dekorera med murbruk

Hur man dekorera med västra dekor Idéer

Hur man dekorera med västra dekor Idéer


Gör ditt hem mysigt genom att införliva Western-tema inredning. Västerländsk stil inredning kan ge en rustik charm i ditt hem och göra en stram hem mer gästvänliga. Från möbler till väggdekorationer, western-tema bitar ge ditt hem en känsla av sammanhållning och stil. Var inte rädd för att handla utanför din komfortzon genom att slå loppmarknader, antikaffärer och även varvet försäljning att hitta det perfekta Western tillbehöret för ditt hem.

Instruktioner

1 Välj möbler och tillbehör tillverkade av naturmaterial. Dekorera med en västerländsk stil betonar användningen av trä, läder, sten och ben. Läder soffor, stolar gjorda av horn och väderbitna tabeller kan ta ut en västerländsk utseende i ett rum.

2 Använd djurhudar. En björn matta på golvet, eller en kohud kast kan lägga till lite fart i västra känsla i ett rum. Införliva skinn infödda till Amerika; hästar, kan får och även mårdskinn fungera till din fördel när du inreder. Hitta en kudde eller klädsel i ett skal för ett distinkt utseende. Använd faux huden om du föredrar.

3 Lägg till smidesjärn eller metallelement. En stor, väderbitna Texas stjärnan gjord av tenn eller en smidesjärn sängram kan lägga rustik charm till ett sovrum. En metall antik skulptur gjord av brons eller koppar kan också fungera. Håll utkik efter metalllampor eller vägg skulpturer.

4 Visa någon sten. Ställ ut ett par tavelramar kantade med grus eller små stenar eller överväga beskriver en öppen spis i sten och murbruk. Kombinera sten dekorationer med andra element som furu och djurhudar kan slutföra utseende.

5 Bare trä. Knotiga furu golv och väggar kan omedelbart ge ett rum en rustik och stuga-liknande känsla. Använd bart trä med en tydlig fläck när det är möjligt. Leta efter matbord och stolar, skrivbord och soffbord som gjorts i naturlig honung färger.

Hur att dekorera med en trädgård staket i ditt vardagsrum

Hur att dekorera med en trädgård staket i ditt vardagsrum


Oavsett om du har en shabby chic land vardagsrummet eller en sofistikerad loft utrymme i behov av en brännpunkt, dekorera med arkitektoniska element som stängsel kan vara billig och iögonfallande. När du väljer en gammal bit trädgård staket, du skapar en dramatisk linjär display som förändringar i spelet mellan ljus och skugga. Välj en stor display utrymme, till exempel väggen ovanför en soffa eller öppen spis, så att gästerna ser din fängslande staket konst som de kommer in i rummet.

Instruktioner

1 Leta efter en solid konstruktion trästaket sektionen vid varvet försäljning, loppmarknader eller i din egen bakgård.

2 Rengör staketet enheten. Torka av ytan med en fuktig trasa och lite tvålvatten för att avlägsna smuts och insekter.

3 Slå av lös färg som kan flagna efter stängslet hängs. Lätt sand någon chipping måla på staketet med fint sandpapper.

4 spik eller skruv lös trä plankor, om nödvändigt, för att stärka stängslet innan du visar den.

5 Bestäm vilken sida kommer att vara "front" eller synliga sidan av staketet för visning. Studera båda sidor och välj det som verkar mest rustika eller rena, beroende på utseende du går för.

6 Lägg stängslet bit nedåt på en plan yta. Skruva tunga ögon skruvarna på baksidan av stängslet bit vid varje ände, precis som du skulle sätta ögat skruvar på en tavelram.

7 String en längd av tung kabel eller tråd från ögonskruv mot öga skruv, omslags överskottet tråd i varje ände runt centrumtråden för att hålla ändarna från att dra loss. Binda wraps med maskeringstejp för extra säkerhet. Tråden ska ligga över baksidan av staket likt bildtråden ligger över baksidan av en tavelram. Se till att tråden är inte så lång att den sträcker sig ovanför toppen av stängslet arb när hängde.

8 Mät höjden och bredden på ditt staket stycket och höjden och bredden på din skärm utrymme. Subtrahera staketet höjd från monterutrymmet höjd och staketet bredd från display-utrymmet bredd. Dividera skillnaden för vardera hälften. Höjden siffra är mängden visningsutrymme för att lämna på toppen och botten av stängslet; bredden figuren är mängden display-utrymmet för att lämna på varje sida av staketet. Mark där dessa mätningar faller på väggen i ljuset penna.

9 Plocka upp stängslet stycket av viran, med tråden ligger över fingrarna på båda händerna. Notera var den högsta punkten på tråden vidrör baksidan av stängsel. Lägg stängslet bit ner, markera höjdpunkten och mått från toppen av staketet till den högsta punkten. Denna siffra talar om var att installera spikar eller tavelkrokar i väggen. Mät detta avstånd från den övre blyertsmarkeringen på väggen och markera placeringen för två spikar eller krokar jämnt fördelade från centrum. Sätt naglarna eller hakar fast i väggen. Om dessa inte är fäst vid väggreglar, använd väggankare och skruvar i stället.

10 Plocka upp stängslet stycke med den främre delen av stängslet mot dig. Placera tråd över de spikar, krokar eller skruvar i väggen. Sänk staket bit tills tråden fångar säkert på väggen hårdvara. Justera positionen för tråden för att balansera stängslet, om så är nödvändigt.

Hur man dekorera med snäckskal för bröllop

Hur man dekorera med snäckskal för bröllop


Dekorera med snäckskal ger en idealisk naturlig touch till en utanför bröllop eller en nautiska inspirerade bröllop. En stor fördel med att införliva snäckskal i din inredning är att de är fria. Sök lokala stränder långt innan din stora dag och säkra en mängd olika former och storlekar. Om du inte är nära till en strand, källa lokala vintagebutiker och loppmarknader. Du skulle bli förvånad över vad skatter du hittar.

Instruktioner

1 Tvätta snäckskal i en hink med vatten. Torka dem genom att lägga platt på en handduk. Rent överskottsvatten med en trasa.

2 Placera några te tända ljus i mitten av en speglad platta. Te tända ljus är de små ljus som ofta används i ljusstakar. De är ungefär 1/4 tum hög. Trimma plattan med små snäckskal. Använd dessa plåtar som ljushållare för ditt bröllop mottagning tabeller. Levande ljus ger en naturlig, varm glöd och massor av romantiska atmosfär.

3 Fyll glasburkar med snäckskal; trimma vas med ett vitt band. Gör nog av dessa arrangemang för varje bord. Ge bort dessa vackra center under ditt bröllop mottagning; några lyckliga gäster kommer att gå därifrån med ett minne av din stora dag.

4 Placera flera stora och extra stora snäckskal på din gåva och gästbok tabeller. Ställ upp flera ljus pelaren i pelaren ljushållare. Den levande ljus bland de stora snäckskal håller snäcka koncept konsekvent på din gåva och gästbok tabeller.

5 String medelstora snäckskal på en bit av stark garn. Ordna detta garn som en banner runt huvudet bord. Huvudet Tabellen är där brudens sida, tillsammans med föräldrarna, sitta under mottagningen. Om du har en buffé, sträng annan sträng av snäckskal längs buffébordet.

Dekorera med en orientalisk tema

Dekorera med en orientalisk tema


Enkel och elegant är två ord som beskriver orientalisk inredning. Orientaliska kulturer har dekorera med minimalistisk stilar i århundraden och du kan uppnå detta utseende i ditt hem med lite ansträngning och know-how. Genom att använda rätt färger och bitar, kan du skapa en orientalisk känsla i ditt hem som återspeglar en lugn och stressfri miljö.

Instruktioner

1 Välj färger som är populära i Orienten. Djärva färger som svart, vit, djupröd och jade grönt är förknippade med orientaliska teman. Andra färger som du kan använda för att förbättra tema är Kina blått och guld. Svarta möbler är populär och du kan accessorise med rött, guld, grön eller blå accentfärger för kast, väggkonst, vaser och silke kuddar.

2 Använd fönster behandlingar som förbättrar ditt tema. Välj tyger med en orientalisk stil, såsom bambu mönster eller en fast tyg i en accentfärg. Använd tiebacks som matchar din inredning Om du har en stor orientalisk matta, kanske du vill använda en nyans av rött, grädde eller grönt från mattan och använda den i ditt fönster behandling.

3 Använd lampor som återspeglar den orientalisk stil, tillverkade av keramik, trä eller bambu med ris-papper nyanser. Välj bitar som smälter med dina andra tillbehör. Var inte rädd för att använda vit med vita armaturer. De fasta färger kan balansera ut något mönster du kanske redan har i ditt rum, som bör hållas till ett minimum.

4 Använd några autentiska bitar. En eller två orientaliska antikviteter eller klassiska bitar kan spetsa ett rum, vilket gör att det känns komplett och inbjudande. Rumsavdelare gjorda av rispapper förbättra ett rum humör. Vaser, krukor och väggdekorationer med kinesisk kalligrafi är populära bitar du kan använda för att lägga till en omedelbar orientalisk stil på din inredning

5 Dekorera med naturliga fibrer och texturer. Jute mattor, vide, rotting och gräs trasa är objekt som du kan använda i ditt hem för att lägga textur samt en orientalisk känsla till ett rum. Gräs duk på en vägg är ett billigt sätt att fånga essensen av kulturen.

Hur att dekorera med Mirror Tile

Hur att dekorera med Mirror Tile


De enda fasta regler i inredning är att följa din egen personliga känsla för stil och smak. Detta gör det möjligt att använda olika objekt och innovationer som inte alltid passar normen. Dekorera med unika material kan vara både utmanande och givande. Spegel kakel kan användas i ett antal olika sätt som bara begränsas av din fantasi. Låt din känsla av äventyr att ta dina idéer så långt du vågar, och ha kul utforska de olika användningsområden för det i och runt ditt hem.

Instruktioner

1 Du kan använda spegel brickor för att lägga till eller ändra en sänggavel. Om du är trött på standard trä eller metall sänggavel i rummet, skapar en av dessa plattor. Genom att lägga till speglar, kommer du också lägga djup till ett rum som känns liten eller stängd. Pencil i konturerna av din sänggavel innan du börjar vidhäftande kakel på väggen. Prova olika former också. Till exempel, beskriva en diamant form eller en ytlig rektangel eller ens en golv till tak sänggavel. Använda färgade kraftigare papper, skärs till samma storlek som din kakel, och tack på plats för att ge dig en tydligare visuell hur ditt utseende kommer att bli populär med resten av rummet. När du har beslutat om utseende som bäst passar dig, helt enkelt skal och hålla för en fantastisk nytt utseende.

2 Skala bort klisterskyddet från baksidan av speglar. Fäst bitar av filt som har skurits för att passa ryggen på plattorna. Filten förhindrar speglarna från repor eller fördärva träytor. Använd dessa plattor för att hålla blockljus. De kommer att reflektera ljuset och kan användas i ett antal rum. Linje plattorna början till slut över längden av ett matsalsbord för en unik löpare. Ställ en 3 tum lång pelare ljus på varje spegel. Du kan också placera enstaka plattor runt ditt sovrum att hålla doftljus som medhjälpare i att bygga en romantisk atmosfär för kvällen.

3 Måla ett meddelande på plattorna med glas eller keramik färg för en vägg gräns som gör ett uttalande. För ett stort rum kan du måla en enda bokstav på varje platta för att bilda en kort fras som kan läsas som människor panorera område i ett rum. Med en stadig hand och liten borste kan du måla hela ord på varje platta. Orden kan vara från en favorit bibelvers, barnkammarerim, eller citat. Om du vill kan du enkelt måla geometriska former och virvlar runt på varje platta innan limma dem till din vägg. När hängande plattor i en plantskola kan du överväga att placera dem längs taket linje i motsats till halvvägs upp på väggen. Detta kommer att förhindra att barn leker med brickor, som kan orsaka skada eller lossa dem från väggen.

Hur att dekorera med Toile

Hur att dekorera med Toile


Dekorera med toile att lägga elegans och romantik till ditt hem. Toile är ett tyg som har en begränsad mängd av färger, men designers anser att det är en kvalitet tyg. Ursprungligen toile transformerade rum genom att ersätta draperier och lakan, men strukturen av toile accenter nu möbler med sin mjuka och flytande tyg design. Formalitet av toile gör alla rum smakfullt. Tillverkad i Frankrike under det sena 18-talet, har toile funnit sin väg in i hemmen av individer som söker en fransk och lantlig stil.

Instruktioner

1 Välj en toile tyg mönster som kommer att smälta in med din nuvarande heminredning Original toile färger inkluderar vitt och grädde, och kommer att behöva tvättas oftare än andra tyger.

2 Utforma en "shabby chic" stil med hjälp av ljus och neutrala färger och med vit spets med tyget. Klä eller lägga till en möbelöverdrag med toile dina soffor och stolar. Lägg toile kastar till möbler till accent tillbehör i vardagsrummet.

3 täcker kasta kuddar med toile tyg. Lägg toile draperier till fönster och hänga toile som bakgrund på väggen. Svart och vitt toile mönster lägga enkelhet och royalty till ett rum.

4 Utse en rustikt utseende i vardagsrummet. tyg ram toile som konstverk på väggen. Linje hyllor med toile tyg och använda vintage toile gardiner. Hide förvaringsutrymmen genom att täcka dem med toile tyg för att lägga till dekorativa intresse. Välj land stil mönster, och hålla sig till enkla färger.

5 Skapa en naturlig toile utseende med hjälp av neutrala bruna och blues. Inkludera blå och vita tyger med läder stolar. Lägg toile tapeter på väggarna för att matcha färger och tyger. Använd rottingmöbler och inkluderar vävda korgar fodrade med tyg toile för lagring och organisation för att lägga kontrast.

6 Införliva toile tillbehör till ditt hem för att lägga till balans. Placera tillbehör på oväntade platser, såsom foder brickor och lådor med toile tyg. Täck en lampskärm med tyg toile som en accent bit till ett sidobord.

Hur man dekorera med Grey & Yellow

Hur man dekorera med Grey & Yellow


Dekorera ett rum med en grå och gul färgsättning kommer att ge utrymme en fräsch, modern look. De två färger kompletterar varandra väl och är lämpliga för alla rum i ditt hem, från ett sovrum till vardagsrummet. Levande gul ger grå, som tenderar att vara dyster på egen hand, en ljus, livlig touch.

Instruktioner

1 Måla rummets väggar en färsk vit färg för att skapa en skarp bakgrund för grå och gul färgsättning. Använd citron eller smör gul färg, beroende på skuggan du dekorera med, om du föredrar väggarna har lite färg.

2 Lägg grå möbler. Välj en soffa och kärlek sits set med lätta eller medel grå klädsel i vardagsrummet. Dekorera ett sovrum med en silvergrå säng huvudgavel, nattduksbord och datorbord uppsättning för en snygg stil.

3 Lägg gula textilier för att liva upp rummen. Placera gula dekorativa kuddar har en vit blomma mönster på den grå soffan och kärlek sits. Förbättra sovrummet med en Hjälparen med nyanser av grått, gult, vitt och även apelsin för en ljus pop av färg.

4 Införliva inslag av vitt i den grå-och-gul inredning system för att skapa en ren, fräsch look. Placera en modern, helvita lampa på en soffa sidobord, skrivbord eller nattduksbord. Häng gauzy vita gardiner, som kommer att ge en iögonfallande kontrast mot gula väggar, i ett vardagsrummet eller sovrummet. Placera plysch, fluffiga mattor på lövskog eller klinkergolv.

5 Accessorize med vibrerande gula accenter. Placera en smörgult läsning stol i ett rum fyllt med grå möbler. Kvitta en vägghylla med en vit mjölk glasvas fylld med en gul tulpan eller ros bukett. Liva upp ett soffbord med en fyrkant, klarglas vas full av verkliga eller faux citroner. Avbryta en ljuskrona med gula kristaller inslag från ett vardagsrummet eller sovrummet tak för en oväntad utseende.

Hur att dekorera med väggdekaler

Hur att dekorera med väggdekaler


Använd iögonfallande dekaler för att lägga pizazz till vanlig väggar. Du kan skapa någon typ av inredning tema med enkla skal-och-stick väggdekaler. Wall dekaler är inte permanent, så känn dig fri att vara kreativ med färger och mönster. Förbättra någon neutral-färgade utrymme med vibrerande dekaler. Om du redecorating ett rum på en budget, är billigare än hängande tapeter med hjälp av dekaler; dekaler är också lättare att ta bort när du tröttnar på utseendet.

Instruktioner

1 Måla väggarna med en färg som koordinerar med väggdekaler. För zoo-tema dekaler i ett barns rum, väljer mjuk gul, orange eller ljus grön färg. Komplettera blommor väggdekaler med rosa eller lavendel-färgade väggar. Låt färgen torka innan dekorera med dekalerna. Om du väljer att inte tillämpa ett nytt lager färg, se till att väggarna är rena innan de ansöker dekalerna.

2 Skala uppbackning bort av dekaler och tryck dem på väggen. Skapa en dekal ram runt taket eller mitt i rummet. Ordna dekal i en kvadrat lapptäcke bildning bakom en säng eller skrivbord. Använd dekaler som presenterar olika typer av blommor, såsom tulpaner och rosor, för att förbättra en trädgård tema badrum. Välj livfullt hued surfbräda dekaler att dekorera en Beachy sovrum.

3 Använd dekaler till accent fönster och dörrar. Applicera teman dekaler runt fönster terar tråkiga gardiner eller persienner. Välj röda och gula tupp dekaler för att förbättra fönstren i ett land fransk stil kök. Plocka färgrik papegoja dekaler att trimma en dörr i en regnskog-inspirerade sovrum.

4 Lägg till en elegant touch till alla rum med hjälp av spegel dekaler. Applicera skal och piska fjäril, snöflinga eller blomformade spegel dekaler till matsal, vardagsrum, badrum eller sovrum väggar för sofistikerad stil. Skräddarsy speglade dekal former för att återspegla specifika semester och årstider.

5 Lys upp ett barns sovrum med glöd-in-the-dark väggdekaler. Skapa ett universum-inspirerad design på en vägg med hjälp av sol, måne, stjärna och planet formade dekaler.

Dekorera med furumöbler

Dekorera med furumöbler


Dekorera med furumöbler är ett bra sätt att skapa en mysig känsla i ditt hem. Enkelheten i furumöbler har en varm och välkomnande överklagande. Furu möbler är unik eftersom varje enskild bit av trä har knutar och fläckar som alla sina egna. Inga två bitar av furumöbler ser exakt samma. En annan positiv egenskap hos furumöbler är dess relativt låga kostnad jämfört med andra träslag. Furumöbler kan behandlas och färgas för att matcha den nuvarande inredningen i ditt hem. Det kan även målas om så önskas. Dekorera med furumöbler är den perfekta idén för alla husägare som vill skapa en rustik, land utrymme.

Instruktioner

1 Samla inspiration från tidningar. Professionellt arbete från inredningsarkitekter alltid visas upp i heminredning tidningar. Ta idéer från tidningar som matchar din personliga smak. Markera sidorna för framtida referens när dekorera.

2 Tänk på din nuvarande plats. Införandet av furumöbler kommer att ändra det allmänna utseendet på ett rum. Om ditt rum är för närvarande fyllda med moderna möbler, förstår att lägga furumöbler kommer att förändra utseendet. Neutrala väggar och golv kommer att matcha perfekt med någon typ av furumöbler. Förstå att lövskog väggar och golv kan kollidera med vissa typer av furumöbler. Välj bitar klokt.

3 Skapa en outdoorsy utseende i en håla eller vardagsrummet. Par furumöbler med färger på jorden. Inkludera gröna, bruna och beige i inredningen i ditt rum. Lägg i några växter och blommönster i hela rummet.

4 Använd färgade furumöbler för att skapa en djärv, lyxig interiör. Par furumöbler med djupa färger som rött och lila för en varm sovrum eller vardagsrum.

5 Använd naturvit furumöbler för en ljus, luftig rymd. Placera en vit furu bord i ett kök eller matsal. Ljusa färger kommer naturligtvis att göra en plats ser större.

Hur att dekorera med hjälp av en fiske tema

Hur att dekorera med hjälp av en fiske tema


Om du brinner för fiske, men kan inte göra det till sjön eller havet varje dag, omge dig hemma med objekt som påminner dig om din favorithobby. Dekorera ett rum med en fiske-inspirerade tema. Använd färger som återspeglar naturen och ingjuta utrymmet med en lugnande, lugn känsla. Kombinera modern och vintage fiskerelaterade poster för att skapa en eklektisk och anpassad inredning stil. Använda fotografier och minnen av en favorit fisketur som design inspiration.

Instruktioner

1 måla rummet väggarna med en fiske-inspirerade färg. Ta en cue från naturen och välj sjö blå, löv grönt eller sand brun färg som en fiske tema bakgrund. Häng en tapet gräns med antika fiskedrag, stolpar fiske eller fiskmönster direkt under taket som en dekorativ touch.

2 Förbättra målade väggar med fiskeväggkonst. Lägg till en pop av färg med en tovigt målning som presenterar vibrerande bobber mönster eller flyga fiskedrag. Häng en sepia-tonad konsttryck visar vintage beten i en skinande guld eller rustika träram. Skapa en lugn atmosfär med ett fotografi med en lugn sjö solnedgång.

3 Dekorera med fiske-inspirerade textilier. Förbättra en neutral-färgade soffa med bomull klädsel med fisk mönstrade kuddar. Välj dekorativa kuddar visar tropiska eller insjöfisk mönster, tillsammans med lure och fiskespö mönster. Häng bomull gardiner terar nyckfullt, broderade fisk detaljer. Lägg värme till lövträ eller klinkergolv med en fisk-formad matta eller sisal matta.

4 Använd Vintage fiske objekt att ingjuta rum med rustik elegans. Välj en stående lampa med en antik fiskespö bas och en avslappnad duk nyans. Visa en trä handtag fisknät dekorerad med vintage flugfiske beten på väggen. Hänga rockar och hattar från ställ från en gammaldags trä kanot paddel. Använd en vintage vävd fiske Creel, vilket är en korg som syftar till att hålla beten och andra föremål, för att lagra tidskrifter, böcker eller hantverk.

5 Jazz upp bord och hyllor med sjö och strand-inspirerade bitar. Placera cattails i hög klar vas fylld med mjuka, naturliga stenar. Bildskärmar av drivved och trä lock ankor.