Draken technique kung fu

Hur man lär sig draken Style Kung Fu Rörelser

Hur man lär sig draken Style Kung Fu Rörelser


Kung Fu är en kampsport formulär som används för självförsvar som baserar sina försvars stilar på djur och mytiska varelser. En av dessa fem djur makt är draken. Draken stil har en mycket upprätt hållning, och använder cirkulära rörelser för att hålla en angripare att gissa var strejken kommer att komma från, i kombination med snabba strejker vid känsliga områden i angriparen, vilket gör att offer för en attack för att stänga av deras angripare och fly situationen.

Instruktioner

1 stå i en upprätt hållning med din dominanta foten vände något ifrån rakt fram, och din icke-dominanta benet inför din angripare något framför den andra foten. Vila mer av din vikt på bakre benet.

2 Håll händerna nära varandra i brösthöjd, där varje rör sig i små cirklar mot utsidan av kroppen. Sprida rörelse dina händer att de inte båda på samma punkt i sina kretsar samtidigt.

3 Parry din angriparens slag genom att fånga sin handled i din leda hand och kliva i riktning mot ledningen handen samtidigt. Du kommer att ha din angripare handled förlängas ut åt sidan av kroppen och inte längre stå direkt framför dem.

4 Strejk på halsen av din angripare med en öppen hand med din dominanta hand. Detta kommer att vackla din motståndare och ta bort deras vind.

5 Sopa upp benet av din angripare på den sida du gick fram till samtidigt parera deras slag. Sopa benet genom att haka på insidan av benet med din dominanta benet, så att de nu står på ett ben.

6 Slå ner på underbenet som de står om hur du använder svepande ben. Placera inte benet ner innan slående. Denna strejk kommer att slå din angripare ner.

7 Lämna farozonen. Din angripare kommer att ligga på marken och har svårt att andas helt, vilket gör dem sannolikt att kunna fullfölja du framgångsrikt.

Kung Fu Leopard Techniques

Kung Fu Leopard Techniques


Leopard kung fu är en underavdelning av Shaolin panter kung fu. Det har därför mycket gemensamt med den ursprungliga "fem djur former" som utvecklats av munkarna i Shaolin templet. Leopard kung fu är en strids som imiterar rörelser farliga djungel katter. Den kännetecknas av smygande, krypande rörelser som ger vägen till plötsliga förödande attacker. Leopard utövare kan attackera från alla håll, ger en störtflod av hit-and-run slag och skickligt undgå att motan. Mottot för leoparden kung fu-utövare är varför block när du kan slå? Det är en av de snabbaste, mest kompletta och dödliga av alla djur stilar.

Leopard Punch

Leoparden knytnäve är det främsta vapnet i en leopard utövare arsenal. Det är i huvudsak en halv-knuten näve som är avsedd att leverera blåser från två slående ytor, som en leopard tass med klorna. Den första slående ytan är åsen bildas genom att böja fingrarna på den första knogen. Den andra är ändan av den handflatan. Leopards strävar efter mjuka mål ömma och sårbara punkter; ögon, tempel, näsa, hals, revben, ljumske och solar plexus är alla bra mål att slå med en leopard näve.

Phoenix Eye

Phoenix ögat är en tryckpunkt strejk som är bäst levereras till ögat eller templet. En phoenix öga strejk är en stans kastas med knoge av pekfingret lyft medan de andra fingrarna hålla regelbunden näve form.

Leopard Claw

Leoparden klo är en modifierad version av leoparden knytnäve. I klo fingrarna höjs en aning och tummen böjda för att bilda en krok som kan slita och tår, under det att hälen av handen levererar trubbiga kraft samtidigt. Leoparden klo är jämförbar med den tiger klo strike, som finns i Shaolin tiger kung fu.

triangulär Footwork

Leopard utövare rör sig i ett triangulärt mönster när de deltar i strid. Motståndare hålls upptill eller 90-graders punkt i triangeln. På så sätt varje rörelse de gör framåt kommer att sätta dem i fara att falla offer för leopard kämpar "multi-vinklad attack.

Leopard Svep Kick

Leoparden swipe spark är en spark som levereras i en låg, växande rörelse och som ansluter med insidan av foten. Det är allmänt tänkt som en trakasserande attack som kommer att öppna en motståndare till en mer avgörande strejk. slägga spark är dock en attack bäst levereras till knäet eller ankeln så om det landas väl, kan det sluta ett slagsmål mycket snabbt.

Knight & drakens födelsedag part idéer

Knight & drakens födelsedag part idéer


Om du har en son eller dotter som är fascinerad av riddare, drakar och slott, så kan du planera en födelsedagsfest medeltida tema för din lilla prins eller prinsessa. Från inbjudningar till spel till dekorationer; göra ert parti träffen i grannskapet genom att transportera dina gäster tillbaka till de dagar av kung Arthur och drottning Guinevere.

inbjudan

Utnyttja kartong eller kraftigare papper för dina inbjudningar. Börja med att tala om för gästerna att delta i festligheterna i "Sir" (din sons namn) eller "Lady" (din dotters namn). Lägg till bilder av riddare eller drakar på framsidan av inbjudan. Om du är konstnärligt, rita en bild av ditt barn som en modig riddare slåss våldsamma draken som håller födelsedag gåvor fångenskap. Tillsätt relevant information såsom tiden för festligheterna, datum och plats, vilket skulle kunna vara "Castle (barnets efternamn)." Be gästerna att svara på "King" eller "Queen" av firandet.

Dekorationer och dräkter

Klä ditt barn som en tapper riddare eller en rättvis jungfru. Informera gästerna på inbjudan att klä sig som en medeltida karaktär, eller ge sedan kronor och spiror när de kommer in festligheterna. Dekorera borden med dukar, serpentiner och ballonger från kungliga färger som lila och guld. Om partiet är inomhus, hänga affischer riddare slåss drakar på väggen. Klipp ut svärd, spjut och sköld former från kartong, dekorera dem med färg, och hänga dem från väggarna eller placera dem på strängar och hänga dem från träd för utomhus dekoration. Gör ett slott för barnen att leka i genom att måla flera små lådor, som skokartonger, en tegelröd färg, och montera dem i form av ett medeltida slott. Lämna en dörr för barnen att avsluta och ange sitt spel slott.

Spel

Tillåt alla små riddare och damer att döda den onda draken genom att fylla en dragon-formad piñata med små prydnadssaker och bitar av godis. Häng piñata från ett träd, och ge barnen en fladdermus, som är deras "svärd" att slåss draken. Denna pinata kan hittas på din lokala parti leverans butik eller kedja varuhus. Spela en variant på "Simon Says" där födelsedag pojke eller flicka leder spelet genom att säga "King" eller "Queen", säger. Köp flera uppblåsbara svärd och sköldar och hålla en turnering genom att låta barnen att leka strid med dessa, på ett säkert sätt. En förälder kan även klä upp som en drake och låta barnen att döda honom med svärd.

Mat

Håll medeltida tema går rakt in i menyn genom att servera mat som kan ha funnits under denna tidsperiod. Servera dina gäster stora kalkon ben, frukt och grönsaker, och ge varje gäst en bägare för en kopp stans eller vatten (eller vin för vuxna). Kakan kan skapas med draken tema i åtanke genom att antingen dekorera en ark tårta med en drake eller hitta ett lokalt bageri som kan göra en tårta i form av en drake. Kakan kan också vara ett slott, ett svärd och sköld, eller en prinsessa.

Kung vs. drottning storlek

Kung vs. drottning storlek


Välja mellan en king size och en dubbelsäng innebär att förstå namn och storlekar på tre olika bädd val. Det slutliga valet kan bestämmas genom rymden i rummet, sömn preferenser, och kostnad.

Storlek

Drottning sängen är det mest populära storlek säljs i USA Det är 80 inches lång och 60 inches bred, passar de flesta sovrum bekvämt. En standard kung eller östra kung, är 80 inches lång och 76 inches bred, vilket ger en extra åtta inches vardera för två vuxna. En västerländsk eller California king är ännu större, på 84 inches lång, men 72 inches bred. Som sovrum på 2000-talet är större än någonsin, är kung bäddar växer i popularitet.

sovande preferens

För en enskild person eller två vuxna som gillar att vara ganska nära, är drottningen en bekväm säng, med 30 inches av sovutrymme vardera för två vuxna. För personer som gillar utrymme att röra sig eller som har husdjur och / eller barn i sängen, standard kung ger 38 inches vardera för två vuxna.

Kosta

En kung säng är den dyraste stil sängen. Det kan vara svårt att flytta också. Sängkläder kostnaderna är också höga, särskilt för svåra att hitta California king size. Drottning storlekar är billigare än kung, och sängkläder är lätt tillgänglig i många stilar.

Twin-till-kung madrass Conversion

Twin-till-kung madrass Conversion


Det finns inget som en king size-säng för en lyxig nattsömn. Med den rikliga sovrummet en king size-säng ger, kan du vrider och vänder hela natten eller stapel i hela familjen utan att köra ut ur rummet. Om du befinner dig bor på ett hotell eller en väns hus i ett rum möblerat med två enkelsängar, kan du sätta ihop dem för att bilda en king size-säng.

kontaktdons Remmar

Även om du kan alltid placera två sängar bredvid varandra för att bilda en större sovalkov, fungerar denna idé bäst när du använder en madrass kontakt. Madrass kontakter finns i flera utföranden, varav en är en kontakt rem. Denna rem sträcker sig runt omkretsen av de trycks-ihop sängar för att hålla madrasser tillsammans och ofta innefattar även en skuminlägg som fyller gapet över toppen av bädden, där de två madrasser möts.

Skuminlägg och bäddmadrasser

Vissa madrass kontakter inkluderar bara en remsa av skum som fyller i gapet mellan de två dubbla madrasser, medan andra har en madrass pad som sträcker sig över hela bäddytan, med extra skum i mitten för att fylla tomrummet.

Strö

När du har installerat din madrass kontakt, placera en king size-monterade bäddmadrass och påslakan över madrasser för att hålla madrasser tillsammans och ytterligare dölja gapet mellan dem.

mätningar

En king size-madrass är 76 inches bred och 80 inches lång, medan en dubbel madrass är 39 inches bred och 75 inches lång. Därför, när du ansluter två dubbla madrasser, är resultatet en madrass som är 78 inches bred och 75 inches lång. Eftersom dessa dimensioner inte perfekt matchar de för en kung madrass, kommer kung lakan och andra sängkläder inte passar perfekt. Däremot kommer de passar väl nog att räcka. De som är ganska hög kanske vill positionera sig i sidled på sängen för att ge sig en extra 3 inches av huvud och fot rum.

Resa

När du har köpt en madrass kontakt och har använt det en gång eller två, ser du hur lätt det är att installera och avinstallera och hur praktiskt det kan vara. Det är en bra idé att permanent lagra den i resväskan. På så sätt har du alltid det om du befinner dig oväntat tilldelas ett rum med två sängar i stället för en kung.

Hur man köper Halstra kung Grills

Hur man köper Halstra kung Grills


Halstra kung erbjuder flera modeller av gas grill som varierar i kapacitet, energiproduktionen och tillbehör. När du köper en Broil kung grill, måste en köpare anser många faktorer, såsom avsedd användning, tilldelas utrymme för grill placering och kostnad.

Storlek

En köpare bör ta hänsyn till volymen av de varor som han har för avsikt att laga mat samt olika typer av mat han planerar att producera. Finns med matlagning områden från 244 till 875 kvadrat inches, Halstra kung grillar emot små livsmedel, såsom personliga portioner av biff och stora föremål, såsom små grisar rostade med en tillgänglig spett bilaga.

Produktion

När du köper en Broil kung grill, bör en shopper bestämma mängden värmekapaciteten hon behöver för att producera livsmedel hon har för avsikt att laga mat. Värmeeffekt påverkar direkt tillagningstider, och Halstra kung grillar har effekter från 12.000 till 55.000 BTU.

Pris

Förutom storlek bör en köpare överväga vilka tillbehör och Guns han kommer att behöva, eftersom priserna varierar med begärda alternativ. I september 2010, Halstra kung grillar varierar i kostnad från 96 £ för nybörjar Porta-Chef S till £ 1169 för Imperial 590, som inkluderar en värmande rack, två brännare och en grillspettet kit.

Hur man skär en kung påslakan till Queen Size

Hur man skär en kung påslakan till Queen Size


Du har en dubbelsäng men endast en king size-ark set. Det övre skiktet kommer att fungera, men påslakan är alldeles för stor. Enligt amerikanska standard säng storlekar, är en kung madrass 76 inches bred och 80 inches lång. En drottning är 60 inches bred och 80 inches lång. Men du behöver inte köpa en ny uppsättning blad för att göra ett arbete på den andra. Med lite sömnad, kan du konvertera din king size påslakan att gå på din drottning madrass.

Instruktioner

1 Vrid king size påslakan inifrån och ut, och placera den på queen-size madrass. Fel sida av tyget bör vara vänd mot dig. Rada upp hörnen på arket med hörnen på sängen.

2 Dra upp i mitten av arket. Vik det tills bladet ligger platt som om det vore rätt storlek. Mät luckan så att den är ca 16 inches.

3 Pin längs vikningen mot madrassen från den övre kanten av det monterade bladet till den nedre kanten av det monterade bladet. Gör din pin linje så rak som möjligt. Ta bladet och ta den till symaskinen.

4 Använd en raksöm på symaskinen för att sy så nära som möjligt nålas linjen. Ta bort stiften som du syr. Använd sax för att klippa överflödigt material från sömmen. Kassera det extramaterial.

5 Sy råa kanter i den nya sömmen i ett sicksackmönster med maskinen. Detta kommer att säkra tyget och hålla den från repar upp sig. Placera den nyligen storlek monterade blad på drottning madrass.

Handbells & Chimes ringning Techniques

Handbells & Chimes ringning Techniques


Handbells och klockspel är små musikinstrument som används i orkestermusik. De används ofta i kyrka. Varje klocka är inställd på en särskild anmärkning på den kromatiska skalan. Det finns flera tekniker som du kan använda för att skapa olika ljud med dina klockor. Mastering dessa tekniker kan hjälpa dig att bli en stor spelare.

basic Technique

Den grundläggande tekniken för ringsignaler bell är att hålla i handtaget för att se skylten är vänd mot dig. Sätt handen hela vägen runt handtaget. Sätt armen rakt ut och röra armen i en cirkelrörelse. Detta kommer att skapa en ljus ringande ljud. Höj volymen genom att svänga hårdare. Bredden på cirkeln beror på noteringen du använder. Full noter gå i stora cirklar medan cirklarna minskar som anteckningen varaktighet minskar. Du kan variera denna teknik genom att tippa bell uppåt och nedåt som håller spetsen på handtaget.

Martellato

Den martellato är en teknik som använder vadderade tabellen som kommer med handbells och klockspel. Håll i handtaget med handtaget skylt uppåt mot dig. Swing det försiktigt mot det stoppade tabellen. Svänga det i en horisontell riktning. Den vadderade tabellen kommer att skapa en skarp ton som dämpar snabbt.

Plocka

Plockning är en annan teknik som använder det stoppade tabell. Placera handbell eller ringklockan på bordet och hålla den på plats med en hand. Placera fingrarna inuti klockan och ta ring med fingrarna. Flytta den mot sidan av klockan för att skapa den plockning ljud. Denna teknik används för att skapa en snabb, lätt och slagljud.

ring Touch

Utför ring kontakten genom att hålla i handtaget och använda grundläggande vertikala ringmetoden. Ring på klockan nära axeln när du använder den här tekniken. Tryck axeln med klockan efter ringer det. Detta skapar en ljus ringande ljud som dämpar snabbt med axeln touch. Den kan användas snabbare än martellato.

thumb Damp

Tummen fuktig är en teknik som skapar en mycket tyst, slutade ljud. Den används för att skapa slagljud i stället för melodiska ljud. Håll handtaget med den grundläggande tekniken. Men placera tummen på utsidan av klockan. Du kan också placera ett annat finger på den andra sidan för att ytterligare dämpa ljudet. Ring på klockan som vanligt.

låt Vibrera

Använd denna teknik för att skapa en varaktig ringande ljud. Håll klockan i handen och använda den vertikala ringmetoden. Endast ringa en gång och hålla den på plats för att låta den ringa ut anteckningen. Röra vid sidan av klockan med en tumme och finger för att dämpa ljudet. Du kan också få den att vila på vadderade bordet.

Suzuki Kung Quad 700 Specifikation

Suzuki Kung Quad 700 Specifikation


Suzuki Kung Quad 700 är en all-terrain fordon (ATV) lämplig för berg, skog och tillbaka väg kul och äventyr. Kungen Quad har tillräckligt med kraft och fyrhjulsdrift förmåga att utmana de flesta terräng under alla årstider. Trots bilens aggressivt utseende, har kungen Quad också praktiska funktioner som en 12-volts eluttag och en lättläst display med hastighetsmätare, duell tripmätare, bränslemätare och varningslampor.

Motor

Suzuki Kung Quad 700 har en 695cc fyrtakts encylindrig motor. Vätskekyld, motorn har hålet mot stroke dimensionerna 102mm av 85mm. ATV smörjs med en våt sump som suger oljan och doserar det hela motorn. Fordonet har en elektrisk tändning.

Växellåda och bränsle

King Quad transmissionen är en V-rem automatisk med höga och låga områden. Växlarna kan flyttas från tvåhjuliga till fyrhjulsdrift. Kungen Quad arbetar med ett bränsleinsprutningssystem och har en gastank kapacitet på 4,6 liter.

Diverse

Kind Quad främre och bakre hjulupphängningarna är oberoende med en dubbel A-arm med fem förinstallerade inställningar. Bromsarna består av främre dubbla hydrauliska skivbromsar och bakre slutna hydrauliska skivbromsar. Fordonet kommer i rött, grönt och svart.

Längd och vikt

King Quad är 83,5 inches lång, 47,6 inches bred och 48 inches tall. Sitthöjden är 33,9 inches. Avståndet mellan fordonets botten och marken är 10. 2 inches medan hjulbas är 50,4 inches. King Quad väger 273 kilogram. ATV kan bära en 66 pund nyttolast i den främre delen av fordonet och 59,9 Kilogram på baksidan. Kungen Quad kan dra upp till 450 pund.

Hur man odlar kung Oyster Svampar i flaskor

Hur man odlar kung Oyster Svampar i flaskor


Ostronskivling är hög dollar svamp, och flera typer av ostronskivling kan odlas för en vinst. En av de typer av ostronskivling är kung ostronskivling, som är helt odlas inomhus. Medan vanligt i hela Asien, växande kung ostronskivling i flaskor är en signatur av japanska odlare och oftast ger en hög avkastning. Med rätt flaska sterilisering och växande rum, bör du kunna växa kungen ostronskivling i flaskor.

Instruktioner

1 Steam dina plastflaskor för upp till nio timmar vid 100 grader Celsius i en ångsterilisator. Du kommer att behöva en ångsteriliseringsanordning tillräckligt stor för att passa den mängd flaskor som du vill sterilisera. Se också till att steriliserings är utrustad med en temperaturmätare.

2 Lagra dina flaskor över natten i ett rum som har en bakteriedödande ljus eller lampa. Du kan köpa bakteriedödande lampor på de flesta belysnings butiker eller järnaffärer.

3 Fyll steriliserade flaskor med en del vit gran sågspån, en del vetekli och en del riskli. De exakta beloppen kommer att variera beroende på storleken på din flaska, men du bör sträva efter att fylla flaskan halvvägs med dessa ingredienser.

4 Plantera svamp frön eller mycel i jorden blandningen så att de bara omfattas av jorden.

5 Placera flaskorna i ett rum som är väl isolerad och har en relativ fuktighet omkring 80%. För att uppnå detta luftfuktighet, kan du behöva placera en luftfuktare i rummet med svamparna.

6 Vänta att se svamp Pinheads (groddar) peta genom ytan av jordblandningen. Du bör kunna skörda din svamp i ytterligare 10 dagar.