djur och växter i frankrike

Djur och växter i Gibson Desert

Djur och växter i Gibson Desert

Djur och växter i Gibson Desert

Western Australia Gibson Desert ligger söder om Stenbockens vändkrets och är nu inställd ifrån varandra som Gibson Desert naturreservat. Öknen är uppkallad efter australiska explorer Alfred Gibson, som dog 1874 när han försökte ta sig över det från öst till väst. Den 60.000 kvadratkilometer område är notoriskt hårda och svårt att överleva. Temperaturer i området sträcker sig från låga nivåer av 16,1 grader Celsius (16C) till toppnoteringar på 38,9 grader Celsius (39C). Genom anpassning, har flera typer av växter och djur lyckats göra Gibson deras hem.

Mulgas

Öknen buskar kallas Mulgas är relaterade till eukalyptusträd. Liksom de flesta ökenväxter, de behöver lite vatten. Deras livslängd kan nå 200 till 300 år om växterna inte störs eller skadas. Mulgas har anpassat sig till torra förhållanden genom att utveckla okänslighet, nål-liknande blad som förhindrar vattenförlust. Mulgas kan också släppa sina blad under torrperioder för att göra kompost och återvinna näringsämnen. Rejäl som de är, behöver Mulgas inte resprout lätt efter bränder. Mulgas producera små gula blommor i tre eller fyra cykler per år.

Bilby

Musen liknande bilby har avlånga, spetsiga öron. De bodde en gång i alla australiska inre öknar, men nu bara små samhällen kvar i Gibson, Tanami och Stora Sandöknen. Bilbies håla att undvika värmen på dagen och föda på natten. De har anpassat sig så väl till lite vatten att de får allt vatten de behöver från mat, som består av insekter, svampar, frön och lökar.

piggsvin Grass

Porcupine Grass trivs i öknen, eftersom den lever i jord låg fukt och näringsämnen. Porcupine Grass har ett genialiskt sätt att överleva - sina rötter kan gräva i marken upp till 30 fot. Hårt, taggiga blad tätt rullade gör det svårt för människor att hantera Porcupine Grass utan specialutrustning. De snäva, vaxliknande löv minimera vattenförlust genom att minska exponering för solen.

röd känguru

Den röda känguru, en av Australiens mest kända djur, bebor de torraste delarna av kontinenten. I själva verket, utvecklat sin berömda hopp från att behöva korsa stora mängder jord snabbt att hitta mat och vatten. När inte födosök, kängurur hantera värmen effektivt: De vila och göra ingenting.

Hur man drar en djungel scen med djur och växter

Hur man drar en djungel scen med djur och växter


Det finns flera sätt att närma sig att rita en djungelplats. Du kan skapa en realistisk ritning, eller en som är stiliserad att skildra en mindre realistisk kombination av växter och djur. Det skulle vara osannolikt att du skulle få se ett lejon, giraff, apor och en noshörning i en djungel, till exempel. Någon typ av ritning kräver användning av referensbilder som tydligt skildrar objekt i din komposition. En bra sammansättning kan finnas vissa vinrankor träd, stora ormbunkar, en leopard sover på en stor gren och en papegoja som sitter på en annan gren ovan.

Instruktioner

1 Samla referensbilder som visar dessa djur och växter runt ditt ritytan. Skissa din komposition på papperet, med början med bakgrunden. Rita konturerna av trädstammar och grenar, avbrutna av utväxter av blad och stora ormbunkar. Använd mer definierade linjer när du rör dig framåt i ritningen. Använd mer i detalj för objekt närmare på ritningen.

2 Detalj venerna i de stora bladen och använda skuggning och tillbaka fläckar att lägga textur till stammar och grenar. Skapa massor av skuggor för att simulera en skumma djungel scen. Använd en duk för att skugga bakgrunden vegetation. Se till att växtligheten ser frodig och fyller i hela ritningen. Lägg till mer detaljerade växter för att fylla i ritningen nära fronten, men lämna utrymme för leoparden och papegojan.

3 Rita konturerna av leoparden och papegojan --- leoparden i en vy från sidan, sträckte ut längs en ​​lem med huvudet på tassarna och dess bakben och svans som hänger ner från trädet. Rita leoparden en exakt som du kan för att få det att se realistiskt.

4 Dra detalj av huvudet, slutna ögon, näsa, tassar och ben hänger ned. Rita cirklar för att markera de svarta fläckar på sin päls och skugga dem. Shade pälsen med sämskskinn och städa upp linjer som skiljer leoparden från grenen.

5 Rita konturerna av papegojan ovanför leoparden. Rita näbben, ögon och fina linjer för att indikera fjädrarna. Detalj fötterna när de tag i grenen. Fortsätt förfina inför fågeln och hålla det lättare än resten av kroppen. Skugga i fjädrarna och använda sämskskinn för att blanda, gnugga den utmed längden av fågeln. Rita den långa svansen som den visas under grenen.

6 Lägg till fler växter runt djuren. Detta kommer att lägga mer realism och kanske täcka en del av de svårare områdena samtidigt. Lägg till mer i detalj till växterna i mycket framför, inklusive venerna i bladen, och textur av trä. Använd radergummit för att skapa höjdpunkter och inte städa upp oönskade fläckar.

Djur och växter i Spanien

Djur och växter i Spanien

Djur och växter i Spanien

På grund av Spaniens skiftande geografi och klimat, det finns många olika typer av djur och växter som kräver Spanien hem. Medelhavet och kontinentala maritima klimat är typiska i halvön Spanien. Temperaturen varierar kraftigt och regn är oregelbunden, vilket påverkar floran. Spanien har berg, en medelhavs och en Atlantkusten och massor av torr terräng i mellan, så att djuren i Spanien också variera kraftigt på grund av de olika terräng.

Forest Animals

Brown Bear är en permanent och traditionell del av djurvärlden i Spanien; har dock antalet brunbjörn minskat drastiskt. Kwintessential.com rapporterar att det fanns mer än 1.000 björnar i Spanien vilda i början av 20-talet, men nu finns det cirka 100. Cordillera Cantabrica National Park är den bästa platsen att gå att upptäcka en av dessa traditionella varelser i Spanien.

Vegetation: Northwest Spanien

Peninsular Spanien är cirka 20 procent av skog, enligt PlantaEuropa.org, vilket inkluderar barrträdsodlingar. I nordväst, en våtare region som sträcker sig från Galicien till Pyrenéerna liksom den kantabriska kusten, det finns smatter blandskog där kan hittas ek, bok och tall.

Vegetation: Medelhavet & Inland

Det finns två huvudsakliga typer av vegetation som finns i Medelhavsområdet: Aleppo Pine, pinje, Holm och Kermes Oak samt kaktusar och talet växter. Holm, pyreneiska, Portugues och korkek finns främst i inlandet Spanien. Du kommer att se stora delar av gräsmark på södra sluttningarna av Pyrenéerna och Kantabriska bergen, men inte så mycket gräs ses på bergen i östra Spanien.

bergs Djur

Den långhåriga Mountain get är mycket vanligt i Spanien. Kwintessential.com hävdar att vilda experter säger att det finns så många som 20.000. De bockar har otroligt långa horn. Denna bergsget är extremt smidig och kan ses på några av de brantaste bergs ansikten i Spanien. Viss jakt på den långhåriga Mountain Goat tillåts styra nivåer.

skyddade djur

Den iberiska lodjuret är infödd till Spanien och det finns bara där. Det är bara en av många arter av djur i Spanien som står under hot om utplåning. Kwintessential.com uppger att experter anser att det finns cirka 400 i Spanien och med 2010. Den iberiska lodjuret bäst kan ses i Andalusiens Danona National Park i södra Spanien.

Fågelart

Spanien är ett bra ställe om du fågelskådning. Kwintessential.com rapporterar att det finns mer än 20 olika arter av rovfåglar där; en stor del av dessa är infödda; andra migrerar till och från Spanien årligen. De egyptiska och Griffin gamar och kungsörn är av särskilt intresse för fågelskådare. Det rapporteras att det finns mer än 400 svarta gamar i Spanien. Spaniens Svart gam är den största rovfågel inhemska till Europa.

Vegetation: Kanarieöarna

I spanska Kanarieöarna, hittar du vidsträckta skogsområden i de västra och centrala öarna; den östra ön har mestadels xerophytic (växter som behöver mycket lite vatten för att överleva) buskar, som speglar de torra klimatet i Nordafrika.

Indiska oceanen djur och växter

Indiska oceanen djur och växter

Indiska oceanen djur och växter

Indiska oceanen är den tredje största av jordens fem oceaner. På grund av det faktum att det är den varmaste havet, gör vattentemperaturer minimera möjligheten för vissa växter och djur som trivs där. Trots värmen, många arter av djur och växter, inklusive fisk, sköldpaddor och blommande växter, gör deras hem i Indiska oceanen.

Djur som är unika för Indiska oceanen

Flera djur finns bara i Indiska oceanen. De som inkluderar en form av clownfisk, den Chagos anemonefish, som är ljust till mörkt brun färg. Den Chagos pseudochromidae är ett ljust färgad fisk och smörbultar med de arter av atomstubb är små fiskar. Ryggradslösa djur som är unika för Indiska oceanen kusten är St Alla hjärtans dag mal och den marina blötdjur nymf s cowrie, som båda finns i Chagosöarna närhet.

Djur som finns i Indiska oceanen, men inte unika för området

Den gröna sköldpaddan, den största av hårt skal havssköldpaddor, simmar vattnen i Indiska oceanen som gör havslädersköldpaddan, den största levande reptiler i världen och den enda havssköldpadda utan ett hårt skal. Karettsköldpaddan gång inför utrotning på grund av att jagas för deras sköldpaddsskal. Program sattes på plats för att garantera deras säkerhet, och de kan nu hittas i större antal. Wahoo, en stålblå fisk och drakfisk, giftig med taggiga fenor, är två fiskarter som finns i Indiska oceanen. Maskerade fjärilsfisk, uppkallad efter sin mörka märkning på ögonen, och den arabiska Angelfish, med levande blå och gul färg, är bland andra fiskar i Indiska oceanen.

Växter finns längs Indiska oceanen Shores

Hittade havet på öar i Indiska oceanen är citrus limon, som är en blommande träd som producerar citron. Den strandhibiskus är en prydnadsträd med ljusa blommor som är infödd till stranden av Indiska oceanen. De tectona grandis, allmänt känd som teak, finns på stranden av havet och används ofta för dörr- och fönsterkarmar och möbler. Giant vass är en perenn gräs med höga, randiga blad som används för att göra korgar och vass för instrument.

Vattenväxter i Indiska oceanen

Den hydrilla verticillata är en vattenlevande ört med blekgröna blad som finns i vattnen i Indiska oceanen. Havet är också hem till den flytande perenna vatten sallad och lockigt nate hittade på djupt vatten i täta sängar. Lila loosetrife är rödaktiga och lila blommor som kan hittas växer i mer grunt vatten i havet.

Djur och växter i vattenmiljön Biome

Djur och växter i vattenmiljön Biome

Djur och växter i vattenmiljön Biome

De vattenlevande biom, eller ekosystem, av världen inkluderar sötvatten och marina biomen. Sötvatten biom består av floder och vattendrag, sjöar och dammar och våtmarker. Marina biom består av hav, korallrev och flodmynningar. Ett stort antal arter av växter och djur lever i vatten biomen. Både sötvatten och marina biom innehåller specifika regioner eller zoner, var och en uppvisar vissa arter av växter och djur.

våtmarker

Våtmarker innehåller den största mångfalden av arter i världen. Dessa zoner med stående vatten värd ett antal vattenväxter, inklusive gräs, cattails, säv, starr, tamarack, svart gran, cypress och gummi. Djurarter inkluderar insekter, amfibier, reptiler, fåglar och däggdjur. Vissa våtmarker innehåller höga saltkoncentrationer, och så är inte anses sötvattensekosystem; Men många våtmarker, träsk, kärr och mossar är sötvatten. Arter i våtmarker med sötvatten skiljer sig från de arter som ingår i de salta zoner.

Floder och vattendrag

Floder och vattendrag bestå av vatten som strömmar i en riktning från en källa till slutet, eller mun, av den flod eller ström. Vatten är kallast vid källan, som kan vara snösmältnings, fjädrar eller sjöar. Den högsta koncentrationen av syre är vid källan samt, och många arter av sötvattenfisk bor här. De mellersta delarna av en flod eller ström innehåller en större mångfald av växtarter, inklusive alger och andra vattenlevande gröna växter. Munnen av floder och vattendrag innehåller mer sediment och mindre syre, och ger upphov till arter som kräver mindre syre för att överleva, såsom karp och havskatt.

Dammar och sjöar

Toppzonen av ett damm eller en sjö kallas en strandzonen. Närmast stranden, ytlig och varmare än de andra zonerna, kustzoner innehåller olika arter av växter och djur, inklusive alger, rötter och flytande vattenväxter sniglar, musslor, insekter, kräftdjur, fisk och amfibier. Många av dessa arter blir mat för andra arter såsom ankor, ormar, sköldpaddor och däggdjur som lever på stranden. Ytnära öppet vatten som omger strandzonen är SÖTVATTENS-, hem till plankton, både växter (växtplankton) och djur (djurplankton). Plankton börjar livsmedelskedjan för de flesta varelser på jorden. Sötvattenfisk såsom sunfish, bas och abborre lever också detta område. Den profundal är den djupaste och kallaste och innehåller det minsta antalet arter. Heterotrofa eller djur som äter döda organismer, bor här. Eftersom det finns lite syre på denna nivå, heterotrofa använder syre för cellandningen.

Oceans

Haven täcker tre fjärdedelar av jordens yta, och marina alger producerar de flesta av världens syretillförseln. Oceans består av fyra zoner: intertidal, pelagiska, bentiska och bottenlöst. Tidvattenzonens består av kustområdena och innehåller en stor mångfald av arter av växter och djur. Som tidvattnet går in och ut, är denna region ibland nedsänkt och ibland utsatta, vilket ständig förändring. Sjögräs, alger, sniglar, krabbor, små fiskar, mollusker, maskar, musslor och kräftdjur bor i kustområdet. Pelagialen består av öppet hav längre bort från marken och innehåller yta alger, fisk, valar och delfiner. Den bentiska zonen ligger under det pelagiska, och innehåller bakterier, svampar, havsanemoner, svampar och fiskar. Djupaste hav är abyssal zonen, där vissa ryggradslösa djur och fiskar lever. Om det finns hydrotermiska skorstenar, chemosynthetic bakterier hitta ett hem.

Korallrev

Korallrev finns runt om i världen i varma, grunda vatten som barriärer runt kontinenter, öar eller atoller. Koraller består av alger och djur polyp, som erhåller näringsämnen från alger genom fotosyntes och genom att utvidga tentakler för att fånga passerande plankton. Korallrev är gjorda av korall skal sitter ihop. Fisk, sjöborrar, sjöstjärnor, bläckfiskar, ryggradslösa djur och mikroorganismer bebor också korallrev.

flodmynningar

Områden där sötvatten eller vattendrag samman med havet är flodmynningar. Blandningen av sött och salt vatten med olika saltkoncentrationer skapar ett unikt ekosystem med rik mångfald. Alger, sjögräs, kärr gräs och mangrove frodas i flodmynningar, liksom maskar, krabbor, ostron, sjöfåglar, sköldpaddor, grodor, insekter och däggdjur.

Galapagos Island Djur och växter

Galapagos Island Djur och växter


Galapagosöarna har unika djurliv och växtliv som först uppmärksammade natura Charles Darwin på 1830-talet och fortsätter att fungera som viktiga frågor för biologer och andra forskare. Galapagosöarna har inhemska reptiler, däggdjur, fåglar och växter som har utvecklat specifika egenskaper som inte finns någon annanstans i världen.

Plats

Galapagosöarna är belägna utanför Ecuador i södra Stilla havet. Galapagos omfattar 16 öar och många holmar i en yta på 36.000 kvadrat miles. Varje större ön har en vulkan, och Galapagosöarna är bland jordens mest aktiva havsvulkanområden.

reptiler

Det finns fem arter av reptiler infödd till Galapagosöarna - jätte sköldpadda, grön havssköldpadda, havsleguan, mark leguan och lava ödla. Den jättesköldpadda och havsleguan är två av öns mer unika djur. Den jättesköldpadda, även kallad Galapagos sköldpadda, kan väga mer än 272kg. Nå 4 fötter i längd och leva så länge som 150 år. Galapagos marina leguaner är de enda ödlor i världen som lever i vattnet. De når längder på mer än 5,5 fot och livnär sig på alger; stora vuxna kan dyka nästan 50 fot.

Däggdjur

Liksom de flesta isolerade öar, det finns inte många däggdjur på Galapagos - bara en liten handfull arter som kunde finna sin väg till öarna. Galapagos sjölejon och pälssälar kunde simma till öarna; de röda fladdermöss och Lasiurus Cinereus som kallar Galapagos hem kunde flyga dit; och forskare spekulerar att ris råttorna anlände flytande vegetation.

Fåglar

Sex typer av fåglar är infödda till Galapagosöarna. Skarvarna finns här är den enda arten i världen som inte flyger. Galapagos pingviner är de enda som finns i varma ekvatorn. Den vinkade albatrossen, booby och frigatebird ringa även Galapagosöarna hem, liksom 13 arter av finkar, som ofta kallas Darwins finkar, på grund av observationerna Charles Darwin gjorda av fåglarna medan på Galapagosöarna.

växter

Med kust, torra och fuktiga klimatzoner, Galapagosöarna är hem för en mängd olika vegetation. Bland de växter som växer på öarna är svart, röd, knapp och vita mangrove träd, morning glory vinstockar, kandelabrar, lava och fikonkaktus kaktusar, Cutleaf tusenskönor, ormbunkar ormbunkar, Palos Verdes, scalesias och miconias.

Djur och växter från Brasilien

Djur och växter från Brasilien


Brasilien är ett svårslagna med exotiska djur och växtliv i hela skogen och öppna slätter. Om du tar en promenad genom skogen, hittar du höga populationer av apor. Dödskalleapor klättra i träd, men du kan också höra högljudda vrål från primater såsom groda apan. Vrålapor brukar försöka dölja inom träden, men dessa djur är inte blyg om att göra buller.

Giant Näckros

Djur och växter från Brasilien


Jätten näckros är en växt som finns i Amazonas regnskog i Brasilien. Dessa blommor kan växa ganska stora i regnskogen når en diameter på 6 fot. Denna massiva blomma växer i sjöar och vattendrag i skogen. De stora blommor är breda, men de är också papper tunn, vilket gör det möjligt för lilja flyta fritt i vattnet. Dessa blommor är i allmänhet rosa eller vitt och de liknar mindre näckrosor finns i andra delar av världen.

Brasilien Nut Tree

Brasilien mutter träd växer i hela Brasilien och andra delar av Sydamerika. Detta träd kan nå höjder på upp till 200 fot och producera mer än 113kg. nötter per år. Bladverket är mörkgrönt och tjock. Brasilien nötträd är också hem till apor, fåglar och andra skogsvarelser. Brasilien nötträd kan också leva upp till 500 år.

Gummiträd

Gummiträd växer i Brasilien och andra fuktiga klimat över hela världen. Dessa träd kan nå höjder på upp till 130 fot. Bladverket är mörkgrön och trädstammen är lång och tjock. Folk extrahera gummi från dessa träd för att göra hushållsapparater och andra konsumtionsvaror. Gummit är grått när det tas från trädet, men tillverkar lägga kemikalier och andra färger för att ändra utseendet på materialet.

ekorreapa

Djur och växter från Brasilien


Dödskalleapor bor i Amazonas skogar Brasilien och andra delar av världen. Dessa apor är bruna med långa svansar. Dödskalleapor har ett blekt vitt ansikte med en svart nos. Dödskalleapor väger 0,454 till 1,36., Har en genomsnittlig livslängd på 15 år och njuta av en diet av insekter och frukt. Dessa små apor kan inte föröka sig tills de är minst 3 år och deras graviditetstiden är cirka 170 dagar.

Vrålapa

Vrålapor är skygga varelser som gömmer sig i Amazonas i Brasilien. Dessa apor är bruna eller rödbruna och leva 15 till 20 år i genomsnitt. Fel apor kan också väga upp till 9.98kg. och leva tillsammans i kolonier. Manliga vrålapor yla att hävda sitt territorium.

kajmaner

Djur och växter från Brasilien


Nära släkt med alligatorer, kajmaner bor i träsk och våtmarker i Brasilien. Dessa djur njuta en diet av fisk och småfåglar. Kajmaner i allmänhet lämna människor ensamma om de inte bråkar. Den svarta kajman kan växa upp till 20 fot långa och andra arter som dvärg kajman är vanligtvis mindre än 5 fot.

Inhemska djur och växter som finns i Mississippi

Inhemska djur och växter som finns i Mississippi


Mississippi är en kombination av bördig flodens botten landar, lerjord bluffar, tallskogar och gräsmarker, med dessa ekosystem stöder en varierad samling av växter och djur. Djurlivet är varierande och har en skicklig imitatör låtar och samtal samt många typer av däggdjur. Floran varierar från lysande blommor till vackra träd, inklusive en som är en symbol för staten.

Mississippi Vild

Wildflowers överflöd i hela Mississippi, med många som har lysande färger och distinkta former. Jack-in-the-predikstolen växer en fot lång, med en upprätt och böjda topp som omsluter spadix, en del av anläggningen som små röda bär fram. Get skägg är en Mississippi blomma som kan växa till 6 fot lång, markeras med 10-tums plymer av vita blommor. April och maj är den bästa tiden att upptäcka blommorna på en crested blå iris i staten, medan den vilda liljekonvalj blommar i denna Deep South plats på våren, som producerar sina bär senare i sommar. Vild hyacint, träsk hibiskus, flammande stjärnor och kardinal blommor är andra Mississippi blommor.

Mississippi Trees

Den södra magnolia har två platser heders i Mississippi, eftersom det är både statens trädet och den statliga blomman. Den vintergröna träd producerar stora prålig blommor som är doftande, med trädet föredrar rika, fuktiga jordar finns längs floder och swampland. Andra träd av betydelse i Mississippi inkluderar tallar såsom Loblolly, snedstreck, longleaf och grantyper. Tulpanträd, röd lönn, tass, söt tuggummi och ett antal ekar, inklusive södra rödek och vintergröna levande ek, också växa i Mississippi.

Mississippi Djur

Bland de djur som lever Mississippi är sådana furbearers som skunkar, opossum, utter, bisamråttor, bäver och fladdermöss. Så många som 100 svartbjörnar bebor staten, enligt Mississippi Department of Wildlife, fiske och parker. Den grå ekorre, assapan och östra räv ekorre är invånarna i skogen, medan den amerikanska alligator hör hemma i statens våtmarker. Den vitsvanshjort, staten däggdjur, lever hela Mississippi.

Northern Mockingbird

Den norra Mockingbird är den statliga fågeln av Mississippi. Arten är grå, med varumärkes fläckar av vitt på svansen och på sina vingar. Den norra Mockingbird är ungefär lika stor som en robin, konstaterar "National Audubon Society Field Guide to Birds," och fågeln kan imitera låtar av andra arter. I Mississippi, norra Mockingbird bosatt i fruktträdgårdar, öppna stadsområden, jordbruksmark och parker. Den norra Mockingbird är en året-runt infödda som eljest på en diet av insekter och frön. Fågeln kommer att försvara sitt territorium, utan rädsla för upplevda inkräktare nära boet.

Djur och växter i Lake Superior

Djur och växter i Lake Superior


Av alla de stora sjöarna, är Lake Superior den största. Lake Superior, som bildats under istiden, innehåller miljontals liter vatten och är den tredje största insjö i volym i världen. I jämförelse med andra sjöar på planeten, är Lake Superior extremt låg i vattenlevande växter och alger produktion. Lake Superior gränsar till skog och hem till kontinentala vädermönster. Lake Superior regionen är hem för många arter av växter och djur, inklusive mer än 80 arter av fisk.

white Pine

Lake Superior regionen är hem för många vanliga inhemska växtarter inklusive white pine (weymouthtall), Michigan statliga träd. Den större barrträd kan nå höjder på mer än 200 fot hög. Den vita tall innehåller mjuka nålar som varierar i nyans, från blågrönt till silver.

Chinook Salmon

Chinook lax (Oncorhynchus tshawytscha) är vanligtvis 20 till 35 inches i längd. Även känd som kungen lax eller shaker, väger kungslax vanligtvis mellan 2,27 och 15,9 kilogram. Laxen uppvisar en grön-blå nyans på rygg och toppen av huvudet tillsammans med svarta fläckar. Fiskens sidor är silver och hans buk är vit. Unika egenskaperna hos Chinook inkluderar en svart mun, mörka tandkött, och fläckig svans. Laxen var ursprungligen kom till de stora sjöarna på 1870-talet som ett sätt att stävja invasiva arter såsom Alewife.

blommande Rush

Blommande Rush (Butomus umbellatus) är en exotisk vattenväxt som växer längs stranden av Lake Superior och är i stånd att växa i vatten upp till 10 fot djup. En invasiv art med djupa rötter, tränger blomningen rusa på inhemska växter. Blommande rusa innehåller blommiga kluster som växer i paraplyliknande former. Blommorna av blommande rusa har tre rosafärgad kronblad. Perenna är inte hemma i de stora sjöarna och introducerades från Europa och Asien.

gös

Växer till längder över 3 fot långa och väger upp till 11,3 kilo, gös (Stizostedion vitreum) är den största medlemmen i abborre familjen. Den gös kan ofta hittas i det grunda vattnet i Lake Superior. En eftertraktade ädelfisk, är gös enkel att känna igen med sin gyllene nyans och vit spets på stjärtfenan. Den gös har överdimensionerade ögon som gör det möjligt att se sin lilla byte, vilket inkluderar elritsa, blodiglar, Nightcrawlers, sniglar och mudpuppies. Den köttätande gös flöden på natten och även äter andra fiskar, inklusive gul abborre.

Brasilianska Djur och växter

Brasilianska Djur och växter


Brasilien är hem till 60 procent av Amazonas regnskog, och detta regnskog står för cirka 1/10 av alla arter av vilda djur i världen. På grund av detta är Brasilien anses ha störst biologiska mångfalden i något län på planeten och har de mest kända arter av växter, sötvattensfisk, och däggdjur hittills.

tukaner

Tukaner är korta fåglar med stora, färgglada näbbar som kan nå upp till 7 eller 8 inches lång. De är skogslevande fåglar som kan hittas i tropiska och subtropiska skogar i Sydamerika, främst i Brasilien. Det finns cirka 40 olika arter av denna fågel. Tukaner boet i hål i träd, och föredrar att stanna kvar i träden, bada i pooler av regnvatten högt uppe i trädstammar. De är en av de nosiest djur i Amazonas, som deras ljud kan höras upp till en halv mil bort.

Vita Skägg Spider Monkeys

Den vita whiskered spindelapa är hotade arter av apor hemma i Brasilien. Den har långa, smala ben och stor smidighet för att hoppa från träd till träd. Denna apa är främst svart färg med en vit fläck i pannan och polisonger. De bor i trädtopparna, nästan aldrig kommer till marken, med hjälp av deras svansar att svänga dem över grenar. De lever på en diet av 90 procent frukter och fröer; vid matning, de hänger med sina svansar och nå för mat med sina händer. De bor i medelstora grupper av cirka 30 apor.

Hoary Fox

Ett grått räv är en art av räv infödda till södra och centrala Brasilien. Räven har en kort nos, små tänder, en kort päls, och slanka ben. Det är grå till färgen, vanligen med en blek undersida. Grånada rävar är små jämfört med vanliga rävar, endast 2,72 väger till 4,08 pund, och växa till längder av endast cirka 24 inches, men denna lilla storlek gör dem smidig och snabb på att köra. De är nattdjur och lever på en diet huvudsakligen insekt-baserade.

Pau Brasil

Pau Brasil träd är den nationella träd Brasilien och en art av brasiliansk virke. Anläggningen har en tät, orange och rött kärnved som tar en hög glans och används ofta för att göra båge stränginstrument. På grund av överdriven exploatering i det förflutna för att producera färgämnen är Pau brail listad som en hotad art av IUCN.

Giant Näckros

Jätten näckros är den största blomman i världen och kan nå 6 fot i diameter. Trots denna storlek, de är mycket tunna och kan flyta på vatten. Det är inbyggt i det varma klimatet i Brasilien och växer året runt. Blomman är vit till färgen och bara blommar på natten. När blomman pollineras, visar det en pinky-lila färg och, för att locka skalbaggar att pollinera den avger blomman en knäck och ananas doft. Medan lilja kan hålla upp till 135 pund, bara lever det i ungefär tre dagar.