F鰎hindra att myror kl鋞trar i tr鋎

Hur man använder salt för att döda trottoar myror på uppfarten

Hur man använder salt för att döda trottoar myror på uppfarten


Pavement myror, även känd som hus myror eller socker myror, de små bruna myror ses oftast i hus, gräs, smuts, trottoarer och uppfarter. Användningen av salt för att avlägsna trottoar myror från en utfart kan vara en säker och effektiv utrotningsmetod. Det finns några tekniker som du kan använda för att döda trottoar myror som innehåller salt. Konsultera en utrotnings expert med några frågor.

Instruktioner

1 Strö vanligt bordssalt på sprickor i uppfart, längs sidorna och där myrorna är närvarande. Se till uppfart och omgivande områden är torr innan salt för bästa effektivitet.

2 Upprepa vecka tills myror är borta. Efter konsumerar salt, kommer myrorna dricker vatten eller annan fukt tills de i huvudsak exploderar. Var medveten om att saltet också kommer att döda alla ogräs eller växter som finns, så var försiktig.

3 Rita en linje med salt i slutet av uppfart på trottoaren för att förhindra att myror från att korsa över till gräsmattan eller hem.

4 Om bordssalt är inte effektiv, köpa en söt ant bete fälla som innehåller borsyra salt. (Borsyra är en hydroponiska salt.) De myror lockas till socker i betet, konsumera borsyra salt med socker och sedan ta giftet tillbaka till sitt hem, där det sprider sig till andra myror.

5 Placera ant lockbete längs sidorna och ändarna av uppfart. Var försiktig när du använder ant beten eftersom borsyra kan vara giftiga för djur och människor samt insekter.

Hur är Borax används för att döda myror?

Hur är Borax används för att döda myror?


Myror är en av de vanligaste skadedjur människor möter och de är också en av de svåraste att eliminera, även för professionella skadedjursbekämpning tekniker. Det är en vanlig uppfattning att myror söker godis och detta är ofta fallet, vissa myror föredrar protein livsmedel och fett, och vissa kan förändra deras önskemål på ett ögonblick varsel.

egenskaper

Eliminera myror kräver att du döda drottningen; så länge hon lever, kommer kolonin fortsätta att utvecklas. Myror kommer att resa upp till 300 fot till en näringskälla, vilket ofta gör att lokalisera och behandla drottningen direkt antingen opraktiskt eller omöjligt.

Inspektion

Inspektion är nr 1 verktyg som används av professionella skadedjursbekämpning tekniker eftersom det är nödvändigt att förstå de vanor och preferenser eventuella skadedjur som de försöker att utrota. Detta är särskilt sant med myror, eftersom varje sort har särskilda behov av mat, vatten och boplatser. Genom att titta på dem och upptäcka vad de äter, kan du förbereda bete för dem att ta tillbaka till drottningen.

Borax och bete

Blanda allt mat myrorna äter med borax, även känd som natriumborat. Borax, när de intas av myror, släpper gas att de inte kan utvisa, att döda dem. Genom att blanda den med vad de redan äter, kommer de omedvetet ta den tillbaka till kolonin, så småningom att mata den till drottningen.

applicera bete

Placera blandningen direkt i myrväg underförstått att förfarandet tar tid. Under tiden försöker lokalisera myrornas boplats. Medan vissa myror kommer bo inomhus, de flesta hålla kontakt med marken utanför. Oavsett om du hittar dem utanför eller inte, tillämpa din blandning runt omkretsen av ditt hem kan dra dem ut och / eller förhindra mer från att komma in.

Titta och åter

Övervaka dina beten för att säkerställa att de fortfarande är att locka myror och kontrollera att myrorna "matpreferens inte har förändrats. Du kan behöva ansöka på nytt utomhus bete flera gånger, beroende på mat- och väderförhållanden.

Hur att justera den bakre Trumbromsar på en 1995 Toyota Corolla

Hur att justera den bakre Trumbromsar på en 1995 Toyota Corolla


Justera de bakre trumbromsar på 1995 Toyota Corolla kan lägga stabilitet till bilens hela bromssystemet. Genom att justera de bakre bromsarna, tar du del av avklinga frambromsarna och möjliggör jämnare bromskraft. Justeringen bör inte ta mer än två timmar om du aldrig har gjort detta förfarande innan. Du kan köpa alla de verktyg som behövs för detta jobb på en bildelar butik eller på vissa butiker.

Instruktioner

1 Lyft den bakre delen av fordonet på båda sidor. Placera en domkraft stå bakom varje bakhjul, under axelbalken. Ta bort de två bakhjulen, med hjälp av ett däck järn för att skruva åt muttrarna.

2 Tryck på framsidan av bromstrumman med en hammare för att hjälpa till att lossa rost som kan vara bindande trumman till bilens bakaxel nav. Inte träffar trumman hårt, så att inte skada antingen trumman eller bromsdelarna inneslutna i trumman.

3 Bänd trumman från sida till sida, tills den släpper sig från bromskomponenter. Ta bort trum från fordonet och ställ den åt sidan.

4 Spray aerosol broms renare delar på bromskomponenter för att ta bort rost och skräp som kan hindra att bromsarna fungerar korrekt. Spraya insidan av bromstrumman, liksom.

5 Tryck på "stjärnhjulet regler" nedåt, för att expandera bromsbackarna. "Stjärnan hjulet justerings" ser ut som en liten docka stav med en metall stjärna i mitten. Tryck nedåt tills den klickar på ett par gånger, tryck sedan trumman igen. Den idealiska justeringen gör det möjligt för bara tillräckligt med utrymme för att driva bromstrumman igen, med mindre motstånd. Upprepa detta steg tills du känner att du har bra motstånd från bromsarna, efter ominstallation trumman.

6 Testa sista motståndet i trumbromsar genom att sätta hjulet igen och hand dra åt muttrarna. Snurra hjulet med liten kraft och övervaka stopptiden av hjulet. Om hjulet går runt mer än två eller tre gånger, sedan bromsen inte justeras tillräckligt. Om hjulet inte slutföra ett varv, är bromsarna hårt åtdragen.

7 Upprepa hela denna process på den motsatta sidan av fordonet.

8 Placera hjulen tillbaka på fordonet. Dra åt muttrarna till mellan 80 till 95 foot-pounds av vridmoment. Ta bort domkraften och sänka bilen.

Myror i tegel uteplatser

Myror i tegel uteplatser


Små högar av sand på en tegelsten uteplats innebär att myror bygger bostäder. Tyvärr är de myror gräva att sand ut från under gatstenar som var noggrant planade och avvecklas, så småningom resulterar i tippade läggare och en ojämn yta.

tätningsmedel

Vattenbaserade, polyuretan och akryl tätningsmedel skydda befintliga uteplatser. Den tätningsmedel belägga eller impregnera gatstenar och sanden mellan dem. Tätningsmedel ofta mörkare gatstenar. En mängd olika utföranden finns, från osynlig till blankt.

poly Sand

Polymera sand kombinerar gemensam sanden med en vattenlöslig polymer. Poly sand bearbetas mellan asfaltläggare precis som sand. Ytan täcks sedan med vatten för att aktivera polymeren. Resultatet är ett flexibelt injekteringsbruk liknande tätningsmedel mellan blocken ogenomträngliga med ant homebuilding.

Cement

Den ultimata lösningen för utgrävningar av myror är att lägga tegel uteplats på en bädd av betong. När stenarna läggs kan fogar fyllas med murbruk eller polysand. Lokala byggnormer kan diktera specifika material.

överväganden

Om myror är det enda problemet, ant fällor, en yta tätningsmedel eller alternativa fyllmedel kan lösa problemet. För nya uteplatser eller där vintern eller frys-tö cykler och översvämningar har orsakat kaos, cement grunden är det mest ekonomiska långsiktig lösning.

Hur man håller myror från krypa upp min frukt trädstammar

Hur man håller myror från krypa upp min frukt trädstammar


Myror vanligtvis inte skadar bladen eller frukt i fruktträd. Vissa arter av myror är även fördelaktigt, angriper fruktträd skadedjur och använda dem för mat. Andra arter har dock ett symbiotiskt förhållande med bladlöss och andra insekter som livnär sig på fruktträd och producerar honungsdagg, som myrorna livnär sig på. Detta kan uppmuntra ökade populationer av dessa insekter, som sedan kan påverka tillväxten och utvecklingen av fruktträd. En klibbig lim insekt barriär kan förhindra myror kryper upp frukt trädstammar.

Instruktioner

1 Rensa gräs, ogräs eller annat material från runt stammen och rensa alla grenar som vidrör marken för att förhindra att myror från att gå runt klisterfällan.

2 Skrapa bagageutrymmet på trädet noggrant för att jämna ut bark. Skrapa inte alltför djupt; gör det kan leda till skador på trädet.

3 Wrap ett band av polyesterfibermaterialet tätt runt stammen cirka 12 till 18 inches över marken. Tejpa den släta plastarket runt stammen över polyestermaterialet bandet.

4 Applicera ett jämnt lager av limmet insekts barriären ca 1/8-tums tjock för att plastarket med hjälp av spackel. Applicera barriären helt runt stammen och lämnar ingen öppen plats att myror kan navigera.

5 Applicera mer lim insekt hinder för plastremsan på våren efter marken tinar och myror bli aktiva igen.

Myror i regnskogen

Myror i regnskogen


Det skulle vara svårt att besöka en regnskog utan spotting en av de många sorter av myror som kallar denna miljö deras hem. Myror är extremt rikligt i regnskogen ekosystem och kan stå för hälften av insekterna som finns i ett område av regnskog, enligt National Geographic. Myror har därför en betydande inverkan på regnskogen miljön.

Tal

En enda ant koloni kan vara hem för mer än 5 miljoner medlemmar, så det är inte konstigt att myror utgör så stor del av biomassan av regnskogen miljöer de bebor. I vissa regnskogar, till exempel de runt Manaus i Brasilien, myror tillsammans termiter utgör ungefär 30 procent av djuret biomassa, vilket också påpekats EJ Fittkau et al i uppsatsen "biomassa och Trofisk struktur centrala Amazonas regnskog ekosystem." Mer än 10.000 arter av ant finns i hela världen, som National Geographic webbplats anteckningar; inom regnskogen miljöer, kan även en liten lapp som innehåller bara två träd innehåller 79 arter av ant, som JE Tobin föreslår i uppsatsen "Myror som primär Konsumenter:. Kost och överflöd i Formicidae"

Matvanor

I motsats till deras gemensamma uppfattning som skräckinjagande rovdjur, de flesta regnskog myror tenderar att festa huvudsakligen på växter på samma sätt som betande djur, som rapporterats av New Scientist hemsida. Eftersom myrorna inte kan tugga och smälta lämnar de istället hitta källor livsmedel såsom pollen och växtsaft. Bladskärarmyror lever upp till sitt namn genom skärning av stycken av blad och bär dem tillbaka till sina bon. Men att de inte äter bladen direkt, istället dessa miniatyr bönder odlar grödor av svamp på ruttnande vegetabiliskt material för att mata kolonin.

Förhållande med träd

Förhållandet mellan myror och träd är skiftande och komplexa. På en grundläggande nivå, myror använder naturliga håligheter i växter för att hysa och skydda sina kolonier. I gengäld myror döda rovdjur av anläggningen samt vegetation som konkurrerar med deras hem anläggning för väsentligheter såsom näringsämnen i jorden. I regnskogen som Amazon i Peru, har forskare upptäckt att myror ibland gräva i träd för att skapa håligheter de önskar som bostäder. Dessa träd är kvar med ärr kallas gallbildningar.

Olika sorter

Armémyror är en av de vanligaste sorterna av dessa insekter i regnskogen, och använda sina stora mängder för att överväldiga mycket större byten, såsom skorpioner. Dessa myror har också tuffa hudar, liksom starka käkar för att knapra sin mat. Trap käft myror, under tiden, har snabbt stänga käkar, som kan användas för att konsumera mat samt att kasta sig genom knäppa på föremål såsom stenar. En annan art infödda till Amazonas, brandmyra, kan överleva områdets regelbundna översvämningar genom att skapa flottar att transportera sina kolonier - med endast den kombinerade massan av kolonins medlemmar.

Myror som äter Wiring

Myror som äter Wiring


Medan de flesta myror äter matrester och andra naturliga ämnen, såsom trä, honungsdagg och liknande, finns det några ant arter som äter genom elektriska ledningar och elektronisk utrustning. En särskild typ av ant kallas galna hallon myror blev ett stort problem i Texas för några år sedan när de började angriper och tär på elektroniska apparater, såsom datorer, TV-apparater och dvd-spelare, vilket resulterar i stora elektriska kortslutningar hela staten.

Varför de gör vad de gör?

Det finns egentligen ingen fast svar på frågan om varför myror skulle riskera liv och lem bara mellanmål på trådisolering. Vissa experter har en teori om att myror lockas till elektromagnetisk energi, medan andra är mer benägna att tro att det är en naturlig överlevnadsinstinkt att hitta en mer försvar bo i elektronisk utrustning. Det finns också en annan teori som drog slutsatsen att myror, när elektrisk ström, producera ett feromon som lockar andra myror till det, vilket kan förklara den galna hallon ant attack i Texas 2008.

Crazy Raspberry Ants

Den galna hallon ant har varit den mest skadliga för elektronisk utrustning. Inte nog med att de gillar häckar i elektrisk utrustning, de äter genom tråd isolering lätt. De kallas "galna myror" eftersom de inte följer en förutsägbar rörelselinje. Den "hallon" del av namnet kommer från den person som upptäckte arten, Tom Raspberry. De naturliga livsmiljöer för denna art finns träd och bråte, men de har varit kända för att bo i andra utrymmen, såsom under mattor samt inom datorer och annan elektronisk utrustning.

Texas bladskärarmyror

Texas bladskärarmyror egentligen inte kända för att vara attraherad av ledningar och elektronisk utrustning, men de är utformade med starka käkar, tillräckligt hårt för att chomp ner på trä och metall. Texas bladskärarmyror normalt belägna i ostörda fält och skogar. Bon kan täcka mycket stora områden, som omfattar tusentals kvadratfot, om de lämnas fri. Deras primära födokälla är svampar som finns på blad och vegetation. De har dock varit känt att mellanmål på matrester och är mycket kapabla att äta genom trådbunden isolering om behov presenterar sig själv.

argentinska myror

Även argentinska myror egentligen inte kända för att äta genom trådisolering och angripa elektriska hushållsapparater, de är mycket kapabla. Även är argentinska myror kända för boet utomhus, de hittar ofta lämpliga boplatser inuti människors hem, särskilt i köket och någon annanstans mat är riklig. I södra Kalifornien har det förekommit fall där denna art angripna stora kolonier i människors hem, även invadera ett antal hushållsapparater.

fire ants

Fire ants har blivit ett stort mänskligt hälsoproblem sedan den infördes i amerikansk mark på 1920-talet. Brand myrstackar och högar kan hittas över hela Mexikanska golfen, som i samband med offentliggörandet. De är territoriella och extremt aggressiv. Även om de kan hittas häckar i marken, har de varit kända för att angripa bostäder genom att gräva ur under grunden. När hotade, fire ants attack ofta hot huvudet. Ett sting kan inte vara en olägenhet, men en miljon bites kan döda. Och de kan sveda genom elektriska ledningar samt.

Hur du ändrar färgen på min Trombone

Hur du ändrar färgen på min Trombone


Många musiker tycker att det är tilltalande att sticka ut visuellt samt musikaliskt, och ett av de enklaste sätten är att ha en ovanlig eller anpassade instrument. En trombon är ett traditionellt instrument, och majoriteten av basun är gula eftersom de är vanligtvis tillverkade av mässing. Du kan dock ändra färgen på instrumentet med hjälp av lack. Lägga till en beläggning på en trombon kan ändra tonen, så du kanske vill öva på ett annat objekt eller en gammal trombon innan radikala förändringar till någon dyr instrument.

Instruktioner

1 Ta isär trombon så mycket som möjligt. Du kanske vill märka delar eller ta bilder av dina framsteg om du tror att du kan ha problem att sätta ihop det senare.

2 Rengör smuts eller olja från trombon med tvål och vatten, sedan polera ordentligt. Du kan behöva polera mässing samt. Använd handskar så att du inte får olja eller svett från fingrarna på ytan. Ytan måste vara så ren som möjligt. Du kan behöva skala finish på trombon innan du lägger en ny. Gnugga ytan med aceton är en av flera metoder som du kan använda för att tömma en finish själv. Om mässing redan skamfilade, finns det nog ingen finish på det.

3 Använd maskeringstejp eller en kombination av maskeringstejp och tidningar för att täcka eventuella områden som inte bör målas. Du vill inte lack på bilden eller på någon av lederna som skulle hindra att sätta trombon tillbaka tillsammans.

4 Spraya trombon delar med ett jämnt lager av lack primer. Följ instruktionerna på burken. Du kan behöva flera lager. Vänta minst 15 minuter mellan lagren. Sprutmålning lack påminner om att använda sprayfärg, så arbeta i långsam, även rockar för varje typ av spray.

5 Vänta minst en dag för primern att ställa in, sedan jämna ut ytan genom att försiktigt gnugga med sandpapper. Torka bort allt damm. Se till att ytan är ren och torr innan du fortsätter. Använd handskar när du sand trombon så att du inte överföra olja från dina händer.

6 Spraya trombon med färgad lack. Du har många alternativ för olika typer och färger, så välj en typ som passar din tavla skicklighetsnivå samt din personliga smak. Följ instruktionerna på burken och applicera flera tunna, tunna lager av lack för bästa resultat.

7 Vänta en hel dag, sedan lätt sand igen. Torka trombon noggrant och se till att den är ren och torr.

8 Applicera ytterligare ett lager eller två av lack och vänta på att torka helt.

9 Applicera åtminstone ett skikt av klar lack för att skydda ditt arbete.

10 Ta bort all tejp och rensa bort tejprester vid behov. Sätt ihop trombon.

Hur man kan stoppa en ant angrepp

Hur man kan stoppa en ant angrepp


Myror letar efter mat, fukt och värme, som ett resultat, ditt kök, badrum och tvättstuga innehåller alla önskvärda element. Myror har möjlighet att ange ditt hem genom de minsta sprickor. När de hittar en födokälla kommer de invaderar området. När du märker att myror har invaderat ditt hem, behöver du två angreppssätt för att stoppa dessa myror. Du måste döda myror du se och förhindra resten av kolonin från att komma tillbaka.

Instruktioner

1 dödade myror du ser genom att spraya dem med ett rengöringsmedel. Du kan krossa myror, men du måste rengöra området där du dödar myror. Använd pappershanddukar för att torka upp ant organ och kassera dem.

2 Använd täta för att täta sprickor eller sprickor runt golvlister eller fönster att förhindra att myror från att komma in i ditt hem.

3 Använd ett hushåll insektsmedel för att spruta inne runt socklar och fönsterbrädorna.

4 Placera ant lockbete längs väggarna i rum där du har sett myror. Om några myror komma förbi dina hinder, kommer de att ta gift från beten och skicka den vidare till sin koloni effektivt döda kolonin.

5 Place ant beten längs utsidan omkrets av ditt hem. Ant beten kommer att pågå allt från två till sex veckor. Byt ut vid behov.

Science projekt med bananer

Science projekt med bananer


Bananer gör utmärkta naturvetenskapliga projekt eftersom de är billiga och ge några intressanta resultat. De mest framgångsrika projekten gör det möjligt för studenterna att göra allt själva, engagera dem mer med verksamheten. Detta ger eleverna möjlighet att observera de verkliga resultaten av deras ansträngningar, stelnar något de kan ha lärt sig från läroböcker.

kylda bananer

Få två bananer. Placera en i kylen och en på disken i ett experiment för att se vilken som brun snabbare. Kontrollera dem en vecka senare. Den kalla temperaturen i kylskåpet kommer att göra banan hud tur brun men det kommer fortfarande att vara fast inuti, medan banan på disken blir mjuk.

bananer Tillsammans

Samla tre påsar och fem bananer: fyra omogna och en mogen. Placera en omogen banan och en mogen banan i den första påsen. Placera en omogen banan i den andra påsen. Placera två omogna bananer till tredje påsen. Kontrollera bananer varje dag för att se vilka mognar först. Resultaten kommer att vara väskan en mognar först. Detta är på grund av eten, en gas utsläppt från mogen frukt. Mogen banan i den första påsen släpper eten, mognad dess följeslagare banan snabbare än i de två andra påsar.

Lufttäta bananer

Prova ett experiment för att se om bananer mognar snabbare i öppna eller i en lufttät behållare. Få två identiska plastbehållare. Placera en banan i varje behållare och sedan placera locket på en. Se till att locket är lufttät. Kontrollera bananerna en vecka senare och se vilken som mognat mest. Resultaten visar att banan hålls i en lufttät behållare kommer mogna långsammare än en som inte är det.

banan bete

Ta reda på om kanelolja gör en effektiv insektsmedel med hjälp av en banan som bete. Skär en banan i hälften i mitten och sedan täcka en halv i kanelolja. Placera de två halvorna i en tom akvarium så långt från varandra som möjligt. Presentera 20 myror till tanken och observera deras beteende under loppet av en timme. Du kommer att finna att myror långt föredrar banan utan kanel, vilket tyder på att kanelolja är en framgångsrik avvisande. Detta är viktigt eftersom natur repellenter som denna, såsom klöver eller limejuice, är icke-giftiga för människor. Upprepa detta experiment med olika insekter för att se om det gör någon skillnad.