl blandas med mörkt trä, skapar låg kontrast, lugn effekter. Gray kan förbättra träslag som körsbär och lönn, föra ut sina vinröda toner. Blåaktiga grått flackare mahogny genom att framhäva dess djup, medan grönaktiga gråtoner förbättra valnöt trim. När du är osäker, använd en blek duva grå. Det bör gå med nästan alla typer av mörkt trä.

ochres

Måla färger som går med mörkt trä


Ljusa gula brukar inte fungera bra med mörkt trä, eftersom de tenderar att ha en alltför flamboyant visuell effekt. Dessutom kan andra gula krockar ofta med mörkt trä samt. Dammiga yellows emellertid, särskilt de med grå eller brun undertoner kan nät väl med mörka träslag. Reservera dessa mörka gula för användning med extremt mörka träslag. En platt, buff ockra kan se fantastiskt när de kombineras med svartbetsad valnöt.

mörka reds

Måla färger som går med mörkt trä


Mörka röda kan ge trä-trimmade rum en viktoriansk känsla. Använd vin röda med valnöt, lönn, ebenholts och mahogny för att producera rika effekter. Tranbär eller blodröda toner kan matcha något ljusare trä nyanser. Akta dig för att välja djupa röda som matchar alltför nära med några rödaktiga toner närvarande i trä, eftersom detta kommer att göra din träslöjd blekna troskyldigt i bakgrunden.

grönt

Måla färger som går med mörkt trä


Cool greener balans körsbärsträ, samtidigt som en harmonisering med blåare-tonas skogen. En mintgrön gör det mesta av lysande ebenholts trim, medan grå-böjs vise ser blåsigt mot valnöt trim. Varma basilika toner ser maskulin och stark mot mahogny gjutning.

Blues

Måla färger som går med mörkt trä


Blå färg färger ger den mest flexibla valmöjligheter för att komplettera mörkt trä nyanser. Medan blå färg kanske inte fungerar bra för kök, skapar det en lugn bakgrund för nästan alla andra rum, från sovrum till badrum. En marinblå nyans ser fantastisk med gamla valnöt, medan påfågel blues gör en klassisk komplement för Mahogny. Mycket bleka, platta blues ser tilltalande i kombination med körsbär.

purpur

Även lila har länge haft ett rykte om svårigheter, har många designers nyligen funnit att det kan göra för ovanligt chic inredning. Varm-tonad skog kommer att bäst av mörka plommon eller läckra äggplantor, medan silver lila och bleka lavendel gör svalare tonas skogen pop. Använd en mjölkaktig, dimmig lila med osminkade ek trim och svart lila med mahogny. Dull vin lila fungerar bra med ebenholts, medan lapis lazulis matcha bättre med körsbär.

Färger som går med gamla röda tegel för en altan

Färger som går med gamla röda tegel för en altan


Att välja rätt färger för utsidan av ditt hem kan vara svårt med tanke på antalet funktioner och områden som du måste ta hänsyn till. När ditt hem har tegel kan hitta färger som passar din utsida vara ännu svårare. I synnerhet matcha trim, stolpar och golv av en veranda med rött tegel är ofta en frustrerande process. För att hitta den som passar bäst, studera din tegel för att avgöra vad dess färgstick beror lite rött tegel kan luta mot gult, orange, beige eller blå, och varje typ har olika kompletterande nyanser.

Vit

För en skarp, klassiskt utseende, kan vit färg vara ett perfekt alternativ för trim och golv av din veranda. Rött tegel i ditt hem fasad markeras när det paras ihop med en ljus vit nyans, så vitt är en effektiv färg för att visa upp ditt hem utsida. Vitt är också ett mångsidigt alternativ eftersom det fungerar med en mängd olika färger, så det kommer inte bara matcha den röda tegel i ditt hem men också olika tak, slutare och hem trim färger också.

Grädde

För att ge din veranda en djärv look, måla trim, golv och inlägg i en röd nyans. Grädde matchar tonerna i tegel och skapar en monokrom effekt som kan göra ett kraftfullt uttalande för framsidan av ditt hem. Om klarröd är alltför fet för din smak, välja en djupare nyans som rödbrunt eller vinrött för en mer subtil utseende.

Gul

Lite rött tegel har gula undertoner som gör det en perfekt passform med gul veranda trim, räcken och golv. Dock undvika gula nyanser som är för ljus eftersom de kan övermanna tegel. Istället väljer en mjukare, smör gul färg som har varma undertoner för en ljus, välkomnande utseende

Blå

Om ditt hem rött tegel har blå undertoner, para ihop en blå nyans med det är en attraktiv kombination för din veranda. Blåklint och skiffer blå är idealiska alternativ eftersom de är dämpade nyanser som fortfarande kan lägga en individualiserad titta på framsidan av ditt hem. En djärvare nyans som kunglig eller koboltblått kan vara ett bra alternativ om utsidan av ditt hus är helt i tegel och det finns inga andra färger att ljusna sitt utseende.

Grå

Med rött tegel som har grå injekteringsbruk, med hjälp av grå färg för din veranda kan skapa en subtil matchande effekt. En blek duva grå matcher typiskt grå injekteringsbruk bäst, men butiken runt för att hitta en färg nyans som är mest likt i tonen. Om du inte vill att matcha färgerna exakt, välja en grå färg som har blå undertoner för att ge din veranda extra dimension.

De Behr hus färger som går med teracotta kakel

De Behr hus färger som går med teracotta kakel


Behr ger flera familjer av exteriör hus färger som kompletterar terrakotta. Baserat på den dominerande färgen i dina brickor väljer ett färgschema som är harmonisk eller en som har en mer dramatisk effekt. Oavsett om du vill dina brickor för att smälta in med resten av ditt hus exteriör eller att vara i fokus, det finns många nyanser av matchande färger i Behr olika hus färger att välja mellan.

färgschema

De Behr hus färger som går med teracotta kakel


Färgen på terrakotta är en korsning mellan rött, orange och brunt, och varierar beroende på lera som används för att göra plattor. Undersök dina brickor och avgöra vilken av dessa färger som du vill göra i fokus för ditt färgschema. Familjerna till hus färger som erbjuds av Behr har både ljusa och mörka nyanser för att matcha alla terrakotta. Även om du kan accent terrakotta med nästan vilken färg som helst, för harmoni eller kontrast, färgen på husväggar, om ytterväggar eller stuckatur, bör avse din fokus färg. För en harmonisk design, väljer en analog färgschema, och för drama använda en kontrasterande system. Ett färgschema av neutrala gör plattorna i centrum för uppmärksamheten.

Harmonisk

De Behr hus färger som går med teracotta kakel


Harmonisk, eller analogt, färgerna är de som är bredvid varandra på färghjulet. Som terrakotta är ofta en blandning av röd-brunt och orange, dess analoga färger är röd-orange och gul-orange. De orange och gul-tonade färger i Behr dämpad Orange Range belysa de varma toner av terrakotta. Några av färgerna i den skuggade orangefärgade intervall har bruna nyanser som tona ner orangeness av terrakotta. Inom den dämpade gula området, kommer Honeysuckle Blast och hösten Fest plocka upp de gula färgerna i kaklet.

kontrasterande

De Behr hus färger som går med teracotta kakel


Kompletterande eller kontrasterande färger är de mittemot varandra på färghjulet. Använd dessa färger för hög visuell påverkan. Blått är den komplementära färgen orange och grönt är komplementfärgen rött. Välj färger från dämpad blå intervall för att kompensera dina brickor om de har en orange färg bas, speciellt blues med en gul underton, såsom Realm och Mirage Lake. Blues i den skuggade blå familj har grå undertoner som mjukar någon ljusstyrka i kakel färg. Den gula baserade färger i dämpad gröna området, såsom Rolling Hills och Appletini, förlänga den naturliga känslan av plattorna, medan färger från den rena gröna familjen slå upp kontrasten.

Neutral

De Behr hus färger som går med teracotta kakel


Använda neutrala färger gör terrakotta plattor stjärnan i ditt hem utsida. Välj ljusa färger från gul-tonade neutral palett, såsom Mysig stuga eller havre halm, för ett nytt utseende, eller mörkare neutrala för en mer dramatisk finish. Om dina brickor är mer röd- än gul-baserade, välja färger från röda tonas neutral palett. Detta liknar den gul-tonad palett och har olika nyanser av de mättade färger samt vita och krämer också.

Måla färger som går med rost färger

Måla färger som går med rost färger


Det finns ingen enda, definitiva skuggan av rost. Rost är vad som händer när järnbaserad metall utsätts för syre med tiden, och det är i allmänhet en mättad nyans av brunt, rött eller orange. Rost är en sofistikerad färg, ofta används i dekorera system för bibliotek, matsalar, sovrum och hålor.

Färger finns i naturen

Rust själv finns på järnmetaller och därför kan förekomma i alla miljöer i kombination med alla färger. Emellertid färgen på rost är en vanlig färg i naturen. Höstlöv, vissa typer av järnrik stenar, jord och sand, vissa arter av nattfjärilar och några träd alla kan ha rost färger. En vanlig konvention när man väljer ett färgschema är att välja färger som visas i kombination i naturen. För att hitta färger som matchar rost, välja färger som visas runt den i naturen.

Komplementfärger

Komplementfärger ses ofta som "motsatser." De verkar mitt emot varandra på färghjulet. Komplementära färgpar kan också vara grunden för ett färgschema. Komplementet av rost är i allmänhet en nyans av grönt eller blått - detta kommer att bero delvis på den nyans av rost, vilket inte är en definitiv konstant. Digital bildbehandling och illustration programvara kan användas för att hitta ett komplement till en färg, eller så kan du ta med ett färghjul.

varma färger

Eftersom rost är en varm färg, passar det bra med andra varma färger. Nyanser av orange, guld, rött och varma bruna passar ofta bra med rost. På grund av den variabla naturen hos alla dessa färger, kommer de exakta kombinationerna och exakta nyanser som ser rätt med färgen rost bero på den speciella nyans av rost.

Färger som går med grått i vardagsrum

Färger som går med grått i vardagsrum


En grå vardagsrummet är ganska mycket ett oskrivet blad så långt som färgmatchning är berörda. Gray har ingen färgkomponent, och på grund av att det går med allt. Det viktigaste beslutet du möter är känslan eller riktning du föredrar att gå i. Till exempel, måste du bestämma om du vill ha klassisk, modern, intensiv eller något mer återhållsamma. Oavsett vilken riktning du väljer, kommer det att finnas gott om alternativ.

modern look

För en modern känsla, öka grå. Olika toner av grått främja en sval, sofistikerat utseende. Varierar det med svart och vitt för högre kontraster samtidigt som monokroma systemet. För en twist, metalliska färger, såsom silver eller tenn, lägga till en glänsande fanér. Guld eller brons ger en touch av färg till den grå åtstramning.

Klassiska färger

Linne vit är en varm, lätt-färgade vit som är mindre skarp än en ren vit. Det är ett val som kommer att smälta smidigt med grå utan galler. Historiska färger är klassiska val samt. De har redan en blandning av grå eller annan neutral i dem, så att de kommer att para underbart med den befintliga grå. Grå oliv, Navajo vit, ecru och dammiga jade är smak följeslagare till grått.

mättade färger

Intensivt mättade färger är en levande möjlighet för en stark kontrast med den återhållsamma grå. Geranium, vallmo eller crimson i det röda området är kraftfulla färger och skapa en livlig rum. Cooler alternativ för en lugnande vardagsrum är turkos och havsskum. För en djupare färg alternativ, mörk lila och kungliga lila är bra folier för ljusare gråtoner.

dämpade toner

Dämpade toner kommer att hålla vardagsrummet atmosfären avslappnad och inbjudande. Jordpigment är bra för detta; de låna en touch av nyans utan att dra uppmärksamhet till sig. Gul ockra eller Adobe är fina val för ljus och varma färger. På den kalla sidan, taupe eller ljus terre verte i den gröna familjen finns alternativ. Om dina gråtoner är mycket lätt, kanske du föredrar mörkare nyanser att koppla ihop dem med. Sienna är en varm brun som är en mjölkchoklad nyans. Umbra är ganska mörk med en grön underton och ger en stabil sval alternativ.

Måla färger som går med rött tegel

Måla färger som går med rött tegel


Tegel funktioner, till exempel eldstäder eller utsatta väggar ger en omedelbar kontaktpunkt i ett rum. Markera konsistens och färg på tegel element med noggrant utvalda färg färger. Välj kontrasterande nyanser eller liknande nyanser beroende på din design estetiska. För maximal designen effekt, hålla tegel ren genom att regelbundet skrubba ytan med en hård borste och varmt vatten.

Vit

Röda och vita par bra ihop, och den höga kontrasten gör för en intressant estetisk design. Kombinera rött tegel med krämiga nyanser av vitt för s enkla utseende. Söka något benvita nyanser, såsom linne eller ecru att införa viss dimension och även komplettera svagt benvit murbruk i en tegelsten spis eller vägg. För att lägga till textur och visuellt intresse till utrymmet, införliva naturliga material som bambu och ekologisk bomull i fönster behandlingar, område mattor och kasta kuddar. Möbler klädd i läder lägger också rikedom till diskret färgsättning.

Blå

Blue anses vara en analog färg till rött, eftersom det är på samma sida av färghjulet. Rött och blått, när paras ihop i en inre, skapa en sömlös utseende. Lägg till toner av lila för en smidig visuell effekt som lila faller direkt mellan blått och rött på hjulet. Tillbehör, såsom kuddar, tavelramar och lampskärmar i djupa blues och lila kommer att plocka upp liknande nyanser från tegel att betona variationen av färg i tegel. Generellt mörkare blå nyanser fungerar bäst med tegel funktioner. Utnyttja vitt för fönster behandlingar för att lägga till några lätthet till utrymmet.

Orange

Skapa en brinnande och spännande utrymme med en röd och orange färgkombination. Istället för att använda en kompletterande färg för rött (såsom grön) välja ett skugga på samma sida av färghjulet för en intensiv effekt. Färger från soliga gula till blodapelsiner fungerar bra. Välj rostiga orange toner för en öken-inspirerad utrymme. Terrakottakrukor komplettera färgschema och hjälpa införa några häftiga nyanser till utrymmet med krukväxter.