carport kit köpa

Material för att bygga en metall carport

Material för att bygga en metall carport


Metall carportar kan avsevärt förlänga livslängden på bilens lack genom att skydda den från väder och vind. Du kan köpa carport kit och montera dem själv, eller bygga en från grunden. Oavsett, måste du välja och montera en mängd olika material för att bygga carport. Välj högkvalitativa material som kommer att stå upp till tuffa nederbörd och vind.

Plåt

Mesta av din carport kommer sannolikt bestå av plåt. Plåten kommer att göra upp carport tak och ytterväggar. Använd plåt som naturligtvis inte rostar, eller välj plåt som har en god rostbeständig beläggning. Om en carport rostar, kommer rostiga vattnet rinna bort det på din bil. Var försiktig när du installerar plåt, eftersom dess vassa kanter kan skära.

Betong

Om du bygger en carport i ett nytt område av din uppfart, måste du fastställa en betongplatta för att ge en ren, stabil parkering för din bil. Du kan köpa färdiga betong, som kommer att levereras redan blandat i en cement lastbil, eller så kan du blanda betong i en skottkärra eller stor hink.

Metallskenor och polacker

Metallskenor och stolpar bildar stöden för plåttaket och sidospår. Placera polerna vertikalt runt plåttaket för att stödja det. Placera skenorna över toppen av polerna för att ge ytterligare stöd. Detta stöd är särskilt viktigt i områden med mycket vind, som kommer att hota stabiliteten i metall carport. Använd en Stolphål grävare att ställa polerna, och häll cement i hålen för att fästa stolparna.

Idéer för att bygga en carport själv

Idéer för att bygga en carport själv


Att bygga en carport kräver färre material och djupgående konstruktion kunskap jämfört med ett garage och en carport kan ge nästan lika mycket skydd mot väder och vind. Carportar inte har väggar på alla sidor men beroende på carport plats och byggplaner, kan det ha en vägg eller delvis väggar för att öka skyddet för din bil.

Använd ditt hem som delvis stöd

Konstruera en trä carport kan du skapa en struktur i valfri storlek, form och placering. Använda sidan av ditt hem eller annan byggnad på egendom som en av carport väggar ger förbättrad elementskydds och en stabil grund. I denna konstruktion är carport virkes tak kopplad till byggnaden och den andra sidan av taket stöds av trästolpar i hörnen. Överväga sluttande carport tak och täcker trä med takpannor som matchar byggnaden att uppmuntra lätt regn dränering och öka visuella intryck.

Prova Post Hole Method

Fristående carportar behöver stöd av säkert planterade tjänster för att hålla strukturen från att kollapsa. Häll betong i post hål och infoga stålstolpar i carport fyra hörn för att skapa en fast, varaktig grund för taket. Infoga ytterligare stålstolpar mellan de fyra hörnen för extra djupa eller breda carportar att förbättra grunden styrka. Konstruera ytterligare element såsom partiella väggar eller betonggolv innan du lägger ett tak. Stabiliteten i grunden kommer att stödja en trä eller aluminium tak.

carport Kit

En carport kit är ett idealiskt alternativ för att bygga en carport själv om du är nybörjare byggare. Satserna innehåller alla nödvändiga material, monteringsanvisningar och tillverkare kontaktinformation för frågor under konstruktion. Bestäm en plats för carport enligt den färdiga carport längd, bredd och höjdmått. Gå igenom området för att se till att du kan enkelt köra din bil in och ut ur carport utan hinder.

Använda återvunnet material

Byggprodukter kasseras vid deponier i enorma mängder varje år, och de flesta av de material som lämpar sig för att rekonstruera nya strukturer. Bärgades trä och återvunnet krossad betong finns två huvudkomponenter för att skapa en miljövänlig carport. Samla kastas plywood, trä plankor och trästolpar för grund inlägg, en vägg vid behov, och taket. Återvunna metalldelar såsom armeringsjärn och aluminiumplåt fungerar bra för att ersätta carport stödstolpar och taket, respektive.

carport idéer

carport idéer


Carport är en låg kostnad alternativ som ger husägare med ett sätt att ge skydd för sina fordon utan att betala för ytterligare ytor i deras hem. Det finns en mängd olika material för att bygga din carport, inklusive plast, trä, metall och återvunnen virke.

överväganden

Strukturen kan vara en enkel canopy ovanpå stolpar, en sluten struktur, en förlängning av en byggnads taklinje, en halv vägg byggnad eller en enda vägg byggnad.

Tak

En enkel canopy täcker kan fungera som en carport. Husägare kan välja metall- eller plaststolpar för att stödja trädkronorna. Välj från plast, duk, presenning och andra material för att ge krontäckning över posten. Gör-det-självare kan även göra sin egen design och köpa material, men de kommer förmodligen spendera mer än de skulle för en billig carport kit.

trä Carport

En annan enkel carport design kan skisseras på papper. Husägare måste välja storlek och typ av trä för stolparna och balkarna. Täcka taket på carporten med plywood, plast eller vinyl paneler, och förstärka med trä leder. Ett annat alternativ är att delvis omsluta väggarna i carport med trä eller vinyl fackverk.

Metall

Metallkonstruktion är ett annat alternativ där husägare kan välja från kit eller designa sin egen struktur. Aluminium och stål är vanliga metaller som används för att bygga skelettet av en carport. Taket kan också byggas precis som plåttaket på en asfalt med tillverkade metallpaneler eller kapell eller träpanel kan ge taket.

pvc

PVC eller polyvinylklorid, är en typ av plaströr för en låg kostnad från hemmet förbättring butik. Husägare kan köpa premade inlägg av långa sektioner av PVC rörsystem och anslutnings lederna (premade) för att bygga en carport. Tarp, plast, vinyl eller fackverk kan bilda taket.

Hur man gör en extern Auto Paint Booth

Hur man gör en extern Auto Paint Booth


Ett externt auto lackboxen kan göras på flera olika sätt. Det mest ekonomiska sättet är att köpa en build-det-själv carport kit och anpassa den. Carportar är i allmänhet samma storlek som sprutboxar, och det är mycket billigare än att köpa material för att bygga en från grunden. Sprutboxar behöver ventilation för att förhindra den överskjutande uppbyggnaden av färg rök. Utomhus bil färg bås med delvis öppna sido ventiler ger god ventilation när du målar ett fordon.

Instruktioner

1 Välj ett område att bygga sprutboxen. Marken bör vara nivå.

2 Följ instruktionerna som följde med carport och montera den, lämnar taket utanför. Detta kommer att ge det nödvändiga utrymmet för att installera väggbeklädnad. Taket kommer att installeras senare.

3 Med hjälp av en assistent, rulla ut tillräckligt av entreprenören plast för att täcka de inre väggytor. Skär plast nära varje pol, lämnar tillräckligt utrymme för att tillämpa silvertejp. Tejpa kanterna av plast för att hörnstolpar. Fortsätta tillämpa och tejpa plasten tills hela insidan av sprutboxen är täckt.

4 Fäst taket locket och fäst det att följa instruktionerna för carport.

5 Klipp tillräckligt plast för att täcka dörrområdet från topp till botten. Tejpa den övre delen av plasten till taket pol, lämnande sidorna och botten öppen. Rulla upp plast att öppna dörren området.

6 Skär en stor fyrkant av en sidopanel nära taket området cirka 36 inches kvadrat. Klipp endast sidorna och botten och tejpa skuren sektion upp för att skapa en luftventil i carport.

Vad är fristående carportar?

Vad är fristående carportar?


Carportar har blivit vanligare under åren. Dessa strukturer finns i två olika stilar: fäst och fristående. Du kan köpa fristående carport kit och bygga dem själv, eller så kan du anlita någon att göra jobbet åt dig. Dessa carportar kommer att öka värdet på ditt hem och kommer att ge mer utrymme samt ge en skyddande tak över bilen.

Definition

Carportar bygger strukturer som har ett tak, stödben och kan eller inte kan ha sidoväggar. Fristående carportar är inte kopplad till en annan byggnad eller hus som bifogade carportar är. Fristående carportar är också kända som fristående carportar.

Syfte

Carportar används för att skydda fordon och andra föremål från väder och vind. De erbjuder även utomhus täckta områden för saker som grillar eller familje samvaro. Dessa strukturer används för lagring, och carportar med sidor ger en viss avskildhet.

takkonstruktion

Fristående carportar har A-ram, skjul eller sadeltak. De carportar som är knutna till byggnader har oftast en platt eller enkel sluttande tak.

material

Du kan hitta carportar i några olika material. Metall är en av favorit material som används på grund av dess styrka och hållbarhet. Ramen, tak och sidor kan alla vara tillverkade av metall, vanligtvis stål eller aluminium. Här hittar du carportar som är av metall eller PVC ramar som har duk sträckt över dem. Vissa carportar är gjorda av trä eller vinyl. Tillfälliga carportar är plastfolie över en ram.

bärare

Den huvudsakliga skillnaden mellan en fristående carport och en bifogad carport är de belastningsbärande stolpar. Om du har en fristående carport, behöver du fyra stödjande inlägg. Bifogade carportar behöver bara två som de är fästa till en annan struktur för stöd.

Storlek

Du kan hitta carportar i olika storlekar. Vanligtvis hittar du en- eller två fordons carportar. Den fordon carport står för tillräckligt med utrymme för en bil plus några promenader utrymme på alla sidor. De två-fordonets storlek står för två fordon och spelrum.

Slutna carport idéer

Slutna carport idéer


Beslut om din slutna carport bör göras genom att ta två saker i beaktande: funktion och stil. Oavsett om du väljer något grundläggande och obeständiga eller något du kommer att fästa till ditt hus, betrakta dessa faktorer för att säkerställa att höljet kommer att lägga till den totala överklagande av ditt hem. Kapslingar kan byggas med en plan eller köpas som ett kit för relativt enkel installation.

fristående metall

Fristående kapslingar finns i en mängd olika format för att passa dina carport behov. Först måste du bestämma hur många bilar du behöver för att bygga för. Metallbågar är ett populärt alternativ med många funktioner. De två huvudsakliga stilar har metallstomme men täcks antingen med metall eller tyg. Carportar finns i en mängd olika längder och bredder. Stål täckta carportar komma med alternativ för färg val. Tygklädd carportar komma med polyeten omslag som är vattentät och UV-resistent och kan ha en färg alternativ, beroende på tillverkaren. Välj från runda-top eller topp-stil kapslingar byggda för att kasta alla typer av väder.

Bifogad

Bifogade carportar kan byggas ansluten till ditt hem eller garage. Oavsett om du väljer att bygga ditt garage med en sluten carport eller bygga carport vid ett senare tillfälle, många alternativ finns tillgängliga. Om du vill bygga den själv, kan du köpa en plan online eller hitta en lokal. Annars kan du anlita en entreprenör. En idé är att bygga en lada stil carport och bifoga det till din befintliga garage. Replikera arkitektoniska detaljer från ditt garage eller ditt hem för att skapa ett enhetligt utseende. En annan idé, oavsett stil, är att måla inneslutningen i samma färg som ditt hus, garageport eller däck.

fristående Wood

Ett annat alternativ är att bygga en fristående trä carport. Det kan skapa en ovanlig samlingspunkt för din fastighet. En idé är att skapa en berså-stil hölje. Växa blommande vinstockar på strukturen för att mjuka linjer och ökar den totala visuella intryck av carport. En annan idé är att skapa ett tema. Till exempel, om du har en japansk trädgård, införliva dina planer för den medföljande carport att vara en del av denna design. För en dubbel sluten carport, skapa en avdelare och bygga en koi damm framför det att dela upp de två separata utrymmen. En annan idé är att modellera höljet efter garage; lämna balkar utsatta men singel taket med samma bältros används för ditt garage.

Enkla carport & veranda planer

Enkla carport & veranda planer


Vare sig du letar efter ett ställe att parkera bilen eller om du vill skapa mer användbar utomhus, bygga en enkel carport eller veranda kan tillföra värde och vädjar till ditt hem. Du kan göra det själv eller anlita en entreprenör.

Skapa en fyrkantig

Om du är ute efter att göra ett utrymme separat från ditt hus, skapa en kvadrat. Börja med att installera fyra hörnstolpar i marken. Se till stolparna nå under fryslinjen i ditt område för att undvika komplikationer senare. Sedan bygga en enkel rektangulär ram med jämnt fördelade reglar för att skapa en platt tak. Lägg skivor i 45 graders vinkel i hörnen mellan stolparna och taket för att hålla taket på plats. Du kan även lägga till väggar för att förvandla platsen till ett garage.

Fäst den

För en veranda eller carport närmare hemmet, fast den. Installera en stor huvudbok styrelse direkt till ditt hus där du vill att toppen av den bifogade taket. Sedan lägga två stolpar i marken lång nog att hålla ditt tak. När du köper dina inlägg, tänka stort. Du kan klippa ner en längre inlägg. För ökad stabilitet, använda betong för att hålla stolparna på plats. Bury inlägg under fryslinjen i ditt område för att undvika problem med rörelse senare. När stolparna är upp, bygga en enkel ram för ditt tak och lägga till bjälklag. Taket bör vara på en vinkling. Du kan använda ett brett spektrum av material för att slutföra taket, inklusive metall, plast och trä.

Dubbla It Up

För att lägga till ett annorlunda utseende till en två våningar hem, dubbla upp. Skapa en veranda på andra våningen med ett öppet område under som kan fungera som en carport. En andra våningen veranda med en carport nedanför det är i grunden en mycket lång upphöjd däck. Installera dina viktigaste inlägg i marken och en huvudbok mot väggen i ditt hem. Bygg en ram. Sedan torget utanför verandan och lägga trall. För ytterligare skydd för bilen under, installera ett skikt av plast eller metall tak några inches från botten av däcket golvet. Se till att du kan rengöra takytan.

Köpa ett kit

För att få jobbet gjort snabbt, köpa ett kit. Du kan köpa en enkel carport eller veranda kit från de flesta byggvaruhus eller online-återförsäljare. Kits har vanligen metall inlägg och tak gjorda av metall eller vinyl. Priser och hållbarhet för carport och veranda kit varierar beroende på tillverkare, så gör din läxa innan du köper.

Ultramoderna stålkonstruktion Carport Projekt

Ultramoderna stålkonstruktion Carport Projekt


Carportar var en gång bara utilitaristiska utrymmen - platser för att skydda både bil och folk från elementen. Ett alternativ till dyrare och traditionell garage bestod stereotypa 1950 carport av aluminium stolpar och en korrugerad metall topp. Moderna carportar ofta ses som ytterligare en möjlighet för arkitektoniska uttryck och modern design, samtidigt fyller en användbar funktion.

zonindelning Begränsningar

Innan man börjar på en ultramodern stål carport byggprojekt, är det viktigt att överväga om denna typ av projekt är lämpligt eller ens skulle tillåtas av den stadsdel där det skulle byggas. En sådan struktur bredvid en historisk hem inte skulle vara det bästa valet, eftersom stål har en omisskännligt modern egenskap, och alla historiska samhälle eller zonindelning kortet kan motsätta sig projektet.

Kombination av material

Modernisterna såsom de av Bauhaus och andra fungerade i stål, men de också kombineras med andra material. För att uppnå en modern estetisk, kan en husägare överväga att kombinera stålbalkar med träpaneler med hög glans och subtila spannmåls texturer. Många Internet butiker erbjuder kit och designidéer för att skapa den önskade effekten. Materialleverantörer av trä och metall kan också ha förslag på melding dessa två medier.

Stål i olika tjocklekar

Stål är ett formbart material. Det kommer att rosta, vilket är i och för sig en modern design element. En carport kan utnyttja stålbalkar som stödorgan eller en stål galler eller armatur. Husägare måste bestämma om de vill ha en mer industriell utseende - i vilket fall utsatt stål I-balkar skulle vara mer lämpligt - eller en mjukare, mer skulpturala utseende, vilket skulle innebära att hitta en stål Fabricator att skapa mer känsliga stål gitter.

DIY Metal Carport House Add-on

DIY Metal Carport House Add-on


En DIY metall carport hus add-on är ett billigare alternativ än att bygga ett garage. Metall carportar är vanligtvis köps i ett kit som har de flesta av de komponenter som du behöver. Gå till din byggavdelning och prata med koden verkställighet inspektören om reglerna för metall carportar. Ta reda på om vindförhållanden och årlig snöfall i ditt område. Detta säkerställer att du köper kit som är uppfyller kraven. En del kommuner kräver att du få en bygglov innan du kan starta projektet.

fundament

Välj mellan en blacktop eller betongfundament för dig carport. Det vanligaste valet är betong. En betongfundament kommer att göra din metall carport mer solid. I allmänhet bör grunden vara bredare och längre än dimensionerna av strukturen. Se instruktionsboken för riktlinjerna. Den bästa grunden är en som har en 4-tums grus bas som är tätt packade. Eftersom tjockleken på betongen är 4 inches, kan du använda två-gånger-4 skivor att bygga formen. Grundplattan för plattan är vanligtvis 12 inches bred. Djupet på grund beror på frostlinjen för din region. Du kan få denna information från den lokala byggnormer verkställighet inspektör.

Ledger Board

De exakta instruktioner kommer att variera beroende på vilken produkt du väljer, men i allmänhet, måste du fästa en 2-av-åtta tum huvudbok ombord på väggen eller under takkanten. Denna styrelse kan du fästa monterings bar carport till huset. Däremot kan du köpa en fristående carport, vilket skulle innebära att installera tjänster runt hela omkretsen. Vanligtvis är den fristående strukturen inte så starkt som en carport fäst till huset. Det är viktigt att huvudboken styrelsen sitter fast ordentligt på bultarna eller band regel. Denna fastsättningsmetod är mer stabil och pålitlig än säkra på plankan till takfoten eller höljet. Sätt en fästanordning som en ½ med 2-1 / 2 tum lång eftersläpning skruv i varje stud. Ett annat alternativ är att fästa tre 16d spikar i varje stud. Kontrollera den lokala koden för fästtekniker.

montering Tips

Förborra hålen för bultar som används för att säkra kanaler golv. Detta kommer att hindra dig från att knäcka den nya betongfundament. Du kan behöva hyra rätt verktyg för borrning i betong från den lokala verktyget hyra centrum. Följ anvisningarna för att installera de vertikala stolpar eller pelare. Kolumnerna är oftast skruvas kanalerna golv. Vissa produkter har kombinations vägg / tak ramsektioner som skall monteras. Sektionerna kan innefatta krage band (stag) beroende på metall carport dimensioner. Väggen / taket montering måste fästas kanalerna golv. Du kommer förmodligen behöva en medhjälpare eller två att sätta sektionerna på plats. Det finns vanligtvis specifika instruktioner för installation av metallpanelerna. Till exempel kan du instrueras att starta installationen panelen i mitten av taket, flytta från den ena änden till den andra änden av taket.

Hur man bygger LED växa lampa kit

Hur man bygger LED växa lampa kit


Trädgårdsmästare har använt LED-lampor under flera år som växa lampor. De tror att röda och gröna LED-lampor ger typ av ljus som behövs för växtligheten tidigt. De är särskilt användbara för inomhusodling under vintermånaderna. Växande ljus har använts för att odla örter matlagning såsom basilika, blommor och även frukt och grönsaker. Gör din egen LED växa ljus kit är en relativt enkel process som kan bidra till att ge din växande ett försprång.

Instruktioner

1 Borra flera rader av hål längs toppen av lådan locket med en en-tums borr. Kontrollera att det har ett fulladdat batteri för att ge den full effekt. Ordna dessa hål i rader och sprida dessa rader under locket jämnt. Detta säkerställer alla frön får en lika stor mängd ljus från LED-lampor.

2 Placera LED-lampor i hålen nedåt, med röda lampor anordnade bredvid blåljus och vice versa. Håll belysningen på plats med eltejp. Detta säkerställer att de inte faller ner eller gå för långt från sin ursprungliga installerade läge.

3 Skär två hål i toppen av lådan på motsatta sidor av varandra med sågen. Dessa bör vara tillräckligt stor för att passa din fan. Använd dessa hål för ventilation för dina frön, eftersom dessa ger dem frisk luft för att hjälpa dem att växa. Placera fläkt i hålet. Se till att den är i jämnhöjd med ytan av lådan. Skruva den på plats med skruvmejseln i träet med hjälp av 1/8 tums skruvar. Använd endast pre-borrade skruvhål för att hålla din fan på plats.

4 Anslut dina lampor och din fan till en strömkälla. Se till att lampor och fläktar slå på ordentligt. Om inte, kontrollera den elektriska anslutningen se till att det fungerar. Placera fem inches av smuts längs botten av förrådet och plantera dina frön. Lätt vattna dem och placera locket på förrådet. Bara ta bort locket för att vattna dina frön.