donera brad

Hur att donera till jolie pitt grunden

Hur att donera till jolie pitt grunden


Den Maddox Jolie-Pitt Foundation (MJP) är en ideell kropp, skapad av Hollywood super par Angelina Jolie och Brad Pitt, och namnges, delvis för sin första son, Maddox Chivan, en föräldralös som antogs i Kambodja. Grunden ägnas åt att hjälpa landsbygds kambodjaner som lever i fattigdom genom samhälls utvecklingsprojekt. Deras program omfattar hälso- och sjukvård, utbildning, jordbruk, mikroföretag, bevarande och landsbygdsplanering. Om du vill stödja MJP initiativ det finns många sätt att hjälpa, antingen genom in natura donationer eller genom volontär din tid och energi.

Instruktioner

1 Hollywood surr är full av spekulationer och rykten, så om du vill veta mer om Brangelina humanitära arbete, och hur du kan engagera sig, komma förbi hype och gå till en trovärdig källa att göra din forskning. Den officiella Maddox Jolie-Pitt Foundation webbplats är mjpasia.org. Du kan komma åt tillförlitlig information om alla sina pågående initiativ i park bevarande, samhällsutveckling, utbildning och livsmedelsförsörjning på webbplatsen. Du kommer också att lära sig att donera pengar in natura och kraven frivilliga som vill bidra med sin tid och arbetskraft.

2 Om du brinner för de orsaker som Brad & Angie ägna sina liv åt (när de inte är på apparaten eller ta hand om sina sex barn), kan du ansöka om att bli en professionell volontär eller (obetald) praktikant i nordvästra Kambodja och hjälpa deras team av experter på olika projekt. Minst tre månader engagemang krävs. Aktuell kontaktinformation är noterat på den officiella MJP hemsida att ansluta dig med ett team koordinator i Kambodja eller en representant på den amerikanska huvudkontor i Los Angeles.

3 Om du inte har möjlighet i ditt liv för att lämna familjen och / eller arbeta i tre månader för att delta direkt i MJP utvecklingsarbete, kan du fortfarande stöder orsaken genom in natura donationer. Webbplatsen säger att 100 procent av donationer går direkt in i fältprogram. Fält program inkluderar skydd av Samlout National Park utrotningshotade arter, skogar och ekosystem och en mängd av pågående utvecklingsprojekt för att ta itu med fattigdom och sjukdomar bland landsbygds kambodjaner. Du kan göra en donation via webbplatsen.

Rätt lufttryck för Bostitch 18 Gauge Brad spikpistol

Rätt lufttryck för Bostitch 18 Gauge Brad spikpistol


Bostitch gör ett fåtal modeller av 18-gauge brad spikpistoler för att passa dina individuella behov. Rekommenderat lufttryck på dessa modeller varierar från 27-54kg per kvadrattum (psi). Lufttrycket som leder till pistolen från luftkompressorn bör justeras för att penetrera tjockleken och densiteten hos materialet som spikas. Tunnare, lättare material bör ha lägre tryck medan poster såsom tjocka, lövskog styrelser behöver ett högre tryck.

BT35B-1

Om du har BT35B-1, är denna plast 18-gauge Bostitch brad spikpistolen fås att fungera på lufttrycket i intervallet 60-100 psi. Denna modell kan inte skjuta längre brads som de andra. Det kommer bara att rymma dyckert så länge 35mm. Använd den på lägre tryck och justera uppåt därefter.

SB 2I1

För dem med en modell SB 2I1 Bostitch brad Spikpistol, driver denna luftdriven enhet med lufttryck mellan 75-100 psi. Det är en kombination list- och häftpistoler görs för att skjuta någon fästanordning. Den rymmer dyckert upp till 40mm i längd och häftklamrar 5,6 mm i bredd och 35 mm lång.

BT50B-1

Modellen BT50B-1 Bostitch brad spikpistolen fungerar på samma tryck som den BT35B-1 vid 60 till 100 psi. Det kommer att ta 18-gauge dyckert upp till 50mm lång. Lufttrycket åter justeras i luftpistol som behövs för projektet.

BT1855-E

Den BT1855-E är den stora pojken för Bostitch 18-gauge brad spikpistoler. Detta större gun drivs på lufttrycket i intervallet 70-120 psi och rymmer Brad naglar upp till 55mm lång. Detta görs för större projekt och kommer att behöva lufttryckregulator justerat för vad projektet innebär.

Hur hitta välgörenhet Betyg Innan du Donera

Hur hitta välgörenhet Betyg Innan du Donera


Donera till välgörenhetsorganisationer är ett fantastiskt sätt att ge tillbaka till samhället. Medan de flesta filantropiska institutioner göra en punkt för att vara transparent om deras insamling och utgiftsaktiviteter, kan det vara svårt att förstå denna information. Lyckligtvis finns det en plats som du kan besöka för att granska och jämföra de finansiella detaljer och bedömningar av tusentals välgörenhetsorganisationer.

Instruktioner

1 Anslut till Internet och öppna webbläsaren.

2 Gå till Charity Navigator (se Resurser.)

3 Fyll i din e-postadress under "bli en registrerad användare" och klicka på "Skicka".

4 Öppna din e-post inkorg, öppna e-post från "Charity Navigator Admin" och klicka på länken för att bekräfta din e-postadress.

5 Skriv in namnet på den första välgörenhet du vill hitta värderingen av och klicka på "Go".

6 Klicka på namnet på lämplig välgörenhet för att avslöja sin rating och finansiell information. Betyget kommer att visas i "Stjärnor" under namnet på välgörenhet med högsta betyg är 4 stjärnor, och det lägsta betyget är en stjärna.

7 Markera kryssrutan bredvid mellan 2 och 5 välgörenhetsorganisationer i "sökresultat" och klicka på "jämför välgörenhetsorganisationer" att jämföra betyg från olika organisationer.

Var kan man donera en begagnad TV

Var kan man donera en begagnad TV


Med hänsyn till miljön snabbt växande, många människor vill ta hand om sin elektronisk utrustning genom effektiva, gröna åtgärder. Donera din begagnade TV är en av de bästa sätten att återanvända en stor elektronisk produkt. Miljöspråkar åter först innan återvinning eftersom det förlänger livslängden på värdefull utrustning och håller dem från att komma in i avfallsflödet. Med lite forskning, kan du lätt hitta en värdig organisation som du kan donera din begagnade TV.

Instruktioner

1 Donera en begagnad TV via Freecycle. En Internet ideell organisation, är Freecycle ett nätverk av miljontals medlemmar över hela världen som deltar genom att donera och ta emot objekt gratis. Genom en enkel online-inlägg till din lokala Freecycle grupp, kan du hitta likasinnade individer som kan pickup din tv gratis (se Resurser nedan).

2 Donera en begagnad TV via Earth911. En av de största online-resurser för information om återanvändning och återvinning, kan Earth911 ge dig en lista över lokala organisationer som accepterar donationer av begagnade TV-apparater. Med en enkel och lätt att navigera gränssnitt, ger klart Earth911 länkar, kontaktinformation och platsinformation, samt praktiska kartor (se Resurser nedan).

3 Donera en begagnad TV till din lokala kyrka. Om du tillhör en kyrka, kan din begagnade TV användas för söndag skolutbildning, gemenskap uppsökande program, eller förvaltningsbehov inom kyrkan administration.

4 Donera en begagnad TV till Frälsningsarmén eller Goodwill secondhandbutiker. Båda välgörenhetsorganisationer kommer att sälja din TV i sina butiker och använda pengarna för att finansiera sina olika gemenskapsprogram. Frälsningsarmén och Goodwill kan också komma direkt till ditt hus för att plocka upp TV: n (se Resurser nedan).

5 Donera en begagnad TV missbruk eller härbärge. Dessa organisationer ger en fristad för misshandlade människor som söker skydd och för dem utan ett hem. En done TV kan bidra till att underhålla dem och hålla humöret uppe medan de lever på härbärget.

De bästa Makro Don för insekter

De bästa Makro Don för insekter


I makrofotografering, är ofta att föredra att använda blixt för att du vill få ut så mycket ljus i skott som möjligt för att undvika suddiga bilder på mindre öppningar. Det finns dock tillfällen då för mycket ljusstyrkan är ett problem. I insekts fotografi, t ex vita fläckar och förlust av detaljer sker som ett resultat av för mycket ljusstyrka och uttalas vid fotografering av försökspersoner med reflekterande organ. För att undvika detta, fotografer använder ofta diffusorer eller reflektorer för att minska ljusstyrkan utan att offra nödvändig belysning.

Medlems 8 Softbox

Makrofotografi kräver ett brett spektrum av belysningsfunktioner. Den Honl medlems 8 diffusor är användarvänlig design och lätt att transportera, så att du kan använda detta tillbehör i ett antal situationer, inklusive i närbild makrofotografering skott. Du använder den här typen av diffusor med en rem som säkert fäster över din blixt utan darrande eller guppar runt. Den här funktionen är särskilt viktigt i närbild insekt bilder när du vill att kameran ska vara så jämn som möjligt.

Blixttranslucent Diffuser Kit

Denna diffusor kommer i ett kit som innehåller en halvgenomskinlig diffusor som fungerar bra i Posas makrofotografering samt porträtt. Dess bärbar design gör att du kan bära den med dig på ett antal skott. Två softboxar ingår också i satsen och du kan placera dessa för att öka ljusfördelning och att minska uttalad ljusstyrka reflekterande ämnen såsom insekter.

Rogue FlashBender Bounce Card

Skjut Posas fotografi (med ämnen såsom insekter) är ofta svårt eftersom du måste kunna skjuta snabbt och tyst för det mesta. Den FlashBender bounce-kortet är en reflekterande diffusor som är flexibel och ger dig en rad belysningsmöjligheter i känsliga förhållanden. Det är en lätt kort men varaktig karaktär.

hemlagad Don

I spontana situationer, är den bästa diffusorn som du kan enkelt komma innan det är för sent att ta bilden. Till exempel, om du inte har en professionell kvalitet diffusor på hand i en makrofotografering situation, kan du sätta vanliga hushållsprodukter såsom vita bitar av papper eller pappershanddukar framför en blixt för att sprida och sprida inkommande ljus .

Hur man donera min kropp för forskning efter att jag dör

Hur man donera min kropp för forskning efter att jag dör


Idén med att ha någon mixtra med din kropp när du har dött kan vara störande för vissa, men donation av hela kroppar är något som forskare och medicinska forskare i desperat behov. Avlidna organ används i forskning och utbildning av sjukvårdspersonal, och på grund av att de värderas högt. Många människor har en önskan att lämna sin kropp för sådana ändamål efter sin död, men vad som är inblandade i förfarandet att donera ett organ är relativt okänd för de flesta.

Instruktioner

1 För att donera din kropp till vetenskapen, måste du först vara 18 år. Givaren måste också vara av sund själ och kunna underteckna dokumenten själv. Detta för att förhindra någon från att pressas till att göra detta mot sin vilja.

2 Vid organisationer som BioGift börjar processen genom att fylla i registrerings och informationsformer. Dessa kan vanligtvis hittas på en organisations webbplats eller genom att ringa in en begäran. Det rekommenderas att diskutera detta beslut med en anhörig, såsom make, för att säkerställa att givarens önskemål förstås och kommer att genomföras på rätt sätt.

3 Nästa steg sker vid tidpunkten för din död. Vid denna punkt, är det ansvaret för givarens närmast anhöriga att kontakta den organisation som kroppen doneras för att påbörja processen. En representant från organisationen kommer sedan att säkerställa att kroppen kvalificerar sig för programmet.

4 När kroppen tas, är det kontrolleras för någon smittsam sjukdom som kan överföras till forskare. Kroppen används sedan för förfaranden experiment, forskning eller undervisning. När allt detta har slutförts, är kroppen kremeras och resterna återförs till familjen till den avlidne.

5 Om det inte finns några tidigare arrangemang och det är inte mot reglerna för en medicinsk skola, anhöriga, som har laglig ägare av kroppen vid tidpunkten för dödsfallet, kan fatta beslut om att donera organ till skolan efter att underteckna ett release form, enligt funeralplan.com.

Hur att donera till barn i Afrika

Hur att donera till barn i Afrika


Många välgörenhetsorganisationer samlar donationer för barn i Afrika som är i behov av sådana grundläggande förnödenheter som mat, vatten och kläder. Dessa organisationer samla föremål såsom kläder, nonperishable mat och pengar. Organisationer uppskattar vad du kan ge dem, oavsett om det är pengar, kläder eller livsmedel.

Instruktioner

Instruktioner

1 Välj en välgörenhetsorganisation som ger stöd till barn i Afrika. Röda Korset och Unicef ​​är ideella organisationer som hjälper människor och barn runt om i världen. De kan också ge dig information om andra välgörenhetsorganisationer som behöver din hjälp. Du kan hitta barns välgörenhetsorganisationer att donera till nätet. Stöd till Afrika har en online-lista över organisationer som accepterar donationer.

2 Ring eller hitta på nätet byrån du vill donera till så att du kan följa sina förfaranden för donationer. Många kommer att plocka upp föremål från ditt hem eller har en central plats där du kan släppa poster utanför. Också ta reda på hur man kan skicka pengar.

3 Samla objekt eller pengar som du kommer att donera.

Var kan jag donera leksaker för barn?

Var kan jag donera leksaker för barn?


Under semesterperioden, barn som lever i hushåll eller hemlösa skyddsrum, lider av en sjukdom i ett barnsjukhus, eller är dålig kan dra stor nytta av din leksak donation till en behövande eller sjuka barn. Din leksak donation lyfter deras andar och inspirerar dem med hopp och känslan av att inte glöms bort under semesterperioden. Du kan donera till organisationer som Frälsningsarmén, leksaker för Tots, goodwill eller lokala kyrkor.

Förbereda Toy donation

Du bör förbereda din leksak donation och se till att det är i lämpligt skick. Engagera barnet i leksaken donation och beredningsprocessen. Låt ditt barn välja leksaken och tala om hur bra det kommer att vara för barn som kommer att ta emot donerade leksak eller spel. Det är viktigt för leksaken i funktionsdugligt skick och har alla dess delar samt rengörs, om det behövs. Se till att leksaken har inte återkallas av säkerhetsskäl. Kontakta välgörenhet innan du gör donationen att göra vissa donation uppfyller välgörenhet behov.

Leksaker för Tots Program

US Marine Corps Reserver har ett nationellt leksak donation program som kallas leksaker för Tots. Målet med leksaken donation programmet är att leverera en mycket uppskattad leksak för en ung behövande barn vid jul. Marine Corps Charity samlar avdragsgilla leksaks donationer mellan oktober och december. Syftet med välgörenhet årliga samling leksak och distribution kampanjen är att hjälpa mindre lyckligt lottade barn växa till ansvarsfulla och produktiva amerikaner. Toys för Tots kampanj håller även speciella händelser som golftävlingar, cykeltävlingar och andra evenemang för att generera intresse för gemenskapen och donationer.

Härbärge Donation

Barn som bor tillfälligt i misshandel och hemlösa skyddsrum är alltid i behov av leksaks donationer. Medan vissa städer har härbärgen för hemlösa eller inhemskt misshandlade, många andra inte gör det. Donation Town är en nationell organisation som kommer att plocka upp din leksak donation och distribuera den till ett skydd som du väljer i ditt område eller i en av de många städer som anges på deras hemsida. Toy donation schemalagda upphämtning sker i städer som Cleveland, Boston, New York, Chicago, Atlanta, Philadelphia, Dallas och Detroit. Donation Town kommer att distribuera din leksak donation till skydd eller välgörenhet vald när som helst på året.

Childrens Hospital Donationer

Lyft ett sjukt barn anda genom att donera en leksak till ett barnsjukhus. Ännu bättre, främja en leksak donation enhet på ditt barns skola, på jobbet eller till och med i kyrkan eller runt kvarteret. Om du försiktigt använt videospel, kan du överväga att kontakta barnlek välgörenhet. Det är en organisation på 100.000 videospelare och 60 till 70 sjukhus. Sedan 2003 har gruppen donerat 4 £ miljoner done spel, leksaker och böcker till sjuka barn på sjukhus över hela Amerika.

Var att donera begagnade rullstolar

Var att donera begagnade rullstolar


Enligt en maj 2007 Världshälsoorganisationen publikation, "Uppskattningsvis 1% av världens befolkning, eller drygt 65 miljoner människor, behöver en rullstol." Många av dessa människor saknar medel för att köpa en rullstol, medan andra äger en rullstol de inte längre behöver. Hellre än att ta en begagnad rullstol till staden dumpa, är det lätt att hitta en organisation som accepterar rullstols donationer, antingen för organisationens eget bruk eller för att ge till en behövande mottagare.

donera lokalt

Lokala organisationer behöver ofta rullstolar. Kontakta en närliggande kyrka, vilket kan göra rullstolar tillgängliga för handikappade besökare. Eller ringa en gemenskap organisation som Rotary, Columbus riddare eller Veterans of Foreign Wars. Överväg området vårdhem eller en lokal kvinnoförening om du bor i en universitetsstad. Många av dessa grupper kan matcha användas rullstolar till människor i nöd. För att ge en rullstol direkt till en individ, lägga en gratis annons på Craigslist eller Freecycle.

donera nationellt

Flera nationella ideella organisationer emot donationer av begagnade rullstolar. Bland dem finns alternativ i rörelse, National ryggmärgsskada Association och Wheels of Love. Den amerikanska Röda Korset accepterar ibland används rullstolar för användning med sina program katastrofbistånd, liksom organisationer som utbildar djur för patienter begränsas till rullstolar, såsom Canine Companions för självständighet. Den amerikanska militären i Irak har sponsrat projekt för att ge rullstolar för människor i nöd samt. Kontakta en lokal väpnade styrkor bas för att se om det finns en aktuell kampanj.

donera Internationellt

Flera organisationer, såsom Chariots of Hope, skicka begagnade rullstolar till utvecklingsländer. Kontakta organisationen direkt att göra en donation. Eller besök Wheels for Humanity hemsida, som listar flera organisationer som accepterar rullstolar för internationell distribution.

DIY Sound Don

DIY Sound Don


Akustiker alltmer använda ljud diffusorer att behandla akustiken i ett utrymme. Tidigare akustiska behandlingar förlitat sig på absorption att befria utrymmen oönskade ljudelement, men resultatet ofta lät döda och dämpat. Diffusion bevarar hela frekvensspektrum i källan förhindrar akustiska "hot spots", där en särskild frekvensområde bygga upp, och säkerställer en exakt återgivning av ljudkällan. Du kan bygga en effektiv diffusor typ, en 2-D diffusor, med gemensamma verktyg på en relativt låg kostnad.

Instruktioner

1 Använd en bords att såga rutor från en eller flera plywoodskivor, antingen 24 "x 24" eller 30 "x 30". Använda en matt kniv för att skära rutor av samma storlek från en eller flera 1 "eller 2" tjocka ark av styv glasfiber vadden. Du kan använda 1 "glasfiber för att uppnå en mindre aggressivt utseende (de kommer inte skjuter så långt ut från väggen), eller 2" ark för att uppnå en något bredare spektrum av ljudkontroll.

2 Använd tunga industriella kontakt cement att noggrant och exakt fästa varje ruta vadd till en plywood kvadrat. Placera ett ark av Visqueen eller annan liknande plastfilm över ytan av kontakthård vadd. Placera kontakt cementerad plywood på toppen av plastfilmen, som är över vadden. Justera plywood tills alla fyra omkrets av vadden och plywood align. Dra försiktigt plastfilm, som inte fastnar på cement, från mellan vadden och plywood.

3 Använd en tabell såg skära rutor av Medium Density Fiberboard, eller MDF, samma storlek som kvadraterna av glasfibervadd och plywood. Med hjälp av penna, linjal och linjal, lägga ut en 3/4 "galler av horisontella och vertikala linjer över hela ytan av varje ruta. Slumpmässigt borra halv-tums hål på ungefär hälften av korsningar av horisontella och vertikala linjer.

4 Täck öppna glasfiberytan med tunga kontakt cement. Noggrant belägga en yta av MDF med samma cement, försiktigt så att inte droppa cement i borrhålen. Med användning av samma metod som beskrivits ovan, använder ett ark av plastfilm så att du kan justera omkrets av MDF och glasfiber vadd, ta bort plasten och befästa MDF och glasfiber tillsammans.

5 Eventuellt omfattar borren-hålad framsida av don med en öppen väva tyg. Du kan blåsa rök genom en tillräckligt öppen väv. Gör snygga "sjukhus hörn" och sträcka materialet över ryggen, då häfta det till plywood.

6 Varje utrymme varierar, men du kommer att vilja täcka mellan 10% till 40% av väggytorna med diffusorer. Först lyssna på vad 10% täckning låter som, sedan lägga till mer täckning och lyssna igen. Vid någon punkt i processen tidigare täppt eller hård utrymme kommer att ha en tilltalande värme och klarhet.