diamanter i jättegrytor

Hur platsen rådiamanter med glasögon

Hur platsen rådiamanter med glasögon


Om du letar efter för att gå på en skattjakt för diamanter, är det första du måste göra är att gå till kratern av diamanter State Park i Murfreesboro, Arkansas. Parken är en diamant insättning sida där du kan inte bara titta och gräva efter diamanter, men du kan hålla diamanterna du hittar. Även glasögon hjälper din vision när du söker efter diamanter, kan du göra andra saker för att göra det en lyckad resa.

Instruktioner

1 Sätt dina glasögon på och börja gräva. Glasögon bärs för avstånd kan hjälpa dig att upptäcka en diamant ett par varv bort, vilket ger dig en fördel att hitta skatten. Ett förstoringsglas är onödigt eftersom diamanterna kommer att kunna ses med blotta ögat. Använd en liten spade att gräva igenom 6 inches av jord. Gräva ut jord och sakta sänka spaden så att jorden faller tillbaka ner till marken. Titta noga genom den fallande jorden för reflektioner eller stenar som fångar ögat. Du kan också använda en sålla skärmen för att hitta diamanter. Gräva upp lite jord och placera den i sålla skärmen. Lyft skärmen upp från marken - smuts och små grus faller genom skärmen, men några diamanter kommer att förbli inuti sil.

2 Håll dina glasögon på hårt, få låg på marken och börja leta. Efter regn kan jorden tvättas bort och lämnar diamanter på ytan av skälen. Håll låg och promenera längs raderna av jord med ögonen öppna. Du kan se en liten glitter i solskenet som kan vara din nya diamant.

3 Spot den råa diamanter som professionella gör. Samla stora mängder jord och tvätta den genom flera siktning skärmar. Separera de olika grus för hand och tvätta dem. Detta kommer att hjälpa dig att avgöra om grus kan vara ett smutsigt diamant.

4 Ta en ordentlig titt på dina fynd, med dina glasögon på. När diamanter finns i jorden, kommer de inte ser ut som diamant i en förlovningsring. De kommer att vara smidig vid beröring med en fet hinna täcker. De tenderar också att vara rund i formen och kan variera i många olika storlekar (från storleken på matchen huvudet på en 40 karat diamant som hittades i 1924).

Hur berätta om 0,925 silver ring diamanter är verkliga

Hur berätta om 0,925 silver ring diamanter är verkliga


Falska diamanter har blivit alltmer realistiska och diamantköpare kan oroa sig för att de inte har den äkta varan. Skrupelfria smycken bedömare kan ligga om äktheten hos en diamant eller kanske till och med byta ut en riktig diamant för en falsk. Om du misstänker att din diamant och silver band inte kan vara riktig, kan några enkla tester ge dig sanningen.

Instruktioner

1 Placera diamant sten över tidningspapper. Om du tydligt kan läsa tidningspapper genom diamant, är det sannolikt en bluff. Riktiga diamanter sprider ljus och gör tidningen omöjligt att läsa. Mycket små eller grunda diamanter kan dock fortfarande vara transparent, så om din diamant är en tunn en, kan tidningen testet inte ge dig rätt svar.

2 Placera sten under ett lysrör. De flesta diamanter kommer att avge en blåaktig eftertanke. Moissanite, som är en diamant look-a-liknande, kommer att återspegla grön, grå, eller gul. Om det inte finns någon reflektion, detta betyder inte nödvändigtvis att det inte är en diamant, eftersom vissa högre stenar kvalitet inte kommer att återspegla färgen. En blåaktig eftertanke, dock inte slutgiltigt kontrollera att det är en diamant.

3 Kontrollera stämpeln på ringen. Om du är osäker på om den metall som används i din ring är äkta, kommer silver och guld både stämplas på insidan av bandet.

4 Fog stenen med munnen. Placera ringen framför munnen och dimma den med din andedräkt samma sätt som du skulle dimma en spegel. Om dimman fastnar på stenen för mer än ett par sekunder, det är en bluff. Riktiga diamanter snabbt sprida värme och därmed inte kommer att stanna immig länge.

5 Ta din ring till en värderingsman. Det bästa sättet att ta reda på om din ring är verklig och att lära sig dess värde är att konsultera en expert. Har värderingsman värdera stenen framför dig. De flesta bedömare debiterar £ 30 eller så för att kontrollera äktheten av din sten.

Hur att identifiera fel med orange diamanter på ryggen

Hur att identifiera fel med orange diamanter på ryggen


Värld buggar är full av fascinerande och unika varelser. Flera fel har intressanta mönster, inklusive Orange diamanter på ryggen. För att identifiera den specifika bug du har hittat, är det viktigt att samla in så mycket information om det som möjligt. Notera var du hittade det, vad det gjorde och andra betydelsefulla egenskaper.

Instruktioner

spindeldjur

1 Räkna benen på felet. Om det har sex ben, det är en insekt. Fortsätt till avsnitt 2 för att få hjälp att identifiera den. Om den har åtta ben, är det emellertid ett spindeldjur. Spindeldjur är en klass av djur som har åtta ben, ett exoskelett och ingen antenner. Denna klass omfattar spindlar, skorpioner, kvalster och fästingar.

2 Titta på den plats där du hittat arachnid. Fästingar är ofta i skogsområden och begravdes i huden eller pälsen hos människor och djur. Vissa arter av fästingar är rostfärgad med små diamantmönster på ryggen. Kvalster är liten och finns ofta i mjuka sängar, hår och päls. De finns i ett stort utbud av färger och mönster och ofta lever i grupper. Spindlar och skorpioner lever i en mångfald av platser, men är inte normalt dras till människor eller andra djur.

3 Kontrollera om klor eller tång. Om arachnid har kloliknande bihang och en ringlad svans, är det en skorpion. Flera arter av skorpioner har mönster på sina ryggar. Kejsarskorpion kan ha svaga rombformade markeringarna, särskilt som spädbarn.

4 Titta på färgen. En svart spindel med diamanter på ryggen kan vara en svart änka. Dessa djur kan identifieras genom timglaset på undersidan av buken och de svaga diamanter på sina ryggar. Medelstora spindlar med långa ben som inte bor i banor ofta vargspindlar. Dessa ofarliga jakt spindlar finns i en mängd olika färger, och vissa har ljusa geometriska markeringar. Hoppspindlar kan också ha diamantformade mönster på sina kroppar. Dessa spindlar kan identifieras genom sina håriga ben och stora ögon.

insekter

1 Leta efter långa ben och en något böjd kropp. Det kan vara en mördare bug. Assassin buggar har tunna kroppar som kurvan en aning när de står stilla. De kan leverera en kraftfull, smärtsam sting men är inte giftig. Många arter av lönnmördare buggar har bruna eller svarta organ med orange diamanter på buken. Assassin buggar är vanligast i södra USA, men kan med jämna mellanrum hittas i de nordliga regionerna.

2 Kontrollera att se om det är en skalbagge. Många mörka skalbaggar har orange färg på både deras magar och ben. Skalbaggar kan identifieras genom sina små huvuden och stora antenner. Deras kroppar är tydligt segmenterad med magar som är stora i förhållande till resten av kroppen. De bor i alla områden i USA

3 Kontrollera vingar och en stinger. Getingar kommer i en mängd olika färger och vissa har orange eller gulaktiga diamantmönster på sina magar. Dessa flygande insekter är stora, med organ som mäter två till tre inches, och ofta finns i trädgårdar. Även om de inte är giftiga, är en sting mycket smärtsam.

Hur ID rådiamanter

Hur ID rådiamanter


Rådiamanter är oklippt och opolerad. I allmänhet en rå diamant är vad du kommer att se direkt från en diamantgruva innan den skickas till en juvelerare som skall bearbetas och tas i ett smycke. Identifiera råa diamanter kan bäst ske genom att ett tränat öga, såsom en professionell guldsmed. Men, det finns några egenskaper som en nybörjare kan leta efter att bestämma en naturlig, rå diamant.

Instruktioner

1 Visa formen av "diamant." Grova diamanter kommer i några olika former. Dessa former är octahedra, kubisk och macle. Den oktaedrar är den vanligaste formen och ser ut som två pyramider sammanfogade med varandra vid sina baser. Kuben formen är en sexsidig lådkonstruktion. Den macle är hälften av en oktaedrar. Sällan en rå diamant kommer att vara en dodekaeder. Den dodecahedron är rund och har många plana ytor. Om en rå diamant är en dodekaeder, kommer det att bli förvrängd version.

2 Titta på ytstrukturen av diamant. Råa diamanter har några möjliga ytstrukturer. Dessa strukturer är spegel eller glasliknande, frostat eller vatten slitna och räfflad eller tandad. Glasytan kommer att ge viss transparens. Den frostade ytan blir grumlig och är vanligt förekommande på diamanter som finns i närheten av flodbäddar. Den räfflade ytan kommer att ha en vågig eller stegliknande konsistens.

3 Visa diamant under ett förstoringsglas eller en juvelerare lupp och leta efter integration. Varje rå diamant har inneslutningar. Dessa finns brister insidan av diamant och kan visas som sprickor som löper genom det inre av diamant, ihåliga områden eller fläckar av andra mineraler som bildas inuti diamanten. Många gånger inneslutningar är tillgängliga för blotta ögat. Även en tungt ingår diamant kan vara värdefull.

Det snygg falska diamanter

Det snygg falska diamanter


Att köpa en falsk diamantring vettigt av flera skäl. Den mest uppenbara orsaken är att spara pengar. Riktiga diamanter kan vara ganska dyra och inte alla har pengar för en sådan dyr nuvarande eller förlovningsring. En annan anledning är att vissa människor bara inte skärs ut att bära dyra tillbehör. Skada eller förlora en falsk diamant är mycket mindre stressande än att förlora en verklig. En annan anledning att överväga en falsk diamant är att många av dagens faux diamanter ser mycket som the real thing.

cubic Zirconia

Kubisk zirkoniumoxid, som ibland kallas CZ, är gjord av en sammanslagning av zirkoniumoxid och yttriumoxid. När utformade på rätt sätt, kan cubic zirconia se ut precis som en diamant med samma glans och skimmer. Skillnaderna mellan de två är nästan omöjliga att upptäcka för blotta ögat. Det kommer dock inte lika länge som en riktig diamant och kommer sannolikt att börja missfärgas eller moln inom några år. Men det är en tuff material som kan vädret lite slitage, vilket gör det en bra starter sten för någon som inte är van att bära värdefulla föremål. Det är också mycket billigare än en riktig diamant.

vit Sapphire

Vita safirer är ett naturligt mineralvatten precis som diamanter, men är mycket billigare. De har dock många liknande egenskaper. Vit safir är nästan lika hårt som diamant och kan faktiskt skära glas liksom. De är också hållbara och tål slitage bättre än de flesta andra substitut diamant. Ett otränat öga kommer att ha en svår tid att tala om skillnaden mellan vita safir och en riktig diamant. Denna naturliga pärla har skönhet och glans och kan skäras i stilar precis som en diamant.

moissanite

Moissanite är en annan billig mineral som kan omvandlas till en vacker ädelsten som härmar diamanter. De infördes av Charles & Colvard, en ädelsten företag baserat i North Carolina, tillbaka i 1998. Moissanite är en stark mineral som kan skäras i samma mönster som diamanter. Dess hållbarhet är nästan lika hög som en riktig diamant. Stenen är hårdare än en rubin eller smaragd och kommer att vara omöjlig att upptäcka för icke-experter. Moissanite är fortfarande relativt nytt för smyckes scenen, men är ett mycket billigare alternativ än en dyra diamant.

Diamond Nexus

Diamant nexus är en syntetisk pärla skapas i ett laboratorium. Genom modern teknik, är företaget möjlighet att skapa diamant dubbletter som ser nästan identisk med den äkta varan. Visuellt kommer det att vara svårt att avgöra om stenen är äkta eller falsk. Diamanten nexus är lika stark och tålig som en diamant och kan även skära glas, men kommer till ett mycket billigare pris. Eftersom det är syntetiskt tillverkade, kan en diamant nexus skäras eller som i någon design önskas, och kommer att behålla sin glans och form i årtionden om vårdas på rätt sätt.

Hur man säljer oslipade diamanter

Hur man säljer oslipade diamanter


Oklippt eller grov, beskriver diamanter innan de skärs och poleras i glittrande kristaller vanligtvis förknippas med diamanter. De flesta oslipade diamanter har sitt ursprung i Afrika eller Indien, och sänds till de europeiska diamantcentrum som Antwerpen, där de skärs och poleras. Vissa stenar, dock kvar på marknaden som rådiamanter. Senaste kontroverser har omringat handel med oslipade diamanter från afrikanska länder som har använt dem för att finansiera blodiga inbördeskrig. Ett internationellt certifieringssystem har stanched flödet av dessa "blodsdiamanter" på de marknader, men rädslan för unsellable blodsdiamanter har svalnat intresse för att köpa oslipade diamanter.

Instruktioner

1 Har din diamant certifierade. Det finns flera olika labb som officiellt certifiera diamanter, även om certifiering inte nödvändigtvis öka din sten försäljningsvärdet. Om du vill få din oslipad diamant certifierade, kan du arbeta med The Gemmological Association of Great Britain.

2 få en bedömning. Nästa viktiga steg är att få din diamant bedömas. Du kommer att få ett uppskattat värde för oslipad diamant. Den faktiska ekonomiska värdet av din pärla när du säljer det kan inte vara densamma som den siffra som anges i bedömningen, men bedömningen bör vara grov pris du kommer att få.

3 Välj ett företag att sälja din diamant till. Forskning företaget att se till att det är legitimt. Du kommer sannolikt att behöva fylla i ett webbformulär som beskriver din pärla till företaget och en representant kommer att komma tillbaka till dig med ett inköpspris. Du kan sedan bestämma om du vill sälja till det företaget, eller att få offerter från andra företag.

4 Beroende på företaget som du säljer, kommer du antingen betalas omedelbart - om du genomför transaktionen personligen - eller dig och företaget kommer att ordna en annan betalningsmetod. Värdet av diamant beror på dess vikt (karat), färg, klarhet och den nuvarande diamant marknadssituation.

Hur man rengör vitt guld och diamanter

Hur man rengör vitt guld och diamanter


Vitt guld är gjord av en bas av guld som är rodierat. Rodium ger smycken en ljus vit utseende. Diamanter är vita ädelstenar som ofta är ihopkopplade med vitt guld för att skapa ringar, örhängen, halsband eller armband. När smuts, oljor eller rester bygga upp på vitt guld och diamantsmycken, det kan tråkig smycken avslut och pärla är gnistan. Rengöring din vitt guld och diamantsmycken en gång i månaden med en hemmagjord lösning kommer att återställa sin lyster och skönhet.

Instruktioner

1 Fyll en liten skål eller behållare med en kopp varmt vatten och tillsätt 2 eller 3 droppar ammoniak.

2 Placera smycken i lösningen och låt den dra i fem minuter. Lätt skrubba smuts eller rester på smycken med en mjuk borste.

3 Skölj smycken med varmt vatten för att avlägsna någon rengöring rester.

4 Torka och polera smycken med en mjuk bomull eller trasa för att återställa sin glans.

Hur man säljer rådiamanter

Hur man säljer rådiamanter


Långt ifrån att vara glittrande stenar som finns i juvelerare butiker, nyligen minerade rådiamanter liknar inget annat än tråkig, ogenomskinliga delar av drift-glas såsom du kan hitta på stranden. Mest rådiamanter når marknaden genom organ som DeBeers "Central Selling Organisation (CSO), som rymmer 10 exklusiva försäljnings kallade" sevärdheter "varje år i London. En privatperson som vill sälja ett litet antal diamanter inte kommer att ha tillgång till dessa kanaler, men inte heller är han sannolikt att kunna avsluta en affär över Internet utan någon form av ansikte mot ansikte möte. Istället är hans bästa hopp att prova lokala diamant fräsar, återförsäljare och börser.

Instruktioner

1 Bekanta dig med alla diamantens underlag. Inte alla rådiamanter är av pärla kvalitet; de med alltför många brister är avsedda för industriellt bruk. Om du har några första rapporterna om att din diamant har passerat en kvalitetskontroll, med detaljer som sin vikt i karat, då du kommer att vara i en starkare förhandlingsposition.

2 Sök Gula Sidorna under rubriker som "Diamond Cutters" eller "Diamond Köpare" för återförsäljare i din region. Leta efter väletablerade företag, sedan ta kontakt för att ta reda på om de skulle vara intresserade av att visa ett litet antal oslipade diamanter.

3 Ta till mötet något underlag såsom fakturor och kvalitetsrapporter. En tydlig härkomst kommer att öka dess värde.

4 Gå online och skriv ordet "diamant Bourse" i din sökmotor. En diamant börs är ett handelscentrum eller marknad. När du har hittat din närmaste börs, telefon eller e-posta dem att be om hur du skickar rådiamanter till salu. Helst ska detta leda till en situation där flera återförsäljare kommer att konkurrera om dina varor.

Metafysiska egenskaper för Herkimer Diamanter

Metafysiska egenskaper för Herkimer Diamanter


Herkimer diamanter finns i bergen nära Herkimer, New York, i den sydvästra kanten av Adirondack Park. Även kallade diamanter på grund av sin klarhet och briljans, dessa är inte diamanter alls, men kiseldioxid, den vanligaste mineral i jordskorpan. Deras exklusivitet gör dem särskilt eftertraktade av esoteriska samfundet, inklusive alternativa healers.

Mineral

Herkimer diamanter är en unik form av kvartskristall, med 18 fasetter och två spetsiga ändar. De flesta naturliga kvartskristaller växer ut från och är fästa vid matrisen i vilken de påträffas. De enda avslutas, vilket innebär att de har en punkt vid bara den ena änden, medan Herkimer diamanter har en punkt vid varje ände och är dubbelt avslutas. Herkimer diamanter finns i håligheter i Dolomite Rock som är cirka 500 miljoner år gammal. Man tror att berget i vilka de återfinns en gång var mjuk lera, vilket möjliggör kristallerna att växa i båda riktningarna på en gång.

Var

Herkimer diamanter upptäcktes först i slutet av 18-talet på kullarna runt Mohawk River Valley i New York state. Det finns två kommersiella gruvor, Ace of Diamonds Mine och Herkimer Diamond Mine ligger längs Route 28 i Herkimer County. Liknande kristaller som finns i Kina, Ukraina, Afghanistan, Norge och Arizona ibland misnamed Herkimer diamanter. Hålrummen där dessa stenar återfinns ofta fodrade med Drusy kvartskristaller och kolväten.

Fysikaliska egenskaper

Herkimer diamanter har en hårdhet av 7 på Mohr skala, där sanna diamanter rankas som en 9. Kristallerna är piezoelektriska, vilket innebär att de kan omvandla en form av energi till en annan. När tryck appliceras på ett Herkimer diamant, är energi urladdas i form av värme, ljus och elektrisk spänning. Den dubbla-terminerade naturen hos dessa kristaller gör den piezoelektriska effekten mer uttalad än enstaka-terminerade kristaller av samma mineral. Denna effekt förklarar varför de är så kraftfulla i metafysisk mening.

initiering

Herkimer diamant kallas ofta praktiseras sten och kan användas för att ställa en person till en annan person, en situation eller en grupp av människor. Två personer kan ha två stenar samtidigt och sedan bära stenarna när de är isär, så att de är ständigt i samklang med varandra. Två personer bär en Herkimer diamant hänge, till exempel, sägs kunna kommunicera telepatiskt med varandra lättare. Stenarna kan också programmeras metafysiskt för att ställa in en situation eller en annan persons medvetande. De kan då bära den energi healing och vård tankar och användas för att hjälpa till att läka andra från fjärran.

metafysiska egenskaper

Herkimer diamantkristaller är mycket kraftfulla balanseringsdon av kroppen och dess känslor. De bör därför användas med försiktighet. Att dubbel avslutas ger kristallerna supermakt. Kristallerna förbättra extrasensory perception. I en kristall healing layout, kristallerna öka energin i någon annan kristall de placeras bredvid. Healers använder kristallerna för deras makt för att frigöra energi blockeringar, att påverka chakran och som helande pendlar. Mystiska läror säger att kristallen kan användas för att bota missbruk och göra sig av med gifter. När slitna, kristallerna bidra till att ansluta den fysiska kroppen med astral sfären. De kan hjälpa människor att minnas drömmar, men om de är slitna på natten, deras kraftfulla egenskaper kan göra en dröm verkar så levande att det verkar äkta. En ametist bärs tillsammans med Herkimer kommer att mjukna sin energi, och du kommer ihåg drömmen, men vara utvilad.

Hur att skilja grus från diamanter

Hur att skilja grus från diamanter


Diamond gruvarbetare använder de fysikaliska egenskaperna hos mineralet för att separera grova pärlor från vanliga stenar och mineraler. Först de koncentrera diamanter och andra täta partiklar med hjälp av en teknik som liknar guldvaskning. När de skapar en potentiellt diamantrika koncentrat, gruvarbetare utnyttja en ovanlig egenskap av diamanter för nästa steg i separation. Ytan på en diamant motstår vatten, men har en affinitet för fett. Fastigheten tillåter gruvor, vare sig liten enmansföretag eller storskaliga fabriksstora installationer, att använda ytor belagda med feta ämnen för att separera rådiamanter av en koncentrerad malm.

Instruktioner

1 Tvätta alla av grus ordentligt i en hink med vatten för att avlägsna eventuella bitar av löv eller pinnar. Snurra skopan att blanda grus ordentligt och tvätta bort lös jord och smuts.

2 Kör den rengjorda grus genom en uppsättning graderade metallsiktar för att separera materialet till partiklar av liknande storlek. Separera materialet hålls på varje sikt i enskilda pålar. Du kan sortera de största bitarna för hand.

3 Häll en stapel från en fin sil i en guld kastrull och tillsätt vatten. Snurra pannan kontinuerligt för att separera kornen av densitet, hälla bort lättare material som du snurra. Denna åtgärd koncentrerar täta rock och mineralkorn, inklusive eventuella diamanter som kan förekomma vid botten av pannan.

4 Coat en plan eller något konkav yta med ett lager av fett såsom paraffin, bivax, vaselin eller någon blandning. Placera ytan så att det är något lutande.

5 Häll koncentrerad malm från pannan på den höga kanten av den smorda ytan och tvätta kornen försiktigt med en ström av vatten. Diamanter kommer att hålla fast fett medan andra berg- och mineralkorn kommer att tvätta bort. Ta bort alla kärnor fastnar på fettet för hand och ställ dem åt sidan. Kör koncentratet över den smorda ytan en andra gång.

6 Upprepa koncentrations- och fett separationsprocesser med innehållet i de återstående siktar. Inspektera reserverade kornen eventuella hand för att avgöra om de är diamanter.