dränerings fluglarver

Vad orsakar små maskar i dusch brickor?

Vad orsakar små maskar i dusch brickor?


De små "maskar" som finns i din dusch avlopp och plattor är förmodligen inte maskar alls, men larver av fjärilsmyggor eller mal flyga. Dessa larver kan visas brun eller svart, och vid närmare inspektion är blek i mitten och mörkare på ändarna.

Vad orsakar små maskar i dusch brickor?

Orsak

Eftersom dränerings fluglarver bor i och lever på organiskt avfall, de ofta återfinns i den slemmiga filmen runt avlopp och fällor i badrummet. De dras till fuktiga områden som besöks av människor.

Livscykel

Äggen kläcks inom två dagar i larverna hittar du i duschen. Dessa larver lever i åtta till 24 dagar innan puppstadium för en till två dagar, sedan slutligen blir vuxna.

Kontrollera om parningsplatser

Identifiera häckningsplatser kommer att hjälpa dig att hantera din angrepp. Placera en bit tejp nedåt över en misstänkt avlopp, så kolla bandet med jämna mellanrum för vuxna flugor, som kommer att dyka upp och fastnar på bandet.

Eliminering

När häckningsplatsen upptäcks, kan du ta bort eller rensa den på lämpligt sätt och därför förhindra larverna från utfodring och reproducera.

Förebyggande

För att förhindra att avlopps fluglarver från angriper ditt hushåll, ren alla avlopp, fällor och dusch ytor regelbundet. Rena rör vid behov och hålla jämna steg med septisk systemunderhåll.

Jag har små svarta insekter som kommer ut ur min diskbänk och bad avloppet: vad är det?

Jag har små svarta insekter som kommer ut ur min diskbänk och bad avloppet: vad är det?


Ser insekter i ditt hem kan trolla fram bilder av sjukdom och smuts, särskilt när du ser ett stort antal av dem. De små svarta insekter som kommer från ditt badkar och handfat avlopp är allmänt känd som dränerings flugor, även om vissa kallar dem rinna malar, filter flugor och avlopp flugor. Även avlopp flyger i allmänhet inte överför sjukdomen, kommer du vill ta bort dem från ditt hem permanent ifall de gör.

Identifiering

När dränerings flugor blir vuxna, de har en längd på endast 5 eller 4 mm (1/5 till 1/6 tum) med en lång antenn. Drain flugor har långa, gråa hår som täcker deras små kroppar, vilket ger dem utseendet på luddiga nattfjärilar. Som du tittar på dem flyga, kommer du att märka dränerings flugor har en navigeringsproblem, vilket gör okontrollerade flygningar som täcker bara några meter. När dränerings flugor sitta, de håller sina vingar över sina kroppar som ett tak.

Livscykel

Slemmiga, gelatinösa kollektor- och avlopps väggar innehåller från 30 till 200 fjärilsmyggor ägg, som kläcks vid rumstemperatur inom 32 till 48 timmar. Som larverna livnär, de mognar i nio till 15 dagar. Dränera flugor börjar som avlånga ägg, blek, avlång larver med en sugkopp under deras kroppar, puppor och sedan vuxna. Den fullständiga livscykel fjärilsmyggor tar en till tre veckor. Vuxna dränerings flugor lever i två till tre veckor.

Habitat och näring

Förutom din diskbänk och bad avlopp hittar du dränerings flugor häckar på andra ställen där fukt finns. Till exempel, dränera flugor älskar avel inomhus i avlopp, smutsiga soptunnor, våta moppar och även den våta lint i tvättmaskinen. Dessa flugor häckar också på något stående vatten utomhus, i fuktiga komposter, dina birdbaths och din luftkonditionering. Drain flugor ange ditt hem genom stuprör av bad och sänkor och genom ditt fönster skärmar. Dränerings fluglarver äter bakterier från väggarna i stuprör och avlopp, som har gelatinöst material som täcker dem. Vuxna flugor njuta konsumerar socker i vätskor, blommanectar och fruktjuicer.

Förebyggande och kontroll

Om du ser en dränerings flyga angrepp i ditt hem, måste du bli av med sin häckningsplats, vilket innebär stillastående vatten. Drain flugor behöver stillastående vatten för att fortplanta sig. Eftersom du har avlopp flugor kommer ut ur diskbänken och bad avlopp, kan du börja att bli av med dessa häckningsplatser genom att först rengöra någon ansamling av skräp och slem insidan av avlopp, larverna näringskälla. Använd en icke-korrosiv bakterie gel snarare än en insekts att snabbt bli av med allt organiskt material i ditt avlopp. Du kan hitta några geler gjorda speciellt för att säkert eliminera dränerings flugor. När du häller ner ditt avlopp, klamrar sig fast vid det på sidorna av rören utan att skada någon typ av VVS och kommer att hålla ditt avlopp flyter. Använd inte blekmedel med gelén sedan blekmedel gör den bakteriella gelén ineffektiv. Dessutom, rensa ut dina soptunnor och alla stående vatten du kan hitta, inklusive stående vatten i magasinen enligt dina krukväxter.

Fluglarver & Kött Experiment

Fluglarver & Kött Experiment


En maggot är larvstadiet av olika typer av flugor. Den har en spetsiga änden och en trubbig bakre som har spiracles genom vilka maggot andas. Ruttnande kött och andra organiska ämnen lockar flugor och ge positiva miljöer för dem att utvecklas. Experiment med kött och larver är användbara i kriminaltekniska undersökningar som de hjälper till att bestämma tidpunkten för dödsfallet på en brottsplats.

Den Redi Experiment

En av de mest kända experiment med larver och kött utfördes av italienska läkare Francesco Redi. Anledningen till hans experiment var att vederlägga begreppet spontan generation. Eftersom det fjärde århundradet före Kristus, hade folk trott att nonliving saker kan generera levande organismer. Till exempel, trodde de att maskar och andra varelser spontant kan bildas i lera och sand. Matvänstersida ut gav upphov till fluglarver och det var Redi uppgift att bevisa att maskarna producerades inte från maten, men från flugor. Redi tog tre burkar och placerade kött inuti dem. Den första burken lämnades öppen, den andra var täckt av ett nät och den tredje var förseglad från utsidan. I den första burken, var flugor sett lägga ägg på köttet och fluglarver senare utvecklades. I den andra burken, var flugor sett lägga sina ägg på nät och fluglarver utvecklas på nätet. I den tredje burken det inte fanns några fluglarver. Detta visade sig vara Redi teori att fluglarver var inte resultatet av spontan generation.

Växande Hårig Maggots

I detta experiment, kan fluglarver höjas genom användning av fiskkött. Håriga larver, även kallad Chrysomya, lockas specifikt till ruttnande kött fisk. Ta några konserverade sardiner och ställa tre eller fyra på en kött bricka gjord av skum. Var noga med att använda bakade och inte inlagda sardiner i detta experiment. Placera ett lager av sand ca 2 inches djupt i en lunchlåda och sedan placera sardin facket i matlåda ovanpå sanden. Ta fack utanför och låt den avslöjade för ett par dagar. De Chrysomya larver utvecklas och när du kan se dem, föra dem inuti och täcka matlåda med någon typ av nät som tyll eller nät. Maskarna livscykel kan nu observeras och övervakas.

Lever och Calliphora Maggots

För att höja Calliphora fluglarver du kommer att behöva använda några leverpastej som din substrat. Calliphora är släta fluglarver som lockas till kött såsom lever. Var noga med att utföra detta experiment på ett tempererat dag som skyhöga höga temperaturer är inte bidrar till avel. Placera leverpastej på en kött bricka gjord av plast eller skum och sedan placera brickan på toppen av torr sand i en matlåda. Låt matlåda utanför och avslöjats under några dagar. När du ser tecken på maggot utveckling, föra låda inuti, täck med ett nät och titta på Calliphora fluglarver utvecklas. Höja levande flugor ger detta ämne till livet för studenter och är mer interaktivt än att titta på bilder i böcker.

Kött, Havsvatten och Maggots

Detta experiment undersöker huruvida havsvatten har några effekter på tillväxten av fluglarver. Samla vilda flyga ägg genom att lämna en bit av nötlever utanför för en dag. Inrätta fyra containrar med vardera 10 gram lever och tjugo larver. En behållare bör kontroll, medan man bör innehålla kött indränkt i havsvatten i en timme. Den tredje och fjärde behållare ska hålla levern indränkt i havsvatten under två timmar och fyra timmar respektive. Observera, övervaka och registrera tillväxten av fluglarver i var och en av behållarna. Använd dina resultat för att avgöra om havsvattnet har avtagit eller påskyndas tillväxten av fluglarver. Om resultaten visar ingen signifikant skillnad då kan du dra slutsatsen att rättsmedicinska forskare inte behöver oroa sig för salta förhållanden som påverkar deras tidpunkten för dödsfallet uppskattningar.

Hur man dödar dränerings flugor

Hur man dödar dränerings flugor


Ofta misstas för fruktflugor, dränerings flugor är små flygande skadedjur som föder snabbt och lever på ruttnande organiskt material och stillastående vatten, därmed deras preferens för avlopp. De växer till högst 1/5 av en tum och har mörka, hårig vingar. Drain flugor lägger upp till 200 ägg åt gången, som kläcks inom två dagar och leva i upp till 15 dagar innan framstår som vuxna. Även om de inte är skadliga, är det klokt att ta hand om en fjärilsmyggor angrepp så snart som möjligt för att förhindra ytterligare avel.

Instruktioner

1 Identifiera källan till angrepp. Dränera flugor är fruktansvärt flyga, så du behöver antagligen inte att se mycket långt för att hitta den felande avloppet. Fäst en bit tejp till närmaste avlopp, klibbiga sidan nedåt, och vänta 24 timmar. Om du ser flugor på bandet, har du hittat källan.

2 Rengör avloppet i fråga med ett rör borste först, och sedan använda en VVS orm. Bli av med alla möjliga organiskt material att flugorna kan användas för livsmedel. Om du inte har rengjorts ditt avlopp på ett tag, kan detta vara ganska grov, så bär gummihandskar och inte andas in alltför djupt.

3 Använd ett avlopp renare att rensa ut eventuella kvarvarande gunk eller film som dränera flugor kan föröka sig i. Alla drain renare kan du hitta på din livsmedelsbutik eller järnaffär kommer att fungera. Fråga Exterminator rekommenderar också spraya med insektsmedel avsedda att döda flugor. Bleach kommer inte att göra susen eftersom det bara dödar bakterier, inte insekter.

4 Kör vatten i avloppet att spola eventuellt kvarvarande organiskt material samt kemikalier från renare och insekts ner i avloppet.

5 Använd en kolv för att vara säker på att alla ruttnande organiskt material har tagits bort från avloppet. Plunge i flera minuter för att vara säker på avloppet är tydlig.

6 Häll kokande vatten i avloppet att tvätta ned något kolven kan ha lossnat.

Hur man identifierar mattan buggar och fluglarver

Hur man identifierar mattan buggar och fluglarver


Hem skadedjur kan orsaka en hel del skador på möbler, kläder och andra tyger samtidigt som man skapar hälsorisker för människor och husdjur som bor i huset. Två stora hem inkräktare är pälsänger och maggot, vilket är faktiskt ett hus fluglarver. Lämnar dessa fula insekter enbart kommer bara att resultera i angrepp, men misslyckas med att identifiera dem på rätt sätt kan leda till felaktig och ineffektiv behandling.

Instruktioner

mattan skalbaggar

1 Leta efter hål i kläder och tyger vävda möbler för att börja identifiera dessa buggar. Mattan skalbaggar vilja bo utom synhåll och livnär sig på naturliga fibrer i tyger, även lever på mattan fibrer som är 90 procent syntetiska. De tenderar att leva i tyg möbler eller djupt inne i mattor, så leta efter skador på mattor runt kanterna och mattor längs golv ombord kanter. Om möjligt, inspektera trasiga eller lågt hängande tyger såsom de som finns på undersidan av soffor och madrasser. Dessa är goda indikatorer som du kan ha en matta bug problemet.

2 Kontrollera dina kläder. Mattan buggar äter genom kläder, men de kommer inte stanna där som nattfjärilar. De kommer att gå vidare så snart som möjligt, så om hål börjar visas i dina kläder, men du ser inte nattfjärilar som flyger i din garderob, är problemet mest sannolika mattan buggar.

3 Inspektera mattor i out-of-the-way platser som skåp för små ovala buggar något mindre än en nyckelpiga. Deras färger kan variera från den gemensamma glänsande svart till en ljus orange som en nyckelpiga, så försök att titta på storleken. Dessa fel har också varit kända för att gömma sig i spannmål och foder för sällskapsdjur, så ta en titt genom rutorna i köksskåpet som inte har rörts på ett tag.

4 Leta efter mattan bug larver. Dessa är nykläckta mattan buggar som kommer att vara runt 0,25 cm lång och täckt av grova hårstrån, nästan som en larv. Inte någonsin hoppa ute efter dessa, som bevis för vuxna visar också den sannolika närvaron av larver.

5 Kontrollera hela huset och alla tyger. Mattan skalbaggar kan flyga och resa djupt i mattan, vilket innebär att de kan gå obemärkt under ganska lång tid. Bara för att du hittat vad som ser ut som hela samhället på ett ställe betyder inte att du har hittat dem alla. Som ungarna mogna, kan de röra sig av och starta andra grupper på andra ställen i hemmet.

fluglarver

1 Leta efter vuxna flugor i huset. Maggots är larvstadiet av vanliga husflugan och bör finnas i grupper som äggen kläcks. Sällan ser du dessa insekter en i taget.

2 Inspektera det område där du har hittat insekter. Flugor lägger sina ägg på organiskt material som kan mata larverna när de kläcks, vilket vanligtvis innebär att du hittar dessa skadedjur i din soptunna, krukväxter eller på döda djur såsom fåglar eller möss i trädgården. Dessutom är dessa insekter njuta av fuktiga miljöer och är mindre benägna att visas i ett mycket torrt område.

3 Jämför funktionerna i dessa insekter. Gruppen bör se ut relativt lika varandra. De bör vara vit, benlösa, hårlös och ser ut som små maskar med mjuka kroppar.

Hur att rensa en dränerings i din pool

Hur att rensa en dränerings i din pool


Din pool huvuddränerings kräver regelbundet underhåll. Även resten av poolens delar, såsom filter, kan verkar fungera fint, är avloppet alltid riskerar att bli igensatta. Eftersom det ligger längst ned i centrum av poolen, kan det lätt sättas igen av skräp som sjunker till botten av bassängen.

Instruktioner

1 För att förhindra träskor från att uppstå i första hand, regelbundet ta bort skräp från toppen av poolen med bräddavloppet. Genom att få den flytande skräp ur poolen, hindra dig det från småningom faller till botten. Placera allt skräp i en hink för enkel hantering.

2 Ta bort poolen avtappningspluggarna och låt den rinna av. Detta är det enklaste sättet att rensa ut i avloppet.

3 Skruva avloppslocket och placera poolen kolven över avloppet. Tryck ner kolven, lyft sedan upp. Upprepa detta flera gånger för att tvinga täppa upp och ut ur avloppet.

4 Häll organiska poolen drain renare i avloppet. Detta kommer att bidra till att bryta upp partiklar och skräp som fastnat i avloppet som inte har tagits bort med kolven.

5 Placera dränerings tillbaka locket på avlopps och fylla poolen.

Hur man dödar Black fluglarver

Hur man dödar Black fluglarver


Den svarta flugan, som ibland kallas en buffel gnat, är en liten fluga som bara växer till 1/8 tum i längd. Det är vanligt i närheten av bäckar och floder eftersom dess larver kräver snabbrörliga vatten utvecklas. Larverna har små borstar på den sida av huvudet som samlar mat från vattnet som rusar genom de håller fast vid skräp. I larvstadiet, kan de inte samla mat självständigt. Många delar av landet använder Bacillus thuringiensis israelensis eller BTI, program för bekämpning av svart fluglarver utan negativa miljökonsekvenser.

Instruktioner

1 Ta pensel och skräp från strömmen eller bäcken där du har problem med svarta flugor. Larverna kräver skräp i strömmen att hålla fast för att få mat att utvecklas. När du rensar skräp du tar bort en stor del av livsmiljön de behöver för att växa till vuxna stadium.

2 Kontrollera med den lokala bevarandeavdelningen att se till att det inte finns någon lokal reglering mot användning av BKB kakor, vanligen kallade mygga dunkar, i strömmen. Du kan hitta mygga Dunks i skadedjursbekämpning delarna av många hårdvara och byggvaruhus.

3 Sätt mygga dunk BKB kakor inom 50-100 fot från varandra i strömmen, under förutsättning att de inte är förbjudna i ditt område. Börja sätta dem ut cirka tre veckor före början av svarta flyga säsong i ditt område. Svart fluga säsong kan variera kraftigt beroende på var du befinner dig, så kontrollera med de lokala myndigheterna om du inte är säker på den bästa tiden att börja. Se till att placera kakor på olika platser i hela strömmen så att allt vatten behandlas. Kakorna bör ta cirka fyra veckor för att lösa helt, men kontrollera varje par veckor. När de är helt upplöst, återanvända kakor tills svart fluga säsongen är över.

Hur gör fluglarver bilda?

Hur gör fluglarver bilda?

Hur gör fluglarver bilda?

Folk äcklas av åsynen av fluglarver, som är en mycket oönskad biprodukt av insekter av ordningen Diptera (eller flugor). Blotta närvaron av larver har en negativ klang; Det betecknar en oren område som är fullt av sjukdom. En enda fluga kan bära mer än en miljon bakterier på kroppen. Den gemensamma husfluga är ett skadedjur som de flesta husägare kan göra utan, och ofta folk inte förknippar flyga med maggot. Om du styr flugor i ditt hem kan du styra bildandet av fluglarver.

Beskrivning

Fluglarver är ormlika i naturen. När föddes de är ca 5 mm (2/10 tum) i längd och de ser ut som små korn av ris. Maggot varierar från ett benvitt till ljusbrun färg. I ena änden har de en mun och små hakliknande delar som hjälper den att äta. Maggot har inga ben. Det kommer att dyka upp från ägget efter åtta till 20 timmar som ett ägg. När fluglarver dyka upp börjar de livnär sig på det material de lades i Flugor har fyra stadier av utveckling:. Ägg, larv (maggot), puppa och vuxen. När ruttnande kött hittas vuxna flugor lägger ägg. Maskarna kläcks sedan och äta ruttnande kött innan du slår till puppa - som liknar en kokong utvecklingsstadium - och framstår som vuxna flugor

Sopor

Flugor älskar massor av ruttnande, luktade sopor. Larver bildas i något ruttet och illaluktande. Allt du behöver är en öppen hink fuktig skräp fylld med ruttnande mat för att få fluglarver. De idealiska förhållanden är varma, fuktiga områden fulla av ruttnande mat som har en bra lukt. Husflugor eller filth flugor lägger sina ägg i soporna. Maskarna kläcks strax efter och festa deras sätt att adul motorhuven.

Avföring eller gödsel

Den varma karaktären av avföring eller gödsel är det perfekta hemmet för maggot utveckling. Lukten lockar i farten, som sedan lägger ägg i den varma avföring. Värmen i avföringen eller gödsel fungerar som en inkubator för flugan ägg. Ju varmare pallen, desto snabbare fluglarver komma ut. Vanligtvis kläckning fyra till åtta timmar senare, framträder och fester på avföring eller gödsel maggot.

Öppna sår

Vissa flugor lockas att öppna sår på djur eller människor. Blås fluga är en sådan fluga och skruv flyga är en annan. FLY länder och lägger ägg på det öppna såret. Äggen kläcks och larver gräver in i såret. Detta tillstånd kallas larver. Vissa grävande larver kommer att gå djupt in i kroppen och fastna i vissa platser. De kan infektera genitalier, anus, tarmar, ögon, mun, öron och bihålor hos värden.

Döda kroppar

Flugor har en stor känsla av lukt och kan lukta död från miles away. Flugor gillar att lägga sina ägg i kroppsvätskor av ruttnande ruttet kött. Blås fluga och kött fly lägger sina ägg i näsborren av det döda djuret, så att maskarna inte har långt att resa. Som sagt tidigare, den varmare kroppen snabbare utvecklingen av maggot; det är därför organ som dyker upp i bilar tenderar att vara mer nedbrutet än de flesta.

Hur man installerar en dränerings swale

Hur man installerar en dränerings swale


Dålig dränering utsätter växter och träd till rotröta, härjar på landskapsarkitektur och kan skada ett hem stiftelse. En dränerings swale leder vatten från en platt, mättad landskap till en utsedd gården eller gatan avloppet. Förutom att hantera storm och snö avrinning, Swales förhindra gödningsmedel och andra kemikalier från att bygga upp på en gräsmatta. Med basmaterial och ett par dagar av ansträngning, kan du installera en dränerings swale som permanent kommer att förbättra din landskap hälsa och utseende.

Instruktioner

1 Markera en kurs för dränering swale. Börja vid den bortre änden av din trädgård och handfat trädgård stakes var 6 fot i de områden där vattenpölar kvar en timme efter häftiga regn. Vägen för Swale bör vara så rak och direkt som möjligt.

2 Gräv en kanal för swale med en böjd spade som är 6 fot bred och 4 fot djup. Överför bort jord till låglänta områden i din trädgård.

3 Häll 12 inches av grus i kanalen. Använd en kratta för att sprida grus jämnt.

4 Set 6-tums dränering kakel på grus från början av kanalen till dräneringsutloppet. Dränerings plattor är perforerade plaströr som används för att transportera bort vatten.

5 Lägg till ytterligare 12 inches av grus över dräneringsröret.

6 Blanda lika delar sand och smuts i en skottkärra. Dumpa 12 inches av blandningen in i kanalen. Använda en kratta för att skapa en U-formad dip med sidorna lutande vid en 10-graders till 15-graders vinkel.

7 Seed den exponerade sand och smuts med vatten-toleranta gräs. Råg gräs och Bermuda gräs är exempel på översvämnings tolerant alternativ. Bibehålla gräset på en höjd av åtminstone 3 inches för att bromsa flödet av vatten.

8 Växt härdiga perenner och ormbunkar som tål fuktig jord i mitten och sidorna av swale. Kaveldun, kabbleka och kunglig ormbunke absorberar vatten och minska erosionen.

9 Lägg vattenälskande träd som pilar och flod björkarna längs de översta sidorna av swale att absorbera stora mängder vatten. Plantera dem flera fot tillbaka för att ge rötterna utrymme att sprida ut.

Utomhusdränerings rengöring

Utomhusdränerings rengöring


Många material kan orsaka en snedvriden avlopp. Medan vissa av dem, såsom trädrötter, sannolikt kommer att kräva hjälp av en professionell rörmokare, kan andra såsom hår, fett och papper eventuellt rensas med avloppsrensning tekniker som du kan utföra själv. Rengöring av en utomhus avlopp kräver rätt leveranser, men resultaten kan hålla avloppet fungerar optimalt under en längre tid samtidigt spara dig på VVS och underhållskostnader.

Instruktioner

1 Ta bort avloppslocket för att få fri tillgång till avloppet. Du kan bända bort det eller använd en manlucka nyckel på båda sidor för att öppna det, beroende på vilken typ av täckning.

2 Spraya hett vatten i avloppet med en slang för att avlägsna så mycket löst skräp som möjligt. Ju varmare vattnet och det högre trycket du kan uppnå, desto effektivare blir det.

3 Placera en kolv över avloppet om det börjar fyllda ur vattnet. Detta är bara effektivt om din kolven är något större än i avloppet. Störta avloppet mycket som du skulle en igensatt toalett. Sug kommer att bidra till träskor som bygger upp.

4 Häll en kastrull med kokande vatten ner i avloppet. Värmen kommer att hjälpa lösa olja och fett som kan bygga upp runt avloppet.

5 Häll ett avlopp renare ned utomhus avloppet, om ditt avlopp inte hamna i en storm avlopp, och låt det sitta i avloppet i flera minuter. Vissa städare kräver 15 minuter eller mer. Skölj rinna ut igen med varmt vatten för att skölja renare ut. Om ditt avlopp tömmer i en storm avlopp, undvika detta steg, eftersom du skulle sannolikt bryta mot miljösäkerhetslagar.

6 Sätt en dränerings orm eller avlopp stång i avloppet och tryck ner den så långt som möjligt. Handlingen att skjuta den genom avloppet och sedan dra den tillbaka med ytterligare minska avlagringar och träskor.