bygga träbåt

Hur man bygger små Sprutboxar

Hur man bygger små Sprutboxar


En sprutbox är en speciellt fack som är speciellt utformad för att ta måla rök inifrån båset och överföra dem ur montern snabbt och effektivt. Dessa är särskilt bra att ha för någon målning jobb som innebär målning med sprayfärger eller airbrush färg. Även om du kan köpa en liten sprutbox billigt, är det fortfarande billigare, och ibland lättare att bygga din egen liten sprutbox.

Instruktioner

1 Mark från en 21-tum med 24-tums rektangel på en 27-tums av 30-tums plywoodskiva med ett måttband och penna. Borra ett hål i mitten av styrelsen och sedan använda en handhållen sticksåg att skära ut rektangeln.

2 Bygg en träram med två 30-tums med 18-tums plywoodskivor och två 26,5-tums med 18-tums plywoodskivor. Kör häftklamrar i hörnen av ramen med en häftpistol för att fästa ihop bitarna; varje klämmer bör vara en tum ifrån varandra längs de 18-tums kanterna på ramen. Ramen kommer att mäta 30 inches i höjd, 27 inches bred och 18 inches i djup.

3 Fäst plywoodskivan med den rektangulära öppningen vid dess centrum till en ände av ramen för att skapa en trälåda. Kör klamrar från utsidan av lådan i kanterna på ramen för att fästa ihop bitarna. Sätt varje klämmer en tum ifrån varandra.

4 Anslut en 8 tum med 21 tums plywoodskiva en av de 21-tums kanterna på öppningen i botten av lådan. Denna styrelse bör placeras i mitten av öppningen så att 4 inches är inuti lådan och 4 inches är utanför boxen. Fäst bitar med hjälp av klamrar från utsidan av den lilla styrelsen till kanten av öppningen av lådan.

5 Placera en ruta fläkt på plattformen skapats av 8 x 21-tums ombord. Placera fläkten så att fläkten blåser luft från insidan av lådan mot utsidan av lådan. När du använder denna lilla sprutbox, måla inuti lådan med fläkten på så att fläkten tar rök inifrån boxen och blåser dem ut, bort från lådan och bort från dig.

Hur man bygger ett ljudisolerat Recording Booth

Hur man bygger ett ljudisolerat Recording Booth


Ökningen av digital inspelning och musikproduktion programvara har gjort hem studios allt populärare. Mjukvaruingenjörer har olika sätt att efterlikna alla kända bit inspelning hårdvara och alla levande instrument du kan tänka dig. Numera kan du klippa en träff rekord med en dator och en mikrofon i hörnet, omgiven av en fästning lutande madrasser. Naturligtvis inte alla är bekväma inspelning mellan rutan springs, och vissa inställningar är bara alltför bullriga för det hur som helst. För en mer professionell känsla, bättre kontroll över akustiken och mer isolerade inspelningar, bygga ett ljudisolerat rum.

Instruktioner

1 Först måste du rama väggarna i din monter. Det är bra att bygga väggarna i avsnitt innan du lägger upp dem, men du måste se till att dina mätningar och nedskärningar är korrekta. Du kan fästa ramarna till befintligt golv och tak och till varandra, men du bör försöka undvika att använda befintliga väggar som stöd för bättre ljudisolering. Var noga med att rama in dörren, och kom ihåg något luftintag i rummet samt. Också, glöm inte att rama in en plats för ditt fönster, och endast utarbeta en ny tak för din monter om det nuvarande taket är för hög för de nya väggar för att möta.

2 Nu måste du stoppa dina väggar med isolering. Du kan använda någon form av isolering som är effektiv och tillgänglig. Dubbla upp din isolering om det är möjligt.

3 Klipp och hänga gips över alla väggar eller ytor som kommer att vara synlig, var noga med att omsluta hela rummet utan att lämna några stora luckor mellan bitar. Det kommer att spara en massa framtida problem om du dirigera ljudkablar under detta steg. Också, glöm inte att klippa ut luftventiler i rummet om du har central A / C och värme.

4 Täta alla sprickor och springor i gips med kitt och spackel.

5 Installera ditt fönster. Det finns flera alternativ och tekniker som du kan använda, men här är den huvudsakliga idén: ditt fönster bör vara 2 glasrutor åtskilda av åtminstone ett par inches, och deras ansikten bör inte vara parallella. Utrymmet mellan rutorna bör vara lufttät, enligt experterna på inspelnings Magazine.

6 Sätt ner en dyna som den typ som används för trägolv och sedan bygga din upphöjt golv ram. Du kan bygga en ramp från dörren till rummet eller du kan bara lämna ett steg upp, beroende på vilket som är praktiskt. Hursomhelst, se till att lämna ungefär en tum gap mellan väggar och golv ram. Du kan fästa ramen till det befintliga golvet, även om detta inte är nödvändigt.

7 Du kan sätta isolering i golvet ram om du vill, och sedan installera plywood undergolvet. Var noga med att lämna åtminstone 1/8 tum mellan underlaget och väggen.

1 Måla väggarna.

2 Lägg ner trägolv eller matta.

3 Installera trim vid foten av väggarna. Detta är att kosmetiskt dölja gapet du har kvar runt kanterna på golvet.

4 Nu kan du akustiskt behandla din ljudisolerade rum, och du är redo att börja spela in träffar i din nya monter!

Hur man bygger en snowboard Drop i Ramp

Hur man bygger en snowboard Drop i Ramp


Snowboardåkare ofta befinner sig utan tillräckligt med fart för att göra trick och hopp de vill i nivå områden, så de tillgripa trycka och slängde varandra snabbare eller att ens farligt bogseras till ett hopp från ett fordon. Allt detta är onödigt om du bygga bra droppe i ramp. En droppe i rampen bör vara tillräckligt lätt för att vara mobil så att du kan ta med den till vad platsen behövs för att få fart snabbt.

Instruktioner

1 Skär två av fyra tums skivor i 4 fem fot långa bitar med sågen för att tjäna som benen.

2 Skär två av fyra tums skivor i 9 två fot långa bitar att fungera som tvär stöd mellan benen.

3 Lägg två av de fem fot långa 2 av 4 tums skivor parallellt på marken innan du lägger tre av de två fot långa brädor över två längre brädor som en stege se till att de är jämnt fördelade.

4 Skruva fast tre 2 av 4 tums skivor i de två 5 fot långa brädor som en liten stege. Använd två skruvar på varje sida av varje klingade av stegen att konstruera frambenen på din nedgång i ramp.

5 Lägg de andra 2 fem fot långa brädor på marken parallellt med varandra innan du lägger 2 två fot långa brädor över dem ca 8 inches från ändarna.

6 Skruva fast 2 två fot långa brädor i 2 fem fot långa brädor som en liten stege. Använd två skruvar på varje sida av varje klingade av stegen att konstruera de bakre benen av sänkningen i rampen.

7 Borra fyra hål genom sidorna av fyra främre och bakre ben ca 12 tum från toppen och botten.

8 Borra två hål genom varje ände av de fyra återstående två fot långa brädor. Borra hål på den breda sidan av skivorna ca 1 och 3/4 inches från ändarna.

9 Placera återstående fyra tvärstag på sidorna av de främre och bakre uppsättningar av ben och trä de åtta skruvarna i hålen på insidan av den främre och bakre ben och genom tvärstag på utsidan.

10 Gäng brickor och vingmuttrar på slutet av alla åtta bultar och dra åt för hand så att du en fyrbent struktur stående på egen hand. Vingmuttrar tillåter dig att lossa och vik upp din nedgång i ramp för resor.

11 Skär fyra 27 tums bitar av två av fyra tums ombord.

12 Skruv de fyra 27 tum långa brädor till sidorna av botten av 27 från 27 tum plywoodskiva skapar en träram runt sidorna. Detta inramade styrelse kommer att sitta ovanpå din fyrbenta struktur för att ge den övre plattformen för att släppa in.

13 Skär plywoodskiva i en 24 tum bred och 78 tum lång styrelsen att tjäna som nedgången i rampen.

14 Skär två 78 tum långa bitar av två av fyra tums ombord före kapning 45 graders vinkel bort av varje breda änden av de två korten för att rymma vinklarna för rampen.

15 Skruva fast 78 tums långa brädor på sidorna av den nedre delen av 78 tum lång med 24 tum bred ramp styrelsen att tjäna som skenor att stabilisera undersidan av nedgång i ramp.

16 Borra fyra hål i toppen av nedgången i rampen för fästen.

17 Borra fyra hål genom toppen av rampen kortet genom vilken för att montera din metall armbåge parentes.

18 Bolt metal armbåge hållarna på undersidan av nedgången i rampen genom att trä de fyra skruvarna genom de fyra borrade hålen och dra åt de fyra muttrarna med skiftnyckel.

19 Häng de andra ändarna av de metall armbågen fästena på toppen ringde mellan de två främre stolpar. Inte skruva den andra sidan av armbågen konsoler till toppen ringde så din ramp blir lättare att demontera vilket gör det mer mobil. Rampen bör helt enkelt haka på toppen ringde supportforum när du vill använda din nedgång i ramp.

20 Skruv remsor av matta eller tunt trä över rampen vid olika höjder för att hjälpa till att hålla snö på rampen bättre.

Hur man bygger en hemmagjord sprutbox

Hur man bygger en hemmagjord sprutbox


Även om mycket bekvämt i påskynda och skapa en enhetlig lack, sprutmålning är gasformig och kladdigt. Innehålla det område där du arbetar för att förhindra föroreningar från att komma in och störa lack. Ventilera området för att undvika osund inandning av ångorna. Genom att bygga din monter med PVC (polyvinylklorid) rör, kommer du att kunna enkelt isär och ihop montern.

Instruktioner

1 Bestäm mått som behövs för projektet. Dimensionerna beror på vad du målar. Till exempel, om du bara måla hantverk objekt, behöver du bara en lackboxen storleken på en liten garderob. Om du målar en bil, behöver du en lackboxen storleken på ett litet garage. Mät den genomsnittliga storleken på de objekt som du målar och tillsätt tillräckligt extra längd i varje riktning för dig att bekvämt gå runt objektet. Se till att sprutboxen är också tillräckligt hög för att rymma projektet.

2 Bygg en fyrkantig ram av PVC-rör baserat på de bestämda dimensioner. Klipp längder PVC till de bestämda dimensioner med hjälp av en hacka såg eller en handsåg. Skär längder för hörnen, taket kanter och golvkanter. Ansluta sig till hörn med PVC hörnbeslag. Ändarna på PVC-röret helt enkelt skjuts tätt i hålen på beslagen för att skapa en tre-vägs hörn. Om din monter är större, kan du behöva centrum balkar halvvägs ner på varje sida. Anbringa en mittbalk med hjälp av en PVC T-form montering. I detta fall är de horisontella rören måste skäras i mitten så att de kan föras in i beslaget. Den horisontella rörändarna gå in i hålen på toppen av "T" och de vertikala rören går in i hålen på basen av "T."

3 Fäst plast på alla sidor. Skära sektioner av plastfolie med en sax enligt dimensionerna hos monter sidor och tak. Rada upp kanterna av varje plastsektionen till PVC-rör och tejpa ner dem med silvertejp. Se till att tejpen löper längs hela av plastkanten så att den är helt tät.

4 Mät måtten på en låda fläkt. Skära en fyrkant tre inches mindre än den fläkt i alla riktningar vid basen av montern. Klipp en diagonal skåra på de övre hörnen av utskuren torget för att skapa flikar. Montera fläkten i kvadrat och tejpa flikarna på sidorna av fläkten för att täta den.

5 Skär en längre slits någon annanstans i plast för en dörr sätt. Tejp annan sektion av plast över slitsen som är tillräckligt lång för att nå marken. Plasten kommer hänga över och täcka slitsen för att hålla gapet blockerad.

Hur man bygger en sprutbox

Hur man bygger en sprutbox


Kommersiella sprutboxar är bra för applicering av ytskikt i en kontrollerad atmosfär, men de flesta människor tycker att de är för dyra att använda hemma. Men om du använder en hög volym och lågt tryck (HVLP) pistolen inomhus utan en sprutbox, du utsätter dig för skadliga kemikalier. Följ stegen nedan för att bygga en enkel, billig och effektiv sprutbox i ungefär ett dygn. Dina lungor kommer att tacka dig.

Instruktioner

1 Köp eller hitta en fläkt med en separat motor. På så sätt kan fläkten vara förbundna genom en fläkt bälte i sprutboxen, med motorn inrymd i en övre ruta för att förhindra den från att bli täckt av över spray. Din fan kan vara så stor som du vill, men ju mer luft du flyttar genom din sprutbox, desto mer luft du kommer att behöva ersätta i din butik och desto snabbare din butik temperatur kommer att förändras. Få en fjärdedel hästkrafter explosionssäker motor för att driva fläkten om du bara spraya vattenbaserade lacker. I detta fall har motorn inte vara explosionssäkra.

2 Bygg en plywoodlåda för att inrymma fläkten. Lådan bör vara ca 30 cm (1 fot) djup, öppen i båda ändar och stora nog att passa fläkten på ena änden och en ugn filter på den andra. Skär en 5 cm x 10 cm (2 x 4 tum) ombord på längden och fästa det till mitten av ena änden. Sedan montera fläkten till mitten av brädet. Skär två remsor av smala trä för den andra änden av lådan, och bifoga en till toppen och en mot botten för att hålla ugnen filtret från att sugas in i fläkten medan sprutboxen manövreras. Slutligen, fäst fyra knapp fångster för att hålla filtret på plats.

3 Skär en skåra i toppen av lådan som är tillräckligt stor för fläktremmen att passa igenom, och skruva motorn till toppen av lådan. Sedan, bygga en ruta runt motorn för att skydda den från över spray. Lämna ett utrymme i rutan för den elektriska sladden för att avsluta.

4 Placera lådan i ett öppet fönster och bygga en liten monter för att stödja den om det behövs. Täta alla öppna ytor runt rutan för att maximera luftflödet i sprutboxen.

5 Häng plast Gardiner på vardera sidan av fönstret för att skapa en öppen tunnel, ca 2,4 m (8 fot) lång och bred nog för dig att passa inuti medan du besprutning. Häng gardiner på ett spår så att de är lättare att driva ur vägen när du inte använder sprutboxen.

6 Anslut motorn i, dra för gardinerna stängs, ladda upp din HVLP sprutpistolen och du är redo att spruta.

Hur man bygger en Airbrush Booth

Hur man bygger en Airbrush Booth


En airbrush är en enhet som finfördelar färg, sprutning av en ström av små partiklar på en duk eller annan yta. Eftersom det skapar en spray av färg, kan det vara farligt att dina lungor om du andas in alltför djupt. Vissa konstnärer använder dammmasker eller respiratorer för att lösa detta problem, men en mycket mer comfrtable lösning är användningen av en sprutbox. En professionellt gjort monter kan kosta hundratals dollar, men du kan bygga en hemmagjord version för en bråkdel av kostnaden.

Instruktioner

1 Skär fyra rektangulära bitar av plywood. Deras bredd ska matcha rutan fan, och deras djup bör vara en fot.

2 Placera bordet under ett fönster. Det bör vara tillräckligt hög för att det är i jämnhöjd med fönsterbrädan. Om det inte är tillräckligt hög, skär extra plywoodskivor och stapla dem tills deras yta är tillräckligt hög. Fäst dem på plats med några träskruv går in i bordsytan.

3 Ta bort skärmen från fönstret. Om den lämnas på plats, skulle det studsa luft och rök tillbaka in i rummet.

4 Bifoga en ugn filter på framsidan av lådan fläkt med silvertejp. Det ska täcka hela ytan.

5 Montera en låda av de fyra plywood rektanglar, säkra en fot sidor med träskruvar. Borra hål först för att förhindra att plywood spricker.

6 Vrid boxfläkt sin högsta inställningen (utan att ansluta det), ta bort ratten.

7 Sätt i rutan fan i plywod rutan bakåt, så att det kommer att blåsa ut. Sladden kommer släpa in i och genom rutan, och bör tejpas fast med tejp för att hålla den ur vägen. Bara in fläkten tillräckligt långt för att stanna på plats.

8 Limma rutan fläkten på plats och köra en bit tejp längs alla skarvar för att säkerställa en lufttät tätning.

9 Placera fläkt änden av sprutkammaren in i fönstret. Skruva fast den till bordsytan för att se till att det inte flyttas.

Hur man bygger en Vocal Booth

Hur man bygger en Vocal Booth


En av de viktigaste delarna av att sätta ihop en inspelningsstudio gör en monter för att spela in sång för dina låtar. Att bygga en inspelning monter är en uppgift som kommer att ta en hel del tid och tålamod att bygga på rätt sätt. Nyckeln till att bygga en stor professionell sång monter är att ha de rätta verktygen, rätt utrustning och bara en liten bit av pengar för att investera i byggmaterial.

Instruktioner

1 Bestäm var i huset du vill bygga din sång monter. Detta beror till stor del på var du kommer att bygga hela din hemstudio. De två mest idealiska platser skulle vara källaren eller ett extra sovrum.

2 Rensa ut det utrymme du har valt att använda för din sång monter. Ta bort allt utom mattan om det finns någon. Om det inte finns någon matta, kanske du vill ha lite lägga ner i båset när den är klar.

3 Använd ett måttband för att mäta höjden av rummet från golv till tak. Du måste veta hur länge var och en av trä stöd balkar kommer att behöva när du bygger dina väggar.

4 Bygg dina väggar. Börja med att inrätta stödbalkar och bygga en mur som kommer ut från väggen. Besluta om storleken av montern, och sätta upp tre väggar, ett på motsatt sida från den första väggen du byggt, och en som kommer att ha en dörröppning skuren i det att komma in och ut ur båset.

5 Häng din Gips över träbalkar du använde för att bygga väggar inspelningen monter. Låt gips 24 timmar att slutföra torkningen.

6 Använd en såg för att skära ut ett utrymme i en av väggarna i båset för en ventilationsfläkt. Luftflödet och temperaturen kommer inte att vara mycket bekväm i båset, så du måste installera en ventilationsfläkt för att hålla luften cirkulerar.

7 Ljudisolerande din sång monter. Köpa några ljudisolerade skum och hänga flera ark på varje väggarna, inklusive dörren till inspelningen monter för att dämpa oönskade ljud när du spelar in.

8 Flytta mikrofonen i montern och placera den i ett hörn av rummet. Skär ett litet hål genom en av väggarna närmast mikrofonen, och kör alla kablar ut genom detta hål till annan studioutrustning.

Hur man bygger en sprutbox Room

Hur man bygger en sprutbox Room


Målning eller sprutmålning kräver ett väl ventilerat område för att förhindra att andas in giftiga ångor från färgerna. Ett lackboxen rum kan vara en skräddarsydd sprutboxen i ett garage. Paint bås kan göras av vanliga material som köps på alla hem förbättring butik. Den som är måttligt skicklig i att bygga enkla konstruktioner och arbeta med verktyg kan bygga en mycket effektiv lackboxen.

Instruktioner

1 Stand tre isoleringsplattor upp vertikalt för att bilda vänster, mitten och höger sida som omfattar en tresidig kvadrat. Silvertejp kanterna tätt tillsammans. Skär den fjärde arket så att den bildar en trapetsoid för att passa på toppen av den fyrkantiga struktur. Silvertejp kanterna.

2 Skär ett fyrkantigt hål i mitten panel av montern strukturen. Kontrollera att den är ungefär samma storlek som den stora fläkten och hög nog för spelbordet.

3 Placera en ugn filter mot hålet på insidan av montern. Silvertejp filtret åt sidorna. Filtret används för att absorbera damm och skräppartiklar och ger ventilation. Placera fläkten på toppen av spelbordet på utsidan av den bakre panelen av montern.

Vilka verktyg behöver jag att bygga en Vocal Booth?

Vilka verktyg behöver jag att bygga en Vocal Booth?


En sång monter är en viktig del av en inspelningsstudio. Det ger ett ljudisolerat hölje för konstnärer att isolera deras ljud under en inspelning. Eftersom en sång monter kan vara så enkelt som en person stora ljudisolerade låda, behöver du bara några grundläggande verktyg och utrustning för att tillverka din egen, antingen för personlig inspelning eller en ljudstudio.

Byggmaterial

Den första delen av din sång monter som du behöver för att bygga är strukturen. Timmer eller gips, och grundläggande byggverktyg som en såg, hammare, borr och naglar är allt du behöver för att bygga montern. Om du inte har konstruktion erfarenhet, är det bra att följa en plan eller plan som kommer att ge dig de mått och exakta mängden material som du behöver för att få. Du kan också be om råd när du hämtar ut ditt material på din lokala järnaffär som de särskilda verktyg och material som skulle vara den mest användbara för ditt projekt.

Ljudisolering

Ljudisolering är den viktigaste delen av din sång monter, som ljudisolerade egenskaper din monter kommer att påverka egenskaperna hos inspelningen. Billiga ljudisolering skum är en bra låg kostnad alternativ, men du kan också prova madrass skum, tunga draperier eller mattor för att hålla ljud ut. Om du är villig att gå dyrare, investera i professionell akustisk ljudisolering skum. Du kan köpa ljudisolering skum på de flesta byggvaruhus, eller köpa online från en skum återförsäljare. Du kommer också att behöva köpa en skum kompatibel lim för att fästa skum på väggarna i din sång monter.

Ventilation och belysning

Eftersom en sång monter är i huvudsak en innesluten låda, måste du installera någon form av ventilation. Små ventiler kan borras på plats, även om överväga hur mycket bakgrundsljud kan ha möjlighet att komma in i båset genom sådana öppningar. Belysning är ett annat bekymmer. Många vokala bås inkluderar plexiglas fönster som ger ljus och låter konstnären och ljudtekniker att se varandra. Du kan också koppla upp en glödlampa eller inkluderar en liten lampa för att ge ljus. Kom ihåg att alla sladdar måste lämna båset, och överväga att skära ett litet hål speciellt för sladdar.

färdskrivare

Om du vill använda din sång monter när du är klar konstruktion måste du fylla på med några grundläggande färdskrivaren. En mikrofon och mikrofonstativ är standard delar av en sång monter. Som med belysning, kommer alla sladdar från en mikrofon måste du ansluta utanför montern. Så räkna med ett litet hål som en utgång i din monter konstruktion.

Hur man bygger en Fun Box för BMX

Hur man bygger en Fun Box för BMX


Det roliga box avser ett hinder som används av BMX ryttare och skateboardåkare att utföra grinds. BMX ryttare använder metall pinnar som skjuter ut från hjulen på cykeln för att slipa kanten av roliga rutan. Den grundläggande designen av det roliga lådan består av en rektangulär avsats med en metall eller marmor kant. Nybörjare BMX ryttare och skateboarders plats ramper på vardera änden av det roliga rutan för att rulla höger på kanten. Konstruera en rolig låda från vind block är fortfarande en billig och enkel design som inte kräver elverktyg.

Instruktioner

1 Flytta bris blockera Fun Box byggmaterial till ett område där du tillstånd att bygga en permanent struktur. Placera en bris kvarter på längden på marken med den plana ytan ovanpå.

2 Applicera byggbindemedlet till torget formade sidan av vinden blocket. Placera en annan vind blocket på marken på längden och tryck den fyrkantiga sidan mot limmet på den första bris blocket. Upprepa denna process tills du har fyra vind block sitter ihop.

3 Squirt limmet på toppen av den plana ytan av de fyra sitter ihop slaggblock. Stapla fyra bris block på längden på toppen av den första fyra för att skapa en struktur med åtta anslutna slaggblock.

4 Applicera limmet runt kanterna på den nedersta raden slaggblock. Skjut fyra vind block på längden mot den nedersta raden för att skapa en struktur med 12 vind block.

5 Kläm den flytande lim på toppen av den andra botten raden slaggblock. Stapla fyra vind block på toppen av den andra botten raden för att skapa en struktur med två intilliggande rader av åtta staplade slaggblock.

6 Applicera bygg klassat vidhäftningsmedel runt de två långa kanterna vid toppen av vinden blockstrukturen. Placera de två delarna av vinkeljärn på de motsatta kanterna av vinden blocket kul box.

7 Lägg två vind block på toppen av var och en av vinkeljärn bitar för att hålla dem på plats medan limmet torkar. Ta bort vind kvarter från vinkeljärnet innan du använder vinden blocket kul box.