enemel fack

Fack Lådor hantverk

Fack Lådor hantverk


Fack lådor kan användas för lagring, utställning eller som presentation för gåvor. De är användbara för förvaring av materiel för hantverk såsom pärla arbete, skrot bokning eller sömnad. Kommersiellt tillgängliga lådor kan anpassas och dekorerade eller lådor kan vara utformad från grunden med kort, trä, papper eller plast. Fack kan anordnas sida vid sida eller i skikt. De kan också döljas för att göra hemliga fack.

Papper och kartong Fack Boxes

Papper eller kartong lådor kan användas för att presentera små presenter. Typiskt är lådan och fack monteras separat, med facken hålls på plats antingen genom friktion, lim eller tejp. Fack kan göras genom att sätta ihop kartongbitar eller styvt papper; Alternativt kan papper eller tunnare kartong vikas för att göra avdelare. Utsidan av lådan kan dekoreras med papper former, klistermärken, stämplar, pennor och pennor eller färg.

sy rutor

Sy rutor måste konstrueras av robusta material, såsom trä. En befintlig box kan anpassas; Alternativt kan planer för många typer av sy rutor hittas i böcker och på nätet. Fack kan vara utformad av tunna sektioner av trä för att hjälpa till att organisera nålar, trådrullar, tyg färgrutor och andra förnödenheter. Ett fack kan fyllas med vadd och täckt med tyg för att göra en inbyggd nåldyna. Som sömnad poster finns i många olika storlekar, hjälper det om facken konstrueras på olika djup. Grundare fack kan göras för att lyfta ut, avslöjar flera avsnitt under.

Shadow Lådor

Shadow rutor är glasfasad lådor som används för att innehålla smycken, kuriosa eller memorabilia. Till exempel kan souvenirer som samlats på semester visas i en särskild skugga box. En skugga låda med fack gör att många små föremål som ska visas separat. Detta kan förhindra att lådan ser alltför upptagen och hjälpa mindre objekt att sticka ut, i stället för att överväldigade av större. Shadow lådor kan göras från trä, masonit eller fiberboard. Glaset front kan tas från en befintlig bildram. Interna avdelare kan göras från balsaträ eller skum konst ombord.

Smyckeskrin

Trinket lådor kan göras genom att modifiera en befintlig liten låda eller bygga en låda från grunden. De har typiskt åtminstone två avdelningar, oftare flera. Insidan av dessa fack kan vara fodrade med satin, sammet eller filt; dessa kan hållas på plats med PVA eller varmt lim. Större fack eller lådor kan byggas in i rutan för att hålla armband och andra delar som inte kommer att krypa eller vika för att passa i mindre delar. Remsor av plast eller kartong täckta med tyg och böjda till inverterade U-former kan passas in i ett fack, så att ringarna kan hållas i mellan dem.

Fack och låda fack

I stället för att utformad för att passa sida vid sida, kan facken konstrueras som brickor som lyfter ut eller lådor som glider ut. Detta leder till en mycket kompakt konstruktion, även om det kan vara något svårare att konstruera. Fack lådor med lådor ibland byggda för att hålla mah jong sätter eller andra spel. De kan också användas för smycken. Lådor med lådor bör vara tillverkade av ganska hållbara material - trä eller åtminstone tjock kartong - som svagare material som inte kommer att kunna stå emot verkan av lådorna.

Hur man gör en hemligt fack i Träbearbetning

Hur man gör en hemligt fack i Träbearbetning


Hemliga fack är legendarisk. Gömda skatter och dokument, vilket leder till stora äventyr, har underblåst en hel del spännande fiction genom åren. Medan ett hemligt fack får inte dölja någonting som spännande i ditt hem, kan ett gömställe vara praktiskt för värdesaker. Att facket smälta in är nyckeln till en framgångsrik lönnfack i träbearbetning. Ett bibliotek panel vägg eller annat område med upprepande inramade paneler är det enklaste stället att göra installationen.

Instruktioner

1 Ta listen runt kanterna på panelen där du tänker installera den dolda facket. Använd en tunn mejsel eller små pry bar för att ta bort den. Dra naglarna genom ryggen för att bevara ansiktet. Skär längs den mycket utanför kanten av infällda panelen med en fintandad blad på en cirkelsåg. Lämna en tum i varje hörn uncut att förhindra hack form omger panelen. Skär den återstående delen med en sticksåg. Lyft panelen ut.

2 Klipp en bit 1/2 tum plywood med samma storlek som den här panelen. Fäst panelen i ansiktet av plywood med monteringslim, med alla fyra kanter flush.

3 Klipp ut gips bakom skära ut panelen med en gips kniv. Skär några dubbar som finns i detta område med en tigersåg där de korsar med toppen och botten av hålet där du skär för att ta bort panelen. Gör en fyrsidig ram av 2-av-4 för att passa in i konturerna av den panel som du klippa ut. Skruva de fyra hörnen tillsammans med tre tums behandlade däck skruvar. Mark och skära ut en ¼ tums plywood botten för detta fack i samma storlek som på utsidan av fyrsidig ram. Häfta det på baksidan av ramen.

4 Montera ramen i hålet, med plywood tillbaka till insidan, och bifoga det till de skurna dubbar med 3 tums behandlade däck skruvar för att hålla den på plats. Du bör nu ha en kvadratisk eller rektangulär hål i panel vägg med en plywood tillbaka.

5 Fäst två dolda gångjärn på baksidan av panelen du klipper från väggen tidigare längs en ​​vertikal sida. Borra ett hål med en ¾ tums paddel bit, 5/8 tum djup för varje gångjärn. Använd träskruv. Fästa den andra sidan av gångjärnen i ansiktet av 2-av-4. Rikta in gångjärnen så att panelen kommer att vila i jämnhöjd med dess ursprungliga position. Fäst med 1 ¼ tums däck skruvar.

6 Lägg till en fjäderbelastad magnetisk skåp typ fångst till 2-by-4 på motsatt sida gångjärnen, med metallplattan på baksidan av panelen. Använd den typ som du trycker in för att frigöra och våren dörren öppen.

7 Applicera en 1/8 tum sträng av konstruktionslim i ansiktet av panelen runt kanten. Justera formstycket runt kanten av panelen, så att, när dörren är stängd kommer det att dölja gapet mellan panelen och omgivande trim. Klämman på plats med squeeze klämmor under flera timmar. Torka överflödigt lim från panelen med en trasa fuktad med lacknafta.

Visnings Idéer för Old Silver fack

Visnings Idéer för Old Silver fack


Om du har några vintage silver brickor gömmer runt huset, kan du klä upp dem och ta ut dem för visning med bara lite kreativitet. Funderar din inredning kommer att hjälpa dig återanvända facken till något iögonfallande och attraktiv.

Förnya

Silver brickor traditionellt används för att servera mat eller dryck. Men du kan glömma att konventionell användning för nu; du kommer att visa dem mer innovativt. Till exempel kan du köpa färgade ljus i olika höjder och göra en attraktiv glittrande display för att matcha din rummets färgschema. Lägg planglas kulor eller stenar vid basen att blanda elegant med jordnära. Eller, fylla en bricka med potpurri att dekorativt fräscha något utrymme. Vill tämja röran? Använd en bricka Corral din e-post på ett ordnat, chic sätt. Om du har en samling av vintage hälsning eller vykort, fläkt ut dem på brickan, så att besökare till ditt hem kan njuta av dem samt (referens 1). En större fack kan användas för att organisera tidskrifter ovanpå ett soffbord. När du dekorera för semester, dra ut din silverbricka och fylla den med glas bollen prydnader. Eller ställa in minnessakprydnadar i tablån sätt på den för att göra din egen vinterlandskap scenen. Använd en liten silverbricka för att organisera din nattduksbord så det är både funktionell och attraktiv. Eller placera den på toppen av din byrå för att samla in objekt som parfym och bodylotion (referens 2).

ramar

Vintage silver brickor kan göra attraktiva ramar, särskilt om de har en utsmyckad kant. Gör en mall första fackets inre yta och sedan använda den för att spåra runt om ditt foto. Klipp ut och limma fast den på brickan och sedan använda en del dekorativa sladd eller spets för att dölja kanten. Med hjälp av en silverbricka för att rama in ett bröllopsfoto kan göra en värdefull minne box suvenir. Att arbeta med kopior av bilderna bevarar originalen och låter dig vara kreativ när snipping och klistra in. Om du vill ha en riktigt gammaldags utseende, har bilden skrivs ut i svartvitt. Efter applicering av fotot, kan du även lägga till minnen från bröllopet som en skrot av spets från klänning eller slöja eller andra bröllop memorabilia. En limpistol kan användas för att enkelt fästa objekten till facket. Du kan även göra detta med en värdefull baby foto och förvandla det till en underbar krönika för ett nytt tillägg.

Hur man gör en Vanity fack

Hur man gör en Vanity fack


En fåfänga facket lägger dekorativa överklagande till en byrå topp samtidigt som betjänar det praktiska syftet att anordna kosmetika, doft flaskor, kammar och borstar eller andra toalettartiklar. Skapa det själv kan du välja om stilen är elegant, nyckfullt eller nostalgisk. Sätt din egen prägel på vad som kan bli en familj skatt.

Instruktioner

enkla fack

1 Ta bort glaset och kartong uppbackning från ramen för att undvika att bryta det. Du kommer att lägga tillbaka i ramen senare.

2 Center en låda eller skåp dra på en av kortsidorna av ramen. Lätt markera var skruvhålen röra ram. Gör samma sak på den andra kortsidan.

3 Borra hål där du markerade ramen. Placera drag ovanpå ramen och fäst skruvarna från undersidan. Gör samma sak på andra sidan.

4 Sätt tillbaka glaset och stöd i ramen eller, om du föredrar, byta ut glaset med en fasad spegel.

5 Ta bort skydds från filtstycken. Stick en i varje hörn av undersidan av facket. Om du väljer en stor ram, kanske du vill lägga till bitar längs kanterna, liksom.

Omvänd Collage fack

1 Ta bort glaset och kartong uppbackning från ramen.

2 Lägg till lådan eller skåpet drar de korta sidorna av ramen, som beskrivs i steg 2 och 3 av den enkla facket.

3 Blanda hantverk lim och vatten i lika delar. Rör om dem tills de är noggrant blandade.

4 Ordna fotografier, gratulationskort eller tidskrifter cut outs, pappersservetter eller andra konstdesigner nedåt på baksidan av glaset. När du är nöjd med arrangemanget av din back collage, försiktigt lyfta kanterna på varje bit och spruta vatten och lim blandning lätt med en pensel, sedan försiktigt trycka tillbaka den på glaset.

5 Pensla limmet blandningen över baksidan av collage, med användning av ett lätt, jämnt lager. Om luftbubblor visas tryck försiktigt ut luften med fingret. Låt limmet torka ordentligt.

6 Placera glas och kartongbitar tillbaka i ramen och lägga till filtbitar på baksidan, som i steg 5 av det enkla fack.

Min LaserJet Kommer inte plocka upp papper från fack 2

Min LaserJet Kommer inte plocka upp papper från fack 2


Så du har problem med att skriva från andra facket på HP LaserJet-skrivare. Den allmänna regeln med skrivare och kopiatorer är att ju mer komplicerade de är, desto fler saker går fel, och det andra magasinet av alla skrivare är inget undantag. Om skrivaren försöker ta papper från facket, då kan du förmodligen lösa problemet själv. Om skrivaren inte gör ett ljud och helt enkelt inte fungerar, dock, då är du antagligen på väg till verkstaden.

Instruktioner

1 Kontrollera om skrivaren försöker ta papper från fack 2. Skicka ett utskriftsjobb till facket, Om du hör brus, så är det förmodligen åtminstone försöka. Om inte, då är problemet sannolikt en lös anslutning, och du bör ringa en utbildad tekniker eller ta skrivaren för reparation.

2 Koppla och helt koppla bort skrivaren från alla anslutningar och ledningar, och låt det förbli på detta sätt under flera timmar. Detta kommer att tjäna två syften. För det första gör det inre av skrivaren har svalnat, vilket kan påverka dess förmåga att ta papper. För det andra, utför den en hård återställning på hela skrivaren, som kan återställa elektroniken som fastnat. Överraskande, är många elektroniska problem lösas på detta sätt.

3 Ta bort allt papper från facket och sätt någonstans mellan 50 och 75 ark nytt papper. Tryck sedan pappersledarna upp så nära som möjligt till den nya pappersbunten. Ibland kan papper blir skev av fukt och orsaka en temperaments skrivare slutar fungera. Också, ibland guiderna lossnar och inte tillräckligt nära för att skrivaren ska ta.

4 Ta bort allt papper från hela enheten och öppna alla dörrar på skrivaren. Spraya ner hela insidan med tryckluft, vilket frigör det inre från damm och annat skräp. Detta kommer att bidra till att frigöra den inre och möjliggöra smidigare papper väckande från facket.

5 Inspektera insidan av skrivaren för eventuella större bitar av papper som kan fastnat i att din luftspray inte få. Ta bort dessa.

Billiga Party Förrätt fack Idéer

Billiga Party Förrätt fack Idéer


Skapa goda part behandlar behöver inte ta en enorm tugga av ditt parti budget. Även färdiga parti fack är ofta oöverkomligt dyr, kan du spara en bunt genom att utforma din egen. Med lite uppfinningsrikedom och en viss ansträngning, kan du ge dina gäster med något gott att njuta av på ditt evenemang samtidigt lite pengar i plånboken.

Crescent Roll Pinwheels

Genom att tillverka enkla vindsnurror med billiga halvmåne rullar och ett sortiment av fyllningar, även de mest utmanade kock kan förbereda en imponerande förrätt facket. För att skapa dessa parti behandlar köper paket av halvmåne rullar och smaksatt grädde ostar. Öppna varje rulle halvmåne rullar och lägga ark rullar ut platt, inte dela upp dem längs de perforerade linjerna. Sprid cream cheese på arket av halvmåne rulla degen. Placera alla andra element som du vill på av cream cheese. Prova goda alternativ som gröna oliver, skivad skinka eller tomater. Rulla ihop degen och skär den i en-tums hjul. Lägg varje hjul på en bakplåt. Upprepa denna process med olika fyllningar. Koka hjulen enligt förpackningens anvisningar eller tills degen är lätt brynt och flagnande. Ställ dina färdiga hjul på brickan och skicka dem runt din fest.

fruktfat

Ge gästerna ett hälsosamt mellanmål alternativ genom att skapa en frukttallrik. Köp ett sortiment av under säsongen frukt och skär ner dem i bita storlek bitar. Placera skära frukt runt din bricka. I mitten av facket, placera en skål med köpta eller hemgjorda frukt dopp. Genom att gå med säsongs alternativ frukt och tar tid att klippa din egen frukt kan du spara en bunt, som framställts frukt brickor är ofta dyra.

Petite Kabobs

Skapa goda och imponerande kebab i miniatyr för ditt evenemang. För att förbereda dessa enkla godsaker, köpa ett sortiment av små planteras, ostar och färdiglagad kött som körsbärstomater, pärla lök, skinka kuber och kubik ostar. Skär dina grönsaker i halvor eller fjärdedelar. Använda kraftiga tandpetare eller små grillspett, borra varje vald kebab element omväxlande kött, ost och grönsaker. Placera dina avslutade kebab på en bricka. Dessa lätt att äta godis är en enkel lösning på ditt aptitretare dilemma.

Trio av Cheeseballs

Sätt en spin på sedvanligt att tjäna en cheese genom att skapa en trio av cheeseballs för dina gäster att prova. Välj tre olika cheese recept och förbereda varje. Placera dina tre genomförda cheeseballs i mitten av ditt parti bricka. Omge dina cheeseballs med ett sortiment av kex, toast kilar och pita chips. Genom att skapa detta fack, du låta dina gäster att prova en mängd olika smaker stället för att ständigt återvänder till samma dip alternativet igen och igen.

Hur man tillbaka fack 2 inmatningsvalsen på en HP Laserjet 4000

Hur man tillbaka fack 2 inmatningsvalsen på en HP Laserjet 4000


Om du ofta får papperstrassel i HP LaserJet 4000 kan pickuprullarna i magasinet bäras och behöver bytas ut. När brickan pickuprullarna är nya, de har en grov textur som tillåter rullarna att plocka upp papper och mata den genom korrekt. När skrivaren används, blir det grov textur avklingat och rullarna blir slät, och som ett resultat, kan de vara oförmögna att plocka upp papper på ett effektivt sätt. Byte av slitna rullar med nya kan lösa en pappersmatnings fråga.

Instruktioner

1 Stäng av HP LaserJet 4000. Ta bort strömsladden. Dra fack 2 så långt det går. Lyft försiktigt upp facket att dra fri från spåret.

2 Dra ut facket helt ur skrivaren och ställ den åt sidan. Nå inuti skrivaren och känner för rullarna. Dra rullarna från skenorna och kasta hem.

3 Ta bort de nya rullarna ur förpackningen. Placera de nya rullarna på skenorna. Skjut rullarna tillbaka tills de låses på plats. Dra försiktigt på rullarna att se till att de sitter ordentligt fast.

4 Sätt tillbaka pappersfacket. Skicka ett testjobb till skrivaren. Kontrollera läget av rullarna om du fortfarande har papperstrassel.

Hur man gör en väv kapell för en dessert fack

Hur man gör en väv kapell för en dessert fack


Att dessertbord eller fack mittpunkten i ert parti är ett enkelt sätt att skapa effekt utan att spendera en förmögenhet på dekorationer. Ett tyg canopy ger också täcka från solen om du är underhållande utanför, och skydd för kakor, kex och desserter. Använd stark kartong - korrugerad om möjligt - och färgade tyg för att matcha din dekor.

Instruktioner

1 Skär en stor rektangel av kartong från en låda med samma storlek som bredden på din trädkronorna och dubbla höjden på trädkronorna. Vik kartong i hälften - scoring kröken vid behov - så att den ena sidan av kartong bildar bakgrunden och den andra topp stöd för trädkronorna.

2 Gör hål i hörnen på kartong "tak" och fäst fyra träpinnar, säkra dem med skifte band eller tejp så att de gör det möjligt för kartong canopy att stå upp. Du kan hålla ändarna av tapparna i modellera eller göra en U-formad bas stöd med hål för styrändarna.

3 Klipp tyget samma storlek som bakgrund och tak så det täcker kartong helt och hänger ner tre eller fyra inches från papptaket. För en randig karneval exponering använd färgad tejp och textilfärg att dekorera vanligt tyg. Limma tyget till kartong, noga med att inte använda för mycket lim om du har tunt tyg.

4 Skär en halvcirkel av kartong och använda den som en mall för att skära en scalloped kant i den överhängande tyg. En scalloped kant fungerar särskilt bra om din canopy är dekorerad med ränder. Andra idéer för efterbehandling kanten av trädkronorna inkluderar bara fålla kanten, eller lägga till en sträng av sparv.

5 Fäst tyg på insidan av bakgrunden med hjälp av pakettejp eller tejp så alla kartongen är dold. Du kan även använda kvadraterna av hak- och öglefästdon, eller dubbelhäftande tejp om tyget är ljus. Placera canopy ovanpå ett bord med en färgglad duk under och lägg din dessert val.

Hur man bygger hemliga fack

Hur man bygger hemliga fack


Att hitta en perfekt gömställe i ditt hem för små föremål kan vara lättare än du tror. Kanske du delar en lägenhet, eller om du vill hålla nyfikna familjemedlemmar i schack. Att känna dina skatter är säker på en hemlig plats kan ge dig sinnesfrid. Vanliga gömställen får inte vara tillräckligt när andra är långlivade och vill invadera din integritet. Var kreativ och du vara säker på att gäcka detektiverna i ditt liv.

Instruktioner

Bok

1 Välj en inbunden bok som är ungefär 2 inches tjock. Välj en titel som inte kommer att vara av intresse för andra människor så att du undviker risken att någon av misstag hitta dolda facket.

2 Öppna boken upp till sidan 20 och skydda den och alla föregående sidor med plastfolie. Dessa sidor kommer att lämnas intakt och kommer att dölja hemligt fack.

3 Blanda hantverk lim med vatten i en kaffekopp eller annan liknande behållare. Använda lika stora mängder av vatten och lim och rör om tills ingredienserna blandas.

4 Stäng boken. Den plastfolie delar nu på framsidan av boken från den del som innehåller den hemliga fack. Stängning av boken kommer att hålla sidorna enhetlig längs ytterkanterna.

5 Sprid lim och vattenblandningen längs ytterkanterna på de sidor som innehåller hemligt fack (sidan 21 och framåt). Använd ett hantverk pensel smalare än bredden av sidorna som skall limmas. Inte limma sidorna i början av boken.

6 Ställ boken åt sidan och placera ett tungt föremål ovanpå den för att förhindra de limmade sidorna från curling. Ta bort boken efter det att limmet har torkat, vilket kommer att vara cirka 30 minuter.

7 Öppna boken till första limmade sidan (sidan 21). Markera en halv-tums kant runt fyra sidor av papperet med en linjal och penna.

8 Skär genom sidan 21 och den senare delen av boken, med en skarp brytkniv eller kniv längs 1/2-tums gränsen du ritade. Skär ett par sidor i taget för att se till att snittet är jämn. Ta bort de kapade delarna av sidorna under styckningen.

9 Limma längs de skurna kanterna inuti boken. Stäng boken och placera ett tungt föremål ovanpå. Låt det torka i minst 30 minuter.

10 Undersök ytterkant med boken stängd och lägga mer lim på sidorna om det behövs.

Baseboard

1 Ta bort en liten del av BMC i en garderob eller annan diskret plats i ditt hem. Bänd BMC från väggen, med hjälp av en lång skruvmejsel. Håll naglarna på BMC intakt.

2 Tryck på spetsen av en stor skruvmejsel i väggskivan bakom BMC och träffade handtaget på skruvmejsel med en hammare. Gör detta tills spetsen av en sticksåg kan sättas in och används för att skära en öppning i en del av väggskivor mellan väggreglar. Håll tillräckligt väggskivan intakt för att sätta tillbaka BMC på väggen wtih naglar.

3 Ta bort skräp från hålet och dess omgivningar. Undersök väggen för områden som kan behöva målas för att täcka märken som härrör från bända loss BMC.

4 Placera din skatt i hålet. Montera BMC spikar i redan befintliga spikhål och tryck fast att passa på väggen.

Hur man rengör förångaren fack av en Whirlpool Kylskåp

Hur man rengör förångaren fack av en Whirlpool Kylskåp


Förångaren är en del av Whirlpool kylskåp kylsystem. Det fungerar med andra delar, såsom kompressorn och kondensorn, för att hålla din mat cool. Kylskåpet normala avfrostningscykel tar hand om isiga uppbyggnad på förångarens spolar. Frosten smälter normalt in i förångaren facket och ned genom ett avlopp. Om förångaren facket blockeras av skräp eller is, kommer smältvattnet från spolarna har ingenstans att gå, och kan flöda in i kylskåp fack. Rengöring förångaren facket är enkel och kräver ingen reparationsservice.

Instruktioner

1 Ta bort all mat från frysen, och tillfälligt lagra den i en kylare. Ta ismaskinen facket och lägger den åt sidan.

2 Koppla ur kylskåpet.

3 Kontrollera bottenpartiet av frysen i smulor eller skräp. Torka av väggarna och bottentråg av frysen med en tvättlapp och mild tvålvatten. Smulor på bottentråget i frysen kan fungera sig in i förångaren facket och orsaka stopp.

4 Lyft hyllor ur frysen och ställ den åt sidan.

5 Ta bort den falska botten facket ur frysen genom att skruva bort skruvarna. Lyft ut facket och ställ den åt sidan. Du kan se ett blad av is som täcker förångarens slingor.

6 Ta bort den falska tillbaka från frysen, och ställ den åt sidan.

7 Häll hett vatten över någon isbildning närvarande på förångaren facket och låta vattnet rinna ut genom dräneringshålet. Upprepa processen tills isen har smält och du kan enkelt ta bort och kassera stora bitar av is för hand.

8 Torka någon isiga uppbyggnad på förångarens slingor med varm luft från en hårtork. Var försiktig när du arbetar med elektrisk hårtork runt vatten.

9 Torka botten av förångaren facket med mild tvål och vatten och torka med en handduk.

10 Sätt frysen tillbaka och botten frys fack, säkra skruvarna och byt hyllor i frysen. Anslut i kylskåpet. När den har svalnat tillräckligt, fylla frysen med dina lagrade frysta livsmedel.