drag rosett av band

Hur man gör en tutu hår rosett

Hur man gör en tutu hår rosett


Tutu hår bågar är ett perfekt tillbehör för en ballerina kläder eftersom tyll på håret bågen matchar utseendet på tutu själv. Dessutom kan de göras med mycket billiga material och några grundläggande hantverk leveranser. Materialen finns i en mängd olika färger och stilar för att matcha varje outfit, och vissa stilar av hår bågar är enkla nog att även små barn kan göra sina egna.

Instruktioner

1 Skär tyll i valfri färg eller en uppsättning färger i strimlor ca 2 inches bred och 8 inches lång. Ändarna bör skäras diagonalt eller till en punkt. Varje tutu hår rosett kräver ca 20 remsor av tyll.

2 Vik en remsa av tyll på mitten och hålla fast vid det om en tum från den vikta änden.

3 Trä vikta änden av tyll genom mitten av den elastiska hår slips.

4 Ta de lösa ändarna av tyll och infoga dem genom hålet som skapas av den vikta änden av tyll.

5 Dra de lösa ändarna tätt att säkra tyll på den elastiska hår slips.

6 Upprepa med ytterligare bitar av tyll, växlande färger om så önskas, tills hela elastiska hår slips har fyllts med tyll.

1 Skär 10 remsor av tyll mäter 2 inches med 6 inches vardera. Denna båge ser bäst om tyll band är alla i samma färg.

2 Trä en nål med 8 inches tråd i samma färg som din tyll.

3 Sy ett par stygn över bredden på en av de bitar av tyll halvvägs över dess längd. Använd samma tråd för att sy över var och en av de andra bitarna tills de är alla gängade på.

4 Dra tråden att cinch tyll ihop bitarna. Linda tråden runt alla bitar ett par gånger, sy i mitten ett par gånger och slips bort det.

5 Gör en liten rosett med band mellan 1/4 och 1/2 tum bred. Varje slinga av fören bör sträcka sig ca 1,5 till 2 inches från centrum. Sy eller knut bågen för att hålla ihop.

6 Limma mitten av tyll bågen till en liten hårspänne eller alligator hår klipp med varm lim eller annan stark hantverk lim. Limma band rosett på toppen av tyll båge.

7 Klipp en kort remsa av bandet och limma den runt mitten av de två typerna av bågar för att täcka eventuella fula stygn.

8 Fluff tyll ut och trimma ändarna om det behövs för att ge bågen en renare utseende.

Om bröllops pew blommor

Om bröllops pew blommor


Färgglada blommor knutna till bänkarna i en kyrka vägleda en brud ner gången till sin väntande brudgummen. Gästerna kommer att beundra den ögonhöjd blomsterarrangemang i väntan på att ceremonin ska börja. Siden eller färska blommande pew blommor klä upp vanligt ceremoni platser samtidigt stärka bröllop färger och lägga elegans till ceremonin atmosfären.

Funktioner

Runda blomma pomanders, bylten, individuell stjälkar och små buketter passar på änden av bröllops bänkarna. The Knot rekommenderar att välja bänk blommor som trolla fram speciella minnen. Replikera en bukett ges under ingreppet eller använda välbekanta pioner som finns i din mormors bakgård tillför värme och personlighet till bröllopet gången.

Förberedelse

Arbetet med florist att välja bänk blommor när man planerar de andra blommor element av bröllopet. Pew blommor kan samordna eller kontrast med mottagning center, spela ut brudtärna buketter eller fira en kulturell tradition. Låt florist vet utforma av bänkarna för att bestämma den bästa sättet att säkra blommorna. Pew blommor kan fästa med clips, krokar eller helt enkelt knyta eller hänga på ändarna av bänkarna.

typer

Färska eller konstgjorda blommor kan pryda bröllops bänkarna. Frigör värdefull bröllop helgen tid genom att förbereda silke arrangemang månader före ceremonin. Varje typ av blomma är i säsong när du väljer silke, enligt bröllops experter på knuten. Färska blommor lägga doft och äkta skönhet till bänkarna. Sträck en stram färska blommor budget genom att försköna en enda stam eller en enkel trio av favorit blommor på varje bänk.

Tillbehör

Tyll, rosetter och band gör bänken blommor ser större och mer genomarbetade. Drapera färgrik eller vit tyll från slutet av en bänk till nästa. Fäst tyget på baksidan av bänken med blommor knutna till en galge. För att spara på kostnader, använder stora blomsterarrangemang vid den första och sista bänken, med mindre koordinerande arrangemang på resten av bänkarna. För att göra blomman budgeten stretch ytterligare fäster bågar alternerande bänkarna i stället för blommor, använder hälften så många blommor. Fall löv, kottar, hantverks fåglar och även blommor clip-on tillbehör (fjärilar, nyckelpigor) kan klä upp pew blommor.

fördelar

Pew blommor lägga till en pricken till vigseln plats. Några brudar väljer att avstå från att dekorera gången med rörigt konfetti eller hala blomblad för klassiska pew blommor. Brudar på en budget kan göra bänk blommor i en dubbel-plikt dekoration. Flytta Pew blommor till mottagningar hålls i närheten. Clip-on arrangemang kan pryda baksidan av brud partiets stolar eller hand räcken som leder in i receptionen hall.

Bebisar Idéer med Camouflage

Bebisar Idéer med Camouflage


En kamouflage baby shower kan gå på två sätt: i samma anda som ett militärt tema eller med en jakt och woodsy vinkel. Kamouflage är ett enkelt mönster för att hitta så det kan göra att dekorera och göra inköp för ett tema part något lättare. Problemet gör kamouflage objekt passar temat för en dusch för en baby. Kombinera seghet kamouflage med cuteness av barnet för en tilltalande mix. En kamouflage tema är också ett bra sätt att få män inblandade och intresserade i duschen.

gåvor

En kamouflage part kräver inte alla gåvor med en kamouflage tema, men du kan välja ett par som passar räkningen. Kamouflage utskrifts onesies i grönt eller rosa, dockor, filtar, tallrikar, koppar, skedar, skötväskor och en bärsjal är objekt som kan hittas i vissa butiker eller online. Det är acceptabelt att bryta från temat; en störtflod av kamouflage baby redskap kan bli tröttsamt efter ett par månader.

dekorationer

Håll färg gommen för partiet inredningen till grundläggande kamouflage färger av grönt, brunt och solbrännor. Täck bordet i vitt och lägga bruna och gröna detaljer med rätter och bestick. Dekorera med kamouflage utskrifts banderoller, papperstallrikar, servetter och ballonger; om inte kan hittas tryck, helt enkelt använda liknande färger. För bords blommor, hålla sig till vitt eller grädde med massor av blad. Använd Mason burkar som glasögon för att ge en rustik känsla. Om kamouflage är ett militärt tema, placera små gröna tennsoldater bland borden eller ta in amerikanska flaggan detaljer såsom röd vit och blått ljus eller små amerikanska flaggor hängande från serpentiner. Om temat jakt, till pläd till dekoration tema, trädetaljer såsom stockar eller djur sniderier, och placera små anka statyer runt bordet. För att hålla inredningen är lämplig för tillfället, knyta rosetter och band i förekommande fall, såsom på bekostnad av stolar, runt center och på trappräcken.

språkar

Allt i kamouflagemönstrade kan fungera som en partyfavör, inklusive snusnäsdukar, små kikare, frigolit flygplan eller tennsoldater. För en något mer sofistikerad favör, köpa små kamouflage lådor, påsar eller burkar och fyll med någon sortiment av mints, godis eller kakor. Små krukväxter vita blommor i en terrakotta kruka eller metallkärl insvept i kamouflage färgband vänder också till tema gynnar.

Mat

Besök din lokala specialitet konditori och begära en kamouflagemönstrade kaka. Om du föredrar att göra kakan själv, överväga att göra enskilda muffins med vit och mörk grön glasyr snurras. Topp varje cupcake med en liten grön leksak soldat. För mat, hålla sig till klassiker som doppa objekt, smörgåsar eller amerikanska hamburgare och korv. Pretzels, jordnötter och mellanmål blandar alla passning med kamouflage jakt eller militärt tema.

Hur man gör en Gothic Lolita Dress

Hur man gör en Gothic Lolita Dress


Först bärs av japanska tonåringar på 90-talet, är Lolita ett mode inspirerat av viktorianska barnkläder med en vikt placeras på en blygsam, ungdomligt utseende. Gotiska Lolita är en av många stil variationer inom Lolita utseende i vilken vissa delar av gotisk mode läggs till i Lolita silhuett. Färgskalan är vanligtvis begränsad till svart och / eller vitt. Intresset för mode har spridit sig till Europa och Nordamerika, inspirera många att utforma och skapa sina egna Gothic Lolita klänningar.

Instruktioner

1 Köp en svart knälång klänning med en full kjol och en lång eller tak ärm blus som kan modifieras med Gothic Lolita mode element. Använd inspiration från Gothic Lolita webbplatser eller tidningar när man utformar din klänning.

2 Lägg till svart eller vit spets och / eller rufsa lager på kjoldelen av klänningen. Skräddarsy kjol med veck, stråveck och / eller en tandad kant. En underkjol eller krinolin kan också användas för att lägga till volym till kjolen och skapa en traditionell gotisk Lolita silhuett.

3 Fäst spets i svart eller vitt för att slagen på ärmarna och kragen på blusen. En korsett kan sättas till baksidan av klänning om så önskas.

4 Sy på extra detaljer som rosetter och band till livstycket i Gothic Lolita klänning. Fäst bågar som knappöverdrag, på manschetter eller längs fållen på klänningen. Band kan läggas runt midjan och bundna i ryggen.

5 Lägg till de sista detaljerna på din klädsel. Inkludera samordna gotiska inspirerade smycken, högklackade Mary Jane-stil skor eller stövlar, fishnet strumpa, svart / vit tights eller över knästrumpor. Alice i Underlandet-stil tillbehör är också ofta läggs till Gothic Lolita mode i form av hattar eller motorhuv, parasoll, spets handskar eller håraccessoarer med volanger, rosetter, spets och / eller band. Andra tillbehör är hatboxes, pocketböcker och gotiska handväskor formade som kistor eller krucifix. Nallar och andra gosedjur gjord av svart läder eller PVC ofta utförs.

Barnkläder från 1920-talet

Barnkläder från 1920-talet


1920-talet var en tid av lyx mode för både barn och vuxna tills börskraschen 1929. Kläder för barn i detta årtionde härmade mindre konstriktiv och mer befriande mönster som vuxna haft. Kläder, för pojkar och flickor, betonade mer aktiv livsstil som eftersträvas i denna tid av både vuxna och barn.

spädbarn

Den formella slitage för både pojkar och flickor var för tillfället såsom dop klänningar med irländsk spets eller finare broderi. Vita klänningar av Dimity och muslin var populära i slutet av 1920-talet, men dessa blev mindre överkomliga efter börskraschen 1929. Informella kläder för barn av denna tid var klänningar för både pojkar och flickor som var praktiskt plagg av bomull, ull eller silke beroende på vädret. Krypande spädbarn bar sparkbyxor för att medge rörlighet. Skjortor med tröjor och leggings var populära för spädbarn pojkar.

småbarn

Småbarn-åldern flickor hade tunika klänningar med matchande bloomers gjorda av mjuka material som crepe och Georgette för formella slitage. Designers som används broderi, smock rosetter och band på klänningar. Dekorationer på kläder var glesare i slutet av 1920-talet när familjer inte längre hade råd dyra kläder. Flickor bar sparkbyxor och klänningar med mamelucker för informella slitage. De hade dessa plagg i väder- lämpliga tyger som linne, bomull, silke eller ull. Småbarn pojkar bar sparkbyxor eller korta byxor.

Barn

Kläder för barn på 1920-talet var mindre konstriktiv och får större rörlighet för dagliga aktiviteter och spela än kläder före första världskriget kläder som barnen tidigare hade var vuxna plagg av korsetter och långa kjolar som linkade fysisk frihet. Flickor på 1920-talet, på sommaren, bar löst sittande bomullsklänningar med fotsida strumpor och skor duk. Vinterkläder ingår handen stickade tröjor och ull twill kjolar. När det var kallt, flickor hade undertröjor med långa hängslen fästa att hänga ullstrumpor. Pojkar, tills 16 års ålder, hade korta byxor hängt med hängslen i både varmt och kallt väder. Knälånga strumpor, hand stickade tröjor och långärmade tröjor höll pojkar varma på vintern. De hade kortärmade skjortor och slipovers (ärmlösa tröjor) i sommar. Tygskor var för skor på vintern och de hade varma kängor på vintern. Formell kläder för pojkar var linne trosor, en V-ringad tröja med en fluga och åskådare, eller oxford-typ, skor för fritidskläder. En engelsk drivande mössa ofta toppade utseendet på en jaunty sätt.

Tonåringar

Tonårsflickor imiterade modet för vuxna kvinnor. De bar skjorta klänningar med Peter Pan kragar eller stora flugor. Teen flickor bar skor med vristrem och kantiga kubanska klackar. Andra sko stilar ingår pumpar, Mary Janes och t-banden. Populära färger var svart, guld, silver, brons och silke. Tonåring flickor ibland tillplattade sina bröst med korsetter för att erhålla ett pojkaktigt utseende. När pojkar blev 16 år, började de att klä sig i långbyxor. Vit skjorta och slips slutfört dessa kläder. Några tonårspojkar, i imitation av flygare, hade också skinnjackor och flygande rockar. Hattar, såsom fedoras och golflock, var mode uttalanden som imiterade vuxen manlig stil.

Hur man gör Tussie-Mussies

Hur man gör Tussie-Mussies


Tussie-mussies är söta handhållna buketter som lätt transporteras i en hand. Petite buketter eller nosegays gjordes och användes så tidigt som elisabetanska och viktoriansk tid som ett sätt att avvärja dålig lukt och bakterier. Under den viktorianska tiden Tussie-mussies arrangerades för att skicka ett symboliskt budskap till en annan person. Du kan göra en modern Tussie-Mussie med färska blommor från trädgården, fält eller florist. En viktig blomma kan vara representativa för meddelandet eller hela buketten skulle göra ett uttalande om vänskap, kärlek eller tacksamhet till mottagaren.

Instruktioner

1 Välj blommor som kommer att skildra det budskap du vill förmedla. Till exempel, förgätmigej nots representerar odödliga kärlek eller minnen medan våren jonquil talar om åter kärlek eller tillgivenhet. Magnolia blomma ger uppmuntrande budskap, "inte ge upp" enligt Go Unik och Beyond Flower diagram. Den mörka Crimson rose förlänger din sympati till någon som är i sorg.

2 Skär blomstjälkar alla till samma längd på högst 12 inches. Strippa bladen från den nedre halvan av blomstjälkarna för hand genom att dra dem nedåt och bort från stjälken.

3 Markera centrum av en pappers doily. Skär en 2-tums till 3-tums X i duken centrum med en vass kniv eller sax. Vik punkter över att rensa öppningen i duken.

4 Ordna blommor i en hand med huvud blomma i mitten. Säker stjälkarna med ett gummiband.

5 Tryck på undersidan av stjälkarna i hålet i duken. Skjut försiktigt duken upp över stjälkarna tills den vilar mot botten av blommor.

6 Skär en 8-tums bit av band och knyta den runt duken för att säkert hålla den på plats under blommorna. Gör en enkel skosnöre rosett med band och knyta den över den första bandet. Låt svansarna av bandet strömma ned från blommorna till botten av stjälkarna.

Frisyrer i 1900-talet

Frisyrer i 1900-talet


1900-talet var en tid av nya uppfinningar, många prima och förändringar. Det var under denna tid som bröderna Wright tog sin berömda flygning och många nya företag som är kvar i dag lanserade sina produkter. En blick på bilder från denna tid skulle visa konservativa stil av män och förändringen från konservativa till modet, men ändå bekväma, för kvinnor.

Långt hår

De mest populära stilar för kvinnor i början av 1900-talet sörjt för kvinnor med långt hår. Naturligtvis är långt hår mångsidig för styling, lämnar kvinnor med många alternativ. Vissa kvinnor bar många lockar i håret som kaskad ner sina axlar och rygg toppad med dekorativa tjusiga hattar. Andra kan ha slitna sitt långa hår staplade ovanpå huvudet i en updo med en prydlig rosett eller band. Vissa företag från den tiden erbjuds även löshår för kvinnor som saknade hela håret för de nålas upp stilar.

Kort hår

Senare under 1900-talet, blev bob populär. Kvinnor flockades till frisörer att ha den senaste snitt. Bob var en vågad stil för en kvinna att ha vid den tidpunkt då det första debuterade, så länge hår hade varit lång accepterad stil. Bob är en trubbig snitt som ligger strax under öronen. Med tiden blev det mer accepterat och olika versioner av bob kom, inklusive singel. I denna stil, stylist klippa håret nära halsen i en V-form. Kvinnor bar deras kort hår vågig, lockig och rakt med stor stolthet.

African American hår

Den mest populära frisyr för African American hår var pressen och curl. Madame CJ Walker krediteras med att införa den varma kammen till denna grupp som en styling stöd, även om hon inte uppfinna det. Frisören skulle värma heta kammen på en gasbrännare och sedan trycka på och dra den genom håret för att räta ut det. De locktänger finns under den tiden användes för att skapa en curl. Detta var inte en permanent utseende, men tillät svart hår kan titulera i updos och andra populära stilar av denna period. Mest visade detta gör håret mer hanterbart och raffinerad än dess naturliga tillstånd.

Män hår

Den valda stil för de flesta män av 1900-talet var en genväg med håret över öronen. De kan ha en del på sidan eller i mitten, och håret var jämnas ner. För en mer detaljerad bild, män västen också flera typer av hattar, beroende på tillfälle. Vissa män valde att ha väl preparerade mustascher och skägg, men mest föredraget en renrakad utseende.

Dekorera Windows med ris

Dekorera Windows med ris


Kvistar sätta en organisk och lätt känsla till fönstret när de används som en konstnärlig fönster behandling. Använda kvistar är enkelt eftersom kvistar är lätta och i allmänhet något rak, så att de är ganska lätt att fästa till toppen av fönstret eller konsoler. Blanda kvistar med andra organiska material som kottar, grankvistar, torkade gräs och blommor tillsammans med band, ljus och andra objekt.

vit kvistar

Samla in kvistar en fot längre än bredden av fönstret. Ta bort alla blad och små kvistar. Knyt kvistar i en bunt med blommor tråd. Sprayfärg kvistar vitt. String små vita ljus bland grenarna och lägga vita plastblommor med en limpistol. Placera kvist krans över gardinstång håller vita sheers eller en vit spets kappa. Detta skapar en ljus och luftig känsla med ett naturligt inslag.

Kvist Gardinstänger

Hitta en robust kvist eller flera grupperade tillsammans. Fäst kvistar med blommor tråd. Ordna kvistar att se konstnärliga. Fäst en lätt gardin till kvist gardinstång med långa band fästs på baksidan av en vanlig gardin eller tygstycke. Låt ändarna av band att falla tillbaka till fronten för att lägga till den avslappnade känslan av draperi. Om topparna av kvistar är släta kan du kunna glida gardinen över liknar en vanlig gardinstång.

kvist Valance

Vik två lika långa tjocka band i hälften. Banden bör vara minst 3 fot lång. Markera halvvägs på varje band. Mät bredden på fönstret där du vill ha kappa. Skär kvistar till cirka denna längd; ändarna bör inte vara jämn. Placera remsorna vertikalt så att de är 4 inches inuti sidokanterna av de kvistar och vecket är överst. Placera en kvist på luckan varumärket och varmt lim det till bandet. Placera den andra kvist enligt första och limma båda sidor att de övre och nedre band. Fortsätt med de återstående kvistar. Knyt en rosett i band längst ned och hänga Valance högst upp i fönstret.

Kvistar som Gardiner

Mäta storleken på fönstret. Tejpen storleken på fönstret på golvet. Ordna kvistar för att passa de inre dimensionerna hos den tejpade startområdet. Trimma kvistar och placera dem för att täcka hela området. Skruvar, tråd, rafia, garn eller andra fästen för att ansluta kvistar tillsammans i en panel. Montera panelen så att den täcker fönstret. Dessa ser särskilt bra med utsikt över en bra utanför vy där du vill att fönstret som omfattas men inte skyms.

Hur man gör ett barn från Whoville kostym

Hur man gör ett barn från Whoville kostym


Ett barns Whoville dräkt kan användas som en del i en Seussical prestanda eller för Halloween kul. Det kommer inte att ta stora sömmerska färdigheter för att dra kostym tillsammans; grundläggande handsömnads erfarenhet kommer att hjälpa dig att göra en stor kostym. Tänk på att en Whoville kostym fungerar bäst i en grupp av Whoville eller Seussical kostymer i en pjäs eller ett tema maskerad.

Instruktioner

1 Sök garderoben och sparsamhet butik för ljusa färgade kläder. Välj en enkel klänning och matchande shorts att bära undertill för en flicka. Välj en randig skjorta och ett par shorts eller overall för en pojke. Färger som fungerar väl är gult, grönt och rött. Köpa alla kläder i en huvudfärg om du gör dräkter för gruppen.

2 Ändra kläder. Skär en skåra i fållen på flickornas klänningar och trä en mjuk koppar eller aluminiumtråd hela vägen runt nertill. Twist ändarna tillsammans för att säkra den. Detta kommer att göra fållen på klänningen mer cartoon-liknande, eftersom du kan forma den till en cirkel. Sy rickrack eller paljetter till fållen på klänningen och på fållen och kragar för barnkläder.

3 Lägg till ljusa tillbehör. Köp randiga leggings eller knästrumpor. Hitta röda band för en flicka hår och röda hängslen för pojken. Pojkar kan också bära randiga hattar eller röda mössa mössor. Lägg färgglada randiga handskar och röda tränare.

4 Skapa överdrivna frisyrer. Tillsätt lite sprut hårfärg för pojkar. Gör hästsvansar med piprensare gängade genom flätor för flickor, så att du kan göra roliga former med dem. Lägg till stora röda rosetter och band i håret.

Hur man ordnar rosor för en Pageant

Hur man ordnar rosor för en Pageant


Pageant stil buketter oftare kallas "arm-held" buketter, men du kan också se dem kallade "överarm" buketter "arm" buketter eller "presentation" buketter. Denna bukett stil vilar i skurk av innehavarens armbåge och kännetecknas speciellt av blommorna "långa stjälkar, som skapar en visuell linje som leder från blommornas blommar till innehavarens kläder. Eftersom de kan odlas med extra långa stjälkar, är rosor används ofta för festtåg stil buketter.

Instruktioner

1 Ta bort alla taggar från dina rosor "stjälkar med din sax.

2 Klipp dina rosor att något varierande längder, hålla sina allmänna längder på omkring två fot. Till exempel kan du klippa två stammar till exakt två fot, ytterligare två skaft till 23 inches, ytterligare två stammar till 25 inches, och så vidare.

3 Ordna dina rosor och andra långstjälkade lövverk framför dig, på arbetsbordet. Stagger höjder alla dina blommor att lägga visuellt intresse; du redan delvis åstadkommit detta genom att skära din rose stjälkar på olika längder. Visualisera vad du vill att din färdiga bukett att se ut.

4 Bind dina rosor tillsammans direkt nedanför rosor "blad, med hjälp av din spole tråd. Skär inte bort överflödigt tråd ännu. Tillsätt stjälkar av andra gratis lövverk, såsom våtarv stjälkar, grenar, stjälkar bär eller barnets andetag. Wrap mer tråd runt stjälkarna att säkra extra blad. Klipp tråden från spolen nu.

5 knyt en rosett med band runt trådbunden bindning för att slutföra parad bukett.